Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Manevi rütbeye yahut iffetli bir kadına delalet eder.

Rüyada bir insanın seccade görmesi, hayırlı bir iştir. Sevapla tabir olunmakla beraber, hayırlı işler ve iyilikte bulunan bir kimseye işarettir.

İyi huylu ve güzel bir insanla evlilik yapılacağına işaret eder. Seccadede namaz kıldığını görmek, hacca gitmeye yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

60 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada seccade görmek, hayırla yorumlanır. Rüya sahibinin, iyilik sahibi bir kimse olacağıyla yorumlanır. Bekarlar için, iyi bir aile sahibi olacağına da işaret eder.Bir kimsenin rüyada bir cami veya mescitte seccade üzerinde oturduğunu görmesi, onun hacca gideceğine işarettir.Bir kimsenin rüyada bir mescit veya bir camide itikafa girmiş ve bir seccade üzerinde oturduğunu görmesi, yine Hacca gidip sevap kazanacağına işaretle yorumlanmıştır.

Rüyada seccade görmek ne anlama gelir?
Rüyada seccade görmek ne anlama gelir?
Bir seccade üzerinde oturduğunu gören hacca gider, dine düşkün olur. İpek bir seccade de oturduğunu veya namaz kıldığını gören ibadetinde ve işlerinde iki yüzlü, gösteriş düşkünü olur.

Seccade satın almak, evine refah ve saadet gelmesi, seccade satmak bir keder ve hüzne uğrayıp zarar görmesidir.

Yün seccade görmek, kendini ıslah etmeye ve ibadetle meşgul olmaya; pamuktan yapılmış bir seccade görmek, bekar erkekler için güzel ve iyi huylu bir kadın ile evlenmeye işaret eder.
 Rüyada Seccade Görmek

 Rüyada seccade görmek huzur ve ferahlık ile beraber aydınlığa işaret etmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin hayatındaki hayırlı ve güzel haberlere yorulur. Erkekler tarafından rüyada seccade görmenin anlamı hayırlı bir kısmet ve iyi bir izdivaca yorumlanır. Kadınlar adına ise rüyada seccade görmek eşiyle mutlu bir hayat süreceği ve eşinin onu el üstünde tutacağına delalet eder. Ayrıca rüyada seccade görmek rüya sahibinin Allah'ın katında kulların arasında olduğuna dair yorumlanır. Bu durum hem dünya hem de ahiret işleri için güzel şeyler yaptığını işaret eder.

 Rüyada Seccade Almak

 Rüyada seccade almak rüya sahibinin hayırlı işler yapmayı arzu ettiğini anlatır. Rüya sahibinin rüyasında seccade satın aldığını görmesi, fakir olan bir kişiye yardım edeceği ve o kişinin yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin kendisi adına bazı hayırlı işler yapacağı ve bu işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir. Rahat bir vicdan ile mutlu bir hayat süreceği ve kendine iyi hissedeceği üzerine de rüya tabircileri tarafından yorumlanır.

 Rüyada Seccade Sermek

 Rüyada seccade sermek rüya sahibinin hayatı boyunca yapmak istediği bir şey yaparak bu durumdan mutlu olacağı üzerine yorumlanır. Diğer bir tabirle kişinin hayatında yapamadığı hiçbir şey kalmayacağına ve bunları başarıyla gerçekleştireceğine delalet etmektedir. Sevdikleri ve dostları ile beraber maddi zorluk yaşamadan mutlu bir hayat süreceğini anlatır. Bazı zorluklar yaşansa bile kısa süre içerisinde bunu ailesi ile beraber atlatacağı ve hayatını hemen düzene sokacağına delalet eder.

 Rüyada Seccade Aramak

 Rüyada seccade aramak dinini yaşamaya, mutlu olmaya ve herhangi bir durum karşısında Asla Pes etmeyeceğine delalet eder. Hayatın anlam kazanması için sevdiklerine vakit ayıracağı ve yaşamının her dakikasını yararlı şekilde geçireceğine işaret etmektedir. Yaşanılan zorluk ile beraber cefa üzerinden hak edilen iyi bir kazancın yakalanacağını anlatır. Sıkıntılara ve zorluğa göğüs gererek hak ettiği güzel bir gelir ile beraber ticari getirisi yüksek olan işlere gelişeceğini ve başarılı olacağını ifade eder.

