Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
535 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kedi etinden yemek eldeki imkanları en iyi şekilde kullanıp bir iş yapılacağına aynı zamanda çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına ve kısa süre içinde bir eve sahip olunacağına alamettir. Bazı kerede rüyada kedi eti yemek ele geçecek mal demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

35 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada kedi eti yemek, ilk olarak gören kişinin sihirbazlık öğreneceğine yorumlanmaktadır. Ancak bu yorumlamanın yanı sıra bazı durumlarda bildirilmektedir. Rüyada kedi eti yediğini gören kişinin bir olumlu sonuç sonrasında çok sevineceğine yorumlanmaktadır. Bunun yanı sıra rüyayı gören kişiye verilen birçok sözün kısa süre içerisinde tutulacağına yorumlanmaktadır. Bu da kişiyi oldukça mutlu edebilmektedir. Rüyayı gören kişinin bu sıralar da ekonomik yönden yüksek getiri olan bir yatırım yapacağı belirtilmektedir. Bu sayede rüyayı gören kişi ekonomik yönden rahatlayacağı anlaşılmaktadır. Önceden maddi yönden birçok sıkıntı çekmesine karşın bu yatırım sonrasında bu maddi sıkıntılardan tamamen kurtulacaktır.Rüyada kedi eti yemek,
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
sevgiliyi gıybet etmektir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Yemek tabiri
İş hayatı ve aile hayatı ile ilgili olarak atılan adımların kazanç getireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.Elde bulunan imkânlarla en iyi şekilde bir iş kurulacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına ve kısa süre içinde bir eve sahip olunacağına alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi eti görmek ve yemek

Eğer et çiğ ise nankör biri yüzünden büyük bir günaha girmek üzeresiniz demektir. Çok dikkatli olun, düşünmeden davranırsanız başınız belaya girebilir. Rüyada kedi eti yediğini görmek, haram yiyen birinin ya da bir hırsızın malından fayda sağlayacağının habercisidir. Rüyada kedi eti yemek aynı zamanda sihirbazlık hilelerini öğreneceğinize de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Yemek Görmek

Rüyada kedi eti yediğini görmek, sihirbazlık öğreneceğinize işaret eder. sihirle uğraşmaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiğ kedi eti yemek

Rüyada kedi eti yediğini gören kişi arzuladığı birçok hayali gerçekleştirecektir. Bunun yanı sıra kavuşmasını imkansız olarak gördüğü birçok şeye de kavuşabileceğine yorumlanmaktadır. Kısa süre içerisinde birçok hayırlı haberler alabileceği belirtilmektedir. Bu da rüyayı gören kişinin hayatında birçok olumlu sonuç doğacağı anlamına gelmektedir.Rüyada Kedi Eti Yemek Olumsuz olarak rüyayı yorumlamak gerekirse rüyayı gören kişinin bir süre sonra fukaralığa düşebilmesi mümkündür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi eti yemek,

