Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
241 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada evlilik dışı doğum yapmak bir işin tamamlanması için gerekli olan resmiyeti tamamlayamamak demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Evlilik Dışı Doğum Yapmak
Rüyada gizli şekilde evlilik dışı doğum yapmak, bir işi gerçekleştirmek için gerekli olan resmiyeti yerine getirmemeye ve sonra da bunun ortaya çıkması ve öğrenilmesiyle yaşanacak büyük sorunlara, dertlere ve problemlere işaret eder. Rüyada açık açık evlilik dışı doğum yapmak, rüyayı gören kişinin çok istediği birşeyin bedelini ödemeye hazır olarak ve herşeyi göze alarak yaşamak istemesi demektir. Rüyada evlilik dışı doğum yapmak için yurtdışına gitmek, toplumun istemediği bir harekette bulunmaya bu nedenle insanlar tarafından anlaşılamamaktan ve toplum dışına itilmekten muzdarip olmaya alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Dışı Doğum Yapmak
Rüyada evlilik dışı doğum yapmak bir işte gerekli olan resmiyeti yerine getirmemek ve bunun ortaya çıkması ile yaşanacak sorunlara işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Dışı Doğum Yapmak

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak; çevrenizdeki arkadaşlarınıza ve dostlarınıza karşı utanacak haller yaşayacağınıza ve büyük bir sıkıntının içine düşeceğinize yorumlanmıştır.Rüyada bekar bir kişinin doğum yaptığını görmesi aynı zamanda aileden birinin yakın bir zamanda hamile kalacağına ve doğum yapacağına tabir edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik dışı bebek görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik dışı hamile görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik dışı doğum yapmak:

    Evlilik içerisinde sorun yaşanacağı anlamına gelir.
    Ailenin diğer fertleri araya girse bile bu sorunlar çözülemeyecektir.
    Eşler arasında kavga, iş yerinde sorunlar, aile içi sıkıntılar, akrabalar ile ters düşme gibi sorunlar da yaşanabilir.
    Evlilik dışı doğum yapan kişi bir süre kendi içerisine çekileceği, yalnız kalmak isteyeceği bir döneme girecektir.
    Ruhsal sorunlar yaşanacak ve bu sıkıntılardan kurtulmak oldukça zor olacaktır.
    Evlilik dışı doğum yapmanın bir başka anlamı ise yurt dışına seyahat edileceğidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Dışı Doğum Yapmak, rüya sahibinin giriştiği işte gereken prosüdüre uymayacağına ve bu durumun ortaya çıkmasıyla yaşanacak problemlere yorumlanır. Rüyada herkesin bileceği şekilde evlilik dışı doğum yapmak, kişinin bedeli ağır olan şeyi bile bile o şeyi yapmaya işaret edilir. Kişinin rüyasında evlilik dışı doğum yapmak için ülke dışına çıktığını görmesi, kişinin toplumun onaylamayacağı bir iş yapacağına, kişinin toplum tarafından dışlanacağına da işaret edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

617 Aktif
0 Üye ve 617 misafir
Bugün : 7175
Dün : 21898
Toplam : 48087351
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...