Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
906 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada balık görmek bir çok şekilde yorumlanabilir. Balık bereketi simgelediği için, rüyada balık görmek genellikle berekete, hayra yorulur. Rüya tabircilerinin yorumlarına göre balık görmek yakın zamanda yüklü miktarda para kazanılacağına, sıkıntıların biteceğine, güzel bir işe ve rahatlığa ermeye işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

56 Yorum

+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada küçük balık görmek; dert ve sıkıntıdır. Rüyada küçük bir balık avladığını gören kimse aile bireylerinden dolayı üzüntü içine girer. Rüyada görülen ufak ve küçük boyuttaki balıklar iş, aşk ve aile hayatınızda bir süre mutsuz ve dertli günlerin habercisidir.

Bir kadın rüyasında balık görürse, çocuk sahibi olmak ya da evlenmek manasına gelir. Bekar bir kadının rüyasında balık görmesi hayırlı bir kısmete yorumlanır. Zengin ve mevki sahibi biri ile yollarınız kesişebilir.

Bir erkek rüyasında balık görürse; bol kazanç, mevki yükselmek ve kısmet olarak yorumlanabilir. Eğer bu kişi bekarsa, evleneceği kızla çok mutlu bir yuvaya kavuşacak demektir. Evli bir kimse rüyasında balık görürse, ailesinden müjdeli haberler gelebilir ya da evlat sahibi olabilir.

Rüyada balık sürüsü görmek; Rüyada balık sürüsü görmek, kariyerinizde yükseleceğinize işaret eder. Eğer bir işte çalışıyorsanız mevkiniz artacak, kendi işinizin sahibi iseniz işleriniz genişleyecek demektir. Balık sürüsündeki balıklar ne kadar fazlaysa kısmetleriniz de o kadar çok olacaktır.

Rüyada tuzlu balık görmek; devamlı ve hayırlı olan mala işaret eder. Rüyada tuzlu balığın pişirilmiş yada kızartılmış şekilde görmek, o pişirilmiş balıklardan yemek, para kazanma, rızık, eğitim için sefere çıkmaya işaret eder.

Rüyada balık yemek; Balık yemek zenginlik, mutluluk, mal, para, mülk, çocuk sahibi olunacağına yorumlanır. Balığı Canlı canlı yemek mülk edinmeye tabir, canlı balık yediğini görmek, mülke nail olcağı anlamını taşır. Rüyada balık yemek; rüya sahibi kadınsa doğumunun kolay geçeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı balık yemek; kişinin mülk sahibi olacağına, Deniz veya nehirde toplanmış büyük balıkları yediğini gören, yediği miktarca menfaate, ganimet malına kavuşacağına, avladığı balığı yediğini gören kişinin sevineceğine delalettir.

Rüyada balık tutmak; Balık tuttuğunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayıda balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir. İbn-i Kesir (rh.a.) demiştir ki, "Rüyasında gayet büyük ve cesim bir balık tuttuğunu görmek, büyük ve şerefli bir ailenin zengin kızı ile evlenmeye delâlet eder."

Rüyada suda yüzen balık görmek;  Balıkların suda yüzmesi size doğru gelen kısmetlerin habercisidir.Balıkların suyun üst kısmına çıkması ise, gerçekleşmesi zor görülen arzu ve isteklerinizin beklemediğiniz bir anda gerçekleşeceğine delalet eder. İşleriniz düşündüğünüzden kolay bir şekilde gerçekleşecektir. Rüyada balıkların su yüzüne çıkması genellikle mirasa veya gizli sırların ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Denizde çeşit çeşit balık görmeniz bir yandan büyük mutluluklar yaşarken, bir diğer yandan bazı durumların canınızı sıkabileceğine işaret eder. Balıklar berrak bir suda yüzüyorlarsa, mutlu günler kapıda demektir. Ayrıca berrak suda yüzen balık aynı zamanda zenginliği de temsil etmektedir.

Rüyada balıkçı görmek; zengin kadınlarla evlenip de hayatını öylece geçirmek isteyen bir insana işaret eder. Rüyadaki balıkçı gününü gün etmek ve nerede akşam orada sabah zihniyetine delalet eder.
Rüyada vücuttan balık çıkması; Rüyasında ağzından balık çıkan kişi, haddinden fazla yalan söyleyecek demektir. Rüyasında cinsel organından balık çıkan kişinin çocuğu erkek olacak demektir. Rüyanızda kendinizi balık şeklinde görmeniz, verimliliğinizin artacağı bir döneme gireceğinizin habercisidir.

