Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
978 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bekarın doğum yapması evlenmeye işaret eder. Bu rüya, rüya sahibinin kısa süre içinde evleneceği anlamına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

46 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Hızla gelen müjdeli bir haber alacaktır. Bu haber bir anda ortaya çıkacak ve rüya gören kişiyi sevince boğacaktır.
    Kişi kendi doğumunu görmüşse yenilendiği bir sürece girecektir. Kişinin içinden gelen bir değişim başlayacaktır.
    Maneviyata yönelen bu değişim sonrası rüya sahibi iç huzura ulaşacaktır.
    Yeni bir yola girecek rüya sahibinin bu değişimi, yaşamını önemli ölçüde değiştirecek ve iyiliklerle dolu bir dönemin kapısını açacaktır.
    Bu kişi bir başkasının hamile olmadan doğum yaptığını görmüşse bu daha çok maddi kazancı işaret eder.
    Muhtemelen bu değişim iş yaşamı ile alakalı olacak ve terfi gibi bir değişiklik yaşayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar Birinin Doğum Yapması

Rüyada bekar birinin doğum yapması; iki farklı yorum ile tabir edilmiştir, rüyada bekar bir kişinin doğum yapması evlilik vaktinin geldiği ve hayırlı bir kısmet ile evleneceğine yorumlanmıştır. Diğer bir yorumda ise rüya sahibinin ailesinden , kardeşlerinden birisinin hamile kalacağına yada hamile birisinin o gün içinde doğum yapacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekarın Doğum Yapması

Bekarsanız ve rüyada doğum yaptıysanız endişelenmeye gerek yok, evlenmenize işaret eder. En yakın zamanda kısmet bulacağınız anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekar Birinin Rüyasında Doğum Yaptığını Görmesi
Bekar birinin rüyasında doğum yaptığını görmesi evliliğe yorulur. Rüyada doğum sancısı çekmek, kısa sürede sıkıntılardan kurtulmak şeklinde yorumlanır. Rüyada doğumhanede olmak ve birçok bebeğin dünyaya geldiğini görmek, iş hayatında alınacak olumlu habere işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada henüz evlenmemiş birinin doğum yaptığını görmek:

