Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
483 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
düzenledi
Rüyadaki gelinlik ile ilgili bir sorun, yanlış gelinlik ya da uymama gibi durumlar, düğün kaygısını yansıtan ortak rüya sembolüdür. Siyah bir gelinlik ise, evlilik kararının yanlış olduğunu veya evliliğin bitmekte olduğunu hissettiren simgelerdir. Rüyayı gördüğünüz zamanki yaşam koşullarına göre farklı anlamlara gelebilir. Bu konudaki rüyanızı yazarsanız birlikte değerlendirebiliriz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

14 Yorum

+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Gelinlik Görmek

Rüyada beyaz gelinlik görmek: Rüyada beyaz gelinlik görmek hayırlı rüyalar arasındadır ,daima hayra yorumlanır. Yaklaşan güzel günler demektir. Eğer, bekar bir kız rüyasında beyaz gelinlik giydiğini görüyorsa yakın bir zamanda yakışıklı, zengin, kariyer sahibi ve iyi huylu birisiyle evleneceğine işarettir.

Gelin olmuş ve bir adama doğru yürüyorsa o kısmetin hayırlı bir şekilde çok kısa sürede geleceği anlamına gelir. Alimlere göre, rüyada gelinlik giymek kısa bir zamanda duyulacak hayırlı bir habere işarettir. Bu rüyayı gören kişinin beklediği, umduğu bir haber varsa yakın zamanda hayırlı bir şekilde bu haberi alacak hayatını mutlu bir şekilde yoluna koyacağı anlamını taşır.

Rüyada kirli beyaz bir gelinlik görmek evlenirken bazı sıkıntılar yaşanacağına ama bunları hayat arkadaşı ile birlikte çabucak aşacağına işarettir.

Evli bir kadın kendisini gelinlik giymiş olarak görürse, bu o kişinin çok yakın bir zamanda sahip olacağı hayırlı, iyi huylu bir evlat anlamına gelir. O kişinin evlilik hayatı ile ilgili çok sevindirici, müjdeli bir haber alacağına işarettir. Eğer evladı varsa onun ileride anne ve babasına karşı saygılı, ahlaklı ve iyi bir kimse olarak yetişmesine işarettir. Bazı alimlere göre ise, hayatta istediklerinin gerçekleşmesine, hayatında üzüntü ve sıkıntısı var ise kısa bir süre zarfında tüm sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelir.
+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyayı gören kişi hamile ise, hayırlı ve saliha bir kız çocuğuna sahip olacağının haberini verir. Arzularına ve isteklerine ulaşarak sevgi dolu dingin , huzurlu ve oldukça mutlu bir hayat geçireceğinin göstergesidir.

Rüyada gelin ve damat görüyorsanız, ve gelin damat sizseniz, evlendiğiniz kişiyi tanıyor iseniz mutlu, huzurlu ve refah içinde sakin bir hayat sizi bekliyor. Eğer gelini tanımıyor iseniz , hiç umulmadık ,beklenilmedik bir yerden gelecek yardımla feraha ereceğiniz anlamına gelir. Rüyada genç ve yeni evlenmiş gelin ile damat görmek haramdan uzak helal kazanca, büyük ve bereketli bir servete sahip olmaya, uzun, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olmaya işarettir.
+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada gelinlik ve duvak görmek, her türlü hayırlı arzularınızın gerçekleşeceği anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi bekar ise mutlu, mesut ve huzurlu bir evliliğe, eğer rüyayı gören kişi evli ise hayırlı bir evlada yorulur.

Rüyadaki gelinliğin rengi:
Rüyada mavi renk gelinlik giymek doğruluk ve bilgeliğin olduğu kinden, nefretten, kaostan uzak bir evliliğe ,kırmızı gelinlik ise zenginlik ve refah içinde tutku dolu bir evliliğe, kahverengi gelinlik tabiatla iç içe , yalansız dolansız, huzur dolu , toprak gibi her şeye rağmen verici ,pratik bir hayata , sevgi dolu ve sıcak bir evlilik yaşayacağınıza, toprağın huzuruna ve dinginliğine sahip olacağınız bir evliliğe, turuncu gelinlik , kıpır kıpır canlı bir evlilik hayatına, hayat arkadaşınızla birlikte yeni şeyler deneyerek ilk günkü heyecanınızı hiç kaybetmeden üstüne katlayarak devam eden bir evliliğe ,

fuşya rengi gelinlik mutlu olan evliliğinizin duygusal ve son derece romantik ve sonsuz bitmek bilmeyen bir aşkla dolu olacağına ,altın rengi gelinlik manevi olarak son derece güçlü, inançlı, naif, ve çevrenize de faydalı olacağınız çevreniz tarafından örnek alınacak bir evliliğe , yeşil renkli gelinlik ise sağlıklı, canlılığın olduğu hiç bitmek bilmez bir enerjinin ve her daim umudun olduğu, çevreniz tarafından da saygı ve taktir toplayan bir evlilik hayatınızın olacağına ,

