Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
358 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Sıklıkla doğum beklentisi içinde olan her yaştan kadınlar arasında yaygın görülen gerçekçi bir temsili rüyadır. Ayrıca kendi hayatında yeniden doğuş ve yeni başlangıçların sembolü de olabilir. Bebek başarıyla doğruluyor veya sağlıklı ve normal mi? Analizleri ve yorumlamayı buna göre yapmak gerekir. Eğer düşük yapma rüyaları görülüyorsa, gelişmekte olan bir proje veya ilişki hakkındaki şüpheleri yansıtmaktadır. Erken bir doğum rüyaları "bebeğin" çok erken geleceği ve hazırlanamayacağınız endişelerini yansıtır. Küçük sürüngenler, kediler veya köpekler doğurma rüyaları hamilelik süresinde olan ilk kez anne adaylarında sık görülür. Rüyalar, bebeğin "normal" olup olmayacağı endişelerini yansıtır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada çocuk doğurmak:

Rüyada doğum yapmak özünde “bitiş çizgisine varmak” teması olan rüyalardandır. Aslında hamilelik ve doğum yapmak rüyaları sembolik olarak birbirlerine çok benzeseler de her ikisi de bir milat çizgisi ile birbirinden ayrılmış öncesi-sonrası teması içeren rüyalardır. Rüyada hamilelik en genel anlamı ile bir hazırlık dönemini doğum yapmak ise hazırlığı yapılanın simgesidir. Kısacası, rüyada doğum yapmak sonucu almak ya da yarışın sonuna varmaktır.

Rüyada doğurmak ve hamilelik rüyaları arasındaki en temel fark hamilelikte henüz olgunlaşmamış bir süreç vurgulanırken doğum yaptığımız rüyalar bize artık sürecin olgunlaştığını bildiren rüyalardır. Kısacası, doğum yapan kişinin bilinçaltı kulağına “işte şimdi tam zamanı” diye fısıldar. Hamilelik rüyasında bilinçaltımız bizi sabırlı olmaya ve beklemeye davet ederken doğum yaptığımız rüyalarda bunun tam tersine bebeği (olgunlaşmış süreci) kucağımıza verir ve yola devam etmemizi söyler. Bir başka deyişle rüyasında bebek doğuran kişi için doğurduğu bebek aslında olgunlaşmış bir süreç ve bu süreçte kişiye verilen yeni sorumlulukların temsilcisidir. Rüyasında doğurduğu bebeği kucağına alan bu yeni sürece hoş geldin der ve kendisine sunulan fırsatı kabul eder. Bebeği istemeyen ya da reddeden ise aslında bu sürece girmeyi reddeder.

Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

Milat
Verim
Sonuç
Değişim
Tam zamanı!
Sürecin sonu
Vakit tamam!
Rahatlamak
Verim almak
Vaktin dolması
Yük boşaltmak
Murada ermek
“Oh be” demek
Amaca ulaşmak
Başlangıç noktası
Sıfırdan başlamak
Bitiş çizgisine varmak
Ödülün alındığı nokta
Şartların olgunlaşması
Sorumlulukların artması
Sabrın sonundaki selamet
Geçmişte ekilenleri biçmek
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Yine hamilelik ve doğum rüyaları arasındaki bir diğer fark da hamile olduğumuzu gördüğümüz rüyalarda bilinçaltımız bize “bekle” uyarısında bulunurken doğum yaptığımız rüyalarda bunun tam tersine “bekleme, şimdi başla” der. Bu yüzden rüyada doğum yapmak aynı zamanda rüya sahibi için yepyeni başlangıçların ya da bir milat devrinin temsilcisidir. Rüyasında bebek doğuran daha önce olgunlaşmış bir sürecin sonunda bir mükafat alır ya da geçmişte ektiklerini biçer. Kısacası, rüyasında bir bebek doğurduğunu gören kişi bir şeye başlamak için beklememeli ve hemen gereken adımları atmalıdır. Fakat rüyada görülen bebeğin çirkin, sevimsiz olması ya da bebek yerine rüya sahibinde olumsuz duygular uyandıran bir yaratık doğurulması halinde rüya sahibi kendisine sunulan bu teklife derhal hayır cevabı vermelidir. Çünkü bu tip rüyalar aslında sonunda U dönüşü yapmak zorunda kalacağımız çıkmaz sokaklara giriş anının simgesidir.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Bazıları için rüyada çocuk doğurmak radikal değişimlerin başlayacağı bir noktaya varmaktır. Bu rüyanın sahibi kendi bilinçaltında “bitiş çizgisi” olarak nitelendirdiği bir noktaya vararak içinden “oh be” der. Fakat bundan sonrası kendisi için çok daha farklı olacaktır. Rüyada bebek doğuran kişi her ne kadar daha önceki süreci sonlandırmış olsa da kendi çapında sıfırdan bir başlangıç yapar ve bu başlangıç sonrası görev ve sorumlulukları artar. Rüyada kişinin kucağına verilen bebek bazen “yükün artması” olarak nitelendirilebilir.


