Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Arapça Allah Yazısı Görmek rahmete, şefkate, keramete, tövbeye ve selamete delalet eder. Allah Teâlâ mağfiretinin pâk suyu ile hatalarımızı temizlesin. O dilemedikçe bir şey olmaz. Gönül aynasına onun kerem güneşi vurmadıkça da devlet ele geçmez. O, öyle bir kudrete ve azamete sahiptir ki, onun kudret ve azameti karşısında akıllar hayretinden yerlere döşenir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

76 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Allah Yazısı Görmek

Ayrıca bkz: Besmele, Yazmak, Evliya

Rüyada Allah yazısı görmek, görülebilecek en hayırlı rüyalardandır. Rüyayı gören kişinin huzura, rahata ve mutluluğa ereceğini, dileklerinin kabul olacağını ve emellerine kavuşacağını işaret eder. Rüya sahibinin bir derdi olduğunu ve bu derdine derman bulamazken hiç beklemediği bir anda ettiği duaların kabul olacağını ve derdine dermanı en kısa zamanda bulacağını rivayet eder. Hayırlara ve kurtuluşa erileceğinin en güzel göstergesinden birisidir.

Rüyada Allah yazısı görmek eğer rüya sahibi hasta ise derdine derman bulacağının, tez zamanda toparlanacağının, eski sağlığına kavuşarak mutlu ve uzun ömürler yaşayacağının ve hayatının geri kalan bölümünde sağlığı ile ilgili çok ciddi şeyler yaşamayacağının habercisidir. Eğer rüya sahibinin borcu varsa bu borcunu tez zamanda kapatacağının, kapattıktan sonra da kazanacağı her paranın bereketlenip bollanacağını ve rüya sahibinin bolluk içinde yaşayacağını rivayet eder.
Eğer rüyayı gören kişi bekar ise, karşısına helal süt emmiş, Allahtan korkan, maneviyatı oldukça kuvvetli ve kalbi temiz birinin çıkacağının ve kişi ile çok geçmeden Allah katında bir yuva kuracaklarını ve yuvalarından da bereketin rızkın ayrılmayacağını işaret eder. Rüyayı gören kişi evli ve çocuğu olmuyor ise Allahın izni ile en yakın zamanda bir çocuk sahibi olacaklarını, bu çocuğun da aileye huzur, mutluluk ve bol bereket getireceğini delalet eder.
Rüyada Allah yazısı görmek ne demek genel anlamda her zaman hayra yorulur ve rüyayı görenin hayatında hayırlı değişimler olur.
Bazı rüya alimlerine göre rüyada Allah yazısı görmek edilen duaların kabulüne, pişmanlıklardan dolayı edilen tövbelerin kabulüne rivayet eder şeklinde yorumlanmaktadır.
Rüyada Gökyüzünde Allah Yazısı Görmek

Rüyada gökyüzünde Allah yazısı görmek rüyayı gören kişinin dualarının kabul olacağının habercisidir. Rüya sahibinin ettiği duaların artık kabul olma zamanının geldiğini, kişinin dünyada çektiği acıların, mutsuzlukların ve hastalıkların artık miladını doldurduğunu ve bu rüyadan sonrasında daha rahat ve mutlu olacağı bir yaşam süreceğini rivayet eder.
Eğer rüyayı gören kişi Allah’a inanmayan, dua etmeyen ve doğru yoldan çıkmış bir kişi ise bu rüya onun için haberci bir rüyadır ve eğer rüya sahibinin dua ederse ve tövbe ederse tövbelerinin kabul olacağını ve bu durumun o kişi için bir fırsat olacağını işaret eder. Bu kişi bu rüyadan sonra tövbe etmeli ve dua etmelidir. Çünkü ancak o zaman işleri de hayatı da yoluna girecek ve hayırlı paralar kazanacak ve bu kazandığı paralar bereketlenecektir.
Rüyada gökyüzünde Arapça Allah yazısı görmek rüyayı gören kişinin Allah katında çok önemli bir yerde olduğunu işaret eder. Rüya sahibinin dünyada yaptığı hayırlı işler, ettiği dualar ve karşılıksız yaptığı yardımların hepsinin kendisine kat kat döndüğünü ve ne istediyse olduğunu ve bundan sonra da olacağını rivayet eder.
Rüyada gökyüzünde Allah yazan bir buluttan yağmur yağdığını görmek rüyayı gören kişinin çevresinden birinin her zaman rüya sahibine destek olduğuna, rüya sahibinin bu kişinin duaları ve desteği ile ayakta durduğuna, maneviyatının bu kişinin desteği ile güç bulduğuna ve bu kişinin de Allah’ın sevdiği sayılı kullardan olduğuna delalet eder.
Rüyada Allah Yazısı Yazmak

