Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
3.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Dul kadın ve genç kızların rüyada hamile olduklarını görmeleri, evlenmelerine işaret eder. Erkeğin, rüyada kendisinin hamile olduğunu görmesi, halktan gizlediği ve şiddetlenip ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve keder ile tâbir olunur. Âlim ve fazıl bir zatın rüyada hamile olduğunu görmesi, ilminin artacağına; sanatkâr adamın hamile olduğunu görmesi, hiçbir insanın başaramayacağı bir şeyi yapmasına delâlet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

30 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada dul bir kadını hamile görmek, arkadaşlarıyla muhabbete, emniyette mertebeye, bir kaç zaman içerisinde öğrenilecek hayırlı gelişmelere, tasarıların mahalline geleceğine, basit kazanılan ganimete, anlayışlı ihtiyar akrabaya, mülke geliyor olacak fazlalığa, fakirlikten feraha çıkılacağına, afaki kurulan bir getiriye, sağlığa, memuriyette mertebeye yükseleceğine işarettir. Yabancı görüşlere yönelik de sefalete, korkulanın gerçekleşmesine, sorumluluktan ötürü mağdur olacağına, parasal zarara, kötülük görülmesine delalettir. Başka bir açıdan yaklaşan modern ulemalar şu şekilde dediler: Bireyin gördüğü rüya ümitsizlikten sonra kazandığı refaha, verdiği uğraşların bitiminde ümit ettiği itibara, çektiği problemlerin meyvesini alarak ümit ettiği şerefe, zorlukları aşarak aradığı feraha işarettir.
Rüyada dul kadının gebe görülmesi, meşakkatle rekabet ederek hasret duyduğu itibara, cefa çekerek özlediği getiriye, mağlubiyetten sonra kazandığı mutluluğa, destek alarak eriştiği rahata, çektiği zorlukların bitiminde kavuştuğu servete delalettir, Yabancı bir deyişle: dul kadını gebe görülmesi, uğraşarak ümit ettiği berekete, destek alarak ümit ettiği servete, mağlubiyetten sonra gözlediği galibiyete, sıkıntıları aşarak beklediği zenginliğe, sıkıntıları aşarak doğruluk ettiği şana delalettir.
Rüyada dul kadını gebe görme ne anlama gelmektedir: Negatif olarak da rüyanız: zorlukları aşarak kavuştuğu hayra, sorunlara göğüs gererek hasret duyduğu kocaman güce, çektiği zorlukların meyvesini alarak doğruluk edilen az durumda olan kazancının artacağına, sıkıntıyla kazandığı mülke, sav zamanda alınacak hayırlı bilgi duymaya, zorlukların ardından doğruluk edilen huzura anlamına gelmektedir.
Rüyada dul kadının gebe olarak görülmesi: Popüler yorumcu Mehmet efendiye yönelik, mağlubiyetten sonra beklediği şansa, zorlukları aşarak ele geçirdiği temiz rızka, zorlukla kazandığı servete, zahmetlerinin meyvesini alarak aradığı toplanmış getiriye, yalancı bir akrabaya biçimde tefsir edilebilir.
Rüyada gebe bir kadın görülmesi: Şayet kadın tanıdık birisi ise, o bireyin yakın zamanda bir genç sahibi meydana gelmesine ya da kısmetinin çıkmasına işarettir. Bilhassa bekar kadınlar amaçlı bu şekilde bir rüya çoğunlukla nikaha yorulur. Bazen de bu rüya o kadından sizlere erişecek bir hayra, onun yardımlarıyla sıkıntılarınızdan kurtulup feraha ermenize işarettir. Rüyada gebe bir kadını doğurttuğunu görme, sizin sayenizde birtakım kişilerin menfaat sağlayacağına ve tekrardan sizin elinizden bir kimseye erişecek güzelliklere yorulur. Rüyada gebe bir bayanın genç düşürdüğünü görülmesi, yakın zamanda erişecek berbat bir habere delil sayılır. Düşünde gebe bir bayanın adam çocuğu doğurması müjdeli havadislere, bireyin işinin gücünün rast gitmesine; kız çocuğu doğurduğunu görülmesi ise alacağınız güzel bir habere işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DUL KADINLAR İÇİN HAMİLELİK

Dul kadınlar için rüyada hamile olduğunu görmek iyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Dul Kadın Görmek

Rüyada hamile dul kadın görmek, rüya sahibinin, hayırlı bir kısmet bularak evleneceğine ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret edilir. Bu rüya bazen de o bayanın karşısına çıkacak hayırlı ve güzel bir kısmettir. Eğer evlenmek istiyorsa evlenir, iş istiyorsa kazançlı ve çok mutlu olacağı bir iş sahibi olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dul Kadının Kendini Hamile Görmesi

Rüyayı gören kişinin hiç hesapta yokken bir kazanca sahip olacağı ve bunun kendisine çok iyi geleceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç Kız ya da Dul Kadın İçin Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