Rüyada evde balık görmek; evde ya da yatakta balık görmek, deniz yolculuğunda bulunan ve hasta olanlar için durumların bozulmasına işarettir. Evde balık görmek evinize veya aile sakinlerinin yararlanacağı bir kısmete işaret eder.
Rüyada balık satın almak; Rüyasında balık satın alan kişinin kısa süre içerisinde evleneceğine yorumlanır.

Ağzından balık çıktığını gören kimse; boş sözler söyler.

Rüyada yunus balığı görmek; rüya sahibinin zengin olma yolunu bulduğunu gösterir.
Rüyada balığın karnında mühür bulmak; makamca yükselmeye ve itibar görmeye yorumlanır.
Rüyada balığın kovadan kaçtığını görmek; rüya sahibinin elindeki malları kaçıracağına işaret eder.
Rüyada ölü balık görmek; Kokmuş bir balık haram mal yeme ile yorumlanır. Rüyasında ölü balık görmek iş hayatınızda elinize geçecek helal olmayan paraya delalet eder. Rüyada ölü balık görmek, yeni bir işe başlayacağınız fakat bu yeni işle ilgili baz sorunlar yaşayacağınız anlamına gelir. Rüyada ölü balık görmek genel anlamıyla kötü ve çirkin şeylere işaret eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada balık görmek konusuna farklı durum ve şekillerde birçok yorum getirilmiştir. Sıcak ve kara bölgesinde yaşayan kimseler için rüyada balık görmek üzüntü ve kederdir. Ancak soğuk bölgelerde oturanlar için balık, para ve rızıktır. Rüyada taze ve diri balık görmek kısmet şeklinde yorumlanır.
Rüyada büyük balık görmek; servet, beklenmedik yerden gelecek para, umulmayan yerden gelen faydadır. Balık bereketi sembolize ettiği için, balık görmek genellikle berekete, hayra yorumlanır.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Cafer-i Sâdık’a göre; rüyada balık görmek tabirleri altı şekilde yapılmaktadır. Rüyada görülen balık, mevki sahibi bir kimseyi, bakire bir kızı, gelecek ganimeti, hizmetçiyi, askeri ve ganimeti simgelemektedir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Danyal (A.S)’a göre; balık eğer sıcak bir yerde görülmüşse zorluk çekeceğinize, soğuk bir yerde görülmüşse iyi şeylerle karşılaşacağınıza işaret eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Ibn-i Sîrîn (rh.a.) demiştir ki: Rüyada tuzlu "balık" Görmek keder, gamdır. Rüyada tuzlu balığın pişirilmiş yada kızartılmış şekilde görmek, o pişirilmiş balıklardan yemek, para kazanma, rızık, eğitim için sefere çıkmaya işaret eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK SATIN ALMAK

Rüyada balık satın almak kötü bir işarettir. Gelecek dönemde sağlığınızla ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz veya ailenizden birinin hastalanacağına işaret edebilir. Ayrıca, rüyada balık satın almak açgözlülüğü sembolize edebilir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK TUTMAK

Rüyada balık tutmak, genelde hayra yorulmaktadır ve iyiye işarettir. Ancak bu rüyanın yorumunda balığın boyutu önemlidir. Böyle bir rüya gördüyseniz, işte birçok zorluğunuz ve probleminiz olabileceği anlamına gelebilir. Bazı önemli insanların başarıya giden yolda engeller yapmaları mümkündür. Rüyada küçük balık tutmak, yakın gelecekte bir şey kaybedeceğiniz anlamına gelir. Ayrıca hasar görmeniz de mümkündür. Rüyada büyük balık tutmak, sonraki bir dönemde birçok dedikodunun konusu olacağınız anlamına gelebilmektedir. İnsanlar senin hakkında yalanlar söyleyebilir ve çok rahatsız bir durumla karşılaşabilirsin ancak bunu zamanla aşacak ve galip geleceksin demektir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK ÖLDÜRMEK

Rüyada balık öldürmek iyi bir işarettir. Bu rüya, yakın gelecekte düşmanlarınızı yeneceğiniz anlamına gelir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA KÜÇÜK BİR BALIĞIN BÜYÜK BİR BALIĞA SALDIRDIĞINI GÖRMEK
Rüyanızda küçük bir balığın büyük bir balığa saldırmaya çalıştığını gördüyseniz, o zaman kimseyi küçümsememeniz gerektiği anlamına gelir. Birinin büyüklüğünün güçle ilgisi yoktur. Sana büyük bir darbe vurmak hayal ediyor. Rüyanızda büyük bir balığın size saldırdığını gördüyseniz, sahip olduğunuz duygusal bir problemden kaçınmaya çalıştığınız anlamına gelir, böylece daha sonra daha büyük bir soruna dönüşebilir. Duygularınızı çok fazla bastırmanız mümkündür, bu yüzden onları ifade etmenin zamanı geldi.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK SALDIRMASI

