Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
856 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada diş fırçalamak, her konuda kusursuz olmaya çalışan, hatayı kabullenmeyen, mükemmeliyetçi ve titiz kişilerin sembolüdür. Rüyada dişlerini fırçaladığını görmek, arzu edilmeyen şeylerin sonunda biteceğine ve mutluluğa yorulur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

69 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Günlük yaşamda diş fırçalamak sağlık ve temizlik için gerekli bir eylem olduğundan rüyada diş fırçalamanın görülmesi de genel olarak hayra yorulmaktadır. Bu yorumlarda rüyada görülen diğer nesne ve eylemlerde bütün olarak değerlendirilmektedir. Diş fırçalamak, gerçek hayatta olduğu gibi bazı rüya tabirlerinde temizlenmek, arınmak anlamlarında açıklanmaktadır.

 Rüyada Diş Fırçalamak

 Rüyada diş fırçalamak; her konuda kusursuz olmaya çalışan, hataları kabul etmeyen, mükemmeliyetçi ve titiz kişileri sembolize etmektedir. Rüyada diş fırçaladığını görmek, gören kişi için arzu edilmeyen şeylerin sona ereceği ve mutluluğun yakalanacağını anlamlarına yorulmaktadır.

 Bazı rüya sözlüklerinde ise diş fırçalamak; insanın manevi yüksekliği olarak belirtilir. Diş fırçası, namaz ve abdesti simgelerken; rüyada misvak ya da fırça ile dişlerin fırçalanarak temizlenmesi günahların, hataların affına yorulur.

 Başka bir anlamı ise akrabalarına iyilik etmek ve onların külfetlerine sabır göstererek katlanmaktır.

 Takva sahibi olmak, dini vecibeleri yerine getirmek anlamlarını da taşımaktadır. Rüyada diş fırçası kullanırken dişlerin kanaması ise günahlardan halas olmaktır.

 Rüyada Diş Fırçası Görmek

 Rüyasında diş fırçası görenler, bu rüyanın anlamını araştırmaktadır. Rüyada diş fırçası görmek, hayırlı ve güzel günlere işaret olarak yorumlanır. Rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşeceğini ifade eder. Yine rüyayı gören kişinin, şans ve kısmetinin yaşamı boyunca daim olacağına, hiç kimseye muhtaç olmadan kendi halinde mutluluk dolu bir hayat süreceğine de tabir edilir.

 Rüyada diş fırçası gören kişi, tamahkar kişidir. Küçücük olay ve haberlerle mutlu olmayı bilir. Rüyada diş fırçası gören bu özelliklere haiz rüya sahibinin, hayırlı ve iyi insanlarla karşılaşacağı ve bu insanlardan yardım göreceği düşünülür. Bu tabire ek olarak rüya sahibinin yaşamının bu kişiler ile tanışması akabinde daha iyi ve güzel bir hal alacağı, olumlu yönde değişeceği şeklinde de tabir edilir.

 Rüyada Diş Fırçası Almak

 Rüyada diş fırçası almak, hane içinde yaşanacak mutluluk dolu günlere alamettir. Rüyayı gören kişinin ve aile yakınlarının mutlu olacağına rivayet eder. Başka bir anlamı ise yurtdışına gidileceği, çok güzel işler yapılacağı, çok iyi yatırımlar yapılarak hayırlı ve büyük kazançların elde edileceği, mal mülk sahibi olunacağı şeklindedir.

 Rüyada Diş Fırçası Vermek

 Rüyada diş fırçası vermek, tabir olarak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapmak, hayallerin en hayırlı şekilde gerçekleşmesi, evlat sahibi olunması, sermaye ve kazancın boşa gitmemesi, iş hayatı ve aile hayatının düzene girmesi, borç ve dertlerin bitmesi, sorunlardan kurtulmak anlamlarında yorumlanmaktadır.

 Rüyada Diş Fırçası Kullanmak

 Rüyada diş fırçası kullanmak, olumlu anlamlar taşır. Rüyayı gören kişinin belge üzerindeki bir işinin olumlu bir yönde sonuçlanacağı, kişinin bu kazanım ile kendisini rahat ettirecek bir miktar paraya, tazminata kavuşacağına ve zararlarının bir bölümünü karşılayacağına yorumlanır.

 Rüyada Diş Fırçası Aramak

 Rüya sahibini bir konuda akıl danışmaya ihtiyaç duyacağına, bu konuda kendisi için hayırlı olacak şekilde karar verecek bir kimseye danışacağına ve böylelikle isabetli adımlar atacağına işaret eder.

