Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
329 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyalardaki yarasalar,  kurtarmaya çalıştığınız kişilerin yaşam güçlerinizi emerek kendinizi kötü hissettiğiniz kişilerle ilişkilidir genelde. Yarasalar aynı zamanda biraz "deli" olduğunuzu hissettiğiniz insanlarla da ilişkilendirilebilir. Yarasalar aynı zamanda gece çalışan insanlarla ya da hayatınızda bulunan "uçan kör" olarak algıladığınız biriyle ilişkilidir. Yarasalar hastalık taşırlar, rüyada gördüğünüz bir yarasa, duygusal olarak "toksik" veya "hastalıklı" olduğunu düşündüğünüz bir kişiyi temsil edebilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada yarasa görmek:
Yarasa rüyaları genellikle gece vakti, korkular, karanlık ve negatif düşüncelerle ilişkilendirilen rüyalardır. En popüler rüya yorumculuğunda tüm siyah renkli hayvanlar ya da objeler gibi yarasa da negatif unsur içeren rüyalardandır. Bu rüyanın nasıl görüldüğüne ve yarasanın rüya sahibinde ne kadar olumsuz etki uyandırdığına bakarak yaşamımıza girecek bu olumsuz enerjinin boyutu ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olabiliriz.

Yarasalarla ilgili rüyalar eski dinlerde ve batıl inançlarda güçlü uğursuzluk alameti ve negatif enerji sembolü olarak görülmüşlerdir. Gece ve karanlıkla ilişkilendirilen yarasalar tüm bu olumsuz anlamlarıyla ün kazanmış sembollerdir. Ayrıca yarasalar tüm vampir hikayeleri ve diğer şeytani varlıklarla ilişkili olarak görüldüklerinde korku filmlerinin de vazgeçilmez parçaları olmuşlardır. Bu yüzden rüyadaki yarasa sembolü içsel (zihinsel, duygusal ve ruhsal) olarak kirli olmayı ya da olumsuz düşüncelerle kuşatılmış olmayı temsil edebilirler.

Yarasa rüyaları tüm bunların yanı sıra yaklaşan kişisel felaketlerden ya da belalardan bahsediyor da olabilirler. Bu rüyayı daha iyi yorumlayabilmek için kendinize sorun: yarasa bana zarar veriyor muydu? Rüyamda yarasa saldırısına mı uğradım? Yoksa bir yarasa sadece bana bakıyor muydu? Rüyamızda bize sadece bakan yarasalar büyük bir ihtimalle yaşamımızda var olan fakat henüz harekete geçmemiş tehdit ya da unsurlar, bazen sessiz ve kendini göstermeyen düşmanları temsil eder. Ayrıca rüyada yarasayı gördüğümüz alanlar yaşamımızda negatif enerji temizliği yapmamız gereken alanlardır. İş yerinde yarasalar mı vardı? O zaman işle ilgili negatif düşüncelerden kurtulma zamanınız belki de geçmiş. Rüyada yarasayı ya da yarasaları yatak odanızda mı gördünüz? Belki de evliliğiniz ya da cinsel yaşamınızla ilgili gereksiz korkularınız var ve bu korkuları iç dünyanızdan def etmeniz gerekiyor.

Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

Engel

Hırsız

Keder

Üzüntü

Kayıplar

Sorunlar

Korkular

Karanlık

Şanssızlık

Kötü haber

Depresyon

Uğursuz bir vaka

Negatif durumlar

Gece vakti olayları
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Yarasa rüyaları aynı zamanda enerji vampiri rüyalardır. Yarasa, yaşamınızdaki tüm pozitif enerjiyi yok ederek bunun yerine size negatif enerji getiren bir semboldür. Bu rüyayı gördüyseniz rüyadan bir ders çıkarmalısınız. Çevrenizde yaşamınızı olumsuz etkileyen arkadaşlarınız mı var? Bu arkadaşlar sizi finansal, duygusal ya da zihinsel anlamda sömürüyorlar mı? Belki de bu zararlı arkadaşlar yüzünden geleceğiniz ve hayalleriniz tehlike altında. Belki de vaktinizi faydalı ve kendinizi geliştirmeniz gereken işlerle harcamanız gerekirken saçma sapan ve size faydasız işlerle harcayarak enerjinizi yok etmektesiniz. Yarasanın sizin için ne anlama geldiğini bulmaya çalışmalısınız.
 

Rüyada yarasa görmek aynı zamanda zorluklarla yüzleşmeye işarettir. Rüyada eve giren her yarasa haneye giren olumsuz enerji ya da problemin simgesidir. Bununla beraber evden çıkan ya da çıkartılan yarasalar sorun çözmek ya da negatif enerjiyi def etmektir. Bazıları için yarasalardan temizlenen bir ev rüyası belki de olumsuz düşüncelerin zihinsen çıkarılması ve geleceğe daha olumlu bakmanın işaretidir. Yarasanın yorumu her birey için ve görülen rüyaya göre farklı yapılır.

 
Rüya tabirciliğinde asla unutulmaması gereken bir husus da yorumu yapılacak hayvanın fiziksel ve karakteristik özellikleri olmalıdır. Yarasalar gündüz görme yeteneği düşük hayvanlardır. Bu yüzden bize göremediğimiz bazı durumlardan haber getiriyor olabilirler. Gece her zaman gizliliğin ve üstü örtülü durumların temsilcisidir. Bu yüzden yarasa görülen rüyalar üstü örtülmüş bazı konularla ilgili bilgi edinme çabası rüyaları olabilirler.
 