Bazı olumsuz sıkıntılarla karşı karşıya kalabilir. Bununla birlikte içinden çıkılması güç bir olayın içine istemeden dahil olabilir. Bunlardan en önemlisi de düşmanlığını uzun süredir saklayan bir akraba ile karşı karşıya kalmasına yorumlanmaktadır. Bu durum hiçbir insanın karşılaşmak istemediği olumsuz bir durumdur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi eti yiyen kişinin başına uzun zamandır korktuğu birçok olayın gelmesi mümkündür. Rüyayı genel olarak yorumlamak gerekirse eğer olumlu yönden kişinin bu zamana kadar çektiği birçok sıkıntının meyvelerini iyi bir şekilde alacağı belirtilmektedir. Birçok sıkıntı ile hasret kaldığı büyük kazanca kısa sürede kavuşabileceğine yorumlanmaktadır. Uzun süredir hayallerini süsleyen rahatlığa ve huzura kavuşabileceğine yorumlanmaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki her rüyanın olumsuz yönleri de olabilmektedir. Ancak bu rüyada ağır basan taraf rüyayı gören kişinin hayatında olumlu gelişmelerin olacağıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi görmek adlı makalemizi de okuyarak rüyanız hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve daha ayrıntılı olarak yorumlama şansı bulabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabirleri uzmanlarımızın rüyanızı yorumlaması için lütfen yorumlar kısmında rüyanızı anlatarak bize ulaşın. Rüya Tabirleri yorumda kullanılan mail adresine gönderilecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Yemek Rüyada kedi eti yemek hayır kapısı demektir. iş hayatınız ile atacağınız adımlarınız sizi hem maddi hem de maddi olarak rahatlatacak anlamına gelir. Yeni girilecek işin beklediğinizden fazla kazanç getireceğine delalet edilir. Rüyada kedi eti yemek aynı zamanda var olan düşmanlarınızı yenilgiye uğratacağınız anlamını taşımaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin kedi yediğini görmek, düşmanlarınızın tek tek hayatınızdan uzaklaşacağı anlamına gelir. Kedi eti, hayırlı bir iş kapısı demektir. Evden ayrılacak insan anlamına da gelmektedir. Bazı yorumculara göre belirli bir sebepten dolayı evden uzaklaşmak gerektiği ve bir süre için de olsa eve gelmemek anlamına gelmektedir. Ayrıca kişide kadınsal duyguların yüksek olduğu ve bunun önüne geçilmeli olduğunu işaret eder. Alınacak yeni araba ve yeni ev eşyası olarak da yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi eti yemek görmek, rüyayı gören kişinin kendi çıkarları uğruna yanlış yollara sapması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin yükselmek için masum insanlardan fayda sağlamaya çalışmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin itibarını kaybedeceğine ve ailesi tarafından dışlanacağına işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin kötüye gitmesine ve zarara uğramasına işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin söylediği yalanların ortaya çıkması şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Kedi Eti Yediğini Görmek

Rüyasında bir başkasının kedi eti yediğini gören kişinin alacağı sevindirici bir haber şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin sevinç göz yaşı dökeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin ya da sevdiği birinin sağlığına kavuşmasına ve kutlama yapmalarına işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin bollaşacağına ve aylık gelirinin yükseleceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesi ile birlikte geçim sıkıntısı derdine düşmeden huzurlu ve sağlıklı bir hayatları olacağı şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı yorumculara göre ise rüyada kedi eti kesmek, rüyayı gören kişinin bir aile büyüğünden kalacak mirasa ya da alınacak pahalı bir hediyeye işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin şansının açık olduğu ve kısmetlerin ayağına kadar geleceği bir döneme girdiği şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Pişirdiğini Görmek

Rüyasında kedi eti pişirdiğini gören kişinin eşi tarafından ihanete uğraması şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin bir dostu ya da ailesinden birinden göreceği hayal kırıklığına da işaret eder. Rüya sahibinin üzüleceği bir haber almasına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyada kedi eti pişirmek, rüyayı gören kişinin bir iş gezisine çıkacağına ve hayırlı haberlerle geri döneceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiğ Kedi Eti Yediğini Görmek

Rüyasında çiğ kedi eti yediğini gören kişinin yakın zamanda bir dostu ile yapacağı tartışma şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında pişmemiş kedi eti yemesi, hayırlı şekilde tabir edilmez. Rüya sahibinin karşılaşacağı kötü niyetli insanlara ve onlara kanarak iş yapmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin şansının kapanmasına ve kısmetlerin bir bir kaçmasına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüya sahibinin yapacağı hayırlı bir işin yerine ulaşmamasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Kestiğini Görmek

Rüyasında kedi eti kestiğini gören kişinin mal varlığında yaşayacağı artış şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinin artacağına ve eline geçecek kazancının artacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin işinde terfi almasına ya da yeni bir iş ortaklığı içinde olmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Yemek

