Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
438 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya içerisinde kendini hamile görmek; refaha ve berekete, güzel haberlere, huzur bulmaya işaret şeklinde yorumlanabilmektedir. Bu rüyanın genel şekilde hayırlı olduğu oldukça rahat söylenebilir. Bu rüya hakkında pek çok yorum yapılsa da, hepsinin güzel neticeleri ifade ettiği söylenebilir. Rüyada kişinin kendisini hamile görmesi, yakın zaman içerisinde bir kısmete ulaşacağı şeklinde yorumlanır. Evli iken kendini hamile gören kişi ile alakalı olarak, bebek sahibi olmak tabiri yapılırken, bekar iken görülen rüya da oldukça hayırlı bir kısmet tabiri yapılmaktadır. Aile içinde borçların kapanacağı ve maddi olarak rahatlığın ortaya çıkması, beklenen neticelerin içerisinde yer almaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+10 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
 
En İyi Yorum
Rüya birisinin hamile olduğunu görmek; yeni başlangıçlara yorulur. Bu rüyayı gören kişinin, piyasa değiştireceğine, yeni işe başlayacağına, önemli sorumluluklar alacağı mevkiye ulaşacağına da delalet eder. Rüyada hamile olan birey tanınıyor ise, o kişinin oldukça başarılı bir hayata ehil olacağına, zenginliğe işarettir. Kimi yorumlara göreyse, bir kadının hamile olduğunu görmek; üzüntü ve keder veren olaylara tabirdir. Aynı şekilde kötülükler ile karşılaşacağı ve sorunlarla dolu bir yaşamın oldukça yakın olduğunu bildirmektedir.

Rüyada Kişinin Kendisinin Hamile Olduğunu Görmesi

Rüyasında kendisinin hamile olduğunu gören kişi bekar ve gençse; hem ailesini hem de kendisini zor vaziyette bırakacak bir olaya neden olur. Bir başka yoruma göre bu rüyayı gören kişinin hanesine hırsız gireceği şeklinde yorumlanır. Mal varlığında kayıpların yaşanacağına ve maddi anlamda kayıpların olacağına yorulur. Evli bir kadının kendisini rüyasında hamile olması, eşiyle önemli tartışmalar yaşanacağına, ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüya İçerisinde Hamile Görmek

Rüyada hamile görmek; tek bir biçimde yorumlanmaz. Bir kadının rüyası içerisinde hamişe olduğunu görmesi varlığa, bir erkeğin bu rüyayı görmesi ise zorluk ve sıkıntıya işaret etmektedir. Aynı şekilde erkek veya kadın fark etmeden rüyasında hamile birini gören bireyin, karnı ne kadar büyükse aynıoranla mal sahibi olacağı manasına gelir. Eğer erkek rüyası içerisinde karısının hamile olduğunu görür ise, mal varlığının olmasını istemektedir. Rüya içerisinde hamile kadını görmek; kedere, sıkıntıya, zorluklara işaret etmektedir. Evli olmayan bir kadının kendisini rüyasında hamile şekilde görmesi onun hane içerisinde neden olacağı tatsız durumlara ve sorunlara delalet etmektedir. Bazen bekar bir kız adına rüya içerisinde hamile olduğunun görülmesi, kısmetin bağlı olduğu şeklinde yorumlanır.

Rüya İçerisinde Hamile Kadın Görmek

Rüyada içerisinde hamile kadın görmek; rüyayı gören kişinin yaşamında yaşanacak sürpriz olaylara delalet eder. Müjdeli olan haberlere, mutluluk ve huzur getirecek adımlara, hayırlı gelişmelere ve rüyayı gören bireyin niyet etmiş olduğu güzel işlere alamet etmektedir. Rüya içerisinde hamile kadının görülmesi, ayrıca rüyayı gören kişinin bebek sahibi olma hayalinin gerçekleşeceğine, duaların kabul olacağına işarettir.

