Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
1.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada sevgiliye sarılmak, kalp kırıklığına sebep olan insanlardan uzaklaşmaya ve yeni bir yaşam sürmek için başka bir şehre ya da ülkeye yapılan yolculuk aile bireylerine duyulacak büyük özlemle son bulacak ve güzel gelişmelere vesile olacak demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada sevgiliye sarılmak, rüya sahibinin çok sevdiği, uzun süredir beraber olduğu sevdiği kişi ile aralarında yaşanacak bir takım sorunlara işaret eder. Bu rüyayı görenlerin sevgilisi ile ufak bir sorunu büyüterek bazı kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder. Rüyada sevgiliyle sarılmak, kişinin yaşadıklarından dolayı büyük bir pişmanlık yaşamasına, iki tarafında üzülüp kırgınlık yaşamasına tabir edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin hatasını anlayacağına, bu kısa süreli ayrılığın kişinin aklını başına getireceğine rivayet edilmiştir. Rüyada sevgiliyle sarılmak, yaşanan olumsuzlukların, her iki kişiyide duygusal olarak yıpratacağına, yaşananlardan ders alıp üzücü ve kırıcı olmamaya özen göstermesine yorulur. Aynı zamanda kişinin sevdiğinin değerini bu kısa süreli ayrılıkla anlamasına yorumlanmıştır. Rüyada sevgiliyle sarılmak, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.

Rüyada Sevgiliyle Sarılmak Nedir

Rüyada sevgiliyle sarılmak, incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebebten dolayı kişinin sevdiğinin kalbini kırmasına işaret eder. Bazen de bu rüyayı gören gönlü boş kimselerin yakın bir zamanda biri ile tanışmasına vesiledir. Görülen bu rüya kişinin çevre tarafından davranışları ile taktir almasına, sevilip sayılmasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin sevgilisi ile yaşayacağı kısa süreli ayrılığa yorumlanmıştır.
Rüyada Sevgiliye Sarıldığını Görmek

Rüyada sevgiliye sarılmak görmek, sevgiliyle sarılmak rüyası ile aynı anlamlar içermek ile beraber kişinin önemsiz bir sebebten dolayı sevdiği kişi ile kavga ve kırgınlık yaşamasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin kısa süreli olacak bu ayrılık yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına özür dileyip barışmasına delalet eder.
[Rüya tabirleri]
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyada eski sevgiliye sarılmak, kişinin uzun bir süre önce ayrıldığı eski sevgilisi ile karşılaşmasına, aslında bu kişiye karşı içinde olan sevginin hiç bir zaman bitmediğine işaret eder. Kişinin eski sevgilisi ile tekrar barışacağına ve daha güzel bir birliktelik olacağına delalet eder.
Rüyada Sevgiliyle Sarılmak Ve Öpmek

Rüyada sevgiliyle sarılmak ve öpmek, rüya sahibinin çok sevdiği halde sevgilisinden yanlış anlamalar yüzünden kısa süreli bir ayrılık yaşamasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin yaşanan bu ayrılığa daha fazla dayanamayacağına ve barışmak için elinden gelen her şeyi yapmasına delalet eder.
Rüyada Sevgiliye Sarılıp Ağlamak

Rüyada sevgiliye karşı sarılıp ağlamak, kişinin sevgilisinden sakladığı bir sırrı olmasına, sevdiğine karşı bir konuda yalan söylediğine yaşadığı pişmanlığa işaret eder.
Rüyada Sevgiliye Sarılmak

Rüyada sevgiliye sarılmak, sıcaklığın doğrudan bir ifadesi, samimiyetin başlangıcı, sevgilinin kabulü, birçok biçimi (cinsel ilişki, aile ve bağlı olma hissi, güven, kişiyi derin bir şekilde anlamanın bir anlamı) ile bağlantılıdır. Her insanın eril ve dişil yönlerini bilinçli hale getirmek ve onları birleştirmek gibi bilinçaltı görevlerine girer. Bu nedenle, ruhun dengeye çabalaması ve mücadele etmesi ana amaç olsa da bir tamamlayıcı (sevgili) ile bir evlilik veya ortaklık şeklinde sıradan anlamlar kazanabilir.

Rüyanızda sarıldığınız kişiyi seviyorsanız, bu sadece bu kişinin son zamanlarda aklınızda olduğunu gösterebilir. Onunla ilgili rüya görmek, kesinlikle onu düşündüğünüz anlamına gelir.
Rüyada Birisine Sarılmak

Birine sarıldığınızı gördüğünüz rüya, sevdiğiniz yönlerinizi ve özen isteyen doğanızı simgeler. Kalbine yakın birilerini ya da bir şeyleri tutmakla ilgilidir. Alternatif olarak, daha sevecen olma ihtiyacınız olduğunu gösterebilir. Birisine sarıldığınızı gördüğünüz rüya, karşı koymadan gerçek duyguların gösterilmesine izin vermen gerektiğini önerir. Ayrıca, kendinize duygusal iyileşme izni vermeniz gerektiği anlamına gelir.
Rüyada Birisine Zorla Sarılmak

Birisini istemediği halde sarılmaya çalışmak, ya da daha ileri giderek taciz etmek, bilinçaltınızda daha öncesinde var olan, geçmişteki eylemlerin sizi rahatsız etmek için geleceğini önerir. Eylemleriniz üzerinde biraz pişmanlık duymak ya da farkında olmadığınız bir pişmanlık ifade etmektesiniz. Rüyanızda kendinizin sözlü veya fiziksel olarak kötü bir muamele gördüğünüz düşler, gerçekte de mağdur olduğunuzu gösterir.
Rüyada Sevgiliye Sarılmak Görmek

Ayrıca bkz: Eski Sevgili, Sevgi, Arkadaşını Görmek

Rüyada sevgiliye sarılmak, kalp kırıklığına sebep olan insanlardan uzaklaşmaya ve yeni bir yaşam sürmek için başka bir şehre ya da ülkeye yapılan yolculuk aile bireylerine duyulacak büyük özlemle son bulacak ve güzel gelişmelere vesile olacak demektir.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek, akrabalardan birinin girmek istediği ancak imkânlarının kısıtlı olmasından ötürü bir türlü giremediği işe girmesi için yardım edileceği şeklinde yorulur.

Rüyada sevgiliye sarılmak ne anlama gelir, birçok kişi için çok büyük ve hayırlı anlamlara gelen bu rüyanın görülmesi, aile ilişkilerinde kötü geçen ve birçok üzüntünün yaşandığı bir dönemin sona ereceğine ve sağlığın kötüye gidişinin duracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak, aydınlık günler geçirileceğine, resmi bir kurumda işbaşı yapılacağına, işle ilgili can sıkıcı bir durumun geride kalacağına ve ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye sarılmak nedir; mutlu olunacağına, dertlerin ve sorunların aile bireylerinin yardımıyla sona ereceğine, zorlukların aşılacağına ve rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak, hayırlı bir şekilde başlayacak bir işin çok daha iyi bir noktaya geleceğine, sorunların teker teker çözüm bulacağına, ruhsal olarak çok daha iyi olacağına, yapılan işlerin her daim fazla fazla kazanç sağlayacağına, akrabalardan birinin önayak olması sayesinde tanışılan bir kişi ile bir ilişki yaşanacağına ve ardından evleneceğine delalettir.