Rüyada kedi eti yemek; bazı kültürlerde (özellikle Mısır Kültüründe) sadakatsizlik ile bazı (İslami) kültürlerde haram, çalıntı mal ile açıklanır. Genel anlamda rüyada kedi eti yemek; hayırsız, uğursuz işler yapmak, aşkına, evliliğine sadık olmayarak harama el sürmek, ihanet etmek, birinin hakkını gasp etmek anlamlarına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi eti yemek korkunç ve iğrenç görünen bir kedi eti ise her yönden zarara ziyana uğrayacağınızı ve malınızın hayrını göremeyeceğinizi işaret eder. Bazı rüya tabirlerine göre bilhassa erkeklerin gördüğü bu rüya yabancı biri ile cinsel birliktelik içerisinde olup, sevdiği kişiyi, eşini aldattığına ve pişmanlık duyacağına yorumlanır. Kadınların bu rüyayı görmeleri ise çok fazla yalan söylediklerine, fesatlık, fitnelik ile etrafına zarar verdiğine göstergedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Görmek

Rüyada kedi yalnızlık ve bireysellik sembolüdür ancak insanlar ile dostluk kurduğu görülen kediler kişinin duygusal hassasiyetini gösterir. Rüyada kedi aynı zamanda gizli arzuları ve cinsel istekleri ifade eder. Rüya gören kişi için sezgilerin gücünü kullanmaya dikkat çeken kedi rüyaları kişiye özel mesajlar verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Kovalamak

Rüya gören kişinin bir kediyi kovalaması servet ve prestij peşinde olduğuna yorumlanır. Kişinin kendisi, uzakta olan bir kediyi orman içinde kovaladığını görüyor ise bu zenginlik ve zengin yaşama ulaşmasının biraz daha güç ve engelli olacağına yorumlanır. Rüyada kediyi öldürmek amacı ile kovaladığını görmek; aşk ilişkilerinde başarısızlık veya arkadaşlarının sahteliklerini, gerçek yüzlerini görmesi anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi eti yemek, kişinin işlerini yoluna koymak ve para kazanmak için çeşitli üçkâğıda, yalana ve dolana başvuracağına ve sonunda sevdiklerine karşı mahcup duruma düşeceğine delalet eder. Rüya sahibinin, yaptığı ya da yapacağı yanlışlardan ötürü çeşitli musibetlere ve problemlere rastlayacağına ve büyük açmazlara düşeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Yemek

Rüyada kedi etinden yemek eldeki imkanları en iyi şekilde kullanıp bir iş yapılacağına aynı zamanda çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına ve kısa süre içinde bir eve sahip olunacağına alamettir. Bazı kerede rüyada kedi eti yemek ele geçecek mal demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi genel anlamda çocuk olarak yorumlanır. Şöyle ki rüyasında kedi gören kimse evli ise bu çiftin çocukları olacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibi eğer bayan ise, eşinden yana bir takım sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.
Rüyada kedi ısırması görmek, çevrenizde yer edinmeye başlayacak bazı kişilerin çok kurnaz olacağına, arkanızdan iş çevireceğine, yapılan birçok iyiliğin karşısında büyük nankörlük yapacağına, iki yüzlü davranacağına işaret eder. Rüyada kedi ısırması, evli ve çocuk sahibi olan kimselerin, çok dikkat etmesi gereken bir rüya şeklidir. Çünkü bu rüya, aile bireylerinin çocuklarının üstüne çok fazla gittiklerinin ve bu durumdan çok zararlı çıkacak olmalarının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Saldırması

Rüyada kedi saldırması görmek, çok büyük ilahi mesajlar içeren bir rüyadır. Rüya sahibinin ciddi anlamda uyarıcı niteliğindedir. Bu rüyayı gören kimse için dikkatli olma vaktinin geldiğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin okulundaki başarısında, iş yerindeki başarısında veya evlilik hayatındaki mutlulukla gözü olan kimseleri simgelemektedir bu rüya. Rüya sahibinin bulunduğu mevcut konumu kıskanan, çekemeyen ve kıskançlıktan hırs yaparak rüya sahibinin canı yakacak kimselerin olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KEDİ ETİ YEMEK NE ANLAMA GELİR?

