Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada misafir görmek, rüya yazarlarının hemen hepsi tarafından en hayırlı rüyaların içerisinde gösterilir. Rüyasında misafir gören kimsenin hanesinin bolluk göreceği ve oğlan çocuğu sahibi olacağı rivayet olunmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
İnsanın hiç tanımadığı veya hoşlanmadığı kimselerle misafirliğe gitmesi, aynen hoşlanmadığı veya sevmediği bir şahıs tarafından rahatsız edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı veya iyi duygular hissetmediği kimselere misafir olması, yine sevmediği bir kişi tarafından rahatsız edileceğine yorumlanır.

Gelen misafir temiz, pak, güzel yüzlü ise bolluk ve güzel haberdir.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek; malınızın artacağına, misafirinize büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek; yaptığınız iyliklerin karşılığını fazlası ile alacağınıza işarettir.
Rüyada misafir görmek çok hayırlıdır. Kişinin evinde meydana gelecek olan bolluğa ve berekete işaret eder. Rüyada misafir gören kişinin erkek bir evladı olacak demektir. Rüyada misafir gören kişinin rüyası güzel sözler işiteceği ve mutluluk verici olaylar yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada istemeye istemeye misafirliğe giden kişi onu sevmeyen ve kendisinin de sevmediği kişi ya da kişiler tarafından huzursuz edilecek, morali ve motivasyonu düşecek demektir. Bir kişi rüyasında sevmediği, konuşmadığı hatta arasında düşmanlık bulunan birilerinin evine giderse rüyasında gördüğü o kişilerle arasında bir gerginlik yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada evine gelen misafirlerine yiyecek ya da içecek bir şeyler sunduğunu gören kişinin çok cömert olduğu ve yüce gönüllüğü sayesinde hep iyi şeylerle karşılaşılacağına delalet eder.
Rüyada Misafir Ağırlamak

Rüyada evine misafir gelen kişinin evinde bolluk, bereket ve zenginlik olacak demektir.
Rüyada Konuk Görmek

Rüyada konuk görmek haneyi temsil eder. Eve gelen konuklar eğer görgülü ve kibar kişilerse evde güzel gelişmeler yaşanacak hem mutluluk hem de zenginlik olacak demektir.
Rüyada Misafirliğe Gitmek

Rüya sahibi eğer, haz etmediği kişilerin evinde kendini misafir olarak görürse bu neşesinin kaçmasına neden olacak olan olayların yaşanacağına işaret eder.
Rüyada Eve Misafir Gelmesi

Rüyasında evinde misafir olduğunu ve onları ağırlamak için elinden gelen her türlü ikramı yaptığını gören kişinin kazancı, malı ve rızkı artar.
Rüyada Evde Kalabalık Görmek

Rüyada kalabalık görmek iyi değildir, kişinin içine düşeceği zor ve kötü koşulların habercisidir. Hane içinde kalabalık görmek, eğer gelen kalabalık hoş ve güzel kimselerden oluşuyorsa hayra alamettir. Hane içinde yaşanacak mutlu gelişmelere, sevinçli ve müjdeli haberlere aynı zamanda bereketin, bolluğun ve kazancın artacağına delalet eder.
Rüyada Misafir Olmak

Hane içindek tartışmaların ve sorunların kısa bir zaman içinde son bulacağına, bu sayede çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine işarettir. Rüyada arkadaşa misafir olmak, güzel bir başlangıç yapılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına ve kısmetin açılacağına yorulur.
Rüyada Yemeğe Misafir Çağırmak

Rüyayı gören kişinin, iş ve aile hayatı içinde istediği her şeye sahip olacağı, yaptığı yardımlar sayesinde bol bol hayır duası alacağı, zor geçen bir dönemin sona ereceği, kıskançlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağı, karanlıkların aydınlanacağı ve aile büyüklerinden birinin vereceği destek sayesinde kazançlı bir işe girileceği anlamına gelir. Rüyada yemeğe misafir çağırmak ve bir şey ikram etmek, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve vicdanen çok rahat olunacağına alamettir.
Rüyada Cumhurbaşkanı Misafir Etmek

Haneye girecek bir kişi sayesinde işle ilgili büyük bir adım atılacağına, bu adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine ve bol kazançlı bir iş yapılacağına işaret eder. Rüyada cumhurbaşkanı misafir etmek ve çay ikram etmek, büyük çabalarla ortaya konulan çalışmalar sayesinde hayallere kısa süre içinde ulaşılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına ve gösterişli bir eve sahip olunacağına delalet eder.
Rüyada Habersiz Misafir Gelmesi

Aşk hayatında çok uzun zamandan beri fırtınalı geçen bir birlikteliğin yakında sona erdirileceğine, bu sayede kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine tabir edilir. Rüyada habersiz misafir gelmesi ve misafiri kovmak, birçok sıkıntı ile karşı karşıya kalınacağına, bu yüzden gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına ve helal rızka sahip olunacağına işarettir.
Rüyada İftara Misafir Gelmesi

Rüya sahibinin, kendisini kötü hissettiği bir dönemde edeceği duanın karşılık bulması sayesinde işlerinin açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, anne babasının dualarını alacağına ve zorlukları kolayca  aşacağına rivayet edilir. Rüyada iftara misafir gelmesi ve çorba içmesi, hayal edilen bir tatile çıkılacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sahip olunan şeyleri kıskanan kişilerin hem iş hayatından hem aile hayatından uzaklaştırılacağına ve her zaman çok iyi bir kişi olunacağına yorulur. Böyle bir rüya görüldüğü takdirde yapılan işe önem verilmesi gerektiği ve bu sayede bu işten daha çok ve daha büyük kazanç elde edileceği anlaşılmalıdır.
Rüyada İstenmeyen Misafir Gelmesi

Sağlık sorunları yüzünden uzun bir zamandan beri yaşanan sıkıntıların ve tatsızlıkların devam edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet edebileceğine yorumlanır. Rüyada istenmeyen misafir gelmesi ve yatıya kalması, işlerin bazı talihsiz durumlar yüzünden içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına ve baba ile bir sıkıntıdan ötürü ters düşüleceğine alamet eder.
Rüyada Misafir Davet Etmek

Eğitim hayatından çıktıktan sonra iş hayatına atılmaya, hem ruhsal hem parasal olarak çok yol katetmeye, ferahlığa çıkmaya, yapılan işten gelecek yüklü bir parayı yeni bir iş için kullanmaya, aile hayatını bozmak için eşler arasında laf taşıyan ve bu sayede hain emellerine adım adım yaklaşmakta olan bir kişi ile büyük bir tartışma yaşamaya yorumlanır. Rüyada yatılı misafir davet etmek, iyi kalpli bir kişi olan rüya sahibinin, birçok konuda kendisini geliştirmesi sayesinde daha fazla iş bulma imkanına sahip olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine delalet eder.
Rüyada Misafir Doyurmak

Kısmetin açılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir. Rüyada genç misafir doyurmak, eşlerin birbirleri için çok değerli olduklarının farkına varacaklarına, yaklaşan özel bir günden dolayı birbirlerine hediye alacaklar, toprak işleriyle ilgilenip stres atacaklar, gezip dolaşmak için zaman yaratacaklarına ve mutlu olacaklarına tabir edilir.
Rüyada Misafir Doyurmak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına ve geçen zamanın etkilerini en aza indirgemeye  çalışılacağına yorulur. Rüyada yatılı misafir doyurmak, etraftaki kişilerden kaynaklanan güvensizlik duygusunun iş hayatında baş ağrısına sebep olacağına, zararların günden güne artacağına, kurulacak olan bir iş yeri ile daha büyük kazanç elde edileceğine ve yakın bir tarihte bir işe girileceğine işarettir.
Rüyada Misafir Kadınlar Görmek

