Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
580 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba içmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına alamet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

30 Yorum

+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Mercimek Çorbası İçmek

Rüya sahibinin, iş hayatında çok güzel ve hayırlı adımlar atarak çok büyük bir güç sağlayacak bir makama geleceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına rivayet eder.
Rüyada Çorba İçtiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ulaşmak istediği tüm amaçlara kısa bir zaman sonra ulaşacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına tabir eder.

Rüyada Çorba Görmek

Rahat bir hayat sürmekte olan rüya sahibinin, iş hayatında ve aile hayatında çok sıkıntılı ve endişeli durumlar ile karşılaşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına ve olayların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder. Ancak bazı rüya tabirlerinde tam aksi bir yorum yapılmaktadır. Rüyayı gören kişinin, gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına ve uzun yıllardır hayalini kurduğu ve gerçekleştirmek için birçok fedakârlıkta bulunduğu bir hayaline en kısa zamanda ulaşacağına tabir eder.
Rüyada Çorba İkram Etmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve sosyal hayatta destek olduğu insanların, rüya sahibi kötü bir duruma düştüğünde ona yardım edeceklerine rivayet eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba görmek, sağlık ve afiyete, kolay rızka ve hayırlı bir işe başlangıçtır. Çorba hasta için iyileşip sıhhate varmaya yorumlanır.

Kişinin sevdiği ve beğenerek yediği çorba bahtın açılmasına, rızık yollarının kolaylaşmasına yorumlanır. Kişinin Rüyasında yazın sıcak, kışın soğuk çorba içmesi üzüntüye işarettir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Sığır etli çorba hayır ve iyilik ehli birine, Koyun etli çorba şeref ve izzetli hayata tabir edilir.

Rüyada kuş etiyle pişirilen çorba görmek memuriyete yahut devletten gelecek ihsana, arzu ve isteğin yerine gelmesine delalet eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba içmek maaşınızın artacağına, kendi işiniz varsa onun gelişeceğine işarettir.

Rahat ve uyumlu bir hayatınız olacak demektir. Çorba içmek maaşınızın zamlanacağına, kendi işinizi yapıyorsanız onun büyüyeceğine işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Eğer temiz, güzel ise kısmettir. Rengi kirli veya sarı ise hastalığa yorulur.

Rüyada çorba görmek, bugünlerde işlerinizin çok karışık ve içinden çıkılmaz bir halde olduğuna delalet eder.

Çorba içtiğinizi görmek karışık bir iş içinde olduğunuza yorulur. Rüyada çorbayı içerken üzerinize döktüğünüzü görmek, çok kötü bir durumla karşılaşacağınıza alamettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba pişirmek, işleriniz hakkında bazı kötü şeyler düşündüğünüze yorulur. Başka birine çorba ikram ettiğinizi görmek, başkaları tarafından işlerinizin karışıldığına delalet eder.

Rüyada aşırı sıcak veya soğuk çorba içilmesi, hastalığa, üzüntü ve kedere işarettir.

Paça, tavuk veya etli çorba içtiğini görmek, mala ve rızka işarettir.

Rüyada kuş etiyle yapılmış çorbadan içmek, bir kamu görevine atanmaya, devletten bir iyilik görmeye veya arzu ettiği bir işin gerçekleşmesine işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba içmenin manası, işlerinizin ve özel hayatınızın karıştığı bir dönem geçirdiğinize işarettir. Rüya sahibi için bu karışık durum sıkıntıya sebebiyet veriyor olsa da yakın zaman içinde düzelmeye başlayacak. Bu yorumcular rüyasında çorba içen kimse için ayrıca kısmetinin açılacağını söyler. Çorba temiz ve lezzetli ise güzel kısmet ve fırsatlar sunulacak, bunlar değerlendirildiği takdirde yaşamak daha keyifli hale gelecek derler.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Yazın Sıcak, Kışın Soğuk Çorba İçtiğini Görmek

Sıcak havada sıcak çorba, soğuk havada soğuk çorba içmek üzüntü manasına gelir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Çorba Taştığını Görmek

Rüya sözlüğü yazarlarına göre bu rüya, rüya sahibinin borçlarının artacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada Çorba Pişirdiğini Görmek

İş konusunda kafanızda karışıklık olduğuna işarettir.

Rüyada Çorba İkram Ettiğini Görmek

Gelen misafirlere çorba içirmek demek işlerinize karışan çok insan olduğuna ve durumdan rahatsız olduğunuza işarettir.

