Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
608 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Sağlıklı bir ata bindiğinizi gördüyseniz yaşamda çok başarılı olacağınız ve hayatınızın aşkını bulacağınız anlamındadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada ata binmek, genellikle iyiye ve güzel şeylerin olacağına yorumlanır. Fakat bazı görülen rüyalar, kişilerin birtakım sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir. Rüyada gemsiz ata binmek, rüya sahibinin özgürlüğüne düşkün biri olduğunu işaret eder. Bu kişinin özgürlüğünü kısıtlayacak olan ve bu sebeple de hiç istemediği bir emrin karşısında hiçbir şey yapamayacağını işaret eder. Bu emirlere uymak zorunda kalmayı işaret eden gemsiz ata bindiğini görmek, kişiler için oldukça endişe vericidir.

Rüyada görülen atların sahip oldukları fiziksel özelliklerin bilinmesi ve hatırlanması, rüyanın daha doğru bir şekilde yorumlanmasını sağlamaktadır. At görmek genellikle iyi olarak bilinse de gemsiz at görmek ya da atın huysuz olduğunu görmek, birçok durumda oldukça kötü olarak yorumlanmaktadır. Rüyasında eğersiz ya da gemsiz bir atı gören kişilerin, hayatlarında birtakım sorunlar ile karşı karşıya kalacaklarını işaret etmektedir. Rüyalarda görülen atların, daha iyi bir şekilde hatırlanması ile birlikte rüya tabircileri tarafından çok daha doğru bir şekilde yorumlanmaya da devam etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekarın kısrağa binmesi asil ve zengin bir kadınla evlenmesine işarettir. Beyazı siyahına galip olan at ile kızıl kısrak, neşeli, dindar kadına delalet eder. Birçok ata sahip olan meslektaşları ve akranları içinde sivrilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ata binmek: Gem ve eyerli ata binmek, şeref ve yüce kadre delâlettir. Renkli ata bindiğini görmek, kuvvetin çokluğuna, doru taya (atın yavrusu) bindiğini görmek, zengin bir kadınla evlenme ye delâlet eder. Rüyada erkek ata binmek, düşman üzerine galip gelmeye işarettir. Bazen at görmek, güzel inşa edilmiş bir eve yorumlanır. Kır ata bindiğini gören kimse düşmanını kahra uğratır. Yine kır at görmek, hayır ve berekettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ata binen kimsenin hanımı hamile ise oğlu olur. Kuyruk tüyü gür olan at evlat ve akraba çokluğuna yorulur. Atın bir tarafa doğru sıçraması, binen kimse için bir işe ya da düşünceye meyletmeye tabir edilir. Melez at izzet ve şerefe, yüksek rütbeye yahut asil bir evlada delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Siyah ata binen karsız bir yolculuğa çıkar. Ata binen bir kimsenin isteği hemen yerine gelir.



Bir atın terkisine binen birinin vekili olur ya da onun meslek ve meşrebini devam ettirir. Rüyada ata binmek, şerefli mertebeye nail olmaya, bir seyahate çıkmaya işaret eder. Rüyada taya binmek, bekar kimse için, iyi ve zengin biri ile evlilik yapmasına veya bir ev sahibi olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gemsiz ata binmek: Rüya sahibinin istemediği halde birisinin emri altına girip onun emirlerini yapmak zorunda kalmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada huysuz ve azgın ata binmek: Rüya sahibinin hilekâr ve yalancı bir kimse ile ilişki kurur. Bundan ötürü ve ondan zarar görmesine işaret eder. Eğersiz bir ata binmek, rüya sahibinin giriştiği islerden olumlu neticeler elde edemeyeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz ata binmek, genel olarak murat olarak yorumlanmaktadır. Daha detaylı bir şekilde ise, rüya sahibinin içerisinde bulunduğu maddi ve manevi olan sıkıntılı durumdan kısa bir süre içerisinde kurtulacağını ifade etmektedir. Kendisini duygusal anlamda geriye çeken her türlü kederden ve üzüntüden arınacağını da belirten bu rüyalarda, kişilerin ruhsal açıdan kendilerini çok daha iyi hissedecekleri de belirtilmektedir. Bu rüyayı gören kişinin hayatında biri var ise, hayırlı ve mutlu bir beraberlik yaşayacağına işaret etmektedir. Hayatında biri olmayan kişiler için ise, kısa bir süre içerisinde hayırlı bir kişi ile tanışmaya ve evliliğe işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ata binmek, birçok güzel yorumu da beraberinde getirmektedir. Kişilerin bu gibi rüyaları görmeleri halinde, hayatlarının artık çok daha güzel geçeceği de söylenmektedir. Uzun zamandır hayalini kurduğu bir mevkiye ya da duruma ulaşacağının göstergesi olan bu rüya, aynı zamanda kişilerin hayırlı bir işinin olacağını da ifade etmektedir. Manevi anlamda bulunan huzurun yanı sıra aynı zamanda rüyada ata bindiğini görmek, kişilerin maddi açıdan da oldukça bolluk ve bereketli bir döneme gireceklerine de işaret etmektedir. Rüyada ata binmek, uğurlu bir iş ve hayırlı bir eşe de işaret eder. Rüya tabircileri tarafından genellikle olumlu bir şekilde yorumlanmaktadır.

