Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
175 okuma
Kahin Tabir kategorisinde Lusid Rüyacı (76.0k puan)  
OBA  Rüyada bir ırmak kıyısında ve yeşillikler içerisinde kurulmuş bir oba görmek büyük bir mutluluğa ereceğinize yorumlanır.

OBJEKTİF  Rüyasında fotoğraf makinesi objektifi gören kişide, nazar olacağına yorumlanır.

OCAK  Rüyada boş ocak görmek henüz hayata geçirmediğiniz plan halinde olan bir iştir. İçinde kömür bulunan ocak, iş yaşamınızda verdiğiniz emekler sonrasında olumlu değişiklikler olacak demektir. Bir ocağın sönmesi, işte bozulmaya, aile yaşamınızda sıkıntıya işaret eder.

ODA  Rüyada oda görmek giriştiğiniz işte, zor da mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır.

ODUN  Rüyada ateşe odun atmak, genç bir erkek için arkadaşının ihanetine Orta yaşta ise mevki sahibi olmasına yorumlanır. Evliler için para sıkıntısının neden olacağı kavgaya yorumlanır.

OFİS  Rüyasında ofis görmek Sevgilinize göz koyan birilerinin olabileceğine işarettir.

OĞLAK  Oğlak görmek, erkek çocuğa yorumlanır. Oğlağın kesildiğini görmek veya yemek kendisinin veya akrabasının bir erkek çocuğunun öleceğine işarettir.

OĞUL  Rüyasında oğlu olduğunu gören kimse şanslı bir döneme girecek demektir. Rüyasında kendi oğlunu görmek, sıkıntılı bir döneme gireceğinize işaret eder.

OJE  Rüyada oje görmek, süse aşırı derecede düşkün olması ve bu düşkünlüğün etrafındakilerce kötü karşılandığını işaret eder.

OK  Rüyada ok görmek, bir hizmet için başka memleketlere gönderilen elçilere, mektuba, düşmana karşı, kuvvete yorumlanır.

OKLAVA  Rüyada oklava görmek Oklava iyi , çalışkan, dürüst, hizmetkar olarak tanımlanır. Oklavayla hamur açmak, emeğinizin ve çalışkanlığınızın karşılığını işaret eder. Oklavanın kırıldığını görmek gören kimsenin birine darılması demektir.

OKUL  Rüyada okul görmek, kültür bakımından yeni ve engin olanaklarla karşı karşıya kalacağınıza yorumlanır.Yetişkin birinin okula gittiğini görmek kimsenin davranışları hatalıdır. Rüyada okul görmek öğreneceği yeni bilgiler sayesinde hayatına yeni bir yön verir.

OKUMAK  Rüyasında kitap okuyan kimse, çevrenizdeki insanları etkileyeceğinize işaret eder. Ufak sorunları çok büyüttüğünüze de yorumlanır. Gazete okumak, sırlarınız saklayamadığınıza işaret eder.

OLUK  Sıkıntılarınızdan ve dertlerinizden kurtulacaksınız demektir. Oluktan temiz su akması, işlerinizde başarı kazanacaksınız, bol para kazanacaksınız anlamındadır. Oluktan kirli su akması arkanızdan size komplo kuran insanların bulunduğunu haber verir.

OKYANUS  Rüyada sakin okyanus görmek, iş yaşamında büyük başarılar kazanmak demektir. Dalgalı okyanus görmek ise, bazı sıkıntıları belirtir.

OLTA  Rüyasında olta gören kişi iş yaşamında büyük bir fırsat yakalayacak şeklinde yorumlanır.

OMLET  Rüyada omlet görmek, bir ziyafete davet edileceğinizin işareti olarak kabul edilir.

OMUZ  Rüyada omuz görmek bazı kimselerin sorumluluklarını ve geçimini üstünüze alacağınıza işaret eder.

ONBAŞI  Rüyada onbaşı görmek, yaşamında başarı kazanılacağına yorumlanır.

OPERA  Rüyada operaya gitmek sevdiğiniz arkadaşlarınızla eğlenceli zaman geçireceksiniz demektir. Uzun süredir kötü giden işlerinizde başarı sağlayacağınıza işaret eder.

ORAK  Çevrenizden bir kişinin öleceğine yorumlanır. Orakla ot biçmek düştüğünüz zor durumda dostlarınızın yardımını alacaksınız demektir.

ORDU  Rüyada ordu görmek, bozgunluğun önlenmesine; orduda bulunmak düşmanlar tarafından yapılacak bir saldırıya yorumlanır. Aynı zamanda aile içinde bazı sıkıntıların yaşanacağına yorumlanır. Sıkıntıların aşabilmek için desteğe ve güvene ihtiyacınız var demektir.

