Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada görülen çıplaklık, çeşitli şekillerde yorumlanmıştır. Bu rüya, görenin durumuna göre de yorum ve tabir kazanmaktadır.İ

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

79 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Soyunmak görmek

Ne maksatla olduğunu bilmeden halkın içinde, sokokta soyunmak ve bu durumdan utanmamak gizli şeylerin açığa çıkmasına ve namusuna halel gelmesine, Avret mahalli açık olmaksızın aynı ortamda soyunmak ve utandığını görmek, içinde bulunduğu çirkin ve kötü ddurumdan kurtulmaya, borç ve hastalıktan halasa, korkudan emin olmaya, Yıkanmak, yatmak vb. meşru maksatlar için evinde soyunduğunu görmek afiyet ve mutluğa, eğer avret yerini görüyorsa mekruh bir iş işlemeye; Kendinin başkası tarafından çırılçıplak soyulduğunu görmek, kişiye gelecek şerrin gitmesine delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Çıplaklık.)

Rüyasında soyunup, çıplak kalan kişi rahat eder. Ama çıplak vücudu kıllı ve çirkin ise sıkıntıdır.

Rüyada anadan dogma soyundugunu gören, günahlarindan kurtulur, sevaba erisir. Dini bütün bir kisinin soyundugunu görmesi, hayir ve menfaat görmeye, keder ve sikintisindan kurtulmaya; asi ve kötü bir kimse için ise, keder ve sikintiyla birlikte rezil olacagina isarettir. Bir memur veya isçi ise, böyle bir rüya görmesi onun isinden çikarilacagina isarettir. Arkasindaki elbisenin zorla çikartilip çiplak birakildigini görmek, memur için isinden olmasina, zengin için malinin elinden çikacagina, hasta ise agirlasacagina yorumlanir. Bir kadinin rüyasinda kendisini çiplak olarak görmesi hayirli degildir. Eger evli ise kocasindan bosanir, eger çarsida ve halkin arasinda açik ve her tarafi meydanda oldugunu görse, kendi nefsinde veya kocasinda, sevdigi bir kimsede büyük bir musibete ugrar. Bir rivayete göre, rüya sahibi kendinde olmayan bir seyle ünlenir ve hayasizlikla meshur olur. Bir baska rivayete görede: Ne için soyundugunu bilmeden, avret yeri açik oldugu halde utanmadan sokak içinde ve halk arasinda soyundugunu gören kimsenin bu rüyasi iyi degildir. Onun bir kisim gizli sirlan açiga çikar ve namusuna halel gelebilir. Ancak avret yeri açik olmayan ve giyecek bir sey bulamadigini gören ve bu halinden utanan kimse de kötü seylerden kurtulur, hasta ise Allah sifa verir, borçlu ise borcunu öder ve korktugundan emin olur. Bazi tabirciler, soyunmak, zulümdür, demislerdir. Rüyada ölüyü soymak, rüyayi görenin hanimim bosamaya zorlanmasina, yolculuga, günahtan tövbe edip temizlenmeye isarettir
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
dertlerden kurtulmaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında sebebini bilmeksizin soyunmuş olduğunu, üzerinde birkaç parça elbise olsa da avret yerlerinin açık olduğunu ve bu haliyle sokakta ve halk arasında utanmadan dolaştığını gören kişi için rüya iyi değildir. Bu kişinin bazı sırları ortaya çıkar ve namusuna zarar gelebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Avret yeri dışında vücudunun aynı şekilde açılmış olduğunu gören fakat bu durumdan utandığını ve giymek için bir şeyler aradığını gören bir kişi için bu rüya hayırlıdır. Hasta ise, şifa bulur; borçlu ise, borcunu öder ve korktuğundan emin olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada soyunmak, tüm dertlerden, sıkıntılardan, kuruntulardan, endişelerden, şüphelerden ve korkulardan korunmaya ve kurtulmaya işaret eder. Rüya sahibi, sadece kendisine zarar veren kötü huylarından değil aynı zamanda kendisi için zararlı olan ve kişiyi kötü yollara sürükleyip, yanlışlar yapmasına ve günah işlemesine neden olacak kişilerden de arınacak demektir. Rüyada soyunmak, ruhun güzelleşmesine, yüreğin de ferahlamasına delalet eder. Hayırlı rüyalardan biridir zamanın yaraları iyileştirmesi, acıları dindirmesi ve rüya sahibine güzellik getirmesi şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anadan Doğma Görmek