Rüyada Çorba Karıştırdığını Görmek

Rüyada çorba karıştırdığını görmek helal kazanca bolluk berekete delalet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba görmek, dünya malına sahip olmaya ve bolluğa kavuşmaya işaret eder. Rüya sahibinin uzun ömürlü ve sağlıklı olacağı, bir elinin yağda bir elinin balda keyfince bir yaşam süreceği ile tabir edilir. Ters giden işlerin yoluna girmesi, bozulan planların ve projelerin yeniden gündeme gelmesi ve bu defa başarılı sonuçlar alınması ile tabir edilir. Rüyada çorba görmek, müjde ile gelecek olan güzel haberlere ve gelişmelere işaret eder. Rüya sahibinin hiçbir zaman geçim sıkıntısına düşmeyeceği, faturalarını ödemek için kara kara düşünmek zorunda kalmayacağı ile tabir edilir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Çorba Yapmak

Rüya sahibinin kafasının karışıklığına yorulur. Kişi, bazı konularda kararsızdır ve bu nedenle ne yana döneceğini bir türlü kestiremiyordur. Rüya sahibi, yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal durumunda kalmış ve bu durumdan da bir hayli bunalmış demektir.

Rüyada Çorba Karıştırmak

Alın teri ile kazanılan helal kazanca delalet eder. Rüya sahibi belki ekmeğini nice çilelerle kazanıyor ama yine de yanı başında duran, elini uzatsa alabileceği haram lokmaya tenezzül etmiyordur.

Rüyada Çorba Taşması

Uğursuzluk anlamına gelir. Rüyasında çorbanın taştığını gören kişi için bazı zor durumlar yaşanacak demektir. Rüya sahibinin borçlarının artacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına ve bir de bunun üzerine nahoş haberler duyacağına delalet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Çorba İkram Etmek

Rüya sahibinin çevresinde haddini bilmez ve meraklı kişiler olduğu şeklinde tabir edilir. Bu kişiler kendilerini rüya sahibinin işlerine burnunu sokmaktan alı koyamazlar ve her konuda fikir beyan etmek için adeta birbirleri ile yarışa girerler.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba görmek, bugünlerde işlerinizin çok karışık ve içinden çıkılmaz bir halde olduğuna delalet eder. Çorba içtiğini görmek karışık bir iş içinde olduğunuza; çorbayı içerken üzerine düştüğünü görmek, çok kötü bir durumla karşılaşacağınıza; çorba pişirdiğinizi görmek, işleriniz hakkında bazı kötü şeyler düşündüğünüze; başka birine çorba ikram ettiğinizi görmek, başkaları tarafından işlerinizin karıştırıldığına delalet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba içmek maaşınızın artacağına, kendi işiniz varsa onun gelişeceğine işarettir. Rahat ve uyumlu bir hayatınız olacak demektir. Çorba içmek maaşınızın zamlanacağına, kendi işinizi yapıyorsanız onun büyüyeceğine işarettir. Rahat ve mutlu bir hayatınız olacak. Rüyada içilen çorba eğer temiz ve güzel ise kısmettir. Rengi kirli veya sarı ise hastalığa yorulur.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kişinin sevdiği ve beğenerek yediği çorba, bahtın açılmasına, rızık yollarının kolaylaşmasına işarettir. Yazın sıcak, kışın soğuk çorba içmek üzüntüye; sığır etli çorba, hayır ve iyilik ehli birine; koyun etli çorba, şeref ve izzetli hayata; kuş etiyle bişirilen çorba, memuriyete yahut devletten gelecek ihsana, arzu ve isteğin yerine gelmesine delalet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada görülen veya içilen çorba maddi refahınızın artacağına ve giriştiğiniz işte muvaffak olacağınıza işaret eder.