ORKİDE  Çok güzel bir haber alacaksınız, aldığınız bu haber sizin hayatınızı değiştirecek demektir.

ORMAN  Orman içerisinde yürümek veya ağaç kesmek, işlerini yoluna koymak ve için bütün zorlukları aşmaya yorumlanır. Ormanda kaybolmak, iş yaşamınızda zorluklara işarettir. Yeşil bir orman görmek, elinizi attığınız işlerde başarı kazanacağını işaret eder.

ORUÇ  Rüyada oruçlu olarak görmesi, adağını yerine getirmeye yorumlanır. Oruçlu bir kimseyi iftar açarken görmek, o kimsenin iyi bir insan olmasına veya bir yere seyahat etmesine yorulur. Kendisini oruçlu görmesi, o kimsenin tövbeye edeceğine yorumlanır.

OT  Rüyada ot topladığını görmek fakirlikten kurtulup, zenginleşeceğine yorumlanır. Güzel kokulu ot görmek sıkıntılı bir olayın haberidir. Otların arasında yatmak yalnız kalınacağına ve özleme işaret eder.Ot kestiğini görmek de sıkıntılardan kurtulacağınızı işaret eder.

OTEL  Yolculuğa çıkacağınızı işaret eder.

OTOBÜS  Rüyada otobüs görmek, uzun zamandır görüşemediğiniz eski dostlarınızla görüşeceğinizi bildirir. Otobüste yolculuk yaparken görülmesi iftiraya uğrayacağınızı işaret eder.

OTOMOBİL  Rüyada otomobili kullanmak, hayatınızı istediğiniz gibi yaşıyorsunuz demektir. Eğer otomobili başkası kullanıyorsa, hayatınızı başkaları yönetiyor anlamındadır.

OTOPSİ  Otopsi ile ilgili rüyalar, çok kuşkucu birisi olduğunuzu ya da kötü bir haber alınacağınızı işaret eder.

OY  Rüyada oy pusulası görmek, iki seçenek arasında kaldığınıza, birisinin tercih edilmesi gerektiğine yorumlanır.

OYA  Oya yaptığınızı görmek, işlerinizin bozulacağına ve giriştiğiniz işlerden zarar edeceğinize işaret eder.

OYUNCAK  Rüyada her hangi bir oyuncak satın almak, yardımsever bir kişi olduğunuza ve çevrenizdekileri mutlu etmeyi istediğinize yorumlanır. Oyuncakla oynamak iyiliklerinizin istismar edileceğini bildirir.

OYUNCAK BEBEK  Aşk hayatınızda daha ciddi ilişkilere yönelin ;aksi halde hem kendinize hem de karşınızdakine zarar verirsiniz.demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)  
OZAN  Geçmişte kalan günlere özlem duyduğunuza yorumlanır.

ÖDEMEK  Rüyasında ödeme yapmak, hayatı boyunca para sıkıntısı çekileceğine yorumlanır.

ÖDÜNÇ  Bir şeyi ödünç vermek, bir yoksula yardıma işaret eder. Ödünç, tövbeye işaret eder. Yoksul kişiler için zenginliğe yorumlanır. Ödünç para istediğini görmek hastalık veya şiddete yorumlanır.

ÖFKE  Birine öfke hissetmek yakın zamanda gelecek bir sıkıntının başarıyla atlatacağını belirtir. Başka insanların öfkelendiğini görmek , yaşamınızda dertli günler demektir.

ÖĞRENCİ  Rüyada öğrenci, mutluluk işareti olarak yorumlanır.

ÖĞRETMEN  Öğretmen rüyası gören kişi çevresindeki arkadaş sandığı kişilere dikkat etmesi gerekir. Rüyada öğretmen olduğunu veya öğretmenlik yaptığını görmek bir sorumluluğu almak ve bunun sonunda başarılı olarak insanları yönetecek konuma gelmek demektir.

ÖKSE OTU  Bazı yani insanlarla tanışacağınızı, yeni arkadaşlar edineceğinizi işaret eder.

ÖKSÜRMEK  Rüyada öksürmek, insanları başkalarına şikayet edeceksiniz demektir. Öksürürken balgam çıkarmak dertlerinizden kurtulacağınıza işarettir. Kuru kuru öksürmek içinizde sıkıntı olduğuna yorumlanır. Kronik öksürdüğünü görmek başınızın sıkıntıdan kurtulmayacağına işarettir.

