Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
3.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bu rüya çalışıp çabalayarak kazanılacak mal veya başarılardır. Rüyayı gören bazı sıkıntılara girer oldukça güzel sonuçlar elde eder. Rüyada bebeğin emeklediğini gören kişi, zorluklardan geçerek kolaylığa ve feraha ulaşır. Bazılarına göre ise bu rüya durumun düzelmesine, dünya hayatında iyiliğe, kişinin hatalarından ders almasına, tövbe etmeye ve yapılan yanlışları tekrarlamamaya yorulur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

19 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Emekleyen Bebek Görmek, sizin için aile ilişkilerinizle alakalı son derece hareketli bi sürecin başlayacağına işaret eder.  Rüyada emekleyen bebek görmek tabiri doğrultusunda hayatınızdaki insanlarla mutluluğunuzu ve sizi sevindirecek şeyleri paylaşacağınızın habercisidir. Bu doğrultuda hayatınızdaki insanlarla aranızdaki dostluğun pekişeceğini ve bundan son derece keyif duyacağınızı söylemek doğru olacaktır. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada emekleyen bebek görmek, duygusal ilişkilerinizdeki gelişmelerin sizin için olumlu ilerleyeceğine de yorulur.

Tüm bu anlamların yanı sıra rüyada emekleyen bebek görmek duygusal hayatınızda özellikle sevgilinizle aranızdaki sorunlarınızın daha hareketli ilerleyeceğine işaret eder. Rüyada emekleyen bebek görmek aynı şekilde sevgilinizle aranızdaki sorunları da çözeceğinizin göstergesidir. Bahsi geçen sorunları çözmenizle birlikte sevgilinizle aranızda daha sıcak ve duygusal bir dönemin başlayacağını söylemek doğru olacaktır. Özet geçmek gerekirse rüyada emekleyen bebek görmek yavaş yavaş da olsa sizi mutlu edecek gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde emekleyen bebek görmek, yakın bir süre içerisinde aile içerisindeki gerginlikleri, sorunları ve huzursuzlukları çözeceğinize işaret eder. Rüyada evde emekleyen bebek görmek tabiri doğrultusunda bu huzursuzlukların çözülmesiyle evinizde daha mutlu bir sürecin başlayacağı söylenebilir. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada evde emekleyen bebek görmek duygusal olarak sizi doyuracak olaylar yaşayacağınızı ifade eder. Yaşayacağınız bu olaylar vasıtasıyla hayatınızdaki insanla aranızdaki bağların zenginleşeceğini söylemek doğru olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Bebek Yürümesi Görmek

Gelecekle alakalı sorunlarınızı ufak adımlarla çözeceğinizi ifade eden rüyada emekleyen bebek yürümesi görmek tabirince, umudunuzu asla kaybetmeyeceksinizdir. Rüyada emekleyen bebek yürümesi görmek doğrultusunda geleceğe iyimser ve her daim umutla bakacağınızı söylemek doğru olacaktır. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada emekleyen bebek yürümesi görmek sizi rahatsız eden psikolojik sorunlarınızın üstesinden başarıyla geleceğinizi söylemek doğru olacaktır. Bahsi geçen sorunlarınızın üstesinden gelmenizle birlikte hayatınızdan ve duygusal ilişkilerinizden daha fazla keyif alacağınızı söylemek doğru olacaktır. Rüyada emekleyen bebek görmek tabiri ile benzer anlamlar anlamlar barındıran bu rüya tabiri doğrultusunda soysal hayatınızda yeni insanlar tanıyacağınızı ve bundan keyif alacağınızı söylemek doğru olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuğun emeklediğini görmek talih kapılarının yakın gelecekte açılmasına, işlerin yoluna girmesine; yaşlı kimsenin emeklemesi işlerde gerilemeye, kötürüm olmaya ya da gücü yettiği halde namazın kurallarını (tadil-i erkanını) tam olarak yerine getirmemeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Bebek Görmek

Rüyada emekleyen bebek görmek, rüya sahibinin belki çok yakın olmasa da hayallerine mutlaka kavuşacağına yorulur. Kişi, mesleğinde uzmanlaşarak, istediği başarıyı elde edecek, başarılı olduğunu gördükçe de önüne yeni hedefler koyacak ve bu hedeflerini de büyüttükçe büyütecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek emeklemesi görmek, hayra alamet eder. Hane içinde huzurun hakim olacağına ve sevmeye, sevilmeye, saygı görmeye ve mutlu olmaya yorumlanır. Keyfinin yerine gelmesine de tekabül eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Bebek Görmek

