Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
620 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Kampta Olduğunu Görmek

Kişinin rüyasında kampta olduğunu görmesi, rüya sahibinin hayır işleri peşinde koşacağına rivayet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

34 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada kendinizi deniz veya bir kır kampında görmek, size emniyet edilen işlerde başarı gösteremeyeceğinize, işe yaramaz biri olarak tanınacağınıza işaret eder. Rüyasında tatil yapmak için bir kampa gittiğini gören kimse, hep dünya için çalıştığına ve ahiret işlerini unuttuğuna işaretle yorumlanır. Rüyada kendisi asker olmadığı halde kendinin askeri bir kampta olduğunu görmek, iyi değildir. Bu rüya hastalığa işaretle yorumlanır.Rüyada tefekkür için kampa gittiğini görmek, rüya sahibinin dünya ve âhiret saadetine ermesine işarrettir.Bir askeri kampa gittiğini görmek, asker değilse, hastalığa; askerse bundan sonra başarılı bir hayatı olacağına işaret eder.Rüyada bir kampta olduğunu veya kampı idare ettiğini görmek, ınemuryete veya kolay elde edilecek rızka işaret eder.
Rüyada kampa gittiğini görmek ne anlama gelir?

Kampa dünyalık için veya tefekkür için gitmiş olmaya göre ayrı ayrı tabir edilir. Tatil için kampa gidildiyse, hep bu dünya için çalışıldığına; tefekkür için gidildiyse, dünya ve ahiret saadetine işaret eder.
Rüyada kamp yaptığını görmek üstlendiğiniz sorumlukta başarısız olacağınızı bildirir. Kamp yeri görmek, sağlığınıza dikkat etmenizi belirtir.

Rüyada kamp yaptığını görmek üstlendiğiniz sorumlukta başarısız olacağınızı bildirir. Kamp yeri görmek, sağlığınıza dikkat etmenizi belirtir.

Kişi rüyasında gittiği kampta huzur duyuyorsa yardım alacak demektir. Huzursuz olursa sıkıntı duyar.

Rüyada bir kampta bulundugunu görmek, girdigi her iste basarili olmadan ayrilacagina, kampta arkadaslariyla ba zi oyun veya eglencelere katildigini görmek, yeni bir is denemesin de bulunacagina, bir askeri kampta oldugunu görmek, asker de gilse, hastaliga, askerse bundan sonra basarili bir hayati olacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada tatil yapmak için kampa gittigini gören kimsenin hep bu dünya isleri ile ugrasmasina ve ahireti düsünmemesine isarettir. Tefekkür için kampa gittigini gören kimsenin ise, dünya ve ahiret saadetine ermesine isarettir.

Rüyada kendinizi kamp yaparken görmek; Size güvenen insanların güvenlerini boşa çıkaracağınıza işarettir.

Rüyada kamp görmek kişisel durumlara, hayatta yapılacak bazı değişikliklere, değerlendirmelere ve kararlara işaret eder. Rüyada kamp gören kişinin iş hayatındaki düzenden, çok çalışmaktan sıkıldığına ve yorulduğuna, bu konu üzerinde düşüneceğine, isteklerini ve amaçlarını göz önünde bulundurarak kararlar vereceğine, hayatında o doğrultuda yenilikler yapacağına tabir edilir. Rüyada kamp görmek aynı zamanda kişinin yalnız kalmak istememesine, etrafında insanlara ve kalabalığa ihtiyaç duymasına işaret ettiği gibi geniş bir aile isteğine ve bu sebep ile genç yaşta evlilik yaparak çok çocuğa sahip olmaya da tabir edilir. Rüyada kamp gören kişinin aynı zamanda fazla sorumluluk almaktan dolayı keyfinin kaçacağına, endişeye ve huzursuzluğa kapılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için gayret içinde olacağına ve mücadele edeceğine işaret eder.

ruyada-kamp-gormek
Rüyada Kamp Yaptığını Görmek

Rüyada kamp yaptığını görmek yeniliklere, değişikliklere ve bazı girişimlerde bulunmaya işaret eder. Rüyada kamp yaptığını gören kişinin ruhsal açıdan yorgun ve kötü hissedeceğine, kendisiyle meşgul olacağı bir dönem içine gireceğine, çeşitli yenilikler yapmak isteyeceğine ve bu yolda adımlar atacağına tabir edilir. Rüya sahibinin doğru kararlar vereceğine ve hayatını önemli ölçüde değiştireceğine işaret eder.
Rüyada Göl Kenarında Kamp yapmak

