Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada diş sallanması görmek, sevilen ve destek olunan bir akrabanın, kendisine edilen onca yardıma rağmen hıyanet peşinde olacağına, rüya sahibinin açığını kollayacağına ve zarar vermeye çalışacağına yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

62 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada diş sallanması, iş hayatında yaşanan parasal sorunların aile hayatına etki edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine ve bu yüzden çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.
Rüyada Diş Sallandığını Görmek
Rüyada diş sallanması görmek ile aynı anlama gelmektedir. İş hayatında yaşanacak parasal ve işin yönetimi konusundaki sorunlardan ötürü çok kötü bir durum ile karşılaşılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve bu yüzden böyle durumları daha sakin geçiştirmenin daha iyi olacağına tabir edilir.
Rüyada Sallanan Diş Görmek
Aile hayatında sorunlu ve anlaşmazlıklar ile dolu bir döneme girildiğine, iş hayatından kaynaklanan tartışmaların daha da sertleşerek devam edeceğine ve rüya sahibinin aile bireylerinden birinin bu tartışmalar ve kavgalar sonunda evi terk edeceğine alamet eder.


Rüyada Diş Sallanması ve Dökülmesi
Rüyayı gören kişinin aile bireyleri arasında yaşanan tartışmalar ve kavgalardan ötürü çok kötü günler yaşanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.
Rüyada Diş Sallanması ve Düşmesi
Aile bireyleri arasında yaşanan sorunlardan ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine tabir edilir.


Rüyada Diş Sallanması ve Çıkması
İş hayatındaki sorunların aile hayatında çok kötü sorunlara sebep olmasından ötürü çok sıkıntılı zamanlar geçiren rüya sahibine aile bireylerinden birinin parasal olarak yardım edeceğine ve ihtiyaç duyduğu bir şeyi en kısa zamanda kendisine temin edeceğine rivayet eder.
Rüyada Diş Sallanması

 Rüyada diş sallanması evvela hakikate yorumlanır. Rüya sahibinin kısa zamanda bazı hakikatlerle tanışacağı, buna hazır olması gerektiğine yorumlar yapılmıştır. Görülecek bu hakikatin nereden, nasıl ve tam olarak ne zaman geleceği bilinmez. Hakikatin ne şekilde olacağı da tahmin edilemez. Sadece kişinin kalp gözünün açılmasına vesile olacaktır.

 Rüyada diş sallanması, mal kaybından çok fazla korkulduğuna işaret eder. Sallanan dişlerin düştüğünü görmek ise malların kaybedilme korkusunun gerçekleşeceğine rivayet edilir. Rüyada diş sallanması esasında iki ayrı biçimde yorumlanmıştır. Rüyasında dişlerin sallanması, kişiye göre değişir.

 Kendi dişinin sallandığını gören kimseler için tabir farklı iken, başkalarının dişlerinin sallanması farklıdır. Rüyada diş sallamanın aşırı yorgunluğa işaret ettiği de söylenmektedir. Rüya sahibinin kafasını dinleyebileceği bir yolculuğa çıkması gerektiği tavsiye edilmiştir.
Rüyada dişin sallanması, aile içinde yaşanacak sıkıntıya işarettir. Aile bireyleri arasında bir sorun yaşanacağına ve bu sorundan dolayı daha büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder. Rüyada dişinin sallandığını görmek aile bireyinden birinin vefat edeceğine delalet eder. Rüyada dişinin sallanıp çıktığını görmek, rüya sahibinin hayatında yaşadığı sıkıntının sona ereceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sallanan diş bazıları için “ben buraya ait değilim” sendromuna işarettir. Bu rüya aynı zamanda sağlam bir duruş ve tutum sergileyememe ve istikrarsız tavırlara işarettir. Bu rüyanın sahibi bulunduğu bir mekanda ya kendine sağlam tutunacağı bir yer bulamamıştır ya da orada fazla kalıcı olduğunu düşünmemektedir. Sallanan diş bazen rüya sahibinin bulunduğu bir ortam ya da sistemdeki rahat olmayan duruşu ile ilgilidir. Sallanan dişi gören kişi tam anlamıyla bulunduğu ortamda rahat değildir ya da ortama alışmamıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişlerin sallanması:

