Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
1.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada doğum yapmak genel anlamda olumlu bir rüya olarak tabir edilir. Sıkıntılardan kurtulma, rahata erme, sevinç, müjde ve kurtuluş kelimeleri ile özdeşleşen rüyada doğum yapmak için yapılan tabirler duruma göre değişiklik göstermektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada doğum yaptığını görmek ya da rüyada yeni doğmuş bebek görmek, gerçekten hamile olan kadınlar arasında çok yaygındır. Hamileyseniz, hamileliği veya doğum yaptığınızı görmek normaldir, bu nedenle bu rüyalar sizi korkutmamalıdır. Ancak, doğum yaptığınızı gördüğünüz rüyanız, uyanık yaşamınızda hamileliğe bağlı değilse, o zaman birçok sembolik anlamı olabilir. Rüyada doğum yapmak ile ilgili yorumları ve bu rüyanın ne anlama gelebileceğini öğrenmek istiyorsanız, bu makaleyi okumaya devam etmelisiniz. Gerçek hayatınızda bir çocuk sahibi olmak istiyorsanız rüyada doğum yaptığınızı görmek mümkündür, ancak gebe kalma ile ilgili sorunlarınız var. Bu durumda, büyük bir çocuk sahibi olma arzunuz, doğum yaptığınızı gördüğünüz rüyanızla birlikte olumsuz karşılık bulacağı bazı yabancı rüya tabiri yorumcuları tarafından söylenmektedir ancak dini temelli bir yorum değildir.

Rüyada Doğum Yapmak – Rüyada Doğum Yaptığını Görmek

Rüyada doğum yapmak, gelecek dönemde çok mutlu olacağınız anlamına gelir. Gerçekten iyi haberler ve sağlık bekleyebilirsiniz. Kendi kendine yeten bir insansınız ve işinizde çok başarılısınız. Mali durumunuz çok iyi, bu yüzden endişelenmenize gerek yok.

Gerçek hayatınızda da bir bebek bekliyorsanız, rüyada bebek görmenizin nedeni bilinçaltınızdır. Rüyada doğum yaptığını görmek yaşamınızın dönüşümü ile ilgilidir. Bu rüyanın hazinesi manevi olarak büyük şans anlamına gelir. Birincisi, gerçek hayatta çocuğunuz yoksa, bu sembolik bir değişim rüyasıdır. Yaşamın kendisinin birbirine bağlılığını görmeye odaklanmıştır. Rüyanın gerçek detayları, etrafınızdaki destek ağını gösterebileceği kadar önemlidir. Rüyalarda bu, başkalarıyla olan ilişkinizi, yaşamdaki ilhamınızı, yaşamda verilen rehberliği ve ailenizle olan bağlantınızı içerir.

Rüyada doğum yapmak ya da başka bir deyişle rüyada bebek doğurduğunu görmek, bir hedefe ulaşacağınızı gösterir, bu yüzden aferin! Normalde içimizdeki yaşam gücü enerjisine bağlıdır. Bu rüya, doğada çok ruhsaldır, temel olarak takip etmek istediğimiz yolu önceden haber verir, kendi vücudumuzda uyanmaya bağlıdır. Rüyada doğum yapmak ile ilgili yorumları daha iyi anlamanız için, rüyada doğum sanıcısı çekmek, rüyada yeni doğmuş bebek gibi farklı durumlardaki birçok anlamla birlikte adım adım bir rehber hazırladık. Şaşırtıcı bir şekilde, rüyada doğum yapmak yaygın olabilir.

Rüyada Hastanede Doğum Yapmak

Rüya hali sırasında bir hastanede doğum yaparsanız, bu olumlu bir rüyadır, etrafınızdaki destek ağına bağlıdır. Bu aynı zamanda iç bakımınıza da bağlıdır. Belki de neye ihtiyacınız olduğunu anlamak için kendinize hayatta zaman vermiyorsunuzdur. Genellikle mutlu olduğunuzu ve yaşamın kendisinden memnun olduğunuzu gösterebilir, bir hastanede gerçekleşen olgusal doğum, sizi desteklemek için çevrenizdeki insanlara ihtiyacınız olduğunu gösterir. Şu an toplama ve temizlik gibi rutin işlerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada Yeni Doğmuş Bebek Görmek

Rüyasında yeni doğmuş bir bebek görmek ne anlama geliyor? Bir rüyada yer alan yeni doğmuş bir bebek harika bir alamettir. Bu bağlamda bebeğin cinsiyeti önemsizdir, ancak yeni bir başlangıcın yolunuza çıktığını göstermektedir. Bu aynı zamanda disiplin gerektirecek, güveninizi arttırmanıza yardımcı olacaktır.

Rüyada Ölü Bebek Doğurmak: Rüyada Ölü Bebek Doğurduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Bu rüya oldukça travmatik olabilir. Ölü bir bebeği doğurmak veya rüyada ölü bebek görmek, bir şeyin yakında sona ereceğini gösterir, bu muhtemelen bir ilişki veya iş olabilir. Ölü bir bebeğin biraz travmatik olabileceğini görmek, aynı zamanda bir proje veya hayatta bir şey üzerinde çalışmaya başlayacağınızı da sembolize edebilir. Bir bebek yeni olasılıkları, özgürlüğü ve aynı zamanda yeniden doğumu temsil eder. Ölü bir bebek hayatta kalmak için hayatta çok çalıştığınızı gösterir, rüyanın kendisi böyle bir rüyaya sahip birçok insan ağlayarak uyanır. Rüyada ölü bebek görme durumunu çevreleyen çok fazla duygu var.

Rüyada Kendinizi Hastaneye Giderken Görmek

Rüyada bir bebeği doğurmak için hastaneye giderken, başkalarının gelecekte sizinle ilgilenmesi muhtemeldir. Bu, bağımlılık sorunlarınız olduğu ve kesinlikle yalnız kalmayı hayal edemeyeceğiniz anlamına gelebilir. Rüya aynı zamanda olası bir sağlık sorununu veya sorumluluk sahibi olduğunuz bir durumu da gösterebilir. Nelerden kaçınmaya çalıştığınızı düşünün. Ancak, uyanık yaşamda hamile iseniz ve bu rüyayı yaşadıysanız, yakında bir bebek sahibi olma endişenizi önceden bildirir ve rüyaya fazla okumamalısınız. Gelecek anneler olarak, bazen teslim süreci hakkında endişeli düşünüyoruz - bu sadece doğal! Rahatlayın ve içgüdülerin yolunuza çıkacak her şeyde size rehberlik etmesine izin verin.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
yeni gelişmeler başlangıçlar
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak çok hayırlıdır, rüya sahibinin ruhunun her türlü kötülükten, acıdan ve azaptan arınmasına, hayat bulmasına ve tazelenmesine işaret eder. Rüya sahibi için karmaşık olan ve adeta bir düğüm haline gelen problemlerin giderilmesine, bu sayede rüya sahibinin dertten, sıkıntıdan ve zorluklardan solmuş yüzünün de gözlerinin de yeniden güleceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına tabir edilir. Rüyasında doğum yaptığını gören kişi bozulan sağlığına geri kavuşur, mutluluğu yeniden yakalar ve rahata erer.

Rüyada doğum yapmak ve doğumda kız kız çocuk doğurduğunu görmek sıkıntılardan kurtulmaya ve sevince, erkek çocuk doğurduğunu görmek müjde ve kurtuluşa işarettir.

Hamile bir kadının rüyada doğum yaptığını görmesi doğum sıkıntılarının geçmesine, rahatlığa, tövbe etmeye ve borcu ödemeye işaret eder. Bekar bir kızın doğum yapması evlenmesine delalet eder.

Doğum rüyaları sıkıntılardan, dertlerden kurtulmaya delalet eder. Kötüye yorulmayan rüyalar arasındadır. Rüyanızda kendinizin değil de başka bir kadının doğum yaptığını ve erkek çocuk doğurduğunu görürseniz ise sizin kız çocuğu doğuracağınıza, kız çocuk doğurduğunu görürseniz ise sizin erkek çocuk doğuracağınıza yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
RÜYADA NORMAL DOĞUM YAPMAK

