Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+21 oy
952 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Rüyada görülen bir kedi, kadınların bilinçaltındaki bebeklere karşı olan güçlü duygularla ilişkilendirilir. Kadınlar genellikle "doğum" ile ilgili dürtülerinde kedilerin simgeleştiği rüyalar görürler.

Kadınsı bir sembol olan rüyalarda görülen kediler de genellikle dişil gizemle ilişkilidir. (Kediler Mısır, Fars, İskandinav, Yunan ve Japon kültürlerinde kutsal hayvanlardır.) Kediler, bir erkeğin veya bir kadının kişiliklerinin anima veya dişil yönlerini de temsil edebilir. Ayrıca bir kadının cinselliğiyle de ilişkilendirilebilirler. Örneğin, rüyada görülen kedi agresifse, tırmalıyorsa veya üzerinize atlarsa cinselliğiniz veya çocuk arzusu ile ilgili karışık duygularla ilgili zorluk belirtisi olabilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kıskançlık ta içerir gibi sanki kedi, sevilmediğizaman kızan bi hayvandır çünkü.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

21 Yorum

+19 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada bir kedinin görülmesi bağımsız bir ruhu, kadınsı cinsellik, dişil enerji, yaratıcılığı ve gücü sembolize eder. Aynı zamanda talihsizlik ve şanssızlığı da temsil eder. Rüya sembolü, sizin bir kedi sevgilisi olup olmadığınıza bağlı olarak farklı bir öneme sahiptir. Kedi birisinin size karşı aldatıcı veya hain olduğunu gösteriyor olabilir. Eğer kedi agresif ise, o zaman dişil yönünüzle ilgili problemlerin olduğunu gösterir. Eğer rüyanızdaki kediden korkarsanız, o zaman dişil enerjiden korktuğunuzu gösterir. Rüya kederli olmanın metaforu veya dertli ve kötü niyetli biri olabilir. Kuyruğu olmayan bir kedi görürseniz, o zaman bağımsızlık kaybı ve özerklik eksikliği anlamına gelir.

Kedinizi bulamadığınızı rüyada görmek bağımsız ruhunuzu vurgular. Özgür olmana izin vermelisin ve kimsenin ya da hiçbir şeyin seni engellemesine izin vermemelisin.

Bir kedinin ısırdığını rüyada görmek, boğazına bir şey düğümlenmiş kadını sembolize eder. Belki de vermeden alıyorsunuz. Özellikle bir şey planlandığı gibi gitmediğinde, bazı korku veya hayal kırıklığını ifade ediyor olabilirsiniz.

Bir kedinin hayatını kurtardığını rüyada görmek, bağımsızlığını ve gücünü geri kazandığınız anlamına gelir.

Bir kedinin kaşınıyor olduğunu rüyada görmek kendini tehdit altında hissettiğinizi gösterir.

Bir kedinin bir örümceği öldürdüğünü rüyada görmek, kadınlığınızı baştan çıkarıcı ve kurnazca bir biçimde ifade etmenize öneridir.

Ölü bir kedi görmek ya da öldürülen bir kedinin sesini duymak, hayatınızın bazı bölgelerinde özerklikten ve bağımsızlığınızdan yoksun olduğunuz anlamına gelir. Alternatif olarak, rüya, kadınsı gücünüzü tanımayı reddettiğiniz anlamına gelir.

Rüyanızda oynayan kedileri görmek, dolandırıcılık doğanızla ilgilidir. Bu tarafınızı kabul edip güçlendirebilirsiniz.

Tekir bir kediyi görmek kıskançlığın anlamlı ilişkiler kurmanızı engellediğini gösteriyor. Mesafenizi bir durumdan veya ilişkiden uzak tutuyorsunuz.

Kedi gibi görünen bir araba görmek veya araba sürmek özgür ve bağımsız ruhunuza işaret eder. Neredeyse bir kedi gibi görünen bir arabaya çarptıysanız, o zaman birinin hedeflerini engellediğiniz veya onların olduğu gibi olmalarına izin vermemeniz gerektiğini gösterir.

Bir kedinin vücudu veya bacakları olmadan rüyada görmesi sınırlı bir bağımsızlığı sembolize eder. İstediğinizi yapmak için özgür olduğunuzu düşünerek yanlış yönlendiriliyorsunuz.

Rüyanızda iki özdeş kedi görmek, kendi ihtiyaçlarınızı başkalarının ihtiyaçları ile dengelemeniz gerektiği anlamına gelir. Kendinize dikkat etmeyi unutmayın ve başkaları için her zaman endişelenmeyin.

Bir evde dolaşan binlerce kediyi rüyada görmek, yaşamınızdaki yön eksikliğini gösterir. Hayatınızda, önemli olan görüşünü kaybettiğiniz için çok fazla istemediğiniz şey oluyor.

