Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
426 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada emeklemek, rüya sahibinin sabırlı, kararlı ve umutlu olması gerektiğine işaret eder. Kişi, aceleci davrandığı ve bir işte sebat etmediği, emek vermek istemediği ve fedakârlık yapmaya yanaşmadığı sürece, başarıya giden yolda ilerleyemeyecek ve hep yerinde sayacak, her defasında da en baştan başlamak zorunda kalacak demektir. Bugün yatırım yapılan ama yarın verimli olacak ve meyveleri toplanacak bir işe niyetlenmeye tabir edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

20 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Emeklemek

Rüyada emeklemek rüya sahibinin sorun ve stres veya mali sıkıntılardan dolayı bunalıma girmesi ile tabir edilip, yorumlanır. Rüyada emeklediğini görmek, bazı sağlık sorunları yaşamaya bundan dolayı üzülecek olmaya kötürüm kalmaya alamet eder. Rüyada bebek emeklemesi görmek, sabırsız ve her şeyin hemen olup bitmesini isteyen bir kimseye tabir edilir. Rüyada emekleyen bebek görmek, yeni projelerde bulunarak farklı işlere imza atmaya ve ihya olmaya yorumlanır. Rüyada yürüyen bir çocuğun emeklediğini görmek, istemediği halde mutsuz olacağı bir işte bulunmaya ve kısa süreli bir iş hayatı olmaya işarettir. Rüyada emekleme, azimle beklediği ve yaptığı işinin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya ve bundan mutlu olmaya alamet eder. Rüyada yeni doğan bebeğin emeklediğini görmek, başarılı olmaya ve herkesin kıskanacağı bir hayata sahip olarak yüksek makamlara gelmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyerek Yürümek

Rüyasında emekleyerek yürüdüğünü gören kişinin önünde güzel günler olduğuna, kurtuluşun uzak olmadığına ve kısa vadede yaşanacak olacağına tabir edilir. Geleceğin açık olduğuna, kişinin çalışkanlığı sayesinde her emeline ulaşacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada emeklemek, emek vermeden başarı elde etmek isteyen ve bundan dolayı hiç bir şeyin sahibi olamayan kimseye yorumlanır. İslami rüya tabiri alimlerine göre emeklemek, kimi zaman hayırlı, kimi zaman ise hayırsız bir rüya olarak tabir edilip, yorumlanır. Rüyada erkeğin emeklediğini görmek, uzun  zamandır üzerinde çalıştığı bir işin olumlu olmasına ve kazancının ise karlı olmasına rivayet edilir, Rüyada emeklemek, istediği bir işte başarılı olmak için daha çok çalışmaya aile içinde ise huzurlu olmasına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleme

Rüyada emeklemek, inatçı bir kişi olması sayesinde her işinin yarım kalmasına ve her defasında yeniden başlamasına yorumlanır. Rüyada emekleme halinde görülen çocuklar kişi hakkında hayır ile yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Bebek Görmek

Rüyada emekleyen bebek görmek, hayallerinden ve umutlarından vazgeçmeyerek başarıyı elde edecek işlere imza atmaya tabir edilir. Rüyada emekleyen çocuk görmek, yaptığı işlerde başarıyı elde ederek daha fazla çalışmaya ve mevki sahibi olmaya tasvir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Erkek Bebek Görmek

Rüyada emekleyen erkek bebek görmek, hayırlı ve güzel, müjdeli bir haber alarak mutlu olmaya ve yeni işlerle meşgul olmaya yorumlanır. Rüyada emekleyen ikiz erkek bebek görmek, şansının, kısmetinin açık olmasına her yapılan işte adından söz ettirerek yüksek makamlarda bulunmaya rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Bebek Görmek

Rüyada emekleyen bebek görmek, rüya sahibi için sıkıntılarının artmasına ve bundan dolayı isyankar bir kimse olmasına yorumlanır. Rüyada emeklemek görmek, içinde bulunduğu karmaşadan dolayı kafasının karışmasına ve bir türlü kendisine çıkış yolu bulamaması ile yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Kadın Görmek

Rüyada emekleyen kadın görmek, sabırlı, umutlu kararlı olmasına bazı şeylerde fedakarlık yapmaya tabir edilip, yorumlanır. Rüyada emekleyen bir kadın görmek, ihtiyaç sahibi bir kişiye destek olarak onun içinde bulunduğu zorluktan kurtulmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuk Emeklemesi Görmek

Rüyada çocuk emeklemesi görmek, aceleci ve telaşlı tavırları ile ani kararlar almaya bundan dolayı sıkıntılar yaşamaya yorumlanır. Rüyada emeklemek çocuğun emeklediğini görmek, korkularından kurtulmaya değişiklik yaparak yeni ortaklarla yeni işler yapmaya alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerde Emeklemek