Kimsenin maddi ya da manevi desteğini arkasına almadan tek başına bazı şeylerin üstesinden gelmeyi bilmeye yorulur. Kişinin özellikle duygusal olarak çok hassas ve zayıf olduğu ve bu nedenle esasen yanında insanların bulunmasına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bir anında yalnız kalarak mücadeleyi kendi çabası sayesinde kazanmasıdır. Rüyada dışarıda normal doğum yapmak, her ne kadar doğal olsa da toplum içinde kalmak istenmeyecek bir pozisyona düşmeye ve utanıp sıkılmaya delalet eder. Rüyada evde normal doğum yapmak, geniş geniş yani özgürce hareket edilecek bir alanda dilediğince davranmak ve bunun rahatlığı içinde olmak demektir.Rüyada Doğurmak / Doğum Yapmak Görmek
Ayrıca Bkz; Ebe, Bebek (Canlı)
İmam Cafer Sadık: Rüyada erkek çocuk doğurup ve o çocukla konuştuğunu gören kimse için bu rüya ecele delalettir.
Rüyada bir kız çocuğu doğurduğunuzu görmek soyunuzdan, aileye lider olacak bir çocuğun dünyaya geleceğine delalettir.
İbn-i Sîrîn: Rüyada doğum yaptığınızı ve bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini görmek; hayır göreceğinize, aile ve akrabalardan memnun kalacağınıza işaret eder.
Rüyada doğum yaptığınızı ve bir erkek çocuğunuzun olduğunu görmek; gam ve kedere delalet eder.
Erkek biri rüyada eşinin erkek çocuğu dünyaya getirdiğini görmesi; uzun süren bir güçlüğün ardından çıkar sağlayacağınıza işaret eder.
Rüyada eşinin bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini görmek, çok fazla çıkar elde edeceğinize işarettir.
Kirmanî: Rüyada bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini görmek; bir takım sorunlar yaşayacağınıza, üzüleceğinize ve fakirleşeceğinize işaret eder.
Rüyada bir erkek çocuğu dünyaya getirdiğini görmek, iyi bir iş yapacağınıza ve bundan dolayı da isminizin güzel anılacağına delalet eder.
Çağdaş Ulema: Rüyada birinin doğum yaptığını görmek; amacınıza kavuşacağınıza işaret eder. Rüyada doğum yaptığınızı görmek; bebeği gördüğünüz anda çıkar sağlayacağınıza ve çoğu sorunlarınızı atlatacağınıza işaret eder.
Rüyada sıkıntılı ve zor bir doğum yaptığınızı görmek, hasta olacağınıza; kolay doğum yaptığınızı görmek, mutlu olacağınıza; zor bir doğum yapanı görmek, yitirdiğinizi zannettiğiniz bir şeye tekrar sahip olacağınıza delalet eder.
Rüyada tanımadığınız birinin doğumuna katıldığınızı ve kolay doğum yaptığını görmek, bir yakınınızın muvaffakiyete erişeceğine ve bundan yararlanacağınıza delalet eder. Tanımadığınız birinin doğumuna katıldığınızı ve zor bir doğum geçirdiğini görmek, hüsranla tabir edilir.
Rüyada kötü geçen bir doğumda bulunmak, keder ve hüsrana işaret eder. Rüyada bir doğumda bebeğin öldüğünü görmek, zavallı ve ümitsiz kalacağınıza delalettir.
Rüyada Kız Çocuk Doğurmak Görmek
Rüyada kız çocuk doğurmak görmek, rüya sahibinin hayatında bir amacının olduğunun görülmesi anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin birtakım varmak istediği hedeflerinin olduğuna ve rüya sahibinin bu hedefleri için çok çalışması gerektiğine işaret eder.
Rüyada kız çocuğu doğurmak, rüya sahibinin aradığı iç huzurunu bulacağına işarettir. Rüya sahibi için sevinçli ve müjdeli bir haber demektir. Müjdeli güzel bir haber almak, iç huzuruna kavuşmak, bol bereketli bir yaşam sürmek olarak yorulur. Kişi evli ise kız çocuğu olacağı anlamına gelir. Kişi evli değilse, hayırlı bir kısmet bulacağı ve kısa sürede huzurlu bir yuvası olacağı anlamına gelir.
Rüya sahibinin ruh haline uygun olarak rüya yorumlaması yapılır. Bu nedenle rüya sahibinin kendi içinde bulunduğu ruh hali de önemlidir. Öğrenciler için ders başarısı, evliler için kız çocuk ya da kız torun, evli olmayan kişiler için hayırlı bir koca ya da güzel bir kadın olarak müjdelenir.
Rüyada Eşinin Kız Çocuk Doğurduğunu Görmek
Rüyada eşinin kız çocuk doğurduğunu görmek, kişinin içindeki bulunduğu duruma göre değerlendirilir. Kişi evli ise, bir kız evlat ile müjdelenir. Ancak kişi evli değil bekar ise, bu bir iş hayatına yorulur. Kız çocuk figürü, bir iş ihalesini kazanmak, zorlu bir sınavı geçmek, sınıfı geçmek; kız çocuk doğurmak, toplu para gelmesi gibi müjdeler ile yorumlanır. Tek bir açıklaması yoktur. Genel manada rüya yorumlanırken, doğum esnasında çevresinde bulunan nesneler ile de ilişkilendirmek bu rüyanın tam ve doğru yorumlanmasına delalettir.
Rüyada Kilolu Kız Çocuğu Doğurmak
Rüyada kilolu kız çocuğu doğurmak, zenginlik mal mülk ile yorumlanır. Bu şekilde rüya gören kişinin başına büyük bir talih kuşu konacak şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kısa süre içerisinde üne kavuşacağına delalet eder. Tanınmışlık, ün ve şan şöhrete işaret eder. bu ünün getirdiği bir zenginlik ile yorumlanır. Rüya sahibi için ve rüyayı gören kişinin çevresindeki en yakınları için oldukça kısmetli, bereketli kazanç kapıları açılacaktır şeklinde yorulur.
Rüyada kilolu kız çocuğu doğurmak ne demek; mal, mülk ve eşya ile de tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi için, kilo figürü bir mal alımına, kısa sürede eline geçen toplu para ile, arsa veya ev gibi bir yatırım yapılmasına işaret eder.
Ayrıca bkz: Şişmanlık
Rüyada Zayıf Kız Çocuğu Doğurmak
Rüyada zayıf kız çocuğu doğurmak, rüyayı gören kişi için bir umut beslemesi niteliğinde yorulur. Rüya sahibinin bir umudu vardır ve bu umudun gerçekleşmesi için uzun uğraşlar vermesi gerekir şeklinde yorulur. Ayrıca, zorlu bir iş yüküne, hane içinde bir tartışmaya ve açlık çekilmesine delalet eder. İşten ayrılmaya, eşten ayrılmaya, tartışma veya kavgaların yaşanmasına delalet eder.
Rüyada Esmer Kız Çocuğu Doğurmak
Rüyada esmer kız çocuğu doğurmak, rüya sahibi için, toprak olarak rivayet edilir. Topraktan bir arsa almak, bir mal almak vb. alanda toprağa yatırım yapmak olarak rivayet edilir. Esmerlik düzeyi ne kadar fazla ise ve rüya esnasında bu ten rengi belirgin şekilde görülüyor ise kişinin zenginlik boyutu da bu ölçüdedir şeklinde rivayet edilir. Hayırlı haber almaya işaret eder. Hayırlı kısmet bulmaya delalet eder. bir gelirinin olmasına ve düzenli miktarda yapılacak olan bu gelire katkı sağlanmasına alamet eder.
Ayrıca bkz: Yüz
Rüyada Sarışın Kız Çocuğu Doğurmak
Rüyada sarışın kız çocuğu doğurmak, özlem ile rivayet olunur. Kız çocuğunun teninin ya da saçının sarışın olması, bir kimseye duyulan hasreti ve arzulamayı simgeleştirmektedir. Bu şekilde rüya gören bir kimse, hasret çektiği kimseye kavuşmak ile delalet olur. Bu sayede rüya sahibinin özlemini ektiği her ne ise onun peşinden gitmesine, kısa süre içerisindeki bu hasretin, ayrılığın bitmesine işaret eder.
Kız Çocuk Doğurmak
Rüyada Doğurduğunu Görmek
Rüyada kendisinin doğurduğunu görmek, yakın zamanda zengin olacağınıza işaret eder. Bir erkeğin çocuk doğurduğunu gönnesi çok fenadır, acı söz işitmeye ve tehlikeye işarettir. Erkek karısı¬nın ölü çocuk doğurduğunu görürse ölüm tehlikesi vardır veya hastalanır yahut beklediği ve ümit ettiği işi boşa çıkar. Erkek ken¬disinin erkek çocuğu doğurduğunu görürse, çok ağır bir yük altına girer ve geçimini zorlukla sağlar. Fakat bu durum çok sürmez. Ka¬dın hamile olmadığı halde doğurursa kocasının beklenmedik bir zamanda zengin olacağına işarettir. Kadın oğlan çocuk doğurduğu¬nu ve hemen konuşmaya başladığını görürse ölüme işarettir. Eğer kız çocuk olursa Allah' ın ona çok zeki bir evlat vereceğine, doğu¬mun güç olduğunu görmek, düşmanların mahvolduğunu görmektir. Doğumun ikiz olduğunu görmek, hesapsız denecek derece zen¬gin olmaya işarettir. Doğum sırasında ebe görmek, boş boğaz bir kimse ile ortak olmaya işaret eder. Doğumun çok zor gerçekleş¬mesi ümitsizliğe ve kedere işarettir. Doğum sırasında doktor gör¬mek, görülen evin erkeğinin veya oğlunun işlerinde başarılı olama¬yacağına başkalarının yardımına muhtaç olacaklarma işaret eder. Doğum sırasında hastalandığını görmek, çok sağlam bir vücuda sahip olduğuna ve her türlü hastalıktan çok uzak olduğuna işarettir. Doğum sancıları görmek, keder ve ümitsizliğe yorumlanır. Do¬ğum sırasında öldüğünü görmek, çok yaşamaya, sağlığa işaret ola¬rak yorumlanır.Bir kadın rüyasında bir er¬kek çocuğu (erkek evlat) doğurduğunu ve çocuğunun doğar doğmaz hemen konuştuğunu görse, hayırlı bir rüya gör¬müş olur. Çünkü bu rüyası o kadının dünya ve ahiretinin çok iyi olacağına, her iki hayatının da selametle olacağı¬na işaret olarak tabir olunmuştur. Cafer-i Sadık (r.a.)'ın başka bir yorumuna göre; kadının bu rüyasında, kendisi¬nin vefatına da işaret vardır denmiştir.Ebu Said-il Vaiz'in yorumu:Alem-i manada bir erkeğin, kendisinin çocuk doğurduğunu görmesi, bu rüyası onun taşıyamayacağı ağır bir yükün altına gireceğine, bir süre sonra ise, bu ağır yükten kurtulacağına ve düşmanına ga¬lip (üstün) geleceğine ve kendisinin ağır yüke girmesine sebep olan düşmanını tepeleyeceğine işaretle tabir edilir.Kişinin rüyada bir hayvan yavrusu doğurduğunu ve bu hay¬van yavrusunun da kediye benzediğini (yani kedi doğurdu¬ğunu) görmesi, hayırlı değildir. Rüyası doğurduğu veya doğacak çocuğunun hırsız olacağına işaretle yorumlanır. Hayvan doğurduğunu ve bu hayvanın kedi olduğunu görmek, doğan çocuğun hırsız ola¬cağı şeklinde tabir edilir.Rüyada doğmak, rahatlığa, kederden kur¬tuluşa, borcu ödemeye ve tövbeye işâret eder.Rüyada doğurmak, sıkıntı ve hastalıklardan kurtulmaya, aile ve komşularından ayrılmaya ¡şâret eder.Bekârın doğum yaptığını görmesi, çabucak evlenmesine ve hanımının bir çocuk doğurma- S|na işâret eder.Sanat ehli birinin rüyada annesinin kendi¬sini doğurduğunu görmesi, onu zanaat ve işinden men edecek bir takım manilerin veya kimselerin çıkacağına işârettir.Fakir bir kimsenin rüyada annesinin kendi¬sini doğurduğunu görmesi, onu besleyecek, ona yardım edecek ve düşünecek bir adamı çabucak bulacağına işârettir. Fakir bir kimsenin rüyada doğurduğunu görmesi, zengin olmaya işârettir.Zenginin doğurması ise, onun hakkında üzüntü ve ke¬dere işâret eder.Zengin bir kimsenin rüyada annesinin ken¬disini doğurduğunu görmesi, zevk ve eğlence yüzünden servetini muhafaza edemeyeceğine, malını israf edeceğine, mal ve varlık üzerinde¬ki tasarrufunun kısıtlanmasına ve onun işlerine bakmak ve nezaret etmek için bir başkasının onun üstüne tayin edileceğine işârettir.Hanımı olan bir kimsenin rüyada annesinin kendisini doğurduğunu görmesi, hanımının çocuk doğurmayacağına işârettir.Hanımı hamile olan bir kimsenin rüyada annesinin kendisini doğurduğunu görmesi, o kadının erkek bir çocuk doğurmasına işârettir.Düşman ve dava sahibi birisinin rüyada annesinin kendisini doğurduğunu görmesi, onun hakim yanında delilinin geçerli olmama¬sına işârettir.Fakir, muhtaç, üzüntülü ve kederli kimse¬lerin çocuk doğurduğunu görmeleri, üzüntü, sıkıntı ve mihnetten kurtulmaya işârettir.Tüccar birinin çocuk doğurduğunu gör¬mesi, mallarının gitmesine işârettir.Rüyada hamile olduğunu görmek, üzül¬meye; doğurduğunu görmek üzüntüden kur-tulmaya işârettir.Rüyada hayvan doğurmak, o hayvanın mi¬zacında bir çocuk doğurmaya işârettir.Bir kadının ağzından doğum yaptığını gör¬mesi, vefat edebileceğine işârettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SANCISIZ DOĞUM YAPMAK

