Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
312 okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
İnsanlar, elde etmek istedikleri şeyleri yüce Allah’tan dilemek yerine; cinci büyücü hocalara şarlatanlara başvurmakta paralarını kaptırmakta. Bununla birlikte ne yazık ki büyünün yapıldığını da biliyoruz. Herkesin ailesinde ve çevresinde mutlaka buna benzer hadiseler yaşanmıştır. Bir çok kişi ise kendisine büyü yapıldığının farkında olmayabiliyor. Bu makalemizde büyü nasıl anlaşılır konusunu müsaadenizle işleyeceğiz, belirlenmiş belirtilerin yanı sıra dua ile de nasıl fark edilebileceğini anlatacağız. Yüce mevla, şarlatanları dolandırıcıları helak etsin.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Büyü Yapılan Kişinin Ruh Hali Değişkenlik Gösterir

Büyü yapılan kişinin ruhsal olarak kararsız kalışların yanı sıra, bir anının bir anını tutmaması gibi belirtiler ilk etapta görülebilir. Büyü malumunuz yüksek enerji barındırdığı için büyü yapılan kişinin ruh halini oldukça güçlü etkiler. Bildiğiniz üzere büyü kişinin ruhsal ve bedensel dengesini çevreleyen ve kişiye direkt etki eden yıpratıcı bir iştir ki bu sebeple farklı duygusal durumları yoğun yaşayan kişilerde veya daha önce görülmemiş kararlar alınan kişilerde büyü etkisi görünüyor olabilir. Büyü nasıl anlaşılır sorusuna cevaplar ararken ruhsal ve bedensel değişimler mutlaka not edilmeli ve değişiklikler gün gün gözlemlenmeli. Özetle hasta bir anda karakteri ve mizacı dışında hareketler yapar, sessizleşir yahut içine farklı bir kişi girmiş gibi davranmaya başlar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Büyü Yapılan Kişi Yorgun ve Bitkin Olur

Cin ve ifritlerin beyindeki kontrol noktalarına direkt etki edişi ile ortaya çıkan fiziksel sorunlar bedene ve beyne ciddi olarak zarar verir. Bu zararlarla birlikte büyü yapılan kişi kendini geçmek bilmeyen yorgunluk ve halsizlik halleriyle bulabilir bu yorgunluk ve halsizlik kısa süreli görünüyor gibi olsa da uzun vadede kendini sık hatırlatır adeta yapışır kalır. Yorgunluk, halsizlik ve bitkinlik farklı bir bedensel rahatsızlık sonucunda da oluşabilir aman dikkat ancak “büyü işaretleri” arasında karşımıza çıkacak ilk belirtilerdendir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvanların Kendisini Parçaladığını Görür

Hasta kişinin rüyaları, insan yaşamı hakkında bir çok bilgiyi bize sunar. Kimi rüyalar sadece yaşanmış olduğunuz ve bilinçaltınızda bulunan günlük olayları bize yansıdır. Bu yüzden rüyalarda ne göründüğü çok önemlidir. Büyüye maruz kalmış hastalar umumiyetle vahşi hayvanlar tarafından saldırıya uğradığını hatırlar. Bu hayvanlar arasında kedi, köpek, kaplan, kurt, ayı yahut yılan olabilir. Bazıları da sık sık yüksek bir yerlerden düştüğünü görür. Bu da gördüğümüz en belirgin belirtilerdendir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişi Kuran Okunan Yerlerde Duramaz!

Büyüye etkisine maruz kalmış birey Kur’an-ı Kerim okunur okunmaz neredeyse sarsılarak etkilenmeye başlar. Bedende bulunan cin kişiye baskı yaparak mekandan uzaklaşmasını telkin eder. Kişi de kendisine yapılan büyünün etkisiyle o yerden ayrılmak için büyük çaba içine girecektir. Eğer bir kişi; Allahsız, kitapsız ve Ateist olmadığı halde Kur-an’ı Kerim okunan yerde duramıyor ve çok fazla strese yaşıyorsa büyünün zararlı etkileri altında olduğu düşünülebilir. Büyünün bozulmasındaki en etkili terkip şüphesiz Kur’an-ı Kerimde yer alan sureleri sıkça okumaktır. Büyünün bozulması için Nas, Felak, Rahman, İhlas, Ayet el Kürsi etkili büyü bozma etkisine sahiptir. Kur’an-ı Kerim okunan bir yerde büyü ve büyücünün hiçbir etkisi olmaz. Bu neden  Kur’an-ı Kerimde bulunan sureleri devamlı okumak her türlü büyüden bizleri Allah’ın izniyle korur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Büyü Yapılan Kişi Aşırı Sinirli ve Asabi Olur

Büyü yapılmadan evvel gayet sakin mizaçlı bir kişi büyücünün etkisiyle aşırı öfkeli ve asabi bir kimse olabilir. Bu durum bazen de tam tersi şekliyle çok sinirli kimselerin bir anda çok mütevazi sakin karşımıza çıkması ve görünmesidir. Sakin ve mütevazi bir kişinin aniden delirmişcesine reaksiyonlar vermesi yahut asabi kimsenin birden muhlis ve yumuşak olması büyüye işaret sayılabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Büyü Yapılan Kimse Sanki Başka Bir Dünyada Yaşıyordur

