Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
171 okuma
Rüya kategorisinde  
Bugün yine saçmalar saçması ama güzel de sayılabilecek bir rüya gördüm. Rüyamda dünya bir felakete uğramış. Kıtalar nedeni bilinmeyen bir sebeple hızla kayıyor. Tsunami ve kıta genleşmesi gibi durumlar söz konusu. Bir haber kanalı bilimsel bir veri olarak Türkiye haritası üzerinden genleşme olursa ülkenin nasıl bir şekil alacağını gösteriyor. Ülke slaytımsı şeyde daha uzun ince bir şekle dönüşüyor ve ben de hayretle haberi izliyorum. Sonra Kudüs'ün (niyeyse sadece Kudüs) ta oralardan kalkıpta Türkiye'nin üstüne bineceği falan gösteriliyor.

Rüyamda bunları saçma bulurken bir anda kendimi deli gibi akan bir çamurlu suda bir sürü insanla bir devenin üstünde olanca hızımızla sürüklenirken buluyorum. Zenci bir kadın deveye geçirilmiş ipe sımsıkı yapışmış ve birilerini çekmek istiyor yanına kurtarmak için. Her yer çamur denizine dönüşmüş ve savruluyoruz. Ben de devenin üzerindeyim ama aynı zamanda sanki yukarda gibi hissediyorum kendimi. "Böyle olmayacak, ne yapayım ne edeyim de kurtulayım?" diye düşünürken kendimi atıyorum suya. Akıntıyla birlikte deli gibi yüzmeye başlıyorum. Herkes bağırıyor arkamdan bunu yapmamam için. Güzel zenci kadınla yollarımız ayrılıyor.

Yüzüyorum yüzüyorum ve sonra bir anda kendimi yokuş aşağı geniş bir caddeden koşarak inerken buluyorum. Çok çeşitli ırklar var etrafta ve bir sürü de minik minik çocuklar. Koşmaktan bitap düşüp zararsız ve daha homojen olduğunu sandığım daha çok küçük çocuğun olduğunu düşündüğüm bir yerde yürümeye başlıyorum. "Ama diyorum böyle nereye koşuyorum, nereye gidiyorum, ben napıyorum" diye sinirleniyorum da kendime.

Bir kadın görüyorum hemen yanına gidip konuşmaya başlıyorum. Tanıdık bir japonmış;) kadının boyu 2 metre vardı rahat. Herkesin gittiği yönün tersine gidiyor bu kadın ve kıyafetleri falan sanki turistik gezideymişçesine özenli ve bir çarşıdan çıkarken görüyorum onu. Üzerinde çiçekli kırmızımsı uçuş uçuş bir elbise, saçları simsiyah ve küt, başında hasır bir şapka. Kadına ingilizce bir şeyler anlatmaya çalışıyorum. O ise bana garip bir yaratıkmışım gibi bakıyor. Yanımızda annem beliriyor. Daha önce annem bu kadına Orta doğulu bir başka kadını emanet etmiş, anneme yol soran başka bir kadını işte. Tanıdıklıkta bu kadar saçma bir şeyden ileri geliyormuş. Ben heyecanla "annem o kadının durumunu soruyor." cümlesini kurmaya çalışıyorum. Kadınla göz teması kurmaya çalışıyorum ama o benden sanki yaratıkmışım gibi rahatsız oluyor ve anneme dönüp gülümseyerek onu havaalanından gönderdiğini anlatıyor. Anneme telaffuz etmeden önce buna çok sevindiğim için kadının koluna dokunup "oh really, thank u so much!" diyorum. Ama kadın o kadar rahatsız oluyor ki ona dokunmamdan! Ben de neden böyle abartı bir tepki verdiğimi düşünüyorum ama çok ağrıma gidiyor kadının bana olan tavırları;( "bende ne varki böyle" diye üzülüyorum.

