Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bebek ağlaması, yakında sizden yardım dileyecek muhtaç bir kimsenin habercisidir. Bu rüya zor durumda olan birine işaret eder. Bebek ağlaması bazen de gülmeye, sıkıntılardan kurtulup rahatlamaya yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

96 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyasında ağlayan gerçek bebek gören kimse, ailesinde güzel günler göreceğine, çocuklarından veya aile içerisinde yer alan küçük yaşta birisinin ailenin umudu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşı ve durumu önemli olmadan genel olarak yorumlanabilecek, görülen çocuğun aile içerisine etkilerinden bahseden, insanların farklı zaman dilimleri içerisinde özgün durumlar yaşayarak bebek sayesinde veya aile içerisinde yer alan bazı kişiler sayesinde güzel günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin rüyasında gördükleri bebeklerin ileride sahip olacakları bebek olarak nitelendirebilmekte olup, bebeği olanlar için uzun vadede bebeklerinin hayırlı bir kişi olacaklarına, hayırlı olmalarından dolayı aile içerisine katkı sağlayacağına, bebek sayesinde kültürel ve maddi statü olarak farklılık yaşayacaklarına, bebeğin çok iyi yetişmesi ile kaliteli bir insan olunacağına ve kaliteli bir hayat yaşayarak mutlu olabilecekleri şeklinde rivayet edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan bebek görmek rüyayı gören kişilerin ağlamaklı olarak gördükleri bebeklerin ters anlam ifade ettiklerini algılamaları gerektiği, rüyada ağlayan çocuk ailesine ve gelecekte kendisine çok katkısı olacağına ve katkılarından dolayı herkesin bebeğe minnettar kalacağına, sevginin yanında saygı gösterebileceği şeklinde ifade edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ağlayan kendi bebeğini gören kimse, yakın zaman içerisinde çok iyi günler göreceğine özellikle yakınlarından alacağı güzel haberlere delalettir. Rüyayı gören kişilerin moral ve durum olarak iyi olacaklarına fakat yaşamlarına etki edecek farklı iyiliklerin yakın zaman içerisinde hayatlarına gireceklerine ve oldukları durumdan daha iyi olarak mutlu olacakları şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin mutlu olma gayeleri özel olarak olmayacaklarına, yaşamları içerisinde aileleri, işleri, düzenler, sağlıkları ve üm yaşama etki eden etken durumların iyi olduğuna ve iyi olmaya devam edeceğine, kişilerin kendi hallerinde yaşama gayeleri var olacağına, gayelerine uygun olarak hareket ederek özellikle nitelikli ve insanlara faydası olan işler çıkararak hayatlarını devam ettirecekleri şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyayı gören kişilerin aileleri çok önemli olduğuna, önemine arz ederek insanların yaşam içerisinde konum elde etmesine fayda sağlayacak durumların tek tek var olacağına, var olan durumların yakın zaman içerisinde herkes tarafından tebrik edilecek kapasitede ilerleyeceğine ve rüyayı gören kişinin çok akıllı olması ile işlerinin daha ileriye gideceğine, bulundukları konumda sıçrama yaparak çok daha iyi yerlere iş anlamında gelebileceklerine ve yaşam standartlarında hızlı bir değişim olarak mutlu olabilecekleri şeklinde ifade edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ağlayan oyuncak bebek gören kimse, yakın zaman içerisinde büyük bir hedefinden dolayı hayal kırıklığı içerisine gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin büyük planları olduğuna, kafasında veya gönlünde olan bir durumdan ötürü uzun vadeli ve ileriye dönük düşünce yapısı olacağına, plan yaparak hayatını devam ettireceğine ve belirli bir noktada yaptığı tüm planların ve düşündüğü tüm olayların yok olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin yaşam standartlarına etki edecek durumların var olacağına, kafasında olan planlama ve yaşam stilleri ile durum analizlerini alt üst edecek vakalar meydana geleceğine, hayal kırıklığı yaşayarak üzüntülü günler göreceği şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyayı gören kişinin hassas bir yapısı olduğuna veya yaşayacağı olaylardan sonra yapısında bir hassaslık oluşarak, olayları kaldıramayacağına, daha çok üzülerek daha çok zarar göreceğine, planladığı bir durumun veya uzun vadede istediği bir olayın yakın zaman içerisinde alacağı bir haber ile imkansız hale geleceğine, kişinin büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına zor günler göreceğine yorulan bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ağlayan akrabasının bebeğini gören kimse iş hayatında var olacağına, işle alakalı gelişmelerin en kısa süre içerisinde farklı bir şekilde gelişeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında var olduğuna, işle ilgili farklı beklentileri veya planlamaları olduğuna, planlarına sahip çıkarak hareket edecek olan kişilerin rüyasında gördüğü akrabasının yardımlarını veya zararlarını göreceğine, net olarak ifade edilemeyecek olan bir rüya olup, farklı sonuçların ifade edilmesine yardımcı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin beklemedikleri bir anda farklı durumlar ile karşılaşacağına sevinçli veya üzüntülü durumlara kendisini hazırlaması gerektiğine, kişilerin anlık olarak durumlarını değerlendirerek ortam analizine göre fikir edinebileceği şeklinde ifade edilen bir rüyadır. Rüyayı gören kişilerin planlamadığı durumların olmasın kişinin ne yapacağını bilememesine, durumları değerlendirmeyerek çok üzülmelerine veya çok sevinmelerine anlamsız hareketler yaparak çok kötü olmaları şeklinde sonuçlanacağı ifade edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ağlayan bebek gören kimse, hayatında bir takım değişiklikler yaşayacağına ve başına gelecek olan değişikliklerin öneminin yüksek olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatının belirli bir devamlılığı olmadığına, hayatı sabit olarak yaşamadığına, sabit bir iş veya ortam içerisinde kalmayarak çok ani kararlar ile ilerlediğine, rüyayı gören kişinin belirli bir düzen tutması gerektiğine, bu düzenin düşünce yapısını değiştirmek ile geleceğine fakat rüya sahibinin anlık olarak bulunduğu durumdan çok memnun olduğuna ve sıkıntı içerisine girerek durumu değiştirmesi mantığını güdeceği şeklinde yorumlanan bir rüyadır.
Kişi rüyayı gördükten sonra birtakım olaylar yaşayacağına, dağınık olarak çalışmasından, işlerinin ve düzenin bozuk olmasından dolayı sağlık sorunları yaşayacağına, büyükşehirde ikamet eden kişilerin ani bir karar ile memleketlerine veya daha küçük alanlara taşınacaklarına, önemli kararların aşamasında olarak, başına gelen olaylardan sonra büyük bir yenilik içerisine gireceği şeklinde ifade edilmektedir. Kişinin yaşayacağı değişiklikler olumlu olacağına, düşünceleri kontrol etme amaçlı olan durum değerlendirmeleri ile kişilerin her ortam içerisinde değişikliğini hissedeceği şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyayı gördükten sonra başına gelen olay örgüleri hayırlara vesile olduğuna, hayırlara vesile olan durumlardan sonra kişilerin her bir platformu kontrol etme çabalarının var olacağı şeklinde nitelendirilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Görmek