Kişilerin rüyalarında beyaz bir atın üzerine bindiğini görmek, kişilerin hayatlarına hayırlı bir kişinin gireceğine ve bu kişi ile gerçekleşecek olan mutlu bir birlikteliğe ya da hayatlarındaki kişi ile mutlu bir evlilik yapacaklarına da işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında at bindiğini gören kişilerin, hayalini kurduğu bir mevkiye ya da ihtiyaç duyduğu paraya işaret etmektedir. Aynı zamanda hayırlı bir ilişki ya da evlilik olarak da belirtilebilen at görmek, kişilerin hayatlarında var olan bir düşmanını yeneceğini de işaret etmektedir. Rüyada ata binen kimse, hasta ise hastalığından kurtulacağına, derdi olanının derman bulacağına ve daha birçok hayırlı haberi de belirtmektedir. Bekâr bir kişinin rüyasında beyaz bir ata binip gezdiğini görmedi, yakın bir zamanda hayırlı bir evlilik yapacağını işaret etmektedir. Rüyasında kahverengi bir at üzerinde gezdiğini gören kişinin, sağlığının daha iyi bir hal alacağı anlamına gelmektedir. Rüyada siyah bir at ile gezdiğini gören kişinin ise, hayatında bulunan bir kadın ile sır dolu bir iş yapacağını ya da hayatına gizemli bir arkadaş veya sevgilinin gireceğini işaret eder. Rüyasında at, beygir ya da tay gören ve bu hayvanlara binen kişilerin devlet tarafından yüksek bir meblağda para alacağına ya da hayırlı bir işe sahip olacağını da belirtmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ata Bindiğini Görmek

