Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
962 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Rüyada ağlamak bazen sevinç, bazen de yaşanacak kederlerin habercisidir. Rüyada yüksek sesle ve feryat ederek, elini yüzüne vurarak, söz söyleyerek, birinin yakasını paçasını yırtarak ağladığını görmek, kişinin gerçek hayatta da bu şekilde ağlayacağına delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

53 Yorum

+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Allah korkusundan, Kur’an-ı Kerim dinlemek veya hatalarını hatırlayarak ağlamak, kişinin ferahlık ve sevinç yaşayacağına işarettir. Rüya esnasında ağlamak, yüce Allah’tan korkmaya, rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için de yağmurun geleceğine delalet eder.
+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kişinin tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek, kişinin gerçek hayatta da böyle bir olay yaşayacağına, keder ve hüzün göreceğine delalet eder. Rüyada ağlamadığı halde kişinin gözlerinden iplik iplik yaşlar aktığını görmek, murada ermeye ve sevince işarettir.
+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada önce ağladığını sonra da güldüğünü görmek, kişinin ecelinin yaklaştığına işarettir. Rüyada ağlamak çok sevinçli bir haberin müjdecisi de olabilir. Rüyada Allah için ağlamak günahların affedilmesine, tövbelerinin kabul edilmesine işarettir. Ağladığınızı ama gözünden yaş yerine kan geldiğini görmek, daha önce yapmış olduğunuz bir işten dolayı pişman olacağınıza işarettir.
+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada bir bebeğin ağladığını görmek, her şeyin yolunda gideceğine, anormal gibi görünen şeylerin hayata olumsuzluk getirmeyeceğine işarettir. Rüyada sevdiğiniz bir kişi sizi bıraktı diye ağlamak, gerçek hayatta bir ayrılık acısı yaşayacağınızın göstergesidir. Ebu Sait El Vaiz e göre; rüyanızda tanıdık bir insan vefat etmişse ve siz buna kederlenip ağlıyorsanız rüyada gördüğü kişinin başına bir musibet geleceğine işaret eder. Halkın bir büyük için ağladıklarını ve elbiselerini yırttıklarını görmek, o kişinin kötülük yapacağına delalet eder. Rüyada öldüğünü ve cenazesinin arkasından halkın sessizce ağladıklarını görmek, devlet büyüğü tarafından herkesin sevineceklerine işarettir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kirmani ye göre; rüyada ağladığını gören, büyük bir sevince ve feraha ulaşır. Eğer ağlamak, isyan ederek olursa bu bir belanın geleceğine işarettir. Gözleri yaşla dolu olduğu halde, bu yaşların dışarı akmadığını gören, helal mal ve para kazanır. Soğuk gözyaşı, gam ve kederden kurtulmaya; sıcak gözyaşı ise kedere delalet eder. Bir gözünden çıkan yaşın diğer gözüne girdiğini gören kişi yakınlarına kavuşur.
+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Caferi Sadik a göre; ağladığını ve sonra güldüğünü görenin hasta olması muhtemeldir. Rüyada ağlamanın en iyisi bağırıp çağırmadan ağlamaktır. Rüyada bu şekilde gerçekleşen ağlamak iyilik ve hayrın habercisidir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada ağlamak üzülmek rüyayı gören kişinin, yakın bir zamanda aile hayatında ya da iş hayatında sevineceği bir haber alacağına, bir süre mutlu bir şekilde yaşayacağına ancak daha sonra bu durumun başına daha kötü işler açacağına delalet eder. Atılacak adım bazı kişiler tarafından engellenecektir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada ağlamak üzülmek ne anlama gelir, samimi olunan bir kişiden ihanet görüleceği, ortak girilen işte yarı yolda kalınacağı, hevesin kursakta kalacağı, eldeki imkânların başka insanlara kaptırılacağı, istenmeyen durumlara düşüleceği ve kısmetsizlik yaşanacağı anlamına gelir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada ağlamak üzülmek nedir; rakiplerin engellemeleri ve yaptıkları üçkağıtçılıklar yüzünden isteklere ulaşmak için gereken adımların bir türlü atılamayacağına, projelerin elde kalacağına, hayallerin yıkılacağına ve arkadaşlardan yardım istenmesine rağmen yardımın gelmeyeceğine işaret eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Gözlerine dolan yaşın, dışarıya akmadığını gören; helal mal kazanır. Soğuk gözyaşı; üzüntüden feraha çıkmaya, sıcak gözyaşı; kederlenmeye işarettir. Cafer-i Sadık: "Ağladıktan sonra güldüğünü görenin eceli yakındır" diyor. Bazı tabirciler, sessiz sakin ağlamak; ferah ve sevinçtir demişlerdir. Bu defalarca tecrübe edilmiş bir rüyadır. Arkası mutlaka hayırdır.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Bir kimsenin rüyasında, tanıdığı bir kimsenin öldüğünü ve bundan dolayı da ağladığını görmesi; o rüyanın görüldüğü gibi çıkmasına, ölüm yönünden musibete ve üzüntülerin husulü ile tabir olunur. İnsanların vefat eden bir vali için feryat edip ağladıklarını ve elbiselerini yırttıklarını görmeleri; öldüğü görülen valinin insanlara zulüm yapacağına işarettir. "
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kirmani