Hem düz, hem de ters anlamlara sahip bir rüyadır. Ağlayan bebek bazı yorumcular tarafından yüz güldürecek bir habere işarettir. Başka bir yoruma göre ise, kişinin büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına da tabir olur. Bebek görmek genellikle iyi olduğundan ağırlık olarak iyi haberlere yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlaması

Yardımsever özellikleri ile tanınan rüya sahibinin yakın çevresindeki bazı sorunları çözebilmek için arabuluculuk edeceğine ve bu sayede hayırlı bir işe imza atarak sevap işleyeceğine alamettir. Yoksulun ve ezilenin yanında olmak, hayata karşı sorumluluklarını her şekilde yerine getirmeye çalışmak ve bilinçli hareket etmek demektir. Yaşanmış sorunlardan ve yapılan hatalardan ders çıkarmayı bilen kişinin emin ve sağlam adımlar atarak hayatını her türlü riskten uzak tutacağını delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlaması

 Rüyada bebek görmenin, birtakım olumsuz yorumları yapılmıştır. Lakin tabirciler bu rüyanın hayra alamet ettiğini bildirirler. Rüyasında bebek ağladığını gören kişinin çok kudretli kişi olacağı yorumlanır. Kişinin bu kudretini hayırlı ve güzel işlerde kullanacağına dair yorumlar yapılır. Rüyasında bebek ağladığını gören kişi bazı sınavlarla karşılaşabilir.

 Sınavlar imtihan şeklinde kişinin karşısına çıkacaktır. Manevi olan imtihanlardan geçmek, kişi için oldukça zor olabilir. Burada kişinin nefsi zorlanır. Rüyada bebek ağladığını gören kimseler, çok zorlu bir görev için çağrılırlar. Rivayetlere göre rüyada ağlayan bebek görmeyi alimler, sessiz sedası bir servete yorumlamışlardır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan bebek görmek; bu rüyayı gören kişi işlediği bir günahtan dolayı pişmanlık duyar ve affını talep eder. Eğer rüyanızda onu susturmaya çalıştıysanız, bu rüya, işle ilgili çeşitli gelişmelerin olacağına ve bu gelişmeler adına çaba sarf edeceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan bir bebeği sakinleştirip ağlamasını durdurduğunuzu gördüyseniz kendi sorununuzu kendinizin çözeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Görmek
Rüyada ağlayan bebek görmek ya da bebek ağlaması da sık görü, bu rüya genellikle son iki aydır çok yaratıcı olduğunuzu sembolize eder. Bu rüya ayrıca gelecekte yeni yaratıcı fikirlere sahip olmanın bir gerekliliği olabileceğini de göstermektedir. Ayrıca, bu rüya karakterinizin korunmasız olan savunmasız kısmını gösterebilir veya belki de yeni fikirleri veya fikirleri teşvik ediyorsunuz.
Rüyada bebek görmek ve kucağa bebek almak, başkalarının tavsiye için size döneceğini gösterebilir. Rüyada karışık ırkta bir bebek görmek, mükemmel ve zafer kazanacağınız veya başarısız olacağınız anlamına gelebilir, eğer karışık ırk bebeğin size ait olması, başarılı olacağınızı gösterir. Kendi ırkınızdan farklı bir bebeği doğurmak büyük şans ve başarı ile ilişkilidir. Birçok bebeği rüyalarda görmek, "yaşam" ın muazzam enerjisi ile ilgilidir. Hedeflerinize ulaşmak için kesinlikle ayakta duran hiçbir şey yoktur. Siz beyaz bir bebeğe sahip olmak (karışık ırk, siyah, çince) hayatta bağımsızlığı gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Görmek
Hem düz, hem de ters manalarra sahip bir rüyadır. Ağlayan bebek bazı yorumcular tarafından yüüz güldürecek bir habere işaret eder. Başka bir yoruma göre ise, kiimsenin büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına da tabirr olur. Bebek görmek genellikle iyi olduğundan ağırllık olarak iyi haberlere delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
•Rüyada Bebek Ağlaması
Rüyada bebek ağlaması duyan kişinin yakın bir arkadaşı ile küseceğine ve bu durumdan çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.  Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kişi ya da kişilerle olan küslüğünüz, hayatınızın olumsuz anlamda değişmesine sebep olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bakımsız, ağlayan çıplak bir bebek görmek, rüyayı görenin tövbe etmesine tabir olunur. Terkedilmiş bebek görmek ve bebeği almak mirasa erişmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebeğin ağladığını veya onu susturmaya çalıştığını görmek, bir ticaretten kazanç için uğraştığına, Bir bebeğin bir bahçede ya da cami avlusunda terk edilmiş olarak bulunduğunu görmek, uzak akrabadan bir mirasa konacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının, mutlu bebek mutluluğun habercisidir. Eğer bebeği emziriyorsanız, yakın çevreden gelecek kötülüğe hazır olun.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Ağladığını Görmek
Rüyasında bebeğin ağladığını gören kimse, gerçek hayatında merhamet sahibi bir kimse olur ve hayatı boyunca insanlara yardım eder.

Böyle bir rüya genellikle tersi ile yorulmaktadır. Rüyada ağlamak gerçek hayatta gülmeye, sevinmeye, esenliğe, gönlün hep mutlu ve mesut olmasına işarettir. Rüyada bir bebeğin meme için ağladığını görmek, geçimini kazanırken rüya sahibinin bazı sıkıntılar çekmesine veya çoluk çocuğunun nafakasını boşa harcamasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan bir bebek görmek sevilen kimsenin tatli sözleridir. Rüyada bebek görmek, bebek haberdir. güzel bir bebek iyi haberdir.

Rüyada çirkin, cılız sıska bir bebek görmek tatsız kisa süre sonra para gelecegini bildirir.

çok güzel giyimli bir bebek saglikli ve sevincli göründüyse varolan sikintinin önemsiz ve cabuk atlatilacagina isarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlamasının Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Yardımsever kişiliğine işaret eden rüyada bebek ağlaması görüldüğünde, çevrenizde sizin bu kişiliğinizi bilen yardıma muhtaç kişilerin varlığı ve sizin onlardan haberdar olacağınız şeklinde rüyanız yorumlanmaktadır.

    Hayırlı işleyeceğiniz,
    Doğru yoldan sapmayacağınız,
    Mutlu bir hayat süreceğiniz,
    İçinde bulunduğunuz sıkıntılardan kendi çabalarınızla kurtulacağınız

Rüyanıza yapılan yorumlar arasında yer almaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlamasının Duyulmasına Yapılan İslami Yorumlar

Din alimleri ve Diyanet tarafından hayra yorulan rüyada bebek ağlaması duymak Diyanet İşleri Başkanlığınca;

    Yapılan iyilikler nedeniyle hayır duası alınacağı,
    Yardıma muhtaç kişilerin sevindirilerek Allah c.c rızasının kazanılacağı,
    Artan sorumlulukların altından kalkmanın başarılacağı

Yorumlarında bulunmaktadır. Diyanet’in yaptığı yorum rüyaya yapılan genel yorumlara uymakta olup rüya sahibinin hayırlı yolda yürümeye devam edeceğine işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezarda Duyulan Bebek Sesi Ne Anlama Gelir?