Rüyada sallanan diş ya da dişler bir sistemin bütününü olumsuz etkileyen yapı taşlarının simgesidir. Sallanan sistem uyumu ve ahengi bozucu ve tam olarak işlemeyen mekanizmaların temsilcisidir. Sadece bir dişin sallanması bir sistemde sadece bir kusurun giderilmesi ya da sistemden tamamen çıkarılması gerekliliğinin altını çizer.

Rüyadaki dişler nizam, uyum ve bir organizasyonu oluşturan yapı taşları hakkında bilgi sunarlar. Bu yüzden rüyada sallanan dişler aslında sistemle uyumsuz ya da sistemin işleyişini aksatan kişi ya da unsurlara işaret ederler. Rüyada bir dişin diğerlerinden farklı oluşu ve sallanması ortama uyum sağlayamama ya da değişim zorluklarına işaret eder. Bu rüyanın sahibi büyük bir ihtimalle yaşadığı dünyaya uyum sağlamak için değişmesi gerekenin kendisi olduğunun farkına varamamış ve tüm dünyayı kendine uydurmayı denemektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  

Rüyada sallanan diş:

Rüyadaki sallanan diş hayatımızdaki ufak tefek ve gelip geçici meselelere işarettir. Bir diş ne kadar gevşek ve ne kadar çok sallanıyorsa o kadar çabuk hayatımızdan çıkacak problemlere işaret eder. Çok az ya da hafif sallana dişlerin temsil ettiği sorunların hayatımızdan çıkması daha uzun vadede olur. Kısacası, şiddetli bir biçimde sallanan bir diş bazen çok yakında hayatımızdan çıkacak bir sorundur.



Sallanan diş ayrıca ayrılık habercisi olabilir. Çünkü rüyada ağzımızdaki dişlerin her biri aslında bir gruba mensup insanları temsil eder. Bu yüzden sallanan diş ayrılacağımız kişileri, vefat edecek kişileri ya da hayatımızdan çıkacak kişileri temsil edebilir. Örneğin, bir dişinin sallandığını gören kişi çok yakın zamanda bir iş arkadaşının işten ayrıldığını duyabilir ya da kendisi işten ayrılabilir. Çürük bir dişin sallanması hayırlıdır ve bizim için faydasız olan bir şeylerden kurtulacağımızı müjdeler.



Rüyada görülen dişler bir bütünün parçası olma, çok ufak bir etki sunarak bile dev bir çarka hizmet etmenin altını çizer. Bu yüzden sallanan dişler aslında sisteme hizmet etmeyen ya da sistemden ayrılacak kişi ya da unsurlara işaret ederler. Bazen sallanan dişler bir organizasyonun önemsiz ya da organizasyona olan bağı az olan kişileri temsil ederler. Rüyada tek dişin sallanması içinde bulunulan bir organizasyonda tek bir kişinin gönülsüz olması ya da sistemden kopmak isteme arzusunu vurgular.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  

Rüyada üst ya da alt dişlerin sallanması:

Rüyadaki üst dişler bazen bir organizasyonun üst kademesindeki kişilere alt dişler ise alt kademe işçilere işarettir. Bu yüzden rüyasında üst dişlerinden birinin sallandığını gören kişinin çalıştığı şirket ya da organizasyonda üst pozisyonda birinin vefatı ya da işten çıkması söz konusu olabilir. Yine alt dişlerdeki sallanmalar alt kademelerdeki işten çıkma ya da çıkarmalardır. Üst dişlerin sallanması üst pozisyondakilerin işini iyi yapmaması ve bunun tüm sistemi olumsuz etkilemesine işarettir. Yine aynı şekilde alt kademedeki sallanan dişler kötü işçiliğe ya da işini düzgün yapmayan elemanlara işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişinin Sallandığını Görmek Nedir?

