Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
220 okuma
geekone3388 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Rüyamda kardeşlerimle birlikte (sonradan kuzenimde dahil oluyodu) go kartta kullanmak için araba seçiyoduk rüyamdaki arabalar gerçekteki go kartta olduğu gibi değildi güzel spor arabalar vardı ama daha küçük boy her neyse renkleri kırmızı ve mavi diye ayrılıyodu kırmızı kız, mavi erkekler için (kırmızıdan güzel sarışın bi kız iniyodu) ben aslında erkekler için olana binicektim ama sonra kırmızı da karar kıldım sonra o kırmızıyı da ablam almış (niye aldın diyodum) bana başka daha küçük tipi de daha farklı bi araba kaldı (araba boyları küçülüyodu hatta bazıları araba bile değildi çocuklar içindi onlar galiba adam diyodu bunlar kaldı falan) sürdüğümüz kısım yok ama yani yarış yaptığımız kısım
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
uzun düşünceleri yorum olarak yazarsanız daha iyi olur düşünce16 yorum 80 puan demek

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+5 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Go-Kart,ailenizin sizin ve kardeşleriniz için hazırladığı hayata hazırlarken ileride başınıza gelebilecek olaylar ile nasıl mücadele edeceğinizi öngörebileceğiniz  gerçek bir yarış olan hayat mücadelesi öncesinde  tecrübelerinizi test edip geliştirebileceğiniz bir platform.Kuzeninizin dahil olması ,dahil olan kuzen eğer tek ise onun da sizler ile birlikte büyütüldüğü eğer kuzenlerden bir kuzen ise onu ailenizin sizlerden ayırmadığı manasında olabilir.

Go-Kart da araç seçimi,sizlerin yetenek ve mizaçlarınıza(!) göre şekillenen seçim kriterlerinizi gösteriyor.Go-Kart daki araçların gerçeğe yakın spor araçlar olması ise ailenizin sizlerin eğitimlerine,yetişme tarzlarınıza ne kadar hassasiyet gösterdikleri ve bu tür  gelişim programları için maddi olarak ne kadar  özverili olduklarını gösterir.Go-Kart daki araçların kırmızı/mavi,kadın/erkek olarak ayrılması yine ailenizin olaylara bakarken sizlerin yetişme tarzına uygun gördükleri yapıyı temsil ediyor.Yani bir  kız çocuğu bir kız çocuğu gibi yetişmeli,erkek ise erkek gibi yetişmeli.Bir birine karışmamalı birbirinden pay almamalı.Aile bu konuda hassas.Kırmızı araçtan inen kız sembolü de aynen bu konunun teyidi manasında ailenin kızlarından beklentilerini gösteriyor.Bir kız çocuğu büyüdüğünde,kırmızı bir araca binmeli ve ondan inmeli.Görünümü yetişkin bir kadın olduğunda araçtan inen kadın sembolü gibi olmalı.Ancak siz tam olarak ailenin bu beklentisine katılmıyorsunuz.Size göre gerçek hayat yarışında olabilmek için gerek olan şey biraz erkek enstümanları.Size göre aracın içindeki kadın sembolü değil,aracın bizzat kendisi yarışı kazandırır.Yani Mavi renk spor araç.Onu almak istiyorsunuz.Bu sizin dış görünümde erkek figürleri ama için kadın figürleri ile yaşam da daha başarılı olacağınızı düşünmenizden. Ancak ailenizin düşüncelerine o kadar önem veriyorsunuz ki,bu düşüncenizden vazgeçip standart herkesin yaptığı ve yapabildiği gibi mavi bir araç seçmek istiyorsunuz.Siz seçim yapana kadar içi-dışı bir olmak düşüncesine kökten inanmış ve siden önce bu fikriyata maruz kalmış sizden yaşça büyük olan ablanız kırmızı aracı seçiveriyor.Bu durum ailelerde büyüklerin önden giderek,arkadan gelenlere yol açmaları,büyük evlenmeden sonrakilerin evlenmemeleri ailenin buna müsade etmemeleri gibi bir durum.Size kalan araç artık ne tam kadın sembolünü temsil eden büyük bir araç ne de tam ailenin formatına uygun bir araç.Yani tam sizin istediğiniz,ne de tam ailenizin istediği,ikisine de benzemeyen bambaşka beğenmediğiniz bir araç.Hem de ilk baştakinden daha küçük.Bu küçüklük size kalan veya ayrılan eğitim bütçesinin azlığını da gösterir.