Sizi yemeye çalışan büyük bir balık olduğunu görürseniz çevrenizde size zarar vermek için güçlerini kullanan bazı insanlar olduğunu gösterir. Onlara çok fazla inanmamalısın çünkü onlar senin gerçek arkadaşların değiller.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA DENİZDE BALIK GÖRMEK

Hayalinizdeki bir deniz balık gördüyseniz, o zaman gelecek dönemde çok şansınız olacaktır. Bir şey kazanacaksınız ve çok paranız olacak, bu yüzden endişelenmenize gerek yok. Önünüzde çok başarılı bir dönem var. Beyaz bir balık hayal. Beyaz bir balık hakkında bir rüya, aşık çok mutlu olacağınızı gösterir. Yalnızsanız, çok önemli bir kişiyle tanışacaksınız ve onunla yeni bir ilişki başlayacaksınız. Ancak, zaten bir ilişkiniz varsa, gelecek dönemde daha da güçlenecektir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BEYAZ BALIK GÖRMEK

Rüyada beyaz balık görmek, manevi kavramlarınızı ve inançlarınızı düşündüğünüz ve üstüne düştüğünüzü gösterir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada balık yemek çok sık karşılaşılan bir rüya türüdür. Bu nedenle de vatandaşlar tarafından sıkça anlamı araştırılmaktadır. Peki, rüyada balık görmek, balık tutmak ve balık yemek ne anlama gelmektedir. Aşağıda hazırladığımız haberimizde, rüyada balık görmek hakkında en detaylı rüya tabirleri yorumlarını bulabilirsiniz. İşte rüyada balık görmek ile ilgili öne çıkan ve bilmek isteyeceğiniz yorumlar...

RÜYADA BALIK SATIN ALMAK

Rüyada balık satın almak kötü bir işarettir. Gelecek dönemde sağlığınızla ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz veya ailenizden birinin hastalanacağına işaret edebilir. Ayrıca, rüyada balık satın almak açgözlülüğü sembolize edebilir.


RÜYADA BALIK TUTMAK

Rüyada balık tutmak, genelde hayra yorulmaktadır ve iyiye işarettir. Ancak bu rüyanın yorumunda balığın boyutu önemlidir. Böyle bir rüya gördüyseniz, işte birçok zorluğunuz ve probleminiz olabileceği anlamına gelebilir. Bazı önemli insanların başarıya giden yolda engeller yapmaları mümkündür. Rüyada küçük balık tutmak, yakın gelecekte bir şey kaybedeceğiniz anlamına gelir. Ayrıca hasar görmeniz de mümkündür. Rüyada büyük balık tutmak, sonraki bir dönemde birçok dedikodunun konusu olacağınız anlamına gelebilmektedir. İnsanlar senin hakkında yalanlar söyleyebilir ve çok rahatsız bir durumla karşılaşabilirsin ancak bunu zamanla aşacak ve galip geleceksin demektir.

RÜYADA BALIK ÖLDÜRMEK

Rüyada balık öldürmek iyi bir işarettir. Bu rüya, yakın gelecekte düşmanlarınızı yeneceğiniz anlamına gelir.


RÜYADA KÜÇÜK BİR BALIĞIN BÜYÜK BİR BALIĞA SALDIRDIĞINI GÖRMEK
Rüyanızda küçük bir balığın büyük bir balığa saldırmaya çalıştığını gördüyseniz, o zaman kimseyi küçümsememeniz gerektiği anlamına gelir. Birinin büyüklüğünün güçle ilgisi yoktur. Sana büyük bir darbe vurmak hayal ediyor. Rüyanızda büyük bir balığın size saldırdığını gördüyseniz, sahip olduğunuz duygusal bir problemden kaçınmaya çalıştığınız anlamına gelir, böylece daha sonra daha büyük bir soruna dönüşebilir. Duygularınızı çok fazla bastırmanız mümkündür, bu yüzden onları ifade etmenin zamanı geldi.

RÜYADA BALIK SALDIRMASI

Sizi yemeye çalışan büyük bir balık olduğunu görürseniz çevrenizde size zarar vermek için güçlerini kullanan bazı insanlar olduğunu gösterir. Onlara çok fazla inanmamalısın çünkü onlar senin gerçek arkadaşların değiller.


RÜYADA DENİZDE BALIK GÖRMEK

Hayalinizdeki bir deniz balık gördüyseniz, o zaman gelecek dönemde çok şansınız olacaktır. Bir şey kazanacaksınız ve çok paranız olacak, bu yüzden endişelenmenize gerek yok. Önünüzde çok başarılı bir dönem var. Beyaz bir balık hayal. Beyaz bir balık hakkında bir rüya, aşık çok mutlu olacağınızı gösterir. Yalnızsanız, çok önemli bir kişiyle tanışacaksınız ve onunla yeni bir ilişki başlayacaksınız. Ancak, zaten bir ilişkiniz varsa, gelecek dönemde daha da güçlenecektir.