Tüm bunların yanı sıra rüyada doğum yapmak nihayet elle dokunulur sonuçlar almaya işarettir. Daha önce kişinin sadece aklında olan ya da hiçbir şekilde somut sonuçlar alınmayan bir şeylerin ilk defa somut sonuçlarını almak artık mümkün olacaktır. Bazıları için daha önce hiçbir somut adım atılmamış bir amaca doğru ilk somut adımın atılacağı sürecin başlaması kişiye rüyada doğum yapmak olarak görülebilir. Bu rüyanın sahibi bir şeyin artık ciddi ciddi olmaya başladığını anlamalı ve bununla mutlu olmalıdır.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada doğurduğu bebeği istememek:

Rüyada doğurulan bebeği istememek gerçekleri inkar etmek, sorumluluk almayı reddetmek ya da daha önce uğraştığı bir işle ilgili alınan sonucu beğenmemekle ilgilidir. Rüyasında “bu bebek benim değil” diyen uyandığında “ben bu sonucu beklememiştim” der. Rüyasında hamile olmayıp da kucağına bir bebek verilip bu bebeği istemeyen kişi kendisine sunulan bir teklifi beğenmez. Bu bebeğin çirkin olması durumunda sunulan teklif kendisi için aşırı derecede itici bir teklif olacaktır. Bu tip rüyaların bir başka özelliği de umduğunu bulamamak ya da beklenen ödülü alamamaktır.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Bir erkeğin rüyada çocuk doğurması:

Rüyada bir erkeğin çocuk doğurması uyumsuzluk ve değişime adapte olunamayacak bir sürecin başlamasına delalettir. Fakat rüyasında bir çocuk doğurduğunu ve bunun çok normal bir şey olduğunu düşünen ve bebeği isteyen erkek için yepyeni bir fırsat söz konusudur. Bu rüyanın sahibi olan erkek sabretmenin karşılığında mükafatını alır. Rüyada doğurmasının anormal olduğunu bilen, bebeği istemeyen ya da beğenmeyen bir erkek için problemlerle dolu yeni bir sürecin başlaması ihtimali vardır. Ya da bu kişiye asla kabul etmeyeceği bir teklif sunulur ve bu teklifi reddeder. Rüyada bir erkeğin bebek doğurması bazen anormalliklerle dolu bir sürecin kişinin hayatında başlamasına işarettir.
+3 oy
 
Bende yazın sürekli ama sürekli hamile olduğumu görüp duruyordum. Ama doğum falan yapmıyodum hiçbirinde sonra kışın ortasında rüyamda doğum yaptığımı görmüştüm.
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Hamilelikle ilgili de ekleyeceğim ;)
 
Peki :)

İlgili rüyalar

+12 oy
2 yorum 396 okuma
Yulaf 19 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Yulaf Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 149 okuma
Aylin Öztürk 21 Şubat 2021 Tabir kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 181 okuma
Yaren1989 31 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+10 oy
5 yorum 434 okuma
asiya 10 Ocak 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 309 okuma
Sulee. 6 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Sulee. Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 222 okuma
Deniz 14 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Deniz Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 260 okuma
Su Perisi 18 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 131 okuma
+5 oy
2 yorum 123 okuma
+5 oy
1 yorum 143 okuma
Nagr 29 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Nagr Karabasan (120 puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 149 okuma
Melek.23 20 Ekim 2021 Bilgi kategorisinde Melek.23 Karabasan (97 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 108 okuma
Canan898989 3 Eylül 2021 Tabir kategorisinde Canan898989 Karabasan (64 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

593 Aktif
0 Üye ve 593 misafir
Bugün : 12423
Dün : 21898
Toplam : 48092579
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...