Rüyada bir gölün kenarında kamp yaptığını görmek hayra, iyiliğe, başarıya ve itibar sahibi olmaya işaret eder. Rüyada göl kenarında kamp yaptığını gören kişinin iş hayatının yolunda gideceğine, sosyal hayatının hareketli olacağı bir döneme gireceğine ve insanlar tarafından saygı göreceğine tabir edilir. Rüya sahibinin aynı zamanda yardımsever bir kişi olduğuna, etrafındaki insanlara birçok iyilikte ve destekte bulunacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi eğer göl kenarında tek başına kamp yaptığını gördüyse ruhsal ve zihinsel açıdan rahatlamak, bazı değerlendirmelerde bulunmak için kendi kendine kalacağına, farklı bir ortamda dinleneceğine ve düşüneceğine işaret eder.
Rüyada kampa gittiğini görmek

Rüyada kampa gittiğini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olmaya, rahatlığa, eğlenceye, mutluluğa ve keyfe işaret eder. Rüyada kampa gittiğini gören kişinin sosyal hayatının iyi olduğu gibi özel hayatının da güzel olacağına, mutlu olacağı bir evlilik yapacağına ve eşi ile birlikte uyum içinde yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin hayatının yolunda gideceğine, dert ve üzüntü çekmeden bir hayat süreceğine, keyfinin ve huzurunun yerinde olacağına işaret eder.
Rüyada Kamp Kurduğunu Görmek

Rüyada kamp kurduğunu görmek maneviyattan uzaklaşmaya, keyfe, eğlenceye, dünya işlerine düşkün olmaya işaret eder. Rüyada kamp kurduğunu gören kişinin zevkleri ve keyfi doğrultusunda yaşadığına, din açısından da hata içinde olduğuna, sorumluluk ve görevlerini yerine getirmediğine tabir edilir.
Rüyada Mülteci Kampı Görmek

Rüyada mülteci kampı görmek sıkıntıya, zorluğa, olumsuz gelişmelere ve kötü olaylar yaşamaya işaret eder. Rüyada mülteci kampı gören kişinin maddi açıdan önemli bir sermaye ile giriştiği bir işin yolunda gitmeyeceğine, beklentilerinin boşa çıkacağına, zarar uğrayacağına, hem üzüleceğine hem de maddi sıkıntı içine düşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin aynı zamanda bir yakını tarafından ihanete uğrayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, kötü bir dönem içine gireceğine ve zor günler geçireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kamp görmek, kişinin hayatını yeniden gözden geçirecek olmasına yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatın temposundan daraldığı ve bu nedenle uzaklaşma istediğine işaret eden bu rüya, hayallerin yeniden gözden geçirilerek ideal kararların alınacak olmasına delalet eder.

Bu rüya aynı zamanda kişinin yalnız kalmaktan korkuyor olmasına da işaret eder. Kişinin içinde kalabalık bir aile özlemi olduğuna, bu yüzden de ya erken yaşta evlilik yapacağına ya da sürekli kalabalık içerisinde bulunmak isteyeceğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kamp görmek başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin gereksiz sorumluluklar altına girecek olmasına yormaktadır. Rüya sahibi bu sorumluklarla uğraşırken, şartları zorlayacak ancak bir yandan da mutsuz ve tedirgin hissedeceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kamp görmek, temposu yoğun bir işte çalışan rüya sahibinin sıkıldığına ve bir müddet ortamdan uzaklaşıp, kendisiyle baş başa kalmak isteyeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamettir. Yalnız kalmaktan korku duyan kişinin, sürekli kalabalık ortamlarda bulunmaya çalıştığına da yorumlandığı gibi, kalabalık aile özlemi nedeni ile erken yaşta evlilik yapmanın ve çok sayıda çocuk sahibi olmanın da tabiridir. Gereksiz şekilde sorumluluk altına girecek olan kişinin bir anda şartlarını zorlamaktan dolayı duyacağı mutsuzluğu ve tedirginliği delalet eden rüya, bağımsızlık mücadelesi verileceğine, kişinin kendisini kabul ettirmek için sürekli çaba göstermek zorunda kalacağına da alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Yapmak

Çok fazla fedakarlık yapmaktan sıkılan rüya sahibinin biraz kendisiyle ilgileneceğine, iç dünyasına döneceğine ve bu dönemde işlerini hafifleterek, özel ilgi alanlarına yöneleceğine alamet eder. Kabuğuna çekilmek, doğru kararlar almak manasına da gelen rüya, psikolojik olarak kendisini yorgun hisseden kişilerin bir anda yenilenmek isteyeceklerini ve yaşamlarında büyük kararlar alarak değişiklikler yapacaklarını da tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kampa Gitmek