Rüyada Allah yazısı yazmak, rüya sahibinin kendi emeği, kendi çabası ve kendi tırnakları ile bazı durumları zorlaya zorlaya, kan revan içinde istediği şeyleri başaracağına rivayet eder.
Rüyada Allah yazısı yazmak anlamı, rüya sahibinin azimli, yılmayan ve Allaha çok dua eden bir kişiliğe sahip olduğunu gösteren tanımlayıcı rüyalardandır.
Rüyada Allah yazısını kalemle gökyüzüne yazmak, kişinin Allah’tan aldığı güç ile başkalarına güç vereceğini, çevresinde bulunan yardıma muhtaç ve düşkün insanlara maddi olmasa da manevi olarak destek vereceğini ve o kişilerin inançlarını güçlendireceğini ve o kişilerin yoldan çıkmasını ve bertaraf olmasını engelleyeceğini işaret eder.
Rüyada Allah yazısını evinin duvarına yazdığını görmek rüya sahibinin evinin, anne ve babasının evli ise eşi ve çocuklarının hayırlı olduğuna, kişinin bu insanların desteğini çok aldığına ve rüya sahibinin her birine ayrı ayrı çok dua ettiğine delalet eder. Bazı rüya alimlerine göre ise, rüya sahibinin kendisini mutsuz ve başarısız eden her türlü engeli aşacağına, huzurlu, mutlu olacağına ve yüzünün gülmesini sağlayacak temiz haberler alacağına işaret eder.
Rüyada Allah Yazdığını Görmek

Rüyada Allah yazdığını görmek genel anlamda Allahtan alınacak gücün habercisidir. Rüyada vücudunda Allah yazdığını görmek, rüya sahibinin elde edeceği makam ve mevkiye delalet eder. Rüya sahibinin en çok istediği hedefine ulaşarak yüksek bir makam sahibi olacağına, çevresi tarafından fikrine, zikrine önem verilen bir insan konumuna geleceğine ve çok saygın bir insan olacağına işaret eder.
Rüyada yastığında veya yorganında Allah yazdığını görmek rüyayı gören kişinin hasta ise şifa bulacağını, en yakın zamanda iyileşeceğini ve derdinin son bulacağını rivayet eder.
Rüyada aynaya bakarken ayna üzerinde Allah yazdığını görmek rüya sahibinin hayaller kursa bile hayal kırıklığı yaşamayacağına ve bu hayallerini gerçekleştirecek insanlarla karşılaşacağına delalet eder.
Rüyada Arapça Allah Yazdığını Görmek

Rüyada Arapça Allah yazdığını görmek, Allaha yakınlığı, Allah yolunda ilerlendiğini ve güçlü maneviyatı işaret eder. Rüya sahibinin Mevla katında güzel bir yere sahip olduğunu gösterir.
Bazı rüya alimlerine göre Arapça Allah yazısı görmek, rüyayı gören kişinin dert ve kederlerinden arınıp bir kuş misali hafifleyeceğini ve huzura kavuşacağını delalet eder.
Rüyada Allah ve Muhammed Yazısı Görmek

Rüyada Allah ve Muhammed yazısı görmek, görülebilecek en hayırlı rüyalardan biridir. Rüyayı gören kişinin refaha, huzura ereceğini, yükseleceğini rivayet eder. Rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda kudrete ve güce sahip olacağına ve elindeki bu gücü de yine Allah katında kullanacağına ve çevresindeki kişilerin maneviyatlarını güçlendireceğine işaret eder.
Bazı rüya alimlerine göre rüyada Allah ve Muhammed yazısı görmek rüya sahibinin evlatlarından hayır göreceği, yaşlılığında da evlatları tarafından himaye edilerek kimseye mahcup edilmeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazısı Görmek

Rüyada Arapça Allah yazısı görmenin tabirini; rüya sahibinin muradına ermesi ve dualarının kabul olması olarak yorumlanır. Dert ve sıkıntılardan kurtulmaya, rüya sahibi hastaysa şifa bulmasına, aciz ya da çaresiz ise tüm bunların son bulacağına ve borçluysa maddi sıkıntılarının bitmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah ve Muhammed Yazısı Görmek

Faydalı ilimle buluşmaya, düşmanların şerrinden korunmaya, Rüya sahibi hasta ise afiyet bulmaya, pislikten temizlenmeye ve hidayete delalet eder. Bu rüya aynı zamanda bütün korkulardan, kötü şeylerden, düşmanlıklardan, katilden, bela ve kederden kurtuluşa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısını Görmenin Anlamı ve Yorumu

O birdir ve tektir. O'nun eşi, benzeri ve misli olma ihtimali yoktur. Rüyada yüzükte, yüzde, vücudunda yahut taşın, güneşin, dağın, tesbih, suyun üzerinde allah yazısı görmek, hayra delâlet eder. Böyle bir rüyaya mazhar olan kimse dünyada müjdelenir. O kişinin ahireti de selâmet ve saadettir. Devlet reislerinin Cenâb- ı Hakk'ın ismini görmesi, izzet ve ikbale, hapishanede olan birinin görmesi, zindandan kurtulacağına delalet eder. Fakir bir adamın Rabbi'nin ismini rüyada görmesi, zengin olacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Allah Yazısı Görmek