"Bir kimsenin kendisini rüyasında ağladığını görmesi; o kimsenin çok sevineceğine, eğer ağlama bağırarak ah vah şeklinde ise bir musibete uğrayacağına, ağlamaktan dolayı gözlerinin yaşla dolu olduğunu ve fakat dışarıya çıkmadığını görmesi; helâlinden mal kazanacağına işaret eder. Gözlerinden akan yaşın sıcak olması; keder ve üzüntüye, sıcak olmaması ise üzüntülerin yerini sevincin alacağına delalet eder."
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Nablusi

Rüyada yüksek sesle bağırarak, yahut elini yüzüne vurarak, söz söyleyerek, cep ve yakasını yırtarak ağlaması, uyanıkken bu şekilde ağlaması ile tabir edilir. Eğer ağlaması Allah korkusundan, Kur'ân dinlemek veya günahlarını hatırlamak pişmanlığından dolayı ise, rüya sahibinin ferah ve sevinçli olması, hüzün ve kederinin gitmesi ile tabir edilir. Ağlamak, Allah'tan korkmaya, rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için yağmur yağmasına delâlet eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyasında sakin sakin ağladığını gören, gamdan kurtulur. Bağırarak ağlamak; o mahalde oturanlar için iyi değildir. Musibet (felaket) habercisidir. Ağlamadığı halde gözlerinden yaş aktığını gören, muradına erer. Ağladığını fakat, gözlerinden yaş gelmediğini gören, ümit ettiği şeyde hayal kırıklığına uğrar. Ağladığı sırada gözlerinden yaş yerine kan geldiğini gören, elinden kaçırdığı fırsat yüzünden pişman olur. Günahlarına tövbe eder. Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında tanıdığı bir insanın vefat etmesinden dolayı feryat ettiğini görenin rüyası, aynen çıkar. Ayrıca öldüğünü gördüğü kişi yüzünden felakete uğrar. Halk, kendisini ayıplar. Ahalinin vefat eden bir vali için feryat figan ağladıklarını görmek; o valinin zalim davranacağına işarettir. Halkın cenazesinin arkasından sükunetle ağladıklarını görmek ise, insanların bu vali sayesinde sevineceklerine delalet eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Hüngür Hüngür Ağlamak

Rüyada hüngür hüngür ağladığını gören rüya sahibinin, sorumluluk sahibi bir birey olacağına, ailesine her şeyden daha çok önem vereceğine, eşiyle ve çocuklarıyla birlikte uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Sesli Ağlamak

