Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
1.8k okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Bir rüyadaki uzaylı, çoğu kez, uyanık hayatınızı şekillendiren ve kontrol eden kontrolünüzün dışındaki güçleri simgeler. Bir uzaylı, rüyayı gören kişi için tamamen hayal dünyasına "yabancı" olan bir sembol olabilir. Rüyayı gören gördüğü uzaylının nereden veya nasıl geldikleri hakkında çok az veya hiç bilgisi yoktur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada uzaylı görmek:
Rüyada görülen uzaylı, bilinçaltımız tarafından inşa edilen “bizim dünyamıza ait olmayan öğe” metaforudur. Bu tip rüyaları genellikle alışık olmadığımız daha önce hiç karşılaşmadığımız durumlarla karşılaştığımızda görürüz. Rüya sahibi büyük bir ihtimalle yabancısı olduğu bir ortama girmiş ya da kendisine uzak bir durumla karşı karşıya kalmıştır.



Rüyada gördüğümüz uzaylı ya da uzaylılar aynı zamanda bilinçaltımız tarafından yaratılan “bizden olmayanlar” metaforudur. Bu tip rüyalar sembolik olarak yabancı uyruklu insanlar, düşman askerleri ya da karşı takımın oyuncuları rüyalarına benzerlik gösterir. Bilinçaltımızın yapmaya çalıştığı aslında sadece bir gruplandırmadır. Kendimizi içinde hissettiğimiz grubun dışında kalan bireyler, rakiplerimiz, düşmanlarımız ya da karşımızda duran kişiler rüyamıza uzaylı, yabancı askerler ya da karşı takım oyuncuları kılığında girebilir.



Rüyada gördüğümüz uzaylı aynı zamanda bizim için bir “yabancı” sembolüdür. Fakat rüyadaki uzaylının temsil ettiği bu yabancı her zaman bir insan olmak zorunda değildir. Bazen daha önce hiç karşılaşmadığımız ve yabancısı olduğumuz bir durum, bir engel ya da tehlikedir. Rüya sahibi için uzaylı kılığında gelen bu durum öyle bir durumdur ki kişinin kendi dünyasına ait olmadığı gibi daha önce karşılaştıklarından çok farklı bir durumdur.



Rüyada gördüğümüz tüm bireyler aslında birer arketiptir. Uzaylı rüyalarında da aslında durum bundan farksızdır. Dolayısıyla uzaylı gördüğümüz rüyaları yorumlarken bu uzaylının kişiliğine, davranışlarına ve rüyada tam olarak neler yaptığına bakmalıyız. Eğer uzaylı, yaşamımıza yeni giren bir yabancı gibi hareket ediyorsa belki de onu temsil etmektedir.



Rüyadaki obje bazıları için bir “yabancı” ya da “bizim gibi olmayan” sembolüdür. Bu rüyayı gören kişinin hayatına anlaşamadığı ya da uyum sorunu çektiği bir partnerin girme olasılığı olduğu gibi kendini uygun hissetmediği bir kariyerde bulma olasılığı da vardır. Bilinçaltımızın burada bize söylemek istediği bu kişiyle aynı dünyaların insanı olmadığımız ya da bize sunulan kariyerin bizim dünyamıza ya da yeteneklerimize uygun olmadığıdır.
+8 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyalarınızda uzaylılarla ilgili gördüğünüz şeyleri buraya yazabilirsiniz. Birlikte analiz edebiliriz. Son zamanlar epey artış görüyorum uzaylı rüyalarında. Sebeplerini incelemek istiyorum.
0 oy
 
Merhaba Simge mesela ben çok uzaylı rüyası görüyorum daha doğrusu bu gezegenden olmayan kişiler insanlar
+4 oy
 
Yazayım derdim fakat hepsini yazana kadar canım çıktı çünkü hem çok geç yazıyorum hem çok uzun ve ayrıntılılar nasıl yazacağım yani nasıl anlatacağımı bilmiyorum çünkü çok karışık oluyorlar ve bunları birbirinden çıkarana kadar canım çıkıyor  diyebilirim:-), elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum rüyalarımı ve bitirince oh çok şükür diye iç çekiyorum gerçekten inanır mısın yazmak 2 saatimi alıyor...
+5 oy
 
Ben mesela birkaç gün önce sabah vakti uyurken hala tabi yarı uyanık yarı uykulu sanki gerçekmiş gibi yani nasıl desem bu kadar HD mi olur bir rüya diyebileceğim kadar net bir rüya gördüm o da şöyle idi:  