Rüyalar gerçeği yansıtan veya işaretler veren önemli sinyaller olarak ifade edilmektedir. Rüyada dişinin sallandığını görmek aile halkı ile münakaşa içine girebileceğini temsil etmektedir. Dişlerin her biri aile üyelerini temsil etmektedir. Sallanan dişte bir tartışma, fikir ayrılığı olabileceği anlamına gelmektedir. Ancak bunu iyiye yormak gerekmektedir. Tartışmaların daha olumlu sonuçlar doğurabileceği unutulmamalıdır. Rüyasında dişi sallanan kişinin bazı korkular yaşadığı ve o korkulara sıkı sıkıya tutunduğu anlaşılmaktadır. Bu rüyayı gören kişi için de korkularını bırakması, sakin olması ve iyi düşünmesi yönünde uyarıcı bir rüya anlamını taşımaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişinin Sallandığını Görmek Nasıl Yorumlanmalıdır?

Rüyalar yorumlanırken dikkatli olunmasında fayda bulunmaktadır. Rüyada dişin sallandığını görmek muallakta kalan konularla ilgilidir. Belirsiz olan ve tam olarak sonucunun bilinmediği durumlarda bu rüyalar daha sıkça görülmektedir. Örneğin; üniversite sınavına giren öğrenci sınav notunu tam olarak bilmediği için bekleme döneminde bu tür rüyalar görebilmektedir. Korku ve kaygı olumsuz rüyaların su üstüne çıkmasına neden olmaktadır. Bunun dışında bazı insanların düşünceleri hakkındaki soru işaretleri de bu rüyaya neden olmaktadır. Genel olarak; güveni zedelenmiş kişiler bu tür kaygı oluşturacak rüyalar görebilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişinin Sallandığını Görmek ve Dişin Çıkması

Sallanan dişler bazı olaylara yönelik bilgi sahibi olunacağına işaret etmektedir. Rüyada dişinin sallandığını görmek bazı durumlarda huzursuzluk ortaya çıkacağı anlamını taşımaktadır. Bazı kişilerin rüya sahibi ile ilgili düşüncelerini de simgeleyebilecek olan bu rüya bir konu ile ilgili beklenen sonucun olumsuz olacağına işaret etmektedir. Genelde bu rüya ile gerçeklerin ortaya çıkabileceği düşünülmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş sallanması, iş hayatında yaşanan parasal sorunların aile hayatına etki edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine ve bu yüzden çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder. Kaynak: Rüyada Diş Sallanması
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallandığını Görmek
Rüyada diş sallanması görmek ile aynı anlama gelmektedir. İş hayatında yaşanacak parasal ve işin yönetimi konusundaki sorunlardan ötürü çok kötü bir durum ile karşılaşılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve bu yüzden böyle durumları daha sakin geçiştirmenin daha iyi olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sallanan Diş Görmek
Aile hayatında sorunlu ve anlaşmazlıklar ile dolu bir döneme girildiğine, iş hayatından kaynaklanan tartışmaların daha da sertleşerek devam edeceğine ve rüya sahibinin aile bireylerinden birinin bu tartışmalar ve kavgalar sonunda evi terk edeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve Dökülmesi
Rüyayı gören kişinin aile bireyleri arasında yaşanan tartışmalar ve kavgalardan ötürü çok kötü günler yaşanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve Düşmesi
Aile bireyleri arasında yaşanan sorunlardan ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine tabir edilir. Kaynak: Rüyada Diş Sallanması
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve Çıkması
İş hayatındaki sorunların aile hayatında çok kötü sorunlara sebep olmasından ötürü çok sıkıntılı zamanlar geçiren rüya sahibine aile bireylerinden birinin parasal olarak yardım edeceğine ve ihtiyaç duyduğu bir şeyi en kısa zamanda kendisine temin edeceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş sallanması görmek, sevilen ve destek olunan bir akrabanın, kendisine edilen onca yardıma rağmen hıyanet peşinde olacağına, rüya sahibinin açığını kollayacağına ve zarar vermeye çalışacağına yorumlanır.