Rüyada sesli ağlamak, yaklaşacak bir kötü habere işarettir. Rüya sahibinin büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur. Ayrıca kişinin çok sevdiği birini unutamadığına, onunla tekrar birlikte olmak istediğine delalet eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada birine sarılıp ağlamak, şanslı ve zengin olmaya işarettir. Kişinin hayatının her konusunda çok şanslı olacağına, bir şans oyunundan büyük miktarda para kazanıp borçlarını kapatacağına işarettir. Kişinin yavaş yavaş mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Sessizce Ağlamak

Rüyada sessizce ağlamak, yaşanacak felaketlere işarettir. Rüyayı gören kişinin çok sevdiği bir insanı kaybedeceğine, beklenmedik ölüm sonrası hayatının alt üst olacağına, uzun süre kişinin kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Başkası İçin Ağlamak

Rüyada başkası için ağladığını görmek, rüya sahibinin çok iyi işlere gireceğine, bu işlerden büyük miktarda maddi kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca maddi sıkıntı yaşamayacağına, hayatını bolluk ve bereket içerisinde sürdüreceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Çocuğunun Öldüğünü Görüp Ağlamak

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlayan rüya sahibinin, çocuğunun çok iyi yerlere geleceğine, kendisini gururlandıracak işler yapacağına, toplumda çok sevilen ve saygı gören birisi olacağına, iş hayatında çok başarılı olacağına delalet etmektedir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada ağlayarak uyanmak, çok sevineceğiniz bir haber alacağınız demektir. Neşeye, mutluluğa, feraha işarettir. Bir müddet sıkıntı içinde kaldıktan sonra hak ettiğiniz refaha, mutluluğa kavuşacaksınız şeklinde yorumlanır. Yaşadığınız sıkıntılardan kısa süre içinde kurtulacağınız anlamına gelir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Çok Ağlamak

Rüyada çok ağlamak, iç dünyanızda yaşadığınız bir takım sıkıntılarınızı çevrenize yansıtmamak adına davranışlar sergileyeceğinize işaret etmektedir. Kişinin başına gelecek güzel şeylere, hayırlı olaylara ve mutlu olmaya delalet etmektedir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada ağlamak bulunmaz sermayedir. Sevinç, feraha, helal mal, paraya yorumlanır. Rüyada ağladığını gören kimse Allah'ın rahmetine nail olur. Sıcak gözyaşı kedere, soğuk göz yaşı gam, kederden kurtulmak demektir. Bazı tabirciler, sessiz sakin ağlamak; ferah ve sevinçtir demişlerdir. Bu defalarca tecrübe edilmiş bir rüyadır. Arkası mutlaka hayırdır.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Ağlamak, duruma göre sevinç yada kedere işarettir. Rüyada sessizce ağlamak keder, üzüntülerin bitmesine, rüyada ağlarken gözlerden yaş akması murada ermeye, sakin sakin ağladığını gören, gamdan kurtulmaktır. Rüyada ağlamak; sevinçli bir habere, hüzün ve kederden kurtulmaya delalettir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Bağırarak ağlamak: Rüyada Bağırarak ağladığını görmek, o yer halkı için musibet geleceğine yorumlanır. Ağlamadığı halde gözlerinden yaş aktığını görmek, muradına ermektir. Rüyada Ağladığını fakat gözlerinden yaş akmadığını görenin, beklediği, ümit ettiği şey eline geçmez. Ağladığını gözünden yaş yerine kan aktığını görmek, elinden kaçırdığı fırsata pişman olduğuna, günahlarından tövbe etmesi gerekir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada alaycı bir şekilde gülmek, hastalığın işaretidir. Rüyanızda kahkahayla güldüğünüzü görmeniz ise yeni arkadaşlıklara işaret eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kahkahalarla güldüğünüzü gördüyseniz, birçok yeni arkadaşlar edinecek ve elinizi attığınız her iste basari kazanacaksınız.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kahkahasız gülmek ferahlık ve sevince işaret eder. Kahkaha ile gülmek ise, ağlamaya işaret eder.