Rüyasında anadan doğma görmek ya da anadan doğma olduğunu görmek, ne kadar kötü düşünce, niyet ve hastalık varsa hepsinin kaybolmasına ve kişinin neredeyse yeniden doğmuş gibi hissetmesine işaret eder. Hafiflemek ve esenlik bulmak anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokakta Soyunmak

Rüyasında sokak ortasında soyunduğunu ve çevredeki kişilerin de kendisine baktığını gören kişinin, geçmişinde yaşanan bir hatanın şimdi ayyuka çıkmasına ve rüya sahibine zor günler yaşatmasına tabir edilir. Kişi çevresi tarafından ayıplanacak ve bir süre insan içine çıkamayacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarı Giyinmiş Görmek

Rüyasında kendisini yarı giyinmiş halde gören kişi kötü bir iftiraya uğrayabilir ve buna kahredebilir. Kişinin hiç parmağının olmadığı bir iş ile suçlanmasına ve üzerine çirkin bir lekenin atılacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyunan Kadın Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bir kadının kendisinin karşısında soyunup giysisiz olduğunu görmesi hayırlara tabir edilir. Kişi, yani rüya sahibi darlıktan kurtulacak, müjdeli ve sevinçli haberler alacak, üzüntüyü, derdi ve gözyaşını bir kenara atacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkandığını Görmek

Rüyasında anadan doğma soyunarak yıkandığını gören kişi, her işini olması gerektiği gibi hallediyor, hileye, fesada, yalana, rüşvete ya da torpile başvurmuyor demektir. Kişinin hayatına haram değdirmediğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında anadan doğma soyunduğunu görmesi; o kimsenin günahlarından kurtularak sevaba kavuşacağına delalet eder. İslâm'a tam anlamıyla bağlı bir kişinin rüyasında soyunduğu görmesi; o kimsenin hayır ve menfaat göreceğine, keder ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder. Asi ve günahkâr bir kimsenin soyunduğunu görmesi; o kimsenin keder ve sıkıntıya kalmakla birlikte rezil ve rüsvâ olacağına delalet eder. Memur veya işçi olan bir kimsenin rüyasında soyunduğunu görmesi; o kimsenin görevine son verileceğine, kişinin rüyasında sırtındaki elbisenin zorla çıkartılarak çıplak kaldığını görmesi; o kimsenin işinden olacağına, eğer zengin bir kimse ise; o kimsenin malının elinden çıkacağına, eğer hasta birisi ise; hastalığının daha da ağırlaşacağına yorumlanır. Evli bir kadının rüyasında kendisini çıplak olarak görmesi; o kadının kocasından boşanacağına delalet eder. Eğer çarşıda halkın arasında çıplak kaldığını görürse; kendisine veya kocasına büyük bir musibetin isabet edeceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Ne için soyunduğunu (iyilik, kötülük, taat, isyan v.s.) bilmeden rüyada soyunmuş olduğunu görmek, eğer soyunduğu yer sokak içerisi ve halkın bulunduğu yer ise, şayet üzerinde bazı elbisesi olduğu halde avret yerinin açık olmasiyle ve bu durumdan da utanmıyorsa o kimsenin izlediği şeyleri aşikareye çıkar ve namusuna halel gelir ve bu rüyada hayır yoktur.
Soyunması yine aynı olup ancak avret mahalli açık bulunmaz ve kendisi de bu halinden utanmayıp üzerine de herhangi bir elbisesi yoksa, o kimse içerisinde bulunduğu çirkin ve kötü şeylerden selamete çıkar, hasta ise Allah şifa verir. Borçlu ise Allah borcunu ödemeye fırsat verir ve korktuğundan onu emin kılar. Üzerinde elbiselerden bir -şey olmazsa, ümit ettiği bir kimseden ümidini keser, yahut bulunduğu devlet ve izzetten azledilir. Yahut tuttuğu bir iş bozulur.
Bu tabirler avret yerinin açık ve halinden utandığı zamandadır. Eğer avret yeri açık değilse, düşmanlarının dağılmasiyle, selamet ve afiyete kavuşmasına delalet eder. Bazı tabirciler de soyunmak, zulümdür, demişlerdir. 1
Rüyada ölüyü soymak, rüyayı görenin hanımım boşaması için cebredilmesine, malmda zulüm meydana gelmesine, yolculuğa, tevbeye ve günahtan temizlenmeye ve İslama ihtidaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Ne için soyunduğunu bilmeden, avret yeri açık olduğu haldeutanmadan sokak içinde ve halk arasında soyunduğunu gören kimsenin bu rüyası iyi değildir. Onun bir kısım gizli sırları açığa çıkar ve namusuna halel gelebilir. Ancak avret yeri açık olmayan ve giyecek bir şey bulamadığınıgören ve bu halinden utanan kimse de kötü şeylerden kurtulur, hasta ise Allah şifa verir, borçlu ise borcunu öder ve korktuğundan emin olur.Bazı tabirciler, soyunmak, zulümdür, demişlerdir. Rüyada ölüyü soymak, rüyayı görenin hanımını boşamaya zorlanmasına, yolculuğa, günahtan tövbe edip temizlenmeye işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ne maksatla olduğunu bilmeden halkın içinde, sokokta soyunmak ve bu durumdan utanmamak gizli şeylerin açığa çıkmasına ve namusuna halel gelmesine,
Avret mahalli açık olmaksızın aynı ortamda soyunmak ve utandığını görmek, içinde bulunduğu çirkin ve kötü ddurumdan kurtulmaya, borç ve hastalıktan halasa, korkudan emin olmaya,
Yıkanmak, yatmak vb. meşru maksatlar için evinde soyunduğunu görmek afiyet ve mutluğa, eğer avret yerini görüyorsa mekruh bir iş işlemeye;
Kendinin başkası tarafından çırılçıplak soyulduğunu görmek, kişiye gelecek şerrin gitmesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyunmak veya Çıplak Olmak