Rüyada sevgiliye sarılmak ne demek; deyim yerindeyse bir eli yağda bir eli balda bir ömür sürüleceğine ya da bir yanı deniz bir yanı orman bir yaşama sahip olunacağına tabir edilir.

Rüyada sevgiliye sarılmak tabiri, kibri yüzünden hem kendisine hem etrafındaki kişilere zarar veren bir kişinin aklının başına geleceği, ortaya konulan çalışmaların ve hayata geçirilen projelerin birbiri ardına güzel şeylere vesile olacağı, dertlerin ve sıkıntıların bu sayede çözüleceği ve hayallerin tez zamanda gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye sarılmak İslami rüya tabirleri, gönül işlerine verilen aranın sona ereceğine ve hemen ertesinde biri ile aşka yelken açılacağına delalet eder. Yaşanacak sorunlara karşı önceden önlem alınması sayesinde sıkıntılar kısa sürede atlatılacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılmak

Rüyada sevgiliye sarılmak, yakın zamanda istediğiniz kimse ile ciddi bir gönül ilişkisine başlamaya ve çok mutlu olmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgilinin gögsünde yatmak

Sevgilinizin göğsünde yatarken eğer mutlu ve huzurlu iseniz, sevdiğiniz kişinin size huzur ve güven verdiğine, aradığınız huzuru bu kişide bulabileceğiniz bir ömre işaret ederken, rüyada sevgilinin gögsünde yatarken, kendinizi güvende hissetmiyorsanız, huzursuz iseniz, o kişinin yani sevdiğinizin sağlık problemleri konusunda dikkatli olmasında fayda var özellikle de göğsünden rahatsızlanabileceğine, bu bölgeye dikkat etmesi gerektiğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili ile yağmurda yürümek

Rüyada sevgili ile yağmurda yürüdüğünü görmek, gerçek aşkı bulmaya ve mutlu olmaya veya sevgilinizle aranızdaki sorunları çözmeye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgilinin elinden tutmak

Rüyada sevgilinin elinden tutmak, sevdiğiniz kimsenin güvenilir olduğunun, doğru insanı bulduğunuzun işaretidir. Bazen ilişkinizin ilerleyip, sevginizin artacağına ve mutlu bir evliliğe, ve huzur dolu bir yaşam sürmeye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyle kucaklaşmak

Rüyada sevgili ile kucaklaşmak, sevgiliniz ile bir araya gelip özlem gidereceksiniz. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleşeceğine, sevdikleriniz ile bir arada geçireceğiniz bir ömre delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili ile öpüşmek

Rüyada sevgili ile öpüşmek, sevgilinize sevginizin her geçen gün arttığına ve bağlandığınıza işaret eder. Sevgiliniz güvenilir bir kimsedir ona karşı olan güvensizlik duygularınızı yenmeniz gerek. Bazen rüyada sevgili ile öpüşmek aşk acısı çekmeye de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyle gezmek

Rüyada sevgiliyle gezmek, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet eder. Bu rüya mutlu bir evliliğin de habercisi olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatıldığı için sevgili ile ayrılmak

Rüyada aldatıldığı için sevgiliden ayrılmak, dost sandığınız, sevgili gibi çok değer verdiğiniz yakın ilişki kurduğunuz ama gerçekte size genelde zararı dokunan bir kimse ile yolları ayırmaya işaret eder. Bazen ondan dolayı zarar göreceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgilinize veya eşinize sarıldığınızı gördüyseniz, kavga ve tartışmalar yaşayacağınızın işaretidir. Bir akrabaya sarılmak, hastalığın habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılmak Görmek

Ayrıca bkz: Eski Sevgili, Sevgi, Arkadaşını Görmek

Rüyada sevgiliye sarılmak, kalp kırıklığına sebep olan insanlardan uzaklaşmaya ve yeni bir yaşam sürmek için başka bir şehre ya da ülkeye yapılan yolculuk aile bireylerine duyulacak büyük özlemle son bulacak ve güzel gelişmelere vesile olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek, akrabalardan birinin girmek istediği ancak imkânlarının kısıtlı olmasından ötürü bir türlü giremediği işe girmesi için yardım edileceği şeklinde yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılmak ne anlama gelir, birçok kişi için çok büyük ve hayırlı anlamlara gelen bu rüyanın görülmesi, aile ilişkilerinde kötü geçen ve birçok üzüntünün yaşandığı bir dönemin sona ereceğine ve sağlığın kötüye gidişinin duracağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliye sarılmak, aydınlık günler geçirileceğine, resmi bir kurumda işbaşı yapılacağına, işle ilgili can sıkıcı bir durumun geride kalacağına ve ferahlığa çıkacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılmak nedir; mutlu olunacağına, dertlerin ve sorunların aile bireylerinin yardımıyla sona ereceğine, zorlukların aşılacağına ve rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak, hayırlı bir şekilde başlayacak bir işin çok daha iyi bir noktaya geleceğine, sorunların teker teker çözüm bulacağına, ruhsal olarak çok daha iyi olacağına, yapılan işlerin her daim fazla fazla kazanç sağlayacağına, akrabalardan birinin önayak olması sayesinde tanışılan bir kişi ile bir ilişki yaşanacağına ve ardından evleneceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılmak ne demek; deyim yerindeyse bir eli yağda bir eli balda bir ömür sürüleceğine ya da bir yanı deniz bir yanı orman bir yaşama sahip olunacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılmak tabiri, kibri yüzünden hem kendisine hem etrafındaki kişilere zarar veren bir kişinin aklının başına geleceği, ortaya konulan çalışmaların ve hayata geçirilen projelerin birbiri ardına güzel şeylere vesile olacağı, dertlerin ve sıkıntıların bu sayede çözüleceği ve hayallerin tez zamanda gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılmak İslami rüya tabirleri, gönül işlerine verilen aranın sona ereceğine ve hemen ertesinde biri ile aşka yelken açılacağına delalet eder. Yaşanacak sorunlara karşı önceden önlem alınması sayesinde sıkıntılar kısa sürede atlatılacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılmanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada sevdiğine sarılmak, rüyayı gören kişi, hayatındaki bir kişiyle yaşanılacak sıkıntılı bir döneme gireceğine, bu dönem içinde yaşanılacak kavgalara, tartışmalara yorulur. Bu zorlu dönem içerisinde her iki tarafında yıpranacağına, bu yaşananlardan kötü şekilde etkilenerek kırılacaklarına delalet eder.

