Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
996 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada diş yaptırdığını görmek, önemli kararlar sonucunda kişinin hayatının büyük ölçüde değişeceğinin haberini verir. Bu rüya aynı zamanda kişinin hayatında alacağı önemli ve büyük çaplı değişiklere açık olduğunun göstergesidir. Bunların yanında rüyada diş yaptırmak, rüya sahibinin arkadaş ortamını değiştireceğine ve onun için önemli sayılabilecek, çok saygın insanlarla tanışacağı anlamına da gelmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

37 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada diş yaptırmak, rüya sahibinin hayatına dair önemli kararlar aşamasında olduğuna yeni bir dönemin başlangıcına ve hayatın gidişatındaki değişikliğe işaret eder. Bu rüyayı görenlerin arkadaş çevresinden uzaklaşacağına ve yeni ortam ve dostluklara kapı açacağına delalet eder. Rüyada diş yaptırmak, kişinin iş ve sosyal yaşantısıyla ile ilgili önemli ve hayati kararlar alacağına yorumlanmıştır. Görülen bu rüya kişinin eski ortamlarını bırakıp yeni ve farklı ortamlara gireceğine yorulur. Rüyada diş yaptırmak, kişinin aile yaşamında önemli bir karar aşamasında olduğuna ve önemli kişilerle tanışacağına tabir edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin yeni iş alanlarına yönelip maddi olarak rahata ereceğine rivayet olunur. Rüyada diş yaptırmak, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.

Rüyada Diş Yaptırmak Ne Demek

Rüyada diş yaptırmak, kişinin eskiye dair her şeye sünger çekeceğine yeni arayış ve arkadaşlıklar pesinde olması olarak tabir edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin iş yaşamında yeni dostluklar kuracağına işlerini büyütüp önemli ve yüksek makamda ki kişilerle arkadaşlık yapmasına işaret eder. Görülen bu rüya aynı zamanda işlerde düzelmeye maddi olarak rahata ermeye delalet eder.
Rüyada Porselen Diş Yaptırmak

Rüyada porselen diş yapmak, rüya sahibinin eğlence hayatına ve gösterişe düşkün biri olduğuna işaret eder. Bu rüyayı görenlerin yaşamayı seven hiç bir şeyi dert ve tasa etmeyen gününü gün eden kimseler olması olarak tabir edilmiştir. Aynı zamanda bu rüya sıkıntısız bir hayata ve zahmetsiz kazanılan paraya delalet eder.

Rüyada Dolgu Yaptırmak

Rüyada dolgu yaptırmak, rüya sahibinin işlerinin ve özel yaşamında ki bazı sorunların bulunduğuna işaret eder. Bu rüyayı görenlerin aile ve iş yaşamında kavga ve kırgınlıkların bulunacağına fakat değerli bir aile büyüğünün yapmış olduğu maddi ve manevi destekler sonucunda rahata çıkacağına delalet eder.
Rüyada Diş Görmek

Rüyada diş görmek, rüya sahibi için pek hayırlı bir rüya olmayıp kişinin sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin hastalıklarla uğraşacağına manevi olarak sorunlar yaşayıp ruhi problemler yaşadığına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya kişinin huzur ve neşesinin kaçacağına yorumlanmıştır.

 Rüyada Yeni Altın Diş Yaptırmak

 Rüyada altın görmenin kendisi uygunluk ve zenginliğe delalet eder. Ama rüyasında yeni altın diş yaptırmanın manası zengin olmaya yorumlanmaz. Alimler rüyayı gören kimsenin zenginliğe çok aşırı düşkün olduğu, bu düşkünlüğü yüzünden ailesini kaybedeceği söylenir. Kişinin mal, para ve mevkide gözü olduğu da bir diğer hikmetidir.

