Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
8.8k okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Birinin rüyanızda sizden özür dilemesi gerçek yaşamınızda haklılık veya doğru şeyler yaptığınız anlamına gelir. En azından böyle hissediyorsunuz demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

17 Yorum

+6 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada birinden özür dilediğinizi görmek, gerçek hayatınızdaki uyum ve hakikat arzunuz anlamına gelir. Belki de bir şey hakkında kendinizi suçlu hissediyorsunuz. Ya da rüya, bilinçaltınızın sizi sorumlu olduğunuz bazı yanlış şeyler konusunda sizi uyarması için bir yoldur. Alternatif olarak, bir özür affetmeyi sembolize eder. Biraz kinin gitmesine izin vermelisiniz.

Birinin sizden özür dilemesini rüyada görmek, kendinizi kötü muamele gördüğünüz veya yanlış hissettiğiniz anlamına gelir. Sizden özür dileyenlerin önemini düşünün. Belki de kendi karakterinizin bir yönüne ihanet ettiğinizi düşünüyorsunuz.
+4 oy
shaw Rüyakar (2.2k puan)  
yeniden gösterildi
Bugün size bi başkasının rüyasını anlatacağım. Çünkü rüya bi bakıma beni ilgilendiriyor. Liseden, pek samimi olmadığımız bi arkadaşım bana mesaj attı. Rüyasında uzun saçlı, uzun boylu, beyaz tenli sakalsız bi erkeğin bana  zarar verdiğini sonra daha da büyük bir şeye dönüştüğünü söyledi.
 Bana çok benziyordu ama dışarıdan izliyordum bana baktı üstüme biraz geldi.  Bir iki adım sonra durdu başka bir zaman dedi uzaklaştı hızlıca, baya hızlı koşuyordu dedi ve nedense dikkatli ol dedi . Bu arkadaşımla pek yakın değiliz ve açıkçası bu rüyası beni şaşırttı. Acaba neden böyle bi rüya gördü?
+5 oy
 
yeniden gösterildi
Rüyamda c.başkanın iyilik borcu varmış bize .benden bir şey isteyin karşılığında demiş. annannemde cumhurbaşkanından benim için birşey istediğini c.b.nın bunun için gece sabit bir numarayı aradığını bu saatte kimse olmaz zaten dediğini gördüm sanki kandırılmış hissettim
+4 oy
 
yeniden gösterildi
Rüyamda yeşil mavi bir denizin dibindeyim. Nefesimi tutuyorum çok rahat bi şekilde. Sonra nefes alıp veriyorum aynı rahatlıkla. Bu şekilde denizin içinde hareket edebiliyorum.
Manası için yardımınızı rica ederim.
+6 oy
 
yeniden gösterildi
Öncelikle merhabalar, bilim ve insan psikolojisi ile ilgileniyorum .Rüyamda bir mesaj aldım ve bunun önemli bir mesaj olduğuna kesinlikle eminim. Herkese açık bir platformda rüyamı paylaşmak ve yorumlatmak istemiyorum. Eğer direkt olarak bana cevap verme durumunuz olursa sevinirim. Talebim kabul edilirse [email protected] adresi ile bana ulaşabilirsiniz. İyi günler, iyi çalışmalar.
+3 oy
 
yeniden gösterildi
Rüyamda merdivenlerden cikiyodum sonra bir kata gelince sagda balkon kapisi vardi kapiyi acinca eski sevgilimin evi oldugunu anladim kapida onlarin evinin balkonunun kapisiydi ben onun evi oldugunu anlayinca telasla asagi dogru iniyodum o evden uzun sacli sarisin bir kiz cocugu cikti 6 7 yaslarinda aglayarak anne anne diye bagiriyodu
+3 oy
 
yeniden gösterildi
Kızımın eski erkek arkadaşının annesi bahçeye beyaz bir bornozla çıktı ve benimle eşimle sohbet etti, Onun eşi ve iki oğlu havaalanına misafirlerini karşılamaya gitmişlerdi, Kalabalık bir akraba grubuyla geldiler, Bahçede oturuyorduk kardeşim onlara tişörtünü almaya gittiğinde bir tabakla döndü, Tabakta ekmek arası soğan piyazı kuşbaşı et kebap ve yeşillik vardı, Bize göndermişlerdi, Önce almadım sonra etten bir parça aldım, Simsiyah yağsızdı ama  sertti, Ağzımda çiğnedim durdum,
+2 oy
 
yeniden gösterildi
Rüyamda ölen babamın cezaevine girdiğini ve cezaevndn izne gldgi gldm.fkt geldiğinde firar edip kacti
+3 oy
 
yeniden gösterildi
Rüyamda çok güzel rüzgar esen birbirinden güzel ağaçlı bir yol vardı tek başımaydım başta korkmuyordum herşey çok güzeldi inanılmaz huzurluydum daha sonra yılandan heykeller gördüm yola devam etmek istedim ama yanlız kalmamak için döndüm koşarak korktum çünkü yılanların bana saldıracağını düşündüm. ve rüyamda şöyle  söyledim insanlar ne kadar zor hayatlar yaşamışlar biz meyvelerini yiyoruz koştum ve uyandım.
+3 oy
 