Uyanmak isteyeceğiniz ve kabus olarak nitelendirebileceğiniz rüyada mezarlıkta bebek sesi duymak için yapılan yorumlar olumlu ve olumsuz olarak ikiye ayrılmaktadır. Olumlu tarafta sayılabilecek yorumlar;

    Yeteneklerinizi uzun zaman gerekse de geliştireceğinize,
    İş hayatınızda sevindirecek büyük gelişmelerin yaşanacağına

İşaret ettiği şeklinde yapılmaktadır. Olumsuz tarafta yer alan yorumlarda ise;

    Aşk hayatında henüz bir gelişme yaşanmayacağı,
    Aile hayatınızda sizi sarsacak gelişmelerin yaşanacağı

Şeklinde yapılmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlaması

Rüyada bebek ağlaması, yakında sizden yardım dileyecek muhtaç bir kimsenin habercisidir. Bu rüya zor durumda olan birine işaret eder. Bebek ağlaması bazen de gülmeye, sıkıntılardan kurtulup rahatlamaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebeği Susturmak

Bu rüya, sürekli insanlar için çalışan ve onların iyiliği için mücadele eden bir adama işaret eder. Çevresinde sürekli yardıma muhtaç kişiler bulunan bu kimse iyi huyu ve güzel ahlakı ile insanların sevgisini ve takdirini kazanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Sesi Duymak

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak, çevrenizde gülen ve neşeli vakitler geçiren birtakım kişilerin bulunacağına veya eğlenceli bir dost meclisinde bulunup insanlarla keyifli vakitler geçireceğinize işaret etmektedir. Rüyada ağlamak genellikle gerçek hayatta gülmeye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan İkiz Bebek Görmek

Ağlayan ikiz bebekler alacağınız iki tane müjdeli haberdir. Bu rüyayı gören kişi yakın zamanda sevineceği ve tüm üzüntülerinden kurtulacağı güzel bir havadisle karşılaşır. Bazen de bu rüya sizinle dost olacak iki arkadaşa ve onlarla geçireceğiniz zamanlara delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Sevmek

Rüyasında ağlayan bir bebeği seven kişi meşakkatle bir mal elde eder veya sıkıntıdan sonra çok güzel ve hayırlı nimetlere ulaşır. Bu rüya gerçek hayatta bir kimseyi teskin etmeye, üzüntü çeken insanlara teselli vermeye de yorumlanabilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kundakta Ağlayan Bebek Görmek

Kundağa sarılı ağlayan bebek gören kişi, bir suçla itham edilerek cezalandırılır veya mahkemeye gitmek zorunda kalır. Bu rüya hapiste bulunanlar içinse kurtuluşa işarettir. Kundağa sarılı bebek, sizin için zor olan bazı durumlarla karşılaşmanıza, bazen hapislik hayatına da işaret edebilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Görmek

Rüyada ağlayan bebek görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da aile hayatında yaptığı güzel ve hayırlı şeylerden ötürü aile büyüklerinden birisinden çok büyük iltifatlar duyacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlama Sesi Duymak

Rüya sahibinin, yaşadığı olaylardan ve karşısına çıkan durumlardan ötürü çok büyük bir ruhsal boşluk içine düştüğüne, sürekli endişe duyduğuna, çok büyük üzüntü duyduğuna, çok zor zamanlar geçirdiğine ve daha büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşmamak için insanlardan uzak durduğuna ve kendisini bu şekilde koruduğuna tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Emzirmek

Hayat içerisinde çok zor ve sıkıntılı dönemlerden sonra yaptığı iyi şeyler ile aile büyüklerinden büyük iltifatlar alan rüya sahibinin, çok sevdiği ve değer verdiği birisinden çok büyük bir yardım alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve başı ne zaman sıkışırsa o zaman çok büyük desteklerde bulunacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Duymak

Aile büyüklerinden birinin vereceği destek sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok büyük adımlar atılacağına, bu adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel işler yapılacağına ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebeği Susturmak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük çalışmalar yapmaya çalıştığına, bu çalışmalar sonunda çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, bu sorunları bitirmek için çok büyük adımlar atılacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan bebek görmek
Sevilen bir kişinin tatlı sözlerine yorumlanır. Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir. Cılız bir bebek kötü haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek yakın zaman sonra para geleceğine işarettir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözlerine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan bir bebek görmek sevdiğiniz bir kimsenin övgü dolu ve tatlı sözleri olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin, sosyal hayatında ya da iş hayatında başkalarına hayrı dokunan işler yapacağı ve bu yüzden de arkadaşları, aile büyükleri tarafından hoş, övgü dolu sözler duyacağı ve daha iyi olan hayırlı işler yapabilmek için çok çaba sarf edeceğine ve sonunda da insanlara örnek olan, yol gösteren biri olacağının habercisidir.

Rüyada bebeğin ağlaması aynı zamanda darda olan birinin sizden  yardım isteyeceğini ve sizin de ona yardım ederek o kişiyi çok büyük bir sıkıntıdan kurtaracağınızı gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı alimlere göre ise rüyada ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının habercisidir. Fakat bu hayal kırıklığı yaptığınız bir yardımın karşılığında hak etmediğiniz bir davranış göreceğinizi gösterir. Eğer rüyanızda ağlayan bebeğin sesi kız çocuğuna aitse, yardım edeceğiniz kişiden sonrasında kötülük göreceğiniz ve bu yardımı yaparken de aile büyüklerinin baskısıyla yapacağınız anlamına gelir.

Eğer rüyanızda ağlayan bebeğin sesi erkek çocuğuna aitse, yardım edeceğiniz kişiden sonrasında çok büyük övgüler alacağınız ve dara düştüğünüzde bu kişiden bu yardımın karşılığını kat kat alacağınız anlamına gelir. Rüyada mutlu bebek görmek ise mutluluğun habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlama Sesi Duymak

Rüya sahibinin, yaşadığı olaylardan dolayı pişmanlık duyduğuna ve bir daha yanlış yapmamak adına kendini iç dünyasına çektiğine işaret eder. Karşısına çıkan durumlardan ötürü çok büyük bir ruhsal boşluk içine düştüğüne, yine yanlış yapacağı korkusuyla sürekli endişe ve kaygı duyduğuna, çok büyük üzüntü duyduğuna, çok zor zamanlar geçirdiğine ve daha büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşmamak için insanlardan uzak durduğuna ve kendisini bu şekilde koruduğuna tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer rüyanızda duyduğunuz bebek sesi kız çocuğuna aitse, bu durumu kısa bir sürede atlatacağınıza işaret eder. Eğer rüyanızda duyduğunuz bebek sesi erkek çocuğuna aitse, bu durumu birazcık daha ağır yani zaman alan bir süreçle atlatılacağına işaret eder. Ağlayan bebeğin sesi çevrenizdeki birinin yardım ihtiyacı olarak da tabir edilir. Birinin size ihtiyacı olduğunu ancak bunu size söyleyemediğini de işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Emzirmek