Rüya İçerisinde Annesini Hamile Görmek

Rüya içerisinde annesini hamile görmenin anlamı, anne yaşıyor ise onunla alakalı iyi ve güzel haberlerin alınacağına, aile büyüklerinden kalacak olan bir mirasa, sevindirici ve mutlu edecek gelişmelere yorulur. Annesinin hamile olduğunu gören birey, oldukça yakın bir zamanda sevindiren bir haber alacaktır. Sevindirici haber ile beraber kişinin olumlu şeyler yaşayacağına işarettir.
Rüyada içerisinde hamile kadının doğum yapmasının anlamı; rüyayı gören bireyin yaşamındaki kara bulutların dağılmasına ve bireyin güneşi göreceğine, başaracağına delalet etmektedir. Kişinin derdinin sona ereceğine, geçim sorunlarının bitmesine, mutluluk ve huzurun yerine geleceği biçiminde yorumlanmaktadır.
+9 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyasında kendisini hamilelik testi sonucunda hamile olduğunu gören kişi, hayatta ilerlemek için mücadele ediyor demektir. Bir ilişkide ilerlemekte zorlanıyor olabilirsiniz ya da işte aldığınız zamların eksikliği konusunda endişeleniyor olabilirsiniz. Test sonucunu rüyada görmek, hayatta test edildiğinizi veya değerlendirildiğinizi gösterir.

 İş yerinde mi, arkadaşlarınız tarafından mı yoksa bir ilişki için mi yargılanıp yargılanmadığınıza bakmanız gerekir. Eğer bu hamilelik bir kabusa dönüşürse, size yakın olanların arkanızdan dedikodu yapması anlamına gelir. Rüyada hamile olduğunu görmek, tanımadığınız insanlar tarafından değerlendirileceğini düşündüğünüzü gösterebilir, bu yüzden belki de hayatta aldığınız bazı önemli kararlara bir göz atmalısınız. Doğru kararı verdiğinizden emin olun.
+10 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Biri rüyada hamile olan bir eşe sahip gördüğünde, bu daha iyiye doğru değişecek bir geleceği temsil eder. Doğurganlık belirtileri ve yeni başlangıçlar, bir erkek hamileyse rüya sahibinin hayatına ve rüya halinde çocuğu doğurursa durum değişikliğine girer. Ek olarak, bu, insanın kadınsı tarafına daha fazla bağlı olma ihtiyacının ve daha şefkatli veya besleyici bir doğanın temsilcisidir. Sabahın sürekli hastalığına ve rüyasına sahip olmak, rüya sahibinin aileleriyle gurur duyduğunun bir göstergesidir. Hamile kalmak ve kişinin rüyasında hamilelik belirtisi göstermemek, gerginliğin yüksek olabileceğini gösterir, bunun kanalize edilmesi ve kontrol edilmesi gerekecektir.
+10 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
GERÇEK HAYATTA HAMİLEYKEN RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK

Aslında, şu anda hamileyseniz, hamilelik veya yaklaşan doğum hakkında rüya görmek normaldir - bir anket hamile iken rüyalarının üçte birinin hamilelik, doğum veya çocuk yetiştirmeye odaklandığını buldu.
Çoğu zaman, bu rüyalar hamilelik veya doğumda yanlış giden bir şey hakkında kabuslar biçimini alır. Bu, özellikle bir kişinin ilk hamileliği sırasında veya önceden gebe kalma konusunda sorun yaşıyorsanız, tamamen normaldir. Bazen rüyalarımız bir basınç valfi olarak işlev görebilir ve uyanıkken şişelenmiş stresi güvenli bir şekilde serbest bırakmamızı sağlar. Bu yüzden, hamileliğinizde gerçekten yanlış giden şeyleri rüyada görüyorsanız, herhangi bir şeyin gerçekten yanlış olduğunun bir işareti değil - muhtemelen normal bir sinir vakanızın bir işareti olabilir.
+10 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
HAMİLE DEĞİLKEN RÜYADA HAMİLELİK NE ANLAMA GELİR?

Buna karşılık , doğum yapma hakkında rüyalar, genellikle önemli bir projeyi bitirdiğinizde veya nihayet derecenizi aldığınız zamanki gibi büyük bir plana bağlıdır.
"Bir bebek, çalışmanızın sonucunu ve hayatınızın bir alanındaki ilerlemesini sembolize eder." Bilinçaltı, hayatımızdaki bu yeni unsurları bir bebek şeklinde gösterecektir, çünkü bir bebek gibi, bu yeni şeyler sürekli dikkatimizi gerektirir. Dikkatle yapacağımız işlere odaklanırsak, hedeflerimize ulaşmaya devam ederiz.
+10 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
ERKEKLERİN RÜYADAYKEN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMESİ NEYİ İFADE EDİYOR?

