Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
233 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bir bebeğin yüzdüğünü gören kişi tüm sıkıntılarından kurtulur. Bu rüya borçlular için borçlarını ödemesine, dertliler için dermana, sıkıntıdan olanlar için sevince, zorluk içinde bulunanlar içinse kolaylığa işarettir.  Rüyada kız bebek görmek rüyayı gören kişinin temiz kalpli biri olduğuna, gelecekte çok iyi işler yapıp bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

16 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyasında yüzmesi imkânsız bebeğin yüzdüğünü gören kimse,  içerisinde bulunduğu sıkıntılar olacağına ya da olmasa bile her sıkıntıdan hızlıca kurtulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı içerisinde olsa bile hızlı bir şekilde sıkıntıları geride bırakabileceğine, sıkıntıların üstesinden gelecek büyük bir kapasitenin var olduğuna ya da kapasitesini aşan hareketler olsa bile insanların yardımı ile sıkıntı çekmeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin her ortam içerisinde mükemmel derecede karşılanacağına her ortam içerisinde bir sandalyesi olduğuna, insanların elinden tuttuğuna ve kaliteli tavırları ile mükemmel bir çevre edineceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kız bebeğinin yüzdüğünü gören kimse, maddi sıkıntıları olanların veya manevi olarak huzursuz olanların dertlerinden kurtulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşam şekillerine veya anlık olarak durumlarına göre maddi ya da manevi sıkıntıları var olabileceğine, insanların büyük sıkıntılar içerisinde olması üzülmesine neden olacağına, üzülmesi devam derdine derman araması kişinin sıkıntıların üstesinden gelmesine yardımcı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. İnsanlar anlık olarak maddiyatı sıkıntı olarak görebilirler veya içerisinde bulundukları bazı sıkıntıları manevi olarak bir çıkmaz olarak ifade edebilirler. Rüyayı gören kişilerin içerisinde bulundukları sıkıntıları çözümledikten sonra borçlular için borçlarını ödemesine, dertliler için dermana delalet olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında erkek bebeğin yüzdüğünü gören kimse, zor durumda olacağına ve zor günler göreceği, yakın zaman içerisinde sevinecek olayların meydana geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı nedenlere bağlı olarak zor günler göreceğine, içerisinde olacağı zor günleri çok çalışarak, sabrederek ve mutlu olmasına neden olacak kişileri yanına alarak aşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişiler sabrettikçe sevineceği günler görebileceğine, zorluk içerisinde durumları analiz ederek, mutlaka kaliteli hareketler sergilemeleri gerekeceği şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tanımadığı bebeğin yüzdüğünü gören kimse, çok temiz kalpli olduğuna, doğru yolda olduğuna ya da olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin genel olarak çok temiz kalpli olduğuna, kalbinin temizliği yüzünde olacağına, yaptıklarında hata olmadığına, hata yapsa bile kötü niyet ile hata yapmayarak insanların üzülmemesi için büyük gelişmelerin sergileneceği şeklinde rivayet mevcuttur.
Kişilerin her ortam içerisinde iyi kalpli olmasından dolayı popüler olacağına, yaptığı davranışların insanların gözüne batmayacağına, her insan rüyayı gören kişiye saygı ya da neşe ile yaklaşarak çok sevgi dolu ortamların meydana geleceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Rüyayı gören kişilerin temiz kalpli biri olması dosdoğru yolda olması zorunluluğu kılmadığına, fakat Allah tarafından her daim işleri yolunda giderek kötü yolda olsalar bile belirli bir zaman sonra doğru yolda olunacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tanıdığı bebeğin yüzdüğünü gören kimse, çok iyi işler yapacağına, yapacağı işlerin belirli bir süre sonra ses getirerek bereket içerisinde yaşanacağına delalettir. Rüyayı gören kişi geleceği okuyarak hayatına devam edeceğine, hayatında yaptığı tüm işleri gelecek kurma adına yaptığına, yaptığı işlerden dolayı insanların tebrik edeceğine ve başarılı olmak için çabasının var olacağına şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin her ortam içerisinde çok konuşman olması sayesinde başarılı bir kişiliği olacağına, başarılı olmasından dolayı hayatında birçok durumun yolunda gideceğine, gelecekte çok iyi işler yapıp bolluk ve bereket içinde yaşayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin hayatında belirli bir düzen olduğuna, düzenine rağmen çok çalışarak her daim rahat etmek için rahatsız olarak çalışacağı şeklinde ifade edilmektedir. Çalışmalarının karşılığına alarak hayal ettiği başarılı ve insanlar tarafından tebrik edilecek işler ortaya konacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Yüzdüğünü Görmek