Rüyada ağlayan bebek emzirmek, zor durumda kalsanız bile hiç dara düşmeyeceğinizin habercisidir. Aile ya da iş hayatınızda geçirdiğiniz çok zor ve sıkıntılı dönemlerden sonra yaptığınız iyi ve hayırlı işler ile aile büyüklerinden büyük iltifatlar, övgüler alan rüya sahibinin, çok sevdiği ve değer verdiği birinden çok büyük bir maddi yardım alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve başı ne zaman sıkışırsa o zaman çok büyük desteklerde bulunacağına alamet eder. Aynı zamanda bir arkadaşı yada sevgilisiyle küsen veya yollarını ayıran bir dostunuzun  sizden yardım beklediğini ve sizin sayenizde tekrar yollarını birleştireceklerini de işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Duymak

Rüyada ağlayan bebek duymak, aile büyüklerinden yada yakın dostlarınızdan birinin vereceği destek sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok büyük adımlar atarak yeni bir yola gireceğine, bu adımlar sayesinde çok büyük övgüler, başarılar ve paralar kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel işler yapılacağına ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Eğer rüyanızda duyduğunuz bebek sesi kız çocuğuna aitse, elde edilen kazancın yanlış davranış ve seçimler sonucunda tekrar kaybedileceğine işaret eder. Eğer rüyanızda duyduğunuz bebek sesi erkek çocuğuna aitse bu kazancın katlanarak çoğalacağına, giderek bereketleneceğine işaret eder.

Bazı alimlere göre rüyada ağlayan bebek duymak sizden yardım isteyen fakat sizin sırt çevirdiğiniz ve bu nedenle de kalbi kırık bir şekilde hala sizden yardım bekleyen birini de işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan bebeği susturmak, yeni fakat riskli yollar veya seçimlerin habercisidir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında çok büyük çalışmalar yapmak için emek sarf ettiğine, bu çalışmalar sonucunda çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bu sorunlara son vermek için yeni ve çok riskli adımlar atılacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni fakat riskli yollar deneyeceğine, çok büyük girişimlerde bulunarak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan bebeği susturabilmek bu riskli ve yeni seçimler sonucu başarının yakalanacağına ve maddi anlamda çok paralar kazanılıp refaha ulaşılacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlaması Görmek