Rüyasında anadan doğma soyunduğunu gören, cahil ve bilgisiz bir kişidir. Bütün hayatı boyunca bilgiden ve ilimden yoksun kalır. Eğer ahlakı bozuk bir kimse ise halk tarafından kötü bir gözle görülür. Hiçbir zaman hiçbir işinde başarılı olamaz ve toplum içinde sönük bir şekilde yaşar, bir gölge halinde kalır. Rüyada temiz, boyalı tahta görmek büyük ve kalıcı dostluklara; tahtanın ucunun sivriltilmiş olması, haksızlığa; tahtadan yapılmış sopa ise, bazı haksızlıklar karşısında sıkıntı yaşayacağınıza yorumlanır. Bir mescitte soyunduğunu görmek, günahlardan arınmaya işarettir. Kocasının yanında çırılçıplak soyunduğunu gören kadın ondan boşanır. Rüyanızda anadan doğma soyunduğunuzu görmek, nızdan kurtulmaya; üstünüzdeki elbiselerin zorla çıkarılması z maddi zararlara uğrayacağınıza; çıplaklığınızdan çok utanıp ağla. dığınızı görmek ise, uzun zamandır sizi çok üzen meselenin çok ki, sa zamanda çözüme ulaĢacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıplak Olmak

Rüyada çıplak olup, halktan örtünecek bir şey istediğini görmek, rezil olup dile düşmektir. Çıplaklığından utanmadığını ve halkın da buna aldırmadığını gören kimse hacca gider. Mahrem yerinin örtülü olması şartıyla çıplak olduğunu gören kimse iddiasında temize çıkar. Hapiste ise kurtulur, bütün günahlarından tevbe eder. Rüyada çırılçıplaklık, bilhassa kadın için dile düşeceğine işarettir. Zengin birisinin bu rüyayı görmesi iflasına, evini satmasına veya karısından ayrılmasına yorulur. Kendisini çıplak gören kimse memur ise görevinden alınır. Rüyada çıplaklık, darda olan bir kimse için iyi, zengin ve refah içinde yaşayan kimse için kötü bir rüyadır. Rüyada görülen çıplaklık, cahil, bilgisiz dar görüşlü bir kimseyi işaret eder. Ayrıca pişmanlık duymaya işaret eder. Bazen çapkınlığa, yoksulluğa çağrışım yapar. Bazan da, günahtan arınmak olarak da yorumlanır. Kimi zaman ise, ayrılığa, yuvanın dağılmasına işaret sayılır. Üzüntülü bir kimse rüyada çıplak olduğunu görse, o kimsenin üzüntü ve kederinden kurtulacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıkanmak, yatmak vb. meşru maksatlar için evinde soyunduğunu görmek, afiyet ve mutluluğa; eğer avret yerini görürse mekruh bir iş işlemeye delalettir. Kendinin başkası tarafından çırılçıplak soyulduğunu görmek, kişiye gelecek şerrin gitmesine delalet eder.
(Ayrıca Bakınız; Çıplaklık)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında soyunup çıplak kalan kişi rahat eder. Ama çıplak vücudu kıllı ve çirkin ise sıkıntıdır. Rüyada anadan doğma soyunduğunu gören, günahlarından kurtulur ve sevaba erişir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dini bütün bir kişinin soyunduğunu görmesi, hayır ve menfaat görmeye, keder ve sıkıntısından kurtulmaya; asi ve kötü bir kimse için ise, keder ve