Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
2.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada muhabbet kuşu görmek, eşiniz için özlem duyduğunuzu veya özlediğinizi gösterir. İki muhabbet kuşu görürseniz, ortaklığın önemini sembolize eder. Birbirinizi önemsemeyi hatırlamanız gerekir. Rüyada bir muhabbet kuşu görmek, size bir mesajın iletildiğini gösterir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

102 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
"Rüyada muhabbet kuşu görmek alimler tarafından güzel olaylara vesile olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada muhabbet kuşu yakalamak ise kısmet kapılarının açılması manasına gelmektedir. Rüyada çok sayıda muhabbet kuşu görmenin anlamı ise daha farklı yorumlanmaktadır. İşte, rüyada muhabbet kuşu yakalamak ve görmek tabiri"

Rüyada muhabbet kuşu görmek iki duruma işaret eder. Birisi uzak bir yerden gelecek çok güzel bir haber, öteki insanların rüya sahibinin hoş sohbetine doyamaz olması. İkisine de baktığımızda, rüya sahibi için güzel anlamlara işaret eder. Muhabbet kuşu sadece bunlara işaret etmez. Daha farklı manaları da vardır.

Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyada muhabbet kuşu görmek, erken gelecek bir habere delalet eder. Bu haberin güzel olacağına yönelik yorumlar yapılmıştır. Muhabbet kuşu görmenin aynı zamanda saygıya işaret ettiği tabir edilir. Rüya sahibinin hoş sohbet birisi olması hasebiyle, insanlar kendisini dinlemeyi severler. Rüyada muhabbet kuşu gören kişi uzak diyarlarda ilginç ama mutlu olacağı bir haber alabilir. Muhabbet kuşu görmek rüya tabiri olarak mutluluk ve huzur getirir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Yakalamak

Rüyada muhabbet kuşu yakalamak, kısmet kapılarının açılması manasında gelir. Muhabbet kuşunu yakaladığını gören kimse insanlarla ikili ilişkilerinde çok becerikli bir hale gelir. Rüyada muhabbet kuşunu yakaladığını gören kişinin rüyasının hayra alamet eder. Hem rüyanın sahibini hem de etrafındakileri mutlu eder. Haberlerin güzel olacağı anlamına gelir. Uzakta olan bir kardeş, abla, anne veya baba varsa, onların tez zamanda geleceğine işaret eder.

Rüyada Mavi Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyada mavi olan bir muhabbet kuşu görmek, kişinin hayat telaşının biteceği anlamına gelir. Yani işleri acele olmaktan çıkar. Alimler rüya sahibinin daha sakin bir yapıda olması halinde kazanç elde edeceğini, aktarırlar.

Rüyada mavi muhabbet kuşu huzur ve sessizlik manasına gelir. Sebat, sakinlik, rahatlık mavi muhabbet kuşuyla ilişkilendirilir. Bu rüyayı görenlerin 40 gün içinde huzurlu yaşama kavuşacağı rivayet edilir. Mavi muhabbet kuşunun öldüğünü görmek ise sorun çıkacağı anlamına gelir.

Rüyada Muhabbet Kuşunun Öldüğünü Görmek

Bu rüya tabirciler tarafından olumsuz olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin erken bir hareket yaparak her şeyini kaybedebileceği tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Sebat etmek yerine, hırsa kapılır. Kendini kaybettiği için büyük mal kaybına uğrayabilir.

Rüyada muhabbet kuşunun öldüğünü gören kişini insanlarla arası çok çabuk bozulur. İnsanlar onu sevmez hale gelirler. Bu rüya sahibinin yeterince dua etmemesinden kaynaklanabilir. Alimler rüyanın sahibinin dudaklarından duayı eksik etmemesi gerektiğini belirtirler.

Rüyada Muhabbet Kuşunu Kaybetmek

Rüyasında muhabbet kuşunu kaybettiğini gören kimse, tehlikeli bir işe kalkışabilir veya değerli bir eşyasını kaybedebilir. Rüyada muhabbet kuşunu kaybeden kişinin daha çok dikkat etmesi gerekir. Rüyasında muhabbet kuşunu kaybettiğini gören kişi, anne veya babasına karşı karşı çıkmış olabilir. Rüya tabircileri herhangi bir büyüğe saygısızlık yapılmışsa bunun hemen telafi edilmesini iletirler. Rüya sahibinin telafi etmemesi halinde büyük bir yıkıma uğrayabileceği üzerine çeşitli birçok yorum bulunur.

Rüyada Muhabbet Kuşunu Öpmek

Rüyada muhabbet kuşunu öptüğünü gören kimse, çok sevdiği bir kimseye kavuşabilir manasına gelir. Kişinin sevdiği kim olursa olsun, yakın zamanda beklenen buluşma gerçekleşir ve hasret biter. Rüyada muhabbet kuşunu öpmek, akılla değil kalple hareket edildiğini gösterir. Rüya tabircileri, rüyada muhabbet kuşunu öptüğünü gören kimsenin, biraz daha aklıyla hareket etmesi gerektiği konusunda görüş bildirirler.

Rüyada Hasta Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyasında hasta bir muhabbet kuşunu görmek, belada veya sıkıntıda olan bir kimseye işaret eder. Bu kişi yakın akrabalar, ağabey, kardeş, abla, anne, baba, amca, dayı olabilir. Eş dostlarda olabilir. Bu kişinin kim olduğuyla ilgili düşünülmelidir. Rüyada hasta muhabbet kuşu gören kişinin akrabalarını ziyaret etmesi üzerine alimler tavsiyelerde bulunurlar. Hasta olan kişinin, rüya sahibinin yardımına manevi maddi ihtiyacı olabilir.
RÜYADA MUHABBET KUŞU GÖRMEK

Rüyasında muhabbet kuşu gören kişinin genellikle bir haber bir havadis alacağı düşünülür. Bu haber de yine genellikle müjdelidir. Tabii muhabbet kuşunun görülüş şekline göre bu değişebilir. Yine de temel olarak hayırlı olan bu rüyaya göre kişi isteklerinin, dileklerinin yerine geleceğine dair mutlu haberler alabilir ve buna bağlı olarak işlerinin iyi gidecektir, ailesiyle keyifli ve huzurlu zamanlar geçirecektir.
RÜYADA MUHABBET KUŞUNUN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyasında kendisinin veya başkasının muhabbet kuşunun öldüğünü gören kimsenin kısa sürecek bir üzüntü yaşayacağı rivayet olunmaktadır.
RÜYADA MUHABBET KUŞU YAVRUSU GÖRMEK

Rüyasında yavru bir muhabbet kuşu gören kişinin bol kazanç elde edeceği işlere gireceğine, duygusal ilişkisinin yolunda gideceğine, sefaletten kurtulacağına işarettir.
RÜYADA MUHABBET KUŞU YUMURTASI GÖRMEK

Rüya sahibinin gelecekte çok varlıklı biri olacağına ve hayattaki tüm hedeflerine ulaşacağına yorulur. Rüyasında muhabbet kuşu yumurtası gören kişi, ileride ununu eleyip, eleğini asma zamanı geldiğinde, hiçbir şey düşünmeden, bacaklarını uzatıp, tüm sorunlardan arınmış ve rahat edeceği bir hayata kavuşmuş olmak için şimdiden bunun alt yapısını oluşturuyor demektir.
RÜYADA 3 TANE MUHABBET KUŞU GÖRMEK

Rüyada 3 tane muhabbet kuşu görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, aile hayatındaki sorunların çözüme ulaşacağına ve rahat bir nefes alacağına, kendi kendine yetecek güzel kadar para kazanmaya başlamaya ve aklını iyi ve güzel şeyler ile meşgul etmeye tekabül etmektedir.
RÜYADA MUHABBET KUŞUNUN KAÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek, beklediği haberin gelmeyeceğine, moralinin bozuk olacağına delalet eder. Samimi olduğu bir arkadaşıyla ters düşeceğine, aralarının açılacağına alamet edilir. Hayal kırıklığı yaşayacağına, zor ve sıkıntılı bir döneme gireceğine ve bu süreçte yıpranacağına ve üzüleceğine işaret eder.
RÜYADA BİRDEN FAZLA MUHABBET KUŞU GÖRMEK