RÜYADA BEYAZ BALIK GÖRMEK

Rüyada beyaz balık görmek, manevi kavramlarınızı ve inançlarınızı düşündüğünüz ve üstüne düştüğünüzü gösterir.

RÜYADA BALIK YEMEK

Rüyada balık yemek, gelecekten endişe duyduğunuzu gösterir. Kendinizi bir restoranda balık yerken görürseniz, bu yeni bir başlangıç anlamına gelebilir. Yiyecek türü de aynı derecede önemlidir. Rüyada yediğiniz kesin balığı bilmiyor olabilirsiniz, ancak anlamı hakkında bazı ipuçları verirseniz. Bazen rüyada balık görmek hayal kırıklığına işaret edebilir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kendinizi balık ve patates kızartması gibi bir balık yemeği (en çok tercih edilen yabancı yemek kombinasyonu) yediğinizi veya bir restoranda bir balık tabağı yediğinizi görürseniz, bu rüya zor zamanlarda nihayet başaracağınızı gösterir. Açılış paragrafında daha önce bahsettiğim gibi, "balık" doğal içgüdülerinizi ve yaratıcılığınızı temsil eder. Balık okyanusa ve nehre bağlı olduğu için duygusal olarak hissettiğiniz hareketi gösterebilir. Dalgaların hareketi gibi, işler düzensiz veya ileriye dönük oldukça sakin olabilir. Yediğiniz tabak da analiz edilmelidir. Beyaz bir tabaktan yemek yemek barış ve huzur anlamına gelir, ancak plaka renkliyse veya kendi mutfağınızdan tanıdığınız bir plaka ise - bu, başarılı olacağınız bir dizi ilişki veya çaba ile gösterebilir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada balık görmek; genel şekilde hayırlı olarak yorumlanır. Rüyada balık görmenin anlamı daha çok kısmet şeklindedir. Kişiye gelecek kısmetler, mülkler ve mallar, balık simgesiyle rüyada görülür. Balık, görülen rüyaların en hayırlısı olarak tanımlanabilir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada balık tutmanın anlamı; önemli bir kısmet şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin uzun seneler çalışıp emeğinin karşılığı şeklinde maddi manada elinin raht edeceği oranda kazanç ve mal geçeceği biçimde ifade edilmektedir. Rüyayı gören kişi bundan sonraki yaşamını geçim sıkıntısı olmayarak, bir sahil kasabasında alacağı yazlık evinde bütün gün dinlenip ve çalıştığı senelerin acısını çıkarıp geçireceği söylenebilir. Kimi rüya yorumcuları; rüyada balık tutmayı, rüyayı gören kişinin çalışmayarak elde edeceği ancak hak ettiği kazanç şeklinde tabir edilir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Balık Yemek

Rüyada balık yemenin anlamı tek olarak tabir edilmemektedir. Rüyanın birkaç tane yorumu bulunur. Örnek olarak; kişinin rüyasında, henüz ölmeyen balıkların olduğu gibi yemesi o bireyin maddi manada sahip olacaklarının artması ile tabir edilmektedir. Ya da bir bireyin rüyasında balığı tuzlu olarak yemesi, o bireyin içerisine düşeceği problemlere, kötü günlere ve dertlere rivayettir. Bunun dışında bozulmuş bir balık yediğini gören birey, yaşamının en önemli yerlerinde hatalı kararlar alacaktır.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Pişmiş Balık Yemek

Rüyada pişmiş olan bir balık yemek; güzel olarak yorumlanır. Rüyayı gören bireyin kimi amaçlarını gerçekleştirmek adına kimi zamanda havası değişsin diye yapacağı ortam değişikliğine alamettir. Bireyin kendini daha güzel hissetmesi adına kimi zaman değişiklik yapma alışkanlığının olduğu anlamına gelmektedir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Balık Avlama

Rüyada balık avlamak, genel olarak zenginliğe yorulur ve hayırlı bir rüyadır. Balığı avlayan bireyin şansı ve talihi artar, eline yüksek tutarda bir mal, mülk geçer. Bu rüyanın dünya, ahiret mutluluğa, kazanılacak olan başarılara, bireyi bekleyen parlak geleceğe, istek ve arzuların kabulüne, iş yaşamında oldukça büyük bir makama gelmeye, mevki sahibi olmaya ve sorunlardan kurtulmaya işaret eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Büyük Balık Avlamak