 Rüyada Seccade Vermek

 Rüyada seccade vermek insanları doğru yola yönlendirmek ve çağırmak anlamına gelmektedir. Aynı zamanda sorunlardan uzaklaşmak suretiyle mutlu ve zevk alacağı bir hayata erişmek üzerinden de ifade edilir. Rüyada birine seccade vermek bir arada namaz kılmaya ve duaların kabul olmasına, hayırlı olanı istemek ile beraber hatalardan dönmeye davet etmektedir.

 Rüyada Seccade Dikmek

 Rüyada seccade dikmek doyasıya mutlu bir yaşam ile beraber güzel bir hayata işaret etmektedir. Hayatta hiç dert yüzü görmeyeceğini ve ailesiyle beraber mutlu bir yaşama uzanacağına delalet eder. İyi bir mevki ile beraber maddi gücün daha yukarı çıkacağına anlatmaktadır.

 Rüyada Seccade Kesmek

 Rüyada seccade kesmek iyi bir kazanç ile beraber bu kazancın bir kısmının fakir fukaraya dağıtılacağına delalet eder. Bu yapıldığı üzüntü ve sıkıntıların bütünüyle yok olacağını anlatır. Ayrıca elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceği ve atacağı adımlarla başarı kazanacağı üzerine ifade edilir.
Rüyada seccade görmek, manevi rütbeye yahut iffetli bir kadına delalet eder.

Rüyada bir insanın seccade görmesi, hayırlı bir iştir. Sevapla tabir olmakla beraber, hayırlı işler ve iyilikte bulunan bir kimseye işarettir. İyi huylu ve güzel bir insanla evlilik yapılacağına işaret eder.
Rüyada seccadede namaz kıldığını görmek, hacca gitmeye yorumlanır. Bolluk, bereket ve paradır. Ayrıca huzur ve mutluluğu da simgeler.

Rüyada bir mescit veya camide seccade üzerinde oturduğunu gören Hicaz’a gider. Bir mescit veya camide itikafta olduğu halde seccade üzerinde oturduğunu gören hacca gider ve sevap kazanır.

Cabir’ül Mağribi’ye göre; bir yün veya pamuk seccade üzerinde oturduğunu gören ibadete düşkün olur.
Rüyada seccadesinin kaybolduğunu gören, ibadetini ihmal eder. Seccadesinin ipek olduğunu görenin ibadeti yalan ve din yolunda zayıf olur.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada seccade görmek, iffetli bir hanım yahut dini bir rütbedir.

Rüyada seccade görmek esenlik, aydınlık ve huzurdur. Hayırlı ve güzel olan şeylerle tabir edilir. Rüyasında seccade gören bir erkek, kendisi için hayırlı olacak, hem huyu hem kendi güzel bir kadınla izdivaç yapacak demektir. Rüyasında seccade gören bir hanım da kocasından yana yüzünün güleceği, hiçbir eksiğinin olmayacağı, kocası tarafından el üstünde tutulacağı bir erkekle dünya evine girecektir diye tabir edilir.

Rüyasında seccade görmek kendisine nasip olan kişi Allah katında güzel olan kullar arasındadır. Rüya sahibi, sadece bu dünya için değil, ahiret için de hayırlı olan ve hak yolunda makbul olan işler yapıyor demektir.
Rüyada Seccade Satın Almak

Rüya sahibinin iyi niyetlerine ve yapmak istediği iyi şeylere işaret eder. Rüyada seccade satın aldığını gören kişi bir hayır işi yaparak, gariban ya da düşkün birinin yüzünü güldürecek, kendisi için de hayırlı bir şey yapmış olmanın mutluluğunu ve vicdani rahatlığını yaşayacak demektir.
Rüyada Seccade Sermek

Rüya sahibinin hayatta en çok yapmak istediği şeyi yapma mutluluğuna nail olacağı şeklinde tabir edilir. Yani rüya sahibinin hayatta