 Rüyada Diş Fırçası Kaybetmek

 Rüyasında diş fırçasını kaybettiğini gören kişi, eşi ve çocukları ile çok mutlu olacağına, anne, baba ve yakın akrabası olan kişilerin sürekli bir şekilde hayır dualarını aldığına yorulur.
Rüyada diş fırçalama, temizliğe ve istenmeyen bir şeyin ortadan kaldırılmasına işaretle tabir olunur.Bazı yorumculara göre; Rüyada dişlerini temizlediğini ve fırçaladığını görmek pek iyi sayılmaz. Rüyasında dişlerinin arasından bir şeyler çıkartıp temizlediğim gören kimse, ailesinden veya akrabalarından bir şeyler alacağına işaret olarak yorumlanır. Rüyada diş fırçalamak, temizliğe ve istenmeyen bir şeyin ortadan kaldırılmasına işâret eder.Rüyasında dişlerinin arasından bir şeyler çıkardığını ve bu çıkardığı şeyi başka birine verdiğini gören kişi, ailesinden almış olduğu şeyi başka birine vereceğine işarettir.Rüyasında dişlerini misvakla temizlediğini gören kişinin bu rüyası, onun borç ödeyeceğine, borçlarını ödemeye çalışacağına işarettir. Rüyasında dişleri arasında sıkışmış bir şeyi çıkarıp temizlediğini gören kişi, ailede bir zarara veya ailevi bir sıkıntıya düşeceğine işaret olarak yorumlanır.
Rüyada diş fırçalamak; insanın manevi yüksekliğine delalettir. Diş fırçası abdest ve namaza işarettir. Rüyada Misvak veya fırça ile dişlerini temizlediğini görmek, günah ve hataların affına yorumlanır.

Kişinin rüyada dişini fırçaladığını görmesi, vazifesini güzel ifa ettiğinin işaretidir. Rüyada dişini fırçaladığını gören sıhhatli bir hayata ve sağlıklı yaşama tabir edilir. Bütün akrabalarınıza iyilik edeceksiniz demektir.

Diş aralarını temizlemek, temizliğe ve mekruh olan bir şeyin ortadan kalkmasına da yorumlanır. Rüyada diş fırçalamak, temizliğe ve istenmeyen bir şeyin ortadan kalkması anlamına gelmektedir.
Rüyada dişini fırçaladığını görmek

Rüyada dişini fırçalarken görmek, akrabasına iyilik etmeye ve onların külfet ve meşakkatlarına tahammüle delâlet eder. Rüyada diş fırçası kullanırken dişlerinin kanadığını görmek, günahlardan halas olmaya işarettir.

Bazı kere de bu rüya, günahları biriktirmeye, aile halkına eza ve cefa etmeye ve onların mallarını almaya delâlet eder.

Nablusî demiştir ki: Rüyada diş fırçaladığını görmek, sözden kaçınmaya tabir edilir. Günahtan temizlenmeye küfürden sonra İslama, borcu edaya yorulur.

Diş fırçalamak Cenâb-ı Hakka yaklaştıracak amele ve vaadini yerine getirmeye, bazen da zevcenin hamileliğine ve bekar kadının evlenmesine delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Temizlediğini Görmek

Rüyada diş temizlemek, bazı rüya yorumcularına göre bir şeyi örtbas etmek anlamına da gelmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin huzursuz olacağı ve kurtulmak için epey uğraşması gereken bir durumun varlığına da delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişini fırçaladığını görmek, yaptığı için en iyisi olması demektir, herkesin ona güvenmesini ve kazandığını hak etmeyi isteyen kişilerin işaretidir. Rüyada dişlerini fırçalamak, bir diğer yoruma göre, Peygamber Efendimiz’in sünnetine uymak ve akrabalara iyilik yapmak anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişleri Fırçalarken Kanadığını Görmek

Rüyada diş fırçalarken dişlerinin kanadığını görmek, tövbe etmek demektir. Bunun sonunda günahlardan kurtulmaya delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak, hayatında ve işinde titizlenen, yaptığı her işin kusursuz olmasını isteyen, hataya hoş görü göstermeyen, mükemmeliyetçi, düzenli, toplu ve temiz kişilere işaret eder. Rüya sahibi yaptığı işin en iyisi olmasını ister ki, başarıları ve işindeki yüksek performansı sayesinde herkesin güvendiği ve tercih ettiği biri olsun.Bu kişi kazandığı paranın hakkını da son kuruşuna kadar vermek ister.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş temizlemek bazen de bir şeyi ört bas etmeye çalışmak olarak tabir edilir. Rüya sahibinin kendisini huzursuz eden, duyulduğu zaman başının ağrımasına neden olacak olan bir şeyden kurtulmak için bir hayli zorlanacağı ve ter dökmesi gerekeceği şeklinde de tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak GörmekRüyada diş fırçalamak rüya sahibi için hayırlıdır. Rüyada dişlerinizi fırçaladığınız görmeniz; dini vecibelerinizi yerine getireceğinize, takva sahibi bir kimse olacağınıza ve peygamber efendimiz(s.a.v) sünnetine uyacağınıza işaret eder.Rüyada diş fırçası kullandığınızı görmeniz; rüya sahibinin Allah’ın sevgili bir kulu olacağına, Allah’a yaklaştıracak ameller işlemesine, günahlarından arınmasına, sözünü yerine getirmesine işaret eder. Kaynak: Rüyada Diş Fırçalamak Ne Anlama Gelir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişlerini temizlemek, fırçalamak hayırlı değildir. Cabir’ül-Magrîbî’ye gören; bir kimsenin dişlerinin aralarını ayıklayıp bir şey çıkardığını görmesi, akrabalarından veya eşinden bir şey alacağına işarettir.