Rüyada hamile olmak ile ilgili bir rüya görmek, ancak siz bir erkekseniz, bu, romantik ilişkinizde veya hayatınızdaki diğer ilişkilerinizde sorunlarınız olduğu anlamına gelir. Alternatif olarak, ilişkide bir sorun yaşayacağınız anlamına gelebilir.
+10 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA HAMİLE KALDIĞINI GÖRMEK VE BEBEĞİN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Çok korkunç bir rüya gördüğün için üzgünüm. Hamile olduğunuz ve bebeğin vefat ettiği yeri görmek, bir sonuca varmak için çok çalıştığınız herhangi bir projenin gerçekleştirilmeyeceğini gösterir. Alternatif olarak, hayatınızdaki bazı önemli şeyleri bir sonuca varamayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde hiçbir şeyin işe yaramayacağının bir göstergesi. Bunun oldukça üzücü bir rüya olabileceğini biliyorum ama genel olarak üstlenemeyeceğiniz bir meydan okumayı gösterebilir! Eğer bebek bir rüyada hamile iken ölürse, bunun sembolik olduğunu garanti edebilirim, yani yeni bir başlangıç aniden sona erebilir.
+10 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA KARINIZIN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK NE DEMEKTİR? RÜYADA EŞİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK

Karınızın hamile kalmasıyla ilgili bir rüya, şu anda sahip olduğunuz bir fikrin geçeceği anlamına gelebilir. Tek yapmanız gereken sıkı çalışmak ve sıkı çalışmanızın karşılığını vermektir.
+10 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA ANNENİZİN (ANNENİN) HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Annenizin hamile olduğunu gördüğünüz bir rüya gördüğünüzde, yakın gelecekte bir tür tehlikede olacağı uyarısıdır. Önümüzdeki günlerde hastalanabilir, hatta ölebilir.
+10 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
HAMİLE BİRİNİN BAŞKASINI RÜYADA HAMİLE OLARAK GÖRMESİ NE DEMEKTİR?

Hamile birini gördüğünüz bir rüya, bu kişiye yakın olmak istediğinizin bir göstergesi olabilir. Eğer bir erkekseniz ve eşinizin veya kız arkadaşınızın başka birine hamile olduğunu rüyada görmek, o zaman ilişkinin bir kriz içinde olduğunu gösteren bir işarettir. Artık aynı hedeflere sahip değilsiniz ve önümüzdeki günlerde dağılma olasılığı var.
+3 oy
elifs Rüyazede (1.1k puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek; sürprizlere, malının artacağına, öğrenmek; övülmeye, sevince, iyi habere yorulur. Rüyada hamile olmak dünya malı ve nimete işarettir. İslam alimlerinden Kirmani'ye göre mal ve mülkünün artaması anlamına geli
+2 oy
Ary3 Rüyazede (1.2k puan)  
Çok teşekkür ederim sıklıkla bu tür rüyalar görüyorum da hatta Bi rüyamı yazdım bakarsanız çok sevinirim gerçekten

İlgili rüyalar

+9 oy
4 yorum 291 okuma
denizdenizdeniz 2 Haziran 2021 Rüya kategorisinde denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 149 okuma
Aylin Öztürk 21 Şubat 2021 Tabir kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
0 oy
2 yorum 187 okuma
+7 oy
1 yorum 167 okuma
Cafercan 23 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Cafercan Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
6 yorum 196 okuma
+13 oy
5 yorum 247 okuma
Smia 23 Eylül 2019 Tabir kategorisinde Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 181 okuma
Yaren1989 31 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 144 okuma
Su gürcan 8 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Su gürcan Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+13 oy
5 yorum 426 okuma
Mirac 24 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+12 oy
2 yorum 396 okuma
Yulaf 19 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Yulaf Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 192 okuma
8 Haziran 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
2 yorum 169 okuma
+7 oy
1 yorum 160 okuma
Likya 22 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

607 Aktif
1 Üye ve 606 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13939
Dün : 21898
Toplam : 48094087
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...