Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
1.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada sevdiğini görmek için yapılan tabirler genellikle olumlu yöndedir. Hayırlı rüya olarak adlandırılan rüyada sevdiğini görmek, bazen kötü haberlere de işaret olarak sayılır. Burada rüyada sevgilinizi nasıl gördüğünüz de önemlidir. Rüyada sevdiğinizi başkasıyla, gülerken, ağlarken, üzgün, hasta, uyurken veya gelinlikle görülmesi durumunda tabir değişmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

103 Yorum

+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
RÜYADA SEVDİĞİNİ GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada sevdiğini görmek, rüya sahibinin bekar veya evli olmasına göre değişmektedir. Görülen sevgilinin kız ya da erkek olmasına bakılmaksızın, rüyayı gören kişi bekar ise mutlu bir karşılaşma, evli ise aile içinde olacak mutsuzluğa işarettir. Bekarın eski sevgiliyi rüyasında görmesi, uzun zamandır ödemediği bir borçtan dolayı sıkıntıya girmesi, evliler için ise eski sevgiliyi görmek aile huzurunun bozulması anlamına gelmektedir.

Rüyada sevdiğini görmek, mevcut olan sevgiliniz ile aranızın bozulacağı anlamına gelebilir. Rüyanızda sevgiliniz ile nasıl vakit geçiyorsanız yorumu da ona göre değişmektedir. Eğer güzel vakit geçirdiyseniz sevgiliniz size hoş davranacak, aranızda bir tartışma yaşandı ise sevgiliniz arkanızdan konuşacak demektir.

Rüyada sevdiğini görmek, hayra yorumlanır. Aşk hayatında sürprizlerle karşılaşmaya, güzel anılara işaret eder. Bazen sevgilisi olanlar için ayrılığa, sevgilisi olmayanlar için yeni bir birlikteliğe yorumlanır. Rüyanızda, siz mutsuz, huzursuz buna karşın rüyanızda ki sevdiğiniz mutlu ise, rüyayı gören kişinin sevgilisine karşı olan hislerinin azalacağına işaret eder.

Rüyanızda siz mutlu ve huzurlu iken, rüyanızda ki sevdiğiniz kişi mutsuz ise, dikkatli olmanızda fayda var, sevgilinizin size karşı olan hisleri zayıflıyor demektir ve ilişkinize eskisine nazaran daha fazla özen göstermelisiniz.

Rüyada sevdiğini görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir. Rüyada sevgili görmek ile ilgili olarak detayları, farklı konu başlıklarını aşağıda bulabilirsiniz.
RÜYADA SEVDİĞİNİ BAŞKASIYLA GÖRMEK

Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek, rüyada sevdiğiniz kişiyi başkasıyla görmek iki şekilde yorumlanır. Eğer rüyayı gören kadın ise sevdiği kişinin etrafında dolaşarak onu kendi yanına çekmeye çalıştığına, bu amaç doğrultusunda elinden gelen her şeyi yapan hevesli bir kadının varlığına yorulur. Rüyayı gören erkekse, kız arkadaşına güvenmesi gerektiğine, onun başka erkeklere bakmadığına, kendisine sadık biri olduğuna işaret eder.

Yaşanılacak huzursuzluklara, yakın zamanda başınızdan geçecek kötü olayların habercisidir. Rüya sahibinin geçmişte yaşadığı tatsız ve acı veren olayların tekrardan yaşayabileceği anlamına gelir. Kişinin psikolojisini olumsuz yönde etkileyen bu rüya, kişinin üzülmesine, dertlenmesine, uykularının bölünmesine neden olacaktır.
RÜYADA SEVDİĞİ KIZI GÖRMEK

Rüyada sevdiği kızı görmek, rüya sahibinin, uzun zamdan beri birlikte olduğu kız arkadaşı ile kendisinden kaynaklı bazı sorunların ve maddi sıkıntıların çözüme kavuşmasından sonra kısa bir zamanda evleneceğine yorulur. Uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacaklarına, hatta bu şekilde yaşlanacağına delalet eder.
RÜYADA SEVDİĞİ ADAMI GÖRMEK

Rüyada sevdiği erkeği görmek, İş hayatında yaşadığı sıkıntıların sona ereceğine, bol kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin eskisi kadar insanlara güvenmeyeceğine, verdiği sırların ortaya çıkacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin yaklaşacağına delalet etmektedir.
RÜYADA SEVDİĞİNİ GÖRMEK AMA KONUŞMAMAK

Rüyada eski sevgiliyi görmek ama hiç konuşmamak, ümidinizi yitirmiş olduğunuz bir konuda tekrar bir umut ışığı görmek demektir. Bir süredir beklenti içerisine girdiğiniz bir şeyden artık sonuç alabileceksiniz. Sizin için her şey yolunda gitmeye başlayabilir. Özel hayatınızda da mutluluğunuz artabilir. Bunun en büyük nedeni ise, iş hayatında huzuru sağlamanız ve özel hayatınıza da bunun yansıması olabilir.

Rüyanızda eski sevgilinizi görürseniz, yüz yüze geldiğiniz halde aranızda herhangi bir konuşma geçmiyorsa, artık geçmiş defterlerin kapanması ve önünüze yeni şans kapıların açılmasına delalettir. Artık geçmişte takıntı hale getirmiş olduğunuz düşüncelerden sıyrılabilecek, geleceğe daha umutla bakabilecek, kendinize yetebileceksiniz.
RÜYADA SEVDİĞİNİ GÜLERKEN GÖRMEK

Rüyada sevdiğini gülerken görmek çekilen hasretin biteceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, arabuluculuk yapılacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.
RÜYADA SEVDİĞİNİ AĞLARKEN GÖRMEK

Tabirciler, ağlamayı, sevinç olarak tabir ederler. Rüyada sevgilinin ağladığını görmek, ferah ve sevince ve iyi akıbete delalet eder. Rüyada sevdiğinin, sevgilinin ağlaması bir saflık göstergesidir. Onun gözyaşları sizin yanaklarınızı yakıyorsa; bu durum sevineceğinize işarettir. Eğer üşütüyorsa üzüleceğinize işarettir. Eski sevgilinin ağlaması da bu şekilde tabir edilir.

Bazı rüya yorumcularına göre ise; zorluklarla mücadele ettikten sonra zamanla istenilen güce ve zorlukların sonucundaki başarıya ulaşabileceğine işarettir. Bu anlamda kişi muradına erer ve istediği gerçekleşir. Sevgilinin ağlaması hayırlı kimselere, zikir meclislerine, ibadet ve taata delalet eder.

Bir başka yoruma göre de rüyada sevgilinin ağlaması; Allah'ın izniyle sevinecek haberler alınacağına işarettir. Rüyada sevgiliden ayrılıp ağlamak, gören kişi sevgilisinden ayrıysa, o kişi sevgilisine kavuşur veya sevinçli olaylar yaşar ve kötü günleri unutur şeklinde yorumlanır.
RÜYADA SEVDİĞİNİ UYURKEN GÖRMEK

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.
RÜYADA SEVDİĞİNİ HASTA GÖRMEK

Rüyada sevdiğini hasta görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet eder.
RÜYADA SEVDİĞİNİ GELİNLİKLE GÖRMEK

Rüyada sevilen kişinin gelinlikle görülmesini de yine gündelik hayat içerisinde değerlendirmek mümkün. Evlenilmek istenen kişi hakkında görülen bir rüyanın, gerçek hayat üzerinden yorumlanması düşünülebilir. Bunlardan bağımsız olarak, görülen rüyanın genel bir yorumla değerlendirilmesi ise 2 farklı anlamı beraberinde getirir. Rüyada görülen gelinlik temiz ve beyaz ise berekete yorulabilir. Refah artışı olarak yorumlanabilecek olan beyaz ve pak gelinlik dışında, koyu renk ve özellikle siyah gelinlikte kötü bir dönem yaşanacağı anlamı çıkabilir. Rüyada sevdiğin bu şekilde görülmesi, yaşanacak kötü olayları simgelemektedir.
RÜYADA SEVDİĞİNİ ÜZGÜN GÖRMEK

Rüyada sevdiğini üzgün görmek zor günlerin biteceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, huzurunu yerine getireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına işarettir.
RÜYADA SEVDİĞİNİ BAŞKASIYLA SEVİŞİRKEN GÖRMEK

Rüyada sevdiğini başkasıyla sevişirken görmek koltuğunun da yükseleceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işaret eder.
RÜYADA SEVDİĞİNİ EVLENİRKEN GÖRMEK

Rüyada sevgilisini evleniyor görmek, yakında atlatılacak olan bir zorluğa, kısa süreli ayrılığa yorumlanır. Alacağınız bir haber ya da yaşanacak bir olay yüzünden sevdiğiniz insan ile aranız açılabilir. Ona karşı bazı şüpheler duyabilirsiniz. Belki aranıza girmek isteyen üçüncü şahıslar da olabilir ve kıskançlık yüzünden ilişkinizde zor günler atlatabilirsiniz. Bir süreliğine huzurunuzu kaçıran insanlar olabilir. Belki birbirinizden uzak kalmanız ya da ortaya çıkacak başka engeller de ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla evlendiğini görmek, aynı zamanda beklentilerin boşa gitmesi ve huzurun kaçmasına yorumlanır. Sevdiğiniz insan ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Aileniz ya da onun ailesinde onay vermeyenler olabilir. Yaşanacak bazı problemler ilişkinize zarar verebilir ve evlilik hayallerini ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başkasının sevgilisini evleniyor görmek, hayırlı bir kısmete yorumlanır. Bekar olan biri bu rüyayı görürse, yakında arkadaşları vesilesi ile biriyle tanışabilir. Ya da sizden hoşlanan biri arkadaşınızla haber gönderebilir. Aşk hayatında aradığınız mutluluk çok yakın demektir. Evli olanların ise eşlerinden iyilik görmeleri, güzel haberler almaları anlamına gelir.
RÜYADA YENİ SEVGİLİ GÖRMEK

Rüyada yeni sevgili görmek, henüz başlangıcı yapılan bir durumun kişide uyandırdığı heyecanın hala devam ettiğine ve özellikle yeni işe giren kişilerde işe her gün şevkle ve mutlulukla gidildiğinin, azim içinde çalışıldığının işaretidir. Yeni evlenmiş kişilerde veya yeni bir ilişki içinde olanlarda görülen rüyalar arasında olduğu gibi, kişinin içinde bulunduğu durumda özellikle duygusal olarak çok mutlu olduğuna ve tatmin yaşadığına alamet eder. Her açıdan güzel ve mutluluk verici olaylara işaret eder ve kişinin duygusal hayatının en kısa zamanda düzene gireceğini bildirir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK

Rüyada eski sevgili görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi evli ise, eşiyle arasında bazı tartışmalar geçebilir. Evde çeşitli huzursuzluklar yaşanabilir. Kız arkadaşı ya da erkek arkadaşı olduğu halde rüyasında eski sevgilisini gören kişinin ilişkisi bitecek demektir. Rüyanızda her bir şekilde eskiden olan sevgilinizi görmeniz yenilik ve barışa tabir edilir. Sevgilisi olduğu halde Rüyasında eski sevgilisini gören kişinin ilişkisinin biteceğine yorumlanır. Ama sevgilisi olmadığı rüyasında eski sevgilisini görmek yeni bir birliktelik anlamına, yeni bir aşka adım atacağına işarettir. Yine eski olan sevgili rüyada görmüş olmanız evli biri için huzursuzluğa, bekar için ise müjdeli ve mutlu bir habere işarettir. Rüyada eski sevgiliye sarılmak Mutluluğa işarettir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili görmek, genel anlamda hayırlara yorulur. Bekarsanız ve biri ilişkiniz varsa bu rüyayı iki açıdan yorumlayabilirsiniz. Birbirlerinin tersi olan bu rüya yorumlarından biri, sevgili olduğunuz kişiyle evliliğe doğru büyük bir adım atacağınız yöndeyken; diğer tabire göre, rüyada görülen sevgilinin kendisine olan hislerinin azalacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder. Rüyanızda sevgilinizle güzel vakit geçiriyorsanız bu durumda sevineceğiniz bir haber alacağınıza yorulur.

Eğer rüyada sevgiliniz asabi davranışlar sergilemişse, tartışma yaratıyorsa, hakkınızda kulaklara hoş gelmeyen dedikoduların yapıldığı anlamına gelir. Bu dedikodulardan dolayı sevgilinizle aranızın açılacağına, hoş olmayan tartışmaların çıkacağına yorulur.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili Görmek

Rüya sahibinin rüyasında eski sevgilisini görmesi canınızı sıkacak haberler alacağınıza, onunla ilgili halen aklınızın köşesinde sizleri meşgul eden bazı soruların olmasına delalet eder. Rüya sahibi evli ise eşiyle arasında hoş olmayan tartışmaların olacağına yorulur.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailenin Sevgiliyi Öğrenmesi

Rüya sahibinin rüyasında ailenin sevgiliyi öğrenmesi kişinin, sıkıntılarının ve dertlerinin artacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada ailenin sevgiliyi öğrenmesi, kişinin ailesi ile arasından bozulacağına, fakat sonradan aile büyüklerinden özür dilemesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyi Öpmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisini öptüğünü görmesi kişinin, günlük yaşantısında çeşitli belalar ile karşı karşıya kalacağına, sabretmesi sonucu dualarının kabul olacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada sevgiliyi öpmek, rüya sahibi için aile bireyleri arasının daima iyi olacağının da habercidir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili Olmak

Rüya sahibinin rüyasında sevgili olduğunu görmesi kişinin zorlu bir süreç içerisinden aile bireyleri sayesinde çıkacağına delalet eder. Rüyada sevgili olmak, kişinin aşk hayatının her zaman huzur içerisinde olacağına, fakat zaman zaman ufak tartışmaların yaşanabileceği anlamına gelmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İki Sevgili Görmek

Rüya sahibinin rüyasında iki sevgili görmesi, kişinin iyi niyetli ve yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet etmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzaktaki Sevgiliyi Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada uzaktaki sevgiliyi görmek, kişinin hasret duyduğu kişi ile elbet bir gün buluşacağına, hayatı boyunca dürüst bir insan olacağına ve karşısına çıkan insanlarında aynı şekilde kendisi gibi olacağına yorumlanmaktadır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili Çift Görmek

Rüyada sevgili çift görmek, rüya sahibi eğer bekar ise yakın tarihte yeni biriyle tanışacağına, bu kişinin kişisel özelliklerinin rüya sahibine uygun biri olacağı anlamına gelir. Sıkıntılarının yavaş yavaş azalıp ortadan kaybolacağına yorulan bu rüya kişiye müjdeli haberlerin geleceğinin de habercisidir. Rüyada sevgili çift görmek, pek çok rüya tabircisi tarafından olumlu yorumlanmaktadır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Gezdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisiyle gezdiğini görmesi arzularının gerçekleşeceğine delalet eder. Rüyada sevgili ile gezmek mutlu bir evliliğin de habercisi olabilir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
en yoğun duyguların bilinçaltı yansımasıdır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Telefonda Konuşmak

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisi ile telefonda konuştuğunu görmesi telefonda konuşmanız ona olan özleminizin yoğun olduğuna işaret eder. Sevgilinizle aranıza mesafelerin gireceğine, bundan dolayı birbirinize olan özleminizin yoğunlaşacağı anlamına gelir. Bazı rüya sözlüğü yazarlarına göre de sevgilinizin sizin reddedemeyeceğiniz bir teklifi sunmasına, ondan gelen güzel bir habere yorulur.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Yüzünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisinin yüzünü görmesi sadece sevgilinin yüzünü gördüyseniz onunla çıkacağınız hayırlı bir yolculuğa işaret eder. Bazen bu rüya gerçek hayatta sevgilisi olmayanlar için yeni biriyle tanışmaya, platonik bir aşka tutulacağına ya da yakın bir zamanda önüne çıkacak kısmetlere işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Fazla Sevgilisi Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birden fazla sevgilisi olduğunu görmesi kişinin büyük bir kısmetinin olacağına, her açıdan bereketli ve güzel bir dönem geçireceğine yorulur. Bu rüya kişinin şansının açılacağına, çevresindeki insanlar tarafından sevileceğine ve saygı görmesine işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşla Sevgili Olmak