sıkıntıyla birlikte rezil olacağına işarettir. Bir memur veya işçinin böyle bir rüya görmesi, onun işinden çıkarılacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkasındaki elbisenin zorla çıkarılıp çıplak bırakıldığını görmek, memur için işinden olmasına; zengin için malının elinden çıkacağına; hasta ise ağırlaşacağına yorumlanır. Bir kadının rüyasında kendisini çıplak olarak görmesi hayırlı değildir. Eğer evli ise kocasından boşanır; eğer çarşıda ve halkın arasında açık ve her tarafı meydanda olduğunu görse, kendi nefsinde veya kocasında, sevdiği bir kimsede büyük bir musibete uğrar. Bir rivayete göre, rüya sahibi kendinde olmayan bir şeyle ünlenir ve hayasızlıkla meşhur olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüyü soymak; rüyayı görenin hanımını boşamaya zorlamasına, yolculuğa, günahtan tövbe edip temizlenmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çıplaklık, rüyayı gören kimse için hayırlı bir rüyadır. Rüyada kendisini çıplak görmek; ruhani huzura kavuşmaya, selamete çıkmaya işaret eder.
Rüyada kendisini çıplak halde gören fakat avret yerleri kapalı olduğunu gören kimse; af ve mağfirete ereceğine, günahların bağışlanacağına, dünya işlerinde elini çekip, ahiret için gayret göstermeye işaret eder. Üzgün bir kimsenin rüyada soyunduğunu görmesi; üzüntü ve sıkıntılarının biteceğine işaret eder. Rüyada ilim ehli ve ibadet ehli bir kimsenin soyunduğunu görmesi; din yolunda olmaya ve çok hayır yapmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarı Çıplak Görmek
Rüyada kendisini yarı çıplak halde görmek; sıkıntı, üzüntü ve rezilliğe işaret eder. Rüyada kendisini bir kalabalığın içinde yarı çıplak görmek; bir toplum içinde utanılacak bir söz veya davranışta bulunmaya ve insanlar tarafından ayıplanmaya, utanç duymaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyunmak

Rüyada soyunduğunu ve utandığını görmek;  rüyada utanç duymak ve örtünecek bir şey aramak, zarar, ziyana ve fakirliğe işaret eder. Rüyada sarı, kırmızı, siyah giysilerinden soyunmak; rüya sahibi hasta ise şifa bulmasına, fakir ise iyi bir hale gelmesine işaret eder. Rüyada hasta bir kimsenin soyunması; hastalığından kurtulmasına ve sağlığına kavuşmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyunan Kadın Görmek

Rüyada soyunan kadın görmek; rüya sahibi için hayırlıdır. Rüya sahibinin dert, sıkıntı ve endişelerinden  kurtulacağına, sevineceğine işaret eder. Rüyada siyah elbiselerinden soyunan bir kadın; hastalığının kalmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, şifa bulacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyunan Erkek Görmek

Rüyada soyunan erkek görmek; din yolunda olmaya, hayır işleyeceğine, hayırlı bir kul olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayıp Yerleri Görmek