yeniden gösterildi
küserek patrona hicbir sey soylemeden ciktigim is yerinin (ofis) ruyada tasindigini gordum ruyamda sanirim isleri kotu gitmis ben gittikten sonra oyle diyordum , ben gizlice izliyordum tasinmak uzerelerdi son esyalari kaldiriyorlardi etrafta esyalar dagilmis bea alti kisi vardi sanirim onlar da esyalari tasinak icin yardim ediyordu patronun yuzunu goremedim arkasi dönüktü gizlice izledim bu ruyanin anlami cok onemli lutfen
+3 oy
 
yeniden gösterildi
Rüyamda şu anda hayatta olmayan,Dünyada çok çile çekmiş ,sabırlı ,abdestli ve namazlı ,çocuklarımın bakıcısı teyzeyi gördüm.Üzerinde her zamanki tertemiz kıyafetleri ve başında beyaz tülbent vardı.Ben daha konuşmadan bana "Çocukları buraya getirme daha kış " dedi.Kandil gecesinin sabahı gördüm.Hayır olsun inşAllah.
+3 oy
 
yeniden gösterildi
Soğuk bi yerdi bir golün ortasında sadce küçük bir yapı vardı. ben karşıya baktım yanımdada birileri vardı. abimde rüyamdaydı. abime abi bak ay batıyo dedim ama kimse bakmadı duymadı tepki vermedi. sonra tekrar döndüm ve batan şeyin ay olmadığını dünya olduğunu fark ettim bildiğiniz dünya batıyordu ben onun batışını izledim ama hiç kimse bakmadı önemsemedi sonra arkamı döndüm ve o sırada arkadada güneşin doğduğunu fark ettim çok güzel bir andı ama nedense aklıma takıldı biri bana birşey anlatmaya çalıştı gibi geldi..
+2 oy
 
yeniden gösterildi
Bizim evde oturyoruz karabalik biraz kaynanamla kayinbabam bizdeler digerlerini tanimiom tuvalete gittim buyuk abdestimi yaptim kendimi silerken elime bulasti tuvaletten cikinca sanki hemen mutfaktaydim kaynanamla kayinbabam farkina variyor elimi peceteyle sariom birine seker verdim gittim ellerimi yikadim geldigimde kaynanam sekerligi temizlemis icine pecete koyup sonra ceker koymus sonra tanimadigim bir kiz seker istedi cay icin sekeri caya koyamadim dokuldu bana bunuda beceremedin dedi elim titriyodu
+1 oy
 
yeniden gösterildi
Eski dersaneden bir kiz vardi. Bu kizla fazla konusmuyodum cekindigim icin. Ruyamdada bu kizla nerdeyse kanka olmus gibi hordum ne anlama geliyor
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
En çok okunan rüya analizlerinden birisinin bu olmasının sebebi biraz kültürle de alakalı. Bu toprakların kültüründe özür dilemek, teşekkür etmek gibi gelenekler olmadığı için herkes incinmiş ve enerjisinin bir bölümünü kaptırmış olarak kalıyor. Herkes gururuna fazla önem verdiği için de haksız bile olsa özür dilemiyor. Böylece bu rüyalarımızda sıkça karşılaşılan bir durum oluyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hürmet görmek demek olduğu gibi, saygınlık kazanmak, sözüne değer verilen, yaptıkları merakla izlenen biri haline gelindiğini de işaret eder. Rüya sahibinin düşmanlarını affedeceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine tabir edilir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Biz Türkler, birey olarak da tolum olarak özür dileme ve özeleştiri kültüründen nasipsiziz. Hâlbuki özür dileme ve özeleştiri, uygar bir insan olmanın en başta gelen gereğidir.Sanıldığı gibi bizi küçültmez, aksine güvenilirliğimizi arttırır. Batılılar bunu hiçbir komplekse kapılmadan çok kolay, çok rahat yapabiliyorlar. Gerçekte ise böyle bir tutum biz Müslümanlara herkesten çok yakışır. Çünkü peygamberimiz insanların yanlış yapmasının tabii olduğunu belirterek yaptığımız yanlışları itiraftan çekinmememizi istemiştir.Şu hadis en güzel referanstır: “Sizin içinizde en kötü, en hayırsız olanlar; hata ve mazeret kabul etmeyenler, kusurları bağışlamayanlardır.”

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 167 okuma
Mehmet61 4 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Mehmet61 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 306 okuma
SSDGN 20 Haziran 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 178 okuma
+7 oy
1 yorum 155 okuma
16 Şubat 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
3 yorum 260 okuma
Mehmet33 14 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 247 okuma
25 Aralık 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
1 yorum 209 okuma
Canan.Umut 1 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Canan.Umut Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 931 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 1.4k okuma
Niyazi867 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Niyazi867 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 240 okuma
Fatma solmuş 10 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Fatma solmuş Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 743 okuma
Simge 29 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+6 oy
8 yorum 299 okuma
Simge 29 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 742 okuma
Simge 27 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

424 Aktif
1 Üye ve 423 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15743
Dün : 23857
Toplam : 48074069
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...