 Rüyada yeni altın diş yaptırdığını gören kimselere alimler, dikkat etmeleri gerektiği söylenir. Alimler rüya sahibinin dikkatle davranması gerektiğini, ahiretini tehlikeye atacak dünyevi işlere girmemesi gerektiğini söylerler. Rüyada altın diş yaptırmanın hikmeti böyledir. Bazı alimler, rüyasında altın diş yaptırdığını görenlerin, daha sonrasında görevlerini mutlaka yerine getirmeleri gerektiğini bildirmişlerdir.
Rüyada Diş Teli Görmek
Diş teli de sarı, kirli dişler gibi, kişinin kendi görüntüsüyle ilgili endişelerini, şikayetlerini ifade eder. Rüyasında dişlerinde tel olduğunu gören kişi çirkin ya da yaşlı olduğunu düşünüyor ve toplum içinde bu düşüncesinden rahatsızlık hissediyor olabilir. Diş telleri karşı cinsle ilişkilerde başarısız olma kaygısıyla da açıklanabilir.
Eğer kişi rüyasında diş tellerini çıkarıyorsa, kendine güvensizlikle ilgili sorununun üstesinden gelmiş ya da artık estetik endişeleri ortadan kalkmış olarak kabul edilir. Bir başka yoruma göre de kişi kendini rahatça ifade etmenin bir yolunu bulmuştur ve artık sorunlarını gizlemeye ihtiyaç duymaz.
RÜYADA DİŞ DOLGUSUNUN KIRILMASI
Rüyada diş dolgusunun kırıldığını görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına yorulmaktadır.
Rüyada diş yaptırmak, bu rüya kişinin hayatını etkin kılacak kararlar alarak yaşantısını değiştirerek, kurduğu dostluklarına son vereceğine yorumlanır. Rüyasında diş yaptırdığını gören kimse, geçmişine sayfa çekerek kendisi için hayırlı güzel başlangıçlara nail olur. Bu rüya bazen de hayırlı kısmetleri, murat kapılarının açık olmasına, evlilik yolunda atılan adımlara tabir edilir. Rüyada diş yaptırmak, hoş sohbetlere nail olmaya, güzel dostluklar edinmeye, hayatınızı olumsuz kılacak tüm düşüncelerden sıyrılmaya tabir edilir. Bu rüya bazen de elde olmayan sebeplerden dolayı kişinin insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyerek içinde yaşattığı duygularını dışa vurmasına ifade edilir.
Rüyada Diş Yaptırmak Ne Demek?

Rüyada diş yaptırmak, hayata sil baştan başlamaya, kişinin kendisine yeni yol çizmesine, her şeyin en güzelini ve hayırlısını dilemesine yorumlanır. Rüyasında diş yaptırdığını gören kimse, uzun vadeli işler peşinde koşarak ticari kazançlarını her şeyden değerli kılar. Rüyada diş yaptırmak, bazen de uzun yolculuğa çıkmaya, yeni ortamlara girmeye, yabancı bir çok kimseyle aynı masada yer almaya ifade edilir.
Rüyada Diş Dolgusu Yaptırmak

Rüyada diş dolgusu yaptırmak, rüyayı gören kimsenin iş hayatında başı boş davranışları yüzünden olumlu çözümler üretmek yerine hem kendisini hem de ona güvenen kimseleri zor duruma düşüreceğine yorumlanır. Rüyasında diş dolgusu yaptırdığını gören kimse, hayatıyla ilgili kesin kararlar almak yerine geçici çözümler üreterek sadece o anki durumunu kurtarma amacı güder.
[Rüya tabirleri]
Rüyada Takma Diş Yaptırmak

Rüyada takma diş yaptırmak, rüya sahibinin hayatıyla ilgili geçici çözümler üreteceğine, çıkarlarına uygun davranışlar sergileyerek girdiği işlerde sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket edeceğine yorumlanır. Rüyasında takma diş yaptırdığını gören kimse, yeniliklere açık, eğlenceye düşkün, hayatı pozitif  yönleriyle ele alan vurdum duymaz kimsedir.
Rüyada Kaplama Diş Yaptırmak

Rüyada kaplama diş yaptırmak, bu rüya kişinin gözünün yükseklerde olup çevresindeki insanlara alaycı gözlerle bakacağına, elde ettiği kazançları ile kendi çıkarları doğrulusunda bir şeyler yaparak insanlığa ait tüm güzelliklerden yoksun olacağına yorumlanır. Rüyasında kaplama diş yaptırdığını gören kimse, kıymet bilmeyen, dostluğa önem vermeyen, bencil ruhlu yapıya sahip kimselerdir.
Rüyada Porselen Diş Yaptırmak