Ayrıca bkz: Bebeğin Diş Çıkarması, Diş Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması

Dişlerin sallanması da, dişlerin kırılması gibi, sorunların henüz bitmediğinin fakat rüyayı gören kişinin önemli ölçüde rahatladığının, yakında dertlerin biteceğine dair umutlarının güçlendiğinin işareti olarak yorumlanır. Rüyada diş düşmesi görmek ise artık sorunun, sıkıntının tamamen ortadan kalktığı şeklinde yorumlanır.

Öte yandan ağzındaki tüm dişlerinin sallandığını gören kişinin de, aile içinde bir tartışmaya maruz kalacağına, yakın çevresiyle arasında bir anlaşmazlık olacağına inanılır. Rüyada diş sallanmasını bir hastalığa işaret kabul eden yorumlara rastlamak da mümkün.

Rüyada dişlerin sallanması rüya sahibinin iş ya da özel hayatındaki herhangi bir sebepten ötürü kendisini tedirgin, kaygılı hissettiği biçiminde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş sallanması, nispeten muallakta kalan konuları simgelemektedir. Belirsizlikler yaşanan ve tam olarak bilgi sahibi olunmayan konular, rüyanın en önemli özelliklerindendir. Örneğin; bir sınav sonucunun nasıl sonuçlanacağının bilinmemesi ve bekleme dönemi bu şekilde görülebilir. Bunun yanı sıra, bazı insanların düşünceleri hakkında kafanızdaki soru işaretleri de bu rüyaya örnek olabilir. Genel anlamda; güven duygusunun zedelenmiş olması, bu rüyanın ortaya çıkarabileceği en önemli konular arasında bulunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve Çıkması

Sallanan dişin çıkıyor olması, bazı olaylar hakkında bilgi sahibi olacağınıza ve bu durumun da huzursuzluk meydana getireceğine yorulabilir. Kişilerin sizinle ilgili düşüncelerinin ortaya çıkmaya başlaması da bu rüyaya örnek olabilir, bir konu hakkında beklenen sonucun olumsuz olacağı da söylenebilir. Genel olarak; rüyanın gerçekleri ortaya çıkarması ve bunun sorunlara yol açması düşünülebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve Kanama

Şiddetli tepki ve uzun süren sorunlar olarak düşünülebilir. Kanama, olaya çok daha yoğun bir durum katmaktadır. Zaman açısından uzunluk ve etki açısından yoğunluk, bu rüya hakkında yapılacak olan yorumlar arasında bulunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve Dökülmesi

Dökülen dişle ilgili olarak ayrılık yorumları yapılabilir. Bu ayrılıkların yakın çevrede olması da büyük bir olasılıktır. Dişlerin, genel olarak yakınlık simgesi olduğu bilinmektedir. Bu yakınlık da kan bağı olarak algılanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ön Diş Sallanması

Anne ya da ailenizle ilgili yaşayacak olduğunuz sorunlara yorulabilir. Burada ön dişin sembolize ettiği konular bunlardır. Bu nedenle de bu rüyanın etkisinin yoğun ve üzücü olabileceğini söyleyebiliriz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arka Diş Sallanması

Burada simgelenen baba ya da akraba çevresi olabilir. Hem babanız hem de akrabalarınızla sorunlarınız gündeme gelebilecektir. Dargınlıklar ve tartışmalar yaşanabilir. Verilen destekler çekilebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişlerden birinin sallandığını görmek dişin temsil ettiği kişinin hastalığa yakalanacağına işarettir.