Rüyada bir bebeğin yüzdüğünü gören kişi tüm sıkıntılarından kurtulur. Bu rüya borçlular için borçlarını ödemesine, dertliler için dermana, sıkıntıdan olanlar için sevince, zorluk içinde bulunanlar içinse kolaylığa işarettir.  Rüyada kız bebek görmek rüyayı gören kişinin temiz kalpli biri olduğuna, gelecekte çok iyi işler yapıp bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir. Kaynak: Rüyada Bebeğin Yürüdüğünü Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yüzmesi imkânsız bebeğin yüzdüğünü gören kimse,  içerisinde bulunduğu sıkıntılar olacağına ya da olmasa bile her sıkıntıdan hızlıca kurtulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı içerisinde olsa bile hızlı bir şekilde sıkıntıları geride bırakabileceğine, sıkıntıların üstesinden gelecek büyük bir kapasitenin var olduğuna ya da kapasitesini aşan hareketler olsa bile insanların yardımı ile sıkıntı çekmeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin her ortam içerisinde mükemmel derecede karşılanacağına her ortam içerisinde bir sandalyesi olduğuna, insanların ellerinden tuttuğuna ve kaliteli tavırları ile mükemmel bir çevre edineceği şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kız bebeğinin yüzdüğünü gören kimse, maddi sıkıntıları olanların veya manevi olarak huzursuz olanların dertlerinden kurtulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşam şekillerine veya anlık olarak durumlarına göre maddi ya da manevi sıkıntıları var olabileceğine, maddi ya da manevi demeden insanların büyük sıkıntılar içerisinde olması üzülmesine neden olacağına, üzülmesi devam derdine derman araması kişinin sıkıntıların üstesinden gelmesine yardımcı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. İnsanlar anlık olarak maddiyatı sıkıntı olarak görebilirler veya içerisinde bulundukları bazı sıkıntıları manevi olarak bir çıkmaz olarak ifade edebilirler. Rüyayı gören kişilerin içerisinde bulundukları sıkıntıları çözümledikten sonra borçlular için borçlarını ödemesine, dertliler için dermana delalet olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında erkek bebeğin yüzdüğünü gören kimse, zor durumda olacağına ve zor günler göreceği, yakın zaman içerisinde sevinecek olayların meydana geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı nedenlere bağlı olarak zor günler göreceğine, içerisinde olacağı zor günleri çok çalışarak, sabır ederek ve mutlu olmasına neden olacak kişileri yanına alarak aşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişiler sabır ettikçe sevineceği günler görebileceğine, zorluk içerisinde durumları analiz ederek mutlaka kaliteli hareketler sergilemeleri gerekeceği şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tanımadığı bebeğin yüzdüğünü gören kimse, çok temiz kalpli olduğuna, doğru yolda olduğuna ya da olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin genel olarak çok temiz kalpli olduğuna, kalbinin temizliği yüzünde olacağına, yaptıklarında hata olmadığına, hata yapsa bile kötü niyet ile hata yapmayarak insanların üzülmemesi için büyük gelişimlerin sergileneceği şeklinde rivayet mevcuttur. Kişilerin her ortam içerisinde iyi kalpli olmasından dolayı popüler olacağına, yaptığı davranışların insanların gözüne batmayacağına, her insan rüyayı gören kişiye saygı ya da neşe ile yaklaşarak çok sevgi dolu ortamların meydana geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişilerin temiz kalpli biri olması dos doğru yolda olması zorunluluğu kılmadığına fakat Allah tarafından her daim işleri yolunda giderek kötü yolda olsalar bile belirli bir zaman sonra doğru yolda olunacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir bebeğin yüzdüğünü gören kişi tüm sıkıntılarından kurtulur. Bu rüya borçlular için borçlarını ödemesine, dertliler için dermana, sıkıntıdan olanlar için sevince, zorluk içinde bulunanlar içinse kolaylığa işarettir.  Rüyada kız bebek görmek rüyayı gören kişinin temiz kalpli biri olduğuna, gelecekte çok iyi işler yapıp bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Yüzdüğünü Görmek, rüya sahibinin tüm problemlerinden kurtularak rahata ereceğine işaret edilir. Borcu olan kimselerin borcundan kurtulacağına, dert ve sıkıntılarından kurtularak rahata ermeye, yaşanan bunalımların biteceğine yorumlanır. Rüyada görülen kız bebek rüya sahibinin iyi niyetli kimse olduğuna, kişinin hayırlı işlerde bulunacağına ve bolluk içinde hayat süreceğine işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sorunlu geçen bir işin gösterilecek iyi niyet sayesinde kolay bir şekilde tamama erdirileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur. Rüyada havuz içinde çocuk görmek, aile içindeki mutluluğun ve huzurun günden güne daha da büyüyeceği, sorunların aşılacağı, uğranılan zararın telafi edileceği, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceği ve hasret çeken kişilerin en yakın zaman içinde kavuşacağı anlamına gelir. Kaynak: Rüyada Havuz İçinde Bebek Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebeğin havuzda yüzdüğünü görmek bereketli ve hayırlı olacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, fakirlikten kurtulacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebeğin havuzda yüzdüğünü görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda bebeğin yüzdüğünü görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Yüzdüğünü Görmek

Rüyada bir bebeğin yüzdüğünü gören kişi tüm sıkıntılarından kurtulur. Bu rüya borçlular için borçlarını ödemesine, dertliler için dermana, sıkıntıdan olanlar için sevince, zorluk içinde bulunanlar içinse kolaylığa işarettir.  Rüyada kız bebek görmek rüyayı gören kişinin temiz kalpli biri olduğuna, gelecekte çok iyi işler yapıp bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

382 Aktif
0 Üye ve 382 misafir
Bugün : 16994
Dün : 23857
Toplam : 48075317
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...