Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kuğu: Güzel, çekici, büyüleyici bir insanın varlığını ve bizim üzerimizde yarattığı etkiyi simgelediği gibi, uyumlu ve huzurlu bir cinsel yaşama da işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

49 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada kuğu görmek

Rüyada kuğu görmek, ince, güzel ve gösterişli bir kişiye yorulmaktadır. Rüyada kuğu görmek gören kişinin şayet bekar ise yakın zamanda evleneceğine, evli ise hayırlı evlat sahibi olacağına veya gösterişli, alımlı bir kişiden oldukça fazla bir şekilde etkileceğine delalet eder.
Rüyada beyaz kuğu görmek ne anlama gelir?

Rüyada beyaz kuğu görmek, gören kişinin hayatına girecek iyi niyetli, ince, güzel ve gösterişli bir kişi olacağını delalet eder. Eğer rüyada siyah kuğu görüldüyse kişinin karşısına kötü niyetli bir kişinin çıkacağı belirtilir.

Rüyada kuğu yumurtası görmek ne anlama gelir?

Rüyada görülen kuğu yumurtası bereket anlamına gelir. Gören kişinin elinin bollaşacağı, sıkıntılarından kurtulacağı ve onu bereketli günlerin beklediğin gösterir.

Rüyada kuğu yakalamak nedir?

Rüyada kuğu yakalamak kişinin karşısına büyük bir fırsat çıkacağını ve o fırsatı kaçırmayacağına delalet eder.

Durgun suda yüzen kuğu ne anlama gelir?

Rüyada durgun suda yüzen kuğu, gören kişi için mutluluğun ve zenginliğin habercisi olup, ölü kuğu görmek mutsuzluk ve umutsuzluk olarak yorumlanır. Ölü kuğu gören kişiler için aşk hayatında da işler pek yolunda gitmeyebilir.

İki kuğunun suda oynaması

Rüyada iki kuğunun suda oynadığını ve birlikte yüzdüklerini görmek bekar kimse için evliliğe işarettir. Eğer kişi evliyse zenginlik ve mutlu bir evlilik olarak ön görülür.
Rüyada kuğu görmek, zarif güzel, evine bağlı bir eşe, kuğuya binmek bekarlar için evlenmeye, kuğu sevmek ise sevinç ve mutluluğa işarettir.

Rüyada kuğuyu kesip yemek, bir yakını tarafından büyük bir mirasın kalmasına alamettir. Kuğu ucuzluk, bereket, büyük servettir.

Rüyanızda kuğu gördüyseniz çok kısa zamanda müjdeli bir haber alacaksınız. Bu rüya saygın ve sevilen bir kişi olacağınız anlamına da gelir.

Rüyada kuğu görmek, ucuzluk, bereket, nimet ve çok mal ile tabir olunur. Bazı yorumculara göre kuğuyu görenin bazı istekleri yerine gelir. Yüzen kuğu görülürse istek daha çabuk olur.

Bir kimse, rüyasında beyaz bir kuğu görse, mala kavuşur veya zengin olur.

Bekâr bir kimsenin rüyada kuğuyu tutup evine getirdiğini görmesi, evlenecek demektir. Bazende kişinin kuğu görmesi, liyakati az, müsrif bir kişi ile tabir olunur.

Rüyada kuğu bulmak, almak veya kesmek, soylu ve varlık sahibi birinden mal ve mirasa nail olmaya işarettir.

Rüyada kuğu sürüsü görmek yüce ve şerefli bir kadına, hane halkının mutluluğuna işarettir. Kuğu sürüsü ailedir.

Sürülerle kuğu görmek, ucuzluk ve bolluğa, nimet ve berekete alamet eder.
Rüyada Kuğu Görmek Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen kuğunun tüyü mal ve ganimettir. Kuğu, mal ve nimete, hayırsever kimseye, evin hanımına, zengin ve soylu bir eşe işarettir.

Rüyada kuğuyu kesip etinden yemek, eşinden gelecek mal ve mülke delalettir.