Rüyada bir dişin düşmesi ise temsil ettiği kişinin ölümüne veya bir daha göremeyeceğiniz şekilde gitmesi anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş sallanması, iş hayatında yaşanan parasal sorunların aile hayatına etki edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine ve bu yüzden çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallandığını Görmek

Rüyada diş sallanması görmek anlamı ile aynı anlama gelmektedir. İş hayatında yaşanacak parasal ve işin yönetimi konusundaki sorunlardan ötürü çok kötü bir durum ile karşılaşılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve bu yüzden böyle durumları daha sakin geçiştirmenin daha iyi olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve Dökülmesi

Rüyayı gören bireyin aile bireyleri arasında yaşanan tartışmalar ve kavgalardan ötürü çok kötü günler yaşanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve Düşmesi

Aile bireyleri arasında yaşanan sorunlardan ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve Çıkması

İş hayatındaki sorunların aile hayatında çok kötü sorunlara sebep olmasından ötürü çok sıkıntılı zamanlar geçiren rüya sahibine aile bireylerinden birinin parasal olarak yardım edeceğine ve ihtiyaç duyduğu bir şeyi en kısa zamanda ve anda kendisine temin edeceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA DİŞ OYNAMASI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada diş oynaması rüya sahibinin vücudunda yaşadığı değişimlerin yakın zamanda bir hastalık olarak ortay çıkacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞİN SALLANIP DÜŞMESİ

Rüyada sallanan diş görmek kişinin hanesinde uzun sürecek tartışmalı durumların yaşanacağına delalettir. Özellikle üst dişlerinin sallandığını gören kişi anne ve babası ile ilgili konularda sıkıntılı durumlar yaşar. Diş sallanması aile ve yakın akrabaların veya kişinin kendisinin sağlık sorunları yaşayacağının da habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ön dişin sallanması ve düşmesi neye delalet eder?

Merhabalar, ben rüyamda ön sol dişimin yanındaki dişin sallandığını ve kendimin sallayarak çektiğimi gördüm. Ama dişim sapa sağlam, sonra dişimi anneme gösteriyorum. Diyorum ki “anne bak bir şey yok” ve dişi koku implant diş gibi sağlam ve temiz duruyor. Daha sonra annem ve kardeşlerim beni doktora götürüyor, ben de farkına varıyorum ki diş yerine girmiş yine. Ben şu an esimle ayrılmak üzereyim, acaba bu durumla alakalı bir rüya olabilir mi? Ve tabirini rica ediyorum. Allah razı olsun sizden.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ön dişin sallanması ve düşmesi tabiri