Bir eğlence ortamında olmaya güzel ve keyifli vakit geçirmeye, oradaki insanlarla sohbet etmeye ve dostluk kurmaya delalet eder. Rüyada birden fazla muhabbet kuşunu gökyüzünde uçarken görmek, başarılı ve uyumlu insanları kendine örnek almak ve onların gittiği yolu takip etmek demektir. Rüyada birden fazla muhabbet kuşunu kafeste bir arada görmek, olanakların yetersizliği nedeniyle mutlu, özgür ve başarılı olmanın imkansız hale gelmesine ve kısıtlanmaya işaret eder.
RÜYADA MUHABBET KUŞU GÖRMEK İLE İLGİLİ RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Muhabbet Kuşu Beslemek
Rüya sahibinin sıkı sıkıya uyduğu ve asla taviz vermediği düşünce ve inançları olarak tabir edilir. Rüya sahibi hayattaki değerlerine çok bağlıdır ve her gün bunları hatırlayarak ve bunlara uyarak yaşıyor demektir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Kaçırmak
Büyük uğursuzluk ve kötülük olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin başına en olmadık dertler açılacağı, olmadık musibetler geleceği ve büyük bir yıkım yaşanmasına neden olacağı anlamına gelir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Kakası Görmek
Hayır getirecek yeni bir başlangıç yapma imkanı elde etmek anlamına gelir. Geleceğe olumlu şekilde etki edecek bir olaya ya da işe dahil olmak demektir. Rüyada arabanın camına muhabbet kuşu kakası damlaması, rüyayı gören kişinin parasal konuda bir müjdeyle karşılaşması demektir. Rüyada sokakta yürürken kafaya muhabbet kuşu kakası gelmesi, kişinin keyfini yerine getirecek, gülüp geçeceği komik ve eğlenceli bir olayla karşılaşmasıdır. Anlık yani kısacık sürecek bir sevinç yaşamaya işaret eder. Rüyada muhabbet kuşu kakası toplamak, yaşamdan beklentilerin artacağına işaret eder.

Rüyada Muhabbet Kuşu Ötmesi
Gidilecek bir misafirlikte, düğünde, nikahta, yemekte, eğlencede yani bir davette hoş ve güler yüzle karşılanmaya ve bundan büyük memnuniyet duymaya delalet eder. Rüyada yavru muhabbet kuşunun ötmesi, bir işte beklenilenden önce yaşanacak önemli bir gelişmedir. Rüyada ölü muhabbet kuşunun ötmesi, rüyayı gören kişinin engele takılmış bir nasibinin önünün açılmasıyla birlikte o nasibi alması demektir. Rüyada hasta muhabbet kuşunun ötmesi, onulmaz denilen yaraların, hastalıkların iyileşmesi, acıların dinmesi ve her şeyin yavaş yavaş düzene girmesi anlamına gelir.

Rüyada Sarı Muhabbet Kuşu Görmek
Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek sizin hakkınızda iyi düşünmeyen ve aklınızla oynamaya çalışan bir insana, mutsuz olup yalnız kalacağına ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir. Art niyetli kimselerin ilişkilerine müdahale edip bozmaya çalışacaklarına işaret eder.

Rüyada Mavi Muhabbet Kuşu Görmek
Rüyada mavi muhabbet kuşu görmek kişinin kendi ayakları üzerinde duracağına, sıkıntıdan kurtularak rahata ereceğine ve yaşam kalitesinin artacağına alamet olur.

Rüyada Beyaz Muhabbet Kuşu Görmek
Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek, hayra yorulur. Rüyasında beyaz muhabbet kuşu gören kimsenin çektiği zahmetlerden sonra hayalini kurduğu paraya, vakti geldiğinde kavuştuğu mülke, sorunların ardından düşlediği huzur ve mutluluk dolu hayata delalet eder.

Rüyada Muhabbet Kuşuyla Konuşmak
Rüyasında muhabbet kuşuyla konuştuğunu gören birinin insanlarla iletişiminin çok güçlü olduğuna delalettir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Öpmek
Çok sevilen bir kimsenin gelmesine, ona sarılmaya ve o kişiye kavuşmanın mutluluğunu yaşamaya yorulur. Rüyada huysuz ve çirkin bir muhabbet kuşu öpmek, ikna edilmesi başkalarınca mümkün olmayan sert mizaçlı bir kimseyi ikna etmeyi ve yumuşatmayı başarmaktır. Rüyada yabani muhabbet kuşu öpmek, insanlara karşı uzak duran ve onlara ön yargıyla bakan bir kimseye ön yargılarını kırmasına vesile olacak bir davranışta bulunmak ya da bu şekilde bir adım atmak suretiyle kazanmak anlamına gelir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Çiftleşmesi Görmek
Rüya sahibinin rüyasında muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmesi, eşler arasındaki bağlılığa, aşka, iyi geçime ve aynı zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder. Farklı bir rüya tabirine göre rüyada rengarenk muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmek, rüyayı gören kişinin yaşamının çok yönlü olarak değişeceğine yorulur.

Rüyada Dişi Muhabbet Kuşu Aldığını Görmek
Rüyada dişi muhabbet kuşu hediye almak, erkek rüya sahipleri için cefakar, sadık, temiz, titiz, usturuplu ve çalışkan bir eşe alamet eder.

Rüyada Erkek Muhabbet Kuşu Aldığını Görmek
Rüyada erkek muhabbet kuşu hediye almak da bayan rüya sahipleri için üstün vasıfları olan, saygıdeğer, mert, özü sözü bir eş demektir.

Rüyada Yavru Muhabbet Kuşu Aldığını Görmek
Rüyada yavru muhabbet kuşu hediye almak, meşakkat ve sabır gerektirecek buna karşın ileride keyfi sürülecek bir işe kalkışmaktır.

Rüyada Muhabbet Kuşu Yıkadığını Görmek
Hiçbir kötü niyet taşımadan tam aksine tüm iyi ve üstün niyeti kullanarak bir işe girişmeye fakat tabiri caizse kaş yapayım derken göz çıkarmaya ve yararlı olmak isterken zarara neden olmaya işaret eder. Rüyada mutfakta muhabbet kuşu yıkamak, aile bütçesine olumsuz şekilde yansıyacak bir harcama yapmak anlamına gelir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Yakalamak
Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını gören kişi yakın bir zamanda kısmet bulacak ve şans kapısını çalacak demektir. Ayrıca rüyayı gören kişi bir olanak yakalayacak ve bu fırsat sayesinde mutluluk, kazanç sağlayacak demektir.
Rüyanızda muhabbet kuşu gördüyseniz haberler yolda demektir.
Rüyanızda muhabbet kuşu gördüyseniz haberler yolda demektir.

Güzel ve hayırlı haberlere yorulan muhabbet kuşu, rüya sahibinin hoş sohbet ve sevilen bir kişi olduğuna yorulur. Hayırlara yorulan muhabbet kuşu, güzel haberlerin geleceğini ve rüya sahibinin işlerinin yoluna koyacağını delalet eder.
Rüya da muhabbet kuşu beslemek rüya sahibinin sağlam ve asla taviz vermediği inançlarını temsil eder.
Rüya da muhabbet kuşu beslemek rüya sahibinin sağlam ve asla taviz vermediği inançlarını temsil eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşu görmek, konuşmayı seven, yakınlık ve yarenlik gösteren arkadaş canlısı bir kişi tanımlanır. Bekar bir kimsenin Rüyasında muhabbet kuşunu görmesi rüya sahibinin evleneceğine ve yeni bir yuva kuracağına yorumlanır. Bazen rüyada muhabbet kuşu görülmesi toplantı yapılacağı anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada muhabbet kuşu görmek, toplanmayı ve şirket kurmayı seven birtakım kimselere delalettir. Kişinin rüyada muhabbet kuşu görmesi, uzak bir yere sefer yapacağı ve salimen evine döneceği anlamına da gelmektedir. Muhabbet kuşu hayır ve müjdeye de delildir. Muhabbet kuşunun gelip başına konduğunu görmek, devlet ve nimete ermeye işaret etmektedir.