Rüyada dişlerinin arasından çıkardığı şeyi birine verdiğini gören, ailesinden aldığı bir şeyi başka birine verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı yorumculara göre: Rüyada diş aralarını temizlemek ve ayıklamak, temizliğe ve mekruh olan bir şeyin ortadan kaldırılmasına delalet eder.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada diş fırçalamak, temizliğe ve istenmeyen bir şeyin ortadan kaldırılmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak

Rüyada diş fırçalama, temizliğe ve istenmeyen bir şeyin ortadan kaldırılmasına işaretle tabir olunur.Bazı yorumculara göre; Rüyada dişlerini temizlediğini ve fırçaladığını görmek pek iyi sayılmaz. Rüyasında dişlerinin arasından bir şeyler çıkartıp temizlediğim gören kimse, ailesinden veya akrabalarından bir şeyler alacağına işaret olarak yorumlanır. Rüyada diş fırçalamak, temizliğe ve istenmeyen bir şeyin ortadan kaldırılmasına işâret eder.Rüyasında dişlerinin arasından bir şeyler çıkardığını ve bu çıkardığı şeyi başka birine verdiğini gören kişi, ailesinden almış olduğu şeyi başka birine vereceğine işarettir.Rüyasında dişlerini misvakla temizlediğini gören kişinin bu rüyası, onun borç ödeyeceğine, borçlarını ödemeye çalışacağına işarettir. Rüyasında dişleri arasında sıkışmış bir şeyi çıkarıp temizlediğini gören kişi, ailede bir zarara veya ailevi bir sıkıntıya düşeceğine işaret olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
DİŞ FIRÇALAMAK: Rûyâda diş fırçalama, temizliğe ve istenmeyen bir şeyin ortadan kaldırılmasına işaretle tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak görmenin anlamı.

Dislerini temizlemek, firçalamak hayirli degildir. Cabir’ül-Magrîbî’ye göre bir kimsenin dislerinin aralarini ayiklayip bir sey çikardigini görmesi, akrabalarindan veya esinden bir sey alacagina isarettir. Dislerinin arasindan çi-kardigi seyi birine verdigini gören, ailesinden aldigi bir seyi baska birine verir. Bazi yorumculara göre: Dis aralarini temizlemek ve ayikla-mak temizlige ve mekruh olan bir seyin ortadan kaldirilmasina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada dis firçalamak, temizlige ve istenmeyen bir seyin ortadan kaldirilmasina isarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Günlük yaşamda diş fırçalamak sağlık ve temizlik için gerekli bir eylem olduğundan rüyada diş fırçalamanın görülmesi de genel olarak hayra yorulmaktadır. Bu yorumlarda rüyada görülen diğer nesne ve eylemlerde bütün olarak değerlendirilmektedir. Diş fırçalamak, gerçek hayatta olduğu gibi bazı rüya tabirlerinde temizlenmek, arınmak anlamlarında açıklanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak

 Rüyada diş fırçalamak; her konuda kusursuz olmaya çalışan, hataları kabul etmeyen, mükemmeliyetçi ve titiz kişileri sembolize etmektedir. Rüyada diş fırçaladığını görmek, gören kişi için arzu edilmeyen şeylerin sona ereceği ve mutluluğun yakalanacağını anlamlarına yorulmaktadır.

 Bazı rüya sözlüklerinde ise diş fırçalamak; insanın manevi yüksekliği olarak belirtilir. Diş fırçası, namaz ve abdesti simgelerken; rüyada misvak ya da fırça ile dişlerin fırçalanarak temizlenmesi günahların, hataların affına yorulur.

 Başka bir anlamı ise akrabalarına iyilik etmek ve onların külfetlerine sabır göstererek katlanmaktır.

 Takva sahibi olmak, dini vecibeleri yerine getirmek anlamlarını da taşımaktadır. Rüyada diş fırçası kullanırken dişlerin kanaması ise günahlardan halas olmaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçası Görmek

 Rüyasında diş fırçası görenler, bu rüyanın anlamını araştırmaktadır. Rüyada diş fırçası görmek, hayırlı ve güzel günlere işaret olarak yorumlanır. Rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşeceğini ifade eder. Yine rüyayı gören kişinin, şans ve kısmetinin yaşamı boyunca daim olacağına, hiç kimseye muhtaç olmadan kendi halinde mutluluk dolu bir hayat süreceğine de tabir edilir.