Ayrıca bkz: Doğmak Görmek, Doğum, Ölü Bebek,Bebeğin Diş Çıkarması, Bebeğin Yürüdüğünü Görmek, Bebeğin Konuştuğunu Görmek, Bebeğini Uyutmak, Bebek (canlı),
Yardımsever olduğuna, çevresindeki kişilerin yardıma muhtaç olabileceğine, yardıma muhtaç olanları bularak yardım edeceğine ve sıkıntılı olanların kendi çabası ile sıkıntılarından kurtulacağını ifade eden bir rüya olarak rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bebek ağlaması gören kişilerin genel olarak güçlü ve kuvvetli olacağı, gücü ile kudretini hayırlı yönde kullanacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayırlı işler peşinde olacağına, işlerinde olan tutumluluk sayesinde mükemmel derece yol kat edeceklerine, kat edecekleri yollar sayesinde kişilerin mutlu olacakları şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bebek ağlaması ne demek kişilerin çok büyük bir yüreği olduğuna, varlığını hep açık olarak insanlara sereceğine, insanların yaklaşımlarına dikkat ederek hareket etmesi rüya sahibinin mutlu olmasına ve mutluluğunu hayırlı yönde kullanmasına, mutlu olarak yoluna devam etmesine neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin muhtaç kimseler aramadan çevresinde olan kişilerin gözüne çarpacağına, kişi öncelik olarak yakınlarına yardımcı olacağına, eş dost ve akraba gibi niteliklere çok önem vereceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bebek ağlaması tabiri rüyayı gören kişilerin bazı zaman kendi sıkıntıları olacağına ve kendi sıkıntılarının üstesinden geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı nedenlere bağlı olarak sıkıntıları olacağına, sıkıntılarına ek olarak büyük girişimler içerisinde olunacağı, sıkıntım var diyerek isyana girmeyeceğine ve sıkıntılarını gidermek adına sürekli bir çabasının var olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin sıkıntılardan kurtulup rahatlamaya ihtiyacı olduğuna ve bu isteğini sorunların üzerine gidere başaracağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında acıdan ağlayan bebeği susturan kişi, çok iyi niyetli olduğuna, iyi niyetine uygun davranarak, yardıma muhtaç olan kişileri bulacağına ve çevresinde sürekli yardıma muhtaç insanların olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çevresinde farklı nedenlere bağlı olarak yardıma muhtaç insanlar olacağına, muhtaç olan insanların kişilere farklı bir bakış açısı elde etme yetkisi sunduğuna, sunulan bakış açısı ile çok yardımsever olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin yüreklerinin çok temiz olduğuna, temiz yürekli olan kişilerin mutlu olma gibi bir derdinin olmayacağına, hayat kendisini bir şekilde mutlu etmekte olup, en yakınlarından başlayarak tüm insanlığa yardım etme gibi bir arzunun var olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan bebeği susturmak ne demek rüyayı gören kişilerin ailesinden, arkadaşlarından veya yakın çevresinden sürekli sıkıntılar çıkacağına, sıkıntı içerisinde olan kişilerin rüyayı gören kişiye çok yakın olduğuna ya da sıkıntı zamanlarında yakınlaşarak rüyayı gören kişinin yardımcı olacağı gayesinde olduğuna ve yardıma muhtaç kişiler bulunması kişiyi iyilik meleği yapacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında açlıktan ağlayan bebeği susturan kişi, çok iyi huylu olacağına, kendi huyuna giden kişilerin ahlaklı bir yapısının var olacağına ve insanların sevgisine nail olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kendisini çok iyi yetiştirdiğine, ailesi tarafından çok özen verilerek yetiştirildiğine, yetiştirilme gereği çok eğitimli, çok ahlaklı ve çok bilgili olarak saygılı hareketler içerisinde olacağına, çevresi tarafından sevileceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin kendilerini yetiştirmeleri sayesinde büyük gelişmeler sağlayacağına, sağlanan gelişmeler sayesinde mutlu olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin iyi huylu olması hayatlarını daima mutluluk, saygı ve gelişim üzerine kuracağına, insanların değerlerine ve fikirlerine çok büyük saygı duyulacağı, insanların sevgi gösterisi sayesinde iş hayatında ve özel hayatında çok iyi konumlara yerleşeceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında gece ağlayan bebeği susturan kişi, çok çalışkan olacağına, çok çalışmasına karşı insanlara yardımı dokunacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin sürekli çalışma hayatı içerisinde olacağına, kendisini yetiştirmek ve geliştirmek adına mükemmel derecede dokunuşlara sahip olacağına ve sahip olunan derece sayesinde insanların mükemmel derecede bir kaliteye erişeceğine, iyilik isteyenlerin yanında olması geliştireceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin farklı ortamlar içerisinde bile sürekli aynı olacağına, eğitim açısında kendini geliştirmekten bıkmayacağına, ahlak yapısı olarak mükemmel olması güzel işlerin çıkmasına vesile olacağına, insanları düşünmesinden dolayı kendisini her daim geri plana atacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişiler çevresindeki insanlara değer vereceğine, vereceği değerlerin insanlar üstünde çok büyük etkilerinin olacağına, etkisine kapılan kişilerin mutlu olma çabasının var olacağına ve var olan durumları değerlendirerek, insanların isteklerine yanıt vereceğine, iyilik ile mücadele edenler için mutluluğun her daim var olacağı ve rüyayı gören kişinin birçok insanın mutlu olması için vesile olacak durumların içerisinde yer alacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ağlayan kız bebeği sesi duyan kişi, çevresine neşe saçacağına, çevresindeki insanları mutlu edeceğine ve kendisinin de çok mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin mutluluk gibi bir çabasının olmayacağına fakat hayata karşı gayesiz bir bakış açısı elde etmesinden dolayı, güzellikler elde edeceğine neşeli zamanlar geçirebileceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin çevresinde olanların mutlu olacağına, mutluluğuna sahip çıkanları, farklı bakış açısı içerisinde yer alacağına ve ortaya çıkan durumların her daim fark yaratacağına, kişiyi mutlu ederek güzel günler görebileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin çevresinde olan kişilerin neşeli olması ya da neşeli hareketler içerisinde yer alması, insanların farklı aşama da hareketler sergilemesine neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ağlayan erkek bebeği sesi duyan kişi, yakın zaman içerisinde bir kalabalık ortama gireceğine, girdiği ortamın neşeli olacağına ve güzel sonuçların ortaya çıkacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok neşeli olduğuna ve çevresindeki insanların da aynı şekilde neşeli hareketler içerisinde yer alacağına, neşeli olan kişilerin mutlu olmak için yapısında geniş bir mutluluk var olacağına, var olan mutluluk sayesinde keyifli zamanlar geçirecekleri şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin her daim farklı yapılaşma içerisinde olacağına, uzun süredir görmedikleri kişiler ile oturarak mutlu vakitler geçireceklerini rivayet etmektedir. Rüyayı gören kişilerin dost meclisi kuracağına, kurdukları dost meclisi içerisinde sözünün geçeceğine, ortada dönen muhabbetlerin komik olacağına, eğlenceli ve mükemmel derecede bir konuşma stilinin olması rüya sahibini mutlu edeceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında acıdan ağlayan bebek sesi duyan kişi, kısa süreli acı çekeceğine ve son gülen iyi güle mantığı ile mutluluğa erişeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin kendi kafalarına göre yaşam şekilleri olacağına, şekillenen durumlar sayesinde insanların çok iyi bir yaşam süreceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin çok sıkıntı çekeceğine, çekilen sıkıntıların zaman içerisinde atlatılması ile kişilerin mutlu olması sonucu büyük gelişmeler yaşanacağına ve hayırlara yorulması gerekli olan bir rüya olarak ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında açlıktan ağlayan bebeğin sesini duyan kişi, belirli bir süre sıkıntı çekeceğine, çekilen sıkıntıların sonunda mutlu olunduğuna ve ferahlığa kavuşulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin belirli zaman dilimleri içerisinde sıkıntı çekeceğine, zaman dilimi rüyayı gören kişinin ortam yapısına, sıkıntısına ve durumuna göre değişiklik gösterse bile sonucunda hayırlı günler göreceğine ve ferah içerisinde olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin farklı zaman dilimleri içerisinde her şeyin en iyisini de en kötüsünü de kesin olarak yaşayacağına ve yaşadıklarından ders çıkararak isyan etmeyeceğine, iyi günlerde keyfe düşmeyerek gaflette bulunmayacağına ve her zaman kontrollü bir kişi olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimleri içerisinde sıkıntı çekebileceğine, çekilen sıkıntıların rüyayı gören kişiye belirli bir süre sonra sabır etmesinden dolayı mutluluk getireceğine, gelen mutluluk ile rüyayı gören kişi emin adımlar atabilecek kapasiteye erişebileceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında farklı nedenlerden ağlayan ikiz bebek gören kişi, stabil bir yaşam düzeni içerisinde yer alacağına, yaşadıklarından ders çıkararak hamleler yapacağına ve alacağı iki müjdeli haber ile hayatının değişeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşamı normal standartlarda devam edeceğine, standartlarını aşma gibi bir derdi olmadığına, kendisine normal bir düzen kurarak sakin bir yaşam süreceğine fakat bazı durumlardan dolayı planlarının değişeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin kafasında olan yaşam düzeni karşısına çıkan fırsatları değerlendirmesi sonucunda değişeceğine, hayal etmediği bir hayat yaşayacağına, yaşayacağı hayattan mutlu olacağı ve mutluluğunu kendi yönlendirerek keyif alacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimleri içerisinde karşısına çifte şans çıkacağına, çıkan fırsatları değerlendirecektir. Değerlendirilme yapılması sonucunda maddi gelişim sağlanacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında doğum esnasında ağlayan ikiz bebek gören kişi, belirli bir süre sıkıntı çekeceğine, çekeceği sıkıntıların üstesinden kendi başına gelerek mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatında maddi olarak başlayan ve manevi olarak devam eden sıkıntıların var olacağına, sıkıntıların Allah tarafından kulu deneme ve deneyerek pişirme şekli olduğuna inana ve inancı peşinde hayatına devam ederek sıkıntılı zamanlarından tevekkül sayesinde kurtulacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı zaman dilimleri içerisinde üzülmesi ve sıkıntılı günler geçirmesi küçük durumlardan sevinmesine ve hayatı küçümseyerek mutlu olma yöntemleri aramasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimleri içerisinde mutlu olma çabasının var oluşacağına, kalbinde ve nefsinde bir genişleme meydana geleceğine ve rüyayı gördüğü zaman kadar geçirdiği tüm sıkıntıları geride bırakarak, üzüntülerinden arınacağına ve mutluluğu yakalayarak mutlu olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında odada ağlayan ikiz bebek gören kişi, iyi niyetli bir kişi olduğuna ya da yakın zaman içerisinde başına gelenler sayesinde niyetinin düzeleceğine ve iyi havadisler alacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin düşüncelerinin çok güzel olması, karşısına dürüst ve düşünceli insanların çıkmasına neden olacağına, karşısına çıkan insanların rüyayı gören kişinin her daim yanında olma isteği ve arzusunun olacağına, en sıkıştığı anlarda bile yanında dostlarının olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin farklı yapılarda hareket etmesinin mümkün olmayacağına, hamurunda bozukluk olmadığına ve ne kadar zorda kalsa da sıkıntı yaşamadan mutlu olma gayesinde hayatına devam edeceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin karşısına birtakım durumlar çıkacağına, büyük bir havadis alarak mutlu olacağına ve hayatındaki çizginin hızlı bir şekilde değişmesi ve değişen durumun kişiye büyük etkisi olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kendi başlarına ağlayan ikiz bebek gören kişi, çok yalnız olmasa da arkadaş canlısı olmadığına ya da olmayacağına fakat karşısına çıkacak olan iki kişi ile derin bir dostluk kuracağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatında bir düzen var olduğuna, hayatındaki kişilerin yeri, samimiyeti durumu ve düzenli ilişkilerinin her zaman istikrarlı olduğuna, değişmeyeceğine rüyayı gördükten sonra özerk bir durum içerisinde düşerek hayatına farklı bir veya iki kişinin gireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin rüyayı gören kişiye ilgisinin olacağına, rüyayı gören kişinin farklı düşüncede olması, insanlardan kaçar hareketleri ve çok duygusal olması insanlar için gizemli bir durum olarak rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin karşısına kendi cinslerinden veya karşıt cinslerden insan çıkacağına, mesafeli olan rüya sahibinin anlamsız bir şekilde karşısına çıkan kişilere yakınlığı olacağına, saf ve güzel bir dostluk içerisinde olunacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında annesinin kucağında ağlayan ikiz bebek gören kişi, dar bir çevre içerisinde yaşadığına ve çevresinde değişiklik olarak yeni insanlarla tanışacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı bir duruşu olduğuna, kişilerin insanlara karşı çok saygılı olduğuna, saygılı davranışlar içerisinde olanların varlıklarından şüphe duyulmayacağına, şüphe ile hayatına devam eden rüya sahibinin yaptığı iş ya da bulunduğu konum yüzünden çevre değiştireceğine ve girdiği çevre içerisinde mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin farklı şekilde hayatı yorumlaması, insanların göz önünde farklı bir kişilik profili çizmesine neden olacağına, çevre değişikliği kişinin işi ya da okul gibi sosyal statülere bağlı olarak değişeceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin farklı yaşam stili olacağına, yaşam stili içerisinde yeni arkadaşlıklar edinerek mutlu olma çabasının içten ve samimi bir şekilde olacağı ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ağlayan bebeği sevdiğini gören kişi, çok çalışkan olacağına, normal yaşam standardı olmasına rağmen çalışarak mal varlığı elde edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin genel olarak ortalama standartları olacağına, standartları kişilerin normal seviyede olup, çok çalışacağına, kafasında belirli standartların var olmasından dolayı çok çalışacağına ve çalışmalarına ek olarak büyük gelişimler sağlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin çok çalışkan olması, belirli zorlukları görerek hayata karşı belirli bir tavır takınması kişiye doğru yolu ve hayırlı işleri getireceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin gelişimlerinin hızlı olacağına, çalışmalarının yoğun olması kişiye çok büyük gelir sağlacağına elde edilen gelirlerin kişiye mutluluk sağlaması, planlama yaparak çok daha fazla gelir elde ederek meşakkatli yollardan geçeceğine ve sabır ederek çok büyük bir mal varlığının sahibi olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yatağında ağlayan bebeği sevdiğini gören kişi, çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların üstüne giden bir yapıya sahip olması elinde veya sonunda mutlu olmasına neden olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin karşısına farklı sıkıntıların ve zorlukların çıkacağına, karşısına çıkan zorlukların kişilerin mutlu olmasına, zorlukları aşarak kötülüklerden uzak durmasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi kendisine çok güvenmekte olup, her işin ve zorluğun üstesinden Allah’ın izni ile geleceğine ve gelebileceğine inandığına, inançlarına sahip çıkarak mutlu olma çabasının devam edeceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatağında ağlayan bebeği sevdiğini görmek  ne demek rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimleri içerisinde çok büyük sıkıntıları olacağına, sıkıntı çekmesine kişisel olarak canının sıkılmasına ve kendisine bağlı olarak ailesinde sıkıntıların ve manevi zorlukların oluşmasına neden olacağına, kişilerin farklı sıkıntılara karşı birlik olması sonucu, hayırlı nimetlere kavuşacaklarına ve kavuştukları nimetlerin rüyayı gören kişiye mutluluk getireceğine ve huzur buluşması ile güzel günler geçireceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında üç aylık bebeğin ağlamasına rağmen sevmeye çalışan kişi, çok duyarlı ve ne istediğini bilen bir kişi olduğuna ve çevresinde var olan kişilere karşı çok içten olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok mantıklı yanları olduğuna, kendilerini iyi yetiştirerek genel olarak ailesinden ayrı olduklarına veya ailesine büyük destekleri olduğuna ya da zaman içerisinde olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlamasına rağmen bebeği sevmek ne demek kişilerin farklı şekilde yetişmeleri ve aldıkları eğitim genel olarak mutlu olmalarına ve hissi duyguları ile hareket etmeyi sevdikleri için çevresinde olan tüm olaylara duyarsız kalmayacaklarına ve üzüntü çeken kişilerin mutlu olması için rüya sahibinin birçok hamlesi olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin mutluluk bandında olabilmeleri çok zor olup, kendilerine sürekli dert ve tasa oluşturduklarına ve oluşan dert ile tasa yüzünden mutlu olamayacakları ama içlerinin rahat olması kişiye büyük teselli vereceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kundakta ağlayan kız bebeği gören kimse, alakası olmadığı halde bir olayın içerisinde kalacağına veya yaşanan bir olayda başkasına suç atarak haksızlığa uğramasına neden olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı ortamlar içerisinde bir sıkıntı yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların kişi ile bağlantılı olacağına, suçlu veya suçlayan kişi olarak belirli bir süre gergin ortam içerisinde yer alacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin anlık olarak ortam içerisinde gelişen olaylarda kişisel genel tavrına göre bir tepki vereceğine, sinirli olan kişilerin anlık olarak ortam içerisinde işlenen veya var olan suçlara bir günah keçisi arayacağına ve acımasız tavırları ile insanları üzeceğine ya da sessiz olması yüzünden rüyayı gören kişinin ortam içerisinde suçlanmasına neden olacak olayların var olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kundakta ağlayan bebeği görmek rüyayı gören kişilerin tavırları genel olarak yaşayacakları olaylar çok büyük etken oluşturacağına ve oluşan etken sayesinde rüyayı gören kişinin sabırlı tavırları var olacağına ve olayları değerlendirerek ya suçlu ya da suçlanan taraf olacağı olayların var olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kundakta ağlayan erkek bebeği gören kimse, sakin bir hayat sürmek istemekte olup, isteklerine yanıt bulmak amacı ile çabalasa bile birtakım olaylar ile karşılaşacağına ve karşılaşacağı olaylar karşısında sorun yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatında bir sabit yaşam olmayacağına, hayatında var olan sıkıntıların baş göstereceğine, rüyayı gören kişinin bu sıkıntılara dair farklı fikirleri var olacağına ve var olan fikirler doğrultusunda mahkemelik olaylarının da var olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyayı gören kişilerin başına gelecek olan olaylar olacağına, başına gelecek olan olayların rüyayı gören kişiye sorun oluşturacağına, farklı kişilerin olayların içerisine girmesinden dolayı mahkemeye gitmek zorunda kalacağına ve olayların uzaması rüyayı gören kişiye sıkıntı oluşturacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kundakta ağlayan yeni doğmuş bebek gören kimse, istemediği bir ortam içerisinde yer alacağına ve sorunlu ortam ya da mekânlar içerisinde yer alanların kurtulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin istemedikleri durumların başında olduğuna, başında olan durumları değerlendirmesi sonucu çıkış yolları arayacağına veya beklediği çıkışın rüyayı gören kişiye aradığı ferahlığın yakın zaman içerisinde geleceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin hapishane, hastane, okul veya benzeri istemsiz gidilen veya çıkılması güç olan ortamların içerisinde olacağına, rüyayı gören kişinin sosyal statüsüne göre değişecek olan durumlar içerisinde çıkma isteğinin var olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin zor durumda olmasına karşın, farklı çıkış yollarının karşısına çıkacağına ve karşısına çıkan durumları değerlendirmesi sonucu ortamlardan kurtulacağına ve ferahlayarak huzura ereceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kundakta ağlayan ve bağıran bebek gören kimse, beklemediğiniz zorluklar ile karşılaşacağına, anlık olarak gelişen gelişmeler sonucunda kişilerin mutsuz olacağına ve olaylar ile baş etmek zorunda kalarak hapislik hayatının da var olabileceğine delalettir.
Rüyayı gören kişilerin çok iyi niyetli olacağına, fakat kendi hisleri olduğu zaman kendi bildiği doğrular olduğu zaman doğrularını savunma hatta daha da ileriye giderek bildiği doğruların peşinde koşma gibi bir huyun olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi doğruların ve bildiklerinin peşinden koşması genel olarak huyu olacağına, kendi bildiklerinden şaşmadan hareket etmesi, kişiye bazı zamanlar doğruluğu bazı zamanlarda öfkelenerek hata yapmasını sağlayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin zor olan bazı durumlarla karşılaşması, sıkıntı içerisinde olmasına, yapacağı akılsız hamleler yüzünden bazen hapislik durumların var olmasını işaret ettiği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Ağlayan Bebek Görmek