Kişi, çok istediği bir şeyi yapmak için bulduğu bir kaynakla daha iyi yerlere gelecek demektir. Sorun yaratacak ve parasal olarak darboğaza girilmesine  sebep olacak bir yolda ilerleneceğine, bu sayede işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına bu reçetelerin ardından çok daha rahat bir nefes alınacağına delalettir. Rüyada misafir kadınlara yemek vermek, zorlu geçen bir dönemin finaline yaklaşıldığına, birçok insanı şaşırtacak bir başarıya adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine tabir edilir.
Rüyada Misafir Görmenin Psikolojik Yorumu

Misafir bireyin iki ayrı mizacına işaret eder. Ya çok dışa dönük, insanlarla iç içe, neşesini paylaşmayı bildiği gibi derdini, kederini ve göz yaşını da saklamayan ve paylaşan kimse olduğunu gösterirken yani bireyin sosyal bir kişilik olduğu, toplumda yer edindiği ve insanlara yakın durduğu anlamına gelirken bir diğer yandan da bunun tam aksine içine kapanık, kendisiyle yaşayan, kimseye dert yanmayan, içini açmayan, konuşmayı ve iletişimi sevmeyen ya da bundan özellikle kaçınan ve toplumda da silik bir karakter olduğunu ifade eder. Her iki durumun da altında yatan pek çok olumlu ve olumsuz etken vardır. Yani bir bireyin sosyal olmasında nasıl ki hem aile hem dış faktörler etkilidir asosyal olması durumda da pek çok faktör rol oynar.

Rüyanızda küskün olduğunuz veya sizi sevmeyen birinin hanesine misafir olduğunu görmeniz söz konusu kişilerle yakın zamanda tatsız hadiseler yaşayacağınıza işarettir. Rüyanızda size gelen misafire yiyecek ve içecek ikramında bulunduğunuzu görmeniz ise bonkör ve misafirperver biri olduğunuza yorumlanır.

Rüyada Erkek Misafir Görmek
Müjdeli havadise, arkadaşlarla güzel ilişkiler kurmaya, şansa ve mutluluğa delalet eder.

Rüyada Misafir Ağırlamak
Rüyasında misafir ağırladığını gören kimsenin zenginleşeceği ve evinin bolluk göreceği rivayet edilir.

Rüyada Kalabalık Misafir Görmek
Rüyasında evine kalabalık misafirin geldiğini gören kimsenin çevresinin geniş olduğu ve sosyal çevresi tarafından sevildiği yorumu yapılır.

Rüyada Evde Kalabalık Görmek
Rüyada evde kalabalık misafir görmek; hane içinde yaşanacak mutlu gelişmelere, sevinçli ve müjdeli haberlere aynı zamanda bereketin, bolluğun ve kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada İstenmeyen Misafir Gelmesi
Rüyada istemediğiniz birinin evinize misafir olarak gelmesi rüya sahibinin sağlık problemlerinin tüm yolları denemesine rağmen devam edeceğine ve hastalığın pençesinden kurtulamamaya delalet eder.

Rüyada Habersiz Misafir Gelmesi
Rüyanızda evinize davetsiz bir misafirin geldiğini görmeniz problemlerle devam eden ilişkinizin sona ereceğine bu durumdan hoşnut olup yeni limanlara yelken açarak rahatlayacağınıza işarettir.
Rüyada Cumhurbaşkanı Misafir Etmek
Rüyada Cumhurbaşkanı misafir etmek; haneye girecek bir kişi sayesinde işle ilgili büyük bir adım atılacağına, bu adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aynı zamanda rüyada görülen misafir rüya sahibinin iltifat göreceği ve sevindirici hadiselerle yüzleşeceği tabir olunmaktadır. Rüyasında istemediği bir yere misafir olan kişinin arasının iyi olmadığı kimseler tarafından kırılacağı ve rahatının bozulacağı yorumu yapılır.
Rüyanızda küskün olduğunuz veya sizi sevmeyen birinin hanesine misafir olduğunu görmeniz söz konusu kişilerle yakın zamanda tatsız hadiseler yaşayacağınıza işarettir. Rüyanızda size gelen misafire yiyecek ve içecek ikramında bulunduğunuzu görmeniz ise bonkör ve misafirperver biri olduğunuza yorumlanır.

Rüya tabirlerine göre misafir ile ilgili görülen diğer rüyaları ve anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz:
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Misafir Görmek

Rüyada erkek misafir görmek, müjdeli havadise, arkadaşlarla güzel ilişkiler kurmaya, şansa ve mutluluğa rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Ağırlamak

Rüyasında misafir ağırladığını gören kimsenin zenginleşeceği ve evinin bolluk göreceği rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Misafir Görmek

Rüyasında evine kalabalık misafirin geldiğini gören kimsenin çevresinin geniş olduğu ve sosyal çevresi tarafından sevildiği yorumu yapılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Kalabalık Görmek

Rüyada evde kalabalık misafir görmek; hane içinde yaşanacak mutlu gelişmelere, sevinçli ve müjdeli haberlere aynı zamanda bereketin, bolluğun ve kazancın artacağına rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İstenmeyen Misafir Gelmesi

Rüyada istemediğiniz birinin evinize misafir olarak gelmesi rüya sahibinin sağlık problemlerinin tüm yolları denemesine rağmen devam edeceğine ve hastalığın pençesinden kurtulamamaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Habersiz Misafir Gelmesi

Rüyanızda evinize davetsiz bir misafirin geldiğini görmeniz problemlerle devam eden ilişkinizin sona ereceğine bu durumdan hoşnut olup yeni limanlara yelken açarak rahatlayacağınıza delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Davet Etmek

Rüya yorumcuları rüyasında evine misafir davet ettiğini gören kişilerin öğrencilik hayatlarını tamamlayarak ticari yaşama yönelmelerine ve bu işlerden önemli rant sağlayacaklarına delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Olmak

Rüyada misafir olmak, güzel bir başlangıç yapılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına ve kısmetin açılacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cumhurbaşkanı Misafir Etmek
Rüyada Cumhurbaşkanı misafir etmek; haneye girecek bir kişi sayesinde işle ilgili büyük bir adım atılacağına, bu adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Kadınlar Görmek

Rüya sahibi kişi, çok istediği bir şeyi yapmak için bulduğu bir kaynakla daha iyi yerlere gelecek demektir. Uzun zamandır yaşanan maddi zorluklarla başa çıkmaya başlayacağının müjdecisi bir rüya olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibi kişinin çok dışa dönük, insanlarla iç içe, mutlu olduğunda etrafına neşe saçtığı gibi, keyifsiz olduğunda da bunu saklamayan ve paylaşan kimse olduğunu gösterirken yani bireyin sosyal bir kişilik olduğu, toplumda yer edindiği ve insanlara yakın durduğu anlamına gelirken bir diğer yandan da bunun tam aksine içine kapanık, kendisiyle yaşayan, kimseye dert yanmayan, içini açmayan, konuşmayı ve iletişimi sevmeyen ya da bundan özellikle kaçınan ve toplumda da silik bir karakter olduğunu ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafir görmek, tez zamanda ulaşılacak olan rızka ve  erkek çocuğa yahut sevinçli haberlere delalet eder.