Evcil bir kuşu türü olan muhabbet Kuşu alımlı ve düzgün konuşan bir kadın veya çocuğa da işarettir. Bazı yorumcular, rüyada görülen Muhabbet Kuşunu, filozof ve düşünürle; Muhabbet Kuşunun yavrusunu da, böyle bir şahsın çocuğu ile yorumlamıştır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yakalamak

Muhabbet kuşunu yakaladığını gören rüya sahibi üzüntü, keder ve sıkıntılardan kurtulacağı ve kendisini mutlu edecek bazı gelişmelerin yaşanacağına tabir edilir. Rüyada muhabbet kuşu yakalamak, devlet kurumlarından gelecek hayır ve bereket ile rüya sahibinin rızkının genişliğine işarettir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
tatlı dilli bi sevgili yada eştir
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatı ile ilgili çok güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur. Rüyada mavi muhabbet kuşu görmek rüya sahibinin alacağı bir haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder. Mavi muhabbet kuşu aynı zamanda mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağı anlamına da gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Muhabbet Kuşu Görmek

Yeşil muhabbet kuşu, rüya sahibinin büyük bir kazanca nail olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada yeşil muhabbet kuşu, rüyayı gören kişi için beklediği bir makam yükselmesinden veya girmek istediği bir işten çok daha iyi yerlere geleceğine yorumlanır. Rüya sahibinin yapacağı işlerde kazançlı çıkağını ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Muhabbet Kuşu Görmek

Kafeste görülen sarı muhabbet kuşu, sıkıcı bir ilişkiye çağrışım yapar. Rüyanızda dalda yahut elde sarı muhabbet kuşu görmeniz ise sevinçli bir haberin geleceğine işaret sayılır. Bazen aile ferdinden küçük kız çocuğu olarak yorumlanır. Bazen da geveze, kıskanç güzel bir kadın olarak tanımlanır. Kimi zaman da, sarı muhabbet kuşu umutsuz bir aşka işaret eder. Kimi zaman ise şöhret sahibi olunacağına hükmedilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyada görülen beyaz muhabbet kuşu, ziynet eşyalara, taca, erkek yahut kadınlara ve sevimli çocuklara delalet eder. Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatı ile ilgili bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır. Aynı zamanda, rüya sahibinin, uzun zamandan beri içinde bulunduğu sorunlardan kurtulacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Muhabbet Kuşu Görmek

Yavru muhabbet kuşları sevinçli haberlere, sözü dinlenen kimselere işaret eder. Rüyanızda yavru muhabbet kuşu görmeniz mutluluk, keyif, ağız tadı, bolluk, bereket ve kısmet şeklinde tabir edilir. Rüyasında muhabbet kuşunun yavrusunu gören kişi güzel ve mutluluk verici olaylar yaşayacak, sürpriz gelişmeler yaşayacaktır. Yavru muhabbet kuşu aynı zamanda sevinçli haberler almaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kafeste Muhabbet Kuşu Görmek

Kafeste görülen muhabbet kuşu, düzgün konuşan, doğru sözlü, isabetli görüşleri olan bir arkadaşa işaretle birlikte güzel sesli, akıllı, ileride hafız olacak bir evlada da işarettir.

Muhabbet kuşu rüyası, zengin bir kimseye veya şakacı ve güzel konuşan bir kadına işaret eder. Bazen de, türkü ve şarkı söyleyen, müzik aleti çalan bir kimseye işaret eder. Kafeste çırpınan bir muhabbet kuşu görmek, üzüntü ve kedere işarettir

Yetki ve makam sahibi bir kimsenin, kendi kafesinde güzel sesli bir muhabbet kuşunun olduğunu görmesi, akıllı ve tedbir sahibi bir danışman veya yardımcıya işarettir. Bazen kafeste muhabbet kuşu görülmesi, dili yüzünden sıkıntıya düşmüş bir insana işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yumurtası Görmek

Muhabbet kuşu yumurtası, kolaylıkla elde edilen rızka işarettir. Rüyada muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek, çocuk ile tabir olunur. Bazı kere de rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmeniz, güzel kadınlara, hısım, akraba ve dostların bir araya toplanmalarına ve para biriktirmeye delalet eder. Rüya sahibinin gelecekte çok varlıklı biri olacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Sevmek

Muhabbet kuşunu sevmek, şeref ve itibara, mal ve dünyalık kazanmaya işarettir. Rüyada muhabbet kuşu sevmek, eve yada iş yerine misafir geleceğine işarettir. Aynı zamanda rüya sahibinin sıkıntı ve üzüntüden, yoksulluk ve çaresizlikten kurtulacağını gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Almak

Rüyada muhabbet kuşu almak veya kendisine bülbül hediye almak, güzel sesli, akıllı, etkili konuşan bir evlat ve arkadaşla yorumlanır. Evlenmek arzusunda olan bir kimsenin rüyasında muhabbet kuşunu aldığını görmesi, hayra işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Tutmak

Evindeki bülbülün öldüğünü veya uçup gittiğini görmek, evlat veya arkadaşını kaybetmeye işarettir. Rüyada muhabbet kuşu tutmak, üzüntü, keder ve sıkıntıyı def etmeye, borcunu ödemeye ve bu yüzden sevinç duymaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşunun etinden yemek, varlıklı kişilerden gelecek menfaate delalet eder.

Rüyada birçok muhabbet kuşuna sahip olduğunu görmek, reislik ve mala delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşlarını beslemek, bir yerde yönetici olmaya delalet eder.

Bir kimsenin rüyada muhabbet kuşunun sesi işittiğini görmesi, üzüntü ve kederden kurtuluşa delalet eder ve hayra erişir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda muhabbet kuşu gördüyseniz haberler yolda demektir.
Rüyanızda muhabbet kuşu gördüyseniz haberler yolda demektir.

Güzel ve hayırlı haberlere yorulan muhabbet kuşu, rüya sahibinin hoş sohbet ve sevilen bir kişi olduğuna yorulur. Hayırlara yorulan muhabbet kuşu, güzel haberlerin geleceğini ve rüya sahibinin işlerinin yoluna koyacağını delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya da muhabbet kuşu beslemek rüya sahibinin sağlam ve asla taviz vermediği inançlarını temsil eder.
Rüya da muhabbet kuşu beslemek rüya sahibinin sağlam ve asla taviz vermediği inançlarını temsil eder.

Daha da açıklayıcı olmak gerekirse rüya sahibinin gerçek yaşamdaki bazı değerlerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu ve bu değerlerine uygun yaşadığını gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşunuzu kaybettiğinizi görürseniz çok sevdiğiniz biriyle iletişiminiz kesilecek demektir. Birazcık dikkat etmekte fayda var.
Rüyada muhabbet kuşunuzu kaybettiğinizi görürseniz çok sevdiğiniz biriyle iletişiminiz kesilecek demektir. Birazcık dikkat etmekte fayda var.

Gerçek hayatta çok sevdiğiniz birinden haber alamamaya ve ulaşamamanıza rivayet eder aslında. Diğer bir rivayete göre de rüya sahibinin kişisel sorunlarının ortaya çıkacağıdır.
Mavi muhabbet kuşunun kaybolduğunu görmek ise, aile içerisinde yaşanabilecek olan sorunlara delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer rüyanızda öten bir muhabbet kuşu görüyorsanız bu, gidilecek olan düğün, eğlence ya da misafirlikte hoş karşılanmaya ve bu durumdan memnun kalınacağına delalet eder.
Eğer rüyanızda öten bir muhabbet kuşu görüyorsanız bu, gidilecek olan düğün, eğlence ya da misafirlikte hoş karşılanmaya ve bu durumdan memnun kalınacağına delalet eder.

Yavru bir muhabbet kuşunun öttüğünü görürseniz bir işle ilgili beklenenden önce gerçekleşecek olan gelişmeyi gösterir.
Eğer ölü bir muhabbet kuşu rüyanızda öttüyse, rüya sahibinin gerçek hayatta önüne engel takılmış nasibine ulaşacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşlarının çiftleştiğini gören rüya sahiplerinin, eşleriyle arasındaki bağlılığının kuvvetleneceğine yorulur.
Rüyada muhabbet kuşlarının çiftleştiğini gören rüya sahiplerinin, eşleriyle arasındaki bağlılığının kuvvetleneceğine yorulur.