Rüya sahibinin rüyasında arkadaşla sevgili olduğunu görmesi bu arkadaşınızla sıkı bir dostluğunuzun olacağına, ondan gelen yardımlara yorulur. Bu rüya bazen de yakın arkadaşınızla başlanılan bir aşkın da habercisidir. Birbirinize karşı hislerinizin duygusal boyuta ulaştığına, aranızda bir kıvılcımın olacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığınız Biriyle Sevgili Olduğunuzu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hoşlandığı biriyle sevgili olduğunu görmesi yakın zamanda ona açılacağınıza, eğer rüyada mutlu iseniz bu teklifinizin kabul göreceğine işarettir. Bazen bu rüya yeni aşklara yelken açmaya, farklı biriyle tanışıp aşkı yakalayacağınıza yorulur. Eğer hoşlandığınız kişinin suratı asıksa onun sizin için hayırlı olmadığına yorulur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Buluşamadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birlikte olmak istediğini gören fakat onunla bir türlü buluşamayan, kavuşamadığını görmesi kişi ile arasında büyük bir sorunun olduğuna, bunun onların buluşmalarına en büyük engel olduğuna işarettir. Bazı rüya tabiri yorumcularına göre ise yakın zamanda tüm isteklerinize kavuşacağınıza ve aşk hayatınızda her şeyin istediğiniz seyirde gerçekleşeceğine yorulur.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Kavga Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisiyle kavga ettiğini görmesi eğer gerçek hayatta bir ilişkisi varsa o kişi ile aralarının iyi olacağına, birlikte güzel vakit geçireceğinize ve sohbetlerinizin daha da güzelleşeceğine yorumlanmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilisinin Elinden Tuttuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisinin elinden tuttuğunu görmesi hayatınızdaki kişinin güvenilir olduğunun ve ona rahatlıkla sırtınızı yaslayabileceğinize yorumlanmaktadır. Rüyada sevgilisinin elinden tuttuğunu görmek ilişkinizin ilerlemesine, birbirinize olan sevginizin artmasına, doğru insanla karşılaşmanıza veya bir aile kurmaya ve mutlu, huzurlu bir yaşam sürmeye işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Sarıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisine sarıldığını görmesi yakın zamanda bir duygusal ilişkiye girer. Rüyada sevgilisine sarıldığını görmek, beklediğiniz ve olmasını istediğiniz aşk ilişkisinin yakında gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağınız, seveceğiniz bir kişi ile tanışıp onunla ciddi adımlar atacağınıza yorulmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olmak

Hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibinin arzuladığı mutluluğa ulaşıp güzel bir kısmetle karşılaşacağı şeklinde yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aşık görmek, rüya sahibinin sorunlarının ardı arkasının kesilmeyeceği demektir. Kişinin işlerinin kötü bir hal alacağı, çıkmaza geleceği ve kurtuluş arayacağı anlamına gelmektedir.
Rüyada Aşık Olduğu Biriyle Tanışmak

Rüya sahibinin aşık olduğu ya da hoşlandığı kişi ile herhangi bir konuda bir araya geleceğine ve düşünce alışverişi yapacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilisinin Babasını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisinin babasını görmesi babasını kızgın gören kişi sevdiği kişiye karşı bazı yanlış hareketlerde bulunur ve onun üzülmesine neden olur. Eğer sevgilinizin babasının yüzü gülüyorsa ilişkinizi herkesin onayladığının ve yakın zamanda evlilik gibi ciddi adımlar atacağınızın göstergesidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilisini Evlenirken Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evlenirken görmesi onu kaybetmekten korkar. Bu rüya sevgilinize karşı aşırı bağımlı olduğunuzun ve tüm hayatınızı ona yönelik yaşadığınızın göstergesidir. Biraz daha kendinize zaman ayırmalı ve onu daha rahat bırakmanız gerektiğine yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birisi İle Sevgili Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ölmüş birisiyle sevgili olduğunu görmesi eğer o ölüyü tanıyorsa, onun ailesinden yardım göreceğine veya o kişinin akrabalarından olan birisi ile gönül ilişkisine gireceğine işarettir. Bazen de bu rüya ölmüş o kişiye dua etmeniz gerektiğine yorumlanır. Rüyada ölmüş kişi tanınmıyorsa size layık olmayan ve üzüleceğinizbir aşka yelken açacağınıza ve bu nedenle bir hayli yıpranacağınıza yorumlanmaktadır
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili Tarafından Aldatıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisi tarafından aldatıldığını görmesi gerçek hayatta onunla kavga eder veya söylediği bir şeyden dolayı araları açılacağına yorumlanır. Sevgili tarafından aldatıldığını görmek yakında sevdiğinizle aranızda çıkacak bazı problemlerin habercisidir. Sevgilinize karşı daha sabırlı olmalı ve her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Seyahat Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisi ile seyahat ettiğini görmesi seyahat eden kişinin onunla bir yolculuğa çıkar veya birlikte güzel vakit geçirecekleri bir yere gider. Sevgilisi ile seyahat ettiğini görmek, sevdiği kişi ile evlenmeye, mekân değişikliğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya yorumlanmaktadır
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Akraba İle Sevgili Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bir akrabası ile sevgili olduğunu görmesi o akrabasından yardım göreceğine veya o akrabasına benzeyen bir kişi ile gönül ilişkisine gireceğine. Rüyada bir akraba ile sevgili olduğunu görmek kişinin yaşayacağı aşk macerasıdır ve kiminle birlikte olacağı konusunda bazı ipuçları vereceğine yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Yemek Yemek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgilisiyle yemek yediğini görmesi ailesi huzurlu, bereketli ve mutlu olacağına yorumlanmaktadır. Bu rüya sizin için oldukça güzel bir dönemin başlangıcını işaret eder. Bazen de bu rüya yaşayacağınız mutlu bir gönül ilişkisinin habercisidir. Karşınıza çıkacak ve sizi çok mutlu edecek bir kişi ile yaşayacağınız mutlu anlara, onunla birlikte beraber bir hayata adım atacağınıza yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya Hoşlandığınız Kişi İle Sevgili Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgili olduğunuzu görmesi, yakında ona açılacağınıza ve eğer rüyada mutlu iseniz bu teklifinizin kabul göreceğine işarettir. Bazen de bu rüya yeni bir aşka yelken açmaya, farklı birisi ile tanışıp onunla mutlu olacağınıza işarettir. Eğer hoşlandığınız kişinin yüzü asıksa onun sizin için hayırlı olmadığına yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir. Rüyada sevgilinizle aranızda tartışma çıkarak ayrıldığınızı görmek, bir rakibinizin sevgilinizi sizden alacağına işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyi görmek, güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza delalet eder. Rüyada sevgili sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza ve bu sebepten huzurunuzun biraz bozulacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili ile gezmek, muradınıza ereceğinize ve mutluluğunuzun enerjinizi yükselteceğinin habercisidir. Rüyada sevgiliniz ile kavga etmek, evleneceğinize işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
vgilinizi gördüyseniz, sizi hoş tutacak ve size iyi gelecek bir birlikteliğe adım atacaksınız demektir. Rüyada size acı vermiş olan eski sevgilinizi gördüyseniz, vaktinde sizi incittiyse veya size karşı duyarsız davranışlar sergilediyse, bu rüyadan çıkarılacak şey eski defterleri kapatmanız ve yeni bir bakış açısı ile dünyaya bakmanız şeklinde olacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda eski sevgilinizin size geri döndüğünü görmek, sizin ona karşı hala bazı duygular beslediğinizin ve onu hayatınızda geri istediğinizin bir işaretidir. Her ne kadar bunu kabul etmeme eğiliminde de olsanız, bilinçaltınız rüyanızda bunu karşınıza çıkarmış demektir. Bu rüya yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzun da habercisi olabilir yani psikolojik olarak bünyeniz bir tarafından tekrar sevilmeye hazır hale gelmiş şeklinde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgilisine heyecanla sarılıp o an kendisini çok mutlu eden kişi, eski sevgilisi ile beklenmeyecek bir yerde karşılaşır. Rüyada eski sevgilisine sarılırken kendisini korku içinde gören kişi, korkarak gireceği bir sonraki beraberliğinde mutluluğu ön yargılarını bir kenara bırakabilirse bulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgilisini bir başkasıyla ya da bir tanıdığı ile birlikte gören ve bu durumu kıskanan kişi, eski sevgilisinin hayatındaki bir değişiklikten haberdar olur ve bu durum rüyayı gören kişi hala eski sevgilisini istiyorsa, bu değişiklik onun için de önemli bir değişikliktir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eski sevgilisi ile ilişkisinin hiç bitmemiş gibi devam ettiğini gören kişi, yeni bir ilişkinin içindeyse kendi mutsuzluğunun bir yansımasını rüyasında eski sevgilisine dönerek görmüş demektir. İçinde bulunduğu ilişkinin iyi gitmesi için bir şeyler yapılması gerektiğinin habercisidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eski sevgilisiyle cinsi münasebete girdiğini gören kişi, fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını yerine getiremiyor demektir. Bunun için en yakın zamanda yaşamış olduğu deneyimi rüyasında kendisini gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgilisi ile evlendiğini gören kişi, biriyle tanışıp ya da tanıdığı bir insanla yakınlaşıp ciddi bir ilişki içerisinde gireceğinin habercisidir. Rüyasında eski sevgiliyi öpmek veya eski sevgilisiyle öpüşmek, bir işe girişeceğinizi ve bu işten çok başarılı bir şekilde ayrılamayacağınızın işaretidir. Kendinizde bu durumun farkında olsanız da denemekten çekinmeyeceksiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eski sevgilinin elinden tutmak, işle alakalı beklediği bir desteğin çok yakınındaki ve hayatında çok da uzun seneler bulunmayan biri tarafından sağlanacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgilisinin elini tutarken bırakmak, kendi başına girişeceği bir tanıdığı insanlardan destek bekleyeceğine ancak aradığı desteği bulamayacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgilisine sevgiyle ve dostane bir şekilde sarıldığını gören kişi, duygusal açıdan boşluk içerisinde olduğunun, sevmek ve sevilmeye ihtiyaç duyduğunun kanıtıdır. Eski sevgilisinin öldüğünü ve bu duruma üzüldüğünü gören kişi, yeni bir işe girişir veya yeni bir beraberliği olur ve bu başladığı işte veya beraberlikte huzur ve mutluluğu çok çabalamak suretiyle bulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVGİLİ GÖRMEK
Rüyada sevgiliyi görmek, birden fazla farklı yoruma sahiptir. Örneğin, sevgilinizle yemek yediğinizi görmek, sevmeseniz de sevgilinizle kısa bir yolculuk yapacağınız anlamına gelebilir.

Rüyada eski sevgiliyi görmek bilinçaltınızda nefretli bir şekilde onu düşündüğünüze işarettir. Bu nedenle onu unutmak gerekir.
Rüyada görülen eski sevgili: Rüyanızda her bir şekilde eskiden olan sevgilinizi görmeniz yenilik ve barışa tabir edilir.
işinin rüyada sevgili olduğu kimse ile mutlu olduğunu görmesi, hoşça vakit geçirmek, birlikte yapmaktan hoşlandıkları şeylerle ilgilenmeleri, birlikte alışverişe çıkmaları, evlilik ile sonuçlanacak gelişmelere delalet eder.
Rüyada sevgili olduğu kişinin kendisiyle ilgilenmediğini, mutsuz olduğunu veya başka biriyle ilgilendiğini görmek, aralarındaki sevginin gücünü kaybettiğine, ayrılıklarının söz konusu olacağı anlamına gelir.
Sevgili ile tartıştığını ve kavga ettiğini ve çok üzüldüğünü görmek, karşılıklı fikir ayrılıklarının başladığına veya anlaşamadığınız bir konuda mutabık olacağınız anlamına da gelebilir.
Sevgilisi olmayan bekar kişinin, biri ile rüyada sevgili olduğunu görmesi, hoşlanacağı biri ile tanışmaya, aşık olup bir ilişkiye başlamasına delalet eder.
Rüyada sevgili, erkek veya kadın arkadaş görmenin diğer yorumlarının neler olduğunu incelemek için yazının devamına bakabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVGİLİYİ GÖRMEK
Rüyada sevgiliyi görmek, ikisi arasındaki bağlılığa, duygu yoğunluğuna delalet eder. Sevgiliyi ağlarken görmek, dargın olanlar için barışmaya, sevinç ve mutluluğa yorumlanır. Rüyada sevgiliyi öpmek, müjdeli bir haber almaya, evlilik teklifi etmeye veya almaya işaret eder. Sevgili ile kavga ettiğini görmek, fikir ayrılığına yada anlaşamadıkları bir konu üzerinde hemfikir olmalarına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZ ARKADAŞ GÖRMEK
Rüyada kız arkadaşının olduğunu görmek bekar biri için, mevcut kız arkadaşları içinde biriyle arkadaşlık ilişkilerinde duygularının yoğunlaşmasına ve bir birlikteliğe adım atacaklarına, sevgili olacakları anlamına gelebilir veya arkadaşlıkları iyi bir dostluğa dönüşebilir.
Rüyada tanımadığı bir kız arkadaşı ile sevgili olduğunu görmek, yeni biriyle tanışmaya, aşık olmaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK ARKADAŞ GÖRMEK
Hayatında erkek arkadaşı olmayan birinin rüyada bir erkek arkadaşı olduğunu görmesi, yeni biri ile tanışmaya, aşık olup, sevgili olacaklarına, olumsuz düşünce kalıplarının dışına çıkmaya, karşı cinse yeniden güven duymaya delalet eder.
Rüyada tanıdığı bir erkek arkadaşını görmek, dostluklarının gelişmesine veya aralarındaki arkadaşlığın, özel bir ilişkiye doğru ilerlemesine,, duygularını karşılıklı paylaşarak, sevgili olacaklarına işaret eder.

Rüyada bir erkek arkadaşının öldüğünü görmek, yeni bir arkadaşlığın başlayacağına, kaybettiği öz güvenini yeniden kazanıp, farklı bir sürece girmeye ve mutluluğa yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE GEZMEK
Murada ermeyi ve mutlu olmaya, rüyada eski sevgiliyle kavga etmek de evliliğe yorumlanır. Rüyada eski sevgiliyi görmek bilinçaltı sıkışmasından da kaynaklanıyor olabilir.

RÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE BARIŞMAK
Ayrılığa işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE KAVGA ETMEK
Tekme tokat atmak, tartışmak, saç baş yolmak gibi şeyleri görmek ilişkinin bir ömür boyu devam edeceğine işaret eder. Evli olanların rüyasında eski sevgilisini görmesi evlilik hayatında yaşanacak olan sorunlara, anlaşmazlıklara ve sıkıntılara yorumlanır.

Rüyada sevgilinin öldüğünü görmek, sevgilinize karşı yaptığınız hata nedeniyle pişman olacağınız anlamına gelebilir. Sevgilinizi başka biriyle görmek ve rüyanızda onu kıskanmak, sevgilinizden emin olmanız gerektiğini gösteriyor. Kıskançlık hissetmiyorsanız, bu rüya size sevgilinizin dikkatinizi beklediğini söylüyor.


Sevgilinizin bir arkadaşı, kız kardeşi / erkek kardeşi ile olduğunu görmek, rüyanızdaki komşunuz, sizinle sevgili bir kişi tarafından yapılan olumlu konuşmaları ifade eder.

Sevgilinizle evlendiğinizi rüyada görmek onunla mutlu olacağınızı gösterir. Evliliği düşünürseniz, engeller ortadan kalkar. Evlenmeyi düşünmeseniz bile, evlilik planları yapmaya başlayacaksınız.

Sevgiliniz sizinle olmasına rağmen, rüyanızdaki başka biriyle evlendiğinde borçlarınızdan kurtulacağınızı ve rahatlayacağınızı öne sürüyor. Eğer sevgiliniz sizinle birlikte olsa da, rüyanızda başka biriyle evlendiğinizi görürseniz, bu sevgilinizin sizi kıskandığı anlamına gelir.


Sevgilinizle bir yolculuğunuz olduğunu rüyada görmek, dertlerinizi mümkün olan en kısa sürede bırakacağınızı gösterir.

İyi vakit geçirdiğinizi görmek için, rüyanızdaki sevgilinizle birlikte gülmek, çocuğunuz olacağını belirtir.

Sevgilinin rüyanda ağladığını görmek, sevgilinin yapacağı bir sürprizi ifade eder.

Hayalindeki aşıkların elini tutmak, birlikte yaşayacağınız mal veya mülkiyeti ifade eder.

Sevgilinizin kızgın olduğunu veya sevgilinize kızgın olduğunuzu rüyada görmek, büyük bir karşılıklı sevginiz olduğu anlamına gelir.

Sevgilinizin rüyanızda uyuduğunu görmek, sevgilinize karşı yaptığınız yanlış davranış nedeniyle pişman olacağınızı gösterir. Eğer sevgilinizi rüyanda uyandırırsanız, yanlış davranışınız ortaya çıkar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiğini görmek, rüya sahibinin bekar veya evli olmasına göre değişmektedir. Görülen sevgilinin kız ya da erkek olmasına bakılmaksızın, rüyayı gören kişi bekar ise mutlu bir karşılaşma, evli ise aile içinde olacak mutsuzluğa işarettir. Bekarın eski sevgiliyi rüyasında görmesi, uzun zamandır ödemediği bir borçtan dolayı sıkıntıya girmesi, evliler için ise eski sevgiliyi görmek aile huzurunun bozulması anlamına gelmektedir.

Rüyada sevdiğini görmek, mevcut olan sevgiliniz ile aranızın bozulacağı anlamına gelebilir. Rüyanızda sevgiliniz ile nasıl vakit geçiyorsanız yorumu da ona göre değişmektedir. Eğer güzel vakit geçirdiyseniz sevgiliniz size hoş davranacak, aranızda bir tartışma yaşandı ise sevgiliniz arkanızdan konuşacak demektir.

Rüyada sevdiğini görmek, hayra yorumlanır. Aşk hayatında sürprizlerle karşılaşmaya, güzel anılara işaret eder. Bazen sevgilisi olanlar için ayrılığa, sevgilisi olmayanlar için yeni bir birlikteliğe yorumlanır. Rüyanızda, siz mutsuz, huzursuz buna karşın rüyanızda ki sevdiğiniz mutlu ise, rüyayı gören kişinin sevgilisine karşı olan hislerinin azalacağına işaret eder.

Rüyanızda siz mutlu ve huzurlu iken, rüyanızda ki sevdiğiniz kişi mutsuz ise, dikkatli olmanızda fayda var, sevgilinizin size karşı olan hisleri zayıflıyor demektir ve ilişkinize eskisine nazaran daha fazla özen göstermelisiniz.