Rüyasında kuğu gören kişinin, çok iyi kalpli birisi ile evleneceğine yorulur.

Cafer-i Sâdık hazretleri demişlerdir ki Rüyada uçan beyaz kuğu görmek, mal veya zengin zevceye, siyah kuğular ise iyi hizmet almaya delalet eder. Siyah kuğu, ev işlerine bakan kişidir.

Durgun suda yüzen kuğu, mutluluğun ve zenginliğin işaretidir. Ölü kuğu, uğursuzluk ve mutsuzluktur. Aşk hayatında da güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

Kuğu rüyası kişinin hoş, zarif, azametli, çekici ve kibar biri ile karşılaşacağına işaret eder.

Kuğu öldürmek musibete, hüzün ve üzüntüye işarettir. Kuğuyla konuşan kişi varlıklı biriyle yolculuğa çıkar ve yolculuktan hayır ve bereket elde eder.

Kuğuları gökyüzünde topluca uçarken görmek, yağmur yağmasına, bereket, nimet ve çok mala işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğu görmek, ince, güzel ve gösterişli bir kişiye yorulmaktadır. Rüya sahibinin işlerinin daima yolunda gideceğine, hayatında var olan sıkıntılarının son bulacağına, uzun soluklu bir iş hayatında atılacağına rivayet eder. Rüyada kuğu görmek, mutluluk ve huzur verici müjdeli bir haber de demektir.

Rüyada kuğu görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise kurtuluşa ve şifaya işaret eder. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin hayatının düzene kavuşmasına ve rahatlık bulacak olmasına yormaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kuğu Görmek

Rüyada beyaz kuğu görmek, rüya sahibinin temiz kalpli, güzel, iyi niyetli bir kişi ile bir araya geleceğine delalet eder. Kimi rüya tabircilerine göre rüyada beyaz kuğu görmek, kişinin huzur dolu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hayatında bulunan sorunların zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kuğu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah kuğu görmesi kişinin hayatına kötü insanların hayatına gireceğine, zorlu bir dönemden geçeceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada siyah kuğu görmek, kişinin uzun soluklu iş hayatı yüzünden yorgun düşeceğine, sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, ailesine zaman ayırıp mutlu ve huzur dolu olacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Kuşu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kuğu kuşu görmek kişinin sahip olduklarının değerinin bilmesi gerekeceğine, uzun bir aradan sonra stres ve sıkıntıdan uzak bir yaşam süreceğine delalet etmektedir. Rüyada kuğu kuşu görmek, uzun soluklu iş hayatı manasına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçan Kuğu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcuları tarafından yapılan değerlendirmelere ve yorumlara göre rüyasında uçan kuğu gören kişinin çok büyük miktarda getirisi olan bir işe girişeceğine, bu işten herkesin karlı çıkacağına yorumlanmaktadır. Rüyada uçan kuğu görmek, sağlığın ve mutluluğun habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Yavrusu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kuğu yavrusu görmesi kişinin hayırlı evlatlar yetiştireceğine, maddi gelirinin azalacağına, tutumlu harcamalar yapacağına rivayet eder. Rüyada kuğu yavrusu görmek, rüya sahibinin hayırlı işlere gireceğine, bu işlerden maddi ve manevi kazanç elde edeceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğu görmek, kişinin hayatının belirli bir düzen içerisinde geçeceği demektir. Rüya sahibinin kendine göre bazı kurallarının olacağına, bu kuralları ezenleri hayatında çıkaracağına, tutumlu bir yapıya sahip olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Kuğu Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında renkli kuğu gören kişinin hayatında bazı değişikliklere gideceğine, kötü insanları çıkararak, adeta yeni bir sayfa açacağına yorulur. Aynı zamanda kişinin yeni hayatında çok mutlu olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Üstünde Kuğu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında denizin üstünde kuğu görmesi kişinin uzun bir yolculuğa çıkacağına, bu yolculukta yalnız olacağına, kafa dinleyeceğine yorumlanır. Rüyada deniz üstünde görülen kuğu hayallere ve fırsatlara kavuşmaya alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Yumurtası Görmek

