Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
305 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Yunan mitolojisinde yalıçapkınları barışı ve refahı simgeler. Bu, yalnızca sakin havada yumurtladıkları ve yuva yaptıkları inanışına dayanıyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada Yalı Çapkını Görmek

Rüyada yalı çapkını görmek rüyayı gören bir kimsenin onurlu bir insan olduğuna ve tabire göre burnundan kıl aldırmadığına yorulmaktadır. Burnu havada, gururlu ve onurlu bir insana işaret eden yalı çapkını rüyası kişinin menfaat düşkünü olduğuna da yorulmaktadır. Onuru için yaşayan ve çalışan birine işaret eden rüya aynı zamanda iyi haberler alınacağının da altını çizmektedir. Rüya genel olarak tarafsız olup kişinin karakterine yönelik yorumlar içermektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalı çapkını görmek neye delalet eder?

Rüyada yalıçapkını kuşu görmek sakinlik ve onur sembolüdür, rüyayı gören kişinin onurunun hayatta her şeyden önce geldiğini gösterir ve sakin tavırlarıyla her zaman büyük başarılara imza atıp, herkesin takdirini kazandığını belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalıçapkını Görmek

Rüyada yalıçapkını görmek üzüntüyle bitecek olan bir mutluluğa yorumlanır. Bu dönemde ikiyüzlü insanlara dikkat etmelisiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalıçapkını Görmek

Rüyada bir yalıçapkını görmek sakinlik ve saygınlığı sembolize eder. Aynı zamanda işlerinizi yeterince ciddiye almadığınız anlamına da gelebilir. Kalbinizdeki özlemleri sembolize eder. Rüyalarınızda şarkı söyleyen yalıçapkınları başarı, zevk ve neşeyi ifade eder. Mutluluğu bulmak için bir mekan değişikliğini göz önünde bulundurmanız gerekebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yalı çapkını kuşu nedir?

Rüyada yalı çapkını görmekYalıçapkını (Alcedinidae), gökkuzgunları (Coraciiformes) takımına ait bir kuş familyasıdır. Familya üyeleri tüm dünyada yayılış gösterirler. Afrika’dan Avustralya’ya kadar olan bölgede bulunurlar. Tek tür Alcedo atthis Avrupa’da ve kuzey Asya’da görülür (İngilizcesi kingfisher). Familyanın kökeninin aslen Asya olduğu sanılmaktadır. Başları büyük, boyunları kısa, gaga uzun ve kuvvetlidir. Ormanlar ve sulak alanlar yayıldıkları bölgelerdir. Böcekler, sürüngenler ve balıklarla beslenirler. Yuvaları toprakta dikine, galeriler şeklinde ya da ağaç kovuklarındadır. Yavrular yumurtadan çıktıklarında çıplaktırlar. Suda yaşayanlar aniden suya dalarlar. Üreme bölgeleri genel olarak tatlısu kenarlarıdır, kısmen deniz kıyısında da bulunabilir, yuvalarını kum duvarlara açtığı oyuklara yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalı çapkını gören bir kimsenin sakin ve huzurlu bir yaşamı olacağına ancak gururu sebebi ile birçok şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören bir kimsenin çevresindeki insanlardan çok dünya malına verdiği önemi de göstermektedir. Cabir-ül Magribi (r.a) yorumuna göre; rüyayı gören birinin onuruna laf gelmeyecek şekilde yaşadığına ve tanımadığı insanlar da dahil olmak üzere herkesten saygı gördüğünden bahsetmiştir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

625 Aktif
1 Üye ve 624 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11595
Dün : 21898
Toplam : 48091752
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...