Rüyada sevdiğini görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir. Rüyada sevgili görmek ile ilgili olarak detayları, farklı konu başlıklarını aşağıda bulabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
RÜYADA SEVDİĞİNİ BAŞKASIYLA GÖRMEK

Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek, rüyada sevdiğiniz kişiyi başkasıyla görmek iki şekilde yorumlanır. Eğer rüyayı gören kadın ise sevdiği kişinin etrafında dolaşarak onu kendi yanına çekmeye çalıştığına, bu amaç doğrultusunda elinden gelen her şeyi yapan hevesli bir kadının varlığına yorulur. Rüyayı gören erkekse, kız arkadaşına güvenmesi gerektiğine, onun başka erkeklere bakmadığına, kendisine sadık biri olduğuna işaret eder.

Yaşanılacak huzursuzluklara, yakın zamanda başınızdan geçecek kötü olayların habercisidir. Rüya sahibinin geçmişte yaşadığı tatsız ve acı veren olayların tekrardan yaşayabileceği anlamına gelir. Kişinin psikolojisini olumsuz yönde etkileyen bu rüya, kişinin üzülmesine, dertlenmesine, uykularının bölünmesine neden olacaktır.Rüyada Eski Sevgiliyi Karanlıkta Görmek

Yakın bir arkadaşın ya da bir akrabanın uzun bir süreden beri etrafında dolaşan kötü bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine ve eğitim hayatında büyük bir sorun yaşanacağına yorumlanır. Rüyada eski sevgiliyi kuyuda görmek, girilecek bir inşaat işinde büyük bir fiyaskoyla karşı karşıya kalınacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine ve yaşanan bir olaydan ötürü pişman olunacağına delalettir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Denizde Görmek

Rüyayı gören kişinin, işlerinin bir türlü açılmayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, fırsatların kaçırılacağına ve destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine tabir edilir. Rüyada eski sevgiliyi nehirde görmek, zor bir duruma düşüleceği ve büyük bir maddi kayba uğranacağı ancak daha büyük bir sorunun eşiğinden dönüleceği ve rakipler tarafından oynanan bazı ayak oyunlarının ortaya çıkarılacağı anlamına gelir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Evlenmiş Görmek

Geçmişe duyulan özlemden ötürü bir türlü elde bulunan şeylerin kıymetinin bilinmeyeceğine, bu yüzden neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına ve bu yüzden pişmanlık duyulacağına alamet eder. Rüyada eski sevgiliyi evlenip boşanmış görmek, kişi, kendisini çok zorda hissettiği bir anda alacağı bir haberle ya da gelecek bir yardımla kendisini daha iyi hissedecek, içindeki sıkıntıdan kurtulacak ve bu sayede sevdikleri ile mutlu mesut bir hayata sahip olacak demektir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Asker Olarak Görmek

Hayırlı bir evlada sahip olunması sayesinde herkesin saygı duyduğu ve fikirlerine önem verdiği bir kişi olunacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, zor zamanların zararsız atlatılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, zor bir işin altından kolayca kalkılacağına ve eğitimle ilgili büyük bir yatırım yapılacağına yorulur. Rüyada eski sevgiliyi doktor olarak görmek, hane içerisine nifak sokmak isteyen bazı kişilere ağızlarının payının verileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işaret eder.
Rüyada Eski Sevgiliyi Ölü Görmek

Az zamanda çok büyük işlere imza atılacak demektir. Rüya sahibi, kendisini belli bir makama getiren bir projenin devamını getirecek, bu sayede zengin olma yolunda büyük adımlar atacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamettir. Rüyada eski sevgiliyi ölü görmek ve kaçmak, birbiri ardına yaşanan talihsizliklerin kişinin psikolojik olarak zayıf bir duruma düşmesine sebep olunacağı, kurulu düzenin bozulma noktasına gelineceğine ve işlerle ilgili olarak birçok sorunla boğuşulacağı anlamına gelir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Görmenin Psikolojik Yorumu

Kişinin, verdiği doğru kararlara rağmen uzun bir süreden beri yaşadığı kötü olaylardan ötürü çok kötü bir ruh haline büründüğüne ve bu halinin rüyalarını da kötü etkilediği şeklinde yorulur. Kısa süre önce yaşanan ayrılık ya da hastalık gibi bir durumdan ötürü bir türlü rahat edilememesi sebebiyle büyük bir kafa karışıklığı yaşanacağına ve sorunlu geçen bir dönemin de etkisiyle istenmeyen anlamlara gelen ve huzursuzluk veren rüyalar görülebilir.

Ayrıca, rüyada görülen sembollerin dikkatli bir şekilde analiz edilmesi ve gerçek hayatta da karşılaşılan olaylar ya da durumlarla karşılaştırılması gerektiği söylenebilir. Bazı hastalıkların habercisi olabileceği gibi sıkıntılı durumları da belirtmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİ KIZI GÖRMEK

Rüyada sevdiği kızı görmek, rüya sahibinin, uzun zamdan beri birlikte olduğu kız arkadaşı ile kendisinden kaynaklı bazı sorunların ve maddi sıkıntıların çözüme kavuşmasından sonra kısa bir zamanda evleneceğine yorulur. Uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacaklarına, hatta bu şekilde yaşlanacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİ ADAMI GÖRMEK

Rüyada sevdiği erkeği görmek, İş hayatında yaşadığı sıkıntıların sona ereceğine, bol kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin eskisi kadar insanlara güvenmeyeceğine, verdiği sırların ortaya çıkacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin yaklaşacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
RÜYADA SEVDİĞİNİ GÖRMEK AMA KONUŞMAMAK

Rüyada eski sevgiliyi görmek ama hiç konuşmamak, ümidinizi yitirmiş olduğunuz bir konuda tekrar bir umut ışığı görmek demektir. Bir süredir beklenti içerisine girdiğiniz bir şeyden artık sonuç alabileceksiniz. Sizin için her şey yolunda gitmeye başlayabilir. Özel hayatınızda da mutluluğunuz artabilir. Bunun en büyük nedeni ise, iş hayatında huzuru sağlamanız ve özel hayatınıza da bunun yansıması olabilir.

Rüyanızda eski sevgilinizi görürseniz, yüz yüze geldiğiniz halde aranızda herhangi bir konuşma geçmiyorsa, artık geçmiş defterlerin kapanması ve önünüze yeni şans kapıların açılmasına delalettir. Artık geçmişte takıntı hale getirmiş olduğunuz düşüncelerden sıyrılabilecek, geleceğe daha umutla bakabilecek, kendinize yetebileceksiniz.
Rüyada sevgili görmenin anlamı.

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir. Rüyada sevgilinizle, aranızda tartışma çıkarak ayrıldığınızı görmek, bir rakibinizin sevgilinizi sizden alacağına işarettir. Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza delalet eder. Rüyada sevgili sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza ve bu sebepten huzurunuzun biraz bozulacağına işaret eder. Rüyada sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize ve mutluluğunuzun enerjinizi yükselteceğinin habercisidir. Rüyada sevgiliniz ile kavga etmek; evleneceğinize işarettir.

Rüyada saf duygularla çocukluğunuzda aşık olduğunuz eski sevgilinizi gördüyseniz sizi hoş tutacak, size iyi gelecek bir birlikteliğe adım atacaksınız demektir. Rüyada, size acı vermiş olan eski sevgilinizi gördüyseniz vaktinde sizi incittiyse veya size karşı duyarsız davranışlar sergilediyse, bu rüyadan çıkarılacak şey eski defterleri kapamanız ve yeni bir bakış açısı ile dünyaya bakmanız şeklinde olacaktır.

Rüyanızda eski sevgilinizin size geri döndüğünü görmeniz sizin ona karşı hala bazı duygular beklediğinizin ve onu hayatınızda geri istediğinizin bir işaretidir. Her ne kadar bunu kabul etmeme eğiliminde de olsanız bilinçaltınız rüyanızda bunu karşınıza çıkarmış demektir. Bu rüya yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzun da habercisi olabilir yani psikolojik olarak bünyeniz bir tarafından tekrar sevilmeye hazır hale gelmiş şeklinde yorumlanır.

Rüyada eski sevgilisine heyecanla sarılıp o an kendisini çok mutlu eden kişi eski sevgilisi ile beklenmeyecek bir yerde karşılaşır. Rüyada eski sevgilisine sarılırken kendisini korku içinde gören kişi korkarak gireceği bir sonraki beraberliğinde mutluluğu ön yargılarını bir kenara bırakabilirse bulur. Rüyada eski sevgilisini bir başkasıyla ya da bir tanıdığı ile birlikte gören ve bu durumu kıskanan kişi, eski sevgilisinin hayatındaki bir değişiklikten haberdar olur ve bu durum rüyayı gören kişi hala eski sevgilisini istiyorsa bu değişiklik onun için de önemli bir değişikliktir.

Rüyasında eski sevgilisi ile ilişkisinin hiç bitmemiş gibi devam ettiğini gören kişi yeni bir ilişkinin içindeyse kendi mutsuzluğunun bir yansımasını rüyasında eski sevgilisine dönerek görmüş demektir. İçinde bulunduğu ilişkinin iyi gitmesi için bir şeyler yapılması gerektiğinin habercisidir.

Rüyasında eski sevgilisiyle cinsi münasebete girdiğini gören kişi fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını yerine getiremiyor demektir. Bunun için en yakın zamanda yaşamış olduğu deneyimi rüyasında kendisini gösterir. Rüyada eski sevgilisi ile evlendiğini gören kişi, biriyle tanışıp ya da tanıdığı bir insanla yakınlaşıp ciddi bir ilişki içerisinde gireceğinin habercisidir. Rüyasında eski sevgiliyi öpmek veya eski sevgilisiyle öpüşmek, bir işe girişeceğinizi ve bu işten çok başarılı bir şekilde ayrılamayacağınızın işaretidir, kendinizde bu durumun farkında olsanız da denemekten çekinmeyeceksiniz.

Rüyasında eski sevgilinin elinden tutmak, işle alakalı beklediği bir desteğin çok yakınındaki ve hayatında çok da uzun seneler bulunmayan biri tarafından sağlanacağına işaret eder. Rüyada eski sevgilisinin elini tutuyorken bırakmak kendi başına girişeceği bir tanıdığı insanlardan destek bekleyeceğine ancak aradığı desteği bulamayacağına işaret eder. Rüyada eski sevgilisine sevgiyle ve dostane bir şekilde sarıldığını gören kişi duygusal açıdan boşluk içerisinde olduğunun, sevmek ve sevilmeye ihtiyaç duyduğunun kanıtıdır. Eski sevgilisinin öldüğünü ve bu duruma üzüldüğünü gören kişi yeni bir işe girişir veya yeni bir beraberliği olur ve bu başladığı işte veya beraberlikte huzur ve mutluluğu çok çabalamak suretiyle bulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİNİ GÜLERKEN GÖRMEK

Rüyada sevdiğini gülerken görmek çekilen hasretin biteceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, arabuluculuk yapılacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİNİ AĞLARKEN GÖRMEK

Tabirciler, ağlamayı, sevinç olarak tabir ederler. Rüyada sevgilinin ağladığını görmek, ferah ve sevince ve iyi akıbete delalet eder. Rüyada sevdiğinin, sevgilinin ağlaması bir saflık göstergesidir. Onun gözyaşları sizin yanaklarınızı yakıyorsa; bu durum sevineceğinize işarettir. Eğer üşütüyorsa üzüleceğinize işarettir. Eski sevgilinin ağlaması da bu şekilde tabir edilir.

Bazı rüya yorumcularına göre ise; zorluklarla mücadele ettikten sonra zamanla istenilen güce ve zorlukların sonucundaki başarıya ulaşabileceğine işarettir. Bu anlamda kişi muradına erer ve istediği gerçekleşir. Sevgilinin ağlaması hayırlı kimselere, zikir meclislerine, ibadet ve taata delalet eder.

Bir başka yoruma göre de rüyada sevgilinin ağlaması; Allah'ın izniyle sevinecek haberler alınacağına işarettir. Rüyada sevgiliden ayrılıp ağlamak, gören kişi sevgilisinden ayrıysa, o kişi sevgilisine kavuşur veya sevinçli olaylar yaşar ve kötü günleri unutur şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİNİ UYURKEN GÖRMEK

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİNİ HASTA GÖRMEK

Rüyada sevdiğini hasta görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİNİ GELİNLİKLE GÖRMEK

Rüyada sevilen kişinin gelinlikle görülmesini de yine gündelik hayat içerisinde değerlendirmek mümkün. Evlenilmek istenen kişi hakkında görülen bir rüyanın, gerçek hayat üzerinden yorumlanması düşünülebilir. Bunlardan bağımsız olarak, görülen rüyanın genel bir yorumla değerlendirilmesi ise 2 farklı anlamı beraberinde getirir. Rüyada görülen gelinlik temiz ve beyaz ise berekete yorulabilir. Refah artışı olarak yorumlanabilecek olan beyaz ve pak gelinlik dışında, koyu renk ve özellikle siyah gelinlikte kötü bir dönem yaşanacağı anlamı çıkabilir. Rüyada sevdiğin bu şekilde görülmesi, yaşanacak kötü olayları simgelemektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİNİ ÜZGÜN GÖRMEK

Rüyada sevdiğini üzgün görmek zor günlerin biteceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, huzurunu yerine getireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİNİ BAŞKASIYLA SEVİŞİRKEN GÖRMEK

Rüyada sevdiğini başkasıyla sevişirken görmek koltuğunun da yükseleceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİNİ EVLENİRKEN GÖRMEK

Rüyada sevgilisini evleniyor görmek, yakında atlatılacak olan bir zorluğa, kısa süreli ayrılığa yorumlanır. Alacağınız bir haber ya da yaşanacak bir olay yüzünden sevdiğiniz insan ile aranız açılabilir. Ona karşı bazı şüpheler duyabilirsiniz. Belki aranıza girmek isteyen üçüncü şahıslar da olabilir ve kıskançlık yüzünden ilişkinizde zor günler atlatabilirsiniz. Bir süreliğine huzurunuzu kaçıran insanlar olabilir. Belki birbirinizden uzak kalmanız ya da ortaya çıkacak başka engeller de ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla evlendiğini görmek, aynı zamanda beklentilerin boşa gitmesi ve huzurun kaçmasına yorumlanır. Sevdiğiniz insan ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Aileniz ya da onun ailesinde onay vermeyenler olabilir. Yaşanacak bazı problemler ilişkinize zarar verebilir ve evlilik hayallerini ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başkasının sevgilisini evleniyor görmek, hayırlı bir kısmete yorumlanır. Bekar olan biri bu rüyayı görürse, yakında arkadaşları vesilesi ile biriyle tanışabilir. Ya da sizden hoşlanan biri arkadaşınızla haber gönderebilir. Aşk hayatında aradığınız mutluluk çok yakın demektir. Evli olanların ise eşlerinden iyilik görmeleri, güzel haberler almaları anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YENİ SEVGİLİ GÖRMEK

Rüyada yeni sevgili görmek, henüz başlangıcı yapılan bir durumun kişide uyandırdığı heyecanın hala devam ettiğine ve özellikle yeni işe giren kişilerde işe her gün şevkle ve mutlulukla gidildiğinin, azim içinde çalışıldığının işaretidir. Yeni evlenmiş kişilerde veya yeni bir ilişki içinde olanlarda görülen rüyalar arasında olduğu gibi, kişinin içinde bulunduğu durumda özellikle duygusal olarak çok mutlu olduğuna ve tatmin yaşadığına alamet eder. Her açıdan güzel ve mutluluk verici olaylara işaret eder ve kişinin duygusal hayatının en kısa zamanda düzene gireceğini bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK

Rüyada eski sevgili görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi evli ise, eşiyle arasında bazı tartışmalar geçebilir. Evde çeşitli huzursuzluklar yaşanabilir. Kız arkadaşı ya da erkek arkadaşı olduğu halde rüyasında eski sevgilisini gören kişinin ilişkisi bitecek demektir. Rüyanızda her bir şekilde eskiden olan sevgilinizi görmeniz yenilik ve barışa tabir edilir. Sevgilisi olduğu halde Rüyasında eski sevgilisini gören kişinin ilişkisinin biteceğine yorumlanır. Ama sevgilisi olmadığı rüyasında eski sevgilisini görmek yeni bir birliktelik anlamına, yeni bir aşka adım atacağına işarettir. Yine eski olan sevgili rüyada görmüş olmanız evli biri için huzursuzluğa, bekar için ise müjdeli ve mutlu bir habere işarettir. Rüyada eski sevgiliye sarılmak Mutluluğa işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliden Mektup Almak

Rüyada sevgiliden aşk mektup almak kişinin en çok istediği dileğinin gerçekleşmesi ve büyük bir saadet yaşaması anlamına gelir. Rüyada sevgiliye aşk mektubu yazmak da sevince, ferahlığa ve huzur bulmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Kavga Etmek

Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek rüyanın tam tersine güzel bir izdivaca işaret eder. Rüyasında eski sevgilisiyle kavga ettiğini gören kişi güzel bir evlilik yapacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevdiği Kızı Görmek

Rüyada eski sevdiği kızı gören kişi üzerindeki ağır maddi sorumluluk nedeni ile bir süre daha sıkıntı çekecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili Barışmak

Rüya sahibinin, moralini yerine getirecek ve birçok sorununu alıp götürecek bir işe soyunacağına, bu işten kazanacağı para sayesinde hayallerindeki eve kavuşacağına, birçok insanın “olmaz” ya da “zor yapılır” dediği bir projeyi gerçeğe dönüştüreceğine ve geçmişte yaşadığı bir kalp kırıklığını gidereceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili İle Tartışmak

Sevgi dolu bir yuva demektir. Aile bireylerinden iş dolayısıyla kısa bir süre de olsa uzak kalınacağına, bu dönem içerisinde yokluklarının çok hissedileceğine, bu yüzden dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işarettir.
Dougless Karabasan (910 puan)  

Rüyamda telefonumun arama kısmına girdiğimde yanlışlıkla eski sevgilimi 2 kere aradığımı farkettim ve ben ne yaptım öyle ne ara oldu bu böyle falan diye düşünmeye başlarken annem de başkasıyla konuşurken kulak misafiri oluyodum. Annemin dediğine göre benim aramalarımı gören eski sevgili bi yerden haber yollamış ve geri aramak istediğini söylemiş annem de kızmış ona git başımızdan diye gülerek anlatıyodu @mustafaharputi

mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
onunla bağını koparmak istemiyorsun gibi geldi kopmuş olsada bi şekilde iletişim kurmak yada ondan haber almak gibi beklentin olabilir ancak bu gibi durumlarda gerçek hayattaki durum önemlidir rüyadaki değil.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili görmek, sevgilisi olanlar için tartışmaya, bazen ayrılığa, sevgili olmayanlar için yeni bir sevgili edineceğine işaret eder.

