Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
211 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyalardaki evler, yaşadığınız fiziksel, zihinsel ve duygusal alanı temsil eder. Bodrumlar ve mahzenler ise bilinçaltı duygularını ve farkındalıklarını temsil eder. Bu yüzden gördüğünüz rüyadaki bodrumun şartlarını, neler yaptığınızı, ne tür duygular içinde olduğunuzu değerlendirerek rüyayı çözmeye çalışın.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada bodrum katı görmek:
Rüyada bodrum katı gibi kapalı, karanlık ve kişinin bulunduğu seviyeden daha aşağıda konumlanmış tüm yerler kasvetli duygular ve karamsarlıkla ilgilidir. Bazen bu rüyalar kişinin kendini mutsuz ve huzursuz hissettiği mekanlar hakkında bilgi sunar. Aynı zamanda aşağı seviyede yer aldığı için her zaman durumun daha kötüleşmesi ya da daha iyi olanı daha kötü olan için terk etme anlamı içerebilirler. Örneğin, yeni bir şirkette işe başlayan bir kişi rüyada çalıştığı yeri bodrum katı olarak görürse yeni işinde umduğunu bulamaz ve yeni işi kendisine eski işini aratır. Rüyalarda her zaman görülenin ismi de önemlidir bu yüzden nadiren de olsa rüyasında bodruma inen kişi Bodrum'a gidebilir ya da bodrumda görülen rüya kişiye Bodrum'dan gelecek bazı haberlerle ya da misafirlerle ilgili bilgi içerebilir.



Rüyada bodrum katı bazen haz alınmayan durumlar, zevksiz işler ya da kişiyi psikolojik olarak yoran bazı olaylara işarettir. Kendini karanlık bodrum katında gören ya bulunduğu bir mekanda mutsuzdur ya da işini sevmediği halde mecburen o işte çalışmak zorundadır. Yukarı istikamette hareket ettiğimiz rüyalar her zaman yükselme, terfi etme ve yücelme anlamı taşırken aşağı istikamete hareket rüyaları bunun tam tersine durumun kötüye gitmesi, gelirin azalması ya da terfi etmenin aksine iş kaybı veya iflasa sürüklenme gibi negatif anlamlar içerir.



Rüyalarda çatı katları her zaman üst tabaka ve bu üst tabakanın insanları ile ilgili bilgiler sunar. Bodrum katılar ise bunun tam tersine alt tabaka, az maaş alan işçiler ya da bir mekanda alt tabakada yer alan insanlarla ilgili bilgi sunar. Bodrum katı bazen en alt katta oturan komşuya dair bilgi içerebilir. Bu rüyayı daha iyi yorumlamak isteyen bodrum katında kimlerin bulunduğunu, hangi olayların yaşandığını ve rüyanın sonunda ne olduğunu hesaba katmalıdır. Geniş, ferah ve aydınlık bir bodrum katı alt tabakada bazı işlerin en sonunda yoluna gireceğine işarettir. Dar, kasvetli ve karanlık bodrum katı ise alt tabakada sorunlar olduğuna işaret eder.

Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

İflas

Bitiş

Kasvet

Çöküş

Yenilgi

Acı son

Bilinçaltı

Karanlık

Belirsizlik

Yalnızlık

Tıkanma

Son durak

Dibe vuruş

Depresyon

Enerji yitimi

Yolun sonu

Güvensizlik

Bilinçaltı keşfi

Olmuyorsa bırak

En kötüsünü görmek

Çıkmaz sokağın sonu

Olayın kaynağına inmek

Haz alınmayan durumlar

Bastırılmış duygularla yüzleşmek

U dönüşü yapılması gereken nokta
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada bodrum katı bazen kişinin bilinçaltı bağlantılı içsel kaynakları hakkında bilgi sunar. Rüya sahibi belki farkında değildir fakat rüyasında bodrum katında gördüğü her obje hatta bazen her figür onun sahip olduğu yetenek ve cevherleri temsil eder. Kişi bu rüyayı iyi incelemeli ve tam olarak bodrum katında kimleri ya da neleri gördüğüne odaklanmalıdır. Çünkü bodrum katı aslında rüya sahibinin içsel gücü ve tüm potansiyelidir. Rüyada bodrum katı aynı zamanda kişinin tüm korkuları ve enerjisini bloke eden unsurları sergileyen mekandır. Rüya sahibi orada ne görmüş ise yüzleşmelidir. Bodrum katında bir nesne, cevher ya da değerli taş bulan kişi kendisi ile ilgili bir potansiyelin nihayet farkına varır.