Rüyasında büyük boyutlu balık avlayan kişi; gerçek yaşamda da pek çok fırsatı değerlendirip, oldukça önemli bir makam kazanır. Bu rüyanın bilhassa ticaret ile uğraşanlar adına yapacakları işlerde başarıya ve büyük kar elde edilmesine işarettir. Büyük boyutlu balık, rüya sahibinin karşısına çıkacağı iyi bir kısmettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Küçük Balık Avlamak

Rüyada küçük boyutlu balık kimi zaman sorunlara ve ufak dertlere, kimi zaman da bireyin eline geçecek az ancak değerli bir mal demektir. Ufak balık yakalayan, sıkıntı sonrası refaha erişir. üzüntüleri biterek, mutlu ve huzurlu bir hayat sürer. Kimi zaman böyle rüyanın, paraya eğer birden çok ufak balık yakalamış ise mala ve değerli eşyalar şeklinde yorumlandığı söylenebilir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Büyük Balık Görmek

Rüyada büyük balık görmenin anlamı; rüya sahibinin iş yaşamında ve eğitim konusunda oldukça önemli işler ve oldukça başarılı projeleri ortaya koyacağına, bunun sayesinde hiç beklenmeyen önemli ve saygın bir yerden yeni bir iş teklifi alınacağına alamet eder. Aynı şekilde iş yaşamında ve eğitim konusunda sevimsiz, kötü durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Ölü Balık Görmek

Rüyada ölü balık görmek; şansızlık manasına gelir. Rüyayı gören bireyin alamayacağı kısmet şeklinde açıklanmaktadır. Fırsatların doğru biçimde değerlendirilmemesi ve önemi bilinmeyecek oluşundan ötürü yaşanacak pişmanlık ve mutsuzluk şeklindedir. Rüyasında ölü balığı gören birey, gerçekten çok güzel bir şansı kaçıracak ya da tepecektir. Bunun sonucunda da mutsuz olacak ve böyle bir karar aldığı için çok pişman olacaktır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada balık görmek; mal, ganimetle, büyük balık, salih kimselerin mescidi, âbidlerin meclisi, küçük balık üzüntü, birarada balık görülmesi, mal, parayla tabir edilir. Rüyada balık rızık demektir. Rüyada tuzlu "balık" görmek keder, gamdır. Rüyada tuzlu balığın pişirilmiş yada kızartılmış şekilde görmek, o pişirilmiş balıklardan yemek, para kazanma, rızık, eğitim için sefere çıkmaya işaret eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Balık yemek zenginlik, mutluluk, mal, para, mülk, çocuk sahibi olunacağına yorumlanır. Balığı canlı canlı yemek mülk edinmeye tabir, canlı balık yediğini görmek, mülke nail olcağı anlamını taşır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Balığı rüyasında canlı yediğini görenin kişinin mülk sahibi olacağına, deniz veya nehirde toplanmış büyük balıkları yediğini gören, yediği miktarca menfaate, ganimet malına kavuşacağına, avladığı balığı yediğini gören kişinin sevineceğine delalettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada balık pişirmek rüyayı gören kişinin yakın zamanda kendisine yüklü miktarda para kazandıracak, sıkıntılarını giderecek, uğradığı zararı karşılayacak ve çok daha fazla sorun yaşamasının önüne geçecek bir işe gireceğine ve bu iş sayesinde çok daha güzel yerlere gelerek çok büyük bir rahatlığa kavuşacağına işaret eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Salih kimselerin mescidi olarak yorumlanır. Cafer-i Sâdık (r.a.) demiştir ki: Balık rüyası altı vech ile tâbir olunur:

Vezir (bakan),
Asker,
Bakire kız,
Ganimet,
Gam,
Hizmetçi.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada gökten kendisine kızartılmış balık indiğini görmek, duasının kabulune, düşmanlarına karşı zafere, kadr ve kıymeti ile şanının büyüyeceğine işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Balık tuttuğunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayıda balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir. İbn-i Kesir (rh.a.) demiştir ki: "Rüyasında gayet büyük ve cesim bir balık tuttuğunu görmek, büyük ve şerefli bir ailenin zengin kızı ile evlenmeye delâlet eder."
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada balık tutmak, büyük kısmet olarak tabir edilir. Rüya sahibinin uzun yıllar çalışmasının ve emeğinin karşılığı olarak maddi anlamda eline rahat edeceği oranda mal ve kazanç geçeceği şeklinde ifade edilir. bazı rüya tabirleri, rüyada balık tutmayı, rüya sahibinin çalışmadan elde edeceği ama hak etmiş olduğu kazanç olarak tabir eder. Rüyada hamile kadının karnından balık çıkması, bir kız çocuğu doğuracağına işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
İsmail el-Eş'aş der ki: Rüyasında balık sattığını gören, kendisi, çoluk çocuğu ve ailesi için menfat ve hayıra yorumlanır. Yine rüyada balık satmak, rüya gören ile Ailesi için hayır, rızık, fayda ve menfaatte işaret eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Balık satın almak