 Rüyada diş fırçası gören kişi, tamahkar kişidir. Küçücük olay ve haberlerle mutlu olmayı bilir. Rüyada diş fırçası gören bu özelliklere haiz rüya sahibinin, hayırlı ve iyi insanlarla karşılaşacağı ve bu insanlardan yardım göreceği düşünülür. Bu tabire ek olarak rüya sahibinin yaşamının bu kişiler ile tanışması akabinde daha iyi ve güzel bir hal alacağı, olumlu yönde değişeceği şeklinde de tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçası Almak

 Rüyada diş fırçası almak, hane içinde yaşanacak mutluluk dolu günlere alamettir. Rüyayı gören kişinin ve aile yakınlarının mutlu olacağına rivayet eder. Başka bir anlamı ise yurtdışına gidileceği, çok güzel işler yapılacağı, çok iyi yatırımlar yapılarak hayırlı ve büyük kazançların elde edileceği, mal mülk sahibi olunacağı şeklindedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçası Vermek

 Rüyada diş fırçası vermek, tabir olarak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapmak, hayallerin en hayırlı şekilde gerçekleşmesi, evlat sahibi olunması, sermaye ve kazancın boşa gitmemesi, iş hayatı ve aile hayatının düzene girmesi, borç ve dertlerin bitmesi, sorunlardan kurtulmak anlamlarında yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçası Kullanmak

 Rüyada diş fırçası kullanmak, olumlu anlamlar taşır. Rüyayı gören kişinin belge üzerindeki bir işinin olumlu bir yönde sonuçlanacağı, kişinin bu kazanım ile kendisini rahat ettirecek bir miktar paraya, tazminata kavuşacağına ve zararlarının bir bölümünü karşılayacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçası Aramak

 Rüya sahibini bir konuda akıl danışmaya ihtiyaç duyacağına, bu konuda kendisi için hayırlı olacak şekilde karar verecek bir kimseye danışacağına ve böylelikle isabetli adımlar atacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçası Kaybetmek

 Rüyasında diş fırçasını kaybettiğini gören kişi, eşi ve çocukları ile çok mutlu olacağına, anne, baba ve yakın akrabası olan kişilerin sürekli bir şekilde hayır dualarını aldığına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak; insanın manevi yüksekliğine delalettir. Diş fırçası abdest ve namaza işarettir. Rüyada Misvak veya fırça ile dişlerini temizlediğini görmek, günah ve hataların affına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyada dişini fırçaladığını görmesi, vazifesini güzel ifa ettiğinin işaretidir. Rüyada dişini fırçaladığını gören sıhhatli bir hayata ve sağlıklı yaşama tabir edilir. Bütün akrabalarınıza iyilik edeceksiniz demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diş aralarını temizlemek, temizliğe ve mekruh olan bir şeyin ortadan kalkmasına da yorumlanır. Rüyada diş fırçalamak, temizliğe ve istenmeyen bir şeyin ortadan kalkması anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusî demiştir ki: Rüyada diş fırçaladığını görmek, sözden kaçınmaya tabir edilir. Günahtan temizlenmeye küfürden sonra İslama, borcu edaya yorulur.

Diş fırçalamak Cenâb-ı Hakka yaklaştıracak amele ve vaadini yerine getirmeye, bazen da zevcenin hamileliğine ve bekar kadının evlenmesine delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişini fırçalarken görmek, akrabasına iyilik etmeye ve onların külfet ve meşakkatlarına tahammüle delâlet eder. Rüyada diş fırçası kullanırken dişlerinin kanadığını görmek, günahlardan halas olmaya işarettir.

Bazı kere de bu rüya, günahları biriktirmeye, aile halkına eza ve cefa etmeye ve onların mallarını almaya delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada diş fırçalamak, her konuda kusursuz olmaya çalışan, hatayı kabullenmeyen, mükemmeliyetçi ve titiz kişilerin sembolüdür. Rüyada dişlerini fırçaladığını görmek, arzu edilmeyen şeylerin sonunda biteceğine ve mutluluğa yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak

 Rüyada diş fırçalamak; her konuda kusursuz olmaya çalışan, hataları kabul etmeyen, mükemmeliyetçi ve titiz kişileri sembolize etmektedir. Rüyada diş fırçaladığını görmek, gören kişi için arzu edilmeyen şeylerin sona ereceği ve mutluluğun yakalanacağını anlamlarına yorulmaktadır.

 Bazı rüya sözlüklerinde ise diş fırçalamak; insanın manevi yüksekliği olarak belirtilir. Diş fırçası, namaz ve abdesti simgelerken; rüyada misvak ya da fırça ile dişlerin fırçalanarak temizlenmesi günahların, hataların affına yorulur.

 Başka bir anlamı ise akrabalarına iyilik etmek ve onların külfetlerine sabır göstererek katlanmaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak, rüyanın görülme şekline göre farklı anlmalarda yorumlanır. Genel olarak rüyada diş fırçalamak ferahlık ve başarı anlamındadır.

Rüyada diş fırçalamak, çok para kazanmak anlamını taşır. Girilen işten büyük paralar elde edileceği anlamını taşır. Kazanılan para hak edilmiştir paradır. Verilen çabaların sonunda hakkına kavuşacağı anlamına gelir. Emeklerin karşılığı alınacaktır.
Rüyada diş fırçalamak, bazı tabircilere göre rüya sahibinin bir sır taşıdığı anlamına gelir. Rüya sahibi bu sırrı saklamayı sürdürmek için büyük çaba sarfeder.