Rüyada kuğu yumurtası görmek berekete yorulmaktadır. Ayrıca bu rüya, evlat sahibi olmak anlamına da gelmektedir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kuğu yumurtası görmek, kişinin Allah yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Yakalamak

Rüyasında kuğu yakalamak, kişinin önüne çıkacak olan fırsatlara ve şanslara işaret eder. Rüyada kuğu yakaladığını görmek, rüya sahibinin karşısına çıkacak olan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaz Görmek

Rüyada kaz görmek, bir kadına işaret eder. Rüya sahibinin çevresindeki ağırbaşlı ve oturaklı bir kadının varlığına yorulmaktadır. Rüyada kaz görmek, en hayırlı rüyalardan birisidir. Kişinin eşiyle arasının güzelleşeceğine, hane içerisinde huzuru bulacağına rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Görmek
Rüyada beyaz bir kuğu görmek lütuf, saflık, güzellik, haysiyet, zenginlik ve prestij sembolize eder. Başlangıçta zevksiz olabilecek bir şey ya da birisi oldukça çekici olabilir. Görünüşüne göre bir kişiyi yargılamamak ve önyargıyla yaklaşmamak çok önemlidir. Rüyada siyah bir kuğu görmek gizemi ve bilinmeyeni gösterir. Çekici, ancak yasak olan bir şeyi temsil eder. Bir kuğu üzerinde denizin üzerinde uçtuğunuzu görmek, olabildiğince zarif bir duygusal meseleyle uğraştığınızı ima eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Görmek

Rüyada kuğu görmek, sevince işarettir.Suda yüzen bir kuğu gören kimse, ferah ve sevince erer ve ereceğine işarettir şeklinde yorumlanır.Bir kimsenin iki kuğunun suda birbirleriyle oynadığı ve suya dalıp çıktıklarını görmesi, bekar kimse için evlenmeye ve iyi bir hanımla (kızla) zengin ve mutlu bir yuva kurmaya işarettir şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Durgun suda yüzen kuğu, mutluluğun ve zenginliğin işaretidir. Ölü kuğu, uğursuzluk ve mutsuzluktur. Aşk hayatında da hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kişinin hoş, zarif, azametli, çekici ve kibar biri ile karşılaşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğuyu yüzerken görmek, rüyasında kuğu gören kişinin hayırlı ve bereketli bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada durgun suda yüzen kuğu, mutluluğun ve zenginliğin işaretidir. Ölü kuğu, uğursuzluk ve mutsuzluktur. Aşk hayatında da hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kişinin hoş, zarif, azametli, çekici ve kibar biri ile karşılaşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyasında kuğu gören kişinin, çok iyi kalpli birisi ile evleneceğine yorumlanır. Rüyada kuğu görmek, önemli bir işinizin çözümleneceğine işarettir.

Bkz: Ördek, Göl
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğu görmek, ince boyunlu, hoş giyimli, edalı ve gösterişli bir kimsenin varlığına tabir edilir. Bu kişi rüya sahibinin yakınlarında ve hayatında olan biridir. Rüyada kuğu görmek, şifa ve kurtuluş olarak yorumlanır. Rüya sahibinin tuttuğu dileklerin gerçekleşeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, kurulu düzeni olacağına ve rahatlık bulacağına işaret eder. Kişi, istediği işe, eve, kazanca ve hep hayalini kurduğu sıcak yuvaya kavuşacaktır diye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Yumurtası Görmek

Rüyada kuğu yumurtası görmek bereket anlamına gelir. Allah’ın rüya sahibine istediğinden de fazla rızık ve kazanca kavuşmasını nasip edeceği anlamına gelir. Kişi dürüst ve azimli çalışması sayesinde Allah emeklerini boşa çıkarmayacak demektir. Bazı rüya tabirlerine göreyse her çeşit kuş yumurtası evlat sahibi olmak anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Yakalamak