ÖKSÜZ  Rüyada öksüz görmek iş kurarak işsizlere iş imkanı sağlayacağınızı işaret eder. Sürekli maddi rahatlık içinde yaşayacağınıza yorumlanır. Bir yetimhaneyi ziyaret etmek, iyi arkadaşlarınızdan çok güzel haberler alacağınıza yorumlanır.

ÖKÜZ  Öküz görmek, paranızın ve malınızın artmasına, rahata ermeye yorumlanır. Bulunduğunuz bir toplulukta lider konuma geçeceksiniz demektir. Öküz almak büyük bir iyilik yapacağınızı işaret eder. Öküz satmak işlerinizin kötüye gideceğini işaret eder. Öküzün sizi kovaladığını görürseniz bu sizi iş yaşamında dertli günler beklediğine yorulur.

ÖLDÜRMEK  Bir kimseyi öldürdüğünü görmek, onunla iyi arkadaş olunacağını gösterir.

ÖLÜM  Rüyada ölü görmek hayra yorulur. Ölmüş insanların rüya aleminde söyledikleri doğru olarak çıkar. İnsanın kendisini ya da başkasını rüyada ölmüş görürse, onun ahlakının bozulmasına yorumlanır. Ölünün güldüğünü görmek vicdanınızın rahat olacağını işaret eder.

ÖNLÜK  Rüyada önlük giymiş olmak , yakında yeni elbiseler alacağınıza yorumlanır. Rüyada bir önlüğü yamamak, yeni bir aşk macerası yaşamak demektir.

ÖPMEK  Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçekleştireceksiniz demektir. Karşı cinsten birisiyle öpüşmek aşk yaşamak demektir. Sevgilisini öpen kişi sevgilisinden haber alır. Rüyada tanımadığı kadını öpmek hemen verilen kararla evlenmek demektir. Değerli bir taşı öpen kişi maddi şeylere aşırı önem veriyor demektir.

ÖRDEK  Rüyada uçan ya da gölde yüzen bir ördek görmek, huzur içinde hayatınızı sürdüreceğinize, hayatınızdan memnun olduğunuza yorumlanır. Rüyada ördek temiz, hayırlı kısmet anlamına gelir. Ördek yakaladığını görmek elinize toplu para geçecek demektir.

ÖRGÜ  Güzel ve mutlu bir hayat süreceksiniz demektir. Çok güzel bir aile sahibi olacağınıza işaret eder. Rüya gören eğer bekarsa, çok yakında evlenecek demektir.

ÖRGÜ ÖRMEK  Rüyada örgü örmek veya birisini örerken görmek, geleceği parlak bir arkadaşlığa yorumlanır.

ÖRS  İlerde çok zengin olacağınıza işaret eder.

ÖRTÜ  Rüyada örtü görmek, gizli ve sonu kötüye varabilecek bir komplonun hazırlandığına yorumlanır. Rüyada örtü gizlenen saklanan şeylerin gizli kalmayacağına işaret eder.

ÖRÜMCEK  Rüyada örümcek görmek,mutlu olacağınız bir haber almak demektir. Örümceğin evde dolaştığını görmek kimse parasız kalmak anlamındadır. Ağının içindeki örümcek, yuvadaki huzursuzluktur.

ÖRÜMCEK AĞI  İşlerinizin bir süre bozulacağına ama sonra tekrar düzeleceğine işaret eder. Kadınlar için yakınlarıyla arasının açılmasına; yaşlı kadınlar için para derdine yorumlanır.

ÖZÜR  Rüyada özür dilemek, yakınınızdan yardım alacağınıza işaret eder.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 93 okuma
onluoglu 7 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde onluoglu Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 156 okuma
13 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Tarık   yazdı
+9 oy
2 yorum 166 okuma
NurNur 26 Eylül 2019 Rüya kategorisinde NurNur Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 678 okuma
+9 oy
1 yorum 173 okuma
uyanuv 5 Eylül 2019 Tabir kategorisinde uyanuv Karabasan (797 puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 170 okuma
ege soyder 1 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde ege soyder Karabasan (862 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 94 okuma
Casablanca 15 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Casablanca Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 134 okuma
Casablanca 12 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Casablanca Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 207 okuma
Bubilim 1 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 165 okuma
Aries_libra_ 22 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 150 okuma
Aylin Öztürk 4 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 149 okuma
Ykpadgzl 1 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Ykpadgzl Rüyazede (1.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

638 Aktif
0 Üye ve 638 misafir
Bugün : 8577
Dün : 21898
Toplam : 48088749
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...