Aynı zamanda aşka, yeni doğacak çocuğa ve iyi bir geçime delalet eder. Eğer rengarenk muhabbet kuşlarının çiftleştiğini gördüyseniz, gerçek hayatta rüya sahibinin hayatının çok yönlü değişeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşu görmek, haber anlamına gelir. Rüya sahibinin alacağı güzel ve hayırlı bir habere delalet eder. Rüya sahibinin hoş sohbet oluşuna, tatlı diline, insanlarla muhabbette olduğuna tabir edilir. Rüyada muhabbet kuşu görmek hayırlara işaret eder. Rüya sahibinin dileklerinin gerçekleşmesine, işlerinden hayır görmesine, aile içinde keyfinin yerinde olmasına ve arkadaşları ile hoş sohbet kalmasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yakalamak

Büyük bir şans ve kısmet bulmak anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatını olumlu yönde etkileyecek bir fırsat yakalaması şeklinde değerlendirilir. Rüya sahibinin eline büyük bir iş olanağı geçecek ve bu fırsat, kendisini bir ömür ihya etmeye yetecek kadar fayda ve mutluluk getirecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Beslemek

Rüya sahibinin sıkı sıkıya uyduğu ve asla taviz vermediği düşünce ve inançları olarak tabir edilir. Rüya sahibi hayattaki değerlerine çok bağlıdır ve her gün bunları hatırlayarak ve bunlara uyarak yaşıyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yumurtası Görmek

Rüya sahibinin gelecekte çok varlıklı biri olacağına ve hayattaki tüm hedeflerine ulaşacağına yorulur. Rüyasında muhabbet kuşu yumurtası gören kişi, ileride ununu eleyip, eleğini asma zamanı geldiğinde, hiçbir şey düşünmeden, bacaklarını uzatıp, tüm sorunlardan arınmış ve rahat edeceği bir hayata kavuşmuş olmak için şimdiden bunun alt yapısını oluşturuyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Kaçırmak

Büyük uğursuzluk ve kötülük olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin başına en olmadık dertler açılacağı, olmadık musibetler geleceği ve büyük bir yıkım yaşanmasına neden olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuş Görmek

Mutluluk, keyif, ağız tadı, bolluk, bereket ve kısmet şeklinde tabir edilir. Rüyasında kuş gören kişi güzel ve mutluluk verici olaylar yaşayacak, yeni arkadaşlıklar edinecek, sürpriz gelişmeler yaşayacaktır. Rüyada kuş görmek aynı zamanda temiz haberler almaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Kakası Görmek

Hayır getirecek yeni bir başlangıç yapma imkanı elde etmek anlamına gelir. Geleceğe olumlu şekilde etki edecek bir olaya ya da işe dahil olmak demektir. Rüyada arabanın camına muhabbet kuşu kakası damlaması, rüyayı gören kişinin parasal konuda bir müjdeyle karşılaşması demektir. Rüyada sokakta yürürken kafaya muhabbet kuşu kakası gelmesi, kişinin keyfini yerine getirecek, gülüp geçeceği komik ve eğlenceli bir olayla karşılaşmasıdır. Anlık yani kısacık sürecek bir sevinç yaşamaya işaret eder. Rüyada muhabbet kuşu kakası toplamak, yaşamdan beklentilerin artacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Ve Kanarya Görmek

İşbirliği yapılacak bilgili, tecrübeli ve dürüst insanların varlığına yorulur. Rüya sahibine isabet  edecek hayırlı ve uğurlu bir takım işlerdir. Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya yakaladığını görmek, evlilik adına olumlu bir yaklaşım göstermeye ya da bu anlamda bir adım atmaya, rüyada muhabbet kuşu ve kanarya kaçırdığını görmek araya girecek bir husumete, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü doğacak nifağa, küslüğe yani insanlar arasına girecek uzaklığa alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Kaybetmek

Çok sevilen bir kimseyle iletişimin kesilmesi anlamına gelir. Ondan haber alamamaya ve ona ulaşamamaya işaret eder. Rüyada sarı muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, kişinin kendisiyle ilgili karşılaşacağı bireysel bir sorundur. Borç, hastalık ya da sıkıntı gibi. Rüyada mavi muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, aile içinde yaşanacak problemler demektir. Rüyada yeşil muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, rüya sahibinin bir girişimi nedeniyle insanlar tarafından yadırganacağına ve dışlanacağına neden olacak bir girişimde bulunacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Ötmesi

Gidilecek bir misafirlikte, düğünde, nikahta, yemekte, eğlencede yani bir davette hoş ve güler yüzle karşılanmaya ve bundan büyük memnuniyet duymaya delalet eder. Rüyada yavru muhabbet kuşunun ötmesi, bir işte beklenilenden önce yaşanacak önemli bir gelişmedir. Rüyada ölü muhabbet kuşunun ötmesi, rüyayı gören kişinin engele takılmış bir nasibinin önünün açılmasıyla birlikte o nasibi alması demektir.  Rüyada hasta muhabbet kuşunun ötmesi, onulmaz denilen yaraların, hastalıkların iyileşmesi, acıların dinmesi ve her şeyin yavaş yavaş düzene girmesi anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Çiftleşmesi Görmek

Eşler arasındaki bağlılığa, aşka, iyi geçime ve aynı zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder. Rüyada rengarenk muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmek, rüyayı gören kişinin yaşamının çok yönlü olarak değişeceğine yorulur. Rüyada beyaz muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmek evlenecek bir çift demektir. Rüyada çok fazla muhabbet kuşunun çiftleştiğini görmek, bir topluluk içindeki insanların birbirlerine karşı samimi ve içten olmalarına ya da aynı görüşlere ve isteklere sahip kimselerin bir araya gelmelerine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Hediye Almak

Rüyada dişi muhabbet kuşu hediye almak, erkek rüya sahipleri için cefakar, sadık, temiz, titiz, üstüruplu ve çalışkan bir eşe alamet eder. Rüyada erkek muhabbet kuşu hediye almak da bayan  rüya sahipleri için üstün vasıfları olan, saygıdeğer, mert, özü sözü bir eş demektir. Rüyada yavru muhabbet kuşu hediye almak, meşakkat ve sabır gerektirecek buna karşın ileride keyfi sürülecek bir işe kalkışmaktır. Rüyada üç tane muhabbet kuşu hediye almak üç kişinin yönetiminde ve ortaklığında yürütülecek ve bu kişiler arasındaki uyum sayesinde sorunsuz şekilde ilerleyecek bir atılım anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Öpmek

Çok sevilen bir kimsenin gelmesine, ona sarılmaya ve o kişiye kavuşmanın mutluluğunu yaşamaya yorulur. Rüyada huysuz ve çirkin bir muhabbet kuşu öpmek, ikna edilmesi başkalarınca mümkün olmayan sert mizaçlı bir kimseyi ikna etmeyi ve yumuşatmayı başarmaktır. Rüyada yabani muhabbet kuşu öpmek, insanlara karşı uzak duran ve onlara ön yargıyla bakan bir kimseye ön yargılarını kırmasına vesile olacak bir davranışta bulunmak ya da bu şekilde bir adım atmak suretiyle kazanmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hasta Muhabbet Kuşu Görmek

Kendisine el uzatılması gereken bir aile bireyi, akraba ya da arkadaş olabilir. Başı sıkışmış bir insanın varlığına işaret eder. Rüyada hasta muhabbet kuşu beslemek, kişinin vicdanlı ve insaniyetli kimse olduğuna yorulur. Rüyada hasta muhabbet kuşu bulmak ve almak, hayır işi yapmak için ele geçecek bir fırsatı değerlendirmek ve bu dileğini yerine getirerek rahat etmek demektir. Rüyada hasta muhabbet kuşunun öldüğünü görmek, rüya sahibinin karşılaşacağı kötü bir olay karşısında olaya dahil olmak istemesine rağmen durumun onun maddi manevi olarak gücünü aşmasına ve bu nedenle duruma sadece seyirci kalmak zorunda olmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunun Elini Isırması

Arada samimiyet ve sevgi olan bir kimse tarafından bir konuda deyim yerindeyse tatlı sert şekilde eleştirilmeye ya da direkt olarak uyarılmaya alamet eder. Rüyada muhabbet kuşunun dudağını ısırması kendisi hakkında konuşulan kimsenin bundan rahatsız olması nedeniyle tepki göstermesi anlamına gelir. Rüyada muhabbet kuşunun kulağını ısırması da rüya sahibini çok rahatsız edecek bir söz ya da haber işitmesine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yıkamak

Hiç bir kötü niyet taşımadan tam aksine tüm iyi ve üstün niyeti kullanarak bir işe girişmeye fakat tabiri caizse kaş yapayım derken göz çıkarmaya ve yararlı olmak isterken zarara neden olmaya işaret eder. Rüyada mutfakta muhabbet kuşu yıkamak, aile bütçesine olumsuz şekilde yansıyacak bir harcama yapmak anlamına gelir. Rüyada banyoda muhabbet kuşu yıkamak, bir ihmal nedeniyle yaşanacak ufak tefek sağlık problemleri demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu İle Konuşmak