Çok akılda kalıcı bir kişi haline gelineceğine, bilinir olunacağına ve aşk oyunları içerisinde var olarak sıkıntılı zaman dilimleri içerisinde vakit geçireceği şeklinde ifade edilen bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kan ağlayan bir bebek gören kimse, şan ve şöhret sahibi olacağına, mutlu olmak için çok çabalarının sonuçlarını kısa süre içerisinde alacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çalışkan bir yapısı olduğuna, tatlı, sevecen ve çok konuşkan olması kişinin farklı ortamlar içerisinde dikkat çekmesine neden olacağına, çekeceği dikkat sayesinde kısa süre içerisinde keşif olunacağına ve farklı yetenekleri sayesinde ünlü bir kişi olabileceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin doğuştan edindiği yetenekleri olduğuna ve çalışarak daha sonrasında eğitim alarak veya doğaçlama bir şekilde yeteneklerine ek yapacağına, kendini geliştirerek çok iyi konuma erişebileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin şan ve şöhretleri planlı bir şekilde olmayacağına, dünya çapında bir açıdan oluşacak olan şöhretin, rüyayı gören kişiye çok büyük baskısı olacağına, keyfinin yerinde olacağına fakat uzun süre sıkıntısını çekeceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan ağlayan bir bebek görmek ne demek rüyayı gören kişilerin ayrıca gönül ilişkisinin olabileceğine ve gireceği ya da kovaladığı gönül ilişkisinin tehlikeli bir o kadarda acımasız tarafının olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok duygusal bir yapısının olacağına, yapısına uygun davranarak karşısına çıkan bir kişiden hoşlanacağına, saplantılı hareketler içerisinde bulunarak kişilerin farklı şekilde davranacağı durumların var olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin aşk hayatının var olacağına, evli olanların yasak aşk çemberi içerisinde olacağına ya da zaman ile o çember içerisine gireceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin farklı yaklaşımları olması, sıkıntılı ve yoğun bir aşk hayatının var olmasına neden olacağına, sorunları aşamadığı için moral olarak çöküntü içerisinde olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Görmek
Rüyada ağlayan bebek görmek yaptığınız önemli ve hayırlı işler neticesinde, değer verdiğiniz aile büyüklerinden veya patronunuzdan tebrik alacağınıza ve güzel sözler duyacağınıza yorumlanır.  Bu övgüler daha çok çalışmanız ve performansınızın yükselmesi için sizi motive edecek, moralinizin yüksek olmasını sağlayacak bu nedenle hem iş hayatınızda hem özel hayatınızda daha çok sorumluluk yükleneceğiniz, aile içinde daha çok hürmet görüp, sayılıp, sevileceğiniz anlamına gelir. Çevrenizde yardıma muhtaç, sıkıntıda olan kişiler varsa onlara yardım edeceğinize koruyup kollayacağınıza, hayır işlerine yöneleceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Kız Bebek Görmek