Rüyasında ata bindiğini gören kimse yakın zamanda bir haber alacak ve bu haber için yolculuğa çıkacaktır şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ata binerek atı koşturduğunu gören kimsenin iş ya da okul yaşamında terfi alacağına, insanların gözünde yıldız olacağına, takdir edileceğine ve gururlanacağına işaret etmektedir. Rüyasında ata bir başkasının bindiğini gören, ata binen bir kimseyi izleyen kimsenin ailesinin dışındaki bir bireyden güzel ve hayırlı haberler alacağına ve sevineceğine işaret etmektedir. Rüyasında at çiftliği gören kimsenin yakın zamanda ormanlık bir yerde bir evde, otelde kalacağına, bir tatile çıkacağına, kafasını dinlemek için inzivaya çekileceğine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bindiği atın şaha kalktığını gören kimsenin duyacağı bir haberden ötürü çok çok mutlu olacağına, mutluluğunu yedi düvele duyuracağına, eşini dostunu arayacağına, mutluluğunu paylaşacağına ve isteklerini yerine getireceğine işaret eden mutlu bir rüya olarak tabir edilmektedir. Rüyada ata binip uçtuğunu gören kimsenin dini bir şerefe nail olacağına, yolculuk edeceğine, dünyevi işlerden elini eteğini çekeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eyersiz, çıplak bir ata bindiğini gören rüya sahini kimsenin güç sahibi olacağına işaret etmektedir. Rüyada çıplak ata bindiğini gören kimsenin hayat şartlarının değişip kötüye gitmesine, işinden görevinden alınacağına, insanlar tarafından hor görülüp aşağılanacağına, sürgün edileceğine, eşinden ayrılacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında attan inip başka bir ata bindiğini gören kimsenin iş değiştireceğine tabir edilmektedir. Rüyasında üzerinde silah, tüfek vb. alet ile ata atlayıp bindiğini gören, atı sürdüğünü gören ve hücuma geçtiğini gören kimsenin halkın canını yakacak hareketlerde bulunacağına, insanları üzeceğine ve nefretini kazanacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kendi atına bindiğini gören kimsenin atının onu tanımadığını ve huysuzlandığını gördü ise bu durumda bir kişiden zarar görebileceğine, dikkatli olması gerektiğine işaret eden bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ata iki kişi bindiğini gören, atı kendisinin sürmediğini gören kimsenin hayatının yönüne başkalarının karar verdiğine, atı süren kişinin yardım bahanesi ile hayatına müdahale ettiğine ve rüyayı görenin bundan rahatsız olduğuna işaret eden bir rüyadır. Bu rüya aynı zamanda bir ortak bularak bir işe girileceğine, ortaklığın bozulacağına ve yakın zamanda kendi işini kurmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ata binmek, gerçekte ata binen kimse için, serefli mertebeye nail olmaya ya da bir seyahate çikmaya isaret eder. Rüyada taya binmek, bekar kimse için, iyi ve zengin biri ile evlilik yapmasina veya bir ev sahibi olacagina isarettir. Rüyada genç ve iyi bir cins at görmek, rüya sahibinin iktidarinin artmasina, rizkinin çogalmasina beyazimsi gri renkli bir at görmek, kazançli islerin pesinden kosmaya koyu kirmizi veya kül renginde yasli bir at görmek ise, islerin bozulmasina isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boz renkli bir ata bindigini gören kimse, düsmanlarini maglup eder. Siyah ata bindigini gören kimsenin seref ve itiban, mevkisi yükselir. Kir ata bindigini gören kimse kisa süre içinde evlenir. Gemsiz bir ata binmek, rüya sahibinin istemedigi halde birisinin emri altina girip onun emirlerini yapmak zorunda kalmasina isarettir. Huysuz ve azgin ata binmek, rüya sahibinin hilekar ve yalanci bir kimse ile iliski kurmasina ve bundan ötürü ve ondan zarar görmesine isaret eder. Egersiz bir ata binmek, rüya sahibinin giristigi islerden olumlu neticeler elde edemeyecegine isaret eder. Rüyada bir at öldürdügünü gören kimse, mal ve paraya kavusur. Bir at tarafindan isirildigini gören kimse, herkes tarafindan saygi görür. Ölmüş bir at gören kimse, seref ve itibara kavusur. At eti yedigini görmek, rüya sahibi için iyi degildir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada taya bindigini görse, o kimsenin güzel bir çocugu olur. Semer vurulmus bir hayvana bindigini gören kimse, ne fakir, ne de zengin, orta halli olarak yasar. Bekar olan kimse kisraga bindigini görse, hanimefendi, zengin ve asilli bir kadinla evlenir. Asil olan asilsiza nispetle sereflidir. Bazen de at, güzel yapilmis eve delalet eder. Kir at, düsmana galip gelmektir. Yele ve kuyrugu kizil ve dört ayagi sekil san at, takva ve dindir. Bir kimse, yelesi ve kuyrugu siyah ve diger yerleri kizil bir ata bindigini görse, bazen raki içer. Çünkü vasfi yapilan at manasina gelen kümeytu kelimesi, içkinin isimlerindendir. Bir kimse baskasinin atina binse o kimsenin mertebesine yükselir. Yahut o kimsenin adetini isler, özellikle mezkur at meshur ve bilinen at, rüyayi gören de ona binmeye layik olursa. Kisrak at, zevcedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tekrar binme niyetinde olmayarak disi attan indigini ve gemini çikardigim gören kimse, hanimini bosar. Tekrar binmek niyetiyle bir isi için atindan indigini ve atinin egerinin de yaninda oldugunu gören kimse ise haniminin hayizli olusu sebebiyle ondan nefsini menetmesine delalet eder. Eger baska bir kisraga binmek üzere mezkur attan indigini gören kimse, hanimi üzerine baska bir kadini daha nikah eder. Yahut ikinci atin kiymeti nispetince bir cariye alir. Eger kisraktan indigi zaman nefret ederek arkasini dönüp yürüse yahut indigi zaman yere kan olarak sidik etse, o kimse hanimindan ayrilarak zina ile mesgul olmasina delalet eder.Halis kizil kisrak, dindar, neseli ve söhretli bir kadina delalet eder. Alaca kisrak, güzellik ve mal ile meshur bir kadindir. Her tarafi, yelesi ve kuyrugu kizil olan kisrak, neseli, sevinçli bir kadindir. Beyazligi siyahligindan çok olan at, dindar bir kadindir. Bir kimse egersiz ve gemsiz bir kisraga bindigini görse, ahlaksiz bir kadinla evlenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ata Binmek