Rüyada bir balıkçıdan veya herhangi bir yerden balık satın aldığını gören bekarsa evleneceğine işarettir. Rüyayı gören kişi evliyse rızkının artacağına delalet eder. Bir su yolundan balık tuttuğunu gören kimse mekr ve hile ile halkın malını elinden alır. Rüyada balık satın almak, balığı satın alan kişinin yakın zamanda evleneceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
İmam Nablusi demiştir ki: Rüyada sayısı bilinen balık görmek, kadınlara, sayısı bilinmeyip çok olanlar, ise ganimetten elde edilen mala işarettir." Rüyada çok sayıda balık görmek rüyayı gören kişinin kısmetinin açılacağı ve eline bol miktarda rızık geçeceği şeklinde yorulmaktadır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyanızda taze balıklar satmak yasal para, bilgi, sır, iftiraların veya hilelerin açığa çıkması gibi anlamlara gelmektedir. Rüyanızda balık satın almak ayrıca evlilik anlamın da gelmektedir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada büyük bir balık avladığını görmek, fayda ve hayra, küçük balık avladığını görmek de, zevk ve menfaatinin gitmesine delâlet eder. Rüyada suda balık avlamak sevinçli haberlere, Nehir yada derede taze balık avlamak ise hayır ve faydaya işaret eder. Rüyada büyük balık avladığını germek yine menfaat ve hayır göreceğine yorumlanır. yine Suda balık avladığını gören kişi, ferahlanacağı bir sözü işiteceğine delalletir. Rüyada derede, nehirde yada her hangi bir suda balık avlamak iç açıcı, güzel bir haber duyacağına çıkar.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Seyyid Süleyman Demiştir ki : Balık avladığını gören, helalinden kazanır. yine balığı avlayıp yediğini görenin çok sevineceğine işaret eder. Devamlı ve hayırlı mala işarettir. Çünkü tuz, balığı kokmaktan beri kılar. Rüyada balıktan bir şey aldığını görmek, devletin askerinden bir nesneye nail olmaya işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Yunus balığını görmek, korkudan emin olmaya, fakirlikten zenginliğe, şiddet halinden selamete ve hayırlı bir mülke delâlet eder. Rüyada adaya benzeyen büyük bir balık görmek, salih bir kumandanın nezdinde cihada gitmeye ve ganimet malı elde etmeye alâmettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Sazan Balığı görmek

Bekâr ve evlenmeyi murad eden biri için hayra alâmettir. Bulanık su içinde balık avladığını görmek, ne türlü olursa olsun iyi değildir. Rüyada temiz ve güzel yemeği bırakıp kokmuş balık yemek, kendi hanımını bırakıp başkalarının peşine düşeceğine işarettir. Kişinin rüyada balığın karnında mühür bulması, devlet, şeref ve izette işaret eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Canlı balık görmek

Her zaman kısmet olarak yorumlanır. Rüyada canlı balık görmek, aşkta, ticarette, aile hayatında, kazancında ve işte şansının açıldığına yorumlanır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
balıkları ırmak ya da denizden çıkarmak ganimetle, canlı ve taze balık bakire kadınla, suda balık avlamak sevinçli haberle, taze balık avlamak hayır ve fayda, küçük ve çok balık avlamak elden çabuk çıkacak dünyalıkla, ölmüş deniz balığı ham hayallerle tabir edilir. Bulanık suda ve kuyudan balık avlamak üzüntü ve günaha, su üzerinde çalışan kimsenin yatağında balık görmesi suda boğulmasına, tatlı suda avladığı balığın tuzlu olması keder ve sıkıntıya, balığı canlı canlı yemek mülk edinmeye, tuzlu balık yemek şiddet ve zahmete, tuzlanmış balık faydası sürekli olan mala, kızartılmış balık genç için okuma amaçlı yolculuğa, diğerleri için davete icabet etmeye, balıkçıdan balık almak evlenmeye, yapay göl ya da havuzda yakaladığı balığı kaçırmak borçlunun borcunu inkar etmesine, balığın karnında yüzük bulmak devlet, şeref ve izzete, karada balık avlamak sevinçli habere, denizdeki balıkların yer değiştirmesi askerler arasındaki ihtilafa, su yüzüne çıkan balık uzak ihtimallerin gerçekleşmesine, işlerin kolaylaşmasına, miras malına ve gizli şeylerin aşikar olmasına delalet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Büyük ve küçük balıkların bir arada görülmesi sevinç ve üzüntüleri iç içe yaşamaya; denizin yarılıp oradan inci bulmak ledün ilmi edinmeye; denizin yarılarak kişinin oradan geçmesi olmaz sanılanın gerçekleşmesine; içi temizlenmemiş balığı yemek iftira yapmaya, hile ve entrikaya; yunus balığı yoksul için fakirlikten kurtulmaya; bir şeyden çekinen için emniyete işaret eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığına işaret eder. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir.Balık daima kısmet sayılır. Canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığı anlamındadır. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir. Balık tuttuğunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayıda balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Temiz suda yüzen balıklar zenginlik ve mutluluk işaretidir. Balık tuttuğunuzu gördüyseniz, kendi alın teriniz sayesinde elinize para geçecek demektir.