Rüyada porselen diş yaptırmak, kişinin yaşayacağı güzel ve başarılı hayatına, kazancını kat ve kat arttıracak karlı işlere girmesine, kuracağı yeni dostluklarına yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler eğitime ve öğretime açık, bilgi sahibi, çalışmaya ve kazanmayı seven, insanlara karşı son derece pozitif düşünceli kimselerdir. Rüyada porselen diş yaptırmak, bazen de açılan umut kapılarına, ticari anlamda etkinliklere, şan ve şöhrete ermeye ifade edilir.
Rüyada Diş Görmek

Rüyada diş görmek, diş görmek rüyası bir çok diş rüyalarının aksine gören kişi için pekte hayırlı şekilde ifade edilmeyip kişinin nasibini ve kazancının kararmasına sebep verecek olayların içine sürüklenmesine yorumlanır. Rüyada diş görmek, musibetlere, kötülüklere, başa gelecek üzücü olaylara, rızkın kesilmesine, üzücü olayların içinde kalmaya işaret edilir. Rüyada görülen diş rüyalarının genellikle diş dökülmesi ve düşmesi olarak ifade edilen anlamları en çok görülen rüyalardan dır.
Rüyada Diş Doktoru Görmek

Rüyada diş doktoru görmek, maddi ve manevi sıkıntılara, yaptığınız hesapların umduğunuz gibi gitmemesine, nasibin ve kısmetin kapanmasına yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, kazançlarını köreltecek atılımlar yaparak hem kendilerini hem de sevdiklerini zor duruma düşürürler. Rüyada diş doktoru görmek, bazen de yolculuğa çıkmaya, haneden uzak kalmaya, sevdiklerinizi geride bırakmaya ifade edilir.
Rüyada Diş Ağrısı Çekmek

Rüyada diş ağrısı çekmek, kişinin kendisine olan güven eksikliğine, başarısız oluşuna, nasibini köreltecek atılımlar yaparak zorda kalmaya işaret edilir. Rüyada diş ağrısı çekmek, bazen de kişinin korkularına yenik düşerek hata yapma korkusuyla yaşamasına, nasibini köreltecek hatalar yaparak zor duruma düşmesine tabir edilir.
Rüyada diş yaptırmak, hayatta yapılan değişikliklere işaret eder. Rüya sahibi, hayatı ile ilgili önemli kararlar alacak ve yeni başlangıçlar yapacaktır. Yeni bir iş, yeni arkadaş grubu, yeni sevgili gibi girişimlerde bulunacaktır. Önceki yaşamında sıkıntılarla boğuşan ve mutlu olamayan rüya sahibi, bu önemli kararlar ile huzuru bulmaya çalışacaktır.
Rüyada Dişçiye Gitmek

Rüyada dişçiye gittiğini gören kimse, hayatındaki sıkıntılarla yoğun bir şekilde uğraşacaktır. Bu sıkıntıları ortadan kaldırabilmek için büyük bir çaba harcayacaktır. Rüyada dişçiye gidip muayene olduğunu görmüş ise, bu sıkıntılardan kısa sürede kurtulacaktır. Ancak sadece dişçiye gittiğini görmüş ise, sorunlardan kurtulmak için başka yerlerden de yardım alacaktır. Bu durum var olan bir rahatsızlığı için de söz konusu olabilir.
Rüyada Diş Dolgusu Yaptırmak

Rüyada diş dolgusu yaptırmak, kişinin hayatındaki sorunlara geçici çözümler bulması anlamına gelir. Rüya sahibi, üst üste gelecek kendisini zor durumda bırakacak olan sorunlara karşı geçici tedbirler alarak bir süreliğine bu dertlerden kurtulacaktır. Ancak bu sorunlarla ilerde tekrar karşılaşması muhtemeldir.
Rüyada Diş Görmek

Rüyada diş görmek, hastalığa delalet eder. Rüya sahibi, kısa süreli ancak sık sık hastalıklar uğraşacaktır. Bu da manevi olarak yorgun düşmesine neden olacaktır. Psikolojik olarak huzursuzluk yaşanabilir. Rüyada bir çok diş görmek, erkek veya kız çocuk sahibi olmaya işaret eder. Rüyada küçük diş görmek, iyiliklere; büyük diş görmek ise, müjdeli haberlere delalet eder.
Rüyada Dişçi Görmek