Rüyada ayıp yerleri görmek; rüya sahibi için hayırlı değildir. Rüyayı gören kimse, zor durumda kalacak, sıkıntılı işler yapacak ve bu davranışlarının cezasını ödeyecek anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Çıplak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kendini çıplak görmek, genellikle iyiye işaret eder. Rüya sahibinin aile ve sosyal hayatındaki sorunların sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların çözüleceğine ve iş hayatındaki problemlerin en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.
Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından bu rüya, kötü bir dönemden sonra feraha ermeye alamet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Yerde Kendini Çıplak Görmek

Rüyada bir yerde kendini çıplak görmek, rüya sahibinin kötü ve sıkıntılı bir duruma düşeceğine, geri dönülmesi zor olan yollara gireceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıplak Vaziyette Koştuğunu Görmek

Rüyada çıplak vaziyette koştuğunu görmek, rüya sahibinin haksız yere suçlanacağına, insanların üzerine iftiralar atacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anadan Doğma Birini Görmek

Rüyada anadan doğma birini görmek, rüya sahibinin işlediği günahların ve yaptığı kötülüklerin Allah katında affedileceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalıkta Kendini Çıplak Görmek

Rüyada bir mecliste çıplak olduğunu görmek, kişinin düşük ve aciz bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hasta Adamın Kendisini Çıplak Görmesi

Hasta bir adamın kendisini rüyada çıplak görmesi hastalıktan şifa bulmaya delâlet eder. Kırmızı ve siyah elbiseden soyunmak da böyle tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüntülü Kişinin Kendisini Çıplak Görmesi

Dertleri olan ve bu yüzden üzüntülü olan kederli ve üzüntülü bir adamın, rüyada çıplak görülmesi, artık üzüntüden halâs olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisinin Çıplak Görmek

Bir kimsenin rüyada çıplak olduğunu, insanlardan da utandığını ve fakat kendisini örtecek bir şey aradığını ancak bulamadığını görmesi, zarar ve ziyana ve fakirliğe delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kişinin Çıplak Vücudunun Başkaları Tarafından Görülmesi

Rüyada halkın kendisinin avret yerine baktıklarını görmek, vali veya devlet memuru için vazifeden azledilmeye delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kişinin Çıplak Görülmesi

Ölmüş bir zatın rüyada çıplak ve avret mahalli örtülü olduğu halde görülmesi, o ölü zatı n dünyadan sevapsız gittiğine fakat cennetin nimetleriyle nimetleneceğine delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadının Siyah Elbiseyi Soyunup Çıplak Görülmesi

Bir kadının rüyada siyah bir elbiseden soyunup çıplak kaldığını görmesi, karanlıktan sonra aydınlığa ve feraha kavuşmaya alâmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş İçin Soyunmak

Rüyada bir iş için soyunduğunu ve bu yüzden çıplak olduğunu gören kişinin, eğer bu iş dine ait ise (gusl gibi) hayra ve ibadete vâsıl olmağa delâlet eder. Rüyada bir mescit de soyunduğunu görmek, günahlardan soyunmaya ve tövbeye delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadının Kendisini Çıplak Görmesi

Yine bir kadının rüyada kendisini çıplak halde görmesi, iyiye alâmet değildir. Eğer evli ise boşanır veya bir başka musibete duçar olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Çıplak Olup Utandığını Görmek

Rüyasında çıplak olup kalabalıktan utandığını gören rüya sahibinin bazı yaptıklarından dolayı rezil olacağına ya da utanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kalabalıkta Kendini Çıplak Görüp Utanmamak

Çıplak olduğu halde halktan utanmadığını ve onlardan örtünmek için bir şey istemediğini gören, hacca gider.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsel Organı Görülecek Kadar Kendini Çıplak Görmek

Çarşıda ya da merkezde kendisinin çıplak olduğunu görmek ve cinsi organlarının meydanda olduğu için halkın kendisine baktıklarını ve herkesten utandığını görmek, herkes ten sakladığı ve öğrenilmesini istemediği ayıbının ortaya çıkacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mescitte Kendisini Çıplak Görmek

Rüya sahibinin kendisini bir mescit içerisinde soyunduğunu görmesi günahlarından soyunduğuna, bir rivayete göre de, ibadete ve dini vazifelerine gayret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada giyinmek ve soyunmak bazı konularda kararsızlık yaşamaya üzülmeye mantıklı hareket edememeye aynı zamanda rüya sahibinin kendi ile barışık bir insan olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyunmak Soyunduğunu Görmek