 

pembe renkli gelinlik hiç bir olumsuzluğu görmeyeceğiniz, toz pembe bulutlar üzerinde uçacağınız, hiçbir olumsuzluğun evlilik hayatınızı etkilemeyeceği, mutluluktan enerjinizin tavan yapacağı bir evliliğe ,

leylak rengi gelinlik görmek ise zihninizi tamamen arındırabileceğiniz , safi, her şeyi her sıkıntınızı paylaşabileceğiniz, sizi dinleyen, anlayan ve size çareler sunan bir eşe ve böylece huzurlu olacak olan bir evliliğe , gök mavisi gelinlik görmek ise daha çok ben merkezli , bencil bir evlilik yaşayacağınıza, özgürlüklere düşkün yaşanacak bu evlilikte karşılıklı anlayışa dikkat edilmesi, uyum sağlama konusuna kişinin karakterine hal ve hareketlerine dikkat edilmesi gereken bir evlilik hayatının olacağına ,

zeytin yeşili gelinlik görmek etrafınızda huzur kaynağı olacağınız sürekli her konuda aracı olacağınız, size danışılan , fikirlerinize değer verilecek bir evlilik yaşayacağınıza ,gümüş rengi gelinlik görmek, her daim adaleti sağlayacağınıza, sarı renkli gelinlik bereketli, canlılık veren, daima kendini yenileyen ,üstüne katlayarak devam eden ,aile bireylerinin birbirine büyük bir aşkla bağlı olduğu bir evliliğe ,

turkuaz renkli gelinlik sonsuz güven dolu bir birlikteliğe, karşılıklı anlayışlı bir evliliğe , menekşe rengi gelinlik yüksek bir duygusal bağ, adetlere ,gelenek ve göreneklere bağlı bir birliktelik, evlilik şeklinde yorumlanır.
+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada gelin arabası görmek
Rüyayı gören kimsenin kısa süre içinde birisiyle tanışıp, anlaşarak evleneceğine veya sevdiği birisinin mutlu bir evlilik yapmasına vesile olacağı anlamına gelir. Gelin başının kabarık ve büyük olması gelinin kısmetinin açılacağına ve eşi ile çok mutlu bir yaşam geçirmesine işarettir. Saçına beyaz düşmüş bir gelin görülmesi evliliğinde her şeye rağmen sabırlı, dirayetli ve metanetli olmaya ve bunun sonucunda huzura kavuşacağına yorulur.

Rüyada gelin arabası görmek, rüyada görülen gelin arabası üzerinizde olan musibetlerin son bulacağına, işlerinizin iyiye gideceğine yorumlanır, geniş bir aile kurmaya kısa süreli seyahate çıkmaya ve çevrenizdeki sevgi ve saygınlığınızın artacağı şeklinde yorumlanır.
+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada kendini bir gelin ile gelin arabasında gören kişi hayırlı bir gelecek ve iş hayatında büyük bir yükselişe, statüsünün artmasına işarettir. Renkli gelin arabası ise gösterişli şaşalı bir yaşantınızın olduğunun göstergesidir.

Genç ve güzel bir gelin görmek, haramdan uzak, helal mal ve helal serveti, meşru kazancı ifade eder. Gelin yaşlı ise mal ve gayrı meşru kazancın işaretidir, yaşlı bir kimsenin kendini gelin olarak görmesi kişinin dünya malına çok fazla değer verip sadece kendi çıkarlarına göre hayatını yaşadığına işarettir.
+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Bir kadının kızını evlenirken veya gelinlik giymişken görmesi kızının ve kendisinin bahtının açık olduğuna işarettir. Ayrıca bu rüyanın Cuma günü görülmesi de rüyada görülen güzel olayın aynısının olacağına işarettir.

Rüyada görülen gelin süslü ise , bu bolluk ve bereket alametidir. Rüyada süslenmiş bir gelin ile süslenmiş bir damat görülmesi dünyada rahat bir yaşam sürmeye bolluk, bereket içinde aile büyüklerinin rızasını almış hayırlı, salih ve saliha bir kimse olacakları şeklinde yorumlanır.
+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Gelin Almak

Rüyada gelin aldığını görmek çok yakın bir zaman diliminde hayırlı bir evliliğe adım atılacağına işarettir. Rüyada yaşlı bir gelin almak helal yolla hak edinilen mala, hane içinde bolluğa ve berekete işarettir. Evli bir erkeğin gelin aldığını görmesi evliliğinin mutlu ve mesut bir şekilde geçeceğine ve uzun hayırlı bir ömre işarettir.

Rüyasında gelin alan ve gelin ile kol kola girip bu durumdan memnun mutlu olan bir kişi fakir ise zenginliğe, hüzünlü ise mutluluğa kavuşacağı yorulur. Rüyada bir akrabasını, tanıdığı bir kimseyi gelin olarak alan kişi ise yönetici olacak ve adaletli olacaktır.
+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Gelin Ayakkabısı Görmek
Görülen gelin ayakkabısı mala, zenginliğe ve eğlenceli bir hayata işaret edilir. Rüyada gelin ayakkabısını giydiğini gören kimse kısa süre sonra rahata ve huzura ulaşacak, üzerinde olan tüm sıkıntılarından, kederlerden kurtulacaktır.