Haneye bolluk bereket geleceğine, hayırlı kısmet kapıları açılacağına, sağlıklı, huzurlu günlerin arifesinde olunduğuna işaret eder. Kız çocuğu, şan, şöhret, sosyal statünün yükselmesi anlamına gelir.  Eğer rüyayı gören bebek bekliyorsa erkek çocuğu olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Erkek Bebek Görmek

Bir süredir içinde bulunulan sıkıntılı günleri sona erdirecek müjdeli haberlerin geleceğine delalettir. Daha fazla sorumluluk, yenilikler, beklenmeyen değişiklikler şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kız çocuğu sahibi olacağına da işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlaması Duymak   
Ağlayan bebeğin sesini duymak, yaşanılan sıkıntı ve sorunlardan dolayı içe kapanmış olmayı, sorunlarla yüzleşmektense kendi içinizde halletmeye çalıştığınızı gösterir.  Size üzüntü veren kişilerle aranızı açtığınızı, moral bozucu, düşük enerjili kimselerle görüşmektense kendi iç dünyanıza yöneldiğinizi bunun size olumlu getirileri olacağını ve sorunlardan uzaklaşacağınızı işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebeği Susturmak

Sıkıntısı olan bir kişinin derdine dermen olacağınıza, onunla ilgilenip şefkat göstereceğinize işaret eder. Ayrıca ailede yaşanabilecek problemlerde öne çıkıp barıştırıcı, yol gösterici bir konumda olacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA AĞLAYAN BEBEK NE DEMEKTİR?

Rüyada ağlayan bebek görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duymaya ve tövbe etmeye yorulur. Bu rüya psikolojik olarak da ruh halinizi gösterir; hassas ve duygusal bir dönemde olduğunuzu gösterir. Bu rüya etrafınızdan takdir toplamak istediğinizi de ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA AĞLAYAN BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada ağlayan bebek görmek sevgilinizin sizi güzel sözlerle mutlu edeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Görmek

Rüyada ağlayan bebek görmek çok hayırlı ve dua alacağınız işlere vesile olacağınıza ve çevrenizde sizi taktir eden dua eden kişilerin ve yakınlarınızın olacağına yorumlanır.İslami rüya yorumlarında rüyada ağlamak hayırlı işlere vesile olup çevrenizdeki yardıma muhtaç kişileri sevindireceğim ize delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Sesi Duymak

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak, çevrenizde olan biten bir takım olaylardan endişe duyduğunuzu ve bu denenle rüya sahibinin kendisini bir çok durumda kötü hissettiği olaylardan uzak durduğuna yorumlanır.Rüyada ağlayan bebek sesi İslami yorumu ise yaşadığınız kötü olaylardan kaçmak istediğinize delalet ettiği yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Erkek Bebek Görmek

Rüyada ağlayan erkek bebek görmek rüya sahibinin sorumluluk alacağı olaylar ile karşılaşacağı ve bu sorunlardan dolayı üzüntü duyacağına yorumlanır.Rüyada ağlayan bebek görmek sorumlukların artacağına ve aile içinde bir çok durumlarda zorlanacağınız ve üzüntü yaşayacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebeği Susturmak