Rüyada dişçi görmek, parasal açıdan zorluk çekmeye ve bu durumdan kurtulmak için arayışa girileceğine delalet eder. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada dişçi görmek, sıkıntılara ve zorlu yaşam koşullarına alamet eder. Rüyada bir arkadaşını dişçi olarak gören rüya sahibi, o kişiye güven duymalıdır. O kişi, rüya sahibi için güvenilir hislere sahiptir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Altın Diş Yaptırmak

 Rüyada altın görmenin kendisi uygunluk ve zenginliğe delalet eder. Ama rüyasında yeni altın diş yaptırmanın manası zengin olmaya yorumlanmaz. Alimler rüyayı gören kimsenin zenginliğe çok aşırı düşkün olduğu, bu düşkünlüğü yüzünden ailesini kaybedeceği söylenir. Kişinin mal, para ve mevkide gözü olduğu da bir diğer hikmetidir.

 Rüyada yeni altın diş yaptırdığını gören kimselere alimler, dikkat etmeleri gerektiği söylenir. Alimler rüya sahibinin dikkatle davranması gerektiğini, ahiretini tehlikeye atacak dünyevi işlere girmemesi gerektiğini söylerler. Rüyada altın diş yaptırmanın hikmeti böyledir. Bazı alimler, rüyasında altın diş yaptırdığını görenlerin, daha sonrasında görevlerini mutlaka yerine getirmeleri gerektiğini bildirmişlerdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş yaptırmak, büyük değişiklikler sonucunda kişinin hayatının gidişatının değişeceği anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda çok önemli, hayati denebilecek kararlar almasını da delalet eder. Rüyada diş yaptırmak, aynı zamanda kişinin mevcut arkadaş çevresini değiştireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına ve farklı ortamlarda bulunacağına da yorumlanır. Bu tip rüya gören ve sıkıntıları olan kişilerin çözüme yönelik kararlar alacağına da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolgu Yaptırmak

Kalıcı olmayan çözümlere ve kökten çözülmediği için tekrarlayan sıkıntılara delalettir. Kişinin maddi ve manevi açıdan zor bir hayat sürdüğünü işaret eden rüya, kısa vadeli çözümlere işaret eder ancak, kişinin sık sık aynı sorunlarla karşılaşmak zorunda kalacağının da habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Yaptırmak Görmek

Ayrıca bkz: Diş Hekimi, Dişçi Görmek, Diş Macunu, Diş, Diş Çıkarmak
Rüyada diş yaptırmak, çok istenen bir şeye sahip olma konusunda doğru zamanın beklenmesi gerekmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş yaptırmak, hayatta yapılan değişikliklere işaret eder. Rüya sahibi, hayatı ile ilgili önemli kararlar alacak ve yeni başlangıçlar yapacaktır. Yeni bir iş, yeni arkadaş grubu, yeni sevgili gibi girişimlerde bulunacaktır. Önceki yaşamında sıkıntılarla boğuşan ve mutlu olamayan rüya sahibi, bu önemli kararlar ile huzuru bulmaya çalışacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Dolgusu Yaptırmak

Rüyada diş dolgusu yaptırmak, kişinin hayatındaki sorunlara geçici çözümler bulması anlamına gelir. Rüya sahibi, üst üste gelecek kendisini zor durumda bırakacak olan sorunlara karşı geçici tedbirler alarak bir süreliğine bu dertlerden kurtulacaktır. Ancak bu sorunlarla ilerde tekrar karşılaşması muhtemeldir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş yaptırmak; kişinin ailesi ve yakınlarını güven altına almaya çalışmasına açıklanır. Kişinin dişlerini yaptırdığını, tedavi ettirdiğini görmesi; ailesi için bir yatırımda bulunacağına, kişinin küçük bir tasarruf ile geleceğini garanti altına alacağına, sağlık ve afiyet içinde bir yaşantı sürdürüleceğine yorumlanan bir rüyadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş yaptırmak; rüya sahibi kişinin hayatındaki radikal değişimlere göstergedir. Kişinin farklı bir şehre veya başka bir mekâna taşınması gibi büyük ortam değişikliklerine yorumlanır. Bazı tabircilere göre de aileye yeni bir bebek gelmesi olarak yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanın rüyasında dişçi koltuğunda oturduğunu ve kendisine köprü diş yapılacağını görmesi; aralarında husumet veya kırgınlık olan aile üyeleri arasında bir barış sağlamak için araya girileceğine, dostluk ve kardeşlik temennileri ile iki kişiyi barıştırmaya körü olunacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişlerinin görüntüsünden memnun olmayan kişinin dişlerine diş teli taktırdığını görmesi; kişinin hayatında farklı ve yeni bir dönem başlayacağına yorumlanır. Şansının parlak olduğu bir süreçte yaşam kalitesi de değişerek daha rahat ve keyifli hale gelecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş dolgusu yaptırmak; erdemli bir davranış göstererek yakınlarının, akrabalarının, akrabalarından birinin hatalarını örtbas etmeye, sırlarını saklamaya, ailesini onurlandıracak şekilde hareket etmeye açıklanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya gören kişinin titiz, müşkülpesent biri olduğuna ve aynı zamanda ailesine düşkünlüğü ile tanınmasına neden olan örnek davranışlar göstermesine yorumlanır. Rüyada diş temizletmek ailesi üzerine titreyen, hayırlı evlada tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolgu Yaptırmak