Arzu selam, diş rüyaları dünyanın her yerinde, tüm toplumlarda makbul değildir, sıkıntıya yorulur. Ancak ne mutlu ki senin rüyan hakkında çok iyi şeylere işaret etmekte, şu anda bazı sıkıntılar yaşadığını ancak aniden gelişecek (belki de haberin olmadan meydana gelecek) bazı şeyler sonun tüm bu sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişin sallanması gerçek yaşamda ilk başta sizi ürküten değişimin artık zamanı geldiğini, buna değişime karşı koymaya çalışmanın anlamsız olduğunu ve başta endişe duymanıza karşılık zamanla bu değişikliğin sizin için hayırlı olduğunu anlayacağınızı gösterir. Rüyada dişin düşmesi veya dişinin düştüğünü görmek gerçek yaşamınızda ilgi alanlarınıza yönelik hedeflerinize ulaşmak için yetersizlik duygusu içinde olduğunuzu simgeler. Diş düşmesi, aynı zamanda kötü bir haber almak işareti olabileceği gibi, kötü bir sağlık durumu hakkındaki korkularınızın gerçeğe dönüşebileceğini de gösterebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallandığını GörmekRüyada diş sallanması, iş ve maddi konularda sorun yaşamaya yorulmaktadır. Aile içerisinde kırgınlıkların meydana geleceğine ve bu süreci iyi geçirmek gerektiğine delalet etmektedir. ir. 
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sallanan Diş GörmekRüyada sallanan diş, aile arasındaki tartışmaların olacağı bir döneme delalettir. Bu kavgaların giderek büyüyeceği ve ailenin dağılacağı manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve DökülmesiRüyada diş sallanması ve dökülmesi, aile arasındaki sert tartışmalardan ötürü üzüntülü bir zaman geçirmeye delalettir. Kötü bir haber alınarak, bunun ailenin dağılmasına neden olacağının göstergesidir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve DüşmesiRüyada diş sallanması ve düşmesi, aile arasındaki sorunlara ve aile bireylerinden birinin hayatını kaybedeceğine işaret etmektedir. 
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması ve ÇıkmasıRüyada diş sallanması ve çıkması, bir sebepten ötürü aile içerisinde çok büyük kavgaların yaşanması gelecek olan maddi destekle sona ereceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması görmek
Rüyada diş sallanması, sevilen ve destek olunan bir akrabanın, aradaki bağa ve kendisine edilen onca yardıma rağmen hıyanet peşinde olacağına, rüya sahibinin açığını kollayacağına ve zarar vermeye çalışacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş sallanması, sevilen ve destek olunan bir akrabanın, aradaki bağa ve kendisine edilen onca yardıma rağmen hıyanet peşinde olacağına, rüya sahibinin açığını kollayacağına ve zarar vermeye çalışacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sallanan diş görmek kişinin hanesinde uzun sürecek tartışmalı durumların yaşanacağına delalettir. Özellikle üst dişlerinin sallandığını gören kişi anne ve babası ile ilgili konularda sıkıntılı durumlar yaşar. Diş sallanması aile ve yakın akrabaların veya kişinin kendisinin sağlık sorunları yaşayacağının da habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takma dişlerin sallanması çevrenizdeki sahtekar insanlardan uzaklaşmaya, sorunların azalmasına ve şükretmeye, dolu dolu huzurlu bir hayata ve mutlu olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişinin Sallandığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyalar pek çok şeyin habercisi olabilir. Rüyada dişinin sallandığını görmek hem ekonomik hem de ailevi olarak kötü günler geçireceğinizin habercisidir. İşinizde yaşayacağınız ekonomik bir sıkıntı aile hayatınızı etkileyeceğine ve aile düzeninde bazı sarsılmalara neden olacak şekilde yorumlanmaktadır. Belki de bir ayrılığın habercisidir. Böyle bir rüya aileniz ya da akrabalarınız tarafından ihanete uğrayacağınız şeklinde de yorumlanabilmektedir.

Bu rüyayı gören kişiye yapacağı işlerde adımlarını çok dikkatli atması gerektiği anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Başka Bir Kişinin Rüyada Dişin Sallandığını Görmek

Rüyanızda kendi dişlerinizden birinin sallanması iyiye işaret değildir. Ancak sallanan diş bir başkasına ait ise bu rüyanın yorumu daha farklıdır. Rüya sahibinin yapacağı hayırlı işlere, ibadete ve kazanacağı sevapları şeklinde yorumlanmaktadır.

Eğer bir başkasının bütün dişleri sallanıyor ise rüya sahibinin kazancında artış olacağı şekline yorumlanmanın yanı sıra bolluk ve bereket olacağına maddi sıkıntı yaşamayacağına ve maneviyata daha çok önem vermeye başlayacağına da işaret etmektedir. Bu kişinin ömrünün arttığı şeklinde de yorumlanmaktadır. Hem manevi hem de maddi bir bereket yaşanacağını haber vermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişin Sallandığını Görmek ve Dişin Dökülmesi

Dişlerin sallanması kadar dökülmesi de önemli bir noktadır. Rüyada dişin sallandığını görmek ve sallanan dişin dökülmesi bu durum bir ailevi problemi işaret etmektedir. Aile arasında büyük kavgalar yaşanacağını, kavganın büyüyeceğini ve bazı aile üyeleri ile ayrılık olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Aile arasında yaşanacak bir küslüğe işarettir.