O bölgeye rahmet ve mağfiret geleceğine delalet eder. Yani, rüyada Allah yazısı; rüyayı gören kimse için mutluluk, huzur ve rahat anlamına gelir. Öte yandan rüyada Allah yazısı görmenin anlamı, rüya sahibi için hayırlara ve kurtuluşa vesile olmasına alamettir. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin Allah'ın murakabesi altında olduğuna ve Rabbi'nin makamından korktuğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah İsmini Görmek

Yüce Allah'ın rızasına uygun bir işle tabir olunur. Allah ismi sevap ve hayra alamettir. Bu rüya, dualarının kabul edileceğine ve aynı zamanda Hacca gitmeye delalet eder. Rüya sahibi için fakirlikten kurtulup zengin olmaya ve rızkının genişleyeceğine işaret eder. İnsanlar tarafından sevilmekle tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazısı Görmek
Rüyada Arapça Allah yazısı görmek, kesinlikle kişi için çok hayırlı bir rüyadır ve hidayete erileceğinin müjdesini verir.Bu rüyayı gören kimse İslami açıdan tüm dilekleri ve el açıp yalvardığı duaları kabul olan kimsedir. Allah katında sevilen biri olunduğuna ve hayır duaları sayesinde, iyi bir kul olması yüzünden her işinde büyük muvaffakiyetlere sahip olacağını da bildirir. Bu rüyayı gören kimselerin yanına ne dert uğrar ne de sıkıntı. Hiçbir hastalığa yakalanmadan, son derece temiz ve müreffeh bir yaşam sürdürüleceğinin de işareti olan rüya, aynı zamanda derdi olanların sıkıntılarından tez vakitte kurtulup feraha kavuşacaklarına da müjde verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı GörmekHer duanın kabul olacağını bildiren çok hayırlı bir rüyadır ve kişi için gönlünden geçen her dileğin yerine geleceğini de müjdeler. İslami açıdan rüya sahibinin tüm günahlarının af olacağı, dünyevi hayatında her şeyin istediği gibi gerçekleşeceği, ahirette de en güzel şekilde karşılık bulacağını bildiren bu rüya son derece önemlidir. Hasta kimseler için kesin şifa anlamına geldiği gibi, dertleri olanların da artık yüzlerinin güleceğini işaret eder. Sevilenlere kavuşmayı bildiren rüya, bitmeyecek bir bereketin ve hayırlı kazançların da tabiridir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazısı YazmakHer türlü işten başarı elde edileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine işaret eder. Hayırlı bir evlat olunduğuna, başkalarına yardım edildiğine ve pek çok sevap kazanıldığına da yorumlanan rüya son derece hayırlı ve güzeldir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazdığını Görmenin Psikolojik YorumuRüya sahibinin manevi duygularının çok güçlü olduğuna ve dini inancına sıkı sıkıya bağlı olduğunu, inancı gereği yaşamaya gayret ettiği ve günah işlemekten imtina ettiğini işaret eder. Günlük hayatını ahiret inancına uygun şekilde geçiren kimselerde ve tüm hayatını bu yönde düzenleyenlerde görülen rüyalar arasında olduğu gibi, yüreğinde Allah korkusu olan kişilerin de gördüğü rüyalar arasındadır. Kaynak: Rüyada Arapça Allah Yazısı Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazısı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada arapça Allah yazısı görmek, hayırlara gebe bir rüya olarak tabir edilir. Rüyada Arapça Allah yazısı görmenin anlamı, kişinin dualarının hak katında kabul edileceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatı boyunca iyi bir kul olmaya çalışacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı Görmek

Rüya sahibinin Allah katında değerli olduğu ve bundan dolayı da dualarının kabul olacağına işaret eder. Rüya sahibinin başında dönüp duran kara bulutlarının dağılacağına ve onu güzel günler göreceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah yazısı görmek, kişinin hayatı boyunca son derece temiz bir yaşam süreceği ve sıkıntıları varsa da en kısa sürede kurtulacağı demektir. Rüya sahibinin huzur dolu bir hayat geçireceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazısı Yazmak

Başarı anlamına gelir. Rüya sahibinin istediği her türlü başarıyı elde edeceğine ve hayatındaki tüm kötü şeyleri çıkaracağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazdığını Görmenin Psikolojik Yorumu

Maneviyatla ilgili bir durum olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin manevi anlamda güçlü duygulara sahip olması ve Allah’a karşı her daim iyi bir kul olmaya çalışmasının bilinçaltı yansımasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Allah Yazısı Görmek

Rüyayı gören kişinin Allah’a el açıp ettiği dualarının ve yakarışlarının karşılıksız kalmayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine bu sayede gönül hoşluğu içinde olacağına ve hem bedeninin hem de ruhunun canlanacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı Yazmak