Rüyada yapılan bir şakadan dolayı gülünürse, saka yapan kimsenin uyanıkken insaniyetsizliğine işaret eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Bazı tabirciler, rüyada güldüğünü gören kimse, erkek bir çocukla müjdelenir, dediler. Tebessüm ettiğini görse, iyilik ve sevince işaret eder.

Bir şeyi taklit etmekten dolayı gülmenin tabiri de böyledir. Taklit şeklinde rüyada gülmek üzüntüdür.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Bazen de bu rüya gördüğü gibi çıkar. Bir kimse rüyada bir yerde güldüğünü görse, orada ucuzluk ve bolluk olur.

Rüyada ölmüş bir kimseyi gülüyor görse, o kimsenin ahirette durumunun iyi olduğuna işaret eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Gülmek bazen hafiflik ve ahmaklıktır. Özellikle bu rüyayı görenler, salahiyetli kimse iseler, bunların görevlerinden alınmalarına işaret eder.

Gülmek, çoğu kez ağlamayı çağrıtırır. Bazı yorumcular rüyada tebesümle gülmek, bir erkek evlada sahip olunacağına müjdedir yorumunu getirmişlerdir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Bazen da bekâr bir kimse için gülmek, o kişinin evleneceğine işaret sayılır.

Şayet kişi kahkahalarla gülüyorsa, rüyayı görenin büyük bir felaketle karşılaşacağına hükmedilir.

Eğer tanıdık veya komşusunun başına gelen felâketten ötürü gülünürse, aynı felaketin rüyayı görenin başına geleceğine işaret sayılır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Abdulgani Nablusi Rüyada Gülmek
Kahkahasız gülmek ferahlık ve sevince delâlet eder. Kahkaha ile gülmek ise, ağlamaya delâlet eder. Rüyada yapılan bir şakadan dolayı gülünürse, şaka yapan kimsenin uyanıkken insaniyetsizliğine delâlet eder. Bir şeyi taklid etmekten dolayı gülmenin tabiri de böyledir. Zira bu durum mahzurlu bir şeyi yapmaya delildir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada gülmek üzüntüdür. Bazı tâbirciler, rüyada güldüğünü gören kimse, erkek bir çocukla müjdelenir, dediler. Tebessüm ettiğini görse, iyilik ve sevince delâlet eder. Bazan da bu rüya gördüğü gibi çıkar.

Bir kimse rüyada bir yerde güldüğünü görse, orada ucuzluk ve bolluk olur. Rüyada ölmüş bir kimseyi gülüyor görse, o kimsenin âhirette durumunun iyi olduğuna delâlet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
düzenledi
Rüyada gülmek sevince ve bolluğa işaret eder. Kişinin kısa zaman içerisinde feraha kavuşacağını ve sevinçli bir haber alacağını da anlatır. Tabii farklı sebeplere ve rüyada görülen duruma bağlı olarak değişik yorumlar ortaya çıkabilir. Eğer rüyada yapılan bir şakadan dolayı gülme durum yaşanırsa, insaniyetsizliğine vurulur. Aynı zamanda rüyada gülmek rüya sahibi için yakın zamanda bir erkek çocuk müjdesi alacağını anlatmaktadır. Eğer rüyasında kişi tebessüm ederse iyilik bulacağı ve sevinçli bir haber alacağını gösterir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kahkaha ile Gülmek