Genç kız için, bolluğa ve ümit edilen mala delalet eder. Öncü ve lider bir şahsiyet olacağınıza işarettir. İyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir. Aynı rüyayı bir kız çocuğu görürse; annesinin eline mal ve nimet geçeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadının kendini hamile görmesi o kadının yakın zamanda evlenmesine ve yeni bir hayata başlamasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dul kadin ve genç kizin kendilerini hamile görmeleri, evlenmelerine isaret eder. bu bir evlilik işareti sayılabilir yeni bir kısmeti işaret eder
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dul Kadınlar için Hamilelik

Dul kadınlar için rüyada hamile olduğunu görmek iyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dul Kadının Hamile Olduğunu Görmesi; bu kişinin yakın zamanda iyi bir kısmetini çıkacağına ve bir evlilik yapacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dul Kadının Kendini Hamile Görmesi
Rüyada dul bir kadın kendini hamile olarak görse bu onun yakın zamanda evleneceğinin ve yeni bir hayata başlayacağının göstergesidir. Bu rüya bazen de o kimsenin menfaat elde etmesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulmasına veya karşısında çok iyi bir kısmet çıkmasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dul Kadının Kendini Hamile Görmesi
Hesapta olmayan bir kazanım elde etmeye ve bunun rüya sahibine çok iyi geleceğine işaret eder. Bu tıpkı cepte unutulan ve en sıkışık anda bulunan para gibidir. Ya da zamanında yapılan ve artık hatırlanmayan bir işin kar sağlaması gibi. Rüyada dul kadının kendini hamile görüp ağlaması, üzülmesi ve hayıflanması onun için hayırlı yönde yaşanacak bazı gelişmelere ve sürpriz olaylara yorulur. Rüyada dul kadının kendini hamile görüp çok sevinmesi, kesinleşmeyen bir olay için erken sevinmesi ve umutlanması fakat umduğunu bulamaması anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadını hamile görmek , arkadaşlarınızla sıkı muhabbet edeceğinize , yakın zaman içerisinde hayırlı gelişmeler öğreneceğinize , basit bir şekilde ganimet kazanacağınıza , anlayışlı akrabalara , fakirlikten çıkıp ferahlığa kavuşacağınıza delalet eder.
Bunun yanı sıra sorumluluklarınızdan dolayı mağdur olacağınıza , korkularınızın gerçek olacağına , parasal anlamda zarara uğrayacağınıza , yakın bir arkadaşınızdan kötülük göreceğinize delalet eder.
Bazı rüya yorumcularına göre , ümitsizlikten sonra kazanacağınız ferah bir yaşama , vermiş olduğunuz uğraşların sonucunda başarıya ulaşacağınıza ve çekmiş olduğunuz problemlerden kurtulup huzurlu bir hayat süreceğinize yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul bir kadını gebe olarak gördüyseniz , mağlubiyetten sonra kazanmış olduğunuz mutluluğa , yakınlarınızdan destek olarak rahatlığa kavuşacağınıza ,
çekmiş olduğunuz sıkıntılardan , dertlerden kurtulup feraha ereceğinize ve servete kavuşacağınıza alamet eder.
Bunun haricinde ümit etmiş olduğunuz berekete , yakınlarınızdan destek olarak ümit etmiş olduğunuz servete ulaşacağınıza ve sıkıntılardan kurtulup zenginliğe kavuşacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul olan bir kadını gebe olarak görme , zorlukları aşarak en sonunda rahata kavuşacağınıza , sorunların üstesinden gelerek dimdik ayakta duracağınıza , sıkıntı ile büyük mülkler kazanacağınıza ve bir yerden hayırlı bir bilgi alacağınıza delalet eder.
Rüyada dul kadının gebe olduğunu gördüyseniz , zorluklardan kurtulup rahata kavuşacağınıza , mağlubiyetten sonra beklemiş olduğunuz şansa , temiz bir rızka ve servete alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadının hamile kalması hayatını düzene gireceğine, yaşadığı bu hadiselerin psikolojisini olumsuz etkilediğine alamettir. Yeni zaman tabircilerine göre içinde kalan yapamadığı ne varsa yapacağına ve mutlu olacağına, aile bireylerinden birinin gurbete gideceğine ve ailesine özlem duyacağına işaret etmektedir. Rüyayı devlet memuru görmüşse kişinin yapacağı bir hayrın yerini bulacağına ve bu kimselerin hayır duasını almaya, güzel bir hayat sürmeye ve sorunların aşılmasına tekabül eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile dul kadın görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadını hamile görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul birini hamile görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadını gelinlikle görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, dualarının gerçekleşeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dul görmek

Eşlerden birinin dul kaldığını görmesi, eşinin kendinden önce vefat edeceğine, Dul ve iffetli kadın görmek hayır ve iyiliğe, Dul bir kadının, kendisi gibi dul bir erkek görmesi tekrar evlenmesine delalet eder.