    Alınan kararların isabetli olduğu anlamını taşır.
    İster aile, ister iş yaşamında olsun bu kararların getirisi çok kıymetli olacaktır.
    Bu rüya, rüya sahibi için bir uyarı niteliği taşır. Kendi kararları doğrultusunda yol almasını ve başkalarından etkilenmemesini söyler.
    Bekar kişi için doğum yapmak aynı zamanda evlenmeye de yorumlanabilir. Rüya, bu evliliğin bu kişi için oldukça hayırlı olacağı şeklinde ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekâr Kızın Doğum Yaptığını Görmek
Rüyada bekâr kızın doğum yaptığını görmek, kişinin özel hayatı ile ilgili çok isabetli bir karar vereceği, bu kararın kendisine ömür boyu mutluluk getireceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi gönül işlerinden yana kesin bir karar alacak ve bu kararı kendisine hayat boyunca mutluluk getirecektir. Kaynak: Rüyada Doğum Yaptığını Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkeğin doğum yapmasını görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar Kızın Doğum Yapması
Rüyada bekar bir kızın doğum yapması, günah işlemeye ve kötü yola düşmeye delalet eder. Rüya sahibi rüyasında gördüğü kişi hakkında kötü şeyler duyacaktır. O kişi kötü alışkanlıklar edinmesi, iffetsiz davranışlarda bulunması insanların bilgisine ulaşacaktır. Çevresinden dışlanacak ve geri dönüşü olmayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekâr Kızın Doğum Yaptığını Görmek
Rüyada bekâr kızın doğum yaptığını görmek, kişinin özel hayatı ile ilgili çok isabetli bir karar vereceği, bu kararın kendisine ömür boyu mutluluk getireceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi gönül işlerinden yana kesin bir karar alacak ve bu kararı kendisine hayat boyunca mutluluk getirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar Kızın Doğum Yaptığını Görmek, yakın bir süre içerisinde aile ilişkilerinizle alakalı utanç verici olayların yaşanacağına işaret eder. Rüyada bekar kızın doğum yaptığını görmek tabiri doğrultusunda özellikle aile bireylerinin yapacağı hatalardan dolayı utanç duymanız muhtemeldir. Aynı şekilde akrabalarınıza karşı yüzünüzün kararacağını ve bundan dolayı büyük mahcubiyetler yaşayacağınızı söylemek doğru olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tüm bu anlamların yanı sıra rüyada bekar kızın doğum yaptığını görmek tabirince, akraba çevrenizde sizin ailenize karşı bir dışlama olacağına da işaret eder. Bahsi geçen dışlanma yüzünden aile içerisindeki ilişkilerinizin de son derece hararetli ilerleyeceğini söylemek doğru olacaktır. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada bekar kızın doğum yaptığını görmek, hayatınız aldığınız insanların güveninizi sarsacaklarına işaret eder. Bu insanların size karşı olumsuz tavırlarından dolayı, onlardan yavaş yavaş uzaklaşacak ve onlarla olan ilişkilerinizi sonlandırmayı tercih edeceksinizdir. Özet geçmek gerekirse rüyada bekar kızın doğum yaptığını görmek tabirince, ihanet güvensizlik ve kavga gürültü gibi durumların habercisi olan bir rüya tabiri olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hastanede bekar kızın doğum yaptığını görmek, hayatınız açısından kritik kararlar vermeniz gerektiğine işaret eden bir tabir olarak yorumlanır. Rüyada hastanede bekar kızın doğum yaptığını görmek tabirince bu süreçte kararlarınız farkında olmasanız da birçok şeyi etkileyebilir. Rüyada hastanede bekar kızın doğum yaptığını görmek aynı şekilde sevgilinizle aranızdaki ilişkinin en ufak şeylerden bile nem kapacağına işaret eder. Durum böyle olunca sevgilinizle aranızdaki sorunlar günden güne büyüyecek ve ilişkinizin niteliğini bozacaktır. Rüyada hastanede bekar kızın doğum yaptığını görmek bir diğer doğrultuda, duygusal odaklı düşüneceğinize ve bu düşünce yapınızdan dolayı zarar göreceğinize işaret eder. Rüyada hastanede bekar kızın doğum yaptığını görmek kısaca duygusal düşünce yapınızdan dolayı insanların sizi kolaylıkla kıracağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar genç kızın doğum yaptığını görmek, sosyal çevrenizdeki insanların size karşı önyargılar besleyeceklerine işaret eder. Rüyada bekar genç kızın doğum yaptığını görmek tabiri doğrultusunda arkadaşlarınız sizinle alakalı aslı astarı olmayan düşüncelere kapılabilirler. Tüm bu anlamların yanı sıra rüyada bekar genç kızın doğum yaptığını görmek duygusal hayatınızda da bazı aksiliklerin yaşanacağını ifade eder. Rüyada bekar kızın doğum yaptığını görmek aynı şekilde arkadaşlarınızın size karşı güvensizlik besleyeceklerine de işaret eder. Rüyada bekar genç kızın doğum yaptığını görmek tabiri doğrultusunda çevrenizdeki insanlarla alakalı güven meselesinden kaynaklanan sorunlar yaşayacağınızı söylemek doğru olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın doğum yaptığını anne olduğunu görmek, yakın bir gelecekte sosyal hayatınızı daha farklı şekillerde yaşayacağınıza işaret eder. Rüyada bekar kızın doğum yaptığını anne olduğunu görmek tabirince duygusal hayatınızdaki gelişmeler sosyal hayatınızı etkileyecektir. Rüyada bekar kızın doğum yaptığını görmek tabiri ile benzer anlamlar anlamlar barındıran bu rüya tabiri doğrultusunda sevgilinizin sizi yönlendireceğini ve sosyal hayatınızı kısıtlayacağını söylemek doğru olacaktır. Rüyada bekar kızın doğum yaptığını anne olduğunu görmek bir diğer kapsamda çevrenizdeki insanların sizi yargılayacaklarını ifade eder. Özet geçmek gerekirse rüyada bekar kızın doğum yaptığını anne olduğunu görmek tabirince sosyal çevrenize karşı bazı hatalar yapacaksınızdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın doğum yaptığını gördüyseniz

    İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.
    Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın doğum yapıldığında yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret ettiğine inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada annenin kızına doğum yaptırması kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, patlama noktasına geleceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, yarardan çok zarar getireceğine alamet ettiğine inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada annenin kızına doğum yaptırması gördüyseniz

    Yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yaparak geleceğinizi güvence altına almanıza katkısı olabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
    Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada annenin kızını doğum yaparken görmesi rüyayı gören için zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret ettiğine inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek doğum yapması

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek doğum yapması, güzel ve kötü haberleri birlikte alacağınızı simgeleyecektir. Bir yandan sevinçleri paylaşırken, diğer yandan üzüleceğinizi ve keder duyacağınızı da göstermektedir. Büyük bir stresi yaşayacağınızı gösterir ve vakit kaybına uğrayacağınızın haberini verecektir. Sıkıntılı dönemlerinizin olmasına delalet eder ve yaşamınızı kaliteli sürdürmek için çok uğraşacağınızın da haberini verecektir. Rüyada bekar kızın doğum yaptığını görmek, maddi anlamda büyük kaygıları taşıyacağınızı ifade eder. Geçim derdine düşeceğinizi simgelemektedir ve yaşam düzeyinizin yüksek bir kalitede sürmesini sağlamak için vereceğiniz emeğin büyük bir kısmının boşa gideceğini gösterir. Öncelikle bazı eziyetleri çektikten sonra rahata ereceğinizi, bunun için de sabırlı olmanız gerektiğini gösterecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın erkek bebeğe hamile olduğunu görmek, başka insanların yönlendirmeleriyle hareket etmekte olduğunuzu gösterecektir. Kendi yaşamınızı şekillendirmek için başkalarının fikirlerine ihtiyaç duyacağınızın bilgisini verecektir. Başarılı bir kişi olmak için çok fazla uğraş vereceğinizi ifade eder. Kendi fikirlerinizle hareket etmenizin çok mümkün olmaması anlamına gelecektir. Hareketlerinizin dışarıdan gelen yönlendirmelerden kaynaklı olarak etkileneceğini de gösterir. Rüyada bekar kızın erkek bebek doğurması, iyiliklerin ancak kötülüklerden sonra geleceğini ifade eder. Dışlanmayı simgeleyecektir ve bazı geri dönüşü olmayan adımların atılacağını da haber verecektir. İffetsiz davranışlarda bulunmakta olan kişilere karşı dikkatli olmanız gerektiğinin de haberini vermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek düşük yapması