 Rüyada kahkaha ile gülmek yaşamda yakın zamanda yeni arkadaşlara dalalet eder. Bu durum hem sosyal yaşamda hem de iş yaşamında geçerlidir. Eğer rüyanızda kahkahalarla güldüğünü görüyorsanız yepyeni arkadaşlıklar ve dostluklar kazanacağınızı anlayabilirsiniz. Aynı zamanda kişinin kendi hayatında elini attığı her işte başarılı olacağını anlatır. İş hayatında terfi alacağı ve iyi bir maaş elde edeceği anlamına da gelmektedir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çok gülmek olumlu ve hayırlı vesilelere delalet eder. Özellikle aile içerisinde mutlu bir hayat süreci anlamına gelmektedir. Aynı zamanda yepyeni arkadaşlıklar ve dostluklar kazanma durumunda anlatmaktadır. Eğer herhangi bir işe atılma durumu var ise o işte başarılı olunacağını gösterir. Rüyada çok gülmek bazı zamanlar ise ağlamayı çağrıştırmaktadır. Diğer yandan rüyada çok gülmek bir erkek çocukla kişinin müjde alacağı anlamı taşımaktadır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kahkahasız Gülmek

 Rüyada kahkahasız gülmek sevince ve feraha işaret etmektedir. Kişinin aile yaşamında mutlu olacağı ve aynı zamanda iş hayatında da sevinçli haberler alacağını gösterir. Aynı şekilde rüyada kahkahasız görmek yaşanabilecek herhangi bir sağlık sorunu için yakın zamanda iyileşme durumunu da göstermektedir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Gülmekten Ağladığını Görmek

 Rüyada gülmekten ağladığını görmek yakın bir kişinin hayır duasını alacağı anlamına işaret etmektedir. Ayrıca rüyada gülmekten ağladığını gören kişi hem kendisi hem de ailesi için mutlu ve güzel bir haber alacağını anlatmaktadır. Bu durum sosyal yaşam ile beraber iş yaşamı ve aile konusunda da öne çıkar.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Gülerek Uyandığını Görmek

 Rüyada gülerek uyandığını görmek rüya sahibinin bol kazançlı bir iş yapacağına işaret eder. Aynı zamanda kişinin bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağını anlamına gelmektedir. Diğer yandan rüyada gülerek uyandığını gören kişi kendini Allah yoluna adayı anlamı da çıkmaktadır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Eşin ya da Sevgilinin Güldüğünü Görmek

 Rüyada eşinin ya da sevgilinin güldüğünü görmek bütün dert ve sıkıntılardan kurtulmak anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada eş ya da sevgilinin güldüğünü görmek pek çok huzursuzluğun son bulacağını anlatmaktadır. Kişi rüyasında sevgilisi ya da eşinin güldüğünü gördüğü zaman girişeceği iş konusunda, proje üzerinden bol kazançlar elde edeceğine dair de yorumlanmaktadır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Caferi Sadık’a göre; uykuda, rüya aleminde tebessümle güldüğünü görmek, bir erkek evlat ile; eğer bekar ise iyi bir kızla evleneceğine ve her durum da bu rüyasının hayırlı olduğuna müjdedir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada yapılan bir şakadan dolayı gülünürse, şaka yapan kimsenin uyanıkken insaniyetsizliğine işaret eder. Bir şeyi taklit etmekten dolayı gülmenin tabiri de böyledir. Rüyada gülmek üzüntüdür. Bazı tabirciler, rüyada güldüğünü gören kimse, erkek bir çocukla müjdelenir, dediler. Tebessüm ettiğini görse, iyilik ve sevince işaret eder. Bazen de bu rüya gördüğü gibi çıkar.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Bir kimse rüyada bir yerde güldüğünü görürse, orada ucuzluk ve bolluk olur. Rüyada ölmüş bir kimseyi gülüyor görse, o kimsenin ahirette durumunun iyi olduğuna işaret eder. Rüyada gülmek, hafiflik ve ahmaklıktır, özellikle bu rüyayı görenler, salahiyetli kimse iseler, bunların görevlerinden alınmaları işaret eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada şaşırmak, yapılan işlere gereken önemin verilmediği ve iş için gerekli özenin gösterilmediği anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin, iş ahlakından yoksun olduğuna, bu yüzden yapacağı tüm işlerde sorunlarla karşılaşacağına ve işlerinin sonunun her zaman iflas olacağına yorumlanır. Aynı zamanda, mal ve mülk konusunda savurgan olunduğuna yorulur.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Şaşırmak