Rüyayı gören kişinin insan ilişkilerinin ve onlarla olan diyaloğunun çok güçlü olduğuna delalet eder. Her düşünceden, her yaştan, her inanıştan ve her kültürden insanla ortak bir yönü bulup ortaya çıkarmak gibi bir yetenek sahibi olmaktır. Rüyada konuşan bir muhabbet kuşu ile karşılıklı konuşmak, yumuşak başlı, uyumlu, sakin, anlayışlı ve hoşgörülü bir insan olmak sayesinde herkes tarafından sevilen ve sayılan bir insan olmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Fazla Muhabbet Kuşu Görmek

Bir eğlence ortamında olmaya güzel ve keyifli vakit geçirmeye, oradaki insanlarla sohbet etmeye ve dostluk kurmaya delalet eder. Rüyada birden fazla muhabbet kuşunu gökyüzünde uçarken görmek, başarılı ve uyumlu insanları kendine örnek almak ve onların gittiği yolu takip etmek demektir. Rüyada birden fazla muhabbet kuşunu kafeste bir arada görmek, olanakların yetersizliği nedeniyle mutlu, özgür ve başarılı olmanın imkansız hale gelmesine ve kısıtlanmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada  Muhabbet Kuşu Görmenin Psikolojik Yorumu

Muhabbet kuşu kişideki sevecenliğin, sıcakkanlılığın, insanlara karşı yakınlığın göstergesidir. Bireyin özellikle de insanlar arasında anlaşmazlığa neden olan konulara karşı yaklaşımının hep karşılıklı konuşmak olduğunu ve konuşulduğu takdirde mutlaka hep bir yol bulunabileceğine inandığını ifade eder. Rüyasında muhabbet kuşu gören kişinin kavgadan ve düşmanlıktan kaçınan kimse olduğu anlamına gelir. Ve eğer birey şu sıralar arkadaşları ya da dostları olan sevdiği kimselerle bir araya gelip vakit geçirme ve sohbet etme gereksinimi içindeyse böyle bir rüya görebilir. Çünkü rüyada görülen muhabbet kuşu aslında, bireyin hem içini dökmeye, hem eğlenmeye hem de kafa dağıtmak istediği için görmeye ihtiyacı olan bir kimseyi ya da kimseleri simgeler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşu görmek

Rüya sözlüğü yazarlarınca havadise yorulmaktadır. Rüyasında muhabbet kuşu gören kimse sevindirici ve faydalı haberler alacak demektir. Aynı zamanda rüyayı gören kimsenin insanların onunla sohbet etmekten zevk alan biri olduğuna, tatlı konuştuğuna ve iletişiminin güçlü olduğuna işarettir. Aynı zamanda rüyada muhabbet kuşu görmek, rüya sahibinin ailesiyle mutlu bir hayat süreceğine, çevresi tarafından sevileceğine ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yakaladığını Görmek
Rüyada muhabbet kuşu yakalamak, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir. Rüyasında muhabbet kuşu gören kimsenin iş hayatında karşısına çıkacak şansı en iyi şekilde değerlendireceği ve kazancını katlayacağı rivayet olunmaktadır.

Rüyada Kafeste Muhabbet Kuşu Görmek
Rüya sahibinin kötü hayat standartlarına ve ruhsal durumunun bozukluğuna delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yavrusu Görmek
Rüyasında yavru bir muhabbet kuşu gören kişinin bol kazanç elde edeceği işlere gireceğine, duygusal ilişkisinin yolunda gideceğine, sefaletten kurtulacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Beslediğini Görmek
Rüyasında muhabbet kuşu beslemek, her daim uyduğu prensiplerinin olduğuna delalettir. Rüya sahibinin hayatını belirli prensipler üzerine oturttuğu ve bunlardan kesinlikle taviz vermediğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Kaçırdığını Görmek
Rüya sözlüğü yazarları tarafından son derece kötü olarak açıklanan bir rüyadır. Rüyasında muhabbet kuşu kaçırdığını gören kimsenin yakasını şanssızlıkların bırakmayacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yumurtası Görmek
Rüyada görülen muhabbet kuşu yumurtası rüyayı gören kişinin ileride zengin olacağına, arzularını hayata geçireceğine ve rahat bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşuyla Konuşmak
Rüyasında muhabbet kuşuyla konuştuğunu gören birinin insanlarla iletişiminin çok güçlü olduğuna delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Kakası Görmek
Rüyada muhabbet kuşu kakası görmek, rüya sahibine hayır getirecek yeni bir başlangıç yapma imkanı elde etmek anlamına gelir. Aynı zamanda rüya sözlüğü yorumcularına göre geleceğe olumlu şekilde etki edecek bir olaya ya da işe dahil olmak demektir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Ve Kanarya Görmek
Rüyada muhabbet kuşu ya da kanarya görmek, rüya sözlüğü yorumcularına göre, işbirliği yapılacak bilgili, tecrübeli ve dürüst insanların olduğuna işaret eder. Bir başka rüya tabirine göre rüyada kanarya ya da muhabbet kuşu görmek rüya sahibine isabet edecek hayırlı ve uğurlu bir takım işlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Kaybetiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyada muhabbet kuşu kaybettiğini görmesi, çok sevilen bir kimseyle iletişimin kesilmesi anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin nndan haber alamamaya ve ona ulaşamamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Muhabbet Kuşu Kaybetmek
Rüyada sarı muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, kişinin kendisiyle ilgili karşılaşacağı bireysel bir sorundur. Borç, hastalık ya da sıkıntı gibi.

Rüyada Mavi Muhabbet Kuşu Kaybetmek
Rüyada mavi muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, aile içinde yaşanacak problemler demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Muhabbet Kuşu Kaybetmek

Rüyada yeşil muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, rüya sahibinin bir girişimi nedeniyle insanlar tarafından yadırganacağına ve dışlanacağına neden olacak bir girişimde bulunacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Ötmesi
Gidilecek bir misafirlikte, düğünde, nikahta, yemekte, eğlencede yani bir davette hoş ve güler yüzle karşılanmaya ve bundan büyük memnuniyet duymaya delalet eder. Rüyada yavru muhabbet kuşunun ötmesi, bir işte beklenilenden önce yaşanacak önemli bir gelişmedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Çiftleşmesi Görmek
Rüya sahibinin rüyasında muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmesi, eşler arasındaki bağlılığa, aşka, iyi geçime ve aynı zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder. Farklı bir rüya tabirine göre rüyada rengarenk muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmek, rüyayı gören kişinin yaşamının çok yönlü olarak değişeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Muhabbet Kuşlarının Çiftleştiğini Görmek
Rüyada beyaz muhabbet kuşlarının çiftleşmesi, evlenecek bir çift demektir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Hediye Aldığını Görmek
Rüyada muhabbet kuşu hediye alması hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada Dişi Muhabbet Kuşu Aldığını Görmek
Rüyada dişi muhabbet kuşu hediye almak, erkek rüya sahipleri için cefakar, sadık, temiz, titiz, üstüruplu ve çalışkan bir eşe alamet eder.