Rüyada insanın hiç tanımadığı veya hoşlanmadığı kimselerle misafirliğe gitmesi, hoşlanmadığı veya sevmediği bir şahıs tarafından rahatsız edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı veya iyi duygular hissetmediği kimselere misafir olması, yine sevmediği bir kişi tarafından rahatsız edileceğine yorumlanır. Gelen misafir temiz, pak, güzel yüzlü ise bolluk ve güzel haberdir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kişiye misafir gelirse, misafirlerin geldiği taraftan rüya sahibi için çeşitli haberlerin gelmesine işarettir. Eğer misafir fakir ise zengin olur. Rüyada gelen misafir erkek bir çocukla müjdedir. Evinde hamile bulunmayan bir kimsenin rüyada misafir görmesi, aceleten kavuşacağı rızka işarettir.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek, malınızın artacağına; misafirinize büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek, yaptığınız iyiliklerin karşılığını fazlası ile alacağınıza işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağırlamak Görmek

Rüyasında konuk ağırlayan kimse isteyerek bir sorumluluk yüklenir.

Rüyada misafir ağırlamak ya da misafir gibi ağırlanmak kalabalığın oluşmasına yorulur.

Bkz: Rüyada Misafir Görmek, Rüyada Misafirhane Görmek
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Görmek – Diyanet

Rüyada misafir görmek, erkek bir çocuğa işarettir. Bazen de bu rüya gelecek yıllarda evinize barkınıza gelecek bolluk, bereket ve rızıkla tabir olunur. Bir başka rüya alimine göre ise rüyada misafir veya misafirler gören bir kişi fakir ise zenginliğe kavuşur. Zengin ise başarılarını katlandırır. Bazen de güzel ve mutlu olacağı diyarlara yerlere olan yolculuğa seyahate işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Misafir Gelmesi

Çok sevdiğiniz ve sohbetinden hoşlandığınız bir kimsenin sizi ziyarete geldiğini görürseniz, bu rüya mutluluğa, sevince ve ferahlığa işaret eder. Hiç sevmediğiniz bir misafiri kabul etmeniz, hayal kırıklığına, gelen kimse gurbette bulunan ve çoktan beri görmediğiniz bir misafir ise, beklediğiniz bir çok yeniliklerin olacağına ve bu yüzden büyük menfaatlere kavuşacağınıza yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kalabalık Misafir Görmek Neye İşarettir?

Bir kişinin rüyasında kalabalık bir misafir gurubunu veya konuk ağırladığını görmesi uzun süredir beklediği bir yerlere gurup olarak gideceğine delalettir. Bir başka rüya aliminin yorumuna göre ticarette üzerinde çalıştığı ve olmasını istediği bir kazancı elde edeceğine delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Misafir Olmak Ne Demek?

Hiç tanımadığınız veya hoşlanmadığınız kimselerin evine misafirliğe gittiğinizi rüyanızda görmeniz, gerçek hayatınızda da rüyada olduğu gibi hiç hoşlanmadığınız kimselerin evinize misafir olarak geleceklerini gösterir. Sevdiğiniz biri için de durum tam tersidir. Rüyada bir misafirhanede misafir olduğunuzu görmek, dünya zamanında iyi ve mutlu günler ile tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Misafir Ağırlamak Neye Delalettir?

Rüyada misafir ağırlamak demek, çevrenizle dostane ilişkiler yaşayacağınıza, kırgınlıklarınız varsa düzeleceğine işarettir. Rüyada konuk ağırlamak hayatınızın feraha ve huzura kavuşacağına delalettir. Ticari anlamda kazançlı günlerin habercisi olmakla beraber aşk ve evlilik hayatınıza mutlu günlerin yakında olduğuna işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalabalık misafir görmek

Rüyada kalabalık misafir görmek, hayra yorumlanır. Çevrenizde size sadık insanlara işaret eder. Eğer misafirleriniz kalabalıksa, hoş vakit geçirebileceğiniz çevrenizin olduğuna ve iyi bir sosyal yaşama işaret eder.
Rüyada misafirlik

Rüyada misafirlik, hayatınız hoş olaylarla renkleneceğine yorulur. Eğer size misafir gelirse hoş sürprizler olacaktır
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafir görmek

Rüyada misafir görmek, hayra yorulur. Kişi gurbette ise evine döner, evli ise çocuğu olur, kazancı artar ve rızkı genişler yada yeni kazanç kapıları açılır. Rüyada misafir görmek, rüyanızın ayrıntılarına göre, yüce gönüllülüğü, elin ve gönlün açıklığını da sembolize eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafirhane görmek

Rüyada misafirhane görmek, nöbet beklemeye, Allah yolunda cihat etmeye, takvaca ilerlemeye, daha iyi hizmet edebilmek için evlenmekten sakınmaya, nefsini terbiye etmeye işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davetsiz misafir görmek

Rüyada davetsiz misafir görmek, iş hayatında bulunduğunuz konumu kaybetmemek için bazı hileler yapacağınıza, bu hilelerle başka insanların ayaklarını kaydıracağınıza bu nedenlede pişmanlıklar yaşayacağınıza işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada istemeden misafirliğe gitmek

Rüyada istemeye istemeye misafirliğe gitmek, hoşlanmadığınız biri veya sizi sevmeyen birinin size rahatsızlık vereceğine yorumlanır.
Rüyada düşmanının yada küstüğü birinin evine gitmek

Rüyada düşmanının yada küstüğünüz birinin evine gitmek, bu kişilerle sorunlar yaşayacağınıza yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafir davet etmek

Rüyada misafir davet etmek, yardımsever, iyi niyetli, sevilen ve saygı duyulan biri olduğunuza işaret eder.
Rüyada misafir yolcu etmek

Rüyada misafir yolcu ettiğini görmek, bir yakınınıza yada arkadaşınıza bir konuda yardım edeceğiniz anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafire ikramda bulunmak

Rüyada misafire ikram etmek yaptığınız iyiliklerin çok yakında karşılığını alacağınıza işaret eder.

Rüyada evine gelen misafirlerine yiyecek ya da içecek bir şeyler sunmak, cömert, eli açık biri olduğunuza bu sayede iyi şeylerle karşılaşacağınıza işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafir ağırlamak veya ağırlanmak

Rüyada misafir ağırlamak veya ağırlanmak, hoşgörü ve alçak gönüllülüğün simgesidir. Kalabalık bir yere gideceğiniz ve iç sıkıntısı ila döneceğinize işarettir. Aynı zamanda rüyada evine misafir gelen kişinin evinde bolluk, bereket ve zenginlik olacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafir geldiğini görmek

Rüyada misafir geldiğini görmek, sizden yardım isteneceğine, sizden akıl alınacağına veya borç paraya yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eve misafir geldiğini görmek, talihinizin bir anda açılması ile birlikte önünüze çok büyük fırsatlar sunulacağına yorumlanır. Çok büyük iyilikler ile karşılaşabilirsiniz. Birileri tarafından önemli destekler görebilir ve iyimser kişilerle birlikte hayırlı işler içerisinde bulunabilirsiniz. İç dünyanızda yaşamış olduğunuz sıkıntılar tez zamanda sona erer. Rüyada eve konuk gelmesi, sizi rahatsız eden problemler karşısında güçlü durarak kendinizi daha huzurlu ve saadet dolu hissedebilirsiniz. Hayatınızda her şeyin yolunda gitmeye başlaması ile birlikte yüzünüz gülmeye başlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eve tanıdık misafirler gelmesi, hayallerinize er ya da geç kavuşacağınıza çok büyük iyilikler yapacağınıza yorumlanır. Bu kişi tarafından kendinizi huzurlu hissedebilir, ondan güzel haber alabilirsiniz. Rüyada tanımadığın misafirler eve gelmesi, gerçekleşmesi çok zor olan bir hayalinizin gerçek olması ile birlikte bir anda çok şaşıracağınıza ve mutluluktan adeta havalara uçacağınıza yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Misafir Gelmesi Yemek Yemesi