Rüyada sancısız doğum yaptığını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, eşlerinin kapanacağına, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KOLAY DOĞUM YAPMAK

Rüyada evde kolay doğum yapmak, rüyayı gören kişinin büyüklerinden öğrendiği bazı yöntemleri kullanarak zor bir durumla baş etmeyi başarması anlamına gelir. Rüyada hastanede kolay doğum yapmak, işi uzmanlarına yaptırma imkanına ve lüksüne sahip olmaya böylece deyim yerindeyse elini suya sabuna dokundurmadan bir yolu sorunsuz, rahat ve sıkıntısız olarak aşmaya yorulur. Rüyada suda kolay doğum yapmak, kişinin sağlığını ve konforunu ön planda tutmasına ve her ne yaparsa yapsın bu iki konuya öncelik vermesine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞRISIZ DOĞUM YAPMAK

Rüyada ağrısız doğum yapmak, olumsuzlukları üzerinizden atacak dönemlere gireceğinizin bilgisini verir. İşlerinizin çok açılacak olmasına delalet eder ve rahatınızın da yerinde olacağını göstermektedir. Güvenle ve hayırla adım atacağınızın ve çok mutlu olacağınızın bilgisini vermektedir. Size uğurlu gelecek olan dönemlerin içerisine gireceğinizin bilgisini veren bir rüya olacaktır. Yaşamınızın risklerden uzak olacağını ve çok sakin bir sürecin içerisine girebileceğinizi de göstermektedir. Her konuda ön plana çıkabileceğinizin bilgisini aktarmakta olan rüyalardan birisi şeklinde görülecektir. Aynı zamanda herkesi ikna etme kabiliyetinizin de yüksek olacağının haberini aktaracaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOĞUM YAPMAK ÜZERE OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada doğum yapmak üzere olduğunu görmek, rızık kapılarının açılacağına ve zenginliğe işaret eder. Aynı zamanda evden bolluk ve bereketin hiçbir zaman eksik olmayacağı şeklinde de yorumlanmaktadır. Bazı alimlere göre ise rüyada doğum yapmak üzere olmak rüya sahibinin gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında yıl boyunca huzurlu ve mutlu olacağı şeklinde açıklanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOĞUM YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyada doğum yaptığını görmek, günahların af olması, çekilen zahmetin hafiflemesi, yokluğun sona ermesi ve rüya sahibinin kalan hayatının güzel olması şeklinde tabir edilir. Kişinin hayatının kolaylaşacağı ve yaşamını devam ettirmek için ihtiyacı olan kazancını da daha rahat şekilde kazanacağı anlamına gelir. Rüyada doğum yaptığını görmek, tüm dertleri bir yana bıraktıracak kadar güzel günler geçirmeye, mutlu olmaya ve şen kahkahalar atmaya işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOĞUM YAPMAK ERKEK BEBEK DOĞURMAK

Kişi rüyasında bebek doğurduğunu görüyorsa bu sıkıntı ve hastalıklarından kurtulmaya, ferahlığa erişip rızkının artacağına dalalettir. Bebek doğurduğuna dair görülen rüyalar genel manada iyiye yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi kadın ise ve doğurduğu bebek erkek ise hayatında bir kız çocuk olacağına, eğer kız bebek görmüş ise erkek evlada sahip olacağı şeklinde yorumlanır. Kız bebek görmek sıkıntı ve dertten kurtulmaya işaret ederken erkek bebek görmek zor günlerin geleceğine dair yorumlanmaktadır. Rüyasında doğum yaptığını gören kadın bir hastalıktan dert yanıyorsa o hastalığının iyileşeceğine veya evini taşıyacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOĞUM YAPMAK KIZ BEBEK DOĞURMAK

Rüyada kız bebek doğurmak, sebepsiz yere sıkıntılara düşmeye, sebepsiz yaşanan tartışmalara yorumlanır. Bekar kimseler için bu rüya bilinçsizce yapılan hatalara, ani kararlar alarak evlilik yoluna girmeye tabir edilir. Evli kimseler içi ise müjdeli bekleyişe, özleme, hayra delalet eder. Rüyada kız bebek doğurmak, kişinin hayatını değiştirecek önemli kararlar alarak yaşadığı mutsuzluktan kurtulması olarak ta yorumlanır. Bu rüya kişinin her zaman destek göreceği akıl sahibi kimselere tabir edilir Rüyada kız bebek doğurmak, bulunduğunuz mevkiden yükselmeye, kazanç sahibi olmaya, elinizdekilerin kıymetini bilmeye yorumlanır. Rüyada bebek doğurmak tüm sıkıntı, dert, keder ve üzüntülerin geride kalacağına ve müjdeli haberler alacağınıza delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOĞUM YAPMAK BEBEĞİN ÖLMESİ

Rüyada doğum yapmak ve bebeğin ölmesi rüyayı gören kişinin çektiği çilelerinin karşılığını görmeyeceğine, huzurunun kaçacağına ve emeklerinin heba olacağına, zorlu bir dönem geçireceğine ve mutsuz olacağına tabir edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin acılara karşı dimdik durmayı başaracağına, yakın zamanda gelirinin artacağına, maddi anlamda rahatlayacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOĞUM YAPMAK EMZİRMEK

Rüyada bebek doğurmak ve emzirmek, rüyayı gören kişinin hayatında yeni bir dönemin başlayacağına ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir. Yeni bir iş, evlilik veya yeni bir ilişki olarak yorumlanabilen bu rüya çok sevinecek bir haber alınacağını da işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin birini üzdüğü ve o kişinin de özür beklediği şeklinde yorumlanabilmektedir. Eğer sağlığı bozulmuş bir kişi rüyasında bebek doğurup emzirdiğini görüyorsa sağlık problemlerinden kurtulacağına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOĞUM YAPMAK İÇİN HASTANEYE GİTMEK

Rüyada doğum yapmak için yürüyerek hastaneye gitmek, rüya sahibinin kimseye zahmet vermek, ayak bağı ya da dert olmak istemediği için en zorda ve sıkıntıda olduğu anlardan bile fiziksel olarak da psikolojik olarak da sapasağlam durması anlamına gelir. Rüyada doğum yapmak için koşa koşa hastaneye gitmek, bir imkansızlık içinde olmak nedeniyle kendi başının çaresine bakmak zorunda kalmaktır. Rüyada doğum yapmak için arabayla hastaneye gitmek, muradına ermek için ona gidecek en kısa ve en kolay yolu bulma şansı elde etmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HAMİLEYKEN RÜYADA DOĞUM YAPMAK

Hamile olup bebek bekleyen hanımlar tüm hamileliği boyunca bu rüyayı sıklıkla görebilirler çünkü hamilelik sadece fizyolojiyi değil tüm psikolojiyi de değiştiren ve etkileyen bir durumdur. Dolayısıyla hamile bir bayanın tüm hayatının, tüm ilgisinin ve tüm konsantrasyonunun hamileliği üzerinde toplanması çok olağandır.

Hamile bir kadının rüyasında doğum yaptığını görmesi ve bu doğumda bir kız çocuğu doğurduğunu görmesi erkek çocuk doğuracağına işarettir.

Hamile bir kadının rüyada doğum yaptığını görmesi doğum sıkıntılarının geçmesine, rahatlığa, tövbe etmeye ve borcu ödemeye işaret eder.

Kişinin hamile olup bu rüyayı görmesi aynı zamanda hamileliğin kendisine verdiği enerji ve heyecanın tüm iç dünyasını olumlu yönde etki ederek, kendisine bambaşka bir dünya yaratacağına ve adeta sanki daha önce yaşamıyormuş da şimdi nefes almaya başlamış gibi hissetmesine vesile olacağına delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOĞUM HAZIRLIĞI YAPMAK

Rüyada doğum hazırlığı yapmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, ona yardımcı olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOĞUM YAPMAK NE ANLAMA GELMEKTEDİR?

    Rüya sahibi hayatındaki sıkıntı ve kederden kurtularak rahat bir yaşam süreceği anlamında yorumlanmaktadır. Rüyada doğurmak kişinin uzun süredir yaşadığı problemlerden sonra rahat bir nefes alacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğuramamak

Pek çok rüya tabircisi tarafından farklı şekillerde yorumlanan bu rüya kişinin hayatında zorlu bir süreç yaşayacağına delalet eder. İş ve aşk hayatında problemlerle karşı karşıya kalacağına ve bu problemlerini çözmekte zorlanacağını ifade eder. Hatta bir kaynakta yoğun stres nedeniyle yorgun düşmek şeklinde de yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada normal doğum yapmak:

Maddi veya manevi olarak tek başına her türlü zorluğun üstesinden gelmek olarak yorumlanmaktadır. Özellikle de duygusal anlamda yalnız kalınacağına ve kimseden destek alamamaya delalet eder. Rüyada sancısız doğum yapmak yaşamınızda yeni bir sayfa açılacağına kariyer hayatınızdaki yeni projelerin hayırlı kazançlarla geleceğine işaret ettiği rüya tabircileri tarafından söylenmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız bebek doğurmak:

Nedensiz yere psikolojik anlamda sıkıntıya düşmeye ve hayatınızdaki kişilerle yaşanan tartışmalara delalet etmektedir. Bu rüyanın tabiri bekar veya evli olmaya göre değişiklik göstermektedir. Evli kişiler için müjdeli haber olarak yorumlanırken bekar kişiler için kişinin farkında olmadan yaptığı hataların olduğuna delalet eder. Bu rüya destek görmek ve akıl sahibi kişilerle tanışmak olarak da yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek bebek görmek:

Rüyada erkek bebek doğurmak, sıkıntı ve hastalıkların bir an önce hayatınızdan def edileceğine delalet etmektedir. Ferahlık olarak ifade edilen bu rüya gören kişinin kız çocuğu olacağına da delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyada doğum hazırlığı yapan kişi iş dünyasında hatırı sayılır şekilde bir düzeye sahip olmaya ve yeni iş teklifleri şeklinde yorumlanmaktadır. Hayatın düzene girmesi ve kötülüklerden uzaklaşarak rahat bir yaşam sürmesini ifade etmektedir.