Kalabalık bir grupla kampa gitmek, iyi bir arkadaş çevresine sahip olmaya, kişiye sosyal ve manevi anlamda tam bir uyum içinde yaklaşacak biriyle evlenmeye, eğlenceli geçecek bir hayata işarettir. Çok büyük sorunların olmayacağı, ufak tefek sağlık sorunları dışında kişinin mutsuzluğa kapılmadan, hayatın tadını doyasıya çıkaracağı bir yaşama kavuşacak olmasına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Görmenin Psikolojik Yorumu

İnzivaya çekilmek, dikkat çekmek ve yalnız hissetmek manasına gelir. Kişinin içinde yaşadığı çelişkili durumlardan ve korkularından kaynaklı bir şekilde ilgi odağı olmak için istemsizce çaba harcadığını ve başkalarının kendisiyle ilgilenmesinden mutluluk duyduğunu, öte yandan da ısrarla yalnız kalmak için uğraştığını bildirir. İkilemlerin ve çelişkilerin sembolüdür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kamp yaptığını görmek üstlendiğiniz sorumlukta başarısız olacağınızı bildirir. Kamp yeri görmek, sağlığınıza dikkat etmenizi belirtir. Rüyada kamp yaptığını görmek üstlendiğiniz sorumlukta başarısız olacağınızı bildirir. Kamp yeri görmek, sağlığınıza dikkat etmenizi belirtir. Kişi rüyasında gittiği kampta huzur duyuyorsa yardım alacak demektir. Huzursuz olursa sıkıntı duyar.Rüyada bir kampta bulundugunu görmek, girdigi her iste basarili olmadan ayrilacagina, kampta arkadaslariyla ba-zi oyun veya eglencelere katildigini görmek, yeni bir is denemesin de bulunacagina, bir askeri kampta oldugunu görmek, asker de-gilse, hastaliga, askerse bundan sonra basarili bir hayati olacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada tatil yapmak için kampa gittigini gören kimsenin hep bu dünya isleri ile ugrasmasina ve ahireti düsünmemesine isarettir. Tefekkür için kampa gittigini gören kimsenin ise, dünya ve ahiret saadetine ermesine isarettir.Rüyada kendinizi kamp yaparken görmek; Size güvenen insanların güvenlerini boşa çıkaracağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kampta Olduğunu Görmek

Kişinin rüyasında kampta olduğunu görmesi, rüya sahibinin hayır işleri peşinde koşacağına rivayet eder.



Rüyada kamp görmek, temposu yoğun bir işte çalışan rüya sahibinin sıkıldığı demektir. Kişinin bir müddet ortamdan uzaklaşıp, kendisiyle baş başa kalmak isteyeceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Yapmak

Rüya sahibinin bir süre daha çok kendi iç dünyası ile ilgileneceğine yorulmaktadır. Hayatı ile ilgili doğru kararlar alabilmek için kabuğuna çekilecek olan kişi, bu sürecin sonunda radikal kararlar alarak çok büyük değişiklikler yapacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Çadırı Görmek

Rüyada kamp çadırı görmek, tüccar için yolculuğa alamet eder. Kişinin ehil olan için yöneticiliğe, bekar için evlenmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kampa Gittiğini Görmek

Rüyada kampa gitmek güllük gülistanlık olacağına delalet eder. Kişinin bir konuda destek alacağına, ev taşımaya, para pul sahibi olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada kamp görmek, kişinin ikilimlerini ve çelişkilerini sembolize etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kampa Gitmek

Kalabalık bir grupla kampa gitmek, eğlenceli geçecek bir hayata işaret eder. Aynı zamanda kişinin sosyal ve manevi anlamda kendisini tamamlayan biri ile evleneceğine de delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Ateşi Görmek