Zafer ve başarı elde etmeye, en büyük zorlukların üstesinden gelmeye, her türlü sıkıntıyı aşmaya, inanç, güç ve kudret sahibi olmaya delalet eder. Rüya sahibinin kendisini mutsuz ve başarısız eden her türlü engeli aşacağına, huzurlu, mutlu olacağına ve yüzünün gülmesini sağlayacak temiz haberler alacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazdığını Görmek

Rüya sahibinin kendisi için en uzak gibi duran hedeflerine ulaşacağına, makam sahibi olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına ve çevresinde kendisine hayır getirecek kimselerin olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı Görmek

Rüyada Allah yazısı görmek, hidayete ermeye, hikmet sahibi olmaya, ilim ve takva içinde yaşamaya rivayet edilir. Rüyayı gören kişi için hayırlara ve kurtuluşa kavuşacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çaresizliklerine çözüm, acizliklerine de çareler bulacağına delalet eder. Duaların kabul olmasına alamet ederken, rüya sahibinin muradına ereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı görmek, hidayete ermeye, hikmet sahibi olmaya, ilim ve takva içinde yaşamaya rivayet edilir. Rüyayı gören kişi için hayırlara ve kurtuluşa kavuşacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çaresizliklerine çözüm, acizliklerine de çareler bulacağına delalet eder. Duaların kabul olmasına alamet ederken, rüya sahibinin muradına ereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazdığını Görmek

Hayırlı ve güzel haberler almaya, dertlerden kurtulup hafiflemeye ve yaşam enerjisine kavuşmaya tabir edilir. Rüyayı gören kişinin kavuşacağı rahatlık ve huzur sayesinde yardana her nefeste şükredeceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah ve Muhammed Yazısı Görmek

Çekilen ne kadar sıkıntı, dert ve hastalık varsa onları geride bırakmaya, kötü günleri atlatmaya, güzel yarınlar için mücadele etme kudretine sahip olmaya ve bu yolda dileğine kavuşup, amacını gerçekleştirmeye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı görmek , bu rüya kişi çok olumludur ve her zaman hayra yorumlanır. Rüyayı gören kişinin hidayete ereceğine , ilim sahibi birisi olacağına , takva ile yaşayacağına ve hikmet sahibi birisi olacağına delalet eder.Bunun haricinde gerçek yaşam da eğer hastaysanız kısa süre içerisinde şifa bulacağınıza , kurtuluşa ulaşacağınıza , etmiş olduğunuz duaların kabul olacağına , muradınıza ereceğinize ve sevmiş olduğunuz kişilere kavuşup çok mutlu olacağınıza delalet eder.

Bunun haricinde kesilmeyecek olan bir kazanca sahip olacağınıza yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı Yazdığını Görmek

Rüyada Allah yazısı yazdığınızı gördüyseniz , zorluklarla karşı karşıya kalıp sıkı bir mücadele vereceğinize , en sonunda başarı ve zafer elde edeceğinize , tüm sıkıntılardan kurtulup rahata kavuşacağınıza işaret eder.

Bunun yanı sıra mutlu olacağınız olaylarla karşılaşacağınıza , huzurlu olup mutlu bir yaşam süreceğinize alamet eder.

Yani kısacası bu rüya çok hayırlıdır ve kişinin kudret , güç sahibi olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Allah Yazısı Yazdığını Görmek

Rüyada gökyüzünde Allah yazısı yazdığını gördüyseniz , gerçek yaşam da Allah’a etmiş olduğunuz duaların karşılık bulacağına,

kapanmayan yaralarınızın en sonunda kapanacağına , hastaysanız kısa sürede şifa bulacağınıza , dertlerden ve sıkıntılardan kurtulup refaha kavuşacağınıza , bundan sonra mutlu bir yaşam süreceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah İsmini Görmek

Rüyada allah ismi görmek veya allah ismi celiliyle zikrettiğini görmek, manevi yönden sağlamlığa, insanlar arasında saygınlığa, hasta için şifaya, fakir için zenginliğe, borçlu için borcunu ödemeye, hapiste olan bir kimse için hapisten kurtulmaya ve sıkıntılardan halas olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Allah Yazısı Görmek