Rüyada dolgu yaptırmak, rüya sahibinin işlerinin ve özel yaşamında ki bazı sorunların bulunduğuna işaret eder. Bu rüyayı görenlerin aile ve iş yaşamında kavga ve kırgınlıkların bulunacağına fakat değerli bir aile büyüğünün yapmış olduğu maddi ve manevi destekler sonucunda rahata çıkacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Yaptırmak Ne Demek

Rüyada diş yaptırmak, kişinin eskiye dair her şeye sünger çekeceğine yeni arayış ve arkadaşlıklar pesinde olması olarak tabir edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin iş yaşamında yeni dostluklar kuracağına işlerini büyütüp önemli ve yüksek makamda ki kişilerle arkadaşlık yapmasına işaret eder. Görülen bu rüya aynı zamanda işlerde düzelmeye maddi olarak rahata ermeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Porselen Diş Yaptırmak

Rüyada porselen diş yapmak, rüya sahibinin eğlence hayatına ve gösterişe düşkün biri olduğuna işaret eder. Bu rüyayı görenlerin yaşamayı seven hiç bir şeyi dert ve tasa etmeyen gününü gün eden kimseler olması olarak tabir edilmiştir. Aynı zamanda bu rüya sıkıntısız bir hayata ve zahmetsiz kazanılan paraya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş yaptırmak, rüya sahibinin hayatına dair önemli kararlar aşamasında olduğuna yeni bir dönemin başlangıcına ve hayatın gidişatındaki değişikliğe işaret eder. Bu rüyayı görenlerin arkadaş çevresinden uzaklaşacağına ve yeni ortam ve dostluklara kapı açacağına delalet eder. Rüyada diş yaptırmak, kişinin iş ve sosyal yaşantısıyla ile ilgili önemli ve hayati kararlar alacağına yorumlanmıştır. Görülen bu rüya kişinin eski ortamlarını bırakıp yeni ve farklı ortamlara gireceğine yorulur. Rüyada diş yaptırmak, kişinin aile yaşamında önemli bir karar aşamasında olduğuna ve önemli kişilerle tanışacağına tabir edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin yeni iş alanlarına yönelip maddi olarak rahata ereceğine rivayet olunur. Rüyada diş yaptırmak, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+3 oy
Hacer6161 Rüyazede (1.4k puan)  
Rüyada diş yaptırmak önemli kararlar alacağına ve bu önemli kararların hayatında bir dönüm noktası olabileceğine işaret eder. Hayra yorulması gerekir ve kişinin bundan sonra alacaği kararlara karşı dikkatli davranmasi gerektiğini gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Yaptırmak
Rüyada diş yaptırmak, yeni bir bebeğe işaret eder. Aileye yeni bir birey katılır. Yeni doğacak olan bebek, neşe kaynağı olur ve herkesin hayatında ufak değişiklikler meydana getirir. Yeni doğan bebek, bazı sıkıntıları ortadan kaldırır, küs olan kişileri tekrar bir araya getirerek küslüklerini ortadan kaldırır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Porselen Diş Yaptırmak