Rüyada dul birisini görmek başınız belaya girdiğinde arkadaşlarınızdan destek bulamayacağınıza işaret eder.

Dul kadın, evle ilgili bir sorundur. Dul erkek, malla ilgili hayırlı haberdir.

Rüyada dul kaldigini gören kimsenin kismeti çogalir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç Kız ya da Dul Kadın İçin Rüyada Hamile Olduğunu GörmekGenç kız için, bolluğa ve ümit edilen mala delalet eder. Öncü ve lider bir şahsiyet olacağınıza işarettir. İyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir.Aynı rüyayı bir kız çocuğu görürse; annesinin eline mal ve nimet geçeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, gelirinin azalacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul bir kadını hamile görmek, arkadaşlarıyla muhabbete, emniyette mertebeye, bir kaç zaman içerisinde öğrenilecek hayırlı gelişmelere, tasarıların mahalline geleceğine, basit kazanılan ganimete, anlayışlı ihtiyar akrabaya, mülke geliyor olacak fazlalığa, fakirlikten feraha çıkılacağına, afaki kurulan bir getiriye, sağlığa, memuriyette mertebeye yükseleceğine işarettir. Yabancı görüşlere yönelik de sefalete, korkulanın gerçekleşmesine, sorumluluktan ötürü mağdur olacağına, parasal zarara, kötülük görülmesine delalettir. Başka bir açıdan yaklaşan modern ulemalar şu şekilde dediler: Bireyin gördüğü rüya ümitsizlikten sonra kazandığı refaha, verdiği uğraşların bitiminde ümit ettiği itibara, çektiği problemlerin meyvesini alarak ümit ettiği şerefe, zorlukları aşarak aradığı feraha işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadının gebe görülmesi, meşakkatle rekabet ederek hasret duyduğu itibara, cefa çekerek özlediği getiriye, mağlubiyetten sonra kazandığı mutluluğa, destek alarak eriştiği rahata, çektiği zorlukların bitiminde kavuştuğu servete delalettir, Yabancı bir deyişle: dul kadını gebe görülmesi, uğraşarak ümit ettiği berekete, destek alarak ümit ettiği servete, mağlubiyetten sonra gözlediği galibiyete, sıkıntıları aşarak beklediği zenginliğe, sıkıntıları aşarak doğruluk ettiği şana delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadını gebe görme ne anlama gelmektedir: Negatif olarak da rüyanız: zorlukları aşarak kavuştuğu hayra, sorunlara göğüs gererek hasret duyduğu kocaman güce, çektiği zorlukların meyvesini alarak doğruluk edilen az durumda olan kazancının artacağına, sıkıntıyla kazandığı mülke, sav zamanda alınacak hayırlı bilgi duymaya, zorlukların ardından doğruluk edilen huzura anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadının gebe olarak görülmesi: Popüler yorumcu Mehmet efendiye yönelik, mağlubiyetten sonra beklediği şansa, zorlukları aşarak ele geçirdiği temiz rızka, zorlukla kazandığı servete, zahmetlerinin meyvesini alarak aradığı toplanmış getiriye, yalancı bir akrabaya biçimde tefsir edilebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gebe bir kadın görülmesi: Şayet kadın tanıdık birisi ise, o bireyin yakın zamanda bir genç sahibi meydana gelmesine ya da kısmetinin çıkmasına işarettir. Bilhassa bekar kadınlar amaçlı bu şekilde bir rüya çoğunlukla nikaha yorulur. Bazen de bu rüya o kadından sizlere erişecek bir hayra, onun yardımlarıyla sıkıntılarınızdan kurtulup feraha ermenize işarettir. Rüyada gebe bir kadını doğurttuğunu görme, sizin sayenizde birtakım kişilerin menfaat sağlayacağına ve tekrardan sizin elinizden bir kimseye erişecek güzelliklere yorulur. Rüyada gebe bir bayanın genç düşürdüğünü görülmesi, yakın zamanda erişecek berbat bir habere delil sayılır. Düşünde gebe bir bayanın adam çocuğu doğurması müjdeli havadislere, bireyin işinin gücünün rast gitmesine; kız çocuğu doğurduğunu görülmesi ise alacağınız güzel bir habere işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dul Kadının Hamile Olması
Rüyada dul bir kadın kendini hamile olarak gördüyse bu o kadının yakında iyi bir kısmetinin çıkacağına ve evleneceğine alamettir. Eğer bu bayan evlenmeyi isteyen birisi değilse yakında istediği ve arzu ettiği birçok şeye kavuşacağının ve daha rahat bir hayat süreceğinin göstergesidir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

383 Aktif
0 Üye ve 383 misafir
Bugün : 14756
Dün : 23857
Toplam : 48073086
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...