Rüyada Soyunmak Soyunduğunu Görmek: Rüyanızda anadan doğma soyunduğunuzu görmek, hatalarınızdan kurtulmaya; üstünüzdeki elbiselerin zorla çıkarılması bazı maddi zararlara uğrayacağınıza; çıplaklığınızdan çok utanıp ağladığınızı görmek ise, uzun zamandır sizi çok üzen meselenin çok kısa zamanda çözüme ulaşacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada soyunmak ve utanmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sabit geliri olacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üzerindeki elbiseyi çıka¬rarak   çıplak   kaldığını   görmek, kendisine yalancıktan sevgi gösteren hilekâr bir düşmanın asıl çehresinin ortaya çıkmasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gusül abdesti almak gibi meşru bir iş için soyunduğunu ve çıplak olduğunu görmek, hayra ve ibadet yapmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zina yapmak gibi meşru olmayan bir iş için soyunduğunu ve çıplak olduğunu görmek, dünya¬da menfaat sağlamakla birlikte ahi-rette hüsrana uğramaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir camide soyunduğunu görmek, günahlarından arınmaya, dinî vazife¬lerini en doğru şekilde yerine getirmek için canla başla çalışmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada edep yerini ve vücudunun bazı kısımlarını örtecek bir şeyi olduğunu görmek, malının büyük kısmını kaybetmeye, geriye ancak geçinebilecek kadar malının kalma¬sına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada soyunmak, tüm dertlerden, sıkıntılardan, kuruntulardan, endişelerden, şüphelerden ve korkulardan korunmaya ve kurtulmaya işaret eder. Rüya sahibi, sadece kendisine zarar veren kötü huylarından değil aynı zamanda ve anda kendisi için zararlı olan ve kişiyi kötü yollara sürükleyip, yanlışlar yapmasına ve günah işlemesine neden olacak kişilerden de arınacak demektir. Rüyada soyunmak, ruhun güzelleşmesine, yüreğin de ferahlamasına kılavuz eder. Hayırlı rüyalardan biridir zamanın yaraları iyileştirmesi, acıları dindirmesi ve rüya sahibine güzellik getirmesi şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anadan Doğma Görmek
Rüyasında anadan doğma görmek anlamı ya da anadan doğma olduğunu görmek anlamı, ne kadar kötü düşünce, niyet ve hastalık varsa hepsinin kaybolmasına ve bireyin neredeyse yeniden doğmuş gibi hissetmesine işaret eder. Hafiflemek ve esenlik bulmak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokakta Soyunmak
Rüyasında sokak ortasında soyunduğunu ve çevredeki kişilerin de kendisine baktığını gören bireyin, geçmişinde yaşanan bir hatanın şimdi ayyuka çıkmasına ve rüya sahibine zor günler yaşatmasına tabir edilir. Kişi çevresi tarafından ayıplanacak ve bir süre insan içine çıkamayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarı Çıplak Görmek
Rüyasında kendisini yarı çıplak halde gören kişi kötü bir iftiraya uğrayabilir ve buna kahredebilir. Kişinin hiç parmağının olmadığı bir iş ile suçlanmasına ve üzerine çirkin bir lekenin atılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Bebek Görmek