Sevgili görmek sevdiği kimseden bir haber veya selâm almaya, sevgisine karşılık görmeye işaret etmektedir.

Rüyada sevgili ile kavuşmak, hayır ve menfaattir.

Sevgilinizle, aranızda tartışma çıkarak ayrıldığınızı görmek, sevdiğinize zaman ayırmanız, ilgi ve alaka göstermeniz gerektiğine işarettir.

Rüyasında yaşlı sevgili gören sarf ettiği bir sözden dolayı birinden özür dileyeceği anlamındadır.

Genel olarak rüyada sevgili görmek esenlik, başarı, muradına ermek, menfaat ve sevindirici bir haberle yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyasında sevgili görmesi muradına ermeye veya güzel bir kadehle soğuk meşrubat içmeye, dondurma ve tatlı yemeye işarettir.

Rüyada sevgili bulmak karşılıklı murat, ortak menfaat, sevinç ve mutluluğa işarettir.

Rüyada sevgili olmak sevilip, sevilmeye, ihtiyaçları gidermeye ve düşmana galip gelmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili olmak, rüya sahibinin, güzel zamanlar geçireceği bir yola çıkacağına ve bu yolun sonunda çok daha iyi olacağına tabir edilir. Bir partiye, bir davete ya da bir tatile gidileceği, manevi olarak büyük bir tatmin sağlanacağı, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir işin meyvelerinin alınacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak, geniş ve maddi açıdan zengin bir aileye sahip olunduğuna, bu sayede birçok sıkıntının kolay bir şekilde çözüleceğine ve iş hayatında sözü geçen biri olunacağına rivayet edilir.    
Rüyada sevgili olmak istediğin birini görmek, engellerin ortadan kalkması sayesinde parasal olarak rahata erilecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili olmak ne anlama gelir, bir akraba ile ortaklık kurulacağı, beklenenden büyük kazanç elde edileceği, tatsızlıkların aşılacağı, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağı, dertlerin sona ereceği ve kısa süre içinde yeni bir hayat kurmak için adım atılacağı anlamına gelir.

Rüyada sevgili olmak nedir; deyim yerindeyse kedi köpek gibi didişen sevgililerin ya da eşlerin aralarına girecek bir aile büyüğü sayesinde barışacaklarına ve yaptıkları hatalardan ders çıkarmak için oturup konuşacaklarına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşla sevgili olmak, rüyayı gören kişinin, kendisine çok büyük yardımlar dokunacak bir kişi ile dost olacağına, bu kişi ile dostluğu sayesinde birçok sorunu rahatça aşacağına, hayırlı bir iş kurma yolunda adım atacağına ve dertlerin sona ereceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili olmak ne demek; birbirinden güzel haberler ile yeni iş kollarına gireceğine delalet eder. Sosyal hayat içerisinde sevilen biri olmaya yorumlanır. Aynı zamanda, bir düğün mutluluğu yaşanacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili olmak tabiri, büyük başarı ve para anlamına gelir. Aynı zamanda, her sorunun üstesinden elbirliği ile geleceğinize işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili olmak İslami rüya tabirleri, yarıda kalmış bir işin teslim edilmesi sebebiyle kısa süreli bir şaşkınlık yaşanacağı ve ancak şaşkınlığın aşılmasından sonra işin tamamlanması için canla başla çalışıp, başarıya ulaşılacağı şeklinde yorulur. Ayrıca, zor bir işin altından başarıyla kalkılmasına ya da bir kötülüğün bertaraf edilmesine de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Flört etmek Görmek

Rüyada bir gençle ilişki kurmak için onunla flört ettiğinizi görmek, sevgiliniz veya eşiniz ile aranızın açılacağına yorumlanır.

    Ayrıca bakınız:

Rüyada sevgili görmek; gören kişinin bekâr ve evli olmasına veya eski ve yeni sevgili görmeye göre farklı hususlara işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili Görmek

Eski sevgilinin görüldüğü rüyalar, hanede çıkacak bazı sorunlara ve iş ile ilgili teşebbüslerde korku huzursuzluk, başarılı olamamak gibi belirtilere delalet eder.

Bazı rüya yorumcularına göre: Rüyada eski sevgili görmek, sevgili olanlar için ayrılığa yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski Sevgiliye Sarılıp Heyecan Duyduğunuzu Görmek

Rüyada eski sevgilisine sarılıp heyecanlandığını gören kimse, eski sevgilisini göreceği anlamına gelir.
Eski Sevgiliye Sarılırken Aynı Zamanda Korku ve Tedirginlik Hissettiğini Görmek

Rüyada eski sevgilisine sarılırken aynı zamanda korku ve huzursuzluk gibi duygular içinde olduğunuzu görmek, daha sonraki ilişkilerinde saadet içinde olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgilisini bir başkasıyla ya da bir tanıdığı ile birlikte gören ve kıskanan kişi, eski sevgilisi hakkında heyecanlandığı bir bilgi alacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eski sevgilisi ile ilişkisinin hiç bitmemiş gibi devam ettiğini gören kişi, bir sonraki beraberliğinde pişmanlık duyar, devam eden bir ilişkisi var ise bu ilişkide sorunlar çıkacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eski sevgilisiyle cinsi münasebete girdiğini gören kişi, kısa süre sonra eski sevgilisine rastlarsa, aynı zamanda bu rüya, eski sevgilinizin sizi özlediği manasına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgilisi ile evlendiğini gören kişi, kısa zamanda yaşadığı ya da yaşayacağı ilişkide ciddi olduğuna işaret eder.
Eski Sevgiliyi Öptüğünü, Öpüştüğünü Görmek

Rüyasında eski sevgilisini öpmek veya eski sevgilisiyle öpüşmek, ne kadar yoğun duygular yaşadıysanız o kadar da teşebbüste bulunacağınız maddi işlerde başarısız olacağınıza delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski Sevgilinizin Elinden Tuttuğunu Görmek

Rüyasında eski sevgilinin elinden tutmak görmek, iş ile ilgili ümit ettiği bir yardımın çok yakın bir kimse tarafından temin edileceğine işaret eder.
Eski Sevgilinin Elini Bıraktığını Görmek

Rüyada eski sevgilisinin elini bırakmak, tek başınıza teşebbüste bulunacağınıza işte yardım alamayacağınıza delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski Sevgiliye Sarıldığını Görmek

Rüyada eski sevgilisine sarıldığını gören kişi, uzun sürmeyen bir hastalık geçireceğine delalet eder.
Eski Sevgilinin Öldüğünü ve Buna Üzüldüğünü Görmek

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü görüp üzülen kişi, yeni bir ilişkiye başlayacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski Sevgilinin Öldüğünü ve Buna Üzülmediğini Görmek

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü görmek ve buna karşın üzüntü ya da burukluk hissetmemek, teşebbüs edinilen bir işte başarı sağlanacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski Sevgilinizi Güler Yüzlü Görmek

Rüyada eski sevgilinizi güler yüzlü görmeniz, eski sevgilinizden gelecek iyi sözlere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski Sevgilinizle Gezdiğinizi Görmek

Rüyada eski sevgilinizle gezdiğinizi görmek ise; ümit ettiğiniz şeyin gerçek olacağına yorumlanmaktadır.
Eski Sevgilinizle Kavga Ettiğinizi Görmek

Rüyada eski sevgiliniz ile kavga ettiğinizi görmek, evlilik ile tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilisini Görmek
Rüyada sevgilisini gören kişinin rüyası hayır olarak kabul edilir. Özellikle de rüyada sevgilinin hayırlar içinde, mutlu, sağlıklı ve huzurlu olduğunu görmek rüya sahibi için de hayır anlamına gelir ve onun hayatta yaşayacağı güzel günlere tabir edilir.


Rüyayı gören kişinin özel hayatında da iş ve sosyal hayatında da keyfinin yerinde olacağı anlamına gelir. Fakat bu rüyada dikkat edilmesi gereken bir nokta vardır ki o da sevgilinin üzgün olmaması gerektiğidir. Çünkü bu uğursuzluk ve şanssızlık olarak kabul edilir.

Rüyada Sevgilisini Ağlarken Görmek

Rüya sahibinin rüyanın tam aksine sevgilisinin yaşayacağı bir sevince şahit olacağına ve onunla mutluluğunu paylaşacağına rivayet edilir. Rüyayı gören kişi, eğer bekârsa sevgilisiyle eğer evliyse de eşiyle çok güzel günler yaşayacak demektir.

Rüyada Sevgilisini Başka Biriyle Görmek

Rüyayı gören kişiye bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanır. Rüya sahibi bir erkek ise eğer, hayırlı ve sadık bir eşe sahip olduğuna alamet eder. Eğer rüya sahibi bir kadınsa evliliğine zarar getirecek bir kadının varlığına rivayet eder.

Rüyada Sevgilisini Aldattığını Görmek

Yaşanacak yüz kızartıcı olaylara ve çok büyük sıkıntılar yaratacak durumlara düşmeye delalet eder. Rüyayı gören kişinin yaptığı işlerden ya da bazı davranış, hal ve hareketlerinden ötürü çok zor durumlar yaşayacağına ve çok büyük üzüntüler duyacağına yorulur. Aynı zamanda, yapılan bir hareketten ya da söylenen bir sözden dolayı vicdan muhasebesine girişileceği ve çok büyük bir pişmanlık duyulacağı anlamına gelir.

Rüyada Sevgilisini Öldürmek

Rüya sahibinin, yaşanan bir olaydan ya da düşülen bir sıkıntıdan ötürü sevgilisi ya da eşi olan kişiye yardım edeceğine, bu yardım sayesinde aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine ve yaşanan sıkıntı ve sorunların sona ereceğine tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek

Rüyada eski sevgiliyi görmek kimileri için özlem belirtisi olabilir fakat eski sevgiliyi görmenin birçok farklı rüya anlamı taşıdığını bilmeniz gerekiyor. İşte rüyada eski sevgiliyi görmek, onunla konuşmak, barışmak ve diğer durumlar hakkında en çok merak edilen rüya tabirleri...

 Rüyada eski sevgiliyi görmek, tabircilere göre, birliktelik manasına gelir. Bu birlikteliğin yeni olacağı, eski sevgiliyle değil, yeni birisiyle olacağı belirtilmiştir. Rüyada eski sevgiliyi görmek, mutluluğa ve güzel habere işaret eder. Eski sevgiliyi sinirli olarak görmek ise bazı sorunların yaşanacağına delalet eder.

 Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Nedir?

 Rüyada eski sevgiliyi görmek, birliktelik manasına gelir. Eski sevgilinin rüyada görülmesi, yeni, ciddi ve usule uygun birlikteliğe ulaşmak manasına gelir. Rüya tabircileri, rüyada eski sevgiliyi görmeyi, hayra alamet olarak yorumlarlar. Eski sevgiliyi görmek, mutluluğa, gelecek çok güzel habere işaret eder. Rüyasında eski sevgiliyi görüp, onunla konuşmak, müjdelenmek manasına gelir.

 Rüyasında eski sevgiliyle tokalaştığını görmek, yeni bir insanla ortaklık kurmak manasına gelir. Rüyada görülen eski eski sevgilinin ağladığını görmek, ufak tefek bazı problemlere işaret eder. Rüyada eski sevgiliyi görmek genel manada güzel rüya şeklinde tanımlanır. Tabirciler, rüyada eski sevgiliyi görmenin, şer işlere delalet etmediğini, kişinin güzel şeyler yaşayacağına işaret ederler.

 Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir?

 Rüyada eski sevgiliyi görmek, mutlu haber almak anlamına gelir. Bu haber hiç beklenmeyen yerden olabileceği gibi beklenen yerlerden de olabilir. Rüyada eski sevgilinin tekrar birleşmek istediğini görmek, bazı akıl dışı problemlere işaret eder. Kişinin önceden yaptığı yanlışlar, beklemediği biri tarafından yüzüne vurulabilir.

 Eski sevgiliyi görmek, mana olarak hoşluğa tekabül eder. Tabirciler, rüyanın çok zengin olduğunu, rüyada sevgiliyi görme durumuna göre yorumun değiştiğini belirtirler. Eski sevgiliyle el ele tutuştuğunu görmek, çok zeki bir kadınla veya erkekle tanışmaya delalet eder. Bekar kadının rüyasında eski sevgilisini görmesi, hayallerin gerçekleşeceğine ve evliliğe hikmet edilmiştir. Bekar erkeğin rüyasında eski sevgiliyi görmesi, bir işe tekrardan umut bağlanacağını ifade eder.

 Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Neye İşarettir?

 Rüyada eski sevgiliyi görmek, uzaktan gelen misafire ve habere işaret eder. Kişinin kendisi gibi evliliği düşünen gönül dostu bir insanla tanışmasına işarettir. Rüyada eski sevgilinin elinde gül olduğunu görmek, aksayan işlerin düzelmesine delalet eder. Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek, rüya sahibinin son zamanlarda yaptığı yanlışlara mana edilir.

 Rüyada eski sevgiliyi, gördükten sonra ağlamak hakkıyla bir işin yapılmadığına rivayet edilir. Rüyada görülen eski sevgili, dostluğa, şefkate hikmet edilir. Sevgilinin takındığı tavır, haleti ruhiye durumu, rüyanın tabirinin değiştirir. İlim adamları, rüyada eski sevgilinin görülmesinin bela olmadığını, aksine kişinin helal birisiyle evlenmesine delalet ettiğini söylerler.

 Rüyasında eski sevgilisini gören kişi eğer ki evliyse bu onun mutlu olacağına işaret eder. Kişi ailesiyle, eşi ve çocuklarıyla çok mutlu hayata adım atacaktır. Rüyada eski sevgilinin gittiğini görmek, taşınma manasına gelebilir.

 Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek

 Rüyada eski sevgiliyi görmenin, tabircilere göre çok sayıda anlamı bulunur. Bu anlamların tümünü burada bulabilirsiniz. Rüyada ayrılan sevgiliyi görmek, maksatlı işlerin sona ermeyeceğine delalet eder. Kişi aynı anda birkaç eski sevgilisini rüyasında görürse bu düşmanlarının çoğalacağına işaret eder. Tabirciler, rüya sahibinin düşmanlarıyla yüzleşeceğine ve mağlup olacağına yorarlar.

 Rüyada eski sevgililerin kavga ettiğini görmek, uğurlu olmayan işlerin başlangıcına rivayet edilir. Kişinin ruhunun daralacağına, boşluğa düşeceğine hikmet edilir. Rüyada eski sevgilinin kaybolduğunu görmek, anlaşmazlıklar yaşanacağına tabir edilir.

 Eski sevgilinin kendini öldürdüğünü görmek, acılı bir başlangıcın hikmetidir. Eski sevgiliyle barıştığını görmek ise aklı başında insanlarla yapılacak diyalog ve ondan çıkacak güzel sonuç manasına gelir. Tabirciler rüyada eski sevgilinin görülmesinin, birlikteliğin başlangıç noktası olduğunu belirtirler.

 Rüyada Eski Sevgilinin Barışmak İstemesi

 Rüyada eski sevgilinin barışmak istemesi, iki biçimde yorumlanır. Hem olumlu hem olumsuz olan yorumlarda, eski sevgiliye karşı takınılacak tavır, tabiri değiştirecektir. Rüyada eski sevgilinin barışmak istemesi, huzura, hoşgörüye ve manevi anlamda yükselmeye hikmet edilir. Bu tabire göre rüyada eski sevgiliyi görmek, manevi açıdan temizlenmeye, çok huzurlu geçirilecek zamana ve mutlu olmaya delalet eder.

 Diğer tabire göre, rüyada eski sevgilinin barışmak istemesi, günden güne sorunların artacağını ifade eder. Sevgilinin barışmak istemesi, aynı zamanda bazı ruhsal problemlere yol açacaktır. Görüldüğü üzere rüyada eski sevgilinin barışmak istediğini görmek, iki anlama birlikte gelir. Ama olumlu yorumda, sizin de eski sevgiliyle barışmak istemeniz durumu ele alınır. Olumsuz yorumda ise sevgilinin barış teklifi reddedilmesi sonucunda yapılmıştır.