Rüyada Erkek Muhabbet Kuşu Aldığını Görmek
Rüyada erkek muhabbet kuşu hediye almak da bayan rüya sahipleri için üstün vasıfları olan, saygıdeğer, mert, özü sözü bir eş demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Yavru Muhabbet Kuşu Aldığını Görmek
Rüyada yavru muhabbet kuşu hediye almak, meşakkat ve sabır gerektirecek buna karşın ileride keyfi sürülecek bir işe kalkışmaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Öptüğünü Görmek
Rüyada muhabbet kuşu öpmesi, rüya sahibinin çok sevilen bir kimsenin gelmesine, ona sarılmaya ve o kişiye kavuşmanın mutluluğunu yaşamaya yorulur. Rüyada huysuz ve çirkin bir muhabbet kuşu öpmek, ikna edilmesi başkalarınca mümkün olmayan sert mizaçlı bir kimseyi ikna etmeyi ve yumuşatmayı başarmaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunun Elini Isırdığını Görmek
Rüya sahibinin rüyada muhabbet kuşunun elini ısırdığını görmesi, arada samimiyet ve sevgi olan bir kimse tarafından bir konuda deyim yerindeyse tatlı sert şekilde eleştirilmeye ya da direkt olarak uyarılmaya alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yıkadığını Görmek
Hiç bir kötü niyet taşımadan tam aksine tüm iyi ve üstün niyeti kullanarak bir işe girişmeye fakat tabiri caizse kaş yapayım derken göz çıkarmaya ve yararlı olmak isterken zarara neden olmaya işaret eder. Rüyada mutfakta muhabbet kuşu yıkamak, aile bütçesine olumsuz şekilde yansıyacak bir harcama yapmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşu görmek iki duruma işaret eder. Birisi uzak bir yerden gelecek çok güzel bir haber, öteki insanların rüya sahibinin hoş sohbetine doyamaz olması. İkisine de baktığımızda, rüya sahibi için güzel anlamlara işaret eder. Muhabbet kuşu sadece bunlara işaret etmez. Daha farklı manaları da vardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyada muhabbet kuşu görmek, erken gelecek bir habere delalet eder. Bu haberin güzel olacağına yönelik yorumlar yapılmıştır. Muhabbet kuşu görmenin aynı zamanda saygıya işaret ettiği tabir edilir. Rüya sahibinin hoş sohbet birisi olması hasebiyle, insanlar kendisini dinlemeyi severler. Rüyada muhabbet kuşu gören kişi uzak diyarlarda ilginç ama mutlu olacağı bir haber alabilir. Muhabbet kuşu görmek rüya tabiri olarak mutluluk ve huzur getirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yakalamak

Rüyada muhabbet kuşu yakalamak, kısmet kapılarının açılması manasında gelir. Muhabbet kuşunu yakaladığını gören kimse insanlarla ikili ilişkilerinde çok becerikli bir hale gelir. Rüyada muhabbet kuşunu yakaladığını gören kişinin rüyasının hayra alamet eder. Hem rüyanın sahibini hem de etrafındakileri mutlu eder. Haberlerin güzel olacağı anlamına gelir. Uzakta olan bir kardeş, abla, anne veya baba varsa, onların tez zamanda geleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyada mavi olan bir muhabbet kuşu görmek, kişinin hayat telaşının biteceği anlamına gelir. Yani işleri acele olmaktan çıkar. Alimler rüya sahibinin daha sakin bir yapıda olması halinde kazanç elde edeceğini, aktarırlar.

Rüyada mavi muhabbet kuşu huzur ve sessizlik manasına gelir. Sebat, sakinlik, rahatlık mavi muhabbet kuşuyla ilişkilendirilir. Bu rüyayı görenlerin 40 gün içinde huzurlu yaşama kavuşacağı rivayet edilir. Mavi muhabbet kuşunun öldüğünü görmek ise sorun çıkacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunun Öldüğünü Görmek

Bu rüya tabirciler tarafından olumsuz olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin erken bir hareket yaparak her şeyini kaybedebileceği tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Sebat etmek yerine, hırsa kapılır. Kendini kaybettiği için büyük mal kaybına uğrayabilir.

Rüyada muhabbet kuşunun öldüğünü gören kişini insanlarla arası çok çabuk bozulur. İnsanlar onu sevmez hale gelirler. Bu rüya sahibinin yeterince dua etmemesinden kaynaklanabilir. Alimler rüyanın sahibinin dudaklarından duayı eksik etmemesi gerektiğini belirtirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunu Kaybetmek

Rüyasında muhabbet kuşunu kaybettiğini gören kimse, tehlikeli bir işe kalkışabilir veya değerli bir eşyasını kaybedebilir. Rüyada muhabbet kuşunu kaybeden kişinin daha çok dikkat etmesi gerekir. Rüyasında muhabbet kuşunu kaybettiğini gören kişi, anne veya babasına karşı karşı çıkmış olabilir. Rüya tabircileri herhangi bir büyüğe saygısızlık yapılmışsa bunun hemen telafi edilmesini iletirler. Rüya sahibinin telafi etmemesi halinde büyük bir yıkıma uğrayabileceği üzerine çeşitli birçok yorum bulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunu Öpmek

Rüyada muhabbet kuşunu öptüğünü gören kimse, çok sevdiği bir kimseye kavuşabilir manasına gelir. Kişinin sevdiği kim olursa olsun, yakın zamanda beklenen buluşma gerçekleşir ve hasret biter. Rüyada muhabbet kuşunu öpmek, akılla değil kalple hareket edildiğini gösterir. Rüya tabircileri, rüyada muhabbet kuşunu öptüğünü gören kimsenin, biraz daha aklıyla hareket etmesi gerektiği konusunda görüş bildirirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hasta Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyasında hasta bir muhabbet kuşunu görmek, belada veya sıkıntıda olan bir kimseye işaret eder. Bu kişi yakın akrabalar, ağabey, kardeş, abla, anne, baba, amca, dayı olabilir. Eş dostlarda olabilir. Bu kişinin kim olduğuyla ilgili düşünülmelidir. Rüyada hasta muhabbet kuşu gören kişinin akrabalarını ziyaret etmesi üzerine alimler tavsiyelerde bulunurlar. Hasta olan kişinin, rüya sahibinin yardımına manevi maddi ihtiyacı olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MUHABBET KUŞU GÖRMEK

Rüyasında muhabbet kuşu gören kişinin genellikle bir haber bir havadis alacağı düşünülür. Bu haber de yine genellikle müjdelidir. Tabii muhabbet kuşunun görülüş şekline göre bu değişebilir. Yine de temel olarak hayırlı olan bu rüyaya göre kişi isteklerinin, dileklerinin yerine geleceğine dair mutlu haberler alabilir ve buna bağlı olarak işlerinin iyi gidecektir, ailesiyle keyifli ve huzurlu zamanlar geçirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MUHABBET KUŞUNUN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyasında kendisinin veya başkasının muhabbet kuşunun öldüğünü gören kimsenin kısa sürecek bir üzüntü yaşayacağı rivayet olunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MUHABBET KUŞU YUMURTASI GÖRMEK

Rüya sahibinin gelecekte çok varlıklı biri olacağına ve hayattaki tüm hedeflerine ulaşacağına yorulur. Rüyasında muhabbet kuşu yumurtası gören kişi, ileride ununu eleyip, eleğini asma zamanı geldiğinde, hiçbir şey düşünmeden, bacaklarını uzatıp, tüm sorunlardan arınmış ve rahat edeceği bir hayata kavuşmuş olmak için şimdiden bunun alt yapısını oluşturuyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA 3 TANE MUHABBET KUŞU GÖRMEK

Rüyada 3 tane muhabbet kuşu görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, aile hayatındaki sorunların çözüme ulaşacağına ve rahat bir nefes alacağına, kendi kendine yetecek güzel kadar para kazanmaya başlamaya ve aklını iyi ve güzel şeyler ile meşgul etmeye tekabül etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MUHABBET KUŞUNUN KAÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek, beklediği haberin gelmeyeceğine, moralinin bozuk olacağına delalet eder. Samimi olduğu bir arkadaşıyla ters düşeceğine, aralarının açılacağına alamet edilir. Hayal kırıklığı yaşayacağına, zor ve sıkıntılı bir döneme gireceğine ve bu süreçte yıpranacağına ve üzüleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRDEN FAZLA MUHABBET KUŞU GÖRMEK

Bir eğlence ortamında olmaya güzel ve keyifli vakit geçirmeye, oradaki insanlarla sohbet etmeye ve dostluk kurmaya delalet eder. Rüyada birden fazla muhabbet kuşunu gökyüzünde uçarken görmek, başarılı ve uyumlu insanları kendine örnek almak ve onların gittiği yolu takip etmek demektir. Rüyada birden fazla muhabbet kuşunu kafeste bir arada görmek, olanakların yetersizliği nedeniyle mutlu, özgür ve başarılı olmanın imkansız hale gelmesine ve kısıtlanmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşu görmek, kişinin bir haber alacağına yorulmaktadır. Bu haber güzel ve hayırlı olacak demektir. Ayrıca muhabbet kuşu ile ilgili rüyalar rüyayı gören kişinin sohbetinin tatlı bir insan olduğuna, mülayim ve sevilen bir karakterde olduğuna delalettir. Genel olarak hayırlı anlamlar içerir. Duaların kabul olacağını, işlerinin iyi gideceğini ve tuttuğu dileklerin gerçek olacağını anlatır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yakalamak