İş ya da eğitim hayatında hiç beklemediğiniz sorunlar ile karşılaşarak moralinizin bozulacağına yorumlanır. Kendinizi şu günlerde şansız hissedebilirsiniz ve işleriniz de bozulabilir. Maddi yönden yaşanacak aksilikler de bir süre sizi zor durumda bırakabilir. Bu yüzden pek çok sorun ile boğuşmak durumunda kalabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Misafir Gelmesi Ve Evin Dağınık Olması

Bir insanın size iftira atması ve sizi kandırmaya çalışması olarak yorumlanır. Çevrenizden tepkiler ile karşılaşarak kendinizi bir anda büyük bir karmaşa içerisinde bulunabilirsiniz. Kendinizle ilgili çıkan dedikodular yüzünden doğruları başkalarına kanıtlamak zor olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Davetsiz Misafir Gelmesi

Ev hayatında huzur ve bereketin artması, eve giren paranın bollaşması olarak yorumlanır. Eşinizle ortak istediğiniz bir şeyi de satın alabilirsiniz. Birlikte çok güzel kararlar alarak başarıya ulaşmanız olasıdır. Geçim sıkıntısı çeken kişiler de yakında eşlerinin desteği ile birlikte bundan kurtulabilirler ve rızkınız artabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Kadın Misafir Gelmesi

Sevdiğiniz insan ile mutlu ve mesut bir evliliğe sahip olacağınıza yorumlanır. Bekar olan kızlar sevdikleri erkekten evlilik teklifi alabilirler. İlişkinizde söz nişan durumu da olabilir. Sevdiğiniz kişiyi tüm aile onaylayarak kısa sürede ilişkinizi resmileştirebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Erkek Misafir Gelmesi

İlişkisi olan kişiler için ayrılık yaşamaya ya da aralarında büyük bir tartışma olmasına yorumlanır. Sevdiğiniz insan ya da eşinizle büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Belki güven sorunları sebebi ile bir süre ayrı kalmanız da olasıdır. İlişkiniz zedelenebilir ve çok üzüntü çekilebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatılı Misafir Gelmesi

Pozitif enerjini ve yetenekleriniz ile herkesin dikkatini çekebilir ve odak haline gelebilirsiniz. Başkalarının gözünde değeriniz artacak ve insanlar sizi takdir edecekler. Birileri sizi arayarak bir konuda tebrik edebilirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Misafir Gelmesi Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, genel olarak hayatta büyük zaferler elde etmek, maddi ve manevi rahatı bulmak, sevdiklerinizin yanınızda olmasına yorumlanır. Gelecek endişelerinizi azaltacak bir takım sürpriz gelişmeler de olabilir. Bazı kaygılarınız yakında son bulacak.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Habersiz Misafir Gelmesi

Güç ve zafer elde etmek, öz güveninizi artıracak olaylar yaşamak şeklinde yorumlanır. Kendinizi iş ya da eğitim hayatında öne çıkarabilir ve otoriter kişilerin de sizin başarılarınızı fark etmesini sağlayabilirsiniz. Hırsı ve azmi elden bırakmayarak, hedeflerinize ulaşmanız kolay olabilir
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Misafir Gelmesi

Yakın çevrenizin size faydası dokunabilir ve onlarında desteği ile kendinizi zor durumdan kurtarabilirsiniz. Psikolojik olarak da dostlarınızın yardımı ile rahat edeceksiniz. Kendinizi refah içerisinde bulacaksınız.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda küskün olduğunuz veya sizi sevmeyen birinin hanesine misafir olduğunu görmeniz söz konusu kişilerle yakın zamanda tatsız hadiseler yaşayacağınıza işarettir. Rüyanızda size gelen misafire yiyecek ve içecek ikramında bulunduğunuzu görmeniz ise bonkör ve misafirperver biri olduğunuza yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Misafir Görmek
Müjdeli havadise, arkadaşlarla güzel ilişkiler kurmaya, şansa ve mutluluğa delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Kalabalık Görmek
Rüyada evde kalabalık misafir görmek; hane içinde yaşanacak mutlu gelişmelere, sevinçli ve müjdeli haberlere aynı zamanda bereketin, bolluğun ve kazancın artacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Habersiz Misafir Gelmesi
Rüyanızda evinize davetsiz bir misafirin geldiğini görmeniz problemlerle devam eden ilişkinizin sona ereceğine bu durumdan hoşnut olup yeni limanlara yelken açarak rahatlayacağınıza işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafir görmek çok hayırlıdır. Kişinin evinde meydana gelecek olan bolluğa ve berekete işaret eder. Rüyada misafir gören kişinin erkek bir evladı olacak demektir. Rüyada misafir gören kişinin rüyası güzel sözler işiteceği ve mutluluk verici olaylar yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada istemeye istemeye misafirliğe giden kişi onu sevmeyen ve kendisinin de sevmediği kişi ya da kişiler tarafından huzursuz edilecek, morali ve motivasyonu düşecek demektir. Bir kişi rüyasında sevmediği, konuşmadığı hatta arasında düşmanlık bulunan birilerinin evine giderse rüyasında gördüğü o kişilerle arasında bir gerginlik yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada evine gelen misafirlerine yiyecek ya da içecek bir şeyler sunduğunu gören kişinin çok cömert olduğu ve yüce gönüllüğü sayesinde hep iyi şeylerle karşılaşılacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Ağırlamak

Rüyada evine misafir gelen kişinin evinde bolluk, bereket ve zenginlik olacak demektir.
Rüyada Konuk Görmek

Rüyada konuk görmek haneyi temsil eder. Eve gelen konuklar eğer görgülü ve kibar kişilerse evde güzel gelişmeler yaşanacak hem mutluluk hem de zenginlik olacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafirliğe Gitmek

Rüya sahibi eğer, haz etmediği kişilerin evinde kendini misafir olarak görürse bu neşesinin kaçmasına neden olacak olan olayların yaşanacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Misafir Gelmesi

Rüyasında evinde misafir olduğunu ve onları ağırlamak için elinden gelen her türlü ikramı yaptığını gören kişinin kazancı, malı ve rızkı artar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Kalabalık Görmek

Rüyada kalabalık görmek iyi değildir, kişinin içine düşeceği zor ve kötü koşulların habercisidir. Hane içinde kalabalık görmek, eğer gelen kalabalık hoş ve güzel kimselerden oluşuyorsa hayra alamettir. Hane içinde yaşanacak mutlu gelişmelere, sevinçli ve müjdeli haberlere aynı zamanda bereketin, bolluğun ve kazancın artacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Olmak

Hane içindek tartışmaların ve sorunların kısa bir zaman içinde son bulacağına, bu sayede çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine işarettir. Rüyada arkadaşa misafir olmak, güzel bir başlangıç yapılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına ve kısmetin açılacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yemeğe Misafir Çağırmak

Rüyayı gören kişinin, iş ve aile hayatı içinde istediği her şeye sahip olacağı, yaptığı yardımlar sayesinde bol bol hayır duası alacağı, zor geçen bir dönemin sona ereceği, kıskançlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağı, karanlıkların aydınlanacağı ve aile büyüklerinden birinin vereceği destek sayesinde kazançlı bir işe girileceği anlamına gelir. Rüyada yemeğe misafir çağırmak ve bir şey ikram etmek, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve vicdanen çok rahat olunacağına alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cumhurbaşkanı Misafir Etmek

