Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
416 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada su görmek, genel anlamda olumlu olarak yorumlanmıştır. Rüyada görülen su; bereket, kısmet ve hayırlı haberlerin işaretçisi sayılmıştır. Fakat rüyada su görmek bazen olumsuz olarak yorumlanabilir. Mesela rüyada görülen suyun temiz, bulanık, kirli ve durgun olması durumunda tabir değişir. Bununla birlikte rüyada su verdiğini görmek, su kuyusu görmek, su birikintisi görmek, su baskını görmek, su kanalı görmek, su hortumu görmek, suya girmek gibi

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

19 Yorum

+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada ırmağın suyu temiz ve berrak olursa, iyilik ve güzellik ifade eder.
Suyu bulanık ise kedere ve aynı zamanda kuvvete işarettir.
Başka bir tabire göre ise; rüyada ırmak görmek, rüya sahibinin mutlu bir hayatı olacağı anlamına gelir. Rüya sahibi geçim sıkıntısına düşmeden, büyük, ağır ve altından kalkılmaz borçlara girmeden, bolluk ve zenginlik içinde yaşayacak, malından ve parasından başkalarına da hayır yapacak demektir. Rüyada ırmak görmek, gönlü zengin, eli bol kişi ile tabir edilir. Rüya sahibi, kimseye muhtaç olmayacağı gibi bilakis muhtaç durumda olan kişilerin imdadına koşacak ve yaralarını saracaktır. Rüyada ırmak görmek, bereketin, bolluğun ve rızkın taşacak kadar çok olmasına, rüya sahibinin de engin duygulara sahip olup, kendisine Allah tarafından lütuf edilen dünya mallarını paylaşmayı bileceği kadar yüce gönüllü olmasına tabir edilir.
Rüyada büyük bir ırmağa düşmek; tehlike içinde olduğunuzu eğer çok uğraşılırsa kurtulursa rahata ereceğine eğer, ırmaktan çıkmazsa öleceğine yorumlanır. Durgun, temiz bir ırmak; bol kazancın, mutluluğun işaretidir. Kirli bir ırmak, etrafınızda kıskanç insanlar bulunduğuna bunlarla tartışacağınız anlamındadır.
Rüyada Irmak Kenarında Yürümek, rahata ermeye, gönülde huzur sahibi olmaya, eline eşya ve para geçmesine işaret eder. Rüyasında ırmak kenarında yürüdüğünü gören kişi yakında dertlerinden, sıkıntılarından, hastalığından ve borçlarından kurtulacak demektir. Bekârlar için evlilik, mahpus olanlar için de özgürlük demektir.
Rüyada Irmak Kenarında Ev Görmek, rüya sahibinin çalışkanlığına, başarıya giden yolda verdiği mücadeleci ruhuna, hırsına ve gözü karalığına delalet eder. Rüyasında ırmak kenarında ev gören kişinin hiçbir çabası ve emeği boşa gitmez, rüya sahibi özverili çalışmasının karşılığını mutlaka alır.
Rüyasında ırmak üzerinde yürüdüğünü gören kişinin, hayatta başaramayacağı hiçbir şey yok demektir. Rüya sahibi hem hayallerine kavuşur hem de hak ettiği başarıyı ve mutluluğu yakalar.
Rüyada ırmakta yüzdüğünü gören kişinin her işi rast gider, kazancında bereket olur ve rüya sahibi maddi, manevi her türlü sorundan bir daha sirayet etmemesi koşuluyla tamamen kurtulur. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin zengin olacağına ve büyük kısmetler alacağına yorulur. Çünkü ırmakta yüzmek dünyalık elde etmek anlamına da gelmektedir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Birçok rüya tabircisi tarafından olumlu olarak yorumlanan su ile ilgili rüyalar, daha çok bereket, kısmet ve hayırlara vesile olacağı şeklinde tabir edilmiştir. Su, bolluk ve bereketin sembolü olarak görülür. Su görmek, rüya sahibinin güzel günler göreceği ve mutlu haberler alacağına delalet olarak sayılır. Rüyada su görmek farklı şekillerde karşımıza çıkabilir. Bu farklı durumlar için çeşitli yorumlar vardır. Ve bazıları ise olumsuz olabilir. Rüyada görülen suyun temiz olması, bulanık olması veya durgun olması durumunda çıkacak anlam değişir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada su görmek, niteliğine bağlı olarak bol kazanç, şans, uzun ve sağlıklı yaşam, mutlu evlilik için delalet olarak kabul edilir. Eğer rüyada görülen su temiz ve duruysa iyi şeyler, su temiz değilse kötü şeyler olacağına işaret olarak sayılır.