Bazı rüya sözlüğü yazarlarına göre ise rüya sahibinin sevdiği kişi ile mutlu olacağına, bu mutluluğun uzun yıllar devam edeceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarıldığını Görmek

Rüyada sarılmak, rüyayı kişinin şansının açılacağına, iş hayatında güzel işler yapacağının, maddi durumunun daha iyi olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiğine sarılmanın anlamı, mutlu olunacak demektir. Rüyada sevdiğiniz kişiye sarıldığınızı görmeniz gerek huy, gerekse düşünce olarak birbirinizle uyuştuğuna, çok iyi anlaştıklarına ve birbirlerinin her şeyi olduğu anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılıp Öptüğünü Görmek

Rüya sahibinin ortaya çıkan sorunlar karşısında sevdiğinin yanında olduğu anlamına gelmektedir. Yaşanılan bu sıkıntıların üstesinden gelmek için destek olacağına ve bu sıkıntılı günleri birlikte aşarak huzura ereceklerine yorulur. Aynı zamanda, yaşanılan maddi sıkıntı rüya sahibinin desteğiyle ortadan kalkacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılıp Ağladığını Görmek

Birbirinden ayrılan sevgililerin buna dayanamayarak tekrardan bir araya geleceklerine ve önceye göre daha iyi geçinerek mutluluğu yakalayacaklarına yorulur. Ayrıca, ikili arasında ortaklaşa alınan bir karar ile aile büyüklerinin çok sevineceğine rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılıp Uyuduğunu Görmek

Rüya sahibinin, çalışkan bir kişiliğe sahip olmamasından ve bir iş bulamamasından dolayı parasız kalacağı anlamına gelmektedir. Bu yüzden sürekli tartışmaların yaşanacağına, sonunda sevgili ile ayrılacağına yorulur. Yaşanılan bu tatsızlıkların nihayete ermesi için bir işe girilmesi ve maddi sıkıntıların ortadan kalkması
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılıp Kokladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevdiğine sarılıp kokladığını görmesi, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına yorulur. Bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmete sahip olacaklarına yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılmak

Rüyada sevgiliye sarılmak, sıcaklığın doğrudan bir ifadesi, samimiyetin başlangıcı, sevgilinin kabulü, birçok biçimi (cinsel ilişki, aile ve bağlı olma hissi, güven, kişiyi derin bir şekilde anlamanın bir anlamı) ile bağlantılıdır. Her insanın eril ve dişil yönlerini bilinçli hale getirmek ve onları birleştirmek gibi bilinçaltı görevlerine girer. Bu nedenle, ruhun dengeye çabalaması ve mücadele etmesi ana amaç olsa da bir tamamlayıcı (sevgili) ile bir evlilik veya ortaklık şeklinde sıradan anlamlar kazanabilir.

Rüyanızda sarıldığınız kişiyi seviyorsanız, bu sadece bu kişinin son zamanlarda aklınızda olduğunu gösterebilir. Onunla ilgili rüya görmek, kesinlikle onu düşündüğünüz anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılmak, rüya sahibinin çok sevdiği, uzun süredir beraber olduğu sevdiği kişi ile aralarında yaşanacak bir takım sorunlara işaret eder. Bu rüyayı görenlerin sevgilisi ile ufak bir sorunu büyüterek bazı kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder. Rüyada sevgiliyle sarılmak, kişinin yaşadıklarından dolayı büyük bir pişmanlık yaşamasına, iki tarafında üzülüp kırgınlık yaşamasına tabir edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin hatasını anlayacağına, bu kısa süreli ayrılığın kişinin aklını başına getireceğine rivayet edilmiştir. Rüyada sevgiliyle sarılmak, yaşanan olumsuzlukların, her iki kişiyide duygusal olarak yıpratacağına, yaşananlardan ders alıp üzücü ve kırıcı olmamaya özen göstermesine yorulur. Aynı zamanda kişinin sevdiğinin değerini bu kısa süreli ayrılıkla anlamasına yorumlanmıştır. Rüyada sevgiliyle sarılmak, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sarılmak Ve Öpmek

Rüyada sevgiliyle sarılmak ve öpmek, rüya sahibinin çok sevdiği halde sevgilisinden yanlış anlamalar yüzünden kısa süreli bir ayrılık yaşamasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin yaşanan bu ayrılığa daha fazla dayanamayacağına ve barışmak için elinden gelen her şeyi yapmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılıp Ağlamak

Rüyada sevgiliye karşı sarılıp ağlamak, kişinin sevgilisinden sakladığı bir sırrı olmasına, sevdiğine karşı bir konuda yalan söylediğine yaşadığı pişmanlığa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarıldığını Görmek

Rüyayı gören kişi ile sevgilisi arasında herhangi bir sebepten ötürü büyük bir tartışma yaşanacağına, ardından kısa bir ayrılık dönemi geleceğine ve ikisinin de çok büyük üzüntü yaşayacaklarına ve olanlardan ve yaşananlardan ötürü pişman olacaklarına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyayı gören kişinin, hiç beklemediği bir anda uzun zamandan beri görmediği eski sevgilisi ile karşılaşacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine ve bu konuşma üzerine aralarında bir şeyler olacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılmak ve Öpmek

Aralarında yaşanan anlaşmazlık ve sorunlardan ötürü rüya sahibi ile sevgilisinin, kısa bir ayrılık dönemi yaşayacaklarına,  daha sonra birbirlerinden uzak oldukları halde arkadaşları aracılığıyla birbirlerinden haber alacaklarına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyada eski sevgiliye sarılmak, kişinin uzun bir süre önce ayrıldığı eski sevgilisi ile karşılaşmasına, aslında bu kişiye karşı içinde olan sevginin hiç bir zaman bitmediğine işaret eder. Kişinin eski sevgilisi ile tekrar barışacağına ve daha güzel bir birliktelik olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sarılmak Nedir

Rüyada sevgiliyle sarılmak, incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebebten dolayı kişinin sevdiğinin kalbini kırmasına işaret eder. Bazen de bu rüyayı gören gönlü boş kimselerin yakın bir zamanda biri ile tanışmasına vesiledir. Görülen bu rüya kişinin çevre tarafından davranışları ile taktir almasına, sevilip sayılmasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin sevgilisi ile yaşayacağı kısa süreli ayrılığa yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarıldığını Görmek

Rüyada sevgiliye sarılmak görmek, sevgiliyle sarılmak rüyası ile aynı anlamlar içermek ile beraber kişinin önemsiz bir sebebten dolayı sevdiği kişi ile kavga ve kırgınlık yaşamasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin kısa süreli olacak bu ayrılık yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına özür dileyip barışmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılıp Ağlamak

Rüya sahibinin, sevgilisi ile yapacağı bir kavganın ardından yaşanan ayrılıktan ötürü çok büyük üzüntü duyacağına ve pişman olacağına, daha sonra konuşup tekrar biraraya geleceklerine ve mutlu bir birliktelik yaşamaya devam edeceklerine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılarak Uyumak

Rüya sahibinin, sevgilisi ile yaşayacağı tartışmanın ardından yaşanan ayrılık yüzünden çok büyük bir üzüntü duyacağına ancak herhangi bir şekilde barışma ve tekrar biraraya gelme yolunda herhangi bir adım atmayacağına ve ilk adımı karşı tarafın atmasını bekleyeceğine ancak daha sonra böyle bir düşünce tutturduğu için pişman olacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılmak

Rüyada sevdiğine sarılmak, rüyayı gören kişi ile hayatındaki bir kişi arasında yaşanacak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme, bu dönem içinde yaşanacak tartışmalara ve kavgalara ve bu dönemin sonunda yaşanacak ve iki tarafı da çok kötü bir şekilde etkileyecek kırgınlığa alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin sevdiği kişi ile çok mutlu olduklarına ve bu mutluluğun daha uzun yıllar boyunca devam edeceğine tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarıldığını Görmek

İş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme ve bu dönem içerisinde ara sıra kavga etmeye ve tartışmaya yorulur. Bu durumdan kurtulmak için, iş hayatında ve aile hayatında çıkan tartışmalardan uzaklaşmak ya da konulara daha sakin yaklaşmak gerektiğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılıp Öpmek

Rüyayı gören kişinin, ortaya çıkan bir sorundan ötürü sevdiği kişiye yardım edeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına ve birlikte sorunun üstesinden geleceklerine delalet eder. Ayrıca, yaşanan parasal bir sıkıntının rüya sahibinin araya girip destek vermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılıp Ağlamak