Haneye girecek bir kişi sayesinde işle ilgili büyük bir adım atılacağına, bu adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine ve bol kazançlı bir iş yapılacağına işaret eder. Rüyada cumhurbaşkanı misafir etmek ve çay ikram etmek, büyük çabalarla ortaya konulan çalışmalar sayesinde hayallere kısa süre içinde ulaşılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına ve gösterişli bir eve sahip olunacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Habersiz Misafir Gelmesi

Aşk hayatında çok uzun zamandan beri fırtınalı geçen bir birlikteliğin yakında sona erdirileceğine, bu sayede kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine tabir edilir. Rüyada habersiz misafir gelmesi ve misafiri kovmak, birçok sıkıntı ile karşı karşıya kalınacağına, bu yüzden gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına ve helal rızka sahip olunacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftara Misafir Gelmesi

Rüya sahibinin, kendisini kötü hissettiği bir dönemde edeceği duanın karşılık bulması sayesinde işlerinin açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, anne babasının dualarını alacağına ve zorlukları kolayca  aşacağına rivayet edilir. Rüyada iftara misafir gelmesi ve çorba içmesi, hayal edilen bir tatile çıkılacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sahip olunan şeyleri kıskanan kişilerin hem iş hayatından hem aile hayatından uzaklaştırılacağına ve her zaman çok iyi bir kişi olunacağına yorulur. Böyle bir rüya görüldüğü takdirde yapılan işe önem verilmesi gerektiği ve bu sayede bu işten daha çok ve daha büyük kazanç elde edileceği anlaşılmalıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İstenmeyen Misafir Gelmesi

Sağlık sorunları yüzünden uzun bir zamandan beri yaşanan sıkıntıların ve tatsızlıkların devam edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet edebileceğine yorumlanır. Rüyada istenmeyen misafir gelmesi ve yatıya kalması, işlerin bazı talihsiz durumlar yüzünden içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına ve baba ile bir sıkıntıdan ötürü ters düşüleceğine alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Davet Etmek

Eğitim hayatından çıktıktan sonra iş hayatına atılmaya, hem ruhsal hem parasal olarak çok yol katetmeye, ferahlığa çıkmaya, yapılan işten gelecek yüklü bir parayı yeni bir iş için kullanmaya, aile hayatını bozmak için eşler arasında laf taşıyan ve bu sayede hain emellerine adım adım yaklaşmakta olan bir kişi ile büyük bir tartışma yaşamaya yorumlanır. Rüyada yatılı misafir davet etmek, iyi kalpli bir kişi olan rüya sahibinin, birçok konuda kendisini geliştirmesi sayesinde daha fazla iş bulma imkanına sahip olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Doyurmak

Kısmetin açılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir. Rüyada genç misafir doyurmak, eşlerin birbirleri için çok değerli olduklarının farkına varacaklarına, yaklaşan özel bir günden dolayı birbirlerine hediye alacaklar, toprak işleriyle ilgilenip stres atacaklar, gezip dolaşmak için zaman yaratacaklarına ve mutlu olacaklarına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Doyurmak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına ve geçen zamanın etkilerini en aza indirgemeye  çalışılacağına yorulur. Rüyada yatılı misafir doyurmak, etraftaki kişilerden kaynaklanan güvensizlik duygusunun iş hayatında baş ağrısına sebep olacağına, zararların günden güne artacağına, kurulacak olan bir iş yeri ile daha büyük kazanç elde edileceğine ve yakın bir tarihte bir işe girileceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Kadınlar Görmek

Kişi, çok istediği bir şeyi yapmak için bulduğu bir kaynakla daha iyi yerlere gelecek demektir. Sorun yaratacak ve parasal olarak darboğaza girilmesine  sebep olacak bir yolda ilerleneceğine, bu sayede işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına bu reçetelerin ardından çok daha rahat bir nefes alınacağına delalettir. Rüyada misafir kadınlara yemek vermek, zorlu geçen bir dönemin finaline yaklaşıldığına, birçok insanı şaşırtacak bir başarıya adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tez zamanda ulaşılacak olan rızka, Erkek çocuğa yahut sevinçli haberlere delalet eder.

İnsanın hiç tanımadığı veya hoşlanmadığı kimselerle misafirliğe gitmesi, aynen hoşlanmadığı veya sevmediği bir şahıs tarafından rahatsız edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı veya iyi duygular hissetmediği kimselere misafir olması, yine sevmediği bir kişi tarafından rahatsız edileceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gelen misafir temiz, pak, güzel yüzlü ise bolluk ve güzel haberdir.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek; malınızın artacağına, misafirinize büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek; yaptığınız iyliklerin karşılığını fazlası ile alacağınıza işarettir.

Rüyada bir sahsa misafir gelse, misafirlerin geldigi taraftan rüya sahibi için çesitli haberlerin gelmesine isarettir. Eger misafir fakir ise zengin olur. Rüyada gelen misafir erkek bir çocukla müjdedir. Evinde hamile bulunmayan bir kimsenin rüyada misafir görmesi, aceleten kavusacagi rizka isarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafir görmek çok iyiye delalettir. Kişinin evinde meydana gelecek olan bolluğa ve berekete delalet eder. Rüyada misafir gören kişi erkek çocuk sahibi olacak demektir. Rüyada misafir gören kişinin güzel sözler duyacağı ve sevinçli olaylar yaşayacağı manasına gelmektedir. Rüyada istemeye misafirliğe giden kişi onu sevmeyen ve kendisinin de sevmediği kişi ya da kişiler tarafından rahatsız edilerek, morali ve motivasyonunun düşeceği anlamına gelir.

Bir kişi rüyasında sevmediği, konuşmadığı hatta arasında düşmanlık bulunan birilerinin evine giderse rüyasında gördüğü o kişilerle arasında bir husumet yaşanacağına delalet eder. Rüyada evine gelen misafirlerine yiyecek ya da içecek bir şeyler sunduğunu gören kişinin çok eli açık olduğu ve ulu gönüllüğü sayesinde hep iyi ve güzel olan şeylerle karşılaşılacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Ağırlamak

Rüyada evine misafir gelen kişinin evinde bol rızk, nimet ve zenginlik olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Konuk Görmek

Rüyada konuk görmek ev halkını temsil eder. Eve gelen konuklar eğer görgülü ve kibar kişilerse evde güzel şeyler meydana gelecek hem sevinç hem de maddi açıdan olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafirliğe Gitmek

Rüya sahibi eğer, haz etmediği kişilerin evinde kendini misafir olarak görürse bu keyfinin kaçacağına neden olacak olan bir takım olguların yaşanacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Misafir Gelmesi

Rüyasında evinde misafir olduğunu ve onları ağırlamak için elinden gelen her türlü ikramı yaptığını gören kişinin kazancı, malı ve bereketi çoğalır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Kalabalık Görmek

Rüyada kalabalık görmek hayra alamet değildir, kişinin içine düşeceği çetin ve kötü şartların habercisidir. Hane içinde kalabalık görmek, eğer gelen kalabalık hoş ve güzel kimselerden oluşuyorsa hayra alamettir. Hane içinde yaşanacak güzel olaylara, sevinçli ve müjdeli haberlere aynı zamanda bereketin, bolluğun ve gelirin artmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Görmek