Rüyada şaşırmak, rüya sahibinin içinde bulunduğu karar verememe durumuna, bu nedenle iş ve aile hayatında sorun yaşayacağına ve büyük kayıplar vereceğine yorumlanır. Rüyayı gören kişinin, yüreğinde ikilik olduğuna ve yaptığı işlere kendini tam olarak veremediğine delalet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Yolunu Şaşırmak

Rüyada yolunu şaşırmak, kararsızlıktan ötürü yanlış kararlar vermeye ancak daha sonra verilen kararlardan dönmeye ve işleri yoluna sokmaya işaret eder. Aynı zamanda, yapılacak işlerde sorumluluk almaya ve gerektiğinde elini taşın altına sokmaya yorulur.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kıbleyi Şaşırmak

Rüyada kıbleyi şaşırmak, rüyayı gören kişinin, kendisini tam anlamıyla ibadete vermediğine ve bu yüzden yaptığı hataların devam edeceğine yorumlanır. Yapılan hataların bedeli olarak çok sevilen birisinden ayrılmaya ve vicdan azabı çekerek uzunca bir süre kendini affetmemeye de işaret eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Hayret Etmek

Rüyada hayret etmek, rüya sahibinin, karşısına çıkacak zor durumlardan yüreklilikle ve zarar görmeden kurtulacağına delalettir. Yapılan hatalardan ve girilen kötü yollardan dönmeye ve tövbe etmeye yorulur.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Hayrete Düşmek

Rüyada hayrete düşmek, dünya işlerine önem vermeye ve Allah yolundan ayrılmaya işaret eder. Rüyayı gören kimsenin, kötü şeyler yapmaya başladığına, bu durumun devamının geleceğine ve paraya tamah edip anne babasını boşverdiğine delalet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Afallamak

Rüyada afallamak, rüya sahibinin sevdiklerinin yaşayacağı sorunlara ve bu sorunların uzunca bir süre rüyayı gören kişiyi meşgul edeceğine ve çözümsüz kalacağına yorumlanır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada korkmak, sevinç verici durumdur. Rüyada korku görmek, emniyet ve imanla tabir olunur.

İbn-i Sirin’e göre; rüyada korkmak, üstünlüğe ve zafere işarettir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Ebu Sait El-Vaize göre: Dindar ve iyi bir kimse olmayanların korkulu rüyalar görmesi, günah işlediklerine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada korkmak, emniyet ve kurtuluştur. Korkmak tövbeye işarettir.

İlgili rüyalar

+8 oy
2 yorum 289 okuma
+9 oy
3 yorum 206 okuma
18 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Berfin   yazdı
+12 oy
2 yorum 581 okuma
+5 oy
2 yorum 337 okuma
Esra A. 12 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Esra A. Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 196 okuma
+3 oy
1 yorum 131 okuma
Wolverine 16 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Wolverine Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 211 okuma
19 Nisan 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
1 yorum 155 okuma
8K.yagmur 1 Eylül 2019 Rüya kategorisinde 8K.yagmur Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 401 okuma
18 Ocak 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
1 yorum 125 okuma
Mehmet samil 27 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Mehmet samil Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
6 yorum 219 okuma
1 Şubat 2019 Rüya kategorisinde Mustafa   1 3 3 yazdı
+6 oy
1 yorum 341 okuma
coyote 30 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 201 okuma
Eyja 18 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

446 Aktif
0 Üye ve 446 misafir
Bugün : 12081
Dün : 23857
Toplam : 48070415
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...