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek düşük yapması, başarısız olmaya delalet edecek bir rüya şeklinde tabir edilecektir. Hiçbir zaman yüzünüzün gülmeyeceğini gösterir ve büyük bir mutsuzluğu yaşayacağınızı da işaret eder. Diğer yandan gözyaşı dökeceğinizi göstermektedir ve kendinize dikkat etmeniz gerektiğinin haberini verecektir. Çevrenizden gelen kötü haberlerden etkilenmemek adına sarf edeceğiniz çabanın da habercisi olacaktır. Rüyada bekar kızın düşük yapması, kötü alışkanlıklar edineceğinizin haberini verecektir. Mal kaybedeceğinizi gösterir ve parasal durumların da kötüleşecek olmasına delalet eder. Şansınızı kaybedeceğiniz olayların içerisine gireceğinizin bilgisini verecektir. Kadınlar ve erkekler için sarf edilecek olan büyük bir çaba neticesinde hane içerisine gelecek olan nasiplerin engelleneceğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada komşunun kızının doğum yaptığını görülmesi bir işe soyunacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küçük kızın doğum yapması rüya sahibi kişi için hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kızın doğum yapıldığında yanlış seçimler yapacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, para kazanmasına da vesile olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kızının doğuma gittiğini görüldüğünde soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircilerine göre rüyada sevdiğin kızın doğum yapması bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret ettiği söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada kızının doğum yaptığını duymak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nişanlı kızın doğum yapması işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kızını doğum yapmış gördüyseniz
•Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.
•Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kızını doğum yapmış görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine inanılmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın doğum yaptığını görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, mutluluğundan olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekarken doğum yapmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar birinin doğum yaptığını görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekarın doğum yapmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, büyük bir ikilemde kalacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın doğum yaptığını gördüyseniz:
•Farklılıklar sizi korkutmasın, farklı düşünen kişiler olmazsa ilerleme sağlanması imkansızdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar bir kızın doğum yaptığını görmek yeni bir başlangıç yapmaya, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızının doğum yaptığını görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın doğum yaptığını görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kız kardeşin doğum yapması, aile içerisinde tatsızlıkların çok olacağını ifade eder. Aile büyüklerine karşı saygısızlık yapmakta olan kişileri göstermektedir. Bunalımın yaşanacak olmasını ifade eder ve diğer yandan da büyük rahatsızlıkların hissedileceğini ifade eder. Zengin halinizin biteceğini ve varlığınızın da sona ereceğini ifade eden bu rüya geçiminizi zorlukla sürdürecek olmanızın bilgisini vermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
. Rüyada bekar kızın hamileliği ve erken doğumu, kişilerde kötü sonuçları ortaya çıkaracaktır. Streslerinizin çok fazla olacağının bilgisini verir ve işlerinizin de aksayacak olmasına delalet eder. Başkalarının lafıyla hareket etmekten dolayı zaman kaybı yaşayacağınızı gösterir ve çok sinirleneceğinizi de ifade etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek erken doğum, canınızı sıkacak olan konuların tez zamanda başınıza gelecek olmasına delalet eder. Aceleci ve sabırsız tavırlarınız nedeniyle çok üzüleceğinizin bilgisini verecektir. Mutsuz olacağınızı ifade edecektir ve büyük bir kırgınlığı duyacağınızın da simgesi olacaktır. Varlıklı halinizin tükenmesine delalet edecek olup, çok para kaybedeceğinizin de haberini vermektedir. Çok çalışmanız gereken hususları ifade eder ve stres dolu günlerinizin de çok olmasına delalet edecektir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar kızın erken doğum yapması, günah işlenecek davranışların gerçekleşmesi manasına gelecektir. Hiç iyi olmayan alışkanlıkların edinileceğini de ifade etmektedir. Geri dönüşü olmayan yollara girerek büyük hataları gerçekleştireceğinizi de simgelemektedir. Kötü etkilerle karşılaşacağınızın haberini verecek olan bir rüya şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar Bir Kadının Doğum Yapması
Böyle bir rüya o kadın için ferahlık ve rahatlama alametidir. Özellikle sıkıntıda olan ve herhangi bir nedenden dolayı üzüntü yaşayan kimseler için bu rüya, her türlü zorluktan kurtularak huzurlu ve güzel bir yaşama sahip olmasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEKAR KIZIN DOĞUM YAPMASI
Rüyada bekar bir kızın doğum yapması, günah işlemeye ve kötü yola düşmeye delalet eder. Rüya sahibi rüyasında gördüğü kişi hakkında kötü şeyler duyacaktır. O kişi kötü alışkanlıklar edinmesi, iffetsiz davranışlarda bulunması insanların bilgisine ulaşacaktır. Çevresinden dışlanacak ve geri dönüşü olmayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar Bir Kişinin Doğum Yaptığını Görmesi
Rüyada bekar bir kişinin doğum yaptığını görmesi rüya sahibinin ileride evleneceğine işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

366 Aktif
0 Üye ve 366 misafir
Bugün : 14288
Dün : 23857
Toplam : 48072620
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...