Yoğurtlu çorba içmek ile ilgili rüyalar, kişiyi çekemeyen kötü tabiatlı insanların varlığı olarak da bilinir, hile ve fesat ile iş görüp rüyayı gören şahsı yıpratmaya ve ezmeye yönelik girişimlerde bulunan insanların varlığına da yorulur.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba içmenin ne kadar önemli tabirlere ve ne kadar hayati durumlara işaret ettiğini bilen İslam alimleri, çorba içmek ile ilgili rüyaların altını çizmişler, bu rüyayı gören şahsın önemli ilahi işaretlere mazhar olduğunu dile getirmişler ve bu doğrultuda rüyayı gören kişinin dikkatli olması gerektiğine de hükmetmişlerdir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Bu anlamda rüyada çorba içmek, kişinin dünya hevesi ile dopdolu olduğunun kanıtı ve ileride çok güzel başarılara imza atacağının göstergesi, fakat bunu yaparken bazı kişisel özelliklerinden taviz vereceğinin delaleti olarak bildirilmiştir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba içtiğini görmek, kişinin yanlış adım atması halinde kendisini çekemeyen ve kendisine düşmanlık besleyen insanların hışmına ve zulmüne maruz kalacağına da delalet eder ve sırları ortaya çıkacağı için rezil rüsva olacağı da bildirilir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
İslam alimlerinin görüşlerini incelediğimizde rüyada çorba içmek, kişinin manevi bir yetenek ile dolu olduğunun kanıtı olarak da tabir edilmiştir ve kişi bu yeteneğini ve gücünü keşfedebilirse çok güzel noktalara gelip hayatını güzelleştirebilir denilmiştir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Diyanet tabirini incelediğimizde rüyada çorba içmek, kişinin kadın olması halinde gizli bir sevgilisinin olduğuna işaret eder; yani rüya sahibini gizliden gizliye seven ve ona hayranlık besleyen bir insan bulunmaktadır ve bu kişi, kısa süre içerisinde rüya sahibine açılıp içini dökecek ve derdini anlatacaktır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba içmek Diyanet tabirine göre rüyayı gören kişinin erkek olması halinde rüya sahibine düşmanlık besleyen bazı insanlar bulunduğunun emaresi olarak bildirilir ve kişinin düşmanlık teşebbüslerine karşı önlem alması, kendisini ve yakın çevresini korunması ve muhafaza etmesi gerektiğine hükmolunur.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çorba içmek Diyanet tabirine göre rüya sahibinin evli olması halinde güzel çocuklarla ödüllendirilecek olmasına ve bu hayırlı evlatların kişiye gerçek anlamda mutluluk ve saadet katacağına işaret etmek ile birlikte, rüyayı gören kişinin bekar olması halinde güzel bir rızık kapısı ve hayırlı bir kısmet biçiminde tabir edilir ve rüya sahibi bu anlamda müjdelenir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada yoğurtlu çorba içmek, kişinin çevresinde bazı insanlar bulunduğuna ve bu insanların esasında kendisine hayranlık beslediğine, fakat rüyayı gören kişinin bu durumun farkında ve bilincinde olmadığına delalet eder. Bu nedenle kişi çevresinde kendisine hayranlık besleyen insanların varlığını fark etmeye davet edilir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya, sahtekar kişiler ve entrikacı insanların çevirdiği dolapları rüyayı gören kişinin arkasından çevrilen işleri, hile ve fesadı anlatır; rüya, kötülük ve musibete de işaret ettiği için kişi önlemini almalı ve hayatı boyunca tedbirli bir şekilde hareket etmeye çalışıp Allah’ın merhametine iltica etmelidir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyanızda çorba görmeniz; içinde bulunduğunuz şu günlerde işlerinizin oldukça karışık ve içinden çıkılmaz bir hal aldığına delaletle tabir olunur. Rüyanızda çorba içtiğinizi görmeniz; karışık bir iş içinde olduğunuza, rüyanızda çorba içerken üzerinize döktüğünüzü görmeniz; çok kötü bir durumla karşı karşıya kalacağınıza, rüyanızda çorba pişirdiğinizi görmeniz; işleriniz hakkında birtakım şeyler düşündüğünüze, rüyanızda başka bir kimseye çorba ikram ettiğinizi görmeniz; başkaları tarafından işlerinize müdâhale edildiğine yorumlanır. Bir rivayete göre: Rüyanızda çorba içtiğinizi görmeniz; ücretinizin, maaşınızın veya gelirinizin artacağına ya da son işinizin çok güzel sonuçlar vereceğine dolayısıyla rızkınızın çoğalacağına delalet şeklinde tabir olunur.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada tencere dolusu çorba görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına rivayet etmektedir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada tencere dolusu çorba gördüyseniz
Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.
Bazı konularda fikirleriniz değişebilir ya da tamamen farklı yönde ilerleyebilirsiniz.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kazan dolusu çorba görüldüğünde hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işaret ettiğine inanılır
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada yemek dağıtmak, rüyayı gören kişinin elinin açıklığına, gönlünün ve kadrinin yüceliğine, iyi niyetine, cömertliğine ve hak yolunda güzel işler yapma amacında olduğuna rivayet edilir. Rüya sahibinin paylaşmayı bilen, eli bol, merhamet ve iman sahibi olduğuna, temiz duygularla yaşadığına ve elinden geldiğince insanlara yardım etmeye özen gösterdiğine rivayet edilir.

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 145 okuma
alper 22 Haziran 2020 Rüya kategorisinde alper Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 188 okuma
Likya 28 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 202 okuma
23 Ekim 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
4 yorum 229 okuma
+3 oy
1 yorum 278 okuma
15 Aralık 2018 Tabir kategorisinde Duru   2 11 21 yazdı
+2 oy
1 yorum 137 okuma
Eslemm 31 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+13 oy
2 yorum 116 okuma
Nurrr 1 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Nurrr Rüyakar (4.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 154 okuma
22 Kasım 2016 Rüya kategorisinde Cansu   yazdı
+22 oy
2 yorum 142 okuma
+5 oy
2 yorum 254 okuma
01 adanali 10 Mart 2020 Rüya kategorisinde 01 adanali Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 217 okuma
Eyja 27 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 216 okuma
12 Ocak 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
18 yorum 637 okuma
Sonbahar 2 Ağustos 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

422 Aktif
1 Üye ve 421 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15369
Dün : 23857
Toplam : 48073696
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...