Rüyada gökyüzünde allah yazısı görmek yüce tanrının himayesine mazhar olur. Havada allah adının yazıldığını görmek, zulmü terkedip adâletle hükmeder. Aynı rüyayı gören tüccar, helâlinden bol bol kâr elde eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı görmek, görülebilecek en hayırlı rüyalardandır. Rüyayı gören kişinin huzura, rahata ve mutluluğa ereceğini, dileklerinin kabul olacağını ve emellerine kavuşacağını işaret eder. Rüya sahibinin bir derdi olduğunu ve bu derdine derman bulamazken hiç beklemediği bir anda ettiği duaların kabul olacağını ve derdine dermanı en kısa zamanda bulacağını rivayet eder. Hayırlara ve kurtuluşa erileceğinin en güzel göstergesinden birisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı görmek eğer rüya sahibi hasta ise derdine derman bulacağının, tez zamanda toparlanacağının, eski sağlığına kavuşarak mutlu ve uzun ömürler yaşayacağının ve hayatının geri kalan bölümünde sağlığı ile ilgili çok ciddi şeyler yaşamayacağının habercisidir. Eğer rüya sahibinin borcu varsa bu borcunu tez zamanda kapatacağının, kapattıktan sonra da kazanacağı her paranın bereketlenip bollanacağını ve rüya sahibinin bolluk içinde yaşayacağını rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer rüyayı gören kişi bekar ise, karşısına helal süt emmiş, Allahtan korkan, maneviyatı oldukça kuvvetli ve kalbi temiz birinin çıkacağının ve kişi ile çok geçmeden Allah katında bir yuva kuracaklarını ve yuvalarından da bereketin rızkın ayrılmayacağını işaret eder. Rüyayı gören kişi evli ve çocuğu olmuyor ise Allahın izni ile en yakın zamanda bir çocuk sahibi olacaklarını, bu çocuğun da aileye huzur, mutluluk ve bol bereket getireceğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı görmek ne demek genel anlamda her zaman hayra yorulur ve rüyayı görenin hayatında hayırlı değişimler olur.
Bazı rüya alimlerine göre rüyada Allah yazısı görmek edilen duaların kabulüne, pişmanlıklardan dolayı edilen tövbelerin kabulüne rivayet eder şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökyüzünde Allah yazısı görmek rüyayı gören kişinin dualarının kabul olacağının habercisidir. Rüya sahibinin ettiği duaların artık kabul olma zamanının geldiğini, kişinin dünyada çektiği acıların, mutsuzlukların ve hastalıkların artık miladını doldurduğunu ve bu rüyadan sonrasında daha rahat ve mutlu olacağı bir yaşam süreceğini rivayet eder.
Eğer rüyayı gören kişi Allah’a inanmayan, dua etmeyen ve doğru yoldan çıkmış bir kişi ise bu rüya onun için haberci bir rüyadır ve eğer rüya sahibinin dua ederse ve tövbe ederse tövbelerinin kabul olacağını ve bu durumun o kişi için bir fırsat olacağını işaret eder. Bu kişi bu rüyadan sonra tövbe etmeli ve dua etmelidir. Çünkü ancak o zaman işleri de hayatı da yoluna girecek ve hayırlı paralar kazanacak ve bu kazandığı paralar bereketlenecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökyüzünde Arapça Allah yazısı görmek rüyayı gören kişinin Allah katında çok önemli bir yerde olduğunu işaret eder. Rüya sahibinin dünyada yaptığı hayırlı işler, ettiği dualar ve karşılıksız yaptığı yardımların hepsinin kendisine kat kat döndüğünü ve ne istediyse olduğunu ve bundan sonra da olacağını rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökyüzünde Allah yazan bir buluttan yağmur yağdığını görmek rüyayı gören kişinin çevresinden birinin her zaman rüya sahibine destek olduğuna, rüya sahibinin bu kişinin duaları ve desteği ile ayakta durduğuna, maneviyatının bu kişinin desteği ile güç bulduğuna ve bu kişinin de Allah’ın sevdiği sayılı kullardan olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı yazmak, rüya sahibinin kendi emeği, kendi çabası ve kendi tırnakları ile bazı durumları zorlaya zorlaya, kan revan içinde istediği şeyleri başaracağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı yazmak anlamı, rüya sahibinin azimli, yılmayan ve Allaha çok dua eden bir kişiliğe sahip olduğunu gösteren tanımlayıcı rüyalardandır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısını kalemle gökyüzüne yazmak, kişinin Allah’tan aldığı güç ile başkalarına güç vereceğini, çevresinde bulunan yardıma muhtaç ve düşkün insanlara maddi olmasa da manevi olarak destek vereceğini ve o kişilerin inançlarını güçlendireceğini ve o kişilerin yoldan çıkmasını ve bertaraf olmasını engelleyeceğini işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısını evinin duvarına yazdığını görmek rüya sahibinin evinin, anne ve babasının evli ise eşi ve çocuklarının hayırlı olduğuna, kişinin bu insanların desteğini çok aldığına ve rüya sahibinin her birine ayrı ayrı çok dua ettiğine delalet eder. Bazı rüya alimlerine göre ise, rüya sahibinin kendisini mutsuz ve başarısız eden her türlü engeli aşacağına, huzurlu, mutlu olacağına ve yüzünün gülmesini sağlayacak temiz haberler alacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazdığını görmek genel anlamda Allahtan alınacak gücün habercisidir. Rüyada vücudunda Allah yazdığını görmek, rüya sahibinin elde edeceği makam ve mevkiye delalet eder. Rüya sahibinin en çok istediği hedefine ulaşarak yüksek bir makam sahibi olacağına, çevresi tarafından fikrine, zikrine önem verilen bir insan konumuna geleceğine ve çok saygın bir insan olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastığında veya yorganında Allah yazdığını görmek rüyayı gören kişinin hasta ise şifa bulacağını, en yakın zamanda iyileşeceğini ve derdinin son bulacağını rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aynaya bakarken ayna üzerinde Allah yazdığını görmek rüya sahibinin hayaller kursa bile hayal kırıklığı yaşamayacağına ve bu hayallerini gerçekleştirecek insanlarla karşılaşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazdığını Görmek