Genel olarak rüya tabirleri tarafından yapılan yorumlara baktığımızda, rüyada doğum yaptığını görmek hayatınızın düzene girmesi ve müjdeli bir haber almak şeklinde yorumlanmaktadır. Yaşamınızdaki sıkıntı ve sorunların hızlıca peşinizi bırakacağına ve rahata ermeye delalet eder. Çoğu kaynakta büyük kazançların da ifadesi olarak gösterilen rüyada doğum yapmak kişinin maddi ve manevi rahatlaması demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadının rüyasında doğum yaptığını görmesi, müjdeli haberler alacağına işaret eder. Doğum yapan kadın, kız çocuk dünyaya getirmiş ise bu, tez haber demektir. En kısa sürede hayırlı haberler alınacağı anlaşılır. Bu rüya uzun süredir devam eden sıkıntıların bittiği anlamındadır. Alınacak iyi bir haber tüm sıkıntıları yok edecektir.

Bir kadın rüyasında erkek çocuk dünyaya getirmişse, dünyevi bazı borçlardan kurtulmak söz konusudur. Kişi uzun zamandır bazı borç yüklerinin altında sıkıntı çekiyorsa, bu borçların ödenmesi mümkün kılınır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğum Yaptığını Görmek

Bir kimse rüyasında doğum yaptığını görmüşse rüya, maddi ve manevi bir ferahlık göreceği anlamına gelir. Rüyasında doğum yapan kadın gerçekte de hamile ise, bebeğini sağlıkla dünyaya getireceği anlaşılmalıdır. Bu kadının dünyaya getireceği çocuk, hayırlı bir insan olur. Anne ve babasına karşı merhametli, şefkatli bir insan dünyaya gelir. Bu çocuk, gelecekte aydınlık ve parlak bir yaşama sahip olur.

Hamile olmayan bir kadın rüyasında doğum yaptığını görmüş olabilir. Bu durumda rüya evlat sahibi olmak şeklinde de yorumlanmaktadır. Eğer rüya sahibi bekar ise, bu rüya evlenmeye işarettir. Evlenip, mutlu bir yuva kurmanın habercisi olarak algılanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğum Yapan Kadın Görmek

Rüyada doğum sancısı çeken bir kadın görmek, hayırla tabir olunmaktadır. Bir erkek hamile olan eşinin doğum sancısı çektiğini görmüş olabilir. Böyle bir halde rüya sağlıklı bir doğuma işarettir. Hayırlı ve vefalı bir evlat sahibi olmak, rüyanın yorumudur. Aynı zamanda gerçekleşecek olan doğumun kolay olacağına işarettir. Doğum başarıyla gerçekleşir ve rüya sahibinin sağlıklı bir çocuğu olur.

Bir erkek tanımadığı bir kadının doğum yaptığını görmüşse rüya, alınacak iyi haberleri işaret eder. Bu rüyadan yeni kazanç kapıları, maddi zorluklardan kurtulma anlaşılmalıdır. Bu rüya yeni ortalıklara, bol kazançlı iş imkanlarına delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Doğum Yapmak

Bir kimse rüyasında kendi evinde doğum görmüşse, bu rüya hane halkına işarettir. Rüya, hane halkının sıkıntılarından kurtulacağını göstermektedir. Bu hanede maddi ve manevi tüm sıkıntılar son bulur. Aile refaha ulaşır.

Rüyada evde zor bir doğum gerçekleşiyorsa rüya, sıkıntıların zorluklar sonunda biteceğini gösterir. Uzun süre zorluk çekmek karşılığında aile tüm dertlerini atlatacaktır. Rüyada doğum yapılan ev, kişinin kendi evi değilse, bu yeni bir mekanı temsil eder. Kişi yaşadığı mekanı değiştirip, yeni bir hayata başlayabilir. Bu rüya yeni bir ev almak, daha geniş ve ferah bir mekana taşınmak olarak da yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sancılı Doğum Yapmak

Rüyada çok sancılı bir doğum yapmak, manevi anlamları içermektedir. Rüyada çekilen sancı, günah yükünden arınmayı temsil eder. Bu kimsenin günahları Allah tarafından affedilir. Duaları kabul edilir. Bu rüya aynı zamanda manevi anlamda gelişmek anlamını taşır. Kişi ruhsal olarak bir gelişim aşamasındadır. Ve çektiği sancı, bu gelişimin aşamalarını temsil eder. Bu rüyayı gören kimseler, ruhsal ve bedensel bir bütünlüğe kavuşur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolay Doğum Yapmak

Bir kimse rüyasında kolay bir doğum görmüşse bu, zorlukların artık bittiğine delalettir. Bu rüya sevinçleri, bolluğu, bereketi temsil eder. Rüyasında sancısız ve kolay doğum gören kimseler, dünyada istedikleri her şeye kavuşurlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak: sıkıntılardan kurtulmanın işaretidir. Hayır göreceğinize, Ailenizden ve akrabalarınızdan memnun olacağınıza yorumlanır. Rüyada doğum yapan kadın bütün sıkıntılarından kurtulur ve rahat eder. Doğum ağrısı çekmek sıkıntıdan sonra gelecek güzel günlere işarettir. Rüyada hamile bir kadının rüyasında doğum yaptığını görmesi ve bu doğumda bir kız çocuğu doğurduğunu görmesi erkek çocuk doğuracağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkeğin rüyada eşinin doğumunu görmesi uzun süreli bir zahmetin ardından menfaat elde edilmeye yorulur. Eğer doğan çocuğun cinsiyeti kızsa bu menfaatin daha fazla olacağına işarettir. Rüyada birinin doğum yaptığını görmek; hedefe ulaşmaya, hayalleri gerçekleştirmeye yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak sıkıntıdan kurtulmak demektir. Doğum ağrısı çekmekse zor ve kötü günlerin biteceğini müjdeler. Doğumda kız çocuk doğurduğunu görmek sıkıntılardan kurtulmaya ve sevince, erkek çocuk doğurmak müjde ve kurtuluşa işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile bir kadının rüyada doğum yaptığını görmesi doğum sıkıntılarının geçmesine, rahatlığa, tövbe etmeye ve borcu ödemeye işaret eder. Bekar bir kızın doğum yapması evlenmesine delalet eder. Hastanede doğum yapmak: Bir kimsenin rüyasında hastanede veya bir doğumevinde doğum yaptığını görmesi; yeni atılımlara girişmeye ve yeni iş imkanları aramasına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Doğumda erkek çocuğu doğurmak, ferahlık sevinç, müjde, ağırlıktan kurtulmaya ve selâmete ermeye delâlet eder. Kız doğurduğunu görmek, izzet, şeref, ucuzluk, bolluk, güçlükten sonra kolaylık ve geniş bir rızka delâlet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmanî demiştir ki: Rüyada doğum yapmak, doğan çocuğun kız olması, büyük hayra ermeye alamettir. Erkek çocuk doğurduğunu görmek ise, üzüntü, keder ve gama işaret eder.

Cafer-i Sâdık (r.a.) demiştir ki: Rüyada kadının erkek çocuk doğurduğunu ve çocuğun doğar doğmaz konuştuğunu görse, o kadın dünya ve ahirette selâmete erer.

Ebu Saidü'l-Vaaz da demiştir ki: Bir erkeğin rüyada çocuk doğurduğunu görmesi, kendisine münasip olmayan bir ağır yük altına gireceğine, sonra ondan kurtulup düşmana zafer bulacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kötü geçen bir doğumda bulunmak; üzüntü ve felakete, Bir doğumda bebeğin öldüğünü görmek; çaresizlik veya perişanlığa işarettir. ;Tanımadığınız birinin doğumuna katıldığınızı ve kolay doğum yaptığını görmek; bir tanıdığınızın başarıya ulaşacağına ve bundan faydalanacağınıza, zor bir doğum geçirdiğini görmek; başarısızlığa yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Doğum
Hamile kadının kız doğurması erkek çocuk doğuracağına, erkek çocuk doğurması kız doğurmasına, Annesinin kendini doğurduğunu görmek hasta için vefata, yoksul için ona yardım edecek birine, zengin için malını israf etmeye yahut mal ve varlık üzerindeki tassarrufunun kısıtlanmasına, mahkemelik bir işi olanın davayı kazanmasına, eşi hamile olanın erkek çocuk doğurmasına, Kadının ağzından doğum yapması vefatına, Erkeğin doğum yaptığını görlmesi hastalanmasına, Kız doğurmak sıkıntılardan kurtulmaya ve sevince, Erkek çocuk doğurmak müjde ve kurtuluşa, Hayvan doğurmak, o hayvanın mizacında bir çocuk doğurmaya, Doğum sıkıntının geçmesine, rahatlığa, tövbe etmeye ve borcu ödemeye, Bekarın doğum yapması evlenmesine delalet eder.Rüyada herhangi bir canlının doğumunu görmek zevk ve kazançların sizinle olacağının işaretidir. Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır. Sıkıntıdan kurtulmak anlamına gelir. Güzel bir bebeğin doğması çok güzel bir haberdir.Rüyada bir dogum evinde bulundugunuzu ve bazi çocuklarin dünyaya geldiklerini görmeniz, yeni, yeni atilimlara gireceginize ve is ve kazancinizi artirmak ve gelistirmek için bir takim tesebbüslere giristiginize, bazi is adamlari ile temaslar kurarak yeni is sahalari aradiginiza yorumlanir. Eger halktan biri iseniz, dogum görmeniz, dostlarinizin sizi aranilir ve sevilir bir kimse olarak tanidiklarina; ev kadini iseniz komsulariniz arasinda sevilen ve sayilan bir kimse oldugunuza delalet eder.Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulma olarak yorumlanır. Rüyasında doğum yapan kadın bütün sıkıntılarından kurtulur ve rahat eder. Doğum ağrısı çekmek sıkıntıdan sonra gelecek güzel günleri işaret eder.Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulma olarak yorumlanır. Rüyasında doğum yapan kadın bütün sıkıntılarından kurtulur ve rahat eder. Doğum ağrısı çekmek sıkıntıdan sonra gelecek güzel günleri işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendinizi Doğum Yaparken Görmek
Rüyada doğum yapmak gibi kendinizi yaparken görmek kötü geçen zamanlarınızdan sonra nihayet güzel zamanların geleceğine ve hayatınızda güzel gelişmeler, kariyer atlamaları olabileceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğum Görmek
Rüyada doğum yapmak kişinin evinde, iş yerinde kısacası günlük hayatında yaşamış veya yaşıyor olduğu sorunlarının çözüleceğine, bir bebeğinizin olabileceğine, yeni girişimlerde bulunabileceğinize, başarıya veya yakın zamanda elinize geçecek bir servete işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğum Sancısı Çekmek
Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, onu yaşayan bir ölüye çeviren tüm sorunlarını arkasında bırakmasına, esenlik bulup, rahata kavuşmasına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğum Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin kendisinin doğum yapıyor olması tüm üzüntülerinin artık sonunun geldiğine ve eski güzel günlerine kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin bozulan işlerinin yeniden açılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Doğurmak
Rüyada erkek bebek doğurmak, rüya sahibi için güzelliklerin en büyüğünü yaşamaya, daha önce hiç tatmamış en güzel duyguları tatmasına ve hayatının olumlu, köklü ve güzel şekilde değişmesine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibi için karmaşık olan ve adeta bir düğüm haline gelen problemlerin giderilmesine, bu sayede rüya sahibinin dertten, sıkıntıdan ve zorluklardan solmuş yüzünün de gözlerinin de yeniden güleceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına tabir edilir. Rüyasında doğum yaptığını gören kişi bozulan sağlığına geri kavuşur, mutluluğu yeniden yakalar ve rahata erer.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Doğum rüyaları sıkıntılardan, dertlerden kurtulmaya delalet eder. Kötüye yorulmayan rüyalar arasındadır. Rüyanızda kendinizin değil de başka bir kadının doğum yaptığını görüyorsanız, sizin erkek çocuğu doğuracağınıza, erkek çocuk doğurması ise sizin kız çocuğu doğuracağınıza, kız çocuk doğurması ise sizin erkek çocuk doğuracağınıza yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Doğurmak

 Rüyada bebek doğurmanın bir takım yorumları vardır. Kimi alimler, rüyada bebek doğurmanın, ihsan sahibi olmaya işaret ettiğini ifade ederler. Rüyasında bebek doğurmak, iki türlü yorumlanır. Fakir kimsenin sıkıntılardan kurtulacağına, zenginlerin ise bazı zor zamanlar geçireceğine yorumlanır. Rüyada bebek doğurmak, akılsız bir kişiyle tanışma manasına gelir.