En iyiye yorulan rüyalar arasındadır. Balık daima kısmet sayılır. Balık tuttuğunu gören kimse toplu para alır. Sayısız balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetleri delalet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Balıkların suda yüzmesi size doğru gelen kısmetlerin habercisidir. Balıkların suyun üst kısmına çıkması ise, gerçekleşmesi zor görülen arzu ve isteklerinizin beklemediğiniz bir anda gerçekleşeceğine delalet eder. İşleriniz düşündüğünüzden kolay bir şekilde gerçekleşecektir. Rüyada balıkların su yüzüne çıkması genellikle mirasa veya gizli sırların ortaya çıkmasına yorulmaktadır. Denizde çeşit çeşit balık görmeniz bir yandan büyük mutluluklar yaşarken, bir diğer yandan bazı durumların canınızı sıkabileceğine işaret eder. Balıklar berrak bir suda yüzüyorlarsa, mutlu günler kapıda demektir. Ayrıca berrak suda yüzen balık aynı zamanda zenginliği de temsil etmektedir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA AKVARYUM BALIĞI GÖRMEK

iş hayatınızda yaşayacağınız yeni atılımların olacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalet eder. Rüyanızda gördüğünüz akvaryum balıklarının sayısı fazla ise elde edeceğiniz kısmetlerin artması ve aynı zamanda da talihinizin çok açık olacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında canlı balık dolu bir akvaryum görmesi, şansının açılacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA RENKLİ BALIK GÖRMEK