Rüyada su görmek, kişinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, ailesine daima düşkün ve ilgili olacağı demektir. Rüya sahibinin bol kazançlı iş hayatında sahip olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada su görmek ile tabirler, görülen suyun niteliğine göre değişir. Mesela rüyada görülen su berraksa kazanç ve bereket anlamına gelir. Fakat su bulanık ise sıkıntı ve huzursuzluk anlamı taşır. Rüyada görülen suyun durağan olması halinde cezaevine işaret ettiği kabul edilir. Rüyada birisinin kendine su verdiğini görmek yalan manasına gelir.

Rüyada siyah su görülmesi; aile bireyleri arasında tartışma çıkacağına, bu yüzden aile ortamında huzursuzluğun hakim olacağına delalettir. Rüyada çamurlu su görülmesi; iş hayatında yaşanacak sıkıntılara işaret sayılır. Rüyada kirli su görmek, rüyayı gören kişinin kötü alışkanlıklarını bırakması gerektiği anlamı taşır.

Rüyada damlayan su görmek, uzun bir süre sonra iş hayatına yeniden atılacağına, zorluk ve sıkıntılı bir dönem sonrasında güzel günlerin ve bol kazancın olacağına delalettir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA SU İÇTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyasında su içtiğini gören kişi hayırlı şeylerle karşılaşır. Rüyasında kendini su içerken gören kişinin şansı ailesinden yana açıktır, onlar tarafından sevilecek, değer görecek ve yaşlılığında kendisine aile bireyleri tarafından sahip çıkılacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin sağlık sorunları yaşamadan bir yaşam süreceği anlamı taşır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA SU VERDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada birine su vermek, hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibi çok mübarek bir kişiliğe sahip olacaktır. Kişi gerçek hayatında yapacaklarıyla insanlık adına faydalı işler yapacaktır. Yardıma muhtaç, herhangi bir şeye ihtiyacı olan insanların eksikliklerini giderecek, onlara yaşamının her alanında destek olacaktır. Ailesinde hasta, yaşlı olan birine bakma yükümlülüğü alacaktır. Ancak şikâyet etmeden bu işleri yapacak ve onları mutlu ettikçe kendisi de mutlu olacaktır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Ölmüş Birine Su Vermek

Rüyada ölmüş birine su verdiğini gören kimse, ölmüş kişiye yaşarken bir iyilik yapılmıştır. Rüya sahibi farkında olmadan bu kişiye bir iyiliği dokunmuş ve karşılığında fazlasıyla dua almıştır. Eğer rüyada gördüğü kişi rüya sahibinin düşmanı ise, o kişi rüya sahibine hakkını helal etmiştir. Kişinin içerisinde bir kuşku varsa, ona yaptıklarından pişmanlık duyuyorsa bu konuda içi rahat olmalıdır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Birinin Su Verdiğini Görmek

Rüyada birinin kendisine su verdiğini gören kimse, zor durumlarda birinden destek görecek, o kişinin sayesinde zor günlerinden kurtulur. Sıkıntıları aşma konusunda kendisi tek başına baş edemeyecek ve bu insanın yardımı rüya sahibinin hayatı için önemli bir yere sahip olacaktır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA SU KUYUSU GÖRMEK

Rüyada su kuyusu görmek, rüya sahibinin, karşısına çıkacak kişiyle aralarında geçen olaylardan sonra kendisine çeki düzen vermesine, elinden gelen her şekilde para biriktirmesine ve hayırlı kısmet bulup güzel bir yuva kurmasına işarettir. Kıtlıkla geçen yıllardan sonra elen bolluk ve berekete, uzun zamandır bekletilen bir sorunu çözümlenmesine ve karanlık geçen günlerin aydınlanmasına delalet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kuyudan Su Çekmek

Rüyada kuyudan su çekmek, rüya sahibinin haksız kazanç sağladığına, işlerine yalan ve dolan karıştırdığına ve çalışmalarını hızlandırmak için üst makamlardan yardım aldığına delalettir. Yapılan işlerde Allah yolundan ayrılmaya, fakir fukarayı sömürmeye ve hak ve hukuka aykırı çalışmaya işarettir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Susuz Kuyu Görmek

Rüyada susuz kuyu görmek, rüya sahibinin hastalıklarla boğuşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulur.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA SU BİRİKİNTİSİ GÖRMEK