Rüyada Arapça Allah yazdığını görmek, Allaha yakınlığı, Allah yolunda ilerlendiğini ve güçlü maneviyatı işaret eder. Rüya sahibinin Mevla katında güzel bir yere sahip olduğunu gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı rüya alimlerine göre Arapça Allah yazısı görmek, rüyayı gören kişinin dert ve kederlerinden arınıp bir kuş misali hafifleyeceğini ve huzura kavuşacağını delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah ve Muhammed yazısı görmek, görülebilecek en hayırlı rüyalardan biridir. Rüyayı gören kişinin refaha, huzura ereceğini, yükseleceğini rivayet eder. Rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda kudrete ve güce sahip olacağına ve elindeki bu gücü de yine Allah katında kullanacağına ve çevresindeki kişilerin maneviyatlarını güçlendireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı rüya alimlerine göre rüyada Allah ve Muhammed yazısı görmek rüya sahibinin evlatlarından hayır göreceği, yaşlılığında da evlatları tarafından himaye edilerek kimseye mahcup edilmeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah yazısı görmekRüyada Arapça Allah yazısı görmek, hayırlı bir rüya olarak adlandırılmaktadır. Hayatınız boyunca ibadetleriniz i aksatmayarak; dini bütün biri olacağınıza yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı görmekRüyada Allah yazısı görmek, dualarınızın kabul olacağına işaret eden bir rüyadır. Başınızdaki tüm olumsuzlukların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah yazısı yazmakRüyada Arapça Allah yazısı yazmak, hayatınızdaki tüm kötülükleri uzak tutmak adına çaba göstereceğinize işarettir. Aynı zamanda da başarılı bir hayat süreceğinizi de ifade etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı Yazmak
Zafer ve başarı elde etmeye, en büyük zorlukların üstesinden gelmeye, her türlü sıkıntıyı aşmaya, inanç, güç ve kudret sahibi olmaya kılavuz eder. Rüya sahibinin kendisini mutsuz ve başarısız eden her türlü engeli aşacağına, huzurlu, mutlu olacağına ve yüzünün gülmesini sağlayacak temiz haberler alacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazdığını Görmek
Rüya sahibinin kendisi için en uzak gibi duran hedeflerine ulaşacağına, makam sahibi olacağına, emeklerinizinkarşılığını alacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına ve çevresinde kendisine hayır getirecek kimselerin olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazdığını Görmek
Hayırlı ve güzel haberler almaya, dertlerden kurtulup hafiflemeye ve yaşam enerjisine kavuşmaya tabir edilir. Rüyayı gören bireyin kavuşacağı rahatlık ve huzur sayesinde yardana her nefeste şükredeceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Allah Yazısı Görmek
Rüyayı gören bireyin Allah ’a el açıp ettiği dualarının ve yakarışlarının karşılıksız kalmayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine bu sayede gönül hoşluğu içinde olacağına ve hem bedeninin hem de ruhunun canlanacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı görmek anlamı, hidayete ermeye, hikmet sahibi olmaya, ilim ve takva içinde yaşamaya rivayet edilir. Rüyayı gören kişi için hayırlara ve kurtuluşa kavuşacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çaresizliklerine çözüm, acizliklerine de çareler bulacağına kılavuz eder. Duaların kabul olmasına alamet ederken, rüya sahibinin muradına ereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah ismini yazmak, kişinin manevi değerlerinin güçleneceğine, huzurlu bir hayat sürdürmeye, ibadetlerini yerine getirmeye ve kişinin şükür sahibi olacağına yorumlanır. Allah ismini yazmak bu kimsenin salih amellerde bulunacağı, hak yolunda hayat sürdüreceği ve hayatın geçici olduğunun bilincinde olacağına da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı görmek, rüyayı gören kişi için oldukça hayırlı olan bir rüya olarak tabir edilir. Hidayette ermek, ilim sahibi olmak, takva ile yaşamak, hikmet sahibi olmak ile yorumlanır. Rüya sahibinin şifa bulacağına ve kurtuluşa ulaşacağına delalet eder. Rüya sahibinin dualarının kabul olacağına, muradına ereceğine, sevdiklerine kavuşmaya, kesilmeyecek kazanca sahip olacağına tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı Yazdığını Görmek
Rüyada Allah yazısı yazdığını görmek, rüyayı gören kişinin zorluklara karşı mücadele gücüne kavuşacağına, başarı ve zafer elde etmeye, her tür sıkıntıya karşı mücadele etmeye delalet eder. Rüya sahibinin mutlu olacağı olaylar ile karşılaşacağına, huzurlu olacağına tabir olunur. Son derece hayırlı olarak yorumlanan rüya da Allah yazısı yazdığını görmek aynı zamanda kudret ve güç sahibi olacağına da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Allah Yazısı Yazdığını Görmek
Rüyada gökyüzünde Allah yazısı yazdığını görmek, rüyayı gören kişinin Allah’a ettiği duaların ve yakarışların karşılığını bulacağına, kapanmaz sandığı yaraların kapanacağına, şifa bulacağına, en büyük dert ve sıkıntılarının artık sona ereceğine delalet eder. Artık daha mutlu ve huzurlu olunacak olan zamanların geldiğine, hem ruhunun hem de bedeninin canlanacağına tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazdığını Görmek
Rüyada Arapça Allah yazdığını görmek, rüyayı gören kişinin güzel ve hayırlı olan haberler alacak olduğuna, sıkıntılarından kurtulacağına, Allah’a şükredecek olmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazısı Görmenin Anlamı ve Yorumu