Rüyada ikiz bebek görmenin anlamı; oldukça güzel ve hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin yaşamı boyunca çifte mutluluk yaşayacağına, hiçbir eksiğinin olmamasıyla beraber, kendisinin her şeyin en fazlasına sahip olacağına, huzurlu biçimde yaşayacağına rivayet edilmektedir. Rüya içerisinde ikiz bebek görmek, bireyin şansı şeklinde kabul edilmektedir. Allah'ın kendisi adına kapıyı kapatsa bile, yine onun izniyle kendisi adına ikinci bir kapının mutlaka olarak açılacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada soyunmak, rahat etmeye, günahlardan kurtulup sevaba erişmeye fakat vücudu kıllı ve çirkin ise sıkıntıya tabir edilir. Rüyada halkın içidne soyunmak ve bundan utanmadığını görmek, gizli şeylerin açığa çıkmasına ve namusuna halel gelmesine tabir edilir.
Rüyada soyunduğunu görüp avret yerinin kapalı kaldığını görmek, içerisinde bulunduğu çirkin ve kötü şeylerden selamete çıkar, hasta ise Allah şifa verir. Borçlu ise Allah borcunu ödemeye fırsat verir ve korktuğundan onu emin kılacağına tabir edilir.
Rüyada zorla soyunmak, memur için işinden olmasına, zengin için malının elinden çıkacağına, hasta ise ağırlaşacağına tabir edilir.
Rüyada ölüyü soymak, yolculuğa, günahtan tövbe edip temizlenmeye tabir edilir.
Soyunmak nedir: Üstündeki giysilerin bir bölümünü ya da tümünü çıkarmak. Kendini herhangi bir biçimde göstermeye çalışmak. (mevlevilikte) tarikata girmek.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada camide soyunmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde soyunmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada soyunmak ve utanmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada otobüste soyunmak variyet sahibi olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalabalıkta soyunmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karda soyunmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kabinde soyunmak kafasının rahatlayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada soyunmak odası görmek başarılarının bir ömür süreceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada soyunmak odası gördüyseniz
•Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamanızı engelleyebilir.
•Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek soyunma odası görüldüğünde kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada soyunmak ne demek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyunan Kadın Görmek
Rüya sahibinin rüyasında bir kadının kendisinin karşısında soyunup çıplak olduğunu görmesi hayırlara tabir edilir. Kişi, yani rüya sahibi darlıktan kurtulacak, müjdeli ve sevinçli haberler alacak, üzüntüyü, derdi ve gözyaşını bir kenara atacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkandığını Görmek
Rüyasında anadan doğma soyunarak yıkandığını gören kişi, her işini olması gerektiği gibi hallediyor, hileye, fesada, yalana, rüşvete ya da torpile başvurmuyor demektir. Kişinin hayatına haram değdirmediğine kılavuz eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir ölüyü soyduğunu görmek, rüya sahibinin hanımını boşaması için zorlanmasına, malında zulüm meydana gelmesine, yolculuğa, tövbeye, günâhtan temizlenmeye ve hidayete ermeye işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ne için soyunduğunu bilmeden rüyada soyunmuş olduğunu görmek, eğer soyunduğu yer sokak içerisi ve halkın bulunduğu yer ise, şayet üzerinde bazı elbisesi olduğu halde avret yerinin açık olmasıyla ve bu durumdan da utanmıyorsa o kimsenin gizlediği şeyleri açığa çıkar ve namusuna halel gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Soyunması yine aynı olup ancak avret mahalli açık bulunmaz ve kendisi de bu halinden utanmayıp üzerine de herhangi bir elbisesi yoksa, o kimse içerisinde bulunduğu çirkin ve kötü şeylerden selamete çıkar, hasta ise Allah şifa verir. Borçlu ise Allah borcunu ödemeye fırsat verir ve korktuğundan onu emin kılar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kendisini soyunmuş gören kimse, rüyasında bu halinden utandığını da görmesi, iyiye yorulur. Bu rüyası onun kötü durumlardan kurtulacağına, borçlu ise, borcundan kurtulacağına, sıkıntısı, üzüntüsü varsa bütün bunlardan kurtuluşa ereceğine, hasta ise, şifa bula¬cağına işaretle tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadın rüyasında kendisini çıplak olarak (soyunmuş) görmesi iyiye ve hayra yorulmaz. Bu rüyası kocasından ayrılacağına işaretle tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ne maksatla olduğunu bilmeden halkın içinde, sokakta soyunmak ve bu durumdan utanmamak gizli şeylerin açığa çıkmasına ve namusuna halel gelmesine işârettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gusl abdesti almak, yıkanmak, yatmak vb. meşru maksatlar için evinde soyunduğunu görmek afiyet ve mutluğa, eğer avret yerini görüyorsa mekruh bir iş işlemeye işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendinin başkası tarafından çırılçıplak soyulduğunu görmek, kişiye gelecek şerrin gitmesine işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyunmak Görmek Tabiri
Rüyada soyunduğunu görmek, salih (dindar) bir insan için hayır, men¬faat ve esenliktir.
Âsi bir kimsenin rüyada soyundu¬ğunu görmesi, üzüntüye, rezil olmaya, sırlannın ortaya çıkmasına işarettir

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

321 Aktif
1 Üye ve 320 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8140
Dün : 23857
Toplam : 48066487
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...