Rüyada gelin ayakkabısını kapmak ise bol kısmete ve kısa sürede güzel iyi huylu bir insan ile tanışılmasına işarettir. Rüyada gelin ayakkabısını çok kolay bir şekilde giydiğini görmek ise bir işten büyük bir kar elde edeceğine şeklinde yorumlanır.
+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Gelin Çiçeği Görmek

Gelin çiçeği bekar bir kimse için yakın zaman da hayırlı ve gönlünün olduğu bir kısmetiyle evliliğe, evli bir kimsenin gelin çiçeği görmesi sağlıklı bir çocuğa sahip olacağına işarettir. Rüyada gelin çiçeği gören kimse çalışma hayatında başarı sağlayarak üst bir mevkiye yükselecektir.

Rüyasında rengarenk gelin çiçeği gören kimse ise insanlar arasında çok sevilen ve sürekli iyi olarak yad edilen arkasından güzel şeyler konuşulan bir insan olarak yorulur.
+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Birden Fazla Gelin Damat Görmek

Rüyada birden fazla gelin ve damat görmek iş hayatında sevilen bir kişiye, tersine giden işlerinin düzelip tüm isteklerine kavuşacağına işaretti ,aynı zamanda müjdeli haberler alınacağına ve verilecek güzel bir karar sayesinde evlilik yolunda adım atılacağına delalettir.

Rüyada Hamile Bir Gelin Görmek

Rüyada hamile bir gelin görmek hayırlı müjdeli bir habere gören kimsenin, uzun zamandan beri istediği şeylere kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ailesiyle birlikte huzurlu bir hayat yaşayacağı şeklinde yorumlanır.
+7 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Gelin Pastası Görmek

Rüya sahibinin çok büyük işlere imza atacağına yaptığı işlerde de büyük başarılar elde edeceğine, eğitim amaçlı yurt dışına seyahate çıkacağına maddi ve manevi tüm isteklerine kavuşacağı şeklinde yorumlanır. Uzun bir bekleyişin sonunda zorluklarla mücadele edilerek kavuştuğu iyi bir geleceğe, refaha, uğraşlarının sonunda ulaştığı başarıya işarettir.

Rüyada Yeni Gelin Olmak

Rüyada yeni gelin olduğunu görmek gelecek olan müjdeli habere işarettir. Maddi ve manevi anlamda bol kazanç getiren işlere, sevdikleriyle beraber mutlu ve huzurlu günler geçireceğine işarettir. Hanesinde huzur, güven ve mutluluk hakim olacak, eşi ve çocukları ile güzel bir hayat yaşaması olarak yorumlanır. Bu rüya hayırlı rüyalar arasındadır, mutlu ve huzurlu evliliklere, işarettir.
+4 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Rüyamda öğlen vakti evdeyiz. Babam anneme gelinliğini getirmesini istiyor ama benim denemem için. Annem şeffaf koruyucu içinde gelinliğini getiriyor içinde tarlatanı da var. Ben gidip odama deniyorum. Üstümü çıkarıp gelinliği giyiyorum. Annemin gelinliği benim şu an istediğim gelinlik gibi değil ama deniyorum. Sonra içeri gidip gösteriyorum çok güzel olduğumu söylüyorlar. Daha sonra gelinliği çıkarıp tarlatanı yeniden giyiyorum üstüne de benim lacivert bir abiyem var onu giyiyorum. Nasıl duracağını merat ediyorum. Onu da deneyip gösteriyorum fln derken. Rüyam bu kadar aslında.
Annemin gelinliğide yok şu anda. Çok uzun yıllar önce annem başka birine vermiş.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)
0 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
@SAMİGALAKSİ 
Rica etsem yorumlar mısınız ?

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 190 okuma
11 Ağustos 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
1 yorum 190 okuma
+2 oy
1 yorum 184 okuma
+2 oy
1 yorum 229 okuma
+11 oy
4 yorum 234 okuma
BB 8 Ekim 2020 Rüya kategorisinde BB Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 290 okuma
Heelin 11 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Heelin Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 261 okuma
21 Aralık 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
1 yorum 169 okuma
+5 oy
5 yorum 191 okuma
Byzbyz 20 Kasım 2020 Tabir kategorisinde Byzbyz Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 150 okuma
Asl 17 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Asl Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 175 okuma
zeymet 11 Nisan 2019 Rüya kategorisinde zeymet Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 136 okuma
10 Nisan 2019 Tabir kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+10 oy
3 yorum 351 okuma
~}çu 17 Mart 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

404 Aktif
1 Üye ve 403 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19211
Dün : 23857
Toplam : 48077522
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...