İslami rüyalar, arapça Allah yazısı görmek, hayırlara gebe bir rüya olarak tabir edilir. Rüyada Arapça Allah yazısı görmenin anlamı, kişinin dualarının hak katında kabul edileceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatı boyunca iyi bir kul olmaya çalışacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah yazısı görmek, kişinin hayatı boyunca son derece temiz bir yaşam süreceği ve sıkıntıları varsa da en kısa sürede kurtulacağı demektir. Rüya sahibinin huzur dolu bir hayat geçireceği anlamına gelmektedir.Rüyada Arapça Allah Yazısı Yazmak Başarı anlamına gelir. Rüya sahibinin istediği her türlü başarıyı elde edeceğine ve hayatındaki tüm kötü şeyleri çıkaracağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah yazısı görmek, kesinlikle kişi için çok hayırlı bir rüyadır ve hidayete erileceğinin müjdesini verir.Bu rüyayı gören kimse İslami açıdan tüm dilekleri ve el açıp yalvardığı duaları kabul olan kimsedir. Allah katında sevilen biri olunduğuna ve hayır duaları sayesinde, iyi bir kul olması yüzünden her işinde büyük muvaffakiyetlere sahip olacağını da bildirir. Bu rüyayı gören kimselerin yanına ne dert uğrar ne de sıkıntı. Hiçbir hastalığa yakalanmadan, son derece temiz ve müreffeh bir yaşam sürdürüleceğinin de işareti olan rüya, aynı zamanda derdi olanların sıkıntılarından tez vakitte kurtulup feraha kavuşacaklarına da müjde verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazdığını Görmenin Psikolojik YorumuRüya sahibinin manevi duygularının çok güçlü olduğuna ve dini inancına sıkı sıkıya bağlı olduğunu, inancı gereği yaşamaya gayret ettiği ve günah işlemekten imtina ettiğini işaret eder. Günlük hayatını ahiret inancına uygun şekilde geçiren kimselerde ve tüm hayatını bu yönde düzenleyenlerde görülen rüyalar arasında olduğu gibi, yüreğinde Allah korkusu olan kişilerin de gördüğü rüyalar arasındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah yazdığını görmenin psikolojik yorumuRüyada Arapça Allah yazdığını görmenin psikolojik yorumu, manevi yönden güçlü biri olduğunuzu ve Allah’a ibadetlerinizi aksatmadığınızı ifade etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazısı Görmek
Rüyasında Arapça olarak yazılmış Allah yazısı görülmesi rüyayı gören kişi için son derece hayırlıdır. Kişinin hidayete ereceğinin müjdesidir. Bu rüyayı görmüş olan kimseler İslam inancı sayesinde tüm hayallerine ve isteklerine kavuşacak demektir. Allah katında sevilen bir kul olduğu ve hayır duaları sayesinde kişinin daha da iyi bir kul olacağı işaret edilmektedir. Rüyada Arapça Allah yazısı görmek kişinin hastalıklara yakalanmadan sağlıklı ve mutlu bir gelecek yaşayacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı Görmek
Duaların kabul olacağını işaret eden son derece hayırlı bir rüyadır. Kişinin gönlünden geçmekte olan bütün dileklerinin kabul edileceğini müjde eder. İslam açısından bu rüyanın sahibi olan kişinin bütün günahlarının affedileceği söylenir. Ahiret hayatında huzura erişeceği düşünülen kişilerin hastalıklarından da kurtulacağı ve şifa bulacağı söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazısı Yazmak
Yapılan tüm işlerden büyük başarılar kazanılacağına ve kötülüklerin kişinin hayatından tamamen uzaklaşacağına yorulur. Rüyada Arapça Allah yazısını yazmak başka kişilere yardım edileceğine ve sevap kazanılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Arapça Allah yazısı yazan kişilerin doğru yolda ilerledikleri düşünülür. İş hayatında ve özel hayatında sıkıntı yaşamakta olan kişiler bu rüyayı gördükleri zaman kısa vadede tüm sıkıntılarından arınacaklardır. Bu rüyayı gören kişilerin işlerinin düzeleceği ve maddi açıdan da yükselişe geçeceği dönemler gelecek demektir. Rüyada Arapça Allah yazısını yazmak bazı kişilere göre yeni bir iş şeklinde de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah yazısı görmek; dertlerin ve tasaların bitmesine, sağlık sorunlarının şifa bulmasına, muradına ermeye delalet eder. Rüya sahibinin maddi ve manevi çektiği tüm sıkıntılarının son bulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur. Aynı zamanda rüya, uzun zamandır görüşülmeyen dostla sohbete ve muhabbete, özlem gidermeye de yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı Yazdığını Görmek