Bir süre önce ayrılan sevgililerin bu ayrılığa daha fazla dayanamayarak tekrar bir araya geleceklerine ve iki tarafın da çok mutlu olup çok sevineceğine yorumlanır. Aynı zamanda, rüyayı gören kişi ile sevgilisinin çok hayırlı bir karar vereceklerine ve bu kararın aileleri de çok sevindireceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılıp Uyumak

Rüya sahibinin, çalışkan biri olmamasından, tembel bir kişiliğe sahip olmasından ve bir iş bulamamasından ötürü çok kötü durumlara düşeceğine, parasız kalacağına ve bu yüzden sürekli tartıştığı sevgilisi ile ayrılacaklarına tabir eder. Ayrıca yaşanan tatsız olayların düzelmesi ve sevgililerin barışması için işe girip çalışmak gerektiğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılmak

Rüyada sevgiliye sarılmak, rüya sahibinin, uzun zamandan beri birlikte olduğu sevgilisi ile yaşanacak kötü durumdan, bir anlaşmazlıktan ya da çok önemsiz bir sebepten ötürü aralarında bir tartışma çıkacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına ve ikisinin de bu durumdan ötürü büyük üzüntü duyacaklarına delalet eder. Eğer böyle bir durumla karşılaşmak istenmiyorsa çok daha anlayışlı ve daha hoşgörülü olunması gerektiğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılmak

Mutlu olmak anlamına gelir. Kişinin sevdiği insanla gerek huy, gerek düşüce gerekse görüş bakımından uyuştuğuna, çok iyi anlaştıkları için birbirlerine kenetlendiklerine ve kendilerini birbirlerinin her şeyi olarak gördüklerine delalet eder. Rüya sahibinin sevdiğine, sevdiğinin de ona hiç laf söyletmediğine ve olası tehlikelere karşı da birbirlerine siper olmaya hazır olduklarına yorulur. Rüyada sevdiğinin boynuna sarılmak, eşitlik demektir. Yani rüyayı gören kişinin sevdiğinden hak ettiği değeri gördüğüne, arada bir üstünlük ya da liderlik durumunun yaşanmadığına işaret eder. Rüyada sevdiğinin beline sarılmak, sevdiğine kur ve şirinlik yapmak, şefkat göstermek ve de onu bağrına basmaktır.  Rüyada sevdiğinin bacağına sarılmak, onu bir kararından ya da bir yoldan geri çevirmek için uğraşmaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyada eski sevgiliye isteyerek sarılmak, kişide derin izler bırakan, hayal kırıklığı yaratan, onu çıktıkları yolda yalnız bırakan bir kimsenin varlığına ve hala unutulmadığına yorulur. Rüyada eski sevgiliye hiç istemeden ya da başkalarının zoruyla sarılmak, bir olay karşısında mecburi olarak iyimser bir tutum sergilemek zorunda kalmak, dolayısıyla da karşıdaki insana karşı gerçek duygu ve düşüncelerini bastırmak ve efendiliğini korumayı başarmak anlamına gelir. Rüyada eski sevgiliye sarılmak isteyip sarılamamak, bir duyguyu yaşamaktan ya da bir hevesine erişmekten mahrum kalmak ve üzülmek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadan Sarılmak

Rüyada bir kimseye arkadan sarılmak ve onu korkutmak, birini kızdırmaya ve onun tepkisini almaya yönelik bir harekette bulunmaya işaret eder. Samimiyetine inanılan bir kimseye karşı içtenlikle bir söz söylemeye ya da bir davranışta bulunmaya fakat bunun ters tepmesine yorulur. Rüyada sevgiliye arkadan sarılmak, rüyayı gören kişinin yanlış anlaşılmamak adına attığı her adıma dikkate ettiğine alamet eder. Rüyada anneye arkadan sarılmak, insanlara karşı sevgi dolu, sevecen ve iyi niyetli olmak demektir. Rüyada babaya arkadan sarılmak, aileye ve aileden kalan öğretilere bağlılık, sadakat ve saygıdır. Rüyada patrona arkadan sarılmak, maddi olarak iyi durumda olan birine işinin düşmesi ve ona dert açmak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beline Sarılmak

Rüyada eşinin beline sarılmak, kendisine minnet, sevgi ve şükran duyulan bir insana daha fazla bağlanmayı gerektirecek bir olay yaşamaya yorulur. Rüyada herhangi bir arkadaşının beline sarılmak, biriyle kader birliği yaparak büyük dostluk kurmaya ve onunla sıradan süren arkadaşlık bağını olabildiğince güçlendirmeye delalet eder. Rüyada öğretmenin beline sarılmak, illede okumak,kültürlü, tahsilli kimse olmak ve etiket edinmek demektir. Rüyada doktorun beline sarılmak, sağlığı riske edecek şeylerden kaçınmaya ve kendine iyi bakmaya, hastalık durumunda da bilimden şaşmamaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarılmak görmek psikolojik yorum

Rüyanızda birine sarılmanız genellikle sevgi ve şefkat duygularını temsil etmektedir. Birine sarıldığımızda o kişiyi kalbimize yakın tutmuş oluruz. Bu rüyada sarıldığınız kimseye duyduğunuz sevgi vurgulanmaktadır. Bir diğer açıdan baktığımızda bu rüya sevgi ve şefkat arzunuzu da simgeleyebilir. Birinden sevgi görmeye ihtiyacınız olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılmak

Rüyayı gören kişi ile sevgilisi ya da eşi arasında çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarıldığını Hissetmek

Aile hayatı içerisinde rüyayı gören kişinin, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile arasının açılacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına ve iki tarafın gururlarından ötürü çok üzüleceklerine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyayı gören kişinin, eski sevgilisi ile arasında uzun zamandan beri bir türlü çözemediği çok büyük sorunlar olduğuna tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarılmak ve Öpmek

Rüya sahibinin, uzun bir süre boyunca çok büyük sıkıntılar ile uğraşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yaptığı her çalışmada büyük sıkıntılar yaşayan bir kişiye çok büyük yardımda bulunacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyada eski sevgiliye sarılmak, rüyayı gören kişinin yüzünün gülmesine, içinin kıpır kıpır olmasına vesile olacak, kendisine uzun zamandır yaşamadığı en güzel duyguları yaşatacak, hoş gelişmelerin yaşanacağına tabir edilir. Mutluluk olarak kabul edilir ve hayırlı gelişmelere işaret eder. Bu rüya bazı rüya tabirlerine göre rüya sahibinin özel hayatı ile tabir edilir ve kişinin son gönül ilişkisinde aradığını bulamayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak Öpmek

Rüyayı gören kişinin eski sevgiliye duyduğu özleme işaret eder ve onu unutamadığı anlamına gelir. Bu durumun da rüya sahibini mutsuz ve üzgün kıldığı ile yorumlanırken, rüyayı gören kişinin iç dünyasında yaşadığı bu çöküşün meslek hayatını da olumsuz yönde etkileyeceğine ve kendisini başarısızlığa sürükleyeceğine rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Sana Sarıldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin hareketli, yoğun ve güzel günler geçireceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, manevi duygularının yükselmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına ve daha önce bilmediği duyguları yaşama şansına nail olacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Sarılması