Rüyada diş fırçalamak imam Nablusi'ye göre, kuruntulardan ve sıkıntılardan kurtulmak anlamındadır. Darlık günlerinden bolluk günlerine erişeleceği ve çok para kazanılacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak;Rüyada diş fırçalandığının veya temizlendiğinin görülmesi hayırla yorumlanmaz. Kişinin rüyasında dişlerinin arasından temizlik mahiyetinde bir şey çıkardığını görmesi; akrabalarından veya eşinden bir şey alacağına, dişlerinin arasından çıkardığı şeyi başkasına vermesi; ailesinden aldığı şeyi başka birine vereceğine, bir başka yoruma göre rüyada diş aralarını temizlemek veya ayıklamak, temizliğe ve mekruh olan bir şeyin ortadan kaldırılmasına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak diyanete göre , rüyayı gören kişinin iş hayatınızda ya da normal hayatında çok temiz , düzenli ve titiz birisi olduğuna , yapmış olduğu her işi kusursuz olarak yapmak istediğine , kendisiyle beraber çalışan insanların da düzenli ve tertipli olmasını istediğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yani kısacası rüya sahibini biraz mükemmeliyetçidir ve bu kişiler kazanmış oldukları paraları tamamen hak etmek isterler.

Bazı rüya yorumcularına göre , rüyayı gören kişinin herkesten sakladığı bir şeyin olduğuna , bu saklamış olduğu sırrı kimsenin öğrenmemesi için ört bas etmeye çalıştığına ve bunun için çaba sarf ettiğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dislerini temizlemek, firçalamak hayirli degildir. Cabir’ül-Magrîbî’ye göre bir kimsenin dislerinin aralarini ayiklayip bir sey çikardigini görmesi, akrabalarindan veya esinden bir sey alacagina isarettir. Dislerinin arasindan çi-kardigi seyi birine verdigini gören, ailesinden aldigi bir seyi baska birine verir. Bazi yorumculara göre: Dis aralarini temizlemek ve ayikla-mak temizlige ve mekruh olan bir seyin ortadan kaldirilmasina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada dis firçalamak, temizlige ve istenmeyen bir seyin ortadan kaldirilmasina isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Temizlemek Görmek

Rüyada diş temizlediğini görmek; rüyayı gören kimsenin mutluluk duyacağı işler yaparak hayatının her köşesinde başarılı olacağına, eline geçen fırsat kapılarını değerlendirerek kısa zaman da yükselişe ereceğine, haramdan ve şerden uzak kazancını helal yollarla kazanan rızkını hanesindeki insanların yanı sıra ihtiyaç sahibi kimselerle de paylaşan iyi yürekli, saf temiz kalpli insanlara yorumlanır. Görülen bu rüya aynı zaman da zorluklar sonucu elde edilen zafere, kariyer hayatında yükselişe ermeye, uzun süreli seyahate çıkarak sevdiklerinizden ayrı kalmaya işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak Görmek

Rüyada diş fırçaladığını görmek; rüyada dişlerini temizlemek ya da fırçaladığını görmek hayırlı olmayan rüya tabiridir. Ünlü rüya alimimiz Cabir’ül-Magrîbî’ye göre bir kimsenin rüyasında dişlerinin arasını temizlediğini görmesi yakın akrabalarından ya da hane içerisinden birinde yardım alacağına işarettir. Rüyada diş fırçaladığını görmek, temizliğe ve mekruh olan bir şeyin ortadan kaldırılmasına delalet eder. Rüyada diş fırçalamak ya da temizlemek görmek, bazen de bir şeyi ört bas etmeye çalışmak olarak tabir edilir. Rüya sahibinin kendisini huzursuz eden, duyulduğu zaman başının ağrımasına neden olacak olan bir şeyden kurtulmak için bir hayli zorlanacağı ve ter dökmesi gerekeceği şeklinde de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçası Görmek

Rüyada diş fırçası görmek; hayırlı günlere, güzel hayata, rüya sahibinin hayallerinin gerçek olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibi cömert kar biri olup en küçük şeylerden bile mutlu olmayı bilen kişidir. Rüyada diş fırçası görmek, iş hayatında ve sosyal hayatta hayırlı kişiler le tanışıp onlardan yardım görmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Aralarını Temizlemek Görmek