Rüyada kamp ateşi görmek, gençlik hevesleri olduğuna rivayettir. Kişinin gençliğine özlem duyduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendinizi deniz veya bir kır kampında görmek, size emniyet edilen işlerde başarı gösteremeyeceğinize, işe yaramaz biri olarak tanınacağınıza işaret eder. Rüyasında tatil yapmak için bir kampa gittiğini gören kimse, hep dünya için çalıştığına ve ahiret işlerini unuttuğuna işaretle yorumlanır. Rüyada kendisi asker olmadığı halde kendinin askeri bir kampta olduğunu görmek, iyi değildir. Bu rüya hastalığa işaretle yorumlanır.Rüyada tefekkür için kampa gittiğini görmek, rüya sahibinin dünya ve âhiret saadetine ermesine işarrettir.Bir askeri kampa gittiğini görmek, asker değilse, hastalığa; askerse bundan sonra başarılı bir hayatı olacağına işaret eder.Rüyada bir kampta olduğunu veya kampı idare ettiğini görmek, ınemuryete veya kolay elde edilecek rızka işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kamp görmek kişisel durumlara, hayatta yapılacak bazı değişikliklere, değerlendirmelere ve kararlara işaret eder. Rüyada kamp gören kişinin iş hayatındaki düzenden, çok çalışmaktan sıkıldığına ve yorulduğuna, bu konu üzerinde düşüneceğine, isteklerini ve amaçlarını göz önünde bulundurarak kararlar vereceğine, hayatında o doğrultuda yenilikler yapacağına tabir edilir. Rüyada kamp görmek aynı zamanda kişinin yalnız kalmak istememesine, etrafında insanlara ve kalabalığa ihtiyaç duymasına işaret ettiği gibi geniş bir aile isteğine ve bu sebep ile genç yaşta evlilik yaparak çok çocuğa sahip olmaya da tabir edilir. Rüyada kamp gören kişinin aynı zamanda fazla sorumluluk almaktan dolayı keyfinin kaçacağına, endişeye ve huzursuzluğa kapılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için gayret içinde olacağına ve mücadele edeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Yaptığını Görmek

Rüyada kamp yaptığını görmek yeniliklere, değişikliklere ve bazı girişimlerde bulunmaya işaret eder. Rüyada kamp yaptığını gören kişinin ruhsal açıdan yorgun ve kötü hissedeceğine, kendisiyle meşgul olacağı bir dönem içine gireceğine, çeşitli yenilikler yapmak isteyeceğine ve bu yolda adımlar atacağına tabir edilir. Rüya sahibinin doğru kararlar vereceğine ve hayatını önemli ölçüde değiştireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Kurduğunu Görmek

Rüyada kamp kurduğunu görmek maneviyattan uzaklaşmaya, keyfe, eğlenceye, dünya işlerine düşkün olmaya işaret eder. Rüyada kamp kurduğunu gören kişinin zevkleri ve keyfi doğrultusunda yaşadığına, din açısından da hata içinde olduğuna, sorumluluk ve görevlerini yerine getirmediğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mülteci Kampı Görmek

Rüyada mülteci kampı görmek sıkıntıya, zorluğa, olumsuz gelişmelere ve kötü olaylar yaşamaya işaret eder. Rüyada mülteci kampı gören kişinin maddi açıdan önemli bir sermaye ile giriştiği bir işin yolunda gitmeyeceğine, beklentilerinin boşa çıkacağına, zarar uğrayacağına, hem üzüleceğine hem de maddi sıkıntı içine düşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin aynı zamanda bir yakını tarafından ihanete uğrayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, kötü bir dönem içine gireceğine ve zor günler geçireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kampa gittiğini görmek

Rüyada kampa gittiğini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olmaya, rahatlığa, eğlenceye, mutluluğa ve keyfe işaret eder. Rüyada kampa gittiğini gören kişinin sosyal hayatının iyi olduğu gibi özel hayatının da güzel olacağına, mutlu olacağı bir evlilik yapacağına ve eşi ile birlikte uyum içinde yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin hayatının yolunda gideceğine, dert ve üzüntü çekmeden bir hayat süreceğine, keyfinin ve huzurunun yerinde olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göl Kenarında Kamp yapmak

Rüyada bir gölün kenarında kamp yaptığını görmek hayra, iyiliğe, başarıya ve itibar sahibi olmaya işaret eder. Rüyada göl kenarında kamp yaptığını gören kişinin iş hayatının yolunda gideceğine, sosyal hayatının hareketli olacağı bir döneme gireceğine ve insanlar tarafından saygı göreceğine tabir edilir. Rüya sahibinin aynı zamanda yardımsever bir kişi olduğuna, etrafındaki insanlara birçok iyilikte ve destekte bulunacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi eğer göl kenarında tek başına kamp yaptığını gördüyse ruhsal ve zihinsel açıdan rahatlamak, bazı değerlendirmelerde bulunmak için kendi kendine kalacağına, farklı bir ortamda dinleneceğine ve düşüneceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kampa gittiğini görmek ne anlama gelir?
Rüyada kampa gittiğini görmek ne anlama gelir?