 Doğuma şahit olmak, zararlı işten kurtulmaya, kendisi bebek doğurmak gelir kapısı manasına gelir. Rüyada kendisi bebek doğurduğunu görmek, tez zamanda yeni gelir kapısına işarettir. Aile içerisinde veya kendisinin gelirlerin artacağı manasına gelir. Rüyada bebek doğurmanın hikmetleri birbirlerinden farklıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Doğmuş Bebek Görmek

 Rüyada yeni doğmuş bebek, her yerde hayırlı ve güzel olanını ifade eder. Yeni doğan bebeğin ağladığını görmek, her şeyin yolunda olacağının, bazen sevinç bazen mutluluk olacağının işaretidir. Rüyada yeni doğan bebek esasında alimlerce en müjdeli haber biçiminde yorumlanır. Bunun dışında devlet büyükleriyle bir araya gelme yeni doğmuş bebek için diğer tabirler arasındadır.

 Eski tabirciler, rüyada yeni doğan bebeğin kendisinin olduğunu görmenin, kısmet kapalılığının sona ereceğine işaret ederler. Rüyada yeni doğmuş bebek, Salih amelleri işleyen, güzel evlatlara sahip olmaya yorumlanır. Rüyada yeni doğan bebeğin güldüğünü görmek berekete işaret eder. Rüyada yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek, tevazu göstermeye delalet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Doğurmak

 Rüyada erkek bebek doğurmak, huzurun geleceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin birkaç günlük bunalım yaşayabileceğine, bunun atlatılacağına yorumlanır. Rüyada erkek bebek doğurmanın diğer manası, zenginliktir.

 Yapılan ticaret işlerinde başarılı olmaya tekabül eder. Rüyada erkek bebek doğuran birini görmek, alın yazısı anlamındadır. Kişinin alın yazısında eğer biriyle evlenmek varsa, bunu başaracağına işarettir. Rüyada yakınlarının erkek bebek doğurduğunu görmek, ticarete atılmayı ifade etmektedir. Rüyada erkek bebek doğurmanın hikmeti, yalnızlıktan kurtulmaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Doğurmak

 Rüyada kız bebek doğurmak, itibarlı olunacağına, değer görülmeye yorumlanır. Rüyada kız bebek doğurmanın hikmeti, uysal insanlarla iş yapmaya da tabir edilmiştir. Rüyada kendisi kız bebek doğurmak, mantıklı işlerden pay alınacağı manasına gelir.