İki başlı bir kedi rüyada görürseniz, kararsızlık anlamına gelir kararsız kaldığınız durumdan kurtulup o durum hakkında karar veremezsiniz. Alternatif olarak, rüya aynı zamanda çevrenizden kolayca rahatsız olduğunuz anlamına da gelebilir.
+18 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyanızda kara bir kedi görmek, psişik yeteneklerinizi kullanmaktan ve sezginize inanmaktan korktuğunuzu gösterir. Kara kediyi kötülük, yıkım ve şanssızlıkla yanlış ilişkilendirebilirsiniz. Özellikle rüyada, kara kedi ısırıyor, pençeliyor veya size saldırıyorsa, o zaman rüya sizin sezginizin size ne söylemeye çalıştığını kabul etmeniz gerektiği anlamına gelir. Artık görmezden gelemezsiniz. Durumla yüzleşmekten korkmayın.
+17 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyanızda yavru kedi görmek bağımsızlığa doğru geçiş aşamasını temsil eder. Hayatın sunduğu yeni şeyleri keşfetmeye hazırsınız. Alternatif olarak, rüya masumiyet ve saflığı sembolize eder.

Rüyada bir yavru kedi öldürdüğünüzü görmek, kendinizi kişisel ilişkilerde ifade etmekte zorlandığınızı gösterir. İçinde bulunduğunuz ilişkide kendinizi sinirli hissediyorsunuz anlamına gelir.

Bir yavru kedinin bir yavru köpeğe dönüştüğünü rüyada görmek, kişisel yaşamınızda bir dönüşümü ifade eder. Sadece kendinize bakmaktan başkasına bakmadan uzaklaştığınızı ve arkadaşlık aradığınızı simgeler.

Yol üzerinde bir yavru kedi kurtardığınızı rüyada görmek yanlış yola ya da yanlış yöne gidenlere yardım etme arzunuzu ifade eder.
+14 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Benim bir rüya vardı konuşan kedili. Kuşu öldürüyordu sonra özür falan diliyordu. Üzülüyordum, kızıyordum kediye.

Yorumlara bakınca acaba birinin dişil yönüne mi kızdım diye düşündüm.
+5 oy
 
Merhaba. Benimde bi kedim var. Ben her zaman ruyalarimda onunla sohbet ediyorum. Cok guzel sohbetler ,yapiyoruz konuwuyor benimle. Kewke gercek olsa
+12 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Ne zaman kedi gorduysem o zaman dedikodumu duydum
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Evet
Sizi kıskanan biri dedikodu yapiyor
+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Dedikoduların içeriği buradaki yorumlara benzer miydi? Yani kadınlık, dişillik ile ilgili dedikodular?
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Anne kedi ve yavruları
Rüyanızda yavrularıyla birlikte bir anne kedi görmeniz bazı konularda kaygılanacağınızın işaretidir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kedi iniltisi
Rüya tabircilerine göre rüyanızda kedi iniltisi duymanız, gıybete gireceğiniz konusunda bir uyarı niteliğindedir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Misk kedisi
Rüyanızda misk kedisi görmüşseniz, dışarıdan kötü gözüken fakat içi tertemiz olan bir erkekle yorumlanmaktadır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vahşi Kedi Görmek
Yapılacak işte çok güçlü bir rakiple karşılaşılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, bazı projelerin askıya alınacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına ve sahip olunan mallardan bir kısmının satılacağına alamet eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi görmek psikolojik yorum
Rüyada kedi görmek  bağımsız bir ruhu, kadınsı arzuları, yaratıcılık ve gücü sembolize eder. Ayrıca talihsizlik ve kötü şansı da temsil etmektedir. Rüya sembolü, rüyayı gören kişinin bir kedi sever olup olmadığına bağlı olarak ayrı bir anlama sahiptir.  Kedi sevmeyen biriyseniz çevrenizde bulunan bir kişinin karakteriyle ilgili hoş olmayan şeyler farketmiş fakat bunu kabullenmek istemiyor olabilirsiniz.
+9 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada Siyah Kedi Görmek
Rüyada siyah kedi görmek, hane halkında büyük tartışmalar oluşacağına ve olumsuzluklara yol açan kişinin varlığına, kardeşler arasında büyük anlaşmazlıklar olacağına, olayların daha fazla büyümemesi için bu kişinin hane içinden uzaklaştırılması gerektiğine işaret eder. Rüyada sarı kedi görmek, üçkağıt çeviren bir kişi ile karşı karşıya gelineceği ve bu olayı o kişiden hiç beklenmeyeceğine delalet eder. Bu kişi ile çok uğraşılacağı ve sıkı bir rekabete girdikten sonra feraha ulaşılacağı, kişinin kazdığı kuyuya kendisinin düşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
 