Rüyanızda bir misafir görmeniz, kazanç ve mal elde edeceğinizle tabir edilir. Evinde hamile bir kadın bulunan bir kimse, rüyasında kendisine bir misafir gelmiş olduğunu görse, evindeki hanımın bir erkek çocuk dünyaya getireceğine, bir erkek çocuk doğuracağına işaret eder şeklinde yorumlamışlardır. Bu rüyayı gören kimsenin evinde hamile bir kadın yoksa, o zaman yorum rüya sahibinin pek kısa zaman da bol rızka kavuşacağına işarettir demişlerdir.Bir kimse rüyasında kendisine fakir birinin misafir olarak geldiğini görmesi, rüya sahibinin zenginleşeceğine, zengin biri olacağına işaret eder demişlerdir.Rüyada evinize misafir geldiğini görmek, rızkınızın ve malınızın artacağına işarettir Misafirin cinsiyeti hal ve temiz ve pis olması gelecek malın az veya çokluğuna, haram ve helalliğini gösterir. Bir misafirinize karşı büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek, yaptığınız iyiliklerin karşılığını göreceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Misafir Görmek
Rüyada kalabalık misafir görmek, hayra yorumlanır. Rüyada görülen misafir, rüya sahibinin sosyalliğini, çevresinde kendisine sadık insanların olduğu anlamına gelir.Eğer rüyada birçok misafir, kalabalık bir misafir grubu görülürse, bu kalabalık kadar rüya sahibinin sosyal bir hayatı olur. Çevresinde eğlenebileceği, güzel vakitler geçirebileceği insanlar olacaktır. Sağlam arkadaşlıklar kurulacaktır. Rüya sahibinin insanlarla olan iletişimi gayet düzgün ilerleyecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Görmek
Rüyada kalabalık görmek, şuursuzca ve bir amacı olmadan başkaldıran insanlara delalet eder. Ülkede yaşanılacak gerginlik rüya sahibinin olduğu yerde halkın düşmanca hareketlerine sebep olur. Rüyada kendisini kalabalıkta gören kimse, rütbe sahibi olur ve insanlara hükmetme gibi bir yetkisi olur. Onları yönlendiren bir kişi halini alır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Görmek
Rüyada misafir görmek, insanlarla olan iletişim güçlülüğüne işaret eder. Ayrıca beklenile rızkın sonunda elde edileceği anlamına gelir. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada misafir görmek, erkek çocuğa delalet eder veya uzak yerlerden haber gelecektir. Gelen misafirler tanınmıyorsa rüya sahibi zenginleşir. Çok emek sarf etmeden maddi kazanç elde eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Akraba Görmek
Rüyada kalabalık akraba görmek, zenginliğe işaret eder. Bolluk ve bereket anlamına gelir. Rüya sahibi iş hayatındaki güzel gelişmelerini maddiyatına da yansıtacak ve gelirini artıracaktır. Kazandığı para helal para olup hayır getirecektir. Rüya sahibi parasının veya malının bir kısmını hayır işleri için ayıracaktır. Bu davranışı onun manevi yönünden de yükselmesini sağlayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Ev Görmek
Rüyada kalabalık ev gören kimse, üzün süredir çektiği sıkıntılarından kurtulacaktır. Rüyada evde olan kalabalık rüya sahibinin dostlarını temsil eder. Bu zor günlerinden kurtulmasında dostlarının fazlasıyla katkısını görecektir. Diğer yandan rüyada kalabalık ev görmek, borçları ödemek anlamına gelir. Rüya sahibi aile içerisinde de güzel günler geçirecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevilmeyen şahısların misafir gelmesi

Rüya sahibinin kötü bir şeye ilgi duyduğunu ifade eder. Yani yanlış olana meyletmek ve doğru yoldan sapmak demektir. Rüya sahibinin bu manada davranışlarına çekidüzen vermesi büyük önem arz etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eve misafir gelmesi

Kişinin rüyasında evine misafir geldiğini görmesi rızık kapılarının açılması anlamındadır. Yani kişinin maddi açıdan çok daha rahat bir yaşama kavuşmasıdır.

Rüyada habersiz misafir geldiğini görmek ve endişeye kapılmak ise ayrılık ile tabir olunur. Kişinin sevdiklerinden uzun süre ayrı kalması ve büyük özlem çekmesi demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çok kalabalık misafir geldiğini görmek

Rüyada çok sayıda misafirin geldiğini görmek önemli bir fırsat elde etmek manasındadır. Bu fırsatın iyi değerlendirilmesi halinde kişinin büyük kazanımlar elde edeceği yorumu yapılmaktadır. Bu rüya adeta kişiye “Önündeki fırsatı gör ve değerlendir! Bu fırsat ömrünün en önemli fırsatlarından biri olabilir.” mesajı vermektedir.

Bir kişinin rüyada evinde misafir dışında bir insan kalabalığı görmesi ise hayra yorumlanmaz. Bu rüya kişinin çok zor duruma düşeceği ve büyük sıkıntılarla karşılaşacağı biçiminde yorumlanır. Rüyada evinde kalabalık bir insan grubu gören kişilerin günlük yaşamlarında daha dikkatli ve tedbirli davranmaları isabetli olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalabalık bir misafir topluluğu görmek

Görülen misafir topluluğunun niteliğine göre yorum yapılır.

Eğer rüyada görülen kalabalık misafir topluluğu uyumlu ve düzenli bir şekilde ağırlanıyorsa bu durum gerçek yaşamda da kalabalık bir misafir topluluğuna işaret eder. Buna göre düğün, sünnet ve mevlid gibi güzel maksatlar için insanların bir araya gelecekleri yorumu yapılmaktadır.

Şayet görülen kalabalık misafir grubu çok gürültü çıkarıyorsa ve ortamda karmaşa söz konusu ise bu durum yaşanacak doğal afetlerin işareti sayılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski bir arkadaşına misafir olmak

En müjdeli rüyalardan biridir. Bu rüyayı gören kişilerin hedeflerine ulaşarak büyük başarı yakalayacakları beyan edilmektedir.

Bu rüya aynı zamanda yeni iş fırsatlarını değerlendirerek büyük kazançlar elde etmek manasında da yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiği birinin evine misafirliğe gitmek

Daha çok maddi konularla ilgili müjde anlamında tabir edilir. Rüya sahibinin elinin bollaşacağı yani bereketli günler yaşayacağı yorumu yapılır. Bu rüya kolay yoldan ve kısa sürede zenginleşmek manasındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevmediği birine misafirliğe gitmek

Özel yaşamda yaşanacak sıkıntıların işareti sayılmaktadır. Rüya sahibinin ailesi ve yakın dostları ile arasının açılması manasındadır.

Bu rüyayı gören kişilerin insanlarla olan diyaloglarına dikkat etmeleri ve daha hoşgörülü davranmaları büyük önem arz etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Görmek

Rüyasında misafir gören kişi, rüyasını; kadın veya erkek fark etmeden hayatına aldığı insanın asla kendisiyle alakalı bir sorumluluk kabul etmeyeceğini, hayatına bir artısının dokunmayacağına ve rüya sahibinden giderken birden çok şeyi alacağına yormalıdır. Çünkü rüya sahibinin hayatına ortak ettiği kişi, kendisini gerçekten anlayabilecek, kavrayabilecek ve empati gösterebilecek biri değildir. Ayrıca yapılan yorumlara göre; görülen misafir hayırlı bir oluşuma delalet eder, rüya sahibinin evine bolluk ve bereket katacağına, erkek çocuğunun olacağına ve kendisini mutlu edecek ruhunu şahlandıracak güzel cümleler duyacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada bir şahsa misafir gelse, misafirlerin geldiği taraftan rüya sahibi için çeşitli haberlerin gelmesine işarettir. Eğer misafir fakir ise zengin olur. Rüyada gelen misafir erkek bir çocukla müjdedir. Evinde hamile bulunmayan bir kimsenin rüyada misafir görmesi, aceleten kavuşacağı rızka işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafir ağırlamak, sıkıntı ve kedere delalet eder. Rüya sahibi kalabalık bir misafiri evinde ağırladığını görürse, belli bir dönem içerisinde farklı konularda birçok sıkıntı yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Evi dışında bir yerde misafir ağırladığını görmek ise, rüya sahibinin hanesi dışından birilerinin sorunları ve sıkıntıları ile ilgileneceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzaktan Misafir Gelmesi

