Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
225 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Buhari, Müslim ve Ebi Katade’den rivayetle Rasulüllah (SAV)’in şöyle dediğini öğreniriz: “Rüya Allah’dandır. Hilm (kötü rüya) Şeytandandır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Sizden biriniz korkulu rüya gördüğü zaman, soluna doğru üç kere tükürsün ve ondan Allah’a sığınsın, ona aslı bir zarar veremez.” Buhari de Ebi Said’den (R.A.) nakl edilmiştir. Yine Peygamber efendimiz Rasulüllah (SAV) buyurdular ki: “Sizden biriniz hoşlandığı bir rüya görürse, şüphesiz O, Allandandır; Allah’a hamd etsin ve (insanlara) anlatsın.”, “Hoşlanmadığı bir rüya görürse bilsin ki o, şeytandandır. Allah’a onun şerrinden sığınsın ve kimseye anlatmasın. O ona asla zarar veremez.”
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Essuheyli der ki: Ehl-i ilme göre rüya, insanın uykuda gördüğü şeydir. Rüyet ise uyanık halinde gözleri ile gördüğüdür. Rüyada Peygamber (S.A.V.) görmek rüyadır ve bu rüya gerçektir. Çünkü Aleyhissalatuvesselem efendimiz: Beni gören doğruyu görmüştür! buyurmuştur. Peygamberimizin (SAV) beni uykuda gören, mutlaka uyanıklığında da görecektir. Sözüne gelince, bu sözün evvelindeki (görmek) rüyada görmek anlamındadır; sonunda ki (görmek) ise bildiğimiz uyanık halindeki gözle görmek anlamındadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karabasan benzeri bu tip kötü rüyalar görmemek için Ayetel Kürsi ve Felak, Nas sureleri özellikle gece ve evden çıkmadan önce mutlaka okunmalıdır. İyi rüyalar gören bir kişinin onu Cenâb-ı Hakk’a nisbet etmenin yanı sıra, bunu bir nimet olarak kabul edip yüce Allah’a hamdetmesi gerekir. Ayrıca kötü rüya gören kimse, uyanınca hangi tarafında yatıyorsa öbür tarafına dönmelidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
“Kötü Rüyalardan Nasıl Kurtuluruz? → Bu Reçete Size Yeter” başlıklı bu yazımızda sizlere; kötüye yorumlanan rüyalar, korkulu rüya görmek psikoloji, korkulu rüya neden görülür, korkulu rüya görünce ne yapmalı, korkulu rüya görünce okunacak dua, kısa rüya örnekleri, rüyanın çıkmaması için ne yapılır, karışık rüyalar görmek neye işarettir arama sonuçlarıyla alakalı bilgiler vermeye gayret ettik umarım beğenirsiniz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

399 Aktif
0 Üye ve 399 misafir
Bugün : 16583
Dün : 23857
Toplam : 48074906
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...