Rüyada diş aralarını temizlediğini görmek; hayırlı haber almaya, kısmet kapılarınızın açılmasına, hayırlı bir işe vesile olarak sevdiğiniz kimselerin mutlu olmasına nail olacağınıza, çevrenizdeki kötülüklerden tek tek arınarak size zarar vermek isteyen kişi lelere karşı duyarlı olacağınıza, iş hayatınızda tecrübe konusunda üstün, iyi niyetli bir kimseden maddi ve manevi destek görerek hayatının eksik olan bir çok yönlerini gidereceğine yorumlanır. Rüyasında dişlerinin arasını ayıkladığını gören kimse sevdiği bir kimseden hediye alarak mutlu olur, alacağı müjdeli haber sayesinde hayatı değişir, hayatının her köşesinde mutlu ve huzurlu olarak kısmet kapılarının açık olmasına nail olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak, iş hayatında veya normal yaşamında temiz, düzenli, titiz kişilere işaret eder. Rüya sahibi yaptığı her işin kusursuz olmasını ister. Rüya sahibi yanında çalışan kişilerin de düzenli ve tertipli olmasını ister. Bu kişiler herkesin çalışmak istediği ve güvendiği kişilerdir. Rüya sahibi biraz mükemmeliyetçidir. Bu kişiler kazandıkları parayı tamamen haketmek isterler.

Ayrıca başka bir tabirde, rüyasında diş temizlediğini gören kişinin herkesten sakladığı bazı şeyler vardır. Rüya sahibi sakladığı, gizlediği şeyi kimsenin öğrenmemesi için ört bas etmeye çalışır ve bu durumda çok yorulur, çok çaba harcar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak Tabiri

Rüyada dişlerini fırçaladığını görmek, istenmeyen durumların ortadan kaldırılmasına, esenlik ve mutluluğa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişlerini fırçaladığını görmek, Peygamber Efendimiz’in sünnetine uymaya, akrabalara iyilik etmeye, onların sıkıntılarına katlanmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diş fırçası kullanırken dişlerinin kanadığını görmek, günahlardan kurtulmaya veya halkın gıybetini yapmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diş fırçası kullanmak, lüzumsuz söz söylemekten kaçınmaya, borç ödemeye, günahlardan temizlenmeye, sözünü yerine getirmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçası kullandığını görmek, kişiyi Allah’a (c.c) yaklaştıracak amellere, küfürden sonra iman etmeye, eşinin hamile kalmasına, eşler arasındaki şefkat ve ilgiye işarettir.

Bekâr bir kadın rüyada diş fırçası kullandığını görse, evlenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak, yakın akrabalara olan düşkünlüğü işaret eder. Kişinin akrabalarını korumak için elinden gelen her gayreti gösterdiğini rivayet eder. Ancak İslam alimleri akrabalarına düşkün olan kişinin kendini fazlasıyla heba etmemesi gerektiğini, her şeyin Allah'ın takdiri olduğu üzerine yorumlar yapmışlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak, çocukların, anne veya babanın kişinin kanatlarına almak istemesi şeklinde yorumlanır. Aşırı sevgi gösterildiği manasına gelir. Rüyada diş görmenin diğer hikmetleri ise sahip olunan şeye verilen değeri gösterir. Bu rüyayı gören kişilerin çoğunlukta küçük şeylerle mutlu olabildikleri şeklinde yorumlamalar yapılmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak, rüya sahibinin temizliğe ve çalışma prensiplerine fazlasıyla değer vererek hayatını prensipleri doğrultusunda yaşayacağına yorumlanır. Rüyasında diş fırçaladığını gören kimse, iş hayatında verdiği hassasiyet ile rakiplerini saf dışı bırakarak, mantıkları çerçevesinde olaylara yaklaşır. Bu rüya bazen de kişinin temizliğe önem veren, fazla hassas, mükemmeliyetçi, yapılan hataları hoşnut karşılamayan yapıya sahip olup son derece ciddi olduğuna tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada diş fırçalamak, diş fırçalamak rüyası kişinin yaşayacağı hayat tarzına, iş hayatında disiplinli oluşuna, oluşan durumlara pozitif gözlerle bakışına yorumlanır. Rüyasında diş fırçaladığını gören kimse, ticari anlamda son derece başarılı, öz verili, kararlı, girdiği her işten mutlu sonuç alan kimsedir. Rüyada diş fırçalamak, bazen de duyulacak güzel söze, hoşnut olmaya, alınan kararları sonuna kadar ifşa etmeye tabir edilir. Bu rüya bazen de çıkılan yoldan galibiyetle sonuç almaya, zaferlerin artmasına, yaşanacak güzel olaylara işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalayan Birini Görmek

Rüyada diş fırçalayan birini görmek, bu rüya kişinin iş hayatına fazla önem vererek çalışma hayatını her şeyden üstün göreceğine yorumlanır. Rüyasında diş fırçalayan birini gören kimse, o kişiye karşı vefa borcunu ödeyerek yapılan iyilikler karşısında sessiz kalmayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalarken Kan Görmek

Rüyada diş fırçalarken kan görmek, bu rüya kişinin aceleci davranışları yüzünden istenmeyen hatalara yer vererek şansını körelteceği ne yorumlanır. Rüyasında diş fırçalarken kan gören kimse, girdikleri işlerde hayal kırıklığı yaşayarak kendisine güvenen insanlara karşı pasif duruma düşecektir. Bu rüya bazen de yanlış kurulan dostluklara, üzücü olaylarla karşı karşıya kalmaya ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalarken Kan Tükürmek