Rüyada uzaktan misafir gelmesi, rüya sahibi hakkında yapılan dedikodu ve fitneye delalettir. Rüya sahibi erkek ise, ticari yönden bir zarara uğrar ya da kendisi ile ilgili bir konuda yapılan hileye şahitlik eder. Rüyada uzak yoldan gelen tanıdık misafir, rüyada görülen kişiler hakkında bir haber almak şeklinde yorumlanır. Rüyada tanımadığı kimselerin uzaktan kendisine misafir olmaya geldiğini gören rüya sahibi misafirler güler yüzlü, temiz, beyaz giyimli kişilerse iyi bir haber alır. Misafirler siyah giyimli ve asık yüzlü ise geç duyacağı kötü bir haber şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Misafir Gelmesi

Rüyada eve misafir gelmesi, rüya sahibinin iç sıkıntılarına, vicdani yönden ölçüp tartacağı konulara alamet eder. Misafiri evinin kapısında karşıladığını görmek, derin düşüncelere ve içinden çıkmakta zorlanılan konuları ifade eder. Eve misafir geldiğinde ev dağınık ve misafir için uygun şartlarda değilse, ev sahibinin ruhsal olgunluğa ulaşmadığını, temiz ve düzenli ise de ev sahibinin olgun ve hissiyatı kuvvetli bir insan olduğunu gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafire Gitmek

Rüyada misafire gitmek, kişinin ömrünün geçmesi, yaşının ilerlemesi şeklinde yorumlanır. Rüyada sevdiği bir kişinin evine gitmek, hayırlı ve güzel bir yaşantıya; sevmediği birinin evine gitmek ise, mutsuz ve kötü bir yaşantıya delalet eder. Rüya sahibi misafir olarak gittiği yerde güzel karşılanmışsa çevresi tarafından sevilen, temiz kalpli biri olduğuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Ağırlamanın Psikolojik Yorumu

Rüyada misafir ağırladığını görmek, psikolojik açıdan yoğun bir baskı ve stres altında olunduğunu gösterir. Misafir ağırlamak kişinin kendini sıkışmış, baskı altında ve ezilmiş hissettiği ruh halinin yansıması olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafir Görmek

Rüya misafir görmek çoğunlukla hayra yorumlanır. Çoğu rüyada ansızın gelen servete, şansa, erkek evladı olacağına, güzel haberler, güzel sözler, mutluluk verici olaylar, helal para, makam, mevki, sağlıklı bir yaşam, yeni kazanç kapıları, bolluk ve bereketli bir yıl geçireceğine işaret eder. Rüyada misafirleri evden kovmak, kötüye işaret eden rüyalardandır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafirlere Çay İkramı Etmek

Rüyayı gören kişinin, hayatında büyük zaferler elde edileceğine, ülkenin ileri gelen işadamları arasına girecek kadar zengin olacağına ve bu zenginliği, her zaman hayırlı işler için harcadığına delâlet eder. Rüya sahibinin  birçok hayırlı haberler alacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafirlere Yemek Vermek

Rüya sahibinin iş ve aile hayatında tüm hayallerine kavuşacağına, fakir ve muhtaçlara yardım edecek, bunların hayır duasını alacağına işaret eder. Rüyada misafirlere yemek vermek, rüya sahibinin eli açık, dost canlısı ve mert olduğuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafirliğe Gitmek

Rüyayı gören kişinin sevdikleriyle güzel sohbetler yapacağına, ailesizden ve akrabalarınızdan müjdeli haberler alacağınıza işaret eder. Rüyada sevmediğiniz birine misafirliğe gitmek kötüye yorumlanır. Sizi sevmeyen kişilere karşı, iyi niyetli olduğunuzu için zarar göreceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Davetsiz Misafir Gelmesi

Rüyada eve davetsiz misafir geldiğini görmek, evde bereket ve bolluk eksik olmayacağına, bu evde yaşayanlar maddi sıkıntılar yaşamayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin eşiyle birlikte mutlu bir yaşam sürdüreceğine işaret eder. Bir başka tabire göre, rüyada eve davetsiz misafir geldiğini görmek, şans oyunlarında elinize toplu para geçeceğine bu para size çok fayda sağlamayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İstenmeyen Misafir Eve Gelmesi

Rüya sahibinin hoşlanmadığı bir işte ekmek parası için çalışması ve kendisini çok yıprattığı, bu gidişatında hayırlı bir gidişat olmadığına delalet eder. Başka bir tabire göre; sevmediğiniz bir akrabaya komşu olacağına bu komşu sizin keyfinizi kaçıracağına da delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Kalabalık Misafir Gelmesi

Rüyayı gören kişinin, iş ya da eğitim hayatında hiç beklemediği problemlerle karşılaşacağına ve bu problemler moralini çok bozulacağına işaret eder. Rüyada kalabalık misafirlerin eve gelmesi, maddi yönden zor bir zamanda geçtiğini, kötü haberler alacağınıza ve bu dönemde birçok sorun yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Misafir Eve Gelmesi

Rüyayı gören kişinin, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, bu yeni ve hızlı yaşantısında hayırlı haberler alacağına ya da erkek evlat sahibi olacağına işaret eder. Rüya sahibinin bekarsa, güzel sözler duyacağına, bu güzel sözler hayırlı evliliklere kadar gideceğine işaret eder.
Rüyada Kadın Misafir Eve Gelmesi

Rüyada kadın misafir eve geldiğini görmek, evde bulunan genç kızları istemek için evinize hayırlı misafirlerin geleceğine işaret eder. Bir çok rüya tabircilerine göre rüyada kadınların eve misafir geldiğini görmek, büyük tartışmalar yaşanacağı ve kısa süreli kaos ortamı olacağına işaret eder.

Rüyada Çocuklarının Eve Misafir Gelmesi

Rüya sahibinin yeni bir geçim kapısını bulamasına, bu yeni işinde yükselip kariyer sahibi olacağına işaret eder. Rüya çocuk misafir görmek, yeni doğacak çocuğunuz çok meşhur olacağına bu meşhur olmasından dolayı büyük sevinç ve gurur duyacağınıza işaret eder. Rüyada çocuk misafir eve geldiğini görmek, parasını yanlış bir alanda değerlendirip zarar edeceğine, bir sonraki işinde daha tecrübeli olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrabaların Eve Misafir Gelmesi

Rüyayı gören kişinin yıllardır beklediği güzel haberin gerçekleşeceğine, bu güzel haberin sizi kısa sürede büyük mutluluk yaşayacağına işaret eder. Yakın akrabalardan bazıları sizden yardım isteyeceği bu istekler sizi daha da zenginleştireceğine işaret eder. Rüyada akrabaların eve misafir geldiğini görmek, bol kazançlı ticaret yapacağına işaret eder.

Rüyada Tanımadığı Misafirlerin Eve Gelmesi

Rüya sahibinin hiç beklemediği güzel bir haber alacağına, bu haberle hayatları tamamen değiştirecek, mutlu günlerin başlamasına vesile olacağına işaret eder. Rüyada tanımadığı misafirlerin eve gelmesi, beklenmedik bir yerden kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada Annenin Eve Misafir Geldiğini Görmek

Rüya sahibinin, yapacağı her işten bol kazançlar elde edeceğine, sağlıklı bir yaşam sürdüreceğine işaret eder. Rüyada annenin eve misafir geldiğini görmek, annesinin sağlığından kendisine çok dua ettiğine, bu hayır duası rüya sahibinin tüm kötülüklerden koruduğuna işaret eder.