Rüyada renkli balık görmek genellikle balığın renginin ne olduğuna göre yorumlanır. Rüyada siyah balık görmek yakında elinize hayırlı olmayan veya haram olan bir mal geçeceğine ve bu nedenle de sıkıntı yaşayacağınıza; kırmızı balık sevgi ve aşk ilişkisine, bir gönül macerasına, bekarlar için evliliğe, evliler için eşi ile yaşayacağı güzel zamanlara; sarı balık hastalığa, kısa zamanda sizin veya çevrenizden bir kişinin yaşayacağı bir rahatsızlığa; yeşil balık dini anlamda vecibelerini yerine getiren ve güzel ahlaka sahip olan bir kimseye işaret etmektedir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada insana benzeyen balık görmek
Rüyanızda insana benzeyen bir balık görmüşseniz, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet eder. Yeni dostluklar kurabilir veya var olan dostlarınızdan işinize çok yarayacak yardımlar alabilirsiniz.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK GÖRMEK / RÜYADA BALIK OLTASI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?Rüyada balık oltası görmek, rüya sahibine faydası dokunacak durumları işaret eder. Oltayla balık tuttuğunu görmek sıkıntılı ruh halinden kurtulmak anlamına gelir. Rüyada oltayla balık tutmak aynı zamanda dost çevrenizin genişleyeceğine de işaret eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK GÖRMEK / RÜYADA TUZLU BALIK YEMEK NE ANLAMA GELİR?Rüyada tuzlu balık yemek devamlı fayda sağlayacağınız ve mal sahibi olacağınız anlamına gelir.Seyahate çıkabilir, ya da iş amacıyla yer değişikliği yapabilirsiniz.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK GÖRMEK / RÜYADA MÜHÜRLÜ BALIK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?Rüyada mühürlü balık görmek devlet kapısında işlerinin olumlu olacağına işaret eder. Rüyada kurutulmuş balık görmek sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiği anlamına gelir. Rüyada insana benzeyen balık görmek yeni dostluklar kurmaya ve dostlarınızın size faydası dokunacağı anlamına gelir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK GÖRMEK / RÜYADA YUMUŞAK BALIK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?Rüyada yumuşak balık görmek, eğer birisine hile yapmaya çalışacaksanız bunda muvaffak olacağınız anlamına gelir. Rüyada yılan balığı görmek işinizden kovulmaya işaret eder.Yılan balığı ziyan anlamına gelir. Rüyada ölü balık görmek ise istediğiniz şeylerin şimdilik gerçekleşmesinin mümkün olmadığına ve hayal kırıklığı yaşayacağınıza işaret eder.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK GÖRMEK / RÜYADA BALIKLA KONUŞMAK NE ANLAMA GELİR?Rüyada balıkla konuşmak sağlam bir konuma gelmeye, rüyada kırmızı balık görmek çok arzuladığınız bir şeyin gerçekleşmesine yorulur. Rüyada balık yetiştirme tesisi görmek bazı endişeleriniz olduğuna işaret eder. Balığın midesinden yüzük çıkması başarılarınız sayesinde ilgi odağı olmaya, gebe kadının karnından balık çıkması kızı olacağına, balığın midesinden inci çıkması evladının erkek olacağı anlamına gelir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK GÖRMEK / RÜYADA BALIK ISIRMASI NE ANLAMA GELİR?Rüyada balık ısırması kişinin her yönden başarılı olacağı bir döneme gireceği anlamına gelir. Balık mal ve para anlamına gelir. Rüyada kendisini balığın ısırdığının görülmesi de mal ve mülk ile ilişkilendirilir. Rüyada balık saldırısı görmek içten pazarlıklı, kendini çekemeyen kimselerin zararına uğramak olarak yorumlanır.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA BALIK GÖRMEK / RÜYADA BALIK AĞI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?Rüyada balık ağı görmek rüya sahibin şansı olarak yorumlanır.Bu rüya rüyayı gören kişinin karşısına çıkacak hayırlı kapılar olarak yorumlanır. Rüyada balık ağına takılmak rüya sahibin tehlikede olduğuna balık ağı çekmek ise başarıya ve mutluluğa işaret eder.
0 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Deniz kenarında bir yerde uyanıyorum ama tam dışarıdayız. Denize elimi uzatsam değerim o şekilde yakınım. Yalı evlerinin denize sıfır konumda olan betonunda yer yatağında uyandım.
 Annemler de hemen yan tarafımda kahvaltı yapıyor. Ben denize doğru bakarken siyah bir tüy geçti denizden. Gerçekte de tüylerin anlamlarına ilgi duyarım. Daha sonra köpek balığı gibi yüzgeci dışarıda olan bir balığın yaklaştığını gördüm. Denizden hopladı ve yeniden suyun içine girdi. Kocaman siyah bir balık ama köpek balığı değildi. Sonra aynı balıktan bir tane daha geldi ikisi birden atlamaya başladılar. Annemler neredeyse hiç panik yapmadı ama ben çok korktum,hep de kaçtım. Bizim oturduğumuz yerin arka tarafında girilen bir yer var orada da kadınlar oturuyordu,kafe gibi. Ben hemen oraya girdim. Denizde rahat rahat yüzen iki tane kadın gördüm. Daha sonra balıklar yeniden geldiler. Sudan çıktılar ve hemen kapının önünde betonda kaldılar. Ben içerde uzaktan bakıyorum. İçeri girdi bir balık ve yüzü aslan şeklindeydi. Sarı yelesi olan büyük bir aslan. Daha sonra diğer balık yeniden suya atladı. Ben yan tarafta başka bir kapıdan hemen dışarı çıktım dışarıdaki bir kız elinde kovayla içerdeki aslan görünümlü balığa su atıyordu. Ben annemlerin yanına gittim yeniden içerden bir erkek hepimizi içeri çağırdı annemler o zaman kalktı. Nefes nefese kaldığım bir rüya oldu rüyamda da çok korktum uyanınca da.

İlgili rüyalar

+5 oy
2 yorum 212 okuma
Caracats 7 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Caracats Karabasan (129 puan)   yazdı
+7 oy
14 yorum 857 okuma
Rüyazede 25 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 149 okuma
yasemiiiiiin 16 Mayıs 2022 Rüya kategorisinde yasemiiiiiin Karabasan (141 puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 142 okuma
Şifacı 2 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 283 okuma
Melankolik 26 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Melankolik Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 192 okuma
Moonbow 24 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Moonbow Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 162 okuma
ardactw 7 Aralık 2019 Rüya kategorisinde ardactw Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 263 okuma
Mirac 20 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 197 okuma
18 Ocak 2019 Rüya kategorisinde Ebru   1 7 27 yazdı
+3 oy
1 yorum 152 okuma
27 Aralık 2018 Rüya kategorisinde ÖZKAN alper   yazdı
+8 oy
2 yorum 278 okuma
25 Haziran 2018 Rüya kategorisinde Alperen   yazdı
+3 oy
1 yorum 250 okuma
MutluSahin 23 Eylül 2021 Rüya kategorisinde MutluSahin Karabasan (99 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 115 okuma
Mehmet EZEN 29 Ocak 2020 Tabir kategorisinde Mehmet EZEN Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

455 Aktif
2 Üye ve 453 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10119
Dün : 23857
Toplam : 48068459
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...