Rüyada eski sevgilinin sarılması hayır olarak kabul edilir ve rüyayı gören kişinin sıkıntılarından kurtularak, hafifleyeceği, rahatlayacağı ve ferahlayacağı anlamına gelir. Güzelliklere işaret ettiği şeklinde açıklanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılıp Ağlamak

Rüya sahibinin ağladığı oranda güleceğine ve gönül hoşluğu içinde olacağına alamet eder. Hayırlara yorulur ve şifa bulmaya, isabetli kararlar almaya, doğru adımlar atmaya, güzel işler yaparak, hak yolunu tutmaya ve böylece amaçlara yaklaşmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılıp Uyumak

Bu rüya iyi şekillerde yorumlanmaz ve rüyayı gören kişinin bir takım zorluklara düşeceğine, çıkmaza gireceğine, eve kapanarak kendine döneceğine ve can derdine düşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin kişisel sorunlarının baş göstereceği ile açıklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek sevdiğiyle mutlu olmaya ve sabretmeye, şükretmeye, eldeki imkanların artmasına ve mutlu olmaya tabir edilir. Rüyada sevgiliye sarılmak sıkıntıların ve dertlerin yakın zamanda son bulmasına ve rahat bir hayat yaşamaya, hayırlı ve güzel gelişmelere, yüzün gülmesine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılmak, rüya sahibinin kendisiyle barışık olmasına ve insanlarla muhabbetinin güzel olmasına delalet eder. Kişi, girdiği her ortama uyum sağlayacak ve efendi duruşuyla, saygısı ve sevgisiyle insanların takdirini kazanacaktır. Rüyada sevgiliye sarılmak, rüya sahibi için gelecek günlerin olumlu gelişmelere gebe olduğunun habercisidir. Kişinin çevresinde yarattığı bu olumlu hava, onun iş hayatına yansıyacaktır. Rüya sahibi, çevresindeki insanların aracı olmasıyla bol kazançlı bir işe girebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili Görmek

Rüyada sevgili görülmesi, rüya sahibinin gerçek hayatta olan sevgilisini görmesi durumunda; mutlu ve uzun bir ilişkiye, sağlık evlatlara ve bolluk içinde yaşam sürmeye delalet eder. Rüyada sevgili gören rüya sahibinin gerçek hayatta sevgilisi olmaması durumunda, çevresindekilerce aldatılacağı ve maddi kayıp yaşayacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğine Sarılmak

Mutlu olmak anlamına gelir. Kişinin sevdiği insanla gerek huy, gerek düşüce gerekse görüş bakımından uyuştuğuna, çok iyi anlaştıkları için birbirlerine kenetlendiklerine ve kendilerini birbirlerinin herşeyi olarak gördüklerine delalet eder. Rüya sahibinin sevdiğine, sevdiğinin de ona hiç lafsöyletmediğine ve olası tehlikelere karşı da birbirlerine siper olmaya hazır olduklarına yorulur. Rüyada sevdiğinin boynuna sarılmak, eşitlik demektir. Yani rüyayı gören kişinin sevdiğinden hak ettiği değeri gördüğüne, arada bir üstünlük ya da liderlik durumunun yaşanmadığına işaret eder. Rüyada sevdiğinin beline sarılmak, sevdiğine kur ve şirinlik yapmak, şefkat göstermek ve de onu bağrına basmaktır.  Rüyada sevdiğinin bacağına sarılmak, onu bir kararından ya da bir yoldan geri çevirmek için uğraşmaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarılmak Öpmek

Rüyada anne, baba, kardeş, abla gibi aile bireylerinden birine sarılmak öpmek, tam aksine onlardan birinin onay vermeyeceği bir işe girmeye ve bu konuda tatsızlık yaşamaya ve onlara rağmen amacına ulaşmayı sürdürmeye alamet eder. Rüyada sevilen bir arkadaşa sarılmak öpmek, rüya sahibinin arasının açılacağı bu nedenle uzun zaman görüşmeyeceği bir kimseye yorulur. Arada düşmanlık olmadığı takdirde bu durum bir süre sonra kendiliğinden düzelecektir, ne de olsa eski dosttan düşman olmaz. Rüyada  sevilmeyen ve kendisinden hoşlanılmayan bir kimseye sarılmak öpmek, kendisinden haz edilmeyen bir kimsenin ya da tatsız bir konunun mevzu bahis olmasını gerektirecek bir durumun doğması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyada eski sevgiliye isteyerek sarılmak, kişide derin izler bırakan, hayal kırıklığı yaratan, onu çıktıkları yolda yalnız bırakan bir kimsenin varlığına ve hala unutulmadığına yorulur. Rüyada eski sevgiliye hiç istemeden ya da başkalarının zoruyla sarılmak, bir olay karşısında mecburi olarak iyimser bir tutum sergilemek zorunda kalmak, dolayısıyla da karşıdaki insana karşı gerçek duygu ve düşüncelerini bastrımak ve efendiliğini korumayı başarmak anlamına gelir. Rüyada eski sevgiliye sarılmak isteyip sarılamamak, bir duyguyu yaşamaktan ya da bir hevesine erişmekten mahrum kalmak ve üzülmek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sarılmak, rüya sahibinin, uzzun zamandan beri beraber olduğu sevgilisi iile yaşanacak kötü durumdan, bir anlaşmazlıkktan ya da çok önemsiz birr sebepten ötürü aralarında bir tarttışma çıkacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağınna ve ikisinin de bu durumddan ötürü büyük üzüntü duyacaklarına alametttir. Eğer böyle bir durumla karşılaşmak isteenmiyorsa çok daha anlayışlı ve daha hoşggörülü olunması gerektiğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyayı gören bireyin, hiç beklemediği biir anda uzun zamandan beri görmediği eskki sevgilisi ile karşılaşacağına, aralarında biir konuşma geçmiş olacağına ve bbu konuşma üstüne aralarında bir şeyyler olacağına tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılmak ve Öpmek

Aralarında yaşanmış olan anlaşmazlık ve sorunlardaan ötürü rüyayı gören kimse ile sevgilisinin, kkısa bir ayrılık dönemi yaşayacaklarına,  dahha sonra birbirlerinden uzak olduklarıı halde arkadaşları aracılığıyla birbirlerinden hhaber alacaklarına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiğin erkeğe sarıldığını görmek hayra yorumlanır. Bu kişiyi kısa süre içerisinde olumlu hadiseler bekliyor olacaktır. Kişi çektiği sıkıntıların ardından rahatlığa kavuşur, uzun süredir merakla beklediği bir haber alır, eğer kendinde ya da ailesinde bir sağlık problemi varsa bunun en kısa zamanda atlatacağına yorulur.

Rüyalar bazı anlarda bilinç altımızda uyumadan önce düşündüğümüz şeyi bize gösterir. Bizde bir heyecanla sabah kalktığımızda ne anlama geldiğini merak ederiz. Bazı anlarda ise hiç düşünmediğimiz bir şeyle karşılaşırız rüyamızda. Bu durum bizi dahada hayrete sokar. Ne alaka şimdi bunu rüyamda gördüm der merak ederiz daha çok.