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını gören kişi yakın bir zamanda kısmet bulacak ve şans kapısını çalacak demektir. Ayrıca rüyayı gören kişi bir olanak yakalayacak ve bu fırsat sayesinde mutluluk, kazanç sağlayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Beslemek

Rüyada muhabbet kuşu beslediğini gören kişi hayatında hiç bir şey için asla kendinden ödün vermediğini, kendi tabuları ve prensiplerine tam anlamıyla uyduğunu anlatır. Yine bu rüya ile ilgili bir başka yorum, kişinin kendi değerlerine sadık olan bunlara göre yaşayan bir insan olduğunu anlatmasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yumurtası Görmek

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası gören kişinin ileride zengin olacak demektir. Hiçbir şey düşünmeden, rahat bir şekilde, kafasını dinleyerek yaşayacak demektir. Ferah ve rahat bir hayat için çaba sarf edecek anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Kaçırmak

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak, olumsuz anlamlar içerir. Kişinin başına beklemediği anlarda beklemediği dertler açılacak ve musibetler gelecek anlamına gelir. Dolayısıyla rüyayı gören kişi hayatında bir çöküntü yaşayacak, üzülecek diye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşu görmek, sevdiklerinizden davet alarak kalabalık bir ortama gireceğinize, hoş sohbet ve muhabbet edeceğinize yorumlanır. Bu davet ya da kutlama ile birlikte yeni insanlar ile tanışabilir ve ilerleyen zamanlarda dostluk kuracağınız insanlar hayatınıza dahil olabilir. Yakında kısmetlerinize kavuşacağınıza ve sosyal çevrenizin artması ile birlikte daha fazla fırsat olanağı elde edeceğinize de delalettir. Belki iş hayatında tanışacağınız kişiler sayesinde yeni iş olanakları ya da başka fırsatlar karşınıza çıkabilir. Şu günlerde sosyal yönünüzün aktif olması size büyük kazançlar sağlayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşu görülmesi, aynı zamanda sizden hoşlanan birinden iltifat duymak ve size ilgi göstermesi, sürekli sizinle muhabbet etmesi demektir. Bekar olanlar aşk hayatlarında çok iyi anlaşacakları biri ile bir ilişkiye başlayabilirler. Evli ya da ilişkisi olanlar da yakın zamanda eşleri ile aralarındaki iletişim sorunlarını çözebilirler. Artık sevdiğiniz insan ile aranızda daha fazla şey paylaşmaya başlayabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yakalamak

Sevdikleriniz ile sohbet ve muhabbetinizin daimi olması, sevilen ve sayılan biri olmak, herkesin sizden övgü ile bahsetmesi olarak yorumlanır. Sosyal çevrenizde aranan biri olabilir ve eski dostlarınız tarafından da aranabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz kişiler hatırınızı sorabilir ve yeniden dostluğunuz kaldığı yerden devam edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Muhabbet Kuşu Görmek

Manevi duyguları güçlü olan birinden öğütler almak, maneviyatın güçlenmesi ve doğru yolu bulmak olarak yorumlanır. Sakin ve huzurlu, hoş sohbetli, sevgi dolu bir hayat yaşamak anlamına da gelir. Özellikle gelecek günlerde iç huzurunuzu artıracak olaylar yaşanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yavrusu Görmek

İş ya da eğitim hayatında tahmin edilenden çok daha büyük başarılar elde etmek, önüne fırsat kapılarının bir bir açılması şeklinde yorumlanır. Küçük sevinçler yaşayabilirsiniz. Alacağınız müjdeli haberler ile birlikte yüzünüz gülebilir. Sizi yeni tanıyan insanların kalbini kazanacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yutmak

İşiteceğiniz bir lafı kabul etmek sizin için bir hayli zor olabilir. Yenilir yutulur yanı olmayan bir şey de duyabilirsiniz ve ne tepki vereceğinize de çok şaşırabilirsiniz. Bir insan da hiç hak etmediğiniz laflar size söyleyebilir ya da suçunuz olmayan bir konuda sizi suçlamaya kalkabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunun Uçtuğunu Görmek

Sevdiklerinizin size müjdeli haberler yollayacağına yorumlanır. Uzakta yaşayan ve bir süredir görmediğiniz biri sizin mutlu olacağınız bir haber iletebilir. Belki bir iş fırsatı ya da başka bir sürpriz haber olabilir. Hatta bekar olanlar için taliplerinin çıkması anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunun Yandığını Görmek

Bir zamanlar tartıştığınız ve küs olduğunuz biri ile aranızdaki buzları eriterek ve söylenen tüm lafları unutarak, yeniden hiçbir şey olmamış gibi eski ilişkinize devam edebilirsiniz. Eski sevgiliye geri dönmek ya da biten bir arkadaşlığın yeniden başlaması da mümkündür. Geçmişte kalan biri ile yeniden her şeyi affederek yola devam edebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunu Kurtarmak

Dargınlıkların son bulması ve bitmek üzere olan bir ilişkinin de devam etmesi gibi anlamları vardır. Boşanma sürecinde olanlar ya da bir süredir sevdiği kişiden ayrı kalanlar yeniden bir araya gelebilirler. Eğer hata sizdeyse, sevdiğiniz insan sonunda sizi affedebilir ve geçmişe bir sünger çekerek size ikinci bir şans verebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kafeste Muhabbet Kuşu Görmek

Üzerinizde çok fazla baskı yapan birine yorumlanır. Bu kişi aileden biri ya da sevdiğiniz kişi olabilir. Kiminle görüşeceğinize, dostluk kuracağınıza ya da muhabbet edeceğinize o karar veriyor olabilir. Bu duruma sabır etmek sizin için daha zor bir hal alabilir ve sosyal çevreden mahrum kalmanıza yol açan bu kişiye tahammül etmek zorlaşabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunun Öldüğünü Görmek

Yalnız kalmak ve arkadaş çevrenizin sizi soyutlaması, bir hatanız yüzünden herkesin size kırılması gibi anlamları vardır. Herkesin sizi uyardığı bir konuda hataya düşerek, sevdiklerinize sırt çevirmemeye gayret edin. Yoksa sonrasında çok pişman olabilir ve herkesin sizden uzaklaştığına şahit olabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunun Konuşması

Son zamanlarda etrafınızdaki insanlar ile ilişkileriniz daha yoğun bir hal alabilir. Daha çok aranıp sorulmaya başlayabilir ve arkadaşlarınız tarafından daha fazla ilgi görebilirsiniz. Özellikle bir başarınız ya da başka bir vesile ile insanlar sizi takdir edebilirler ve sizi arayarak bir konuda tebrik edebilirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşunun Isırması

Sizi rahatsız eden sözler işitebilirsiniz ve bu durum canınızı çok sıkabilir. Belki de bir süredir hakkınızda dedikodu yapan kişiler ile yüzleşebilirsiniz. Son zamanlarda sizin hakkınızda olur olmaz konuşan kişiler canınızı sıkabilir. Özellikle başkalarına sizi kötüleyen kişilere karşı temkinli olmalı ve sizi sevdiklerinizden ayırmaya, aranızı bozmaya çalışan kişilere karşı temkinli olun.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Beslemek

Yeni bir arkadaş ortamına katılmak, yeni insanlar ile tanışmak olarak yorumlanır. Belki bir iş değişikliği sebebi ile çalışma arkadaşlarınız değişebilir ve yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Ya da başka bir yere taşınma vesilesi ile de yeni dostluklar kurma şansınız olabilir. Hayatınızda meydana gelen değişiklikler ve yeni giren insanlar size faydalı olacaklar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yumurtası Görmek

Yeni başlangıçların gelecekte mutluluk getirmesi ve ileride başarılı biri olarak çevrenizde tanınacağınızı müjdeler. Uzun vadeli hedefleriniz ulaşmak sizi mutlu edecek. Özellikle yeni girişimleriniz size umut vaat edecekler. Belki yeni bir aşkın da temellerini atabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yıkamak

Sizinle çıkar ilişkisi kurmaya çalışan kişilere karşı çok dikkatli olmanızda fayda var. Yoksa sizin iyi niyetinizi kullanmaya çalışan kişiler olabilir. Dost ve düşmanı ayırt etmeniz gerekiyor. Sizi kıskandığı halde yanınızda olan ve aslında iyiliğinizi istemeyen kişilere dikkat etmelisiniz. Sizi yanıltmaya çalışabilirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Öpmek

Uzun süredir görmediğiniz ve çok özlediğiniz birine yakında kavuşabilirsiniz. Uzak mesafe ilişki yaşayan kişiler ile de bir sürpriz ile birlikte bir arada yaşamaya, daha sık görüşmeye başlayabilirler. Çok özlediğiniz birine kavuşmak size mutluluk verecek.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, yeni insanlar ile tanışmak ve hoş sohbetler etmek, sevdikleriniz ile muhabbetin çoğalması, müjdeli haberler duymak demektir. Dostlarınız ve akrabalarınız ile bir araya gelerek onlarla mutluluğunuzu paylaşacağınız bir olay da olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yada muhabbet kuşu yavrusu görmek, muhabbet kuşu evcil bir yapıya sahip kuş olması sebebiyle kişinin hanesine tekabül edilir. Rüyada muhabbet kuşu yavrusu görmek, rüyayı gören kimsenin hanesine yeni bir üyenin gireceğine ve sevginin, muhabbetin çoğalacağına, aile içinde dayanışmanın hakim olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşu görmek, Gördüğünüz muhabbet kuşunun rengine göre yorumlanır.