Kampa dünyalık için veya tefekkür için gitmiş olmaya göre ayrı ayrı tabir edilir. Tatil için kampa gidildiyse, hep bu dünya için çalışıldığına; tefekkür için gidildiyse, dünya ve ahiret saadetine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KAMPA GİTTİĞİNİ GÖRMENİN İSLAMİ RÜYA TABİRİ...

Rüyada bir kampta olduğunu veya kampı idare ettiğini görmek, memuriyete ceya kolay elde edilecek rızka delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Yapmak

Eğer rüyada bir kampa gittiğinizi görmek bu dünya işleriyle meşgul olmaya ve ahiret hayatını düşünmemeye işaret edebilir. Eğer bir kimse kampa düşünmek için gitmişse bu rüya o kimsenin, dünya ve ahiret mutluluğuna ermesine yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kamp ateşi görmek

Rüyada kamp ateşi görmek, gençlik hevesileriniz olduğuna, gençliğinize özlem duyduğunuza işaret eder..
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Görmek Tabiri

Rüyada kampa gittiğini görmek, erdemli işler yapmak için kendine vakit ayırmaya ve özlediği huzura kavuşmaya işaret eder.

Bir etkinlik veya yarışma için kampa alındığını görmek, bazı şeyleri başarmak için özel bir gayret sarfet-meye, disiplinli olmaya işaret eder.

Yeşillikler içinde bir kamp alanı görmek, huzur ve mutluluğa, sevinç ve müjdeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Görmek
Rüyada kamp görmek; Rüyada bir kampta bulunduğunu görmek, girdiği her işte başarılı olmadan ayrılacağına, kampta arkadaşlarıyla bazı oyun veya eğlencelere katıldığını görmek, yeni bir iş denemesinde bulunacağına, bir askeri kampta olduğunu görmek, asker değilse, hastalığa yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Görmek

Rüyada kendinizi deniz veya bir kır kampında görmek, size emniyet edilen işlerde başarı gösteremeyeceğinize, işe yaramaz biri olarak tanınacağınıza işaret eder. Rüyasında tatil yapmak için bir kampa gittiğini gören kimse, hep dünya için çalıştığına ve ahiret işlerini unuttuğuna işaretle yorumlanır. Rüyada kendisi asker olmadığı halde kendinin askeri bir kampta olduğunu görmek, iyi değildir. Bu rüya hastalığa işaretle yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tefekkür için kampa gittiğini görmek, rüya sahibinin dünya ve âhiret saadetine ermesine işarrettir.

Bir askeri kampa gittiğini görmek, asker değilse, hastalığa; askerse bundan sonra başarılı bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada bir kampta olduğunu veya kampı idare ettiğini görmek, ınemuryete veya kolay elde edilecek rızka işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Görmek
Rüyada kamp görmek, rüya sahibinin daha disiplinli ve düzenli yaşaması gerektiğine, uykusuna ve beslenmesine dikkat etmesine, doktor kontrollerini de ihmal etmemesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Yapmak
Rüyasında kamp yaptığını gören kişi, atılımda bulunduğu ve girişim yaptığı işlerden yana hayal kırıklığına uğrayacak demektir. Rüyayı gören kişinin çok büyük beklentilerle girdiği işinden yana şansının yaver gitmeyeceğine ve sonucun üzücü olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Kurmak
Rüyada kamp kurmak, rüya sahibinin eğlence, keyif ve zevk peşinde olduğuna, inancını ve ibadeti boşladığına, kendini bu dünyaya kaptırdığına ve sadece menfaat düşündüğüne yorulur. Kişi, hayır işlerinden bihaberdir ve hak yolunda yapılması gerekenleri hiç umursamıyordur diye değerlendirilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kamp Görmek
Rüyada kamp görmek, temposu yoğun bir işte çalışan rüya sahibinin sıkıldığına ve bir müddet ortamdan uzaklaşıp, kendisiyle baş başa kalmak isteyeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamettir. Yalnız kalmaktan korku duyan kişinin, sürekli kalabalık ortamlarda bulunmaya çalıştığına da yorumlandığı gibi, kalabalık aile özlemi nedeni ile erken yaşta evlilik yapmanın ve çok sayıda çocuk sahibi olmanın da tabiridir. Gereksiz şekilde sorumluluk altına girecek olan kişinin bir anda şartlarını zorlamaktan dolayı duyacağı mutsuzluğu ve tedirginliği delalet eden rüya, bağımsızlık mücadelesi verileceğine, kişinin kendisini kabul ettirmek için sürekli çaba göstermek zorunda kalacağına da alamet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

637 Aktif
0 Üye ve 637 misafir
Bugün : 8574
Dün : 21898
Toplam : 48088746
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...