Rüyada porselen diş yaptırmak, kişinin yaşayacağı güzel ve başarılı hayatına, kazancını kat ve kat arttıracak karlı işlere girmesine, kuracağı yeni dostluklarına yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler eğitime ve öğretime açık, bilgi sahibi, çalışmaya ve kazanmayı seven, insanlara karşı son derece pozitif düşünceli kimselerdir. Rüyada porselen diş yaptırmak, bazen de açılan umut kapılarına, ticari anlamda etkinliklere, şan ve şöhrete ermeye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Dolgusu Yaptırmak

Rüyada diş dolgusu yaptırmak, rüyayı gören kimsenin iş hayatında başı boş davranışları yüzünden olumlu çözümler üretmek yerine hem kendisini hem de ona güvenen kimseleri zor duruma düşüreceğine yorumlanır. Rüyasında diş dolgusu yaptırdığını gören kimse, hayatıyla ilgili kesin kararlar almak yerine geçici çözümler üreterek sadece o anki durumunu kurtarma amacı güder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş yaptırmak, bu rüya kişinin hayatını etkin kılacak kararlar alarak yaşantısını değiştirerek, kurduğu dostluklarına son vereceğine yorumlanır. Rüyasında diş yaptırdığını gören kimse, geçmişine sayfa çekerek kendisi için hayırlı güzel başlangıçlara nail olur. Bu rüya bazen de hayırlı kısmetleri, murat kapılarının açık olmasına, evlilik yolunda atılan adımlara tabir edilir. Rüyada diş yaptırmak, hoş sohbetlere nail olmaya, güzel dostluklar edinmeye, hayatınızı olumsuz kılacak tüm düşüncelerden sıyrılmaya tabir edilir. Bu rüya bazen de elde olmayan sebeplerden dolayı kişinin insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyerek içinde yaşattığı duygularını dışa vurmasına ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Yaptırmak Ne Demek?

Rüyada diş yaptırmak, hayata sil baştan başlamaya, kişinin kendisine yeni yol çizmesine, her şeyin en güzelini ve hayırlısını dilemesine yorumlanır. Rüyasında diş yaptırdığını gören kimse, uzun vadeli işler peşinde koşarak ticari kazançlarını her şeyden değerli kılar. Rüyada diş yaptırmak, bazen de uzun yolculuğa çıkmaya, yeni ortamlara girmeye, yabancı bir çok kimseyle aynı masada yer almaya ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dolgu yaptırmak

Rüyanızda dişlerinize dolgu yaptırdığınızı görmeniz; maddi anlamda tutumlu olmanız, boş ve gereksiz harcamalardan uzak durmanız anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Takma diş

Rüyanızda takma diş taktığınızı görmek; girişeceğiniz bir işte başarılı olacaksınız, tutumlu ve çevrenizle iyi ilişkiler kuracaksınız anlamında güzel bir rüyadır. Rüyada takma diş yaptırmak; iyi ve güzel işlerle takdir alacak ve sevilen bir kimse olacaksınız anlamındadır.

Rüyada başka bir kişinin takma diş taktığını görmeniz; yalancı, riyakar ve sahtekar bir kimseye işaret eder. Bu gibi kimselere karşı tedbirli ve uyanık olmalı, sırlarınızı saklamalısınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş taktırmak, var olan sağlık problemlerinden kurtularak feraha ermeye ve huzurlu bir hayat sürdürmeye, neşenin yerinde olmasına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Yaptırmak