Rüyada ağlayan bebeği susturduğunu görmek içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacağınız yada aile içinde birliktelik ve beraberliğin bozulacağı durumlarda aileyi tekrardan bir arada tutacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Çocuk Görmek

Rüyada ağlayan çocuk görmek rüya sahibinin sorumluluk duyduğu bir iş hayatı olduğu ve işlerinde zorlanacağı çıkmaza gireceği bir takım olaylardan dolayı sorumluluk alması gerekeceğine yorumlanır.Rüyada ağlayan çocuk görmek rüya sahibinin ailesi arasın da yada iş hayatında sorunlulukları olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Kız Bebek Görmek

Rüyada ağlayan kız bebek görmek, rüyalarda ağlayan kız bebek aslında hayırlı müjdeli bir haberin geleceğine ve rüya sahibinin hayırlı evlat olacağına yorumlanır.Rüyada ağlayan kız bebek görmek içine düştüğünüz sıkıntılardan ve işlediğiniz günahlardan kurtulmak istediğinize yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlamak İslami Rüya Yorumu

Rüyada ağlamak ibni sirin tabirine göre rüya sahibinin çekeceği maddi ve manevi sıkıntıların olacağına iş hayatında aldığı sorumluluklardan dolayı üzüntü yaşayacağı ve aile içinde de huzursuz olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hıçkıra Hıçkıra Ağlamak İslami Rüya Yorumu

Rüyada hıçkırarak ağlamak, sevince hatta çok sevineceğiniz hayırlı haberler alacağınıza yorumlanır.Rüyayı gören kişinin sevineceği bir haber alacağı ve mutlu olacağına yorumlanır.Bazı rüya tabirlerin de ise Rüya alimlerinin yaptığı açıklamalarda büyük bir üzüntü ve sıkıntı yaşayacağınıza da delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Emzirmek

Rüyada ağlayan bebek emzirmek hayırlı ve helal kazançlar lede edeceğinize ve bu rızkınız ile çevrenizdeki yardıma muhtaç kişilere de yardım edeceğinize yorumlanır.Rüyada bebek emzirmek rızk ve berekete helal kazanca yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Ağladığını Görmek

Rüyada başkasının ağladığını görmek, çevrenizde maddi ve manevi sıkıntı çeken yakın dost ve akrabalarınızın sizden yardım beklediğine yorumlanır.Bu rüyada rüya sahibinin hayır sahibi olduğu ve çevresine yardım eden kişiliği ile tanınan ve sevilen çevresinde dost bilinen kişiliğe sahip biri olduğunuza tabir edilir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek ağlaması görmek olumsuz anlamlara sahip bir rüyadır. Rüyada bebek ağladığı zaman rüya sahipleri yaşantılarından memnun olmazlar.

    Bebeğin uzun süre ağladığı görülürse bu durum kişilerin uzun süre uğraşmalarına rağmen hayatlarını düzene sokamamaları anlamına gelir.
    Bebeğin kısa süre ağladığı görülürse bu durum kişilerin uğraşmalarına karşılık kolay bir şekilde hayatlarının kontrolünü yeniden kendilerinin sağlayacak olmalarına işaret eder.
    Bebek eğer hiç durmadan ağlarken görülürse bu durum rüya sahiplerinin yaşamlarında bitmek bilmeyen problemler ile üst üste karşılaşacakları anlamına gelir.
    Rüyada bebek eğer kesik kesik ağlarken görülürse, rüya sahipleri bir problem ile karşılaşır, tam bu problem bittikten sonra yeni bir problem ile karşılaşırlar.
    Rüyada bebek eğer annesi yanında olmadığı için ağlıyorsa, rüya sahibi yaşantısında bir insanın eksikliğini hissedecektir.
    Rüyada görülen bebek eğer erkek ise, bu durum rüya sahiplerinin ileride bir erkek ile problem yaşayacakları anlamına gelir. Yaşanacak problem maddi kaynaklı olacaktır.
    Rüyada görülen bebek eğer kız ise, bu durum rüya sahiplerinin ileride bir kız ile problem yaşayacakları anlamına gelir. Yaşanacak problem manevi kaynaklı olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlaması Görmek

Rüyada bebek ağlaması görmek, yakın zamanda gerçekten ihtiyaç sahibi muhtaç  birinin yardım isteyeceğine işaret eder. Rüyada bebek ağlaması görmek, zor durumda olan birinin varlığına delalet eder. Rüyada bebek ağlaması görmek, bazende gülmeye ve mutlu olmaya işaret eder. Rüyada  bebek ağlaması görmek, kişinin sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulur. Rüya sahibinin zor durumda olan ihtiyaç sahibi bir yakınına maddi destekte bulunacağına ve bu durumun neticesinde çok mutlu olacağına delalet eder. Rüya sahibinin merhametli, iyi kalpli ve dürüst biri olduğuna yorulur. Kişinin aile içinde de huzuru ve rahatı sağlayacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin kul hakkı yemeyeceğine, harama el uzatmayacağına ve kimsenin namusuna, rızkına göz koymayacağına delalet eder. Rüya sahibinin vicdanen hassas olacağına ve bundan ötürü ekmeğini herkesle paylaşan, hane içi bolluk bereket dolan bir olduğuna yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebeği Susturmak

Rüyada ağlayan bebeği susturmak, hayatı boyunca insanların iyiliği için çalışan ve yardım elini kimsenin üzerinden esirgemeyen, hayır sever birinin varlığına işaret eder. Çevresinde sürekli yardıma muhtaç insanları bulan ve onlara hızır gibi yetişeceğine delalet eder. Bu kişinin iyi huylu oluşu ve güzel ahlaklı oluşu çevresi tarafından takdir edilmesine neden olacaktır. Kişinin Allah katında sevdiği kulları arasında yer alacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Sesi Duymak

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak, rüya sahibinin yakın çevresinde gülen ve neşeli vakit geçiren birtakım insanların varlığına yorulur. Rüya sahibinin eğlenceli bir dost meclisinde bulunarak burdaki kişiler ile güzel vakitler geçirip, hoş sohbetler içerisinde bulunacağına yorumlanır. Rüyada ağlamak gerçek hayatta kişinin güleceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Sevmek

Rüyada ağlayan bebek sevmek, kişinin meşakkatle bir mala veya mülke konacağına işaret eder. Yaşayacağı sıkıntılı günlerin ardından hayırlı nimetlere konacağına yorulur. Rüya sahibinin gerçek hayatta üzgün olan birini teselli etmeye çalışacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kundakta Ağlayan Bebek Görmek

Rüyada kundakta ağlayan bebek görmek, kişinin işlemediği bir suçtan ötürü yargılanacağına, cezalandırılıp mahkemeye gitmek zorunda bırakılır. Görülen bu rüya hapistekiler için kurtuluşa, özgürlüğe işaret eder. Kişinin zor durumda kalacağına ve hatta hapis yatacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Ağlayan Bebek Görmek

Rüyada kan ağlayan bebek görmek, kişinin şana, şöhrete, zenginliğe kavuşacağına yada doğru olmayan tehlikeli bir gönül ilişkisi yaşayacağına alamet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

399 Aktif
1 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18734
Dün : 23857
Toplam : 48077052
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...