 Rüyada Eski Sevgilinin Barışmak İstememesi

 Rüyada eski sevgilinin barışmak istememesi, barışmak istemesinin tersi değildir. Önce bunu bilmekte fayda var. Rüyada eski sevgilinin barışmak istememesi, ruh darlığına, içinde bulunulan psikolojik durumun kötüye gittiğini ifade eder. Kişinin ruhsal boşluklar içerisinde olduğuna, kötü davranışların kendisini sıkıntıya sokacağına işarettir.

 Rüyasında eski sevgiliyi barışmak istemediği biçimde gören kişinin, yapacağı hareketlere dikkat etmesi gerekir. Rüyada eski sevgilinin barışmak istememesi, büyük problemlerin başlangıcı anlamına gelir. Kişinin dertlerle karşılaşacağına, bunlardan ders çıkarmasa, daha büyük problemler yaşayacağına mana edilir.

 Rüyada eski sevgilinin ağlayarak barışmak istememesini görmek, birinin kalbini istemeyerek kırmaya delalet eder. Rivayete göre bu rüyayı gören kişi, vicdani sorunlar yaşamaya başlayacaktır.

 Rüyada Eski Erkek Arkadaşı Görmek

 Rüyada eski erkek arkadaşı görmek, iki anlamlıdır. İlkinde ilişkinin güzel olacağına dair yorumlar yapılırken, ikincisinde mevcut ilişkinin biteceğine dair tabir yapılır. Rüyada eski erkek arkadaşıyla barıştığını görmek, mutlu gelecek manasına gelir. Tabirciler, rüyasında erkek arkadaşıyla barıştığını gören kimsenin, yeniş ilişkide mutlu olacağına işaret ederler.

 Rüyada erkek arkadaşın, kendisini aldattığını görmek, ağır bir travmaya delalet eder. Aynı zamanda kötüye yorumlanan düşmana işaret edilir. Düşmanın, rüya sahibinin malında veya canında gözü olduğu tabir edilmiştir. Rüyada eski erkek arkadaşın öldüğünü görmek, hayırsız işlere bulaşmaya ve harama girileceğine delalet eder.

 Kişinin etrafındaki insanları iyice tanıması gerektiği, tavsiye edilir. Rüyada eski erkek arkadaşla dolaştığını görmek, sabırlı olmanın mükafat getireceğine hikmet edilir. Rüyayı görenin, oldukça sabırsız olduğu, bunun için bazı sorunlar yaşayacağına yorumlanır. Rüyada eski erkek arkadaşla tekrar ayrıldığını görmek, isteklerin yerine gelmemesine rivayet edilmiştir.

 Rüyada Ayrılan Kız Arkadaşı Görmek

 Rüyada ayrılan kız arkadaşı görmek, güzel başlangıç demektir. Kişinin bir işe, ilişkiye başlayacağı manasına gelir. Rüyada ayrılan kız arkadaşı görmek, helal süt emmiş olan kişiyle tanışmaya rivayet edilir. Rüyada ayrılan kız arkadaşla tekrardan barışmak, bazı sorunların artık gün yüzüne çıkacağına delalet eder.

 Rüyada ayrılan kız arkadaşla tekrar ayrıldığını görmek, vazifeye hikmet edilir. Rüya sahibinin yeni vazifelere amade olacağına, mertebece yükseleceğine hikmet edilir. Rüyasında eski ayrılan kız arkadaşıyla evlendiğini görmek, başarısız olmaya da rivayet edilmiştir. Ayrılan kız arkadaşıyla, bir araya gelmek, serbestliğe, düşkünlüğe hikmet edilmiştir.

 Tabirciler; kim ki eski ayrılmış olduğu kız arkadaşını başkasıyla görürse, onun belaya girmesini ön görürler. Etrafa, düşmanlara dikkat edilmelidir. Rüya ayrılan kız arkadaşın, ağladığını görmek, kişinin pişmanlığına hikmettir.

 Rüyada Eski Sevgili ile Evlenmek

 Rüyada eski sevgiliyle evlenmenin bekar ve evli kişilere göre yorumu farklılaşır. Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini gören kişi için bu mal varlığına işaret eder. Bekar rüya sahibinin, işlerinin açılacağı, yeni iş fırsatları bulacağı manasına gelir. Rüya sahibinin günden güne durumunun iyi olacağı, her açıdan mutluluk yaşayacağına rivayet edilir.

 Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini gören kişi evliyse, yorumun olumsuz olduğunu belirtmekte fayda var. Rüyasında eski sevgiliyle evlendiğini gören kişi evliyse, borçları artacak, çok fazla darlığa düşecektir. Eski sevgiliyle evlendiğini gören, evli kişinin hayatında bir takım olumsuz değişimler olacak, bundan hem kendisi hem etrafındaki insanlar etkilenecektir. Rüyada eski sevgiliye evlenme teklifi ettiğini görmek, küsülen insanlarla barışa işaret eder.

 Kişinin küsmüş olduğu kişilerle, barışmasına rivayet edilir. Rüya sahibinin etrafındaki insanlarla iyi geçinmesi, güzel işlere iştigal etmesi tabir edilir. Rüyada eski sevgiliyle evlendikten sonra terk edildiğini görmek, sorunların, dertlerin son bulması manasına gelir. Rüyada eski sevgiliyle evlenmenin hikmeti, barışa, saygıya, sevgiye, kimi zamansa borç ve darlığa rivayet edilir. Kişi bekar veya evliyse yorumlar değişecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Başkasıyla Evlendiğini Görmek

 Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek, evli kişiler için mutluluğa işaret eder. Sıkıntı ve belalardan kurtulmaya, gelecek sıkıntıların da çabuk sona ereceğine işaret edilir. Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görenin bekar olması, yakındaki izdivaca işarettir. Kişinin yepyeni biriyle tanışmasına, hayırlı kısmetiyle evlenmesine işaret eder. Rüyada eski sevgilinin başkalarıyla evlenmesini görmek, ağır hastalıkların yaşanmasına rivayet edilir.

 Büyük sorunlardan kurtulmak konusunda sorunlar yaşanacağı da yapılan yorumlar arasındadır. Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu görmek, ağır hastalık olarak tabir edilir. Kişinin kendisi veya ailesinden birinin hastalığın başından geçmesine rivayet edilir. Tabirciler, rüya içerisinde eski sevgilinin tanıdık biriyle evlendiğini görmenin, hayra rivayet edildiğini belirtirler.

 Kişinin etrafındaki insanları çok daha iyi tanıyacağına işaret edilir. Rüyada eski sevgilinin akrabalardan biriyle evlendiğini görmek, zor zamanlara hikmet edilir. Rüya sahibinin çok açık şekilde zorluk çekeceğine tabir edilmiştir.

 Rüyada Eski Sevgili ile Konuşmak

 Rüyada eski sevgili ile konuşmak, riskli işlere girmeye, bu işlerin başarısız olmasına delalet edilir. Rüyasında eski sevgiliyle konuştuğunu görmek, olmaması gereken bir işe burnunu sokmak manasına da gelir. Kişinin hiç tanımadığı insanlarla düşmanlık yapmasına rivayet edilir. Rüyada eski sevgiliyle güzel konuştuğunu görmek, alınan risklerin başarılarla sonuçlanmasına rivayet edilir.

 Eski sevgili ile tartıştığını görmek, zararlı arkadaş edinmeye, gidilen yolun kötü olduğuna yorumlanır. Sevgilinin konuştuktan sonra ağladığını görmek, aksi işlere yorulur. Rüya tabiri yapan bilginler, rüyalarda görülen eski sevgilinin esasında, kurtulmak, barışmak, birleşmek anlamlarına geldiğini ifade ederler.

 Lakin eski sevgilinin tavrı ve içerisinde bulunduğu durum, rüyanın seyrini değiştirir. Dolayısıyla tabir buna göre değişecektir. Tabirciler, her rüyanın yorumunun olduğunu, bunların dikkate alınmasını isterler. Son olarak rüyada eski sevgiliyle telefonla konuşmayı, hayret verici başarıların yaşanacağına, karlı işlere yorumlarlar.

 Rüyada Eski Sevgiliyi Yeni Sevgilisiyle Görmek

 Rüyada eski sevgiliyi, yeni sevgilisiyle birlikte görmek, yapılan haksızlıklara karşı gösterilecek sabra delalet eder. Rüya sahibinin sabırlı olacağına, bu yüzden mükafatlarının karşılığını alacağına hikmet edilir. Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek, aynı durumda, belalardan, sorunlardan, problemlerden uzak durmaya işaret edilir. Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgiliyle birlikte görmek, mutluluğa, hoşgörülü insanlarla kaynaşmaya ve yeni başlangıç yapmaya delalet eder.

 Rüya sahibinin açacağı yeni sayfada çok mutlu yaşayacağına rivayet edilir. Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgiliyle birlikte görmek, akıllı olmanın getireceği marifetlere işaret eder. Tabirciler rüyasında eski sevgilisinin başka biriyle olduğunu gören kimseler için hayırlı kapıların açılmasına delalet ederler.

 Tabirciler, rüyayı gören kişinin bu durumda rahat olması gerektiğine, işlerinin rasta girmesine rivayet ederler. Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle evlendiğini ve onunla mutlu olduğunu görmek, kişinin yaşayacağı huzur anlamına gelir.

 Rüyada Eski Sevgili ile Telefonda Konuşmak

 Rüyada eski sevgiliyle telefonla görüştüğünü gören kimseler için hayırlı haberlerin gelişine yorumlanır. Rüya sahibinin iş teklifleri almasına rivayet edilir. Rüyada eski sevgiliyle telefonla konuşmak, sürpriz bir ilişkiye, işe, mala tabir edilir. Telefonda eski sevgiliyle konuştuğunu gören kimse için işlerin yoluna girmesine hikmet edilir. Rüyada eski sevgiliyle telefonla konuşmak, kişinin kendi ayaklarının üzerinde durabileceği anlaşmalara imza atacağına rivayet edilir.

 Rüya tabir eden kişiler, telefonla eski sevgiliyle konuşmayı, azın çoğuna yorumlarlar. Yani kişinin az karşısında gösterdiği sabrın, mükafatla çoğalmasına işaret edilir. Rüyada eski sevgiliyle telefonda güzel şeyler konuşmak, bazı gizli sırların ortaya çıkmasına rivayet edilmektedir. Rüyada ayrılan sevgiliyle telefonda konuşmak aynı zamanda gizli saklı durumların artık kalmayacağına işaret eder. Tabirciler, kişinin sırlarını verdiği kişilere çok dikkat etmesi gerektiğini tavsiye ederler.

 Rüyada Eski Sevgiliyi Öpmek

 Rüyada eski sevgiliyi öpmek, uzun süreli yalnızlığa rivayet edilir. Kişinin eski sevgilisini öptüğünü görmesi, çok uzun zamandır yalnız olduğuna, bu yüzden boşlukta olduğuna hikmet edilir. Rüyada eski sevgiliyi çok uzun süre öpmek, hayırlı olmayan vaziyetlerin ortaya çıkışına delalet eder. Kişi için sıkıntıların başlaması şeklinde tabir edilir.

 Rüyada eski sevgiliyi öpmek, beladan uzak kalmak için çaba göstermeye yorumlanır. Kişinin uzun süredir yaşadığı beladan çabalarıyla çıkmaya çalıştığına, bunda başarılı olamadığına rivayet edilir. Rüyada eski sevgiliyi öpmek, tabircilere göre, kötü olmayan sonuçların doğuşu şeklinde tabir edilir. Kişinin eski sevgilisini dudağından öpmesi, çok açık şekilde tehdit edileceğine, bir işe bulaşıp ondan kurtulamamaya rivayet edilir. Rüya sahibinin zekatını veya sadakasını sürekli ertelediğine de yorumlanır.

 Rüyada Eski Eş ile Tekrardan Evlenmek

 Rüyada eski eş ile tekrardan evlenmek, sevilen kişilerle tekrardan bir araya gelmeye rivayet edilir. Rüya sahibinin tüm sevdikleriyle sohbet etmeye fırsat bulması manasına gelir. Rüyada eski eşle tekrardan evlendiğini görmek, tabircilere göre, olumlu anlamlı olarak rivayet edilir. Kişinin başkasıyla yaşamış olduğu bütün sıkıntılarının biteceğin, barışa ve sevginin yeşermesine hikmet edilmiştir. Rüyada eski eşle evlenmek istediğini görmek, kişinin iyi huyuna, küslük yaşadığı insanlarla arasını düzeltmek istediğine işaret edilir.

 Rüyada eski eşle tekrardan evlenmek, mutlu olmanın verdiği sevgiye, barışın huzuruna işaret eder. Eski eşle bir araya gelip evlenmek, aklın yolunun bir olduğuna, hayatın anlamının sevgi olduğuna işaret eder. Rüyada eski eşin kendisiyle evlenmek istediğini görmek, hayırlı işlerin başlangıcı biçiminde yorumlanmıştır. Tabircilerin bir kısmı rüyada eski eşle evlenmeyi, yaşanacak ayrılığa hikmet ederler.

 Rüyada Eski Sevgiliyle Nişanlanmak

 Rüyada eski sevgiliyle nişanlandığını görmek, bekarlar için evlilik, saadet ve para manasına gelir. Evliler için yaşanan iç ve dış huzursuzlukların sona ermesi manasına gelir. Rüyada eski sevgiliyle nişanlandığını görmek, ezber bozacak türden sürpriz olarak ifade edilir. Yakın zamanda beklenmeyen bir tanışma, birliktelik yaşanabilir.

 Rüyada eski sevgiliyle nişanlandığını görmek, bazı işlerde tıkanmaya da yorumlanır. Ancak sıkıntı verici her şeyden kurtulmak için atılacak adımları işe yarayacağına, sorunlardan bu yüzden kurtulmaya delalet eder.

 Rüyada eski sevgiliyle nişanlandığını görmek, esasında güzel şeye rivayet edilir. Eski sevgiliyle nişanlanmak, bazı sorunların başlangıcı olarak ifade edilebilir. Bazı tabirciler, bu rüyanın güzel olacağına, bazı tabirciler ise güzel işler olacağına rivayet edilir. İşlerin yolunda gideceği veya gitmeyeceği, kişinin ruh haline bağlıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğini Görmek

Rüyada sevdiğini gören kişi için rüya tabiri yapılacaksa öncelikle rüya sahibinin bekar ya da evli olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü rüyanın yorumu kişinin evli ya da bekar olmasına göre değişir. Bu rüyayı gören kişi eğer bekar ise oldukça mutlu bir birlikteliğe delalet eder. Yani rüyasında sevdiğini gören kişi bekar bir kişiyse hayırlı bir evlilik yapacağına, mutlu tesadüflerle karşılaşacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişi eğer evli ise aile içerisinde gerçekleşecek mutsuz bir olaya yorumlanır.

Rüyada Eski Sevdiğini Görmek

Rüyada eski sevgiliyi görmek genellikle geçmişe ait konuların gün yüzüne çıkacağına delalet eder. Pek çok rüya alimi bu rüyayı gören kişiye göre yorumlamıştır. Rüyayı gören kişi eğer bekarsa, geçmişe ait üzücü bir olayla karşılaşmasına yorumlanır. Bazı rüya alimleri de rüyada eski sevgiliyi görmeyi eski bir borca ve alacağa yorumlar. Kişinin uzun zamandır ödemediği borcunun kendisine daha fazla zarar vermesine yorumlanır. Rüyayı gören kişi evliyse kişinin ailesinde bir sorunun ortaya çıkmasına yorumlanır.

Rüyada Sevgiliyi Başka Birisiyle Görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek, rüya alimleri tarafından iki farklı şekilde yorumlanır. Eğer rüyayı gören kişi bir kadınsa sevdiği kişinin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu gösterir. Rüyayı gören kişi bir erkekse kişinin sadık olduğunu gösterir. Özellikle rüyayı gören kişi bu rüya ile sevdiğine sadık olması gerektiği yorumlanır. Genellikle rüya sadakat ve güven şeklinde yorumlanır.

Rüyayı gören kişi evli ve eski bir sevdiğini görüyorsa bu rüya evliliğe farklı kişilerin karışacağına delalet eder. Yani evliliğin 3. kişiler tarafından zarar görmesi olarak yorumlanır.

Rüyada Sevdiğin Kızı Görmek

Rüyasında sevdiği kızı gören kişinin bu rüya ile beraber kısa zamanda maddi bolluğa ulaşacağına delalet eder. Ayrıca bu rüya bir birlikteliği olan kişiler için kısa zamanda hayırlı bir evlilik olarak da yorumlanır. Bir erkeğin bu rüyayı görmesi çoğu rüya alimi tarafından da olumlu bir rüya olarak yorumlanır. Kişinin ferahlığa ermesi, kısa zamanda istediği mutluluğa erişmesi olarak tabir edilir.

Rüyada Sevdiği Erkeği Görmek

Rüyasında sevdiği erkeği gören kişi genellikle iş hayatıyla ilgili sorunları yok edeceğine delalet eder. Bu rüya çoğu kadın için büyük başarılar ve kazançlar olarak yorumlanır. Kişinin bir anda iiş hayatında başarı elde etmesi, bir ikramiye kazanması ve dava gibi bir sorundan galip çıkması olarak tabir edilir. Ayrıca bu rüya, rüya sahibine kısa zamanda gelecek bir maddi kazancı da göstermektedir.