Diş sallandıktan sonra düşüyor ise aile içinde büyük bir problem olacağını ve aile üyelerinden birinin hayatını kaybedeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş sallanması ne anlama gelir, anne ve babanın üzüleceği bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok yıpranılacağına, yapılan bir işten istenen verimin alınamayacağına ve ortaklığın bozulacağına rivayet edilir. Rüyada diş sallanması ve kanaması, akrabalardan birinin ayak oyunları yüzünden zor zamanlar geçirileceği ve bu yüzden aranın açılacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş sallanması nedir; işlerin içinden çıkılmayacak kadar karmaşık bir hal alacağı, zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağı ve yapılan bir hata yüzünden sevilen bir arkadaşın kaybedileceği şeklinde yorulur. Rüyada diş sallanması ve dökülmesi, sevilen bir kişi ile uzun yıllar sürecek bir küslük yaşanacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş sallanması ne demek; pek dikkat edilmeyen bir sebepten ötürü uzun bir süre boyunca zarar görüleceği, bu durumun fark edilmemesinden ötürü çok büyük sıkıntılarla boğuşmak zorunda kalınacağı, herkesin olur gözüyle baktığı bir işin aksilikler yüzünden bir türlü nihayete erdirilemeyeceği ve fırsatların bir anda balık gibi elden kaçıp gideceği anlamına gelir.

Rüyada diş sallanması tabiri, sıkıntı ve üzüntü anlamına gelir. Yapılmaması gereken bir hareketin yapılmasından ya da söylenmemesi gereken bir sözün söylenmesinden ötürü bazı sorunlar yaşanacağına ve tanıdık bir kişiye yardımcı olmak isterken deyim yerindeyse bir çuval incirin berbat edileceğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş sallanması İslami rüya tabirleri, rahatsızlık verici durumlara düşmeye ve dost ya da akrabalar tarafından dışlanmaya delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bütün dişlerinin oynadığını gören kimsenin aile halkı arasında münakasa çıkar. Dişlerini çıkardığını gören şahıs, zorla malini sarf eder veya ödemesi gereken bir şeyi öder. Dişlerini sararmış ve siyahlaşmış gören kimsenin, aile halkının yapacakları bazı çirkin hareketlerden dolayı meydana gelecek bir ayıptan dolay Rüya sahibinin yüzü kızarır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Çekmek Görmek

Rüyada diş çekmek görmek; akrabalık ve dostluklarınız da mesafeli davranacağınıza yorumlanır. Rüya sahibinin çevresine ve sevdiklerine karşı uzak olacağı hatta mesafeyi ve sohbeti tamamen keseceğine delalet eder. Rüyada diş çektirirken kan görmek, ise rüya sahibinin günaha gireceği ve haram olan bir malı üzerine geçireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Çektiren Birini Görmek

Rüyada diş çektiren birini görmek, rüya sahibinin yardım sever, hoş görülü yapıya sahip olup duygularını açıkça ifade edeceğine, yardım maksadıyla bir çok kimseye el açacağına yorumlanır. Bu rüya gören kişi ya da kişiler için muvaffakıyete ermeye, huzuru bulmaya, kişinin yatırımlarını doğru yerde hak kılmasına ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişlerin Sallandığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dişinin veya dişlerinin sallandığını görmek rüya sahibinin ailesinde oluşacak kötü bir olaydan kurtulmak için para veya mal sarf edeceğine delalet eder. Rüyada dişlerin sallanması rüya sahibinin zafiyete düşeceğine de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ön Dişin Çekilmesi

Ön dişle simgelenmekte olan aile ve annedir. Dolayısıyla, oldukça yoğun ve ciddi bir olumsuz etkiden söz edilebilir. Yaşayacak olduğunuz problemlerin derinleşmesi size ruhsal açıdan zarar verecektir. Burada sağlık sorunlarından ya da bir ölüm haberinden söz edilemez. Ancak, yoğun bir hüzünden bahsedebiliriz. Bu hüznün ortaya çıkmasına ise bir dargınlığın yol açması muhtemeldir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişlerin oynadığını görmek