Rüyada su birikintisi görmek, kişinin manevi anlamda kendisini geliştirmeye çalıştığını ve bu konuda girişimlerde bulunduğunu, ancak İslami açıdan kişinin daha çok ibadete ve Allah’a yönelmesi gerektiğinin altını çizen bir rüyadır. Ruhsal açıdan da zayıf olunduğuna ve desteğe ihtiyaç duyulduğuna da tabir olunur. Rüyada temiz su birikintisi görmek genellikle gelecek güzel günleri işaret eder ancak bu rüya kişinin kendi hayatı ile ilgili risk alması gerektiği konusunda da uyarıda bulunur. Bazen de risk almadığı için karşısına çıkan fırsatları kaçıran kimseleri temsil eder.Kişinin tüm hayatını olumsuz şekilde etkileyecek gelişmelere işaret eder. Çamurlu su kişiye atılacak iftiraların altında kalınacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalet eder. Rüya sahibinin ailesinin de kötü sözler nedeni ile huzurunun kaçacağı ve uzun sürecek sıkıntılı bir dönem geçirmek zorunda kalacaklarını simgeler. Çamurlu su görmek kişinin hayatı üzerinde oluşacak olan baskıların artacağına, çalıştığı iş yerinde zulüm ve haksızlığa maruz kalacağına, çevresindeki kişilerle pek çok sözlü münakaşa içine gireceği şeklinde de yorumlanmaktadır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA SU BASKINI GÖRMEK

Rüyada su baskını görmek, kişinin kendisini ve hanesini de etkisi altına alacak büyük bir sıkıntının işaretçisi olan rüya, maddi ve manevi kayıplar yaşanacağını, hastalıklar ve kazalarla dolu sıkıntılı günlerin geldiğini işaret eder. Çok güçlü ve azılı bir düşmana da delalet eden rüya büyük bir tehlikeyi haber verdiğinden dolayı uyarıcı rüyalar arasındadır. Tüm yaşamın bir anda değişeceği ve çok uzun zamanlar yaşanacak derin acıların ortaya çıkacağını bildiren rüya hayırlara yorulmaz.

Rüyada su baskınından kurtulmak; rüyayı gören kişinin çok sayıda düşmanı olduğuna delalet eder. Fakat bu rüyada, akıllı ve zekice adımlar ile onlara karşı galip geleceği ve kendini, ailesinin koruyacağına işaret sayılır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
RÜYADA SU KANALI GÖRMEK

Rüyada su kanalı görmek, bereket demektir ve özellikle geçmiş dönemlere göre çok daha fazla kazanca sahip olunacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına ve sahip olunan olanaklarla beraber alım gücünün de çok ciddi oranda artacağına işaret eder. Su kanalının içinde su yoksa bu durumda gelirin kesilmesi, kira gibi paraların bir müddet duracağını ve kişinin yaşayacağı dar boğaz nedeni ile kemerleri sıkmak zorunda kalacağını bildirir. İçi dolu su kanalı ise yaşam boyu gelecek paralara, kişinin çalışmasa dahi hayatını dilediği gibi konfor içinde sürdüreceğini bildiren rüya, gelecek güzel günlere işaret ederken, müjde dolu, kişiyi yarınlara daha umutla bakmaya yönlendirecek güzel haberlerin de delaletidir.

RÜYADA SU HORTUMU GÖRMEK

Rüyada su hortumu görmek, kişinin hayırlı bir işi eline ayağına dolandıracağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorumlanır. Rüyasında su hortumu gören kişilerin işleri dolambaçlı ve zor olur. Aynı zamanda aile içinde her olaya karışan ve kişinin huzurunu bozan kimselerin varlığına da işarettir. Su hortumu görmek bazen de uzun sürecek lafa söze yorumlanır. Rüya sahibinin beceriksizliğine, kolayca çözülebilecek işleri zora soktuğuna da işaret eder.

RÜYADA SU GÖRMEK VE SUYA GİRMEK

Rüyada suya girmek, yapılan çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, dertlerin aşılacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve haneye bebek seslerinin dolacağına işarettir.

Rüyada bulanık suya girmek, sudan bahanelerle ortamı bozmaya çalışan kişilere taviz verilmemelidir.