Rüyada Sevdiğini Evlenirken Görmek

Rüyasında sevdiğini bir başkası ile evlenirken görmek, ilişkide kötü bir dönemin geleceğine delalet eder. Aslında bu rüya, rüya alimleri tarafından rüyanın görülme şekline göre farklı olarak yorumlanır. Yani rüyasında sevdiğini bir gelinlikle gören kişinin kısa dönemde güzel günlere erişeceğine yorumlanır. Fakat sevdiğini bir başkasıyla evlenirken görüyorsa bu rüya pek de olumlu olarak değerlendirilmez. Özellikle rüyayı gören kimsenin sevdiği tarafından üzüleceğine ve mutsuz haberler alacağına yorumlanır.

Rüyada Sevdiğinle Kavga Etmek

Rüyada sevgiliyle kavga etmek aslında tam tersi bir olaya delalet eder. Yani rüya her ne kadar üzücü gibi görünse de mutlu haberler almaya yorumlanır. Çoğu zaman kişinin evliliğine ve mutlu bir birlikteliğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili Görmek

Rüyada sevgili görmek genel olarak hayra yorulmaktadır.

Bekarsanız ve bir ilişkiniz varsa, rüyada sevgili görmek iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Birbirinin zıttı olan bu yorumlardan ilkine göre ilişkiniz evliliğe doğru gidecek demektir. Bir diğer tabire göre rüyada sevgili görmek, rüyayı gören kişinin sevgilisine karşı olan hislerinin azalacağına işaret eder. Rüyanızda gördüğünüz sevgilinizle hoşça vakit geçiriyorduysanız, bu rüya sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağının habercisidir. Eğer rüyanızdaki sevgiliniz asabi davranışlar sergilemişse, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılıyor demektir. Bu dedikodular yüzünden gerçek yaşamdaki sevgilinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir.

Sevgilisi olmayan bekar birinin rüyada sevgili görmesi, mutlu bir beraberlik yaşayacağının müjdesidir.
Sevgili görmek rüya tabiri
Rüyada eski sevgili görmek

Rüyada eski sevgili görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet eder.

Rüyayı gören kişi evli ise, eşiyle arasında bazı tartışmalar geçebilir. Evde çeşitli huzursuzluklar yaşanabilir.
Rüyada sevgili ile gezmek

Rüyanızda sevgilinizle gezdiğinizi görmüşseniz, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet eder. Bu rüya mutlu bir evliliğin de habercisi olabilir.
Rüyada sevgili görmek psikolojik yorumu
Rüyada erkek arkadaş görmek

Rüyanızda, gerçek yaşamınızda olmayan bir erkek arkadaşınızın olduğunu görmeniz, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınızı ve onunla olan ilişkinizi bir basamak yükselteceğinizi sembolize eder.

Rüyanızda erkek arkadaşınızın öldüğünü görmeniz, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğinin işaretidir. Bu herhangi bir isteğinizden vazgeçmeniz olabileceği gibi değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolması şeklinde de yorumlanabilmektedir.

Rüyanızda erkek arkadaşınızın sizden ayrıldığını görmeniz, içsel güvensizliklerinize işaret eder. Bu rüya var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın da yüzeye çıkması olabilir.
Rüyada kız arkadaş görmek

Rüyanızda kız arkadaşınızın olduğunu görmeniz, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğini ifade eder. Bir arkadaşlığınız iyi bir dostluğa dönüşebilir. Rüyada görülen kız arkadaş yakında başlayacak aşk macerasına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize de yorulabilir.
Rüyada Sevgili İle Kavga Etmek

Rüyasında sevgilisi ile kavga eden kişi eğer gerçek hayatta bir ilişkisi varsa o kişi ile aralarının daha da iyi olmasına, birlikte hoşça vakit geçirmelerine ve muhabbetlerinin daha da derinleşmesine işaret etmektedir. Bu rüyayı sevgilisi olmayan bir kimse görmüşse yakın zamanda bir ilişkiye başlayacağına veya platonik olarak sevdiği kimse ile aralarında hiçbir şey olmayacağına yorulmaktadır.
Rüyada Sevgilisi İle Telefonda Konuşmak

Rüyada sevgilisi ile telefonda konuşan kişi ona karşı özlem duyar. Bu rüya, sevdiğiniz kişi ile aranıza bazı mesafeler gireceğine ve bu yüzden de birbirinizi özleyip sevginizin derinleşeceğine işarettir. Bazen de böyle bir rüya ondan size ulaşacak habere veya size reddedemeyeceğiniz bir teklif sunmasına yorulabilmektedir.
Rüyada Sevgilisinin Annesini Görmek

Rüyada gerçek hayattaki sevgilisinin annesini gören kişi sevdiği kişi ile ilişkileri daha da ciddileşerek evlilik yolunda ilk adımlarını atarlar. Bu rüya yakın zamanda kız veya erkek arkadaşınızın ailesi ile tanışacağınıza ve nişan, söz gibi bir olayın gerçekleşeceğine işarettir. Gerçek hayatta sevgilisi olmayan bir kimse bu rüyayı görse kısmetinin artmasına, eğer rüya sahibi bayansa görücü gelmesine veya arkadaşlarının tanıştıracağı bir kişiye aşık olmasına yorulur.
Rüyada Sevgilisinin Elinden Tutmak

Rüyada sevgilinin elinden tutmak, hayatınızdaki kişinin güvenilir olduğunun ve ona rahatlıkla sırtınıza yaslayabileceğinizin göstergesidir. Bu rüya bazen de ilişkinizin ilerlemesine, birbirinize olan sevginizin artmasına, doğru insanla karşılaşmanıza veya bir aile kurmaya ve mutlu, huzurlu bir yaşam sürmeye işarettir.
Rüyada Sevgiliye Sarılmak

Rüyasında sevgiliye sarılan kimse, yakın zamanda bir duygusal ilişkiye girer. Bu rüya sizin beklediğiniz ve olmasını istediğiniz aşk ilişkisinin yakında gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağınız, seveceğiniz bir kişi ile tanışıp onunla ciddi adımlar atacağınıza yorulmaktadır.
Rüyada Sevgilinin Yüzünü Görmek

Rüyasında sevgilisinin sadece yüzünü gören kişi onunla bir yolculuğa çıkar ve bu yolculukta başına hayırlı hadiseler gelir. Bazen de bu rüya gerçek hayatta sevgilisi olmayan kimse için yeni biri ile tanışmasına, platonik bir gönül ilişkisine veya yakın zamanda önüne çıkacak kısmetlere işaret etmektedir.
Rüyada Sevgili İle Konuşmak

Rüyasında sevgilisi ile konuşan kişi ondan sakladığı bazı şeyleri açığa çıkarır veya aralarında küçük bir tartışma geçer. Bu rüya, fazla düşündüğünüz için ilişkinizde bazı aksaklıklar yaşadığınızın ve sevgilinizin bu durumdan hoşnut olmadığının bir göstergesidir. Sevgilisi olmayan kimseler içinse bu rüya size yakında ilanı aşk edecek bir adama veya kadına işarettir.
Rüyada Sevgili İle Öpüşmek

Rüyasında sevgilisi ile öpüşen kimse zaman ilerledikçe ona daha fazla aşık olmaya ve bağlanmaya başlar. Özellikle bu rüya karşısındaki kişiye karşı güvensizlikleri olanlar için boşa endişe ettiklerinin ve sevgililerine güvenmeleri gerektiğinin bir göstergesidir. Bazen de sevgili ile öpüşmek entrikalarla dolu bir aşk ilişkisine veya aşk acısı çekmeye yorulmaktadır.
Rüyada Sevgilisinin Babasını Görmek

Rüyasında sevgilisinin babasını kızgın gören kişi sevdiği kişiye karşı bazı yanlış hareketlerde bulunur ve onun üzülmesine neden olur. eğer sevgilinizin babasının yüzü gülüyorsa ilişkinizi herkesin onayladığının ve yakın zamanda evlilik gibi ciddi adımlar atacağınızın göstergesidir.
Rüyada Arkadaşıyla Sevgili Olmak

Rüyasında sevdiği bir arkadaşı ile kendisini sevgili olarak görmek, bu arkadaşlığın sıkı bir dostluğa doğru ilerleyeceğine veya o kişiden büyük yardımlar göreceğine işarettir. Bazen de bu rüya arkadaşınızın yakın zamanda başlayacağı bir aşk ilişkisinin göstergesidir. Bazı tabircilere göre sevgili olarak görülen arkadaş evliliğe, bir gönül macerasına veya dertleşmeye de yorulabilmektedir.
Rüyada Eski Sevgili İle Barışmak

Rüyasında eski sevgilisi ile görüşen ve onunla tekrar barışan kimse, yapmayacağını söylediği bir şeyi yapar veya bazı konularda büyük konuşmasının cezasını çeker. Bu rüya bazı alimlere göre ise kişinin bulunduğu durumdan başka bir duruma geçmesine, halinin değişmesine, maddi anlamda bazı zorluklar yaşamasına veya isteklerini gerçekleştirmek için çok çalışması gerektiğine yorulmaktadır.
Rüyada Sevgilisini Evlenirken Görmek

Rüyada sevgilisini başkası ile evlenirken gören kimse onu kaybetmekten korkar. Bu rüya sevgilinize karşı aşırı bağımlı olduğunuzun ve tüm hayatınızı ona yönelik yaşadığınızın göstergesidir. Biraz daha kendinize zaman ayırmalı ve onu daha rahat bırakmalısınız. Yoksa sevdiğiniz kişiyi kaybedebilirsiniz.
Rüyada Ölmüş Birisi İle Sevgili Olmak

Rüyada ölmüş biri ile sevgili olan kimse eğer o ölüyü tanıyorsa, onun ailesinden yardım göreceğine veya o kişinin akrabalarından olan birisi ile gönül ilişkisine gireceğine işarettir. Bazen de bu rüya ölmüş o kişiye dua etmeniz gerektiğinin bir göstergesidir. Rüyada ölmüş kişi tanınmıyorsa size layık olmayan ve üzüleceğiniz bir aşk macerasına gireceğinizin ve bu nedenle bir hayli yıpranacağınızın habercisidir.
Rüyada Sevgili Tarafından Aldatılmak

Rüyasında sevgilisi tarafından aldatılan kimse gerçek hayatta onunla kavga eder veya söylediği bir şeyden dolayı araları açılır. Bu rüya yakında sevdiğinizle aranızda çıkacak bazı problemlerin habercisidir. Sevgilinize karşı daha sabırlı olmalı ve her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız.
Rüyada Sevgili İle Seyahat Etmek

Rüyasında sevgilisi ile seyahat eden kimse onunla bir yolculuğa çıkar veya birlikte güzel vakit geçirecekleri bir yere gider. Bu rüya bazen de sevdiği kişi ile evlenmeye, mekan değişikliğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya da yorulabilmektedir.
Rüyada Birden Fazla Sevgilisi Olduğunu Görmek

Rüyasında birden fazla sevgili gören kimseye büyük bir kısmet çıkar, hayatı yoluna girer, her anlamda bereketli ve güzel bir dönem geçirir. Bu rüya kişinin talihli olaylar yaşamasına, insanlarla güzel ilişkiler kurmasına, çevresi tarafından sevilmesine ve saygı görmesine de işaret edebilmektedir.
Rüyada Bir Akraba İle Sevgili Olmak

Rüyasında bir akrabası ile sevgili olan kimse o akrabasından yardım görür veya o akrabasına benzeyen bir kişi ile gönül ilişkisine girer. Bu rüya genellikle kişinin yaşayacağı aşk macerasıdır ve kiminle birlikte olacağı konusunda bazı ipuçları verir.
Rüyada Sevgili İle Yemek Yemek

Rüyasında sevgilisi ile yemek yiyen kişinin ailesi huzurlu, bereketli ve mutlu olur. Bu rüya sizin için oldukça güzel bir dönemin başlangıcını işaret eder. Bazen de bu rüya yaşayacağınız mutlu bir gönül ilişkisinin habercisidir. Karşınıza çıkacak ve sizi çok mutlu edecek bir kişi ile yaşayacağınız mutlu anlara, onunla birlikte beraber bir hayata adım atacağınıza da yorulabilmektedir.
Rüyada Hoşlandığınız Kişi İle Sevgili Olmak

Rüyada hoşlandığınız kişi ile sevgili olduğunuzu görmeniz, yakında ona açılacağınıza ve eğer rüyada mutlu iseniz bu teklifinizin kabul göreceğine işarettir. Bazen de bu rüya yeni bir aşka yelken açmaya, farklı birisi ile tanışıp onunla mutlu olacağınıza işarettir. Eğer hoşlandığınız kişinin yüzü asıksa onun sizin için hayırlı olmadığının göstergesidir.
Rüyada Sevgili İle Buluşamamak

Rüyada sevgilisi ile birlikte olmak isteyen fakat bir türlü onunla buluşamayan kimse gerçek hayatta sevdiği ile arasındaki tüm sorunları halleder ve onunla evlilik yolunda adım atar. Bu rüya, yakında tüm isteklerinize kavuşacağınıza ve aşk ilişkinizde her şeyin sizin istediğiniz gibi gerçekleşeceğine de yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgiliyi görmek sevgilisi olduğu halde görülmesi halinde rüya sahibinin ilişkisinin biteceği anlamına gelir. Rüyada eski sevgiliyi görmek rüya sahibini halihazırda ilişkisi olmaması halinde yeni bir ilişkiye başlayacağı şeklinde tabir edilir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili görmek tek şekilde yorumlanmaz. Bu rüya bazen ayrılık bazen de beraberlik anlamına gelir. Hayırlı bir izdivaç olarak da tabir edilen bu rüya, rüyanın görülme biçimine göre değişir. Evli bir kadının rüyada eski sevgiliyi görmesi evlilik hayatında sıkıntıların habercisidir.
RÜYADA SEVGİLİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada sevgili görmek genel olarak hayırlara işaret eder. Güzel olaylara ve yaşanacak sevindirici gelişmelere işaret eden Rüyada sevgiliyi görmek, hayırlı olaylara işaret ederken, sevimsiz ve suratsız sevgili görmek ise tatsız şeylere yaşamaya işaret eder.
[Rüyada eski sevgiliyi görmek ne anlama gelir? Rüyada eski sevgili görmek nedir?]
Rüyada eski sevgiliyi görmek
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA SEVGİLİDEN MEKTUP ALMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada sevgiliden mektup almak, rüya sahibinin tüm isteklerine kavuşmasına işaret eder. Rüyada sevgiliden mektup almak aynı zamanda güzel ve mutlu günler olarak da tabir edilir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE GEZMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgiliyle gezmek rüyanın tersi manasına gelir. Rüyada eski sevgiliyle gezmek izdivaç anlamına gelir ve rüya sahibinin mutlu bir evliliğe imza atacağı anlamına gelir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVDİĞİ KIZI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevdiği kızı görmek rüya sahibinin maddi sorunlar yaşaması olarak tabir edilir. Bu rüya sahibini sorunlarının bir süre daha devam etmesi olarak tabir edilir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ İLE KONUŞMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili ile konuşmak sıkıntı ve zahmet çektikten sonra hayırlı bir karar almaya ve böylece kendisine duyulan güvenin artmasına, sorunları tek tek aşmaya ve mutlu olacağı bir kısmetle tanışmaya tabir edilir. Rüyada eski sevgili ile konuşmak güzel giden ilişkinin maddiyat nedeniyle zora gireceği ve yeni bir tartışma yaşanacağı manasına gelir. Bu süreçte eldeki zenginliğin bir yalancı kişi yüzünden elden gideceği manasına da gelir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ İLE GÜLMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili ile gülmek menfaati için dostlarına sadakatsizlik yapan biri ile muhatap olmaya ve bu kişi nedeniyle içinden çıkılması zor bir durumun içine düşmeye tabir edilir. Bu süreç sonunda maddi sorunlar yaşanacak ve çevresinde güven kaybı yaşayacaktır. Rüyada eski sevgili ile gülmek sorunların ortaya çıkmasına, zararı yok gibi görünen birçok soruna ve istenilmeyen bir işte çalışmaya yorulur.
[Rüyada eski sevgiliyi görmek ne anlama gelir? Rüyada eski sevgili görmek nedir?]
Rüyada sevgili görmek
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ BARIŞMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili barışmak, rüya sahibinin keyfini yerine getirecek bir işe girişeceğine, insanların olmayacağını düşündüğü işleri başarmaya ve geçmişteki kalp kırıklıklarının gideceği anlamına gelir. Rüyada eski sevgili barışmak yapılan hatların telafi edilmesi, dikkatli davranarak zorlu kişileri ikna etmeye ve bir karar için doğru davranarak hedefe ulaşmaya da yorulur.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ İLE TARTIŞMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili ile tartışmak sevgi dolu bir yuvaya işaret eder. Bu rüya, aile bireylerinden kısa bir süre ayrı kalmak ve bu sürecin rüya sahibine zarar vermesi nedeniyle aile ile tekrar bir araya gelmek için çaba harcanacağını ifade eder. Rüyada eski sevgili ile tartışmak sevgi hastalıkla uğraşmak, uykusuz kalmak ve beslenme sorunlarının giderek artması anlamına gelir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ TARAFINDAN TERK EDİLMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek, rüya sahibinin sevgili varsa sorunların çözülmesine, evlilik yolunda adımlar atılmasına işaret eder. Daha önce başlayıp bitirilen bir çalışmadan kazanç sağlamaya da işaret eden Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek, sevgilisi olmayanlar için yeni bir aşka yelken açmaya işaret eder. Rüyada sebepsiz yere eski sevgili tarafından terk edilmek verilen emeklerin boşa gitmesi, destek beklenen kişiden yardım alınamaması ve bu nedenle o kişi ile bağların koparılması anlamına gelir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ İLE SOHBET ETMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili ile sohbet etmek ele geçen şansı iyi değerlendirmek, daha önce denenmiş yolları kullanmayıp yeni rota belirlemek ve değişik işlerde büyük başarılar elde etmek anlamına gelir.Rüyada eski sevgili ile sohbet etmek ve onunla çay içmek huzurlu bir ortama girmeye işaret eder. Bu ortamda tanışılan kişi ile hayırlı şekilde noktalanacak ilişkiye işaret eder.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ İLE ÖPÜŞMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili ile öpüşmek, rüya sahibinin kendisini vicdanen zor duruma düşürmesi ve bu durumdan kurtulmak için çevresindeki saygın kişilerden yardım alarak içinde büyüyen vicdan azabından kurtulması anlamına gelir. Rüyada eski sevgili ile öpüşürken yakalanmak ise rüya sahibinin çok zor durumlara düşmesi ve rakiplerinin sevineceği durumlara yol açması anlamına gelir.
[Rüyada eski sevgiliyi görmek ne anlama gelir? Rüyada eski sevgili görmek nedir?]
Rüyada eski sevgili görmek
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ İLE SEVİŞMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili ile sevişmek çok sevdiği bir kişiye açılmaya ve rahatlamaya işaret eder. Sonrasında iş hayatında yükselmeye ve günden güne ilerleyerek maddi açıdan rahatlayacağına işaret eden bu rüya, rüya sahibinin büyük bir sosyal çevreye de sahip olacağı anlamına gelir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ İLE EVLENMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili ile evlenmek rüya sahibinin rahatsız olduğu sorunlardan kurtulmasına, rahat bir nefes almasına ve planladığı işlerde çeşitli engellerle karşılaşsa da fırsatları iyi değerlendirerek hedefe ulaşmasına tabir edilir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ İLE ARKADAŞ OLMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili ile arkadaş olmak uzun uğraşlar sonucu bir işin olmaması ama sonrasında çevreden destek alınarak karanlıkların aydınlanması, haksızlıkların sona ermesi ve zor durumların noktalanması olarak tabir edilir.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK/ RÜYADA ESKİ SEVGİLİ HAKKINDA HABER ALMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eski sevgili hakkında haber almak, huzurlu bir haneye sahip olmak ve hanede huzursuzluk yaratan kişilerden kurtulmak manasına gelir. Hayırlı bir kısmetle tanışmak olarak yorumlanan bu rüya, tatsızlığın bitmesi ve hayırlı haberler almak olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili olmak