Rüyamda iki sarılı kedi biri yorgun bitkin yada yarali  düşmüş şekilde bir kafes içerisinde duruyordu  diger kedilerde yanındaymış ti ama onlar gitmiş sadace bir tanesini yaralı kedinin yanına kalmis. kafes ise camdan yapılmış iki kedi için çok dar . Daha sonra sağlıklı olan kediye birşeyler oluyor ruhuna birşey giriyor gibi gözlerinin rengi değişiyor ve şiddetle diğer kediyi parçalıyor oracıkta olduruyor tam elimi atayım ayirayim derken kafese elimi koyarken elimin pati olduğunu gördüm ayiramadim.
+1 oy
 
Merhaba rüyamda bir akrabamızın evindeydim. Sarı (yoğunluklu renkti) ve beyaz renkli iki kedi vardı, yanlış hatırlamıyorsam rüyada ikisi de benim kedimdi. Kedilerden biri yetişkindi ve çok saldırgandı sürekli genç olan olan kediye saldırmaya çalışıyordu. Genç olan ise kendisini koruyamıyordu, daha doğrusu korumuyordu. Ben de genç olanı korumaya çalışıyordum ama bana da saldırıyordu. Sonra büyük kedi bir an kayboluyordu genç kedi kucağımda bana sarılmışken büyük kediyi arıyordum ve balkon kapısında olduğunu gördüm. Bu arada yakın zamanda rüyamda gördüğüm o eve gidip kalacağım bununla bir bağlantısı olabilir diye belirtmek istedim.
+1 oy
Fearless (-52,011 puan)  
kedi görmek bazı tabircilere göre iyi, bazıları rüya tabircilerine göre kötü olarak yorumlanır. Kedinin yanı sıra görülen şeyler yorumun farklılaşmasına sebep olur. Kedi, genel olarak kadın düşman olarak yorumlanır. Eğer rüyayı görsen bekar bir kadın
0 oy
Fearless (-52,011 puan)  
olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin işlerini kolaylaştıran, günlük hayatın koşuşturmasında yetişemediği işlerini yapan, sağını solunu toparlayan, kişinin eksiğini gediğini tamamlayan bir kimsenin varlığına tabir edilirken bir diğer yandan da rüya sahibine karşı vefasızlık yapacak bir kimse
+1 oy
Fearless (-52,011 puan)  
kedi beslemek, çocuğun terbiyesi hususunda çok hırslı olan kadına delâlet eder. Yine kedi beslemek bahtın açıklığına ve aileye katılacak bir çocuğa delâlet eder. Kedi beslemek evlada işarettir. Rüyada kedi beslemek bir erkek çocuğa işarettir. Kedi beslemek ise güzel bir harekettir. Rüyada kedilere yiyecek verip beslediğini görmek, derecenin yükselmesine, bir kuruluşta âmir olmaya delâlet eder. Rüyada kedileri toplu halde beslediğini görmek, şanlı ve azimli kimseler nezdinde yüksek
+1 oy
Fearless (-52,011 puan)  
kedi saldırısına uğramak, kişilerin alacağı zor kararları ifade eder. Rüya sahiplerinin alacağı bazı yanlış kararlar sebebiyle, maddi olarak büyük zararlar yaşayabileceğine rivayet edilir. Alınacak olan önemli kararların, kişiler tarafından mutlak
+1 oy
Fearless (-52,011 puan)  
kedi saldırısına uğramak, kişilerin alacağı zor kararları ifade eder. Rüya sahiplerinin alacağı bazı yanlış kararlar sebebiyle, maddi olarak büyük zararlar yaşayabileceğine rivayet edilir. Alınacak olan önemli kararların, kişiler tarafından mutlaka
+1 oy
Fearless (-52,011 puan)  
kedi saldırısına uğramak, kişilerin alacağı zor kararları ifade eder. Rüya sahiplerinin alacağı bazı yanlış kararlar sebebiyle, maddi olarak büyük zararlar yaşayabileceğine rivayet edilir. Alınacak olan önemli kararların, kişiler tarafından mutlaka işleri yerine get

İlgili rüyalar

+6 oy
4 yorum 161 okuma
Güllü2 10 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Güllü2 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+9 oy
15 yorum 5.4k okuma
Sonbahar 21 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 182 okuma
10 Ocak 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
7 yorum 232 okuma
27 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 201 okuma
Duru971 23 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 131 okuma
+5 oy
3 yorum 236 okuma
Serasera 17 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Serasera Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 143 okuma
Hope 22 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 893 okuma
Simge 8 Haziran 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 244 okuma
Simge 13 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 628 okuma
+7 oy
3 yorum 389 okuma
Simge 2 Haziran 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 742 okuma
Simge 27 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

388 Aktif
0 Üye ve 388 misafir
Bugün : 16826
Dün : 23857
Toplam : 48075149
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...