 Kişinin rüyasında kız bebek doğurmayı görmesi, dikkat etmenin gerekliliğine tabir edilmiştir. Kız bebeğin kim tarafından doğrulduğunu bilmemek, bazı soru işaretlerinin olacağına yorumlanır. Kişinin etrafındaki insanları yeterince iyi tanımadığına hikmet edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenizin Sizi Doğurduğunu Görmek
Rüyanızda annenizin kendinizi doğurma anını gördüyseniz hayatınız alt üst olabilir. Evliyseniz boşanabilir, hastaysanız ölebilir, zenginseniz batabilirsiniz. Bu karşı taraflı olarak düşünüldüğünde, hayatınız çok güzel de olabilir. Evlenebilir, sağlıklı bir yaşam sürebilir veya çok zengin olabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğum Yapmak
Rüyada doğum yapmak çok hayırlıdır, rüya sahibinin ruhunun her türlü kötülükten, acıdan ve azaptan arınmasına, hayat bulmasına ve tazelenmesine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolay Doğum Yapmak
Rüyada evde kolay doğum yapmak, rüyayı gören kişinin büyüklerinden öğrendiği bazı yöntemleri kullanmasıdır. Sizin zor bir durumla baş etmeyi başarmanız anlamına gelir. Rüyada hastanede kolay doğurduğunu gören kişi bir konuda işin uzmanından yardım alacağını söyleyebiliriz. Bu sayede istediği iş yolunda gidecek ve böylece deyim yerindeyse elini suya sabuna dokundurmadan bir yolu sorunsuz atlatacaksınız. Sorunlarınızı rahat ve sıkıntısız olarak aşmaya yorulur. Rüyada suda kolay doğum yaptığını görmek, kişinin sağlığını ve konforunu ön planda tutmasıdır. Her ne yaparsa yapsın bu iki konuya öncelik vermesine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağrısız Doğum Yapmak
Rüyada ağrısız doğum yaptığını görmek, olumsuzlukları üzerinizden atacak dönemlere gireceğinizin bilgisini verir. İşlerinizin çok açılacağını söyleyebiliriz. Ayrıca bu da rahatınızın yerinde olacağını göstermektedir. Yapmak istediğiniz şeylere güvenle ve düşünerek adım atacaksınız. Bu yaptığınız hamleler karşısında çok mutlu olacaksınız. Size uğurlu gelecek olan dönemlerin içerisine gireceksiniz diyebiliriz. Yaşamınızın risklerden uzak olacağını ve çok sakin bir sürecin içerisine girebileceğinizi de göstermektedir. Her konuda ön plana çıkabileceğinizin bilgisini aktarmakta olan rüyalardan birisi şeklinde görülecektir. Aynı zamanda herkesi ikna etme kabiliyetinizin de yüksek olacağının haberini aktaracaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Normal Doğum Yapmak
Kimsenin maddi ya da manevi desteğini arkasına almadan tek başına bazı şeylerin üstesinden gelmeyi bilmeye yorulur. Kişinin özellikle duygusal olarak çok hassas ve zayıf olduğu ve bu nedenle esasen yanında insanların bulunmasına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bir anında yalnız kalarak mücadeleyi kendi çabası sayesinde kazanmasıdır. Rüyada dışarıda normal doğurmak, her ne kadar doğal olsa da toplum içinde kalmak istenmeyecek bir pozisyona düşmek olarak söylenir. Bir olay yüzünden utanacak anların yaşanması şeklinde yorumlayabiliriz. Rüyada evde normal doğurmak geniş geniş yani özgürce hareket edilecek bir alanda dilediğince davranmak ve bunun rahatlığı içinde olmak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sancısız Doğum Yapmak
Rüyada sancısız doğurduğunu görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceği şeklinde yorumlanır. Hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşması anlamımdadır. Bu rüyayı gören kişi geçim  sıkıntılarını atlatır. Ayrıca istediği oranda da eğlenecek ve keyif duyacağı şeyler yapacaktır. Gerçekleştirdiği projelerin başarılı olacağını ve güzel kazançlar getireceğini söyleyebiliriz. Şanssızlıklar ve uğursuzluklar kişinin hayatında olmayacak diyebiliriz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğurmak ve doğumda kız çocuk dünyaya getirdiğini görmek sıkıntılarının sonuna geleceği şeklinde yorumlanır. Yeni mutluluklarla birlikte gelen sevinçtir. Erkek çocuk doğurduğunu görmek ise güzel sürprizlerdir. Ayrıca dert edilen her şeyden kurtuluştur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile bir kadının rüyada doğum yaptığını görmesi doğum sıkıntılarının geçmesi olarak ifade edilir. Aynı zamanda rahatlığa, yaptığı bir şeyden dolayı pişman olmaya ve borcu ödemeye işaret eder. Bekar bir kız eğer doğum yapıyorsa evleneceğini, hayatına iyi bir kişiyle birleştireceğini söyleyebiliriz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Doğum rüyaları sıkıntılardan, dertlerden kurtulmak şeklinde yorumlanır. Hatta kötüye yorulmayan rüyalar arasındadır. Rüyanızda kendinizin değil de başka bir kadının doğum yaptığını ve erkek çocuk doğurduğunu görürseniz ise siz kız çocuğu sahibi olacaksınız. Eğer kız çocuk doğurduğunu görürseniz ise sizin erkek çocuk doğuracağınıza yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğum Yapmak Ne Anlama Gelir?
Rüyada doğurmak genelde iyi olarak yorumlanır. Rüya sahibinin ruhunun her türlü kötülükten, acıdan ve azaptan arınması demektir. Her şeyi bir yana bırakıp tekrardan hayat bulmasına ve tazelenmesine işaret eder. Rüya sahibi için karmaşık olan ve adeta bir düğüm haline gelen problemlerin giderilmesi anlamına gelir. Bu sayede rüya sahibi dertten, sıkıntıdan ve zorluklardan kurtulur. Üzüntü duyduğu her şeyi bir kenara bırakıp gözlerinin de yeniden güleceğini söyleyebiliriz. Rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi bozulan sağlığına geri kavuşur. Mutluluğu yeniden yakalar ve rahata erer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendini doğumhanede görmek ve birçok doğuma şahit olmak, farklı atılımlarda bulunmaya, iş hayatında kazanca ve artışa işaret eder. Rüya sahibi eğer bir ev hanımı ise komşuları tarafından çok seviliyor ve takdir ediliyor anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak ile alakalı her rüya sıkıntı ve kederden kurtulmak için yanan bir ışıktır. Rüyasında doğum yaptığını gören kişi feraha ve huzura erer. Rüyasında doğum sancısı çekmek sıkıntılı günlerin ardından gelecek güzel günleri müjdeler. Rüyada doğurmak sıkıntı ve problemlerin kaybolacağına ve yakın dost ve akrabalardan ayrı düşüleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak, rüyayı gören kişin kendini ya da başkasını doğum yaparken görmesi, farklı projelere atılacağı ve yaşamında bambaşka başlangıçlar olacağı ya da düğün, toplandı gibi bir kalabalığa girileceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir erkek rüyasında doğum yaptığını ve erkek çocuk doğurduğunu görmüş ise, hastalık olarak yorumlanır. Eğer doğan çocuk kız ise, her türlü sıkıntıdan kurtulacak anlamında yorum yapılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek, rüya sahibinin çok mutlu günler yaşayacağına ve daha evvel hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına işarettir. Hayatında çok güzel değişiklikler yaşanacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğurduğunu görmek, başka bir yoruma göre, yaşanan sıkıntıların çözülmez hale geldiği ve bu şekilde bir süre daha çaresizlik yaşanacağına işaret eder. Rüya gören kişi bir süre rüyayı gördüğü dönemlerde sıkıntı çekecek ve bazı olaylar karşısında çok üzülecektir.
Rüyada bekar birinin doğum yaptığını görmesi, çok yakın bir zamanda evleneceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibi doğum yaptığını görmüş ise, tüm üzüntü ve kederlerin son bulacağı yönünde yorumlanır. Rüya sahibinin bozulan işleri tekrar düzelecek ve kaybettiği varlığını tekrar kazanacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kişinin kendini doğum yaparken görmesi sıkıntı yaşanan bir dönemden sonra feraha ermeye, yaşantıda çok güzel gelişmeler olacağına ve iş hayatında yükseleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak, hayırla yorumlanan rüyalar arasında yer almaktadır. Rüyayı gören kişinin kötülerden, şerden ve sıkıntıdan arınacağı ve yepyeni bir yaşam süreceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi için çok karmaşık olayların çözüm bulacağına, bu sayede de dertten sıkıntıdan kurtulacağı yönünde yorumlanmaktadır. Rüyasında doğum yaptığını gören kimsenin sağlığı bozulmuşsa eski sağlığına tekrar kavuşur ve mutluluğu yakalar.
Doğum ile ilgili rüyalar sıkıntı ve dertlerden kurtulmaya işarettir. Rüyada başkasının doğum yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin erkek çocuk sahibi olmasına işarettir. Rüyada erkek çocuk doğurmak tam tersi olarak kız çocuk dünyaya getirileceğine delalet eder. Rüyada kız çocuk doğurduğunu görmek yine tersi olarak gerçek hayatta erkek çocuk sahibi olunacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Kirmani bir kız doğurduğunu görenin, büyük hayra nail olacağını söylüyor. Erkek çocuk doğuran, şiddetli üzüntüye düşer yahut kötü bir söz duyar. Bir rivayete göre vefat eder. Karısının veya cariyesinin erkek doğurduğunu görmek; kız doğurmalarına işarettir. Hamile değillerse kedere duçar olup, daha sonra selamete çıkmaya delalettir. Şayet rüya sahibi bu anılan kadınların kız doğurduklarını görürse, doğacak çocuk erkek olur.
Bazı tefsirciler de bu rüyayı yukarıdaki gibi yorumlamışlardır. Fakat, rüya bazen olduğu gibi çıkabilir. Ağzından çocuk doğuran; hastaysa vefat eder. Bir rivayete göre rüya sahibi, birisi için şefaatte bulunur. Hakkında iyi konuşur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Bir erkeğin rüyasında çocuk doğurduğunu görmesi, taşıyamayacağı ağır bir yük altına girmesine işarettir. Lakin bir süre sonra bundan kurtulur. Düşmanına galip gelir.
Bir kavle göre bu rüya, kötü huylu bir kadından kurtulmaya delalettir. Hamile olmayan bir kadının çocuk doğurması, eşinin zengin olacağının habercisidir.
Kirmani bir kadının kız doğurduğunu görmesinin eşi için mefaate delalet olduğunu söylüyor. Erkek doğurursa zevci, yani eşi bir sıkıntıyla karşılaşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık buyuruyor ki: Bir kadın rüyasında doğurduğu erkek çocuğun hemen konuştuğunu görürse, dünya ve ahirette kurtuluşa erer.
Bir rivayete göre vefat eder.
Doğurduğu kız çocuğunun derhal konuştuğunu gören kadın, Cenab-ı Hakk'ın izniyle kavminin efendisi olacak, sözü geçecek bir evlada kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Doğurmak sıkıntı ve hastalıklardan kurtulmaya, aile ve komşularından ayrılmaya delalet eder. Doğmak rahatlığa, kederden kurtulmaya, borcu ödemeye ve tevbe etmeye delalet eder.
Rüyada bir erkek çocuk doğurduğunu gören kadın en sonunda ferahlık, sevinç, müjde, ağırlıktan kurtulmaya ve kurtuluşa ermeye delalet eder. Kız doğurduğunu görse, izzet, şeref, ucuzluk, bolluk, güçlükten sonra kolaylık ve sevinç içerisinde geniş bir rızıkla rızıklanır.
Rüyada doğurduğunu gören kimse, fakir ise zengin olur. Zengin ise, üzüntü ve kedere düşer. Bekarsa çabucak evlenir ve hanımı bir çocuk doğurur. Diğer kimselerin böyle bir rüya görmeleri, onların" hastalanmalarına delalet eder. Hasta olan bir kimsenin çocuk doğurduğunu görmesi, onun öleceğine delalet eder.
Fakir, muhtaç, köle, Üzüntü ve kederli kimselerin böyle bir rüya görmeleri, üzüntü, keder, sıkıntı ve mihnetten kurtulmaya delalet eder. Bu rüya tüccarlar hakkında mallarının gitmesine, misafirler hakkında onların yüklerinin hafiflemesine ve akrabasının ölmesine delalet eder.
Rüyada hamile, olduğunu gören kimse, üzülür. Tazarru ve niyazda bulunur. Doğurduğunu görse, üzüntüden kurtulur. Rüyada kızı olduğunu gören kimse, borçlanır. Rüyada kızının öldüğünü ve onun için bir kabir kazdığını gören kimse, borcunu öder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Bir melik rüyada hanımı hamile olmadığı halde erkek bir çocuk doğurduğunu görse, o melik hazinelere sahip olur. Hamile bir kadın rüyada erkek bir çocuk doğurduğunu görse, o kadın dişi bir çocuk doğurur. Dişi bir çocuk doğurduğunu görse, erkek bir çocuk doğurur. Kız çocuğu tabirce üzüntüden kurtulmaya; erkek çocuk ise üzüntüye delalet eder.