Özellikle sevdiğimiz bir erkek olduğu zaman biz kızlar onu düşünmeden bir dakika bile duramayız. Yemek yerken, yolda yürürken, dersi dinlerken veya çalışırken, film izlerken kısacası her an her dakika onu düşünür dururuz. Özellikle akşam yastığa başımızı koyduğumuzda en çok o zaman düşünürüz. Bide bunun üzerine onu rüyamızda gördüğümüzde dört köşe oluruz adeta. Kısa dönem içerisinde güzel haberlerin kapınızı çalacağının habercisidir. Rüyada sevdiğiniz erkeğe sarıldığınızı görüyorsunuz ve huzur buluyor bir anda rahata kavuşuyorsunuz dimi? Bu durum rüyanın asıl yorumunda da geçerlidir. Sizin rahata kavuşacağınızı gösterir. Yakınınızda herhangi bir sağlık probleminde şikayetçi birisi var ise yakın zamanda temiz haberler alacağının göstergesidir aynı zamanda.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğin Erkeğe Sarılıp Öpmek

Rüyada sevdiğin erkeğe sarılıp öpmek, çalışan birisi bu rüyayı görmüş ise, aslında rüyanın iş hayatıyla ilgili bir yorum ifade etme ihtimali çok daha yüksektir diyebiliriz. İş hayatında bir üst mevkiye yükselme gibi durumlarınız var ise onun gerçekleşeceğinin habercidir. Böyle bir durum yok ise, bunun kısa zamanda karşınıza çıkacağının ve bir üst makama yükselmemizin az kaldığının haberini sizlere verir bu rüya. Aynı zamanda evlilik habercisi olarak da tanımlanabilir. Yani karşınıza ciddi bir ilişki kurup evlilik yolunda ilerleyebileceğiz birisinin çıkması yakındır demektir. Veya hayatınızda kişiyle kısa süre sonra nikah masasına geçeceğinizi belirtir.

Kişinin durumuna göre birçok anlamlar ifade eden bu rüya yorumu kısacası hayırlı bir rüyadır denilebilecek derecededir. Genel olarak rüyayı gören kişinin kısa süre içerisinde beklediği güzel haberleri alacağına alamet eder. Çektiği zorlukların sonunda bittiğinin mutlu ve huzurlu günlerin geldiğinin habercidir. Rüya sahibinin iş hayatıyla ilgili bazı tüyolar da verebilir. Bu rüyayı gören kişinin mesleğinde terfi alacağı yapılan en baş yorumlardan biridir. Özellikle iş dünyasında yeni başarılara imza atacağı, cefalarının ferahlığa dönüşeceği, manevi olarak yakın akrabalarından destek alacağı, maddi olarak ise eline büyük bir kazanç geçeceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğin Erkeğin Boynuna Sarılmak

Rüyada sevdiğin erkeğin boynuna sarılmak, genel anlamı ile mutluluk ve aşk hayatına yorulur. Bu dönem boyunca aşk hayatının gayet düzeni yerinde ve huzurlu olacağı anlamına gelir ve daha çok sevdiği kişiye olan özlem ve ihtiyaç ile ilgili olabilmektedir. Sevdiği kişinin eksikliğini her zaman hissettiği ve bu eksikliği ile de kendini boşlukta hisseden rüyayı gören kadın, sevdiği ile yakın zamanda kavuşmasına ve bu kavuşmanın bir daha ayrılmayacak şekilde olmasına işaret etmektedir. Bir yorum da sağlık ile ilgilidir. Sağlığında küçük pürüzler olan erkeğin, bu dönem içerisinde iyileşeceği ve sağlığına kavuşacağı yorumlar arasında yer alabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğin Erkeğe Sarılıp Uyumak

Rüyada sevdiğin erkeğe sarılıp uyumak, bir de destek olarak açıklanabilir. Bu dönem içerisinde sevdiğinize bir hayli ihtiyacınız olabilir. Bu bağlamda bakıldığında bu dönemde uzak kalabilir ve biraz özlem çekebilirsiniz. Fakat bu çektiğiniz özlem ile de ilişkiniz gayet ivme kazanacak ve olduğundan daha da güçlenip her geçen gün birbirinize olan aşkınız artarak devam edecektir. Bu da ilişkinizin güçlenmesini sağlayacaktır. Bu günlerde küçük sorunlar ortaya çıkabilir. Fakat siz bunlara aldırış etmeden birbirinize kenetleneceksiniz. Bir de ufak tefek dedikodular çıkabilir. Yine bu durumu görmezden gelmeli ve ilişkinize, aşkınıza odaklanmalısınız. Mutluluğunuzun önünde başka kimseyi görmemek sizi daha huzurlu yapacaktır. Genel anlamı ile bakıldığında daha çok mutluluk ve huzur anlamına gelir ve ufak tefek sorunlar olsa da bunları görmezden gelmeniz ile sevginizin güçlenmesi doğru orantılı olmalıdır. Bu bağlamda daha anlayışlı ve birbirinize göstereceğiniz sabır çok önemlidir. Aranızdaki sorunları başkalarına yansıtmadan çözmeniz ikiniz için de daha sağlıklı olacaktır. Bir de bu dönem içerisinde sağlığınıza dikkat etmeniz önemli bir noktayı oluşturmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğin Erkeğe Sımsıkı Sarılmak

Rüyada sevdiğin erkeğe sımsıkı sarıldığını görmek, iyi bir rüya olarak ifade edilir. Genel olarak çok yakın bir zaman içerisinde kapınıza güzel haberler geleceği ve bu haberlerin sizi çok mutlu edeceğini ifade eder bu rüya. Ne kadar çok mutlu olduğumuzu anlarız. Bu durum rüya esnasında da geçerliliğini gösterir. Adeta bulutların üzerinde gezer dururuz bunu gerçekte veya rüyada bile yaşarken. İşte rüyada hissettiğiniz bu güzel duygu, gerçekte de güzel şeyler getirir size. Rüyadaki gibi yüzünüzün gülmesini sağlar. O an yaşadığınız olayın verdiği durumların neler dolduğu rüyanın yorumlanmasında da bize yardımcı olur aslında Ailenizden veya arkadaşlarınızdan sevdiğiniz birisi hastalık evresi geçiriyorsa onu en yakın zamanda güzel haberlerle atlatacak olarak yorumlanabilir. Bu rüyayı gören kişinin şuan nasıl bir pozisyonda olduğu, rüyayı yorumlamak açısından çok önemlidir. Eğer ki, rüyayı gören kişi çalışan birisi ise, iş durumunda olumlu haberler alacak demektir. İşinde yükselmek için verdiği mücadelenin zaferle biteceğine veya hiç ummadıkları bir anda mevkisinde yükseleceklerine habercidir. Genel olarak bu rüya iş hayatınızda önemli bilgilere ulaşacağınızı ve bu bilgilerin sizi bir üst seviyeye yönlendireceğini işaretini verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğim Adama Sarılmak

Rüyada sevdiğim adama sarılmak görmek sizlerin bu ara yaşayacak olduğunuz anları işaret etmektedir. Her ne kadar her şeyin en iyisi olsun diye dua ediyor olsanız bile geçmişte yaşamış olduğunuz sıkıntılar ile sürekli karşılaşıyor ve bundan dolayı da oldukça acı çekiyorsunuz. Bu aralar geçmiş zamanlarda eski sevgilinizi hayatınıza almanızdan dolayı o kadar çok pişman oluyor olsanız bile artık sadece önünüze bakmayı tercih edin. Eğer bu şekilde onun size her dediği laftan etkilenmeyi devam ettirir iseniz sadece sizler acı çekeceksiniz ve bundan dolayı da hayatınızın her alanında istemeden de olsa her konuda hem gerilere gidecek hem de tüm sorunlar ile art arda olacak şekilde karşılaşacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılıp Ağlamak