Rüyada dişlerin oynadığını görmek, sağlık sorunları yaşamaya, hastalığa işarettir. Rüyada dişlerden birinin oynamasıda hastalık ile tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişlerin sallandığını görmek; rüya sahibinin özellikle iş hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret ederken, bu zorluklardan kurtulması kolay olmayacaktır. Bunun yanında diş oynaması, uzun zamandır vücudunda yaşanan değişimlerin yakın bir zamanda bir hastalık belirtisi olduğunun ortaya çıkacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması

 Rüyada diş sallanması evvela hakikate yorumlanır. Rüya sahibinin kısa zamanda bazı hakikatlerle tanışacağı, buna hazır olması gerektiğine yorumlar yapılmıştır. Görülecek bu hakikatin nereden, nasıl ve tam olarak ne zaman geleceği bilinmez. Hakikatin ne şekilde olacağı da tahmin edilemez. Sadece kişinin kalp gözünün açılmasına vesile olacaktır.

 Rüyada diş sallanması, mal kaybından çok fazla korkulduğuna işaret eder. Sallanan dişlerin düştüğünü görmek ise malların kaybedilme korkusunun gerçekleşeceğine rivayet edilir. Rüyada diş sallanması esasında iki ayrı biçimde yorumlanmıştır. Rüyasında dişlerin sallanması, kişiye göre değişir.

 Kendi dişinin sallandığını gören kimseler için tabir farklı iken, başkalarının dişlerinin sallanması farklıdır. Rüyada diş sallamanın aşırı yorgunluğa işaret ettiği de söylenmektedir. Rüya sahibinin kafasını dinleyebileceği bir yolculuğa çıkması gerektiği tavsiye edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ ÇEKTİRMEK

Rüyada diş çektirdiğini görmek, şanssızlık olarak nitelendirilir. Bazı yorumculara göre de müjdeli bir haberin geleceğine işaret edilir. Rüyada diş çekmek, bir başka rivayete göre de rüya sahibinin mal kaybedeceği anlamına gelmektedir. Rüyada kendi dişini çekmek, kişinin hayatında bitmesi gereken bir iş olduğuna ve onu bitirmek için harekete geçeceğine işaret edilmiştir. Rüyada dişini çekmek, kişinin yakın süre içerisinde akrabasıyla tartışma yaşayacağı anlamındadır. Rüyada diş çekilmesi olayı genel anlamda yorumlayacak olursak pek hayra yorulmayan bir rüya çeşididir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişin sallandığını görmek:

Çalıştığınız işte resmi bir göre almaya ve bu amaçla yapacağınız kısa da olsa seyehate delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişlerin yerinden oynadığını görmek

Rüyada bütün dişlerinin oynadığını gören kimsenin aile halkı arasında münakasa çıkar. Dişlerini çıkardığını gören şahıs, zorla malini sarf eder veya ödemesi gereken bir şeyi öder. Dişlerini sararmış ve siyahlaşmış gören kimsenin, aile halkının yapacakları bazı çirkin hareketlerden dolayı meydana gelecek bir ayıptan dolay rüya sahibinin yüzü kızarır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması

Rüyada diş sallanması, çalıştığınız işiniz nedeni ile resmi bir görev alarak görevlendirileceğinize ve bu nedenle yapacağınız kısa süreli bir seyahat olacağına delalettir. Sallanan dişlerin düştüğünü görmeniz, bir yakınınızın yardımınıza ihtiyaç duyacağına ve hiç ummadığınız bir yerden karşınıza çıkacak güzel fırsatların olacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Sallanması

Rüyada diş sallanması, çalıştığınız işiniz nedeni ile resmi bir görev alarak görevlendirileceğinize ve bu nedenle yapacağınız kısa süreli bir seyahat olacağına kılavuztir. Sallanan dişlerin düştüğünü görmeniz, bir yakınınızın yardımınıza ihtiyaç duyacağına ve hiç ummadığınız bir yerden karşınıza çıkacak güzel fırsatların olacağına işaret etmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

564 Aktif
1 Üye ve 563 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4574
Dün : 21898
Toplam : 48084759
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...