Rüyada diş fırçalarken kan tükürmek, kişinin içinde beslediği hislerini dışa vurmasına, yapılan kötülükler karşısında sessizliğini bozmasına yorumlanır. Rüyada diş fırçalarken kan görmek ve  tükürmek, bazen de içinizdeki duyguların dışa dönük olmasına, manevi olarak huzur bulmaya işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalarken Diş Düşmesi Görmek

Rüyada diş fırçalarken diş düşmesi görmek, rüyasında diş fırçalarken dişinin düştüğünü gören kimse, hayal kırıklığı yaşayarak büyük umutlar besleyerek girdiği işte başarısız sonuçlar alır. Bu rüya bazen de atılan yanış adımlara, aceleci davranışlar sergilemeye, rızkın ve kısmetin kapanmasına sebep verecek hatalar içine düşmeye ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Temizlemek

Rüyada diş temizlemek, bu rüya kişinin huzursuz olmasına sebep verecek olayları ört bas etmeye çalışarak rahata erme amacı güdeceğine,  bu anlamda ter dökerek hem ailesini hem de sevdiklerini kendisinden uzak eyleyeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçası Görmek

Rüyada diş fırçası görmek, rüyayı gören kişinin kazanç ve kısmet kazançlarının sonuna kadar açık olup rızkının her daim açık olacağına, kazançlarını etkin kılmak için mücadele içine gireceğine yorumlanır. Rüyada diş fırçası görmek, bazen de yolculuğa çıkmaya, nasibin ve kısmetin peşinden koşmaya, mutlu sürecek iş hayatına işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Yaptırmak

Rüyada diş yaptırmak, rüyayı gören kişinin ticari kazançlarını etkin kılmak için bulunduğu ortamdan sıyrılarak nasibinin peşinde koşacağına yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler sık sık seyahat içinde olup bir çok kimseyle birlikte olacaktır. Rüyada diş yaptırmak, bazen de yeniliklere açık olmaya, hayatınızı renkli kılacak etkinlikler içinde olmaya, başarılı sürecek hayata işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada diş fırçalamak, kişinin titizliğe ve temizliğe önem verip İslamiyetin ön verdiği şekillerde hayatını devam ettireceğine, hak ve hukuka bağlı kalacağına yorumlanır.

rüyada diş fırçalamak, yapılan ibadetlere, iyilik yapmaya, hoş görüye, barışçıl kimselere yorumlanır. Rüyasında diş fırçaladığını gören kimse, inançlarını vakıf kılmak için ilim sahibi kimselerden yardım görerek eksik olduğu bir çok konular hakkında bilgi sahibi olur.