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak, geçmişe olan özlemi de sizlere getirir. Her ne kadar geçmiş yıllar içerisinde sizler ne kadar çok yanlış yapmış olsanız bile o anların tadı sizlere oldukça farklı gelmektedir. Eğer bunlar ile takılmak ya da geçmişi her an özlemeyi tercih eder iseniz o zaman bu anlarda sizlere gelecek iyi şeyleri de kaçırmak zorunda kalabilirsiniz. Artık her şeyi iyisi ve kötüsü ile bir kenara bırakmayı tercih ederek kendiniz için en iyi olacak şeylerin gelmesi için bir şeyler yapmayı tercih edin. Bu ara aileniz ile de oldukça az vakit geçiriyor olmanızdan dolayı sizlere kırılmış olabilirler. Biraz da olsa onlara vakit ayırmayı bu ara ihmal etmeyin.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğim Adama Dokunmak

Rüyada sevdiğim adama dokunmak, çok fazla özlediğiniz anlamına gelir. Çok özlemişsinizdir ancak ona bir türlü kavuşamıyorsunuzdur. Bu özlem sizin kişiliğinize kadar yansıya bilir. Bu özlem hayatınızın her alanında işlerinizde ve diğer her şeyde performans düşüklüğüne neden olabilir. Eğer onu sevdiğinizi bilmiyor ise tek taraflı bir aşk yaşıyorsunuz ve bunu ona bir türlü söyleyemiyorsunuz demektir. Ancak kendi içinizde yaşadığınız bu aşk sizi her anlamda kötü etkilemektedir. Bir yolunu bulup ona karşı hissettiğiniz duyguları anlatmalısınız. Yoksa bu aşk tek taraflı kalmaya ve sizi kötü etkilemeye devam edecektir. Duygularınızı açmaktan korkmayın. Çünkü zaten zor bir durumdasınız ve sizi reddetmesi veya size karşı onunda bir şeyler hissetmiyor olması durumun çok daha kötü sonuçlanmasına olanak değildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılıp Koklamak

Rüyada sevgiliye sarılıp koklamak, sevdiğiniz adam ile bir nedenden dolayı ayrı düştüğünüz ve onu çok özlediğiniz anlamına gelir. Ayrılık sebebi her ne olmuş ise de onu hala deliler gibi özlüyorsunuz. Ancak endişelenmeyi bırakabilirsiniz. Kısa bir zaman zarfından sonra yollarınız tekrar birleşecektir ve hasret sona erecektir. Sizi oldukça fazla özlemiştir ve ayrılık sebebi her olursa olsun bir orta yolu bulup bu ayrılığa bir son vereceksiniz. Bu sayede gerçekte de istediğiniz kadar dokunabileceksiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğim Adama Masaj Yapmak

Rüyada sevdiğim adama masaj yapmak görmek, bir birliktelik yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Ya da ikinizden birisi bir birliktelik için hayaller kuruyor ve istiyor demektir. Ancak böyle bir birlikteliğin olması için her iki tarafın da istekli olması gerekmektedir. Böyle bir birlikteliği istiyor ise siz ilk başta biraz çekineceksiniz. Ancak eğer sizi ikna etmeye çalışacak olur ise bunu çok kolay bir şekilde başaracak demektir. Sonunda pişman olur muyum acaba diye çok düşüneceksiniz. Bu düşünlerin cevabını kendi içinizde almaya fırsat bulamadan birliktelik gerçekleşecektir veya bu birliktelikten vazgeçecektir. Ancak bu işin sonu her ne olursa olsun bu işten hiç pişman olmayacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyada eski sevgiliye sarılmak, sevdiğiniz adamın sizden bir takım beklentileri olduğu ve sizin de bu beklentileri severek karşılayacağınız anlamına gelmektedir. Bu beklentiler bir ilişki, evlilik, nişan, sabırlı olmanız, çocuksu davranmamanız gibi aklınıza gelip gelebilecek her şey olabilir. Beklentileri sizin için oldukça önemlidir ve bu yüzden beklentilerini elinizden geldiği kadarı ile karşılamaya özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde davranmak size kötü hiçbir şey kazandırmaz. Aksine kaybetmemek için beklentilerini karşılamak sizin bir hayli yararınıza olacaktır. Çünkü aynı şekilde siz beklentilerini nasıl karşılıyor iseniz o da sizin beklentilerinizi karşılayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılarak Uyumak

Rüya sahibinin, sevgilisi ile yaşamış oolacağı tartışmanın sonrasında yaşanan ayrılık yüzüünden çok büyük bir üzüntü duyacaağına ancak herhangi bir şekilde baarışma ve yine biraraya gelme yyolunda herhangi bir adım atmayacağına vee ilk adımı karşı tarafın atmaasını bekleyeceğine ancak daha sonra böyyle bir düşünce tutturduğu için piişman olacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılıp Ağlamak
Rüya sahibinin, sevgilisi ile yapmış olacağğı bir kavganın sonrasında yaşanan ayrılıkttan ötürü çok büyük üzüntü duyacağıına ve pişman olacağına, daha soonra konuşup yine biraraya geleceklerine vee mutlu bir birliktelik yaşamaya deevam edeceklerine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarıldığını Görmek
Rüyayı gören kimse ile sevgilisi araasında herhangi bir sebepten ötürü büüyük bir tartışma yaşanacağına, sonrasında kıısa bir ayrılık dönemi geleceğine vee ikisinin de çok büyük üzünntü yaşayacaklarına ve olanlardan ve yaşananlardaan ötürü pişman olacaklarına rivayet eedilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevgiliye sarılmak.. Onu öfke ve kaosun içinden çıkartmak, sarıp sarlamak ruhunuza destek yapmak istiyorsunuz. Bu bir bilinçaltı rüyası.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılıp Ağlamak
Rüya sahibinin, sevgilisi ile yapacağı bir kavganın ardından yaşanan ayrılıktan ötürü çok büyük üzüntü duyacağına ve pişman olacağına, daha sonra konuşup tekrar biraraya geleceklerine ve mutlu bir birliktelik yaşamaya devam edeceklerine alamet eder.
Rüya sahibinin sevdiği kimse ile ayrılacağı ancak kısa süren bu sürecin tekrar barışmayla son bulacağı rivayet edilir. Bu küslüğün sebebinin bir münakaşa olacağı tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek, daha önce yaşadığınız ilişkideki hayal kırıklıklarını bir daha yaşamamak ve aşka dair ön yargılardan kurtulmaya yorumlanır. Hayatınıza yeni biri girebilir ve sizi çok mutlu edebilir. Bu kişi ile evlenmek hayalleri kurmaya başlayabilirsiniz. Hatta tam da hayallerinizdeki gibi bir insan karşınıza çıkar. Kalbinize göre bir evlilik yaparsınız. Rüyada eski sevgiliye sarılmak istemek, yeni bir ilişkiye hazır olmak ve eski sevgiliye dair özlem ve sevginin bitmesine yorumlanır. Artık onunla yeniden barışmak hayallerinden vazgeçerek sizden hoşlanan birine şans verebilirsiniz. Eğer bir süredir peşinizde koşan ve size aşık biri varsa ona bir şans verilebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliye sarılıp koklamak, eski sevgiliniz şu günlerde sizi özlüyor olabilir. Sizin hakkınızda araştırma yapıp arkadaşlarınıza sorabilir. Yeniden bir araya gelmeyi düşünebilir. Özellikle de ortak arkadaşlarınız ile görüşüyorsanız onlarla size haber gönderip sizi geri kazanmaya kalkabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılıp Barışmak