Rüyada Allah yazısı yazdığını görmek, kudret ve inanç sahibi kimseye işaret eder. Rüyayı gören kişinin dini yönünden kuvvetli olduğuna, Allah yolundan bir an olsun ayrılmadığına, hayırlı işler yapmaya yelteneceğine delalet eder. Tüm zorlukları ve sıkıntıları aşacağına, yaşamında maddi ve manevi köklü değişimlerin yaşanacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazısı Görmek
Rüyada arapça Allah yazısı görmek; kişinin iyi bir kul olduğuna, Allah yolundan sapmadığına, boğazından haram lokmanın girmediğine işaret eder. Dini inancı sayesinde tüm dualarının kabul olacağına, istediği ve hep hayalini kurduğu hayata çok yakın olduğuna delalet eder. Beladan, musibetten, yokluktan ve hastalıklardan ömür boyu uzak kalacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arapça Allah Yazısı Yazmak
Rüyada arapça Allah yazısı yazmak, hayır duası almaya ve hayır işlemeye delalet eder. Rüya sahibinin malını mülkünü, parasını kimsesiz ve muhtaç kişilerle paylaştığına bol bol hayır duası aldığına yorulur. Yaptığı yardımlar ve aldığı dualar sayesinde rızkının ve bolluğunun daha da arttığına, kısmetinin açıldığına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah ve Muhammed Yazısı Görmek
Rüyada Allah ve Muhammed yazısı görmek; dertlerin son ve sağlık sorunlarının şifa bulmasına yorulur. Aile içindeki mutluluğun artacağına, coşkuyla karşılanacak iyi bir haberin alınacağına, huzurlu yaşama delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Allah Yazısı Görmek
Rüyada gökyüzünde Allah yazısı görmek, ruhen ve fiziki olarak üzerindeki ölü toprağı atmaya ve yaşam sevincinin artmasına yorulur. Rüya sahibinin tüm dertlerinden arınarak, güzel işler başaracağına, uzun zamandır içinde bulunduğu bunalım halden çıkarak hayat sevincinin artacağına yorumlanır. Hayırlı, olumlu ve iyi gelişmelerin işaretçisi niteliğindedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı Görmek
Rüyada Allah yazısı görmek, en hayırlı rüyalardan bir tanesidir. Rüya sahibinin maneviyatındaki yüceliğe işaret eder. Rüyasında Allah yazısı gören kimse, gerçek hayatındaki davranışlarıyla, sözleriyle cennetlik bir insandır. Bütün belalardan, musibetlerden uzak durur. Harama bulaşmaz. İnsanlara iyilik yapar. Mülayim bir yaşam sürer, gösterişten uzaktır. Aynı zamanda rüya sahibi, ilahi güç tarafından da korunur. Rüyada Türkçe veya Arapça Allah yazısı görmek arasında fark yoktur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Allah Yazısı Görmek
Rüyada gökyüzünde Allah yazısı gören kimse, gökyüzünden çıkarılan yorumla sonsuzluğa ulaşmıştır anlamına gelir. Rüya sahibi, iman olgunluğuna erişmiş, manevi huzur sahibi olmuş bir insandır. Hayatı boyunca yaptığı iyilikler ve kötüye bulaşmamış olması onu manevi anlamda yüceltmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Allah Yazısı Yazmak
Rüyada Allah yazısı yazmak, rüya sahibinin geçmişte işlediği günahlardan arınma arzusu içerisinde olması ve tövbe edip tertemiz bir insan olma çabasına girmesi anlamına gelir. Günahlarından arınıp temizlendikten sonra artık iman sahibi olabilmek için dinin bütün gereklerini yerine getirmeye başlar. Zekatını verir, hacca gitme imkanı yaratır, namazını kılar. Bu nedenle kendi isteğiyle Allah’a yaklaşır. Yaptığı ibadetleri o kadar güzel yapar ki dinen önemli insanların mevkiisine yükselir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
0 Üye ve 434 misafir
Bugün : 12181
Dün : 23857
Toplam : 48070515
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...