Bir hasta rüyada, anasırım, kendisini doğurduğunu görse, o hasta ölür. Çünkü çocuk ölü gibi bezlere sarılır. Bu rüyayı sanatkar olan birisi görse, onu san'at ve işinden menedecek birtakım maniler çıkar. Bu rüyayı fakir bir kimse görse, onu besleyecek ve ona himmet edecek bir adamı çabucak bulur. Eğer bu rüyayı gören adam zengin ise, zevk ve eğlence yüzünden servetini muhafaza edemez ve onun işlerine bakmak ve nezaret etmek için bir başkası onun üzerine kahren tayin edilir. Çünkü çocuk başkasının elindedir ve işlerini görmekten de acizdir.
Bu rüyayı görenin hanımı varsa; hanımının çocuk doğurmayacağına delalet eder. Eğer rüyayı görenin hanımı hamile ise, o kadının erkek bir çocuk doğurmasına delalet eder. Rüyayı gören köle ise, efendisinin onu sevdiğine ve bir kusur işlediğinde ona af ve müsamaha ile muamele ederek azad etmemesine delalet eder. Rüyayı gören düşman ve dava sahibi birisi ise, onun hakim yanında delilinin geçerli olmamasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadın rüyada kendisini ağzından doğurduğunu görse, onun öleceğine ve ruhunun ağzından çıkacağına delalet eder. Rüyada kız doğurmak hapis olan bir kimsenin üzüntüden kurtulmasına delalet eder. Erkek bir kimse, rüyada bir oğlan çocuğu doğurduğunu görse, hastalanır. Üzüntüden kurtarır. Düşmanına galip gelir. Adi bir kadından kurtarır. Kız doğurduğunu gören kimse, her sıkıntıdan kurtarır ve onun neslinden kavim ve kabilesi için makamı yüce bir kimse çıkar. Hayvan doğurduğunu ve bu hayvanın kedi olduğunu görse, doğan çocuk hırsız olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Kişinin rüyasında bir kız çocuğu doğurduğunu görmesi; hayra işarettir. Rüyasında bir erkek çocuğu doğurduğunu gören kimsenin şiddetli keder ve sıkıntıya maruz kalacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında hanımının bir erkek çocuğu doğurduğunu görmesi, eğer hamile ise kız çocuğu doğuracağına, değilse keder ve sıkıntıya uğrayacağına, kişinin rüyasında hanımının kız çocuğu doğurduğunu görmesi; aksine yorumlanır. Ebu Saîd el-Vâiz'in yorumuna göre: Bir erkeğin rüyasında çocuk doğurduğunu görmesi; o erkeğin kendisine uygun olmayan ağır bir yükün altına gireceğine, sonra da kurtulup düşmanlarına galip geleceğine işaret eder. Bir kadının rüyasında hamile olmadığı halde çocuk doğurduğunu görmesi; o kadının kocasının zengin olacağına delalet eder. Kirmânî'nin yorumuna göre: Bir kadının rüyasında bir kız çocuğu doğurduğunu görmesi; o kadının kocasına bir fayda geleceğine, erkek çocuğu doğurduğunu görmesi; kocasının keder ve sıkıntıya maruz kalacağına yorumlanır. Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Bir kadının rüyasında bir erkek çocuğu doğurduğunu ve çocuğun da hemen konuştuğunu görmesi; o kadının dünya ve âhirette selâmete ereceğine, bir yoruma göre de öleceğine, bir kadının rüyasında bir çocuk dünyaya getirdiğini ve çocuğun da hemen konuştuğunu görmesi; Allah'ın o kadına bir çocuk ihsan edeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Hamile bir kadın rüyada erkek bir çocuk doğurduğunu görse, o kadın bir kız çocuğu doğurur, Bir kız çocuğu doğurduğunu görse,bir erkek çocuk doğurur. Kız çocuğu tabirce üzüntüden kurtulmaya;erkek çocuk ise üzüntüye işarettir.Bir hasta, rüyada, anasının kendisini doğurduğunu görse, o hasta ölür. Bu rüyayı zanaatkar olan birisi görse, onu zanaat ve işinden menedecek birtakım maniler çıkar. Bu rüyayı fakir bir kimse görse, onu besleyecek ve düşünecek bir adamı çabucak bulur. Eğer bu rüyayı gören adam zengin ise, zevk ve eğlence yüzünden servetini muhafaza edemez ve onun ışlerine bakmak ve nezaret etmek için bir başkası onun üzerine kahren tayin edilir. Bu rüyayı görenin hanımı varsa; hanımının çocuk doğurmayacağına işarettir. Eğerrüyayı görenin hanımı hamile ise, o kadının erkek bir çocuk doğurmasına işarettir. Rüyayı gören düşman ve dava sahibi birisi ise, onun hakim yanında delilinin geçerli olmamasına işarettir.Bir kadın rüyada kendisini agzindan doğurduğunu görse, onun öleceğine ve ruhunun ağzından çıkacağına işarettir.Rüyada kız doğurmak hapis olan bir kimsenin üzüntüden kurtulmasına işarettir.Erkek bir kimse, rüyada bir erkek çocuk doğurduğunu görse, hastalanır.Üzüntüden kurtarır. Düşmanına galip gelir. Kız doğurduğunu gören kimse,her sıkıntıdan kurtulur ve onun neslinden millet ve kabilesi için makamı yüce bir kimse çıkar.Hayvan doğurduğunu ve bu hayvanın kedi olduğunu görse, doğan çocuk hırsız olur.Doğurmak sıkıntı ve hastalıklardan kurtulmaya, aile ve komşulanndan ayrılmaya isarettir.Doğmak rahatlığa, kederden kurtulmaya, borcu ödemeye ve tevbe etmeye işarettir.Rüyada bir erkek çocuk doğurduğunu gören kadın en sonunda ferahlık, sevinç, müjde, ağırlıktan kurtulmaya ve kurtuluşa ermeye işarettir.Kız doğurduğunu görse, izzet, şeref, ucuzluk, bolluk, güçlükten so a kolaylık ve sevinç içerisinde geniş bir nzıkla rızıklanır.Rüyada doğurduğunu gören kimse, fakir ise zengin olur. Zengin ise, üzülür.Bekarsa çabucak evlenir ve hanımı bir çocuk doğurur.Hasta olan bir kimsenin çocuk doğurduğunu görmesi, onun öleceğine işarettir.Fakir, muhtaç, üzüntü ve kederli kimselerin böyle bir rüya görmeleri, üzüntü, sıkıntı ve mihnetten kurtulmaya işarettir. Bu rüya tüccarlar hakkında mallannın gitmesine, misafirler hakkında onların yüklerinin hafiflemesine veakrabasının ölmesine işarettir.Rüyada hamile olduğunu gören kimse, üzülür. Doğurduğunu görse, üzüntüden kurtulur.Rüyada kızı olduğunu gören kimse, borçlanır.Rüyada kızının öldüğünü ve onun için bir kabir kazdığım gören kimse, borcunu öder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğurmanın Psikolojik Yorumu
Kadınsal bir özellik olan ve içgüdüsel olarak gerçekleşen doğurganlık olgusu kadında doğurma isteğinin bir göstergesidir. Evliliğe en fazla karşı çıkan kadınlar bile sadece bir kez anne olabilmek için evliliğe bazen yakın durduklarına şahit oluruz.Bu kadın için çok özel olduğu kadar bir o kadar da merak uyandıran bir durumdur. Bu duygularla ve düşüncelerle kadınlarda bu rüyanın görülmesi bırakın normali aslında en olağan rüyadır.
Bir erkek için bu rüya görüldüğünde durum biraz daha farklı bir boyutta değerlendirilir. Erkek için liderlik, güç ispatı, yenilik ve değişimdir. Bireyin gerçekleştirmek istediği büyük hayalleri olduğunu ve kendini bunlarla ortaya koymayı düşündüğünü gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İri Bebek Doğurmak
Rüya sahibinin kontrolü, sağduyusu ve algısı dışında yaşanacak ve kendisinin yapabileceği her hangi bir hamlenin olamayacağı bir gelişimle karşılaşmasına alamet eder. İş hayatı ya da eğitim hayatı içinde atılacak hatalı bir adımdan ötürü işlerin rayından çıkacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işaret eder. Kişi, kararsız kalacak ve kendisinden beklenmeyen bir adım atacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağızdan Bebek Doğurmak
Yenilikçi olmaya, devrim yapmaya ve toplumda çığır açmaya yorulur. Rüyayı gören kişinin zekası sayesinde çevresine faydalı olacak icatlar yapacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına alamet eder. Ayrıca, sorunlu bir kişi ile yapılan bir sözleşmenin çok büyük zarara ve üzüntüye sebep olacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babasız Bebek Doğurmak
Kişinin manevi olarak eksiklik yaşadığı anlamına gelir. Rüya sahibinin duygularının yoğunlaşacağına, sürekli ağlamaklı olacağına ve bir yanını hep yarım hissetmesine neden olacak bir olayla karşılaşacağına delalet eder. Elde kalan hatıraların artık daha fazla üzüntüye sebep olmaması için başka birine verileceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 3 Tane Erkek Bebek Doğurmak
Uzun bir zamandan beri çok arzu edilen 3 dileğin gerçek olması demektir. Rüya sahibinin yapmak istediği 3 şeyin kendisine nasip olmasına ve isteklerine ulaşmayı başarmanın kendisine büyük gurur vermesine ve onu motive etmesine alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güzel Erkek Bebek Doğurmak
Herkesin ulaşmak isteyip de ulaşamayacağı ve elde etmek isteyip de edemeyeceği ve çevredekilere imkânsızın başarıldığını düşündürecek atılımlar gerçekleştirmeye yorulur. Aynı zamanda, açılacak olan bir konunun büyük bir mutluluk getireceğine ve güzel duygulara vesile olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 4 Tane Erkek Bebek Doğurmak
Eğitim hayatında ve iş hayatında büyük bir başarı elde etmek demektir. Uğrunda savaş verilen işlerden yana kazançlı çıkılacağına ve bir proje içinde kişiyi devre dışı bırakarak mağlup etmek isteyen kişilerin etkisiz hale getirileceğine yorulur. Rüya sahibini sevmeyen kimseler kıskançlıktan çatlayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yediz Bebek Doğurmak
Manevi olarak büyük kazanım, maddi olarak zorluk yaşanacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin parasını, duygusal olarak yaşayacaklarının paha biçilemeyecek kadar değerli olan bir iş için feda edeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çirkin Bebek Doğurmak
Kişinin yaptığı bir işten mahcubiyet hissetmesine yorulur. Örneğin bir konuda görüş bildirmesine sonradan da sözlerini fazla bularak öz eleştiri yaparak utanmasına ve yaptığını gereksiz bularak keşke yapmasaydım demesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Çocuğunu Doğurmak
İnsanlar tarafından eleştirilmeye delalet eder. Saygınlığı kaybetmek pahasına bile olsa her şeyi göze alarak inanılan bir şeyi yapmak anlamına gelir. Rüya sahibi kendi doğrularını yaşayan kimsedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişleri Olan Erkek Bebek Doğurmak
Mert, tuttuğunu koparan, babayiğit kimselerden olmaya işaret eder. Kişinin herkesi kendisine imrendirecek ve kendisine hayran gözlerle baktıracak kadar önemli işlerin üstesinden geleceğine ve güçlü ve dik duruşuyla herkes tarafından takdir edilerek tam not alacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Doğurmak
Bolluk, bereket, büyük nasip, zenginlik, mal mülk ve servet sahibi olmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin parasının artması, elinin bollaşması, rahatının yerine gelmesi ve yaşam kalitesinin yükselmesi anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üçüz Bebek Doğurmak
Kişinin yenilenmesine, canlanmasına, gençleşmesine, arınmasına, hayata dönmesine ve kendini adeta yeni doğmuşçasına iyi, sağlıklı, dinç ve mutlu hissetmesine vesile olacak değişiklikler yaşayacaktır. Sürprizlerin yaşamı tamamıyla ve kalıcı şekilde değiştirmesi anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hasta Bebek Doğurmak
Hayır değildir ve bazı hastalıklar yaşamaya, güçten düşmeye ve bir süre yataklara yatmak zorunda kalmaya yorulur. Rüyayı gören kişinin yaşayacaklarının kendisine ağır gelmesi nedeniyle artık daha fazla dayanamayacağına ve gerek bedeninin gerekse ruhunun bu duruma tepki göstermesine isyan etmesine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğurmak Emzirmek
İş hayatı ya da aile hayatı için hayır ve uğurlara vesile olmak demektir. Rüyayı gören kişinin çevresindeki herkesi çok sevindirecek ve çok memnun edecek şeyler yapması, onların gönlünü ve rızasını alması bu sayede işlerinin de yolunda gitmesi anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğurmak Üzere Olduğunu Görmek