İş hayatı ve aile hayatı ile ilgili olarak atılan adımların kazanç getireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret eder. Elde bulunan imkânlarla en iyi şekilde bir iş kurulacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına ve kısa süre içinde bir eve sahip olunacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KEDİ TIRMALADIĞINI GÖRMEK


Rüyanızda kedi sizi tırmalamışsa etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına delalet eder. Size saldıran kedi eğer erkekse bir hastalık geçireceğiniz şeklinde yorumlanır. Eğer bu kedi yabani bir erkek kedi ise geçireceğiniz hastalık şiddetli olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KEDİ İLE KAVGA


Rüyanızda bir kedi ile kavga etmişseniz bir hastalık geçireceğiniz şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyanızda kediyle kavga ederek yenilmişseniz hastalıklarınızdan hızlı bir şekilde kurtulacağınıza delalet eder. Aynı zamanda bu rüya mutlu günlerin yakında olduğun da işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KEDİYİ ISIRMAK


Rüyada siz kediyi ısırıyorsanız veya ona zarar veriyorsanız, hastalığınızın biraz fazla zaman süreceğine delalet eder. Eğer hasta değilseniz sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız gerekir çünkü uzun süreli bir rahatsızlık geçirebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KEDİ ETİ YEMEK


İş hayatı ve aile hayatı ile ilgili olarak atılan adımların kazanç getireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret eder. Elde bulunan imkânlarla en iyi şekilde bir iş kurulacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına ve kısa süre içinde bir eve sahip olunacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KEDİ ETİ YEMEK

Rüyada kedi eti yemek; iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Birincisi; haram lokma şeklinde izah edilirken, ikincisi ise; aile ve iş hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağına kanaat getirilir. Yine işinde başarılı bir kimseyle birlikte yola çıkmak şeklinde de izahı yapılmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Saldırması

Rüyada kedi saldırması görmek, hayra yorumlanmaz. Rüya sahibi yaşamında sıkıntılı günler geçirecektir. Belli bir dönem bu sıkıntılı süreçten çıkamayacak ve keder sahibi olacaktır. Çevresindeki insanlardan, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan göreceği zarar rüya sahibinin bundan sonraki arkadaşlık seçimlerinde daha dikkatli davranacaktır. Ayrıca bu yaşanacak olaylar rüya sahibinin ailesine de etki edecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KEDİ YEMEK Kedi etini rüyasında yediğine şahit olan bir kişinin hayatında sihirbazlık hileleri öğreneceği anlamı taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Yemek Rüyada kedi eti yemek hayır kapısı demektir. iş hayatınız ile atacağınız adımlarınız sizi hem maddi hem de maddi olarak rahatlatacak anlamına gelir. Yeni girilecek işin beklediğinizden fazla kazanç getireceğine delalet edilir. Rüyada kedi eti yemek aynı zamanda var olan düşmanlarınızı yenilgiye uğratacağınız anlamını taşımaktadır.
Rüyada birinin kedi yediğini görmek, düşmanlarınızın tek tek hayatınızdan uzaklaşacağı anlamına gelir. Kedi eti, hayırlı bir iş kapısı demektir. Evden ayrılacak insan anlamına da gelmektedir. Bazı yorumculara göre belirli bir sebepten dolayı evden uzaklaşmak gerektiği ve bir süre için de olsa eve gelmemek anlamına gelmektedir. Ayrıca kişide kadınsal duyguların yüksek olduğu ve bunun önüne geçilmeli olduğunu işaret eder. Alınacak yeni araba ve yeni ev eşyası olarak da yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Yemek Görmek   

Rüyada kedi eti yemek görmek, rüyayı gören kişinin kendi çıkarları uğruna yanlış yollara sapması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin yükselmek için masum insanlardan fayda sağlamaya çalışmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin itibarını kaybedeceğine ve ailesi tarafından dışlanacağına işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin kötüye gitmesine ve zarara uğramasına işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin söylediği yalanların ortaya çıkması şeklinde de yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

589 Aktif
0 Üye ve 589 misafir
Bugün : 6379
Dün : 21898
Toplam : 48086558
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...