Ata binmeyi bilmeyen bir kişi eğer rüyasında ata bindiğini görürse mesleğinde göstermiş olduğu üstün başarı sayesinde terfi alacağına işaret eder. Ata binmek aynı zamanda kişinin bir yola gideceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Ata Binmek

Rüyasında bindiği atın erkek olduğunu gören kişi, onu sevmeyen, çekemeyen ve istemeyen kişileri alt edecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Atına Binmek

Rüyasında başkasının atına bindiğini gören kişinin işinde yükseleceği makamı, kazancı ve rızkı aratacağı ve bolluğa kavuşacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kır ata bindiğini gören kimse kısa süre içinde evlenir. Gemsiz bir ata binmek, rüya sahibinin istemediği halde birisinin emri altına girip onun emirlerini yapmak zorunda kalmasına işarettir. Rüyada huysuz ve azgın ata binmek, rüya sahibinin hilekar ve yalancı bir kimse ile ilişki kurmasına ve bundan ötürü ve ondan zarar görmesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eğersiz bir ata binmek, rüya sahibinin giriştiği işlerden olumlu neticeler elde edemeyeceğine işaret eder. Rüyada bir at öldürdüğünü gören kimse, mal ve paraya kavuşur. Bir at tarafından ısırıldığını gören kimse, herkes tarafından saygı görür. Rüyada ölmüş bir at gören kimse, şeref ve itibara kavuşur. At eti yediğini görmek, rüya sahibi için iyi değildir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Siyah ata bindiğini gören yolculuk yapar ve o yolculukta malı eksilir. Atm kendisini ısırdığını gören kimse, ordu ve asker sahibi olur. Atı öldürdüğünü gören kimse, nimet, mal, izzet ve kuvvete nail olur. Bir kimse rüyada atlıları havada uçuyorlar ve bir şehre düşmek üzereler görse, o şehirde melikler arasında harp, fitne ve husumet meydana çıkar. Uyanıklık halinde görülmesi mümkün olmayan su atım görmek, yalan isteğe ve tamam olmayacak bir işe delâlet eder. Ayakları demirden olan bir ata bindiğini görse, ölür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada taya bindiğini görmek, rüyayı gören kişinin güzel bir evlada sahip olacağına işarettir. Eğer, eğersiz bir ata bindiğini görürse, o kişinin ne zengin ve ne de yoksul olacağını gösterir. Rüyada bekâr bir erkeğin kısrağa bindiğini görmesi, o kişinin zengin ve asil bir kadınla evleneceğinin işareti olarak görülür. Bir genç kızın taya binmesi ise, zengin, asilzade biriyle evleneceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ata bindiğini gören kimsenin hanımı hamile ise, o kişinin bir erkek çocuğu olacağına işaret eder. Rüyada atı uzaktan görmek ise, rüyayı görene hayırlı bir müjdeli haberin geleceğine yorumlanır. Rüyada deli dolu olup, binicisi tarafından zaptedilemeyen at, bir deli adamı simgeler. Yürütülmek istendiği zaman duran at ise, tembellik gösteren kişi olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kanatlı bir ata binmek, rüyayı görenin çok büyük bir mülke sahip olacağına işarettir. Rüyada siyah ata binmek ise, yolculuğun işareti olarak yorumlanır. Fakat bu yolculuk rüya sahibine fayda sağlamaz. Rüyada atın kendisini ısırdığını görmek ise, rüya sahibinin aile içinde bir düşmanı olduğunu gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ata binmek, gerçekte ata binen kimse için, şerefli mertebeye nail olmaya ya da bir seyahate çıkmaya işaret eder. Rüyada taya binmek, bekar kimse için, iyi ve zengin biri ile evlilik yapmasına veya bir ev sahibi olacağına işarettir. Rüyada genç ve iyi bir cins at görmek, rüya sahibinin iktidarının artmasma, rızkının çoğalmasına, beyazımsı gri renkli bir at görmek, kazançlı işlerin peşinden koşmaya, koyu kırmızı veya kül renginde yaşlı bir at görmek ise, işlerin bozulmasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boz renkli bir ata bindiğini gören kimse, düşmanlarını mağlup eder. Siyah ata bindiğini gören kimsenin şeref ve itibarı, mevkisi yükselir. Kır ata bindiğini gören kimse kısa süre içinde evlenir. Gemsiz bir ata binmek, rüya sahibinin istemediği halde birisinin emri altına girip onun emirlerini yapmak zorunda kalmasına işarettir. Huysuz ve azgın ata binmek, rüya sahibinin hilekar ve yalancı bir kimse ile ilişki kurmasına ve bundan ötürü ve ondan zarar görmesine işaret eder. Eğersiz bir ata binmek, rüya sahibinin giriştiği işlerden olumlu neticeler elde edemeyeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ata Binmek