Hedefe çok yaklaşıldığına işaret eder. Kişinin başarı ve zaferin etrafında döndüğüne, muradına ermesi için çok yaklaştığına ve hayatında muhteşem değişimlerin yaşanacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuk Doğurmak
Rüyada kız çocuğu doğurduğunu gören kişi, içinde bulunduğu her türlü zor durumdan kurtulur ve huzurlu günlere kavuşur. Eğer mahpussa özgürlüğüne kavuşur, borçluysa borcunu ödemeyi başarır, düşmanı varsa düşmanından kurtulur, işleri kötüyse açılır, işsizse iş sahibi olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Doğurmak
Rüyada erkek çocuk doğurmak kız çocuğunun aksine dert, keder, sıkıntı ve zorluk anlamına gelir. Erkek çocuk doğurmak iyiye işaret etmez, bazen dedikodu bazen de vefat anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğurmak
Rüyada doğurmak bir tek anlama gelmez. Rüyalar tersine çıkarmış dedikleri söylem burada geçerlidir. Eğer bebek bekleyen bir kadın rüyasında kız bebek doğurduğunu görürse, bir erkek çocuk doğuracaktır. Bunun tam tersi olarak da bebek bekleyen bir kadın eğer erkek bebek doğurduğunu görürse o zaman bir kız çocuğu doğuracağı anlamına gelir. Kız çocuğu doğurmak ferahlığa, aydınlığa, huzura delalet ederken erkek çocuğu sıkıntıya ve derde delalet eder. Sağlık sorunları ile savaşan biri rüyasında annesinden doğduğunu görürse bu o hastanın ömrünün tamamlanacağı anlamına gelir. Mesleğinde bir sanat yapan kişi, rüyasında doğurduğunu görürse işini kaybetme tehlikesi yaşayabilir. Rüya sahibi bir erkekse eğer, eşinden kaynaklanan bir sorun nedeni ile çocuk sahibi olmayacağı anlamına gelir. Rüyasında doğurduğunu gören kişi varlıklı ve güçlü biri ise, malına sahip çıkamadığı ve boş yere harcadığı için malına bir vekil tayin edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Doğurmak
Rüyada evde doğurduğunu görmek hayra, berekete, bolluğa, rahata ve ferahlığa kavuşmaya tabir edilir. Rüyayı gören kişinin bereket içinde olacağı bir döneme gireceğine, mal ve para sahibi olacağına, güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntı ve sorunlarının biteceğine, dertlerinden kurtulacağına, mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zorlukla Doğurmak
Rüyada zorluk çekerek çocuk doğurduğunu görmek sıkıntıdan sonra rahatlığa kavuşmaya delâlet eder. Rüyayı gören kişinin birçok sorun ve sıkıntıyla uğraşacağına, zahmet çekeceğine, zor günler geçireceğine ancak daha sonra her şeyin değişeceğine, güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin yaşadığı zorluklar karşısında sabrettiği takdirde güzel günler göreceğine, gösterdiği gayretin karşılığını alacağına ve rahata kavuşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Doğurmak
Rüyada erkek çocuk doğurduğunu görmek sıkıntıya, zorluğa ve üzüntüye işaret eder. Rüyayı gören kişinin hem maddi hem de manevi konularda sıkıntı içinde olacağına, kötü günler geçireceğine işaret ettiği gibi etrafındaki kişiler tarafından dedikodusunun yapılacağına da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Çocuk Doğurmak
Rüyada ikiz çocuk doğurduğunu görmek mutluluğa, iyiliğe, kazanca ve sevince işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine, yaptığı çalışmalardan olumlu sonuçlar alacağına, maddi açıdan yüksek miktarda kazanç elde edeceğine tabir edilir. Rüyada ikiz çocuk doğurduğunu gören kişinin ayrıca güzel haberler alacağına ve sevineceğine de delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğurmak ve Emzirmek
Rüyada çocuk doğurduğunu ve çocuğu emzirdiğini görmek hayra, başarıya ve mutluluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında yükseleceğine, makam sahibi olacağına, zenginliğe kavuşacağına ve etrafındaki kişilere de destek olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğurmak
Rüyada doğurmak, rüyayı gören kişiye ve rüyanın içeriğine bağlı olarak değişik şekillerde tabir edilir. Rüyada hamile olan bir kadının kız bebek doğurduğunu görmesi erkek bebek doğuracağına, erkek bebek doğurduğunu görmesi ise bebeğinin kız olacağına işaret eder. Rüyada kız çocuğu doğurduğunu görmek rahata, ferahlıpa ve huzura kavuşmaya delalet eder. Rüyada erkek çocuk doğurduğunu görmek ise sıkıntıya ve üzüntüye tabir edilir. Rüyada hasta olan ve sağlık sorunlarıyla uğraşan bir kişinin annesinden doğduğunu görmesi ömrün sonuna yaklaştığına işaret eder. Rüyada sanat ile ilgili bir meslek yapan kişinin doğurduğunu görmesi işini kaybedebileceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuk Doğurmak
Rüyada kız çocuğu doğurduğunu görmek hayra, berekete, mutluluğa ve rahata kavuşmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, güzel olaylar yaşayacağına, mutluluğa kavuşacağına işaret eder. Rüyada kız çocuk doğurduğunu gören kişi eğer hapisteyse özgürlüğe kavuşacağına, borçları varsa borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında sorunlar varsa işlerin yoluna gireceğine, işsizse iş bulacağına, düşmanı varsa düşmanından kurtulacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğum Yapmak İçin Hastaneye Gitmek
Rüyada doğum yapmak için yürüyerek hastaneye gitmek, rüya sahibinin kimseye zahmet vermek, ayak bağı ya da dert olmak istemediği için en zorda ve sıkıntıda olduğu anlardan bile fiziksel olarak da psikolojik olarak da sapasağlam durması anlamına gelir. Rüyada doğum yapmak için koşa koşa hastaneye gitmek, bir imkansızlık içinde olmak nedeniyle kendi başının çaresine bakmak zorunda kalmaktır. Rüyada doğum yapmak için arabayla hastaneye gitmek, muradına ermek için ona gidecek en kısa ve en kolay yolu bulma şansı elde etmeye delalet eder.
Rüyada Doğum Yapmanın Psikolojik Yorumu
Doğum yapmak, bireyde yeni bir yaşam kurma yönündeki hayallerin, isteklerin ve planların göstergesidir. Birey, hayatını yeniden yapılandırmak, hayatına yeni bir yön ve anlam kazandırmak istiyor demektir. Çünkü doğum yapmak demek, iki kişinin yani anne ve babanın hayatını kökünden değiştirecek bir gelişmedir ve ebeveyinler bunu tüm zorluklarına rağmen yaşamayı isterler. Özellikle anne için hamilelik süreci ayrı bir zorluk, doğum anı ayrı bir zorluk, bebeği büyütmek çok daha büyük bir zorluk olacaktır. Ve bu yükümlülüğün büyük kısmını da göğüslemek zorunda olan kişi de yine annedir. Zahmeti bilindiği halde insanda doğal bir iç güdü olan üreme ve soyunu devam ettirme isteğidir. Dolayısıyla bireyin başka bir kimseyi de safına katarak yani yanına alarak gerçekleştirmeyi istediği radikal projeleri olduğu anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendinizi Doğum Yaparken Görmek
Rüyada doğum yapmak gibi kendinizi yaparken görmek kötü geçen zamanlarınızdan sonra nihayet güzel zamanların geleceğine ve hayatınızda güzel gelişmeler, kariyer atlamaları olabileceğine işaret eder.
Rüyada Doğum Sancısı Çekmek
Rüyasında doğum sancısı çektiğini gören kadın, çok kısa süre içerisinde sıkıntılarından, dertlerinden kurtulacak ve güzel zamanlara kavuşacaktır.
Rüyada Doğumhanede Bulunmak
Rüyanızda doğumhanede bulunup birçok bebeğin dünyaya geldiğini gördüyseniz iş hayatınız için olumlu haberlerin geleceğine inanabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, yeni ve yüksek kazançlı teklifler alabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz.
Rüyada Hamile Olup Doğum Yapmak
Bir arzuyu gerçekleştirmek için zamanın rüya sahibinin yararına işlemesine yani geride kalan her günün kişiyi amacına yaklaştırdığına alamet eder. Adım adım mutluluğu yakalamaya yorulur. Rüyada birinin hamile olması ve doğum yapması, güzel bir olaydan etkilenerek onu kendi adına da istemeye, o duyguları tatmayı ve o hoşluğu yaşamayı kendinde hak görmeye yorulur. Rüyayı gören kişinin kendisine “benim neyim eksik” ya da “neden ben de başaramayayım” dedirtecek bir duruma şahit olacak ve ona imrenecek demektir.
Rüyada Tuvalette Doğum Yapmak
Bir yola çıkmaya o yolda yalnız kalmaya ve yardıma ihityaç duymaya delalet eder. Başka bir fikirle harekete geçmeye fakat zamanlamanın da tutmaması nedeniyle kendini beklenmedik bir hal içinde bulmaya bu yüzden telaşa kapılmaya, şaşırmaya ve ne yapacağını bilememeye işaret eder.  Rüyayı gören kişinin karşılaşacağı ya da yaşayacağı ilk anda avazının çıkacağı kadar bağırarak çevreye sesini duyurmak istemesine neden olacak bir olayı tecrübe etmesi demektir. İkincisinin yaşanması halinde rüya sahibinin tecrübeli olması sayesinde daha kolay atlatacağı bir durumla karşı karşıya kalacağı anlamına gelir. Rüyada tuvalette ölü doğum yapmak, uğursuzluk ve melanet olarak nitelendirecek bir dönemden geçmeye ve bu sürede sağlık sorunlarıyla da uğraşmak zorunda kalmaya yorulur.
Rüyada Denizde Doğum Yapmak
Rüyayı gören kişinin herkese ve özellikle de ileride çocuklarına ve torunlarına anlatacağı sıradışı, espirili ve hoş bir olay yaşaması demektir. Rüyada denizde kan kaybederek doğum yapmak, kolay olduğuna inanılan bir işin içine girdikten sonra aslında hiç de öyle olmadığını görmeye ve onun bazı zorluklarını yaşamaya işaret eder. Rüyada denizde bağıra bağıra doğum yapmak, herkesin farkedeceği ve haberdar olacağı bir olay yaşamaktır. Rüyada sancılar içinde doğum yapmak, kalabalık insanlar arasında bile kendini bazen çok çaresiz ve yalnız hissetmeye alamet eder.
Rüyada Kolay Doğum Yapmak
Rüyada evde kolay doğum yapmak, rüyayı gören kişinin büyüklerinden öğrendiği bazı yöntemleri kullanarak zor bir durumla başetmeyi başarması anlamına gelir. Rüyada hastanede kolay doğum yapmak, işi uzmanlarına yaptırma imkanına ve lüksüne sahip olmaya böylece deyim yerindeyse elini suya sabuna dokundurmadan bir yolu sorunsuz, rahat ve sıkıntısız olarak aşmaya yorulur. Rüyada suda kolay doğum yapmak, kişinin sağlığını ve konforunu ön planda tutmasına ve her ne yaparsa yapsın bu iki konuya öncelik vermesine işaret eder.
Rüyada Normal Doğum Yapmak
Kimsenin maddi ya da manevi desteğini arkasına almadan tek başına bazı şeylerin üstesinden gelmeyi bilmeye yorulur. Kişinin özellikle duygusal olarak çok hassas ve zayıf olduğu ve bu nedenle esasen yanında insanların bulunmasına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bir anında yalnız kalarak mücadeleyi kendi çabası sayesinde kazanmasıdır. Rüyada dışarıda normal doğum yapmak, her ne kadar doğal olsa da toplum içinde kalmak istenmeyecek bir pozisyona düşmeye ve uatnıp sıkılmaya delalet eder. Rüyada  evde normal doğum yapmak, geniş geniş yani özgürce hareket edilecek bir alanda dilediğince davranmak ve bunun rahatlığı içinde olmak demektir.
Rüyada Zor Bir Doğum Yapmak
Rüyayı gören kişinin tabiri caizse biraz daha dişini sıkması ve dayanması halinde ferahlayacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet eder. Külfeti, zahmeti ve çilelisi çekilmeye değecek bir güzelliği yaşamaya ve o güzelliğe erişmek için şüphesiz bazı şeylere katlanmayı göze almak demektir. Rüyada sezeryanla zor bir doğum yapmak, sorunsuz olması amacıyla tercih edilen bir yöntemin umulduğu ve kişiye anlatıldığı kadar sorunsuz olmamasına yorulur. Rüyada suda zor bir doğum yapmak, rüyayı gören kişinin alternatifler arasında kendisine en cazip geleni seçmesine fakat seçiminden pek de memnun kalmamasına işaret eder.
+2 oy
 
Ben geçen yaz sürekli hamile olduğumu görüp duruyodum bu kışta doğum yaptığımı gördüm googledan baktığıma göre bekar kızlar için evliliğe işaretmiş ben hamile olduğum bir rüyamda yanımdan hoşlandığım kişi geçiyordu ben şimdi onunla evlenicek miyim?
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Lütfen aynı rüyayı iki defa yazma.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

401 Aktif
0 Üye ve 401 misafir
Bugün : 20601
Dün : 23857
Toplam : 48078908
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...