Genel manada ise, rüyada muhabbet kuşu görmek, birisine aşırı derecede tutkun olmak, ona karşı sevgi ve muhabbet hisleri ile dolu olmak şeklinde tabir edilir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek, alacağınız güzel haberlere ve kısmetlere işarettir.

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek, sıkıntılı ve keder veren haberler almaya yorumlanır.

Rüyada görülen muhabbet kuşu veya kuşları, çok renkli veya karışık renkli ise yine iyi olarak, iyi haberlere işaret olarak yorumlanır.

Rüyada muhabbet kuşu görmek, gerçek sevgiye, yaratılış güzelliğine ve kişinin eşini sevmesine de yorumlanır.

Rüyada görülen muhabbet kuşu aynı zamanda sevdiğine kavuşmak olarak da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muhabbet kuşu görmek, Rüya sahibinin güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder. Rüya sahibinin muhabbet ehli olduğuna, hoş sohbet oluşuna, tatlı dilli olup insanlarla iyi ilişkiler içinde olduğuna yorumlanır. Rüyada görülen muhabbet kuşu hayra işaret eder. Rüya sahibinin dileklerinin gerçekleşmesine, işlerinin yolunda gitmesine, çevresiyle ve özellikle ailesiyle iyi vakit geçirmesine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yakalamak

Büyük bir şans ya da fırsatı elde etmek anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatını olumlu şekilde etkileyecek ve güzelleştirecek bir fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüya sahibinin eline geçen fırsatı değerlendirip hayatı boyunca bunun güzelliklerini yaşayacağına ve ihya olacağına yorulur.

    Rüyada Muhabbet Kuşu Yumurtası Görmek

Rüya sahibinin ileride çok zengin olacağına ve hedeflediği her şeye kavuşacağı şeklinde yorumlanır. Rüyasında muhabbet kuşu yumurtası gören kişi, ileride sorunsuz ve rahat bir hayat geçirmek için şimdiden çalışmalara başladığına ve bu durumun alt yapısını şimdiden oluşturduğuna rivayet edilir.

    Rüyada Muhabbet Kuşu Kaçırdığını görmek

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak rüya sahibinin sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uğursuzlukların ve musibetlerin başına geleceğine işaret eder. Rüya sahibinin bu musibetler sonucunda büyük bir yıkıma uğrayacağına dalalet eder.

Rüyada Muhabbet Kuşu Anlamları

    Rüyada Muhabbet Kuşu Kakası Görmek

Gelecek için hayır getirecek yeni fırsatlarla karşılaşılacağına ve yeni bir başlangıç yapma olanağının elde edileceği anlamına gelir. Geleceğe yön verecek olumlu bir olay ya da işe dahil olmak anlamına gelir.

Rüyada arabanın camına muhabbet kuşu kakası damlaması, rüyayı gören kişinin parasal olarak yeni müjdeler alması ve rahatlaması anlamına gelir. Rüyada muhabbet kuşu dışkısı toplamak, hayattan beklentilerin artacağına karşılık gelir.

    Rüyada Muhabbet Kuşu Kaybetmek

Rüya sahibinin çok sevdiği biriyle muhabbetinin kesilmesi anlamına gelir. Rüyada sarı muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, rüyayı gören şahsın bireysel sorunlar yaşayacağına işaret eder.
  Rüyada Mağara Görmek, Mağaraya Girmek Ve Sığınmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada mavi muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, rüya sahibinin ailevi problemler yaşayacağına dalalet eder. Rüyada yeşil muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, rüya sahibinin yaptığı bazı şeylerden sonra çevresi tarafından yadırganıp dışlanacağı şeklinde rivayet edilir.

    Rüyada Muhabbet Kuşu Öpmek

Rüya sahibinin çok sevdiği kişilere kavuşmasına, onlara sarılmaya ve sevdiklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşamasına karşılık gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Yakalamak
Rüyada muhabbet kuşu yakalamak, rüya sahibinin evcil hayvanlarla olan ilişkisi hakkında yorumlamalara tabi olmaktadır.

Google'da abone olun Google News
Giriş Tarihi: 01.09.2017 02:56
Güncelleme Tarihi: 01.09.2017 02:56
A+A-

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek, çeşitli durumlara göre farklı anlamlara gelmektedir. Rüyada yakalanan muhabbet kuşu, beslenmek için ve rüya sahibine arkadaşlık etmesi için yakalanmışsa; kişinin hayvan hayatına saygı duyduğuna işarettir. Fakat rüyada zevk için, öldürmek için veya işkence için muhabbet kuşu yakaladığını görmek; rüya sahibinin özellikle evcil hayvanlara karşı tahammülsüz olduğuna delalet eder.

Rüyada Kuş Yakalamak

Rüyada kuş yakalamak, rüya sahibinin şansının döneceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi, kısa bir şanssızlık dönemi geçirecektir. Fakat bu durum uzun sürmeyecek ve rüya sahibi bol şanslı günlerine geri dönecektir. Rüyada kuş yakalamak, kişinin şansını kendi yarattığı anlamına gelir. Doğru zamanda doğru yerde olmak, kişiye başarı getirecektir.

Rüyada Kuş Görmek

Rüyada kuş görmek, eğer görülen kuş havadaysa kişinin elde edeceği yüksek bir başarının habercisidir. Rüyada havada uçan kuş görmek, kişinin işinde başarılı olarak bol para kazanacağı anlamına gelmektedir. Rüyada bir yere konmuş olan kuş görmek ise kişinin çevresinde sevilen biri olacağının habercisidir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek

Rüyada muhabbet kuşu görmek, rüya sahibi açısından farklı anlamlar taşımaktadır. Bu anlamlardan bir tanesi, rüya sahibinin evcil hayvanları çok sevmesidir. Rüyada muhabbet kuşu görmenin bir başka anlamı ise rüya sahibinin mutlu ve huzur bir ev yaşantısına sahip olacağıdır. Kişi, ailesiyle sorunsuz bir şekilde yaşayacaktır.

Rüyada Yeşil Muhabbet Kuşu Yakalamak

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakaladığını görmek, rüya sahibinin büyük bir kazanca nail olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi kişi beklediği bir mevki yükselmesinden veya girmek istediği bir işten çok daha iyi yerlere gelecektir. Rüya sahibi, yaptığı bir yatırımdan kat kat fazla kazanç elde edecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek
Rüyada muhabbet kuşu görmek, eşiniz için özlem duyduğunuzu veya özlediğinizi gösterir. İki muhabbet kuşu görürseniz, ortaklığın önemini sembolize eder. Birbirinizi önemsemeyi hatırlamanız gerekir. Rüyada bir muhabbet kuşu görmek, size bir mesajın iletildiğini gösterir.
0 oy
 
Rüyamda yeşil bir muhabbet kuşu kafesinde ve kuyruğu kafese sığmıyordu , rahat edemediği için rahatsız oldum bende bu durumdan ve kafesin kapısını açtım, kuşun kafesinin yanında 2 tane daha kafes vardı, biri biraz daha büyük biri ise baya genişti, geniş olan kafesin kapısını açtım ve kuş bu büyük kafese doğru yöneldi ancak kafese girmeden ben uyandim

Bu rüyadan önce sözlümden ayrıldım ben:(

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

424 Aktif
1 Üye ve 423 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15357
Dün : 23857
Toplam : 48073684
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...