Tam net olmayışınız ,size hayat yarışına hazırlanışınızda küçük-çocuk araçlarının kalmasını sağlıyor.Bu sizi sıkıntıya soksa da sonunda belki yapacağınız değişik hamleler ile bu durumu istediğiniz pozisyona getirebilirsiniz.Örneğin isteyen istediği aracı seçmiş olsa bile ortada yol yok.Yol nasıl oluşur veya herkes kendi yolunu mu yapmalı,yol yapmayı bilmeyen veya yolu göremeyen araçtan mı iner,inerlerse siz istediğiniz araca mı binersiniz veya ailenizin istediği ama sizin başka bir düşünce ile yürürlüğe koymak istediğiniz "mavi" araçformülünü mü devreye sokarsınız bence bu alternatif yolları düşünmelisiniz.Çünkü her ne kadar aileniz sizi hayat mücedelesine hazırlasa da,aile içinde kardeşler+kuzen toplamında da bir "rekabet" içinde olduğunuzu unutmayınız.

DAB,
Selamlar.
0 oy
unutulacak123 Rüyazede (1.1k puan)  
Rüyada araba aldığını görmek, kötü niyeti olan birinden göreceği sıkıntıya delalet eder. Fakat çok geçmeden rahata kavuşacağı da ifade edilir. Rüya sahibi ayrıca hayırlı işlerde bulunup bol kazanç elde edeceğine işaret edilir. Kişi verdiği sözlerin hepsini tutacaktır. Rüyada yeni araba almak, yeniliğin habercisidir. Ev, iş veya özel hayatınızda değişiklikler olabilir. Evli olan kişiler için eve girecek yeni bir bebeğin müjdesi olabilir. Rüyada araba satın almak, maddi anlamda zenginlik ve rahata ereceğine delalet eder.
+7 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Merhaba, ruyanız bana oldukça net geldi. Araba  ve direksiyon hayat yönetimini simgeler. Kırmızı ise gösteriş, cesaret ve gücü.  Bence siz kardeşleriniz arasında bir şekilde görülmek, gücünüzle farkedilmek istiyorsunuz, bunu onlara kanıtlamaya çalışıyorsunuz, ama yine bilinç altında geride kalma,  büyüdüğünüzü güçlendiğinizi kanıtlayama korkusu arabalara yansıyor... arabalar küçülüyor ve size çocuk arabaları kalmış, oysa anladığım kadarıyla siz olgun bir birey olarak gorülmek istiyorsunuz. Bence kendinizi bu konuda bir yoklayın. Herkes olduğu ve olmak istediği gibi degerlidir. Buna alt bilinci de ikna ederseniz zaten önemsenme çabasına gerek kalmaz. Bol müjdeli rüyalara...
0 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Ancak ailenizin düşüncelerine o kadar önem veriyorsunuz ki,bu düşüncelerden  vazgeçip standart herkesin yaptığı ve yapabildiği gibi "kırmızı" bir araç seçmek istiyorsunuz.

Bu cümleyi sehven "mavi" yazmışım düzeltiyorum.

İlgili rüyalar

+29 oy
6 yorum 446 okuma
+16 oy
4 yorum 254 okuma
geekone3388 1 Eylül 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 166 okuma
Eylülmls 14 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+10 oy
11 yorum 301 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 16 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 320 okuma
+4 oy
1 yorum 88 okuma
17 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Sadık   1 2 yazdı
+7 oy
2 yorum 169 okuma
geekone3388 16 Ocak 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 248 okuma
Ba - De 6 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Ba - De Rüyakar (5.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 171 okuma
+6 oy
6 yorum 294 okuma
B 24 Haziran 2019 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 130 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

596 Aktif
2 Üye ve 594 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13616
Dün : 21898
Toplam : 48093768
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...