Sonra büyük ve kapalı çocuk yuvası gibi bir merkezdeyiz annemle. Burası her yaştan, ailesi çalışan çocukların istedikleri kadar zaman geçirdiği, içinde her şey olan, kreş, etüd ve eğlence mekanları olan bir yermiş. Camekanlı bir şekerleme dükkanının içindeyiz annemle. Anneme kıpkırmızı inanılmaz parlaklıktaki elmaları gösteriyorum. "Anne bak, acaba benimki buraya mı göndermiş, kendisi nerdedir, bana elma gönderecekti hatırladın mı?" diyorum. Benimki dediğim de nişanlım gibi bir şeymiş güya. Annem de şaşırıyor elmalara. Elmaların altında jelatinli yumuşak ya da sert çeşit çeşit jelibon ya da şeker gibi şeyler bulunca onun gönderdiğinden emin oluyorum. Annemin seveceğini düşündüğüm yumuşak turuncu jelibonlu şekerlemeyi alıp ona uzatıyorum. "Bunu bana vermek istediğinden emin misin?;)" diyor. Baya bozuluyorum ve Shakespeare sahnelerinden fırlamışçasına aşırı abartılı bir edayla "Ah Ulu Tanrımm!" diyorum... "Neden herkes bana böyle yaratıkmışım gibi delice davranıyor?"

Sonra ilkokul arkadaşımın o merkezin içindeki evinde buluyoruz kendimizi. Benim oranın dışarı kısmında uyumam gerekiyormuş. Çünkü yatağımı babama vermişim eskiden. O yatağı ve odayı başka rüyamda gördüğümü anlıyorum ve orda uyumak için çok büyük bir istek duyuyorum. Soğukta da baya üşüyorum. Sonra çocuk gelip yatağımın bulunduğu yere açılan odasının penceresini kapatıyor içerde üşüdüğü için! Bir de bunu söylüyor. Delirecek gibi oluyorum artık bu hamleden sonra. Yine abartı ama sakin bir edayla "Ah yarabbim gel yanımda uyu diyeceğine üstüme cam kapatıyor bir de." diyorum. Babama verdiğim yatağa hasret, dışarda soğukta yatıyorum. Sanırım uyuyacakken kendi yatağımda uyanıyorum;(

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada Tsunami Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada tsunami görmek; kibirli, acımasız, kendi bildiğine hareket eden kuvvetli bir kimse gibi anlamlara gelmektedir. Rüyasında tsunami gören kimse için rüya yorumu, sıkıntıya, üzüntü yaşayacağına ve huzursuz olacağına, aynı zamanda kedere ya da beklenmeyen bir zarar şeklindedir. Tsunami Rüyası yoğun duygusal dalgalanmalar yaşadığınız bir dönem geçirdiğinize delalet etmektedir.
0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada tsunami yaşamak
Rüyanızda görmüş olduğunuz tsunami, kibirli, acımasız, kendi bildiğine hareket eden kuvvetli bir kimseyi çağrıştırır. Aynı zamanda üzüntüyü, kederi, ya da beklenmeyen bir zararı işaret eder. Tsunamiyi yaşamak kimi zamanda büyük bir günaha işaret sayılır. Bazende rüyada tsunamiyi yaşamak veya beklemek Aile içinde kopacak kavga olarak yorumlanır.

İlgili rüyalar

+9 oy
1 yorum 117 okuma
26 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Enes   yazdı
+6 oy
2 yorum 176 okuma
ÖrdeCav 31 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde ÖrdeCav Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+13 oy
2 yorum 145 okuma
+6 oy
1 yorum 107 okuma
Sanjuro 2 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Sanjuro Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 167 okuma
Pall_x 28 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Pall_x Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 332 okuma
Ehlibeyt 5 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Ehlibeyt Rüyakar (2.7k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 130 okuma
Ozge keser 28 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde Ozge keser Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 215 okuma
oyir 18 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde oyir Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 141 okuma
31 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Candan   yazdı
+2 oy
1 yorum 258 okuma
Kahin 20 Mayıs 2017 Tabir kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 200 okuma
~}çu 9 Ekim 2022 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 207 okuma
Hayat1903 7 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Hayat1903 Karabasan (311 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

617 Aktif
1 Üye ve 616 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11763
Dün : 21898
Toplam : 48091920
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...