 Rüyada ata binmek, yolculukla tabir edilir. Rüya sahibinin kısa zamanda bir yolculuğa çıkacağı ve bu yolculuğundan çok iyi şeyler bulacağı tabir edilir. Rüyada ata binmenin, iki tür yorumu vardır. Ata binecek kişi eğer bu konuda ehilse, hayırlı haberler alacaktır. Ata binme konusunda rüya sahibi ehil değilse, büyük terfiler alacaktır.

 Rüyada ata bindiğini gören erkek, ibadetlerini yerine getirme fırsatı bulacaklar. Bu ibadet hac olarak tabir edilir. Rüyada ata bindiğini gören kimse kadınsa, hayatını biriyle birleştirecek ve o kişiyle mutlu mesut bir hayat yaşayacaktır. Rüyada ata binip hemen düşmek, bazı talihsizliklerin yaşanacağına işaret eder.

 Talihsizliklerin kişiye zarar vermeyeceği ama dikkat etmesi gerektiği tavsiye edilir. Rüyada ata binmenin fazileti, aklın yoluna işaret eder. Rüyayı gören kişinin duygularıyla hareket ettiği için kandırılmasının mümkün olduğun yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah ata binmek
Rüyada siyah ata binmek rüya sahibinin işlerinin iyi gideceğine, şansının ve bahtının açık olduğu bir dönem geçireceğine, parasının çoğalarak zenginleşeceğine ve çevresinde sözü geçen biri olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Huysuz Ata Binmek

Bekar kişiler için kendilerini uzun süre oyalayan ve zorlayan bir ilişkiye gireceklerini haber verirken, çok nazlı ve kaprisli bir bayanla tanışacak olmayı da tabir eder. Huysuz ata binen kişinin evliliğinde sürekli tartışmalar yaşanır ve rüya sahibi eşini memnun etmekte aciz kalır. Gözü yükseklerde olan, kimseyi beğenmeyen ve herkesi eleştiren biriyle aşk yaşamak anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ata Binerken Düşmek