Büyü yapılan kişilerde en sık karşımıza çıkan bir diğer tepki, etkilenen kimsenin kendisini farklı bir dünyada yaşıyor gibi hissedişidir. Burada kişi bu şehre ayak uyduramadığını bu dünyaya ait olmadığını tepkiler ve sanki dünyaya yabancı olduğunu ve burada kalmak istemediğini düşünür paylaşır. Bu düşünce hali bazen intihar eğilimi içerisine dahi girebilir. Zira bu şekilde hissetmeyi sürdüren bir kişi dünyada kendisinin yaptığı her şeyin yok olarak gittiğini ve şu anda yaşadığı alanın kendi yaşadığı olmadığını zanneder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Büyü Yapılan Kimse Zor Uyur Hatta Uyuyamaz

İlk iki maddede sizlere izah ettiğimiz enerji değişimi hadisesi sadece ruh halini değiştirip yorgunluk hissi vermekle sınırlı kalmaz. Bununla birlikte gece vakitlerinde farklı şeyler düşünerek uykusuz kalabilirsiniz. Bu vesvese durumları bazı kişilerde “uykusuzluk” olarak karşımıza çıkarken bazıları çok uyuma hatta uyanmama isteği gördüklerini belirtecektir. Geceleri manasızca uykudan uyanma ve bununla birlikte bir daha uyuyamama belirtiler arasında listelenebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Büyülenen Kimse Morluk ve Lekeler Görebilir

Beden büyüye göre ve tipine göre farklı reaksiyonlar verebilir. Umumiyetle kişilerin çehresi büyüye farklı tepkiler gösterir. Yüz çevresinde ve yanaklarda karşımıza çıkan sarılık ve solgunluk belirtiler arasında atlanmadan takip edilmesi gereken noktalardır. Yüzde belli belirsiz morluklar ve kızarıklar görünebilir. Ayrıca uyku halindeyken oluşan bu lekeler genellikle uyandıktan sonra fark edilir, bedenin mahrem noktalarında da karşımıza çıkabilir. Şunu atlamadan belirtmeliyiz ki her gördüğünüz morluk ve lekeden dolayı “bana büyü yapıldı” vesvesesine kapılmadan hekime başvurulup sebebi araştırıldıktan sonra neden araştırılmalı.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aynada Görüntüler Görme

Büyü yapılmış olan kimseler, dünyayı sanki buğulu flu bir halde görür ve görme kabiliyetlerinin kalitesinin düştüğünü hisseder. Misal bir kağıda yazılı yazıyı buğulu ve sisli olarak okuyabilir. Büyüye maruz kalan kişi aynanın farklı kesimlerinin buğulu olduğunundan şikayet edebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Büyü Yapıldığını Nasıl Anlarım?

    Bir bardak suya 101 kez “La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minez zalimin” okunur ve 1 ayetel kürsi, 1 fatiha da eklenip içilirse ve kişinin içinde yanma oluşursa bilin ki o hal büyüdendir.
    7 adet defne yaprağı üstüne 3 ayetel kürsi , 1 fatiha suresi okunup içilirse o gece rüyanızda büyünün çözüldüğüne dair işaret alabilirsiniz.
    Büyü olup olmadığını çabucak anlamak istiyorsanız Rahman ve Cin suresinin 1-13. ayetlerini o kimsenin üzerine okunduktan sonra kişide daralma ve kısılma var ise büyü ne yazık ki var demektir.
    Sabah akşam ve yatarken 3 ihlas 3 nas 3 felak ve euzü besmele okumayı alışkanlık haline getirirsek inşallah o gün büyü kişiye tesir etmez. Her türlü şerden Allah’ın izniyle korunmuş olunur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farklı Belirtilere de Dikkat Etmek Gerekir:

    Ateş yakmayı beceremezler, yaktıkları ateş hemen söner.
    Yüzmeyi ve banyoyu sevseler de bu zevklerinden soğurlar.
    Konuşmada yeteneğinde zayıflama ve dil sürçmeleri görülür.
    Kişinin eşyaları ortadan kaybolur.
    Bu kimselerde ciddi mide rahatsızlıkları görülebilir.
    Kulakta ve kafada çınlama ve uğultular.
    Uyuşma, titreme, yanma ve karıncalanma halleri.
    Hamile kalamama veya düşük yapma.
    Üşüme, ürperme ve ateş basmaları.
    Yemeğe soğukluk veya aşırı oburluk halleri.
    Kadınlarda cinsel isteksizlik.
    Birisinin kendisini arkadan takip ediyormuş hissi.
    Tuvalet ve banyoda uzun süreli kalma.
    Dini vazifeleri yapmakta zorlanma.
    Diş gıcırdatma, karabasanlar ve sayıklamalar.
    Tıbben sebebi bulunamayan gezici ağrılar.
    Kişide sakarlaşmalar görülebilir.
    Saçlarda elektriklenme veya ayak tabanlarında yanma.
    Bayanların özel günlerinde düzensizlikler.
    Birinin sizi izlediği hissine kapılmak.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mevla (CC) yar ve yardımcınız olsun. Büyü Yapılan Kişide Ne Gibi Değişiklikler Olur? başlıklı bu yazımızda sizlere; büyü yapılan kişi kendini nasıl hisseder, büyü yapılan kişi ne yapmalı, büyünün fiziksel belirtileri, kara büyü belirtileri, büyü belirtileri diyanet, evde büyü nasıl bulunur, büyü yapılan insan nasıl kurtarılır ve büyü belirtileri cübbeli ahmet hoca arama sonuçları ile alakalı bilgiler sunmaya çalıştık, umarım beğendiniz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

606 Aktif
0 Üye ve 606 misafir
Bugün : 9687
Dün : 21898
Toplam : 48089857
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...