İmam Nablusi Yorumu, rüyada diş fırçalamak, mekruh kötü olan bir şeyin ortadan kalkarak rahata ermeye, maddi ve manevi zorlukların son bulmasına, hayırlı alınacak habere işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak rüyayı gören kimsenin işinde titizlenen, yaptığı her işin kusursuz olmasını isteyen, hataya hoş görü göstermeyen bir insanın yanında çalışmak zorunda kalacağınıza ve bu yüzden bazı sıkıntılar yaşayacağınıza işaret eder. Rüya sahibi yaptığı işin en iyisi olmasını istediğine ve başarıları ve işindeki yüksek performansı sayesinde herkesin güvendiği ve tercih ettiği bir insan olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak, rüya tabircileri tarafından farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Rüyada diş temizlemek, yüksek makama erişmek anlamına gelmektedir ve genel olarak çok hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak Rüyada diş fırçalamak, rüya sahibinin çok para kazanacağına işaret eder. Kişinin iş hayatında yükseleceği ve büyük paralar kazanacağı anlamına gelir. Rüyada diş fırçalamak, rüya sahibinin taşıdığı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak Ne Anlama Gelir?
Rüyada dişlerini fırçalamak veya temizlemek hayra alamet etmez. Bazı âlimlere göre düşlerin arasını temizlerken bir şey çıkarmak rüya sahibinin akraba veya eşinden bir şey alacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişleri misvakla temizlediğini görmek rüya sahibinin yakınlarından, akrabalarından veya ailesinden birine bir iyilik edeceğine işaret eder. Rüya sahibi sıkıntısı olan bir yakınının sıkıntılarına katlanarak ona yardım edecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada misvakla diş temizlemek gereksiz söz söylemekten kaçınmaya işarettir. Ayrıca misvakla diş temizlemek rüya sahibinin varsa borcunu kolaylıkla ödeyeceğinin de habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişleri Fırçalamak
Rüya içerisinde dişleri fırçalamak; rüyayı gören bireyin yaşamında ve işinde hassaslık ve titizlikle, yapmış olduğu her işin kusursuz olmasını arzu eden ve yanlışa hoşgörü göstermeyen biri şeklinde ifade edilir. Rüyayı gören birey yapmış olduğu işin en iyisini istemektedir. Bu kişi, mükemmeliyetçi, toplu, temiz birey şeklinde de tanımlanabilir. Rüya sahibi bu şekilde başarılarını katlayacaktır. Kişi işinde gösterdiği yüksek performansı sayesinde herkesin gönül rahatlığıyla güvendiği ve tercih ettiği biri olacaktır. Bu birey kazanmış olduğu paranın hakkını da son kuruşuna dek vermek isteyen biridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçalamak, diş fırçalamak rüyası işinde son derece titiz yaptıkları ile her daim kendisinden söz ettirmeyi başaran özelliğe sahip olup insanların gözünde değerinin kat ve kat artacağına yorumlanır. Rüyasında diş fırçaladığını gören kimse, aynı zaman da bağışlayıcı özelliğe sahip olup manevi duygusu yüksek kimsedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak Görmek
Rüyada diş fırçalamak rüya sahibi için hayırlıdır. Rüyada dişlerinizi fırçaladığınız görmeniz; dini vecibelerinizi yerine getireceğinize, takva sahibi bir kimse olacağınıza ve peygamber efendimiz(s.a.v) sünnetine uyacağınıza işaret eder.
Rüyada diş fırçası kullandığınızı görmeniz; rüya sahibinin Allah’ın sevgili bir kulu olacağına, Allah’a yaklaştıracak ameller işlemesine, günahlarından arınmasına, sözünü yerine getirmesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak Görmek
Rüyada diş fırçalamak rüya sahibi için hayırlıdır. Rüyada dişlerinizi fırçaladığınız görmeniz; dini vecibelerinizi yerine getireceğinize, takva sahibi bir kimse olacağınıza ve peygamber efendimiz(s.a.v) sünnetine uyacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş fırçası kullandığınızı görmeniz; rüya sahibinin Allah’ın sevgili bir kulu olacağına, Allah’a yaklaştıracak ameller işlemesine, günahlarından arınmasına, sözünü yerine getirmesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak Görmek
Rüyada diş fırçalamak görmek, rüyada dişlerini temizlemek ya da fırçaladığını görmek hayırlı olmayan rüya tabiridir. Ünlü rüya alimimiz Cabir’ül-Magrîbî’ye göre bir kimsenin rüyasında dişlerinin arasını temizlediğini görmesi yakın akrabalarından ya da hane içerisinden birinde yardım alacağına işarettir. Aynı zaman da Diş aralarını  temizlemek ve ayıklamak  temizliğe ve mekruh olan bir şeyin ortadan kaldırılmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak
Rüyada diş fırçalamak, hayatında ve işlerinde titizlik gösteren yaptığı her işin kusursuz olmasını amaçlayan hatayı hoş görüyü kabullenmeyen mükemmeliyetçi toplu düzenli insanlara işaret eder. Bu kişiler toplum arasında örnek gösterilen insanların güvendiği kişilerdir. Bazen de rüyada diş fırçalamak ya da temizlemek bazen de bir şeyi ört bas etmeye çalışmak olarak tabir edilir. Rüya sahibinin kendisini huzursuz eden, duyulduğu zaman başının ağrımasına neden olacak olan bir şeyden kurtulmak için bir hayli zorlanacağı ve ter dökmesi gerekeceği şeklinde de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak

 Rüyada diş fırçalamak, akrabaları korumaya, onları gözetmeye çalışmaya rivayet edilir. Rüya sahibinin dişlerini fırçaladığını görmesi, hasta veya maddi geliri düşük bir akrabasını korumaya alacağını gösterir. Rüya sahibinin durumu iyiyse, akrabalarını muhakkak kontrol etmesi gerektiği söylenir. Çünkü tabirciler, esasında bunun bir adak olabileceğine de işaret ederler.

 Yani rüya sahibine verilmiş görev olduğuna hikmet edilmiştir. Rüya sahibinin mutlaka akrabalarını araştırması ve sıkıntı çeken kişileri bularak, maddi ve manevi destek vermesi tavsiye edilmiştir. Rüya sahibinin herhangi bir şey yapmaması, sorunların daha fazla büyümesine neden olabilir. Yine rüyayı gören kimsenin, iyi bir durumu kötüye çevirmesine işaret edilir. Rüyada diş fırçalamanın hikmeti faziletleri böyledir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Fırçalamak
Diş fırçalamak temizlenmeyi, arınmayı, işleri yoluna koymayı işaret eder. Rüyada dişlerini fırçaladığını gören kişi, sıkıntılarından kurtulmak için bir gayret içine girmiştir. Rüyasında dişlerinin temizliğiyle uğraşan kişilerin titiz hatta bazen evhamlı kişiler olduğu, her işi ince eleyip sık dokuyan bir yapıya sahip oldukları söylenir.
Diş fırçalamak ayrıca rüyayı gören kişinin bir şeyleri saklamaya, örtbas etmeye çalıştığı biçiminde de yorumlanabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

463 Aktif
2 Üye ve 461 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4158
Dün : 21898
Toplam : 48084346
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...