Rüyada Misafiri Yolcu Ettiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin Kısmetin açılacağı, sıkıntıları sona erdiği, sağlık sorunlarının bittiği, sağlıklı bir yaşam süreceğine işaret eder. Başka bir tabire göre, rüyada misafiri yolcu etmek, kendisine uygun olmayan bir meslek seçmek ya da dengi olmayan bir kadınla evlenip, mutsuz bir hayat sürdüreceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Misafirleri Evden Kovmak

Rüyada misafirleri evden kovmak pek hayra yorumlanmaz. Rüya sahibine daha önce iyilik yaptığı birinin rüya sahibine kötülük yapmak için fırsat koklayıp vefasızlık edeceğine işaret eder. Başka bir tabire göre, kendisine emanet edilen bir mala ihanet edeceğine işaret eder.

Rüyada Ölmüş Birinin Eve Misafir Geldiğini Görmek

Rüya sahibinin misafirlere karşı dürüst olmadığı, misafirlerin yüzüne güldüğü fakat misafirlerin geldiği için içten içe üzüldüğü, bunun büyük bir günah olduğunu kendisine bildirmektedir. Başka bir tabire göre, rüya sahibinin işlerinin bozulacağına ve bulaşıcı bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misafir hayra yorulur. Evdeki bereket ve bolluğu gösterir. Rüyayı gören, sevinçli olaylar yaşayacağı ve güzel sözler duyacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin erkek evladı olur. İstemeden misafirliğe gittiğini gören, sevmediği kişiler tarafından sıkıntıya uğrayacağı ve moralinin bozulacağı anlamına gelir. Evine misafir geldiğini ve onlara ikram yaptığını gören kişi, bunun karşılığında güzel şeyler ile karşılaşacak anlamına gelir. Düşmanının evine misafirliğe gittiğini gören kişi, rüyada gördüğü kişi ile sıkıntı yaşar.    Rüyada Misafirliğe Gitme

Rüyada sevmediği kişinin evine gittiğini gören, tatsız olaylar yaşayacak demektir.

    Rüyada Yemek İçin Misafir Çağırma

Bu rüyayı gören kişinin, ailesinde bulunan büyüklerinden yardım alacağı, sıkıntılı günleri atlatacağı, onu kıskananları yenilgiye uğratacağı, zor bir dönemin sona ereceği, hayır dua alacağı, ailesi ve işi ile ilgili isteklerine kavuşacağı anlamına gelir.

    Rüyada İftara Misafir Almak

Rüyayı görenin, yapacağı dualarının karşılığını bulacağı, işlerinin düzeleceği, bereketli ve bol bir döneme gireceği, haksızlıklardan kurtulacağı, zorlukları aşacağı, baba ve annesinin hayır dualarını alacağı anlamına gelir.Gelen misafirin çorba içmesi, iyi bir kişi olunacağı, başarılı bir kariyere ulaşılacağı, kıskananlardan uzaklaşacağı, güzel bir tatile çıkacağı anlamına gelir.

    Rüyada Cumhurbaşkanının Misafir Gelmesi

Yakın zamanda eve gelecek bir kişi sayesinde, önemli adımlar atılacağı, kazancın artacağı, iş hayatında güzel bir konuma gelineceği anlamına gelmektedir.

Misafir olarak gelen Cumhurbaşkanı’na çay sunan kişinin, çektiği sıkıntıların sonucunu iyi bir şekilde alacağı, çok güzel bir eve sahip olacağı, kaçırdığı şansları yeniden yakalayacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada evine misafir geldiğini görmesi, o kimseye misafirlerin geldiği taraftan çeşitli haberlerin gelmesine işâret eder. Rüyada evine fakir bir misafirin geldiğini görmek, zengin olmaya işâret eder. Bazen rüyada evine misafir geldiğini görmek, erkek bir çocukla müjdelenmeye işâret eder. Evinde hâmile bulunmayan bir kimsenin rüyada misafir görmesi, çok yakında kavuşacağı kazanca ve rızka işârettir. Rüyada misafire ikram yaptığını görmek, iyiliklerinizin karşılığını görmeye işâret eder.

Tez zamanda ulaşılacak olan rızka, Erkek çocuğa yahut sevinçli haberlere delalet eder.

İnsanın hiç tanımadığı veya hoşlanmadığı kimselerle misafirliğe gitmesi, aynen hoşlanmadığı veya sevmediği bir şahıs tarafından rahatsız edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı veya iyi duygular hissetmediği kimselere misafir olması, yine sevmediği bir kişi tarafından rahatsız edileceğine yorumlanır.

Gelen misafir temiz, pak, güzel yüzlü ise bolluk ve güzel haberdir.

Rüyada bir sahsa misafir gelse, misafirlerin geldigi taraftan rüya sahibi için çesitli haberlerin gelmesine isarettir. Eger misafir fakir ise zengin olur. Rüyada gelen misafir erkek bir çocukla müjdedir. Evinde hamile bulunmayan bir kimsenin rüyada misafir görmesi, aceleten kavusacagi rizka isarettir.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek; malınızın artacağına, misafirinize büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek; yaptığınız iyliklerin karşılığını fazlası ile alacağınıza işarettir.

Rüyada beklenen ve gelişiyle mutluluk veren misafir görmek, hayırlara delalet eder. Kişi kendisine büyük mutluluk verecek haberler alacak, keyif verecek arkadaşlıklar edinecek, eğlenceli ortamlarda bulunacaktır. Fakat bunun tam tersi şekilde yani istenmeyen bir misafirin gelmesi ise bazı sorunların baş göstereceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyanızda bir misafir görmeniz, kazanç ve mal elde edeceğinizle tabir edilir. Evinde hamile bir kadın bulunan bir kimse, rüyasında kendisine bir misafir gelmiş olduğunu görse, evindeki hanımın bir erkek çocuk dünyaya getireceğine, bir erkek çocuk doğuracağına işaret eder şeklinde yorumlamışlardır. Bu rüyayı gören kimsenin evinde hamile bir kadın yoksa, o zaman yorum rüya sahibinin pek kısa zaman da bol rızka kavuşacağına işarettir demişlerdir.

Bir kimse rüyasında kendisine fakir birinin misafir olarak geldiğini görmesi, rüya sahibinin zenginleşeceğine, zengin biri olacağına işaret eder demişlerdir.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek, rızkınızın ve malınızın artacağına işarettir Misafirin cinsiyeti hal ve temiz ve pis olması gelecek malın az veya çokluğuna, haram ve helalliğini gösterir. Bir misafirinize karşı büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek, yaptığınız iyiliklerin karşılığını göreceğinize işaret eder.

Misafir erkek çocuk olarak yorumlanır. Eğer evinde hamile bir kişi bulunmuyorsa rüya sahibinin tez zamanda bol rızka kavuşacağını gösterir.


Rüyada Misafir Görmek İslami Tabiri

Molla Cami: Rüyada bir şahsa misafir gelse, misafirlerin geldiği taraftan rüya sahibi için çeşitli haberlerin gelmesine işarettir. Eğer misafir fakir ise zengin olur. Rüyada gelen misafir erkek bir çocukla müjdedir. Evinde hamile bulunmayan bir kimsenin rüyada misafir görmesi, aceleten kavuşacağı rızka işarettir.

Nablusi: Rüyada gelen misafir erkek bir çocukla müjdedir. Evinde hamile bulunmayan bir kimsenin rüyada misafir görmesi, aceleten kavuşacağı rızka delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 20185
Dün : 23857
Toplam : 48078493
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...