Rüyada soğuk suya girmek, daha iyi imkânlara sahip olabilmek için sıkıntılara göğüs gerilmelidir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada akarsu görmek, ömürle yorumlanır. Rüyasında akar bir suyun başında olduğunu görmek, hayatının düzgün bir şekilde pürüzsüz olarak süreceğine işarettir. Akarsuyun berrak bir şekilde akıp gitmesi, ömrünün neşe içinde geçeceğine delildir. Nehir veya dere sakin sakin akarken, birden bire suyunun kesilip yatağının kuruduğunu görmek, kısa süreli bir hastalığa yakalanacağına; suyun şiddetle ve kenarlarına taşarcasına delice aktığını görmek, hayatının çok üzücü olaylarla devam edeceğine işarettir. Bir derede suların çöp ve ağaç parçalarını ve ağaç yapraklarını sürükleyerek bulanır bir halde aktığını görmek, çevrenizdeki birilerin hastalık geçireceğine delâlet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Dere veya Nehir Görmek

Derede bir kayıkla gezdiğini görmek, geçimini kolaylıkla kazanacağına; kayığın su aldığını ve tehlikeli anlar yaşadığını görmek, geçimini zorlukla kazanacağına delildir. Deredeki suların birdenbire değiştiğini, su yerine dereden kan aktığını görmek, o yere bir felaketin geleceğine işarettir. Dereden su içtiğini görmek, sağlığa; su içerken birden bire dereye düşüp boğulduğunu görmek, sağlığının bozulacağına delâlet eder. Cafer-i Sadık (r.a) dere görmeyi üç şekilde yorumlamaktadır: Ömür, geçim ve sağlık.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Akarsudan Geçmek

Rüyada akarsudan geçmek; bulunduğu çevreden veya konumdan ayrılacağına ve daha iyi yerlere ve seviyelere geleceğine delalettir. Bir başka rüya alimine göre de; dere veya akarsu, güzel bir maişet, rahat bir hayatı temsil eder. Dere, aynı zamanda akrabadan olan hanımı temsil eder. Erkeğin karısını da temsil eder.
Güzel bir dekor içinde bir derenin şırıl şırıl akışını seyretmek; emel ve arzularınızın kısa bir zamanda gerçekleşeceğine işarettir. Bir derenin önünü kapadığını gören kimse, yakınından bir kadınla irtibatı keser. Bir vadide kaybolup bulunmadığını gören ölür.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Temiz Akarsu Görmek

Rüyada temiz ve berrak akarsu görmek hayat, huzur, ömür, rızık, temizlik, şif, dünya ve âhiret nimeti, hidayet, keramet ve tövbe  gibi yorumlara tabi tutulmuştur. Eğer akarsu veya dereden temiz su içiyorsanız rüyanızda, sizin ya da çevrenizde yakında gerçekleşecek olan evliliğin uzun ve mesut bir şekilde süreceğine işarettir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Bulanık Akarsu Görmek

Rüyada bulanık akarsu görmek, rüyayı gören kimsenin eline haram mal geçer. Yaptığı işlerin bir kıymeti olmaz. Ticari karmaşalar yaşar. Bulanık ve durgun dere veya akarsu görmeniz sizi bekleyen sıkıntılara işaret eder. Biraz daha temkinli ve dikkatli olmanızı gerektirir. Derenin suyu kirli ise, sıkıntı ve üzüntüye işarettir. Bir rüya alimine göre ise kirli dere görmek şöyle yorumlanmıştır; dereden kan veya irin gibi bir şeyin aktığını görmek, üzüntü ve sıkıntıyla tabir olunur.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Nehir veya Irmak Görmek

Rüyada nehir veya ırmak görmek, iktidarda bulunan büyük bir devlet adamına yorumlanır. Kendisini ırmakta yıkanır görmek, büyük bir kimse tarafında korunma altına alınacağına işarettir. Irmaktan su aldığını görmek, hayra yorumlanmaz. Kendisini nehrin üzerinden atlayarak karşıya geçtiğini görmek, tasa ve kederden kurtulmasına, düşmanına üstün geleceğine işarettir. Nehir görmek genellikle yolculuğa da yorulur

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 137 okuma
3 Eylül 2018 Tabir kategorisinde Betül   2 2 yazdı
+1 oy
2 yorum 166 okuma
Rossess 14 Kasım 2022 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 130 okuma
Uğur Şahin 24 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Uğur Şahin Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 207 okuma
seyyah 6 Şubat 2021 İstihare kategorisinde seyyah Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 144 okuma
Dejavu111 12 Ekim 2019 Tabir kategorisinde Dejavu111 Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 191 okuma
Semiha 16 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Semiha Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 144 okuma
+8 oy
3 yorum 196 okuma
Hope 11 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 182 okuma
Simge 16 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 281 okuma
Su Perisi 7 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 115 okuma
emin2211 17 Ekim 2019 Tabir kategorisinde emin2211 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 229 okuma
Gizgiz 19 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Gizgiz Rüyakar (4.7k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 168 okuma
Kahin 21 Mayıs 2017 Tabir kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
0 Üye ve 434 misafir
Bugün : 18379
Dün : 23857
Toplam : 48076697
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...