Rüyada diş yaptırdığını görmek, önemli kararlar sonucunda kişinin hayatının büyük ölçüde değişeceğinin haberini verir. Bu rüya aynı zamanda kişinin hayatında alacağı önemli ve büyük çaplı değişiklere açık olduğunun göstergesidir. Bunların yanında rüyada diş yaptırmak, rüya sahibinin arkadaş ortamını değiştireceğine ve onun için önemli sayılabilecek, çok saygın insanlarla tanışacağı anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takma diş taktığını görmek, kazandığınız para ile birlikte kendi ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde karşılayacağınıza yorumlanır. Uzun süredir hayalini kurup almak istediğiniz şeyler varsa bunları satın alacak ekonomik güce de sahip olabilirsiniz. Maddi olanaklarınız daha da çoğalır ve daha rahat bir yaşam sürebilirsiniz. Maddi külfetten de kurtulmanız olasıdır, kazandığınız para kendi cebinize kalır. Rüyada takma diş kullanmak, sizi bekleyen güzel bir geleceğin de habercisidir. Eğer şu günlerde maddi sıkıntı içerisinde iseniz, gelecekte para sıkıntısı çekilmeyeceğini müjdeler. Kazancınız artar, daha güzel iş olanakları elde edilebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş yaptırmak, büyük değişimler sonuucunda kimsenin hayatının gidişatının değişeceği anlamına gelmekktedir. Bu rüya aynı zamanda çok öneemli, hayati denebilecek kararlar almasını da riivayet edilir. Rüyada diş yaptırmak, aynı zamanda insanıın mevcut arkadaş çevresini değiştireceğine, yeni vve önem arz eden kimseler iile tanışacağına ve farklı ortamlarda bulunmuuş olacağına da tabir edilir. Bu tip rüya gören ve sıkıntılaarı olan kimselerin çözüme yönelik kararlar alacağınaa da yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağzından takma dişi çıkarmak, sevmediğiniz ya da size zararı dokunan kişileri hayatınızdan çıkarmaya yorumlanır. Eğer çevrenizde sizinle sadece kendi çıkarı için çıkar ilişkisi kuran kişiler varsa, onlarla yollarınızı ayırabilir, arkadaş çevrenizde önemli bir değişim olabilir. Hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Protez Diş Takmak

Baba ya da anne tarafından akrabalarınızdan haber almak veya ziyaret etmek, bir vesile ile bir araya gelmeye yorumlanır. Uzun süredir görmediğiniz akrabalarınız ile birlikte bir görüşmeniz veya anlaşmaya varmanız gereken bir konuda toplantı olabilir. Özellikle de mal mülk paylaşımına dair yapılacak görüşmeler şu günlerde gündemde olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takma Diş Takmak Diyanet

İslami ve dini rüya tabirlerine göre, bir süredir istediğiniz bir şey varsa ilerleyen günlerde bu isteğiniz gerçek olabilir. Kendi kişisel istekleriniz için verdiğiniz emek boşa gitmez ve her şey tam da planlanan gibi olur. Bazı hedeflerinize ulaşabilir, özellikle de parasal anlamda hedefleriniz için verilen emekler boşa gitmez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş yaptırmak, kişinin hayatında büyük değişimlere gideceğine delalet etmektedir. Hayati kararlar alarak, çevresinde de değişim içerisinde olacağına yorulmaktadır. Çözüm odaklı davranmasından dolayı hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalettir. 
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişçiye Gittiğini GörmekRüyada dişçiye gitmek, kişinin sıkıntılarından kurtulmak adına farklı yollar izleyeceğine delalet etmektedir. İşlerini yoluna koymak için çaba göstereceğine yorulan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolgu YaptırmakRüyada dolgu yaptırmak, geçici çözümlerle tekrarlayan sorunlara yorulmaktadır. Kısa çözümlerle bu sıkıntıların yeniden kendini göstereceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Görmek

Rüyada diş gören insan sağlığı hakkınnda ani bir rahatsızlık geçirir vee tedavisi de hemen olmaz. Uzun süren ve pek çok açııdan kimseyi olumsuz etkileyen hastalıklara veyaa kaza gibi durumlara işaret edeer. Rüyasında diş gören insanların huzurları bozulurr, manevi olarak ve psikolojik olarakk da buhran geçirirler. Birden fazla diş gören kimse bekaar ise evlenir, evli ise çoccuk sahibi olur. Bazı yorumlara göre ise, bireyin görrdüğü rüyada çok ufak dişler görmesii, sevindiren haberler olarak işaret ederr. Rüyada çürümüş diş gören kimseler isee günah işleyen ve aksiliklerle boğuşaan şahıslara tabir olur. Çürük diş aynı zamanda bitmek üzerre olan beraberlikleri de simgeler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolgu Yaptırmak

Kalıcı olmayan çözümlere ve kökten çözüülmediği için tekrarlayan sıkıntılara yorumlanır. şahsın maddi ve manevi açıdan zorr bir hayat sürdüğünü işaret eden rüya, kıısa vadeli çözümlere işaret eder ancakk, kimsenin sık sık aaynı problemlerle karşılaşmak zorunda kalacağının daa habercisidir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

432 Aktif
0 Üye ve 432 misafir
Bugün : 1108
Dün : 21898
Toplam : 48081302
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...