Rüyada yerde emeklemek, başarısını elde edemeyecek kimseler tarafından istenmeyeceğinize ve dışlanmaya tabir edilir. Rüyada yerde emeklediğini görmek, kendini farklı alanlarda geliştirerek severek ve mutlu olacağı bir iş yaparak istediği mevkiye gelmeye tasvir edilip, yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Emeklemesi Görmek

Rüyada bebek emeklemesi görmek, hayırlara alamet etmez, rüyayı gören kişi için sıkıntılı ve kötü günlerin habercisi olarak yorumlanır. Rüyada çamurda emeklediğini görmek, işlerinde yakaladığı başarıyı kaybetmesine, maddi olarak sıkıntıya girmeye manevi olarak ise yıpranması ile rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyerek Merdiven Çıkmak

Rüyada emekleyerek merdiven çıkmak, yaşadığı sıkıntılardan kurtularak istediği her şeyi yavaş yavaş elde etmeye yorumlanır. Rüyada emekleyerek merdiven çıktığını görmek, zorlanacağı bazı konular yaşamaya bundan dolayı canının sıkılacak olmasına ve üzülmesine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Kız Bebek Görmek

Rüyada emekleyen kız bebek görmek, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönemde olmaya hane içinde huzursuzluk yaşanmasına işaret eder. Rüyada emekleyen ikiz bebek görmek, yaşanılan tatsızlıklardan dolayı keyfinin kaçmasına, işinde sorunlar yaşayarak kazancının azalmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyerek Yürümek

Rüyada emekleyerek yürümek, istediğini elde etmek için yılmadan, azimli ve kararlı bir şekilde çalışmasına yorumlanır. Rüyada emekleyerek yürüdüğünü görmek, yaşayacağı güzel günler olmasına ve kısa vadede istediği başarıyı elde edecek olmasına tabir edilip, yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emeklemek

Rüyada büyük birinin emeklediğini görmek sakat kalmaya veya kişinin başarabileceği işleri başkasına devretmesine yorumlanır. Rüyada bir bebeğin emeklediğini gömeniz şans kapılarının açılacağına işaret eder. Yaşlı bir insanın emeklediğini görmeniz ise işlerin gerilemesine delalet eder. Rüyada emeklemek başarıya ulaşmak için daha zamanınız olduğuna yorumlanır.

Rüyada çocuk gibi emeklediğinizi görmeniz zengin iseniz fakir olacağınıza, fakir ise zengin olacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çocuğun emeklediğini görmek talih kapılarının yakın gelecekte açılmasına, işlerin yoluna girmesine; Yaşlı kimsenin emeklemesi işlerde gerilemeye, kötürüm olmaya ya da gücü yettiği halde namazın kurallarını (tadil-i erkanını) tam olarak yerine getirmemeyee delalet eder.Rüyada emeklemek, başarıya ulaşmak için daha zamanın var olduğunu belirtir.Rüyada çocuk gibi emekledigini görmek, fakir iseniz zengin olacaginiza ve refaha kavusacaginiza, zengin iseniz fakirleseceginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada emeklemek, kötürüm olmaga, yahut ayakta durmaya muktedir oldugu halde oturarak namaz kilmaya isarettir. Bazen de yolculuktan vaz geçmeye hor ve hakir olmaya yahut düsünce ve gayrette kusur etmeye isarettir. Rüyayi gören fakir ise zengin ve nafakasini temin etmeye gayret sarf etmeye, zengin ise fakir olmaya, bazen de insanlarla düsüp kalkmaya isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çocuğun emeklediğini görmek talih kapılarının yakın gelecekte açılmasına, işlerin yoluna girmesine; Yaşlı kimsenin emeklemesi işlerde gerilemeye, kötürüm olmaya ya da gücü yettiği halde namazın kurallarını (tadil-i erkanını) tam olarak yerine getirmemeyee delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Fakir bir kimsenin rüyasında bir çocuk gibi emeklediğini görmesi; o kimsenin zenginleşeceğine, zengin bir kimsenin rüyasında bir çocuk gibi emeklediğini görmesi; o kimsenin de fakirleşeceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada emeklemek, kötürüm olmağa, yahut ayakta durmaya muktedir olduğu halde oturarak namaz kılmaya delalet eder. Bazan da yolculuktan vazgeçmeye hor ve hakir olmaya yahut himmet ve gayrette kusur etmeye delalet eder. Rüyayı gören fakir ise zengin ve nafakasını temin etmeye gayret sarf etmeye, zengin ise fakir olmaya, bazan da insanlarla düşüp kalkmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emeklemek rüyayı gören insanın kararlı bir şekilde yılmadan vazgeçmeden yolunda ilerleyeceğine ve kolay kolay pes etmeyeceğine, hayalini kurduğu her şeye yakın zamanda kavuşacağına ve güzel bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin yatırımlarının değer kazanması ile güzel bir hayat yaşayacağına ve kolay kolay sıkıntı çekemeyeceğine tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

387 Aktif
0 Üye ve 387 misafir
Bugün : 19591
Dün : 23857
Toplam : 48077900
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...