Yeni bir ilişkinin habercisidir ve daha mutlu olacağınız bir ilişki başlayabilir. Kişi ilerleyen günlerde tanışacağı kişiye ilk gördüğü anda aşık olabilir ve onunla bir gelecek hayali kurmaya başlayabilir. Sizi daha önce hiç hissetmediğiniz kadar güvende hissetmenizi sağlayabilir. Evlenmek isteyenler için evleneceği kişiyle tanışacağının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak İslami Yorumu

Rüyada eski sevgiliye sarılmak ihya yorumu, aşk hayatında çok mutlu olmak ve göz yaşı dökmemek, hak ettiği değeri görmek anlamına gelir. Sizin bir dediğinizi iki etmeyecek çok temiz kalpli biri hayatınıza girebilir. Sizin gönlünüzü kazanmak için uzun süredir çabalayan biri de olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek, mutluluktan adeta bulutlar üzerinde gezineceğiniz, ayaklarınızı yerden kesecek olan biri ile tanışmaya ve aşk hayatında hiç olmadığınız kadar mutlu olmaya yorumlanır. Örneğin ilişkisi olan kişiler sevdikleri insanla birlikte evlilik için hazırlığa başlayabilirler. Eğer ilişkiniz yoksa bu sefer de evlenmek isteyeceğiniz bir insanın hayatınıza girmesine, bu insanın size kol kanat germesine yorumlanır. Aşk hayatında bu insan size hem sevgili olur hem de koruyup kollar ve sizin için her şeyin en iyisini yapmaya çalışır. Daha önce hiç yaşamadığınız şeyleri yeni sevgiliniz ile yaşayabilir, onun sizi el üstünde tutması ile mutluluktan havalara uçabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliye sarılmak istemek, geçmişte aşk hayatında yaşadığınız hayal kırıklıklarını unutmak ve artık aşk hayatında kendinize de taviz vermemeye yorumlanır. Bir zamanlar kendinize yaptığınız haksızlıklar yüzünden üzülseniz de artık aşk hayatında çok fazla ödün vermeyerek artık hak ettiğiniz değeri görebilirsiniz. Rüyada eski sevgilinin sarılmak istemesi, size geri dönmek istemesine ve çok büyük bir pişmanlık yaşadığına, sizin değerinizi anca anlamaya başladığına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Sarılmak Barışmak

Yeni biri ile mutluluğu yakalamak anlamına gelir. Eski sevgilinize karşı tüm hisleriniz geçmişte kalır ve onu düşünmek yerine artık yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Özellikle size geri dönmek istiyorsa, bunun için istek duymayabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak Elini Tutmak

Yeni ilişkinizde kısa süre içerisinde nikah masasına oturmak anlamına gelir. Hayatınıza giren kişi sizin ile bir an önce evlenmek isteyebilir. Bu kişi sizin gibi bir insanı kaçırmamak için elinden geleni yapacak ve sizin elinizi tutup hiç bırakmayacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılıp Ağlamak

Yüzünüzün gülmesine ve çok mutlu olmak, ailenizin de sizin adınıza bir hayli mutlu olmasına yorumlanır. Ailenizin de onay verdiği bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Size karşı yapılan haksızlık yapan insanlar buna pişman olur, eski sevgiliniz de peşinizden koşabilir. Ancak artık yeniden başlamak için çok geç olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, sizi seven insanların çoğalmasına, daha çok arkadaş edinmek ve sevilip sayılmaya yorumlanır. Aşk hayatında da temiz kalpli ve size çok değer veren aşık biri hayatınıza girebilir, ihtiyacınız olan sevgiyi o kişiye bulabilirsiniz. Sevdikleriniz de sizin adınıza mutlu olabilirler, bu ilişkiyi desteklerler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak Öpmek

Eski sevgilinizi affetmek veya onunla ilgili kötü anıları artık düşünmemek, pişmanlıktan vazgeçmek anlamına gelir. Bir şeylerin olması gerektiğini kabul edersiniz. Büyük hatalar geçmişte kalır ve öncelik olarak kendi mutluluğunuz ağır basabilir, artık başkasının yerine kendi mutluluğunuza önem vermek isteyebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak Koklamak

Gelen bir takım haberler yüzünden canınızın sıkılmasına yorumlanır. Örneğin eski sevgiliniz ile ilgili alacağınız bazı haberler yüzünden moraliniz bozulabilir. Size büyük bir haksızlık yapıldığını düşünebilirsiniz. Hayatına başka biri de girebilir ve artık yeniden başlamak imkansız olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılıp Uyumak

Uzun süredir ihtiyacınız olan ilgi ve şefkati bulmak, sizi seven sayıp kollayan birinin hayatınıza girmesine yorumlanır. Aynı zamanda sizi güçlendiren biri olabilir, özellikle de bir süredir ilişkisi olmayan kişiler için evlenecekleri insanın karşılarına çıkmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak ya da sevilen bir kişiye ağlayarak sarıldığını görmek hakkında birçok farklı yorum bulunmaktadır. Bu yorumlar genel itibariyle olumsuz özellikler taşımaktadır. Rüyada sevgiliye sarılmak çoğu kişi tarafından rüyanın olumlu bir yoruma sahip olması gerektiği yönünde olsa da, rüyalar taşıdığı semboller ile birçok farklı yoruma kapı aralayabilmektedir. Bu rüya hakkında yapılan olumsuz yorumlar ise kısaca şu şekildedir;

    Sevgili ya da eşiyle arasının açılacağına
    İlişki sahibi olanlar için ilişkiye dışarıdan müdahale edileceğine
    Yakın bir arkadaşla yaşanacak sıkıntılara
    Üzüntü ve kedere işaret etmektedir

Rüyada sevgiliye sarılmak hakkında yapılan olumsuz yorumlar bu şekilde özetlenmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılarak Uyumak

Rüyalar bizlere hayatımızla ilgili önemli ipuçları veren ilahi uyarılar olduğu gibi bilinçaltımıza kazınmış bazı olaylar isteğimiz dışında bizlere tekrardan yorumlanması olarak da yorumlanabilmektedir. Bunun için İmam Nablusi (r.a), İmam-ı Gazali (r.a), Cafer-i Sadık (r.a) ve daha birçok büyük İslam âlimlerinin bizlere verdiği nasihatler doğrultusunda, rüyaların ilahi işaretler taşıdığını öğrenmekteyiz. Peki, rüyada sevgiliye sarılıp yatmak ne anlama gelmektedir? Bu soru için birçok farklı yanıt vermek ve yorumda bulunmak mümkündür. Rüyada sevgilisiyle sarılıp uyuyan kişiler için yapılan yorumlar; yaşanan kötü bir olay sonrası sevgiliye karşı mahcup olmak ya da kısa süreli bir ayrılıktan kişinin kendini sorumlu tutacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarılmak

Rüyada Sevgiliye sarıldığını görmek Dünya malı, para veya altın ile tabir olunup, yorumlanır. Rivayet olunur ki: Eski zamanlarda bir kimse, rüyada sevgiliye sarılma rüyasını görmüş, o zamanki tabirciler, “Sana bir şey olacak ve bu sayede Dünya malını toplayacaksın” demişlerdir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

403 Aktif
1 Üye ve 402 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 14970
Dün : 23857
Toplam : 48073297
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...