  2 tane bilinmeyen araç yani ufo olduğunu bildiğim iki araç gördüm fakat akşamdı  rüyada ve o kadar net ve havada nasıl gidiyor ama sanki izliyor gibi köyümü  ,( zaten varlarda :-P) , ve inanın ki şekilleri çok net ve farklı olduklarını belli ediyordu , bundan bir gece önce de içimden onlara seslenmek istercesine  bu uçan araçlar sizin mi yoksa ben mi kuruntu yapıyorum , lütfen rüyamda bir işaret göreyim diye çokça dua ettim ,sabah da bu iki farklı aracı rüyamda hatta baya gerçek bir şekilde gördüm  ve bunlardan birini normalde de görüyordum fakat emin olamıyordum bir türlü ama bu rüyadan sonra bana bir işaret gibi geldi , bundan daha önce de rüyama girmelerini ve zihinsel de olsa iletişim de olduğum kişiler kim bilmek istediğim için onları rüyama davet etmiştim sakin ve kimsenin olmadığı bir gün ve gece de ,geleceklerine dair bir işaret dahi aldım gökyüzünde ve rüyamda onları gördüm yaldızlı elbiseliydiler ve gördüklerimden biri uzun sarı beyaz saçlı galiba erkekti diğeri de erkek saçları normal kesimde iyah saçlı ve mor yaldızlı elbiseliydi fakat yüzlerini hatirlamasam da bunlar bizim gibi insandı ... Size anlattığım şekilde , hayal gücün diyebilirsiniz belki ama ben eminim hayal gücüm  olmadığından .... Ne zaman düşünsem onları gökyüzünde uzak da olsa tanıyorum artık çünkü hep orada oluyorlar , birçok rüyam var ama onları baya düşünmem lazım çünkü hatırlamadığım kısımlar var :-|
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada uzaylıları görmek:
Rüyada görülen uzaylılar aynı zamanda “uzaktan gelenler” sembolüdür. Bize ait olan bir mekana uzaktan gelerek ziyarette bulunacak her birey rüyamıza uzaylı kılığında görülebilir. Dolayısıyla rüyadaki uzaylı gerçek hayatta yaşamımıza girecek bir misafiri temsil eder. Bu misafir bazen evimize gelen biri olabileceği gibi bazen çok uzaklardan bir yerlerden girerek yaşamımıza dokunacak ya da etki yapacak bir bireydir.



Uzaylı gördüğümüz rüyaların yorumunda uzaylı ya da uzaylıların hareketlerine, bize zarar verip vermediklerine ve rüyanın senaryosuna odaklanmalıyız. Bizi kaçırmaya kalkan uzaylılar genellikle özgürlüğümüzü ya da yaşamımızı tehlikeye sokacak bazı engellerin bir anda gelip hayatımıza girmesine işarettir. Bize zarar vermeden dolanan uzaylılar sadece yaşamımızdaki ufak tefek değişimlere delalettir.

+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada uzaylılar tarafından kaçırılmak:
Rüyada uzaylılar tarafından kaçırılmak en genel anlamı itibariyle isteksiz olarak farklı bir yöne sapmaya işaret eder. Rüya sahibi ya bir yerde kalmayı istemekte fakat birinin ya da birilerinin zoruyla yönlendirilmektedir ya da yaşamak istediği hayatı yaşamasına izin verilmemektedir. Rüyasında uzaylılar tarafından kaçırılıp başka bir gezegene ya da mekana götürülen kişi kendi arzusunun dışında yaşamında bazı değişiklikler yapmak zorunda kalır. Uzaylılar tarafından rüyasında rehin alınan ve bir yerde tutulan kişi bir süre boyunca kararsızlık çıkmazında takılı kalır ve yaşamına bir yön veremez. Bazen rüyada bizi kaçırmaya çalışan uzaylılar hakkı olmadığı halde yaşamımıza müdahale eden kişilerin temsilcileridir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada uzaylı istilası görmek:
Bazen, uzaylı bilinçaltının bize göstermek istediği çok farklı kişilik, uzaklardan gelmiş biri ya da kendi kültürümüze çok uzak farklı kültürde yetişmiş bir birey sembolüdür. Uzaylıların bazı kişiler için yabancı uyruklu kişileri temsil etme olasılığı da vardır. Bir uzaylının rüyasında dünyayı ele geçirmeye çalıştığını gören kişi aslında yaşam yolculuğunda bir “dağdan gelip bağdakini kovma” durumu yaşamaktadır. Kendisinden dünyasını almaya çalışan uzaylı, rüya sahibinin yaşamında bir şeyleri ele geçirmeye çalışan bir yabancının sembolüdür. Bu tip rüyaları iş hayatımızda koltuğumuzu kapmaya çalışan yeni bir elemanla çatışmadan önce görebileceğimiz gibi partnerimizi elimizden almaya çalışan birinin ortaya çıkmasından önce de görebiliriz.

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 118 okuma
Arkturus 14 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 185 okuma
19 Aralık 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
11 yorum 447 okuma
Sonbahar 19 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 235 okuma
+4 oy
5 yorum 264 okuma
osiris 8 Şubat 2021 Rüya kategorisinde osiris Karabasan (739 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 177 okuma
26 Haziran 2018 Rüya kategorisinde iBoy   yazdı
+5 oy
2 yorum 137 okuma
Arkturus 14 Ekim 2020 Bilgi kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 322 okuma
+8 oy
2 yorum 340 okuma
Simge 13 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 192 okuma
Simge 4 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 398 okuma
Simge 1 Temmuz 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+13 oy
1 yorum 332 okuma
Simge 6 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
1 Üye ve 401 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13190
Dün : 23857
Toplam : 48071523
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...