Kendini bodrum katında tek başına gören kişi inzivaya çekilir. Bu kişinin bir süreliğine asosyalleşmesi, yalnız kalmak istemesi ya da iş hayatında uzaklaşacağı bir seyahate çıkması olasılığı vardır. Bodrum katı bazıları için yalnızlık ya da maneviyata yöneliştir. Bazıları için bodrum katı bir sorun için çözüm arayışı ve sorunun kaynağına inmektir. Bu kişi çözümü yalnız kalarak ya da bilinçaltının derinliklerine inerek bulacaktır. Kısacası rüyada bodrum katına inmek bir nevi içsel yolculuk yapmaktır.



Rüyada apartman ve binalar bazen insan vücudu ile ilgili bilgiler sunarlar. Bu yüzden çatı katı her zaman vücudun beyin kısmı, düşünsel yönü ve verilen kararlarla ilgilidir. Zemin katlar ise ayakları ve yolculukları temsil eder. Rüyasında bir apartmanın en alt hatta zemin katına kadar inen kişi bazen bu rüyada yapacağı yolculuklarla ilgili bilgi aramalıdır. Rüyada bir apartmanın en üst katındaki komşu bazen kişinin kontrol mekanizması ve kararlarıyla ilgili bilgiler sunar. En alt katta yaşayan komşu ise onun ayaklarının, seyahat etmesine yardımcı olacak tüm araçların temsilcisi olabilir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada bodrum katına inmek:
Rüyada bodrum katına inmek bazen aşağı yöneliş, bilinçaltına iniş ya da güneye yapılan yolculuklardır. Bunun tam tersine yukarı çıkış ise kuzeye yapılan yolculuklara delalettir. Rüyasında bodrum katına inen kişi bazen gerçek hayatta patron ise işçilerine gidebilir, seyahat edecek ise gideceği yön güneydir, ya da bir soruna çare arıyor ise çare kişini bilinçaltında saklıdır ve bilinçaltının derinliklerine inerek bir çözüm bulur. Rüyada bodrum katına inmek her zaman daha derine inmek, bir işin derinliklerine dalarak çare aramak ve aşağı istikamette yolculuklardır.

+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada bodrum katına inmek tüm bunların yanı sıra artık bir dip noktasına varıldığına işaret eder. Rüya sahibi bu noktada zaten görebileceği en kötüsünü görmüştür ve bu aşamadan sonrası sadece yukarı çıkmak (daha iyi duruma geçişe başlamak) olacaktır. Bu yüzden bodrum katı rüyası oldukça negatif bir rüya olarak görülür fakat yine de bu rüyanın aslında durumun daha iyiye gideceğini müjdelediğini bilmelidir. Bodrum katı rüyası diğer bitiş ve başlangıçlar gibi yeni bir sayfa açmayı gereken bir bitişi temsil etmez. Buradaki bitiş sadece kişi için bir çıkmaz sokaktır tek yapılması gereken geriye dönüp tekrar başlamak olmalıdır.

İlgili rüyalar

+12 oy
22 yorum 410 okuma
Hypnos 19 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+12 oy
10 yorum 277 okuma
Hypnos 18 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+16 oy
15 yorum 350 okuma
Hypnos 17 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+14 oy
24 yorum 484 okuma
Hypnos 13 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+2 oy
4 yorum 146 okuma
Hicaz 17 Şubat 2023 Rüya kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 118 okuma
vetre 18 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+16 oy
18 yorum 398 okuma
Simge 12 Ağustos 2020 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
8 yorum 508 okuma
Yaren1989 11 Şubat 2020 Analiz kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 183 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

602 Aktif
0 Üye ve 602 misafir
Bugün : 6443
Dün : 21898
Toplam : 48086621
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...