Güzel habere yorumlanır. Rüyada sevgili olduğunuz kişiyle kavga etmek ise bekarlar için evliliğe, evliler için dedikoduya işaret eder.

Rüyada sevgili olmak, bekar kız yada erkek için, güzel bir evliliğe delalet eder.

Evliler için rüyada sevgili olmak, Aile hayatına dikkat etmesine yorumlanır.

Yine Rüyada sevgili olmak, sevgilisi olanlar için tartışmaya, olmayanlar için yeni bir sevgili edineceğine işaret eder.

Hayatında kimsenin olmadığı birisinin Rüyasında sevgili olması, yeni bir birliktelik anlamına gelir. Kişinin yeni bir aşka adım atacağına yorumlanır.

Yine rüyada sevgili olmak farkında olmadan birine bağlanmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden ayrılmak, yaşanılan kötü olayların habercisidir. Rüya sahibinin üzüleceğini, ağlayacağını, yüreğini sızlatan, ruhunu daraltan, tatsız olayların yaşanılacağına delalet eder. Kişinin çok zor günler geçireceğine, ruhsal durumunun bozulacağına, şansızlıkların peşini bırakmayacağına, kaza ve belalarla karşılaşacağına ve kısmetsiz olacağına rivayet edilir.

Rüyada Sevgiliden Ayrıldığını Görmek
Rüya sözlüğü yazarlarına göre, rüya sahibinin mutsuz olacağına, zor ve sıkıntılı günlerin kendisini beklediğine alamet eder. Rüya gören kişinin kabus diye adlandıracağımız zor günlerin kendisini beklediğini, olaylardan çok etkilendiğini, uzun süre bu kötü ruh halini atamayacağı anlamına gelir.

Rüyada Sevgiliden Ayrılmak ve Ağlamak
Rüyada sevgilisinden ayrıldığını ve ağladığını gören kişi, eğer gerçekten ayrıysa o kişi ile kavuşacağına işaret eder. Kişiyi güzel ve huzurlu günlerin bekleyeceğine yorulur.

Rüyada Eşinden Boşamak
Rüyada eşinden boşandığını gören kişi, gerçek hayatta evliyse, aile içi huzurunun bozulacağına, tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, güzel günlerin geride kalacağına yorulur. Eğer rüyayı gören kişi evli değilse, o zaman kişinin ruhsal durumunun ve duygularının değişeceğine delalet eder.

Rüyada Sevgili ile Tartışmak
Rüyada sevgili ile tartıştığını gören kişi, sevdiği insanın kendini bırakacağına ve bundan dolayı ayrılık acısı çekeceğine tabir edilir.

Rüyada Sevgiliyle Kavga Etmek
Rüyada sevgiliyle kavga etmek tam tersi olarak yorumlanır. Aranızdaki bağın güçleneceğine, sevdiğiniz kişiye her geçen gün daha da bağlanacağınıza yorulur.

Rüyada Sevgili Tarafından Aldatılmak
Rüyada aldatıldığını görmek; rüya sözlüğü yazarlarınca gerçek hayatta sevgili ile tartışılacağı,kavga edileceği ve hatta ayrılınacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Eski Sevgili ile Barışmak
Rüyada eski sevgiliyle barıştığını gören kimsenin büyük konuştuğu fakat asla yapmam dediği bir şyi yapacağına delalettir. Bu rüya ile ilgili rüya tabircilerinin br başka yorumuna göre ise rüya sahibinin duygu durum değişikliklerine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliyi görmek, sevgilisi olanlar için ayrı, sevgilisi olmayanlar için ayrı şekilde tabir edilir. Kız arkadaşı ya da erkek arkadaşı olduğu halde rüyasında eski sevgilisini gören kişinin ilişkisi bitecek demektir. Fakat hayatında kimsenin olmadığı birisinin rüyasında eski sevgilisini görmesi rüya sahibi için yeni bir birliktelik anlamına gelir. Kişinin yeni bir aşka adım atacağına delalet eder.Rüyada eski sevgiliyi görmek tek bir şekilde tabir edilmez, bazen ayrılık, bazen birliktelik anlamına gelen eski sevgili aynı zamanda hayırlı ve temiz bir izdivaç anlamına da gelmektedir. Bununla birlikte evli olan bir kadının ya da evli bir erkeğin rüyasında eski sevgilisini görmesi evlilik hayatında yaşanacak olan sorunlara, anlaşmazlıklara ve sıkıntılara işaret eder.

Rüyada Sevgiliden Mektup Almak
Rüyada sevgiliden aşk mektup almak kişinin en çok istediği dileğinin gerçekleşmesi ve büyük bir saadet yaşaması anlamına gelir. Rüyada sevgiliye aşk mektubu yazmak da sevince, ferahlığa ve huzur bulmaya işaret eder.

Rüyada Eski Sevgiliyle Gezmek
Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek mutlu ve güzel günlere işaret eder. Rüya sahibi tüm isteklerine kavuşacak demektir.

Rüyada Eski Sevgiliyle Kavga Etmek
Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek rüyanın tam tersine güzel bir izdivaca işaret eder. Rüyasında eski sevgilisiyle kavga ettiğini gören kişi güzel bir evlilik yapacak demektir.

Rüyada Sevgiliyi Görmek
Rüyada sevgili görmek her zaman güzeldir ve yaşanacak güzel haberlere ve mutlu gelişmelere işaret eder. Gerek mutlu ve sevinçli haberler gerekse yaşanacak güzel günler anlamına gelir. Sevgiliyi suratsız ve sevimsiz görmek yaşanacak tatsızlıklara işaret eder.

Rüyada Eski Sevdiği Kızı Görmek
Rüyada eski sevdiği kızı gören kişi üzerindeki ağır maddi sorumluluk nedeni ile bir süre daha sıkıntı çekecek demektir.

Rüyada Eski Sevgili İle Konuşmak
Rüyayı gören kişinin, birçok sıkıntı yaşadıktan ve birçok insanla uğraştıktan sonra hayırlı bir karar vereceğine, bu sayede kendisine olan güvenin artacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, ardından bu kişiye açılacağına ve birlikte çok güzel bir ilişkiye yelken açacaklarına yorumlanır. Rüyada eski sevgili ile konuşmak ve tartışmak, güzel başlayan bir arkadaşlığın araya girecek maddiyat yüzünden sıkıntıya düşeceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına ve eldeki zenginliğin bir kısmının bir yalancı yüzünden kaybedileceğine işarettir.

Rüyada Eski Sevgili İle Gülmek
Çıkarları için dostlarına sırtını çeviren bir kişi ile muhatap olunacağına, bu kişi yüzünden büyük bir sorunun ortasına düşüleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına tabir edilir. Rüyada eski sevgili ile gülmek ve üzülmek, sorunların bir anda patlak vereceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına ve sinirli ve aksi bir kişinin emrinde çalışılacağına delalettir.

Rüyada Eski Sevgili Barışmak
Rüya sahibinin, moralini yerine getirecek ve birçok sorununu alıp götürecek bir işe soyunacağına, bu işten kazanacağı para sayesinde hayallerindeki eve kavuşacağına, birçok insanın “olmaz” ya da “zor yapılır” dediği bir projeyi gerçeğe dönüştüreceğine ve geçmişte yaşadığı bir kalpkırıklığını gidereceğine alamettir. Rüyada eski sevgili barışmak ve sarılmak, yapılan hataların telafi edileceği, ne olursa olsun dikkatli davranıp tekrarlanmamasının sağlanacağı, zorlu bir kişinin yelkenlerini suya indirmesi için çalışılacağı, hayırlı bir karar verileceği, bu karar doğrultusunda zahmetli bir yolun kolayca aşılıp hedefe varılacağı anlamına gelir.

Rüyada Eski Sevgili İle Tartışmak
Sevgi dolu bir yuva demektir. Aile bireylerinden iş dolayısıyla kısa bir süre de olsa uzak kalınacağına, bu dönem içerisinde yokluklarının çok hissedileceğine, bu yüzden dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak çin elden ne geliyorsa yapılacağına işarettir. Rüyada eski sevgili ile tartışmak ve kavga etmek, olmaması gereken deyim yerindeyse talihsiz bir durumla karşı karşıya kalmaya, ağır geçecek bulaşıcı bir hastalıkla uğraşmaya, uykusuz kalmaya, beslenmeyle ilgili olarak yaşanan sıkıntının daha da ilerlemesine ve bir uzmanla görüşmek zorunda kalmaya rivayet edilir.

Rüyada Eski Sevgili Tarafından Terk Edilmek
İki şekilde yorumlanır. Eğer rüya sahibinin, sevgilisi varsa aralarında yaşanmış olan bir tatsızlığın ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, evlilik yolunda yeni bir adım atacaklarına ve daha önce bitirilmiş bir çalışma sayesinde kazanç elde edeceklerine yorulur. Eğer sevgilisi yoksa yeni bir aşka yelken açıp mutluluğu yakınındaki bir kişi ile yakalayacağına alamettir. Rüyada eski sevgili tarafından sebepsiz terk edilmek, verilen emeklerin boşa gideceği bir sorunla baş etmek için yardım istenen bir kişiden destek alınamayacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan bağların koparılacağına yorumlanır.

Rüyada Eski Sevgili İle Sohbet Etmek
Yeni bir başlangıç yapmaya, daha önce gidilmiş ya da denenmiş yollardan geçmeyip kendi yolunu açmaya, farklı işlere ve büyük başarılara imza atmaya, verilen şansları iyi bir şekilde değerlendirmeye, zorluklarla geçen ve çok zarar ettirecek bir durumdan kurtulmaya ve bu konuda yardımcı olan bir kişiye teşekkür etmeye işarettir. Rüyada eski sevgili ile sohbet edip çay içmek, huzur dolu bir ortama girileceğine, bu ortamda karşılaşılacak bir kişi ile bazı konularda sohbet edileceğine, birçok ortak nokta olduğunun farkedileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada Eski Sevgili İle Öpüşmek   
Kişinin, kendisini sevdiği kişiler karşısında zor duruma sokacak bir olayın ortasında bulacağı, bu olayın ardından vicdanen rahatsız olacağı, bu durumu düzeltmek ve yanlış anlamalara mahal vermemek için sözü geçen bazı kişilerden mesela; mahalle abilerinden yardım isteyeceği ve ancak bu sayede içinde günden güne büyüyen vicdan azabından kurtulacağı anlamına gelir. Rüyada eski sevgili ile öpüşürken yakalanmak, birçok konuda büyük sorunlar doğuracak, rakiplerin sevinmesine dostların üzülmesine sebep olacak ve aile içinde bazı tartışmaların yaşanması gibi sonuçlar doğuracak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada Eski Sevgili İle Sevişmek
Rüyayı gören kişinin, çok sevdiği ve uzun zamandan beri içten içe aşk beslediği bir kişiye açılacağına, bu sayede kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, günden gün artacak güveni sayesinde her zamankinden daha iyi bir maddi kaynağa ve daha büyük bir sosyal çevreye sahip olacağına işarettir. Rüyada eski sevgili ile sevişmek, ayakları yere basan ve büyük bir anlayışa sahip olan bir kişi ile tanışılacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına ve çok büyük bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada Eski Sevgili İle Evlenmek
Kişi, içinde ukde kalmış şeylerden ve kendisini rahatsız eden sıkıntılardan kurtulup rahat bir nefes alacak, işlerinde başarılı bir döneme girecek, planladığı şeyleri yoluna çıkacak bazı engellemelere rağmen gerçekleştirecek, gelen bütün fırsatları en iyi şekilde kullanacak ve huzursuzluk yaratan bir durumu ortadan kaldıracak demektir. Rüyada eski sevgili ile isteksizce evlenmek, yapılan çalışmaların büyük bir sıkıntının kapısını açacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun süre kendisini toparlayamayacağına, istediği projeleri yapamayacağına, haksızlıklarla uğraşacağına ve dertlerinden bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada Eski Sevgili İle Arkadaş Olmak
Büyük çabalar sonucu bir türlü yapılamayan bir çalışmanın tanışılan bazı kişiler sayesinde gerçekleştirileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, karanlıkların aydınlanacağına, zor durumların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına ve rahat bir nefes alınacağına yorumlanır. Rüyada eski sevgili ile arkadaş olmak ve birlikte çalışmak, sorunlu geçen bir dönemin kapanacağı, yalancı bir kişinin işlere engel olmaya çalıştığı bir işin gerçekleştirileceği ve hayırlı bir iş kapısının açılacağı anlamına gelir.

Rüyada Eski Sevgili Hakkında Haber Almak
Güzel bir haneye sahip olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerin açılacağına ve rahat bir nefes alınacağına yorumlanır. Rüyada eski sevgili hakkında kötü haber almak, aile hayatında ve iş hayatında sıkıntılı durumlarla ve üzücü olaylarla karşı karşıya kalınacağı ve sağlığı bozulacağı şeklinde yorulur.

Rüyada Eski Sevgili Görmenin Psikolojik Yorumu
Birey üzerinde iz bırakmış bir olayın göstergesidir ve eski sevgili, bilinçaltına ya iyi ya da bunun tam aksine kötü anıları yansıtır. Her durumda da bireyin kalbine ve beynine kazınmış, ne kadar zaman geçerse geçsin yine de içinde söküp atamadığı ve unutmak istedikçe hatırladığı yaşanmışlıklar olduğu anlamına gelir. Şüphesiz geçmişi ifade eden bir rüyadır. Bazen bireyin unuttuğunu düşündüğü ve gerçekten de hiç aklına bile getirmediği ama iyi ama kötü bir hatıranın zamansız şekilde rüyalarına girmesinin nedeni aslında kendisi farkında olmasa da yine de geçmişte kalmış bu hatıranın psikolojik olarak kendisi üzerinde etkilerinin sürdüğünü ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir.
Sevgili


Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir.


Sevgılı


Rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayriliga, olmayanlar için yeni bir sevgili edinecegine; sevgilinizle, aranizda tartisma çikarak ayrildiginizi görmek, bir rakibinizin sevgilinizi sizden alacagina isarettir.


Sevgili


Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, Aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, güzel bir evliliğe yorumlanır. Eski bir sevgili görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğini belirtir. Evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile huzurunuzun bozulacağına yorumlanır.