Rüyasında kuğu yakaladığını gören kişinin fırsatlar dünyasının kapısını aralayacağına ve çok büyük bir şans elde edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin iş ile ilgili olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kuğu Görmek

Rüyada beyaz kuğu görmek, rüya sahibinin melek kadar temiz kalpli, su gibi duru ve güzel, alçak gönüllü, iyi niyetli, gözü tok, gönlü bol ve halden anlayan bir kişi ile bir araya geleceğine ve bu kişiden pek çok konuda iyilik göreceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğu görmek, zarif, hoş, çekici, kibar, beğenilen azametli, önemli biri olarak yorumlanır. Rüyasında, suda yüzen bir kuğu gören kimse böyle biriyle karşılaşır. Bir kuğunun yanında durduğunu gören insan, da çok beğenilen, üstün biriyle tanışır ve hatta ahpab olur. Bir kuğuya sarılan bekar kimse çok zarif, çekici üstün biriyle ilişki kurar. Bir çift kuğu görenin aşkla ilgili hayalleri gerçekleşir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İki kuğunun suda oynaması

Rüyada iki kuğunun suda oynadığını ve birlikte yüzdüklerini görmek bekar kimse için evliliğe işarettir. Eğer kişi evliyse zenginlik ve mutlu bir evlilik olarak ön görülür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Durgun suda yüzen kuğu ne anlama gelir?

Rüyada durgun suda yüzen kuğu, gören kişi için mutluluğun ve zenginliğin habercisi olup, ölü kuğu görmek mutsuzluk ve umutsuzluk olarak yorumlanır. Ölü kuğu gören kişiler için aşk hayatında da işler pek yolunda gitmeyebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğu yakalamak nedir?

Rüyada kuğu yakalamak kişinin karşısına büyük bir fırsat çıkacağını ve o fırsatı kaçırmayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğu yumurtası görmek ne anlama gelir?

Rüyada görülen kuğu yumurtası bereket anlamına gelir. Gören kişinin elinin bollaşacağı, sıkıntılarından kurtulacağı ve onu bereketli günlerin beklediğin gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğu görmek

Rüyada kuğu görmek, ince, güzel ve gösterişli bir kişiye yorulmaktadır. Rüyada kuğu görmek gören kişinin şayet bekar ise yakın zamanda evleneceğine, evli ise hayırlı evlat sahibi olacağına veya gösterişli, alımlı bir kişiden oldukça fazla bir şekilde etkileceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz kuğu görmek ne anlama gelir?

Rüyada beyaz kuğu görmek, gören kişinin hayatına girecek iyi niyetli, ince, güzel ve gösterişli bir kişi olacağını delalet eder. Eğer rüyada siyah kuğu görüldüyse kişinin karşısına kötü niyetli bir kişinin çıkacağı belirtilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kuğu rüyası kişinin hoş, zarif, azametli, çekici ve kibar biri ile karşılaşacağına işaret eder.

Kuğu öldürmek musibete, hüzün ve üzüntüye işarettir. Kuğuyla konuşan kişi varlıklı biriyle yolculuğa çıkar ve yolculuktan hayır ve bereket elde eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kuğuları gökyüzünde topluca uçarken görmek, yağmur yağmasına, bereket, nimet ve çok mala işaret etmektedir.Durgun suda yüzen kuğu, mutluluğun ve zenginliğin işaretidir. Ölü kuğu, uğursuzluk ve mutsuzluktur. Aşk hayatında da güzel gelişmeler yaşayacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sâdık hazretleri demişlerdir ki Rüyada uçan beyaz kuğu görmek, mal veya zengin zevceye, siyah kuğular ise iyi hizmet almaya delalet eder. Siyah kuğu, ev işlerine bakan kişidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Görmek Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen kuğunun tüyü mal ve ganimettir. Kuğu, mal ve nimete, hayırsever kimseye, evin hanımına, zengin ve soylu bir eşe işarettir.