Bir kısmetin önünün kesileceğini haber veren rüya, kişinin ilişkide bulunduğu birinin başkasının lafıyla hareket etmesi sonucu kendisinden ayrılacağına alamettir. Araya giren kötü niyetli kimseler yüzünden mutsuzluk yaşamak, incir çekirdeğini doldurmayan meseleler yüzünden hanede kavga çıkması gibi anlamlara da gelir. Şanssızlıkların ve kısmetlerin kapanmasının, nazara uğramanın, uğursuz insanlarla tanışmanın delaletidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Atına Binmek

Rüya sahibinin bugüne kadarki profilinin aksine çok çalışkan ve azimli biri haline gelerek kendisini küçümseyen, değer vermeyen ve dalga geçen insanları alaşağı edeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder. Girilen işlerde kısa zamanda kendini göstermenin ve yakın zamanda terfi alarak ailesini, sevdiklerini mutlu etmenin, maddi koşullarını iyileştirmenin de ifadesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ata Binip Yarışmak

Kişiye rakip olan kimselerin varlığını bildirir ve bu kişilerin önüne geçebilmek için çok çalışmak gerektiğinin altını çizer. Tek başına ayakta kalmak, kimseye minnet etmeden hayatını sürdürmek isteyen rüya sahibinin engelleri tek tek aşacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atla Yolculuk Etmek

Hayat boyu sürecek başarıya yorumlanan rüya, güzel gelişmelerin yakın olduğuna da işaret eder. Kişinin üstündeki rehavetten kurtulacağını, çevresiyle daha iyi ilişkiler kuracağını ve aile saadetini yeniden sağlayacağını tabir ederken, şanslı bir döneme girildiğini de ifade eder. Hem zihnen, hem de bedensel olarak her koşula hazır olunacağını, sağlığın bozulmayacağını, ömür boyu sürecek bir aşkı da bildirir.
Rüyada Ata İki Kişi Binmek

Sevilen kimseyle muradına ermek, ilişkisini daha üst seviyeye taşımak ve aile kurmak manasına gelir. Ata binilen kişi yabancı ise bekarlar için karşılarına çıkacak güzel bir kısmet anlamındadır. Beklenmedik şekilde aşık olunacağını ve dillere destan bir sevda yaşanacağını da yorumlanır.
Rüyada Ata Binmekten Vazgeçmek

Evlilik konusunda fazla düşünen, ince eleyip sık dokuyan biri olunduğunu ve kişinin karşısına çıkan kimselerde mükemmeli aradığı için sürekli hayal kırıklığı yaşayacağına tabir edilir. Kişinin dünyalık zevklerden bir süreliğine mahrum kalacağına, malının, mülkünün değer kaybedeceğine, ekonomik zorluklar nedeniyle içine kapanarak, üzüntülü bir ruh haline bürüneceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Ata Bindiğini Görmek

Rüya sahibinin çevresinde yaşanan güzelliklere sevineceğini, yakın arkadaşlarının mutlu günlerinde onlarla beraber eğleneceğini ve keyifli zamanlar geçirerek dertten, tasadan uzak kalacağını ifade eder. Arkadaşların evlilik haberlerini almaya da tabir edilir.
Rüyada Eşinin Ata Bindiğini Görmek

Gerçek hayatta evli olan bayanların eşlerinin iş konusunda büyük girişimler yapacaklarını ve başarılı bir yola gireceklerini, kendilerinin de destek olmasıyla ailede büyük sevinçler yaşanacağını, elde edilen gelir sayesinde geniş bir eve, mala mülke kavuşulacağını işaret eder.
Rüyada Çocuğunun Ata Bindiğini Görmek

Evladının hayırlı bir işe girmesine sevinen ebeveynlerin, aile içinde kutlama yapacaklarına ve çocukları için harcadıkları her çabanın, alın terinin karşılığını alacaklarını, terbiyeli ve iyi eğitim alan evlatlarının iş konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklarını tabir eder. Tayin olmak, atanmak, devlet kapısında iyi bir mevkide işe girmek anlamına gelen rüya, mülakatlarda istenen neticeyi elde ederek çalışma hayatına adım atmak manasındadır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

436 Aktif
2 Üye ve 434 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9850
Dün : 23857
Toplam : 48068191
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...