Tüm bunların yanı sıra yarasa rüyaları bazen bize “farklı bir bakış açısı” getiren rüyalar olabilir. Baş aşağı durmasıyla ün kazanmış bu hayvanlar belki de size içinde bulunduğunuz duruma karşı bakış açınızı tam tersine çevirmeniz gerektiğini önermekte. Kim bilir, belki de şu anda yapmakta olduğunuz şeyin tam tersini yapmanız gerekiyor ve bu tavsiyeyi dinlerseniz bu işten menfaat elde edeceksiniz.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yarasalar görmek:
Yarasalarla ilgili rüyalar sizi alacakaranlığa götürür ve içsel yöneliş teması içerirler. Bu rüyalar aynı zamanda görülenin değil gizemli olanın altını çizerler. Güneş ve aydınlık gördüğümüz rüyalar daima açıkta kalan gerçeklerin ve üstü örtülmemiş ve netlik kazanmış durumların temsilcisidir. Fakat yarasalar, gecenin karanlığı ya da ay gördüğümüz rüyalar gizliliğin ve üstü kapalı durumların temsilcisi rüyalardır. Mağara sakinleri olarak dünyada yaşayan ve karanlığı seven yarasalar belki de size bazı şeylerin bir süreliğine daha üstü örtülü kalmasını önermekte. Fakat bu yorum her zaman geçerli değildir. Eğer yarasaların rüyada sizi rahatsız ettiğini ya da size saldırdığını görüyorsanız bu “üstü kapalı durum” belki de üstü kapalı olmaktan çıkarılmalıdır.

 

Tüm bunların yanı sıra siyah renkli ve ürkütücü olan bu hayvanlar bazen sizin için korkuların ya da sorunların temsilcisidir ve iç dünyanızda temizlik yapma zamanının geldiğinin habercisidir. Size saldıran yarasalar gördüğünüz her rüya aslında kurtulmanız gereken negatif unsurların altını çizer. Hiçbir şey yapmadan yalnızca size bakan yarasalar potansiyel tehlikelerin ya da negatif düşüncelerin temsilcisidir. Bu düşünceler belki henüz size zarar vermediler. Fakat onları iç dünyanızda tutmaya devam ettiğiniz sürece bugün olmasa da yarın mutlaka zarar göreceksiniz.

 

Yarasaları gördüğünüz rüyalar ayrıca bilinçaltındaki kirlilik temasıyla yüklü rüyalardır. Bu kirlilik bazen olumsuz düşüncelerin oluşturduğu kirliliktir. Negatif düşünceler bazen bilinçaltımızda o kadar güçlü hale gelirler ki bizim için bir kehanet oluştururlar. Örneğin, sürekli “ben şanssızım” diyen biri kendisi için şanssızlık büyüsü yapacak kadar büyük bir kehanet oluşturmaktadır. Bu gibi negatif düşüncelerden ve bu düşünceleri sürekli doğrulamaktan vaz geçerseniz yaşamınızın güzelleşmeye başladığını göreceksiniz.

+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada uçan yarasa görmek:
Rüyada uçan yarasa görmek eli kulağında bazı sorunların ya da negatif enerjinin size doğru yol aldığının göstergesidir. Uçmakla ilgili rüyaların nadiren de olsa hayırsız hava yolculuklarına ya da hava yoluyla gelecek bir misafirden kaynaklanan sorunlara işaret etme olasılığı da bulunur. Yarasayı havada gören kişiye bir olumsuzluk ya da olumsuz enerji yaklaşmaktadır. Fakat bu rüya 2 farklı şekilde yorumlanır. Yarasayı kendisinden uzaklaşırken gören kişi bir sorunun bertaraf edildiğini de bilmelidir. Bir başka deyişle, yaklaşan yarasayı havada görmek hayırsız fakat uzaklaşan yarasayı havada görmek hayırlıdır.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yarasa öldürmek:
Rüyada yarasa öldürmek genellikle negatif enerji ya da durumlardan kurtulmanın işaretidir. Uğursuzluk ve yaşamımızdaki negatif güçler sembolü olan yarasaları öldürmek bu güçlerden kurtuluşu müjdeler. Bazen yarasa öldürmek bir düşmanı yenmek, bir sınavı kazanmak ya da bir rakibi alt etmeyle ilişkilidir. Şu ana kadar yarasa rüyalarının olumsuzluğundan bahsettim fakat yarasaların öldürülmesi rüyaları tüm bunların aksine tüm bu olumsuz anlamların bertaraf edilmesi işaretidir. Rüyasında yarasayı öldüren bir dertten kurtulur. Yarasa öldürdüğümüz rüyalar aynı zamanda bizi uzun süredir rahatsız eden bazı sorunların artık kafamızdan çıkacağını müjdeler.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 223 okuma
Marduc 3 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Marduc Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 154 okuma
saharaa 27 Ekim 2020 Rüya kategorisinde saharaa Rüyakar (3.6k puan)   yazdı
+6 oy
7 yorum 356 okuma
+14 oy
4 yorum 253 okuma
Simge 14 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
7 yorum 249 okuma
Simge 31 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 303 okuma
Duru971 13 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 184 okuma
Yaren1989 18 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 251 okuma
+5 oy
1 yorum 146 okuma
6 Eylül 2017 Rüya kategorisinde Sümeyye   yazdı
+1 oy
8 yorum 208 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+1 oy
6 yorum 165 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+5 oy
5 yorum 209 okuma
Arkturus 13 Haziran 2020 Analiz kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 121 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

392 Aktif
1 Üye ve 391 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18926
Dün : 23857
Toplam : 48077240
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...