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir.
Rüyada Sevgiliyi Görmek

Rüyada sevgiliyi görmek, sevgilinin içinde bulunduğu ruh haline bağlı olarak yorumlanır. Rüyada sevgili eğer mutlu ve neşeli şekilde görüldüyse bu rüya sahibinin de mutlu olmasına vesile olacak olayların yaşanacağı ile tabir edilir. Eğer sevgili stresli, gergin, üzgün ya da dertli görünüyorsa o zaman bu iyi değildir ve rüyayı göre kişinin de böyle günler geçireceği anlamına gelir.
Rüyada Sevgiliyi Aldatmak

Rüyada sevgiliyi aldatmak, rüya sahibinin ayıp bir şey yapacağı, yüzünün yere düşeceği anlamına gelir. Kişi toplum içine çıkamayacağı, insanların yüzüne bakamayacağı ve sorulduğunda cevap veremeyeceği bir hata işleyecek ve bunun sıkıntısını yaşayacak demektir.
Rüyada Sevgiliyi Kıskanmak

Rüyada sevgiliyi kıskanmak, rüyayı gören kişinin şüpheci oluşundan vazgeçmesi gerektiğine, hayatta bazı kişilere güvenmesini öğrenmek zorunda olduğuna aksi halde hep mutsuz olacağına alamet eder.
Rüyada Sevgiliyi Aramak

Rüyada sevgiliyi aramak, rüya sahibinin, çok güzel işler yapacağına ve çok iyi durumlara geleceğine delalet eder.
Rüyada Sevgiliyi Ölmüş Görmek

Rüyada sevgiliyi ölmüş görmek, rüyayı gören kişinin, hayatında çok iyi işler ortaya koyacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.
Rüyada Sevgiliyi Aldatmak

Rüyada sevgiliyi aldatmak, rüya sahibinin, insanları kandırmaya ve aldatmaya çalıştığına, yaptığı her işte bir yalan bulunduğuna ve yaptıklarının suçsuz kalmayacağına rivayet edilir.
Rüyada Sevgiliyi Kaybetmek

Rüyada sevgiliyi kaybetmek, rüyayı gören kişinin, ilişkide bütün yükü sevdiği kişiye bıraktığına, sorumluluk almaktan kaçındığına ve bu şekilde devam edilirse pek mutlu olunamayacağına alamet eder.
Rüyada Sevgiliyi Hamile Görmek

Rüyada sevgiliyi hamile görmek, uzun zamandan beri planlanan hayallerin çok iyi bir şekilde ortaya konulup başarıya ulaşacağına, hayırlı ve mutlu bir döneme girileceğine ve aile içerisinde yaşanan kavga ve tartışmaların sona ereceğine yorumlanır.
Rüyada Eski Sevgiliyi Başkasıyla Görmek

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla görmek, kişinin kıskanç ve uzlaşmaz tutumuna işaret eder. Herkesten ve her şeyden şüphe duyan birine, etrafında sevilmeyen bir kişiliğe sahip olunduğuna da delalettir. Rüya sahibinin eşiyle arasında sık sık tartışmalar olduğuna ve aile içinde dirliğin ve huzurun kaçtığına da tabir olunur. Eski sevgilisini başkasıyla gören kişi bayan ise, yeni tanıştığı bir kimseden acı verici bir davranışa maruz kalır, aşağılanır ve gözyaşı döker. Evli bir bayanın bu şekilde rüya görmesi ise, gerçek hayatta eşini çok kıskandığını ve gereksiz kuruntulara sahip olduğu anlamlarına gelir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Evlenmiş Görmek

Eski sevgilisinin evlendiğini gören kişi bekar ise kendisi evlenir. Evli biri böyle bir rüya görürse eşinden ayrılır. Eski sevgiliyi evlenmiş görmek genellikle tersine yorumlanır. İslami açıdan ise kişinin yaşadığı bir olayın kendisi için hayırlı sonuçlar doğuracağına ve başa gelen bir belanın pek çok büyük beladan hayırlı olduğunun işaretidir. Yapılan bir yanlıştan dönmeye ve elden mal çıkmasına da yorumlanır.
Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek

Geçmişe duyulan özleme ve kişinin içinde bulunduğu durumu ve yaşantıyı kabullenmesinde güçlük çektiği anlamına gelir. Evli kişiler rüyalarında eski sevgiliyi görürlerse bu durumda evliliklerini tehlikeye atacak yanlış ilişkiler yaşarlar ve günah işlerler. Kişinin sağduyulu ve dikkatli davranması gerektiğine dair uyarı veren bir rüyadır.
Rüyada Eski Sevgiliyi Başkasıyla Görmek Psikolojik Yorumu

Genellikle geçmişten kopamamış kişilerin, eski sevgilisini unutamayanların ve kıskançlık duygusunu kontrol edemeyenlerin bilinçaltlarının dışa vurumudur. İlişkilerini bitiremeyen ve normal hayatına dönemeyen kişilerde benzeri rüyalar sıklıkla görülür. Gerçeklik ile hayal arasında gidip gelmenin ve yaşanan ayrılığı kabullenemiyor olmanın, çaresizliğin ve içe kapanık bir ruh halinin göstergesidir. Genellikle unutulamayan büyük aşklardan ve ayrılıklardan sonra bu şekilde rüyalar görmek oldukça normaldir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyi Aldatmak

Rüyada sevgiliyi aldatmak, pek hayırlı bir rüya değildir. Rüyayı gören kişinin, kendi içinde çok büyük sıkıntılar taşıdığına, bu sıkıntılardan ötürü yapmak istediği her işte bir sorun ile karşılaştığına ve bu yüzden hayatta biraz korkak davrandığına ve iş hayatında zarar ettiğine işaret eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, hiç beklemediği bir anda, hiç beklemediği bir kişi ile hiç beklemediği bir yerde karşılaşacağına ve bu duruma çok şaşıracağına delalet eder.
Rüyada Sevgiliyi Aldattığını Görmek

Rüyada sevgiliyi aldatmak ile aynı anlama gelmektedir. Rüyayı gören kişinin, sevdiği kişi ile ilgili olarak çok büyük bir ikilem yaşadığına, çok büyük bir tartışma yaşayacaklarına, yakın bir dönemde ikisinin de çok üzücü olaylardan yıpranan sinirleri yüzünden kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşayacaklarına alamet eder.
Rüyada Sevdiği Tarafından Aldatılmak

İş hayatında çok büyük sorunlar ile karşılaşan rüya sahibinin, çok zor zamanlardan kurtulmaya çalışırken sevdiği kişiden destek alacağına, bu destek sayesinde çok kısa zamanda sorunlarının üstesinden geleceğine ve yakın bir zamanda istenmeyen bir olayla karşılaşacaklarına tabir edilir.
Rüyada Sevgiliyi Aldatırken Görmek

Büyük bir sorun ile uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok büyük çaba göstereceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.
Rüyada Sevgiliyi Eski Sevgiliyle Aldatmak

Rüyayı gören kişinin, ondan gelecek yardımlar ile işinin yürüyeceğine, sıkıntısının biteceğine ve bu sayede de rahatının yerine geleceğine tabir edilirken bazı rüya yorumlarına göre eski sevgilinin unutulamamış olduğundan, rüya sahibinin hala onu düşündüğüne ve merak ettiğine delalet eder.
Rüyada Sevgiliyi Öpmek

Rüyada sevgiliyi öpmek,  o kişiden bir hayır görmek veya onunla evlenmektir. Öpmek ile ilgili rüyalar genellikle izdivaç ile yorumlanır. Bu rüya ele geçecek para, kazanılacak başarılar, iş hayatında atılacak önemli adımlar da olabilmektir. Rüyayı gören kişi beklemediği yerlerden mutluluğa erer. Tüm sıkıntıları gider. Yalnız olan bir kişi bu rüyayı görse yakında çok seveceği bir erkekle karşılaşır ve evlenir. Rüyada sevgili öpmeyi bazı yorumcular günah işlemek, dünya hayatına düşmek ve batıl olana meyletmek olarak da yorumlarlar.
Rüyada Sevgiliyi Bıyıklı Görmek

Bıyık güç, kuvvet ve servettir rüyada sevgilisini bıyıklı gören kuvvete, şana ve şöhrete ermeye işarettir. Bu rüyayı gören kişi iş hayatında istediği başarıları elde eder. Ticaretle uğraşan kişiler bol para kazanacakları işlerde bulunurlar. Meslek hayatında başkalarının takdirini kazanacak eylemlerde bulunurlar. Bu rüya bazen de yaşanılacak küçük huzursuzluk, sıkıntıya düşme, zorluklardan sonra ferahlamaya da işarettir. Ama genel olarak bıyıkla ilgili görülen rüyalar güç, başarı ve mevkice yükselmedir.
Rüyada Genç Birini Öptüğünü Görmek

Rüyada genç birini öpen kişi o vasıflarda bir adamdan yardım görürü. Yaşlı birini öpen ise bir hataya düşer ve özür dilemek zorunda kalır. Genç birini ağzından öpen kişi çokça para kazanır veya bir mirasa konar. Yine bu rüya sırlara da işarettir. Rüyada hizmetçi öpen onun efendisi ile sohbet eder veya arkadaşlık kurar. Bu rüya alçakgönüllü olmaya, yapılan yardımlara da işaret olabilir.
Rüyada Anne Babayı Öpmek

Bu rüya oldukça hayırlı bir rüyadır. Rüyasında anne babasını öpen kişi büyük hayırlara, menfaatlere işarettir. Her anlamda yükselmeye, makam sahibi olma, işteki büyük başarılara, insanlara ihsanda bulunmaya, anne babanın hayır duasına, merhametli olmaya, dünyada rahat ve güzel bir ömür sürmeye delalettir.
Rüyada Öpmek

Bu rüya arzuların gerçekleşmesi anlamındadır. Karşı cinsi öpen yakın zamanda evlenir veya âşık olur. Öpmekle ilgili rüyalar bir de alınacak güzel haberlerdir. Yakın zamanda ulaşacak olan müjdedir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek

Rüyada eski sevgiliyi görmek, rüyayı gören kişinin, geçmişte yaptığı hatalardan, insanlara karşı istemeden de olsa yaptığı haksızlıklardan ve insanları kırmasından ötürü çok pişman olduğuna ve bu yüzden kendi içinde bir iç çatışma yaşayıp çok üzüldüğüne delalet edilir. Ayrıca yaşanan pişmanlığın boş olduğuna ve herhangi bir kazanç sağlamayacağına tabir edilir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Öpmek

Rüyada eski sevgiliyi öpmek, rüya sahibinin, duygu dünyasında bazı sorunların ve bazı sıkıntıların olduğuna, bu sorunlar yüzünden çok zor zamanlar geçirdiğine ve kendisine destek olup yardım edecek bir kişiye ihtiyaç duyduğuna işaret edilir.
Rüyada Eski Sevgiliyle Barışmak

Rüyada eski sevgiliyle barışmak, rüyayı gören kişinin, eski sevgili ile henüz sonlandıramadığı ve yeni hayatında çok sıkıntılı zamanlar geçirmesine sebep olan sorunlar olduğuna ve sorunların konuşulup bir çözüme bağlanması gerektiğine yorumlanır.
Rüyada Eski Sevgiliyle Konuşmak

Rüyada eski sevgiliyle konuşmak, rüya sahibinin,  kendisini insanlara doğru şekilde anlatma ve duygu ve düşüncelerini doğru ifade etme konularında sıkıntı yaşadığına işaret edilir.
Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyada eski sevgiliye sarılmak, ilişkide güven problemi yaşandığına ve bu yüzden çok büyük sıkıntı çekildiğine ve eski birlikteliklerin arandığına tabir edilir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Başkasıyla Görmek

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla görmek, rüya sahibinin, eski sevgilisinin mutlu olacağı bir haberle sevineceğine alamet edilir.
Rüyada Eski Sevgiliyle Öpüşmek

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatı içerisinde kendisini kaybetmesinden ötürü çok sıkıntılı bir duruma geldiğine ve neredeyse duygusuz bir şekilde yaşadığına tabir edilir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Uğurlamak

Rüyada eski sevgiliyi uğurlamak, rüyayı gören kişinin, eski sevgilisi ile olan sorunlarının artık son noktaya geldiğine ve bir daha geri dönülemez olarak birbirlerinden koptuklarına yorumlanır.
Rüyada Düğünde Eski Sevgiliyi Görmek

Rüya sahibinin uzun zaman önce bitirdiği ve ardından bir sünger çekip yeni bir hayata başladığı bir ilişkiden ötürü yıllar sonra zarar göreceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine alamettir. Rüyada sokakta eski sevgiliyi görmek, haksızlığa uğranacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına ve üzüntü duyulacağına yorulur.
Rüyada Eski Sevgiliyi Koşarken Görmek

Büyük bir işin ortasında yardım eden ya da destek veren kişilerin ihanetine uğranacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, ele geçen kazancın yar yarıya düşeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir. Rüyada eski sevgiliyi koşarken görmek ve durdurmak, aksiliklerin ardı ardına geleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine ve zarar getirebilecek olan durumların düzeltileceğine işarettir. Kişi, kendisini daha iyi hissedecek demektir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Bıçaklamak

Aile hayatında ve iş hayatında geçirilen mutlu ve huzurlu dönemi ve yaşanan güzel günleri kıskanan bir kişi yüzünden olmadık durumlara düşüleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sebepsiz yere çıkan bir tartışma yüzünden ele geçen fırsatların kaybedileceğine ve haklı iken haksız duruma düşüleceğine yorumlanır. Rüyada eski sevgiliyi bacağından bıçaklamak, durumun daha fazla kötüleşemez dendiği bir noktada işlerin çok daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına ve işlerin birdenbire zarar verici bir hal alacağına delalet eder.
Rüyada Eski Sevgiliyi Öldürmek

Kişinin, çok değer verdiği ve çok büyük anlamlar yüklediği bir konuda büyük bir sorunla muhatap olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine rivayet edilir. Rüyada eski sevgiliyi öldürmek ve kaçmak, talihsiz ve kötü olayların biteceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamettir.
Rüyada Eski Sevgiliyi Hapishanede Görmek

Çeşitli düşmanlıklara sebep olacak bir işe girileceğine ve bu işte dertlerle boğuşulacağına yorulur. İş hayatında güçlü ve deneyimli bir rakip tarafından zarara uğratılmaya, girilen projelerden zararlı çıkmaya, rahatsızlıklarla boğuşmaya, zor bir duruma düşmeye, üzüntü verici bir olayla karşılaşmaya, kardeşlerle ayrı düşmeye, fırsat kaçırmaya ve sorunlarla günden güne daha fazla uğraşmaya yorulur. Rüyada eski sevgiliyi hastanede görmek, ortaklık kurulan bir işte uzun ve sıkıntılı geçecek bir dönem yaşanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işarettir.
+1 oy
Renginss Rüyazede (1.8k puan)  
Çok ama çok isabetli ve açıklayıcı yorumlar için teşekkürler böyle giderse bende ilgileneceğim valla ;)
+1 oy
Bayramoffa Rüyazede (1.7k puan)  
Ayh evet bende son yazdigniz gibi gormustumm.. sevgilim yok ve ruyamda eski sevgilimi gordum. Ozlemis gibi sarldik fln kokladm gibisinden.... bu onun ozledigi anlaminada geliyor aslinda diyorlar.. su an cox mutlu oldum yhaaaa InsAllah barisirizz yaaa
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Rüyamda yolda gidiyorum sağ cebimde beyaz renkte bir takı kutusu var. Yürüyorum kaldırımda ve eski sevgilimin eski çalıştığı yerde bir karşılama yapılıyor. Orda çalışanlar dışarı çıkmış alkışlayanlar fln var eski sevgilim açık mavi bir arabadan iniyor ve eski çalıştığı yere giriyor ben onu orda görüyorum. Gömlek pantolon giyinmiş saçlarını güzel yapmış sanki oranın müdürü gibi bir durum vardı. Eskiden orda garsonluk yapıyordu,kasada fln duruyordu ama rüyamda öyle değildi. Daha sonra ben o kalabalığın arasından geçtim onu da gördüm yoluma devam ettim. Daha sonra iki dükkanın arasında apartman gibi bir boşluk varmış beni oraya itiyor ve kendi de içeri giriyor. Kapısı fln yok hatta caddeden geçenleri görüyorum. Küçük bir ara gibi düşünün. Göz göze bakıyoruz birbirimize,yüzüne bakıyorum ama çok net hatırlıyorum. İçimde de bir hüzün var biliyorum. Ben sana bir şey vermek istiyorum dedim ve cebimdeki beyaz kutuyu çıkardım kapağını açtım. İçinde beyaz taşları olan bir kolye vardı. Bana almış ben de ona geri veriyorum ayrıldığımız için. O da cebinden bir kutu çıkardı ve bende sana bunu vermek istiyorum dedi. O da kutuyu açtı içinde ya kolye ya da yüzük vardı ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Onun bana bunu verme sebebi sürpriz,hediye. Benim gibi aldığını verme durumu değildi. Kutular da yüzük kutusu gibi açılan kutular farkı yoktu. Sonra sarıldık ve devamı yok rüyanın. Hüzünlü ve ağlayacak gibiydim. Uuzn süre baktım yüzüne çok net hatırlıyorum diğer rüyalarımda birinin yüzünü bu kadar hatırlamıyorum ve bakmıyorum bu kadar uzun süre. Şu anda nişanlısı var konuşmuyoruz. O başka bir şehirde ve baya uzakta.
Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız :)

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

442 Aktif
0 Üye ve 442 misafir
Bugün : 11883
Dün : 23857
Toplam : 48070218
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...