Rüyada emekleyen bebek görmek, hayallerinden ve umutlarından vazgeçmeyerek başarıyı elde edecek işlere imza atmaya tabir edilir. Rüyada emekleyen çocuk görmek, yaptığı işlerde başarıyı elde ederek daha fazla çalışmaya ve mevki sahibi olmaya tasvir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Erkek Bebek Görmek

Rüyada emekleyen erkek bebek görmek, hayırlı ve güzel, müjdeli bir haber alarak mutlu olmaya ve yeni işlerle meşgul olmaya yorumlanır. Rüyada emekleyen ikiz erkek bebek görmek, şansının, kısmetinin açık olmasına her yapılan işte adından söz ettirerek yüksek makamlarda bulunmaya rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Kız Bebek Görmek

Rüyada emekleyen kız bebek görmek, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönemde olmaya hane içinde huzursuzluk yaşanmasına işaret eder. Rüyada emekleyen ikiz bebek görmek, yaşanılan tatsızlıklardan dolayı keyfinin kaçmasına, işinde sorunlar yaşayarak kazancının azalmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Emeklemesi Görmek

Rüyada bebek emeklemesi görmek, hayırlara alamet etmez, rüyayı gören kişi için sıkıntılı ve kötü günlerin habercisi olarak yorumlanır. Rüyada çamurda emeklediğini görmek, işlerinde yakaladığı başarıyı kaybetmesine, maddi olarak sıkıntıya girmeye manevi olarak ise yıpranması ile rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuk Emeklemesi Görmek

Rüyada çocuk emeklemesi görmek, aceleci ve telaşlı tavırları ile ani kararlar almaya bundan dolayı sıkıntılar yaşamaya yorumlanır. Rüyada emeklemek çocuğun emeklediğini görmek, korkularından kurtulmaya değişiklik yaparak yeni ortaklarla yeni işler yapmaya alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Bebek Görmek

Rüyada emekleyen bebek görmek, rüya sahibi için sıkıntılarının artmasına ve bundan dolayı isyankar bir kimse olmasına yorumlanır. Rüyada emeklemek görmek, içinde bulunduğu karmaşadan dolayı kafasının karışmasına ve bir türlü kendisine çıkış yolu bulamaması ile yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada emekleyen bebek görmek kişinin arzuladığı ve beklediği bir hayata kavuşacağına yorumlanır. Ancak zamanla bu beklentiler yerine gelecektir. Rüya sahibi sabırlı davranması gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada emekleyen bebek görmek elde edilen başarılar sayesinde daha fazla hedefler koyulacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibi hedeflerinin gerçekleşmesi için sabırlı ve kararlı olması gerekir. Bu şekilde olduğu takdirde başarıların gerçekleşeceğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada emekleyen bebek görmenin insan üzerinde etkisi

Rüyada emekleyen bebek görmek, hayallerine mutlaka kavuşacağına işarettir. Rüya sahibi hayalini kurduğu her şey gerçekleşecektir. İş ortamında edindiği meslekle başarılara kavuşacağına işarettir. Bu başarılar sayesinde maddi kazancı artacaktır.



Rüyayı gören kişi aceleci davranmaması gerekir. Emek verip, fedakârlık yaptığı sürece başarılarında ilerleme olacağını görecektir. Rüyada emekleyen bebek görmek geleceğin açık olduğunu gösterir. İstenilen hedeflerin sabırlı ve tutarlı olduğu koşulunda gerçekleşeceğine delalet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada emekleyen bebek görmek kısmetin açılmasına, hedeflerin artmasına işarettir. Rüya sahibi emeklerinin karşılığını yakın zamanda alacaktır. Rüyayı gören kişinin başarıları artacaktır. Geleceğinin aydınlanacağına delalet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada emekleyen bebek görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına yorulur. Rüya alemine göre rüyayı gören kişinin geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, hayırlı bir eşe, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet ettiğine inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hızlı emekleyen bebek görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, düşmanlarını alt edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kurtuluşa ereceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder. Rüya yorumları ansiklopedisine göre rüyayı gören kişinin eşlerinin kapanacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, bol nimete kavuşulacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yolda emekleyen bebek görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi olanakların artacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet ettiği söylenir. Yorumcuya göre maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından hiçbir şey kaybetmeyeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, yüzünün güleceğine, durgun giden işlerin açılacağına işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

460 Aktif
2 Üye ve 458 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10102
Dün : 23857
Toplam : 48068442
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...