Rüyada kuğuyu kesip etinden yemek, eşinden gelecek mal ve mülke delalettir.

Rüyasında kuğu gören kişinin, çok iyi kalpli birisi ile evleneceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğu bulmak, almak veya kesmek, soylu ve varlık sahibi birinden mal ve mirasa nail olmaya işarettir.

Rüyada kuğu sürüsü görmek yüce ve şerefli bir kadına, hane halkının mutluluğuna işarettir. Kuğu sürüsü ailedir.

Sürülerle kuğu görmek, ucuzluk ve bolluğa, nimet ve berekete alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğu görmek, ucuzluk, bereket, nimet ve çok mal ile tabir olunur. Bazı yorumculara göre kuğuyu görenin bazı istekleri yerine gelir. Yüzen kuğu görülürse istek daha çabuk olur.

Bir kimse, rüyasında beyaz bir kuğu görse, mala kavuşur veya zengin olur.

Bekâr bir kimsenin rüyada kuğuyu tutup evine getirdiğini görmesi, evlenecek demektir. Bazende kişinin kuğu görmesi, liyakati az, müsrif bir kişi ile tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğuyu kesip yemek, bir yakını tarafından büyük bir mirasın kalmasına alamettir. Kuğu ucuzluk, bereket, büyük servettir.

Rüyanızda kuğu gördüyseniz çok kısa zamanda müjdeli bir haber alacaksınız. Bu rüya saygın ve sevilen bir kişi olacağınız anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuğu görmek, zarif güzel, evine bağlı bir eşe, kuğuya binmek bekarlar için evlenmeye, kuğu sevmek ise sevinç ve mutluluğa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu görmek

Rüyada kuğu görmek mutluluğa işarettir. Suda yüzen iki kuğu görmek ise bekarlar için iyi biriyle evliliğe delalettir. Durgun bir suda yüzen kuğu görmek zenginlik ve malvarlığının artacağını gösterir. Ölmüş bir kuğu görmek ise bu durumların tersine mutsuzluk olarak yorumlanır. Uğursuzluktur ve aşk yaşamında hayal kırıklığına uğranacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz kuğu görmek, hayallere kavuşmaya, başarıya giden yolda emin adımlar atmaya ve mutluluğa delalet eder. Kişinin temiz kalpli, iyi niyetli, güzel ahlaklı biriyle evleneceğine alamet edilir. Şansının açılacağına, helal kazanç elde etmeye, geçim sıkıntısı çekmemeye, refah hayata işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Görmek

Rüyada kuğu görmek; Rüyada kuğu görmek, şifa ve kurtuluş olarak yorumlanır. Rüya sahibinin tuttuğu dileklerin gerçekleşeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, kurulu düzeni olacağına ve rahatlık bulacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada kuğu görmek, ince boyunlu, hooş giyimli, edalı ve gösterişli bir kiimsenin varlığına delalet eder. Bu kimse rüya sahibinin yakınlarında vve hayatında olan biridir. Rüyada kuğu görmek, şifa ve kurrtuluş olarak işaret eder. rüyayı gören insanın tuttuğu dileklerin gerçekleşeceğiine, hayatının bir düzene kavuşacağına, kurulu düzenii olacağına ve rahatlık bulmuş oolacağına işaret eder. Kişi, istediği işe, eve, kazanca vee hep hayalini kurduğu sıcak yuvaya kavuşacaaktır diye rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Yumurtası Görmek

Rüyada kuğu yumurtası görmek bereket anlammına gelmektedir. Allah’ın rüya sahibine istediğinden de fazzla rızık ve kazanca kavuşmasını nasip edeceği anlaamına gelmektedir. kimse dürüst ve azimli çalışması veesilesiyle Allah emeklerini boşa çıkarmayacak anlamına gelir. Bazı rüya tabirlerine göreyse her çeşiit kuş yumurtası evlat sahibi olmak anlamına gelirr.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuğu Yakalamak

Rüyasında kuğu yakaladığını gören insanın ffırsatlar dünyasının kapısını aralayacağına ve ççok büyük bir şans elde edeceeğine delalet eder. rüyayı gören şahsın iş hakkında olarakk büyük bir fırsatın ayağına geleceğinne işaret
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kuğu Görmek

Rüyada beyaz kuğu görmek, rüyayı göreen kişinin melek kadar temiz kalplli, su gibi duru ve güzeel, alçak gönüllü, iyi niyetli, gözüü tok, gönlü bol ve hhalden anlayan bir insan ile birr araya geleceğine ve bu kişideen pek çok konuda iyilik göreceğinee rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
•Kuğu: Güzel, çekici, büyüleyici bir insanın varlığını ve bizim üzerimizde yarattığı etkiyi simgelediği gibi, uyumlu ve huzur¬lu bir cinsel yaşama da işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kumru, kişinin evlilikle veya evlilik hayatı ile kısmettir. Bu kısmetler çocuk da olabilir.

Kirmani ye göre; Rüyada güvercin görmek, kadin erkek esle yorumlanir. Kendisine bir güvercin hediye edildigini gören, uzak bir yerden iyi bir haber alir. Bir güvercine kursun siktigini gören, birisine iftira eder. Birisine güvercin eti yolladigini görenin eline çok mal ve para geçer. kendisine bir güvercin uçup geldigini görene uzak bir yerden ha yirli bir haber gelir. Güvercinlerde beyaz en iyisidir. Kendisine bir siyah güvercin geldigini görenin gurbette adami varsa gelir, yoksa bir misafiri gelir. Bir sehir güvercinini avladigini gören, bir kadin yüzünden dile düser. Beyaz güvercin avladigini gören mutlu olur. Basina veya omzuna veyahut ensesine bir güvercinin konmasi, rüya sahibinin iyi ve bilgili biri olduguna delalet eder. Eger güvercin siyah ve koyu renkli ise yaptigi islerinin basarisiz, beyaz ise basarili olacagina isarettir. Bir çok güvercinleri oldugunu gören, bir topluma bas (reis) olur. Evinden bir güvercinin uçup gittigini görmek, karisindan veya kocasindan ayrilacagina delalet eder. Evinin saçagina, bahçedeki agaca, pencere önüne bir güvercinin kondugunu görmek, uzaktan bir misafirinin gelecegine delildir. Bir çok güvercinin evine gelip gittiklerini görenin çocuklari, itibari ve misafirleri çok olur. Güvercinlerle oynadigini gören batil ile ugrasir. Rüyasinda güvercin avlamak için yere dari serptigini gören, halki isyana sevk eder. Bir güvercinin kanadini yoldugunu veya kestigini görmek, esinin evden ayrilmasina engel olduguna delalet eder. Güvercin eti maldir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kumru Yuvası Görmek

Rüyada kumru yuvası gören kişi ailesine ve sevdiklerine çok bağlı olan kişidir. Onlara bir şey olmaması için elinden geleni yapıyor ve özellikle de ailesinin üzerine titriyordur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kumru Beslemek

Rüya sahibinin dilekleri ve duaları kabul olacak, bütün işleri rast gidecek, önüne pek çok fırsat çıkacak ve yeni iş imkanları elde edecek demektir. Bereketli ve güzel günler anlamına gelir, rüya sahibinin rahata ermesine çok az kalmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kumru görmek, hayra ve hoş olan şeylere, kaybın bulunmasına, üzüntü ve kederin gitmesine, arzu ettiği işin oluşmasına işarettir. Erkek kumru haber ve elçiye, güzel sesli bir adama yahut hamile olan kadının erkek çocuk doğurmasına; dişi kumru dindar kadına işarettir.

Bkz: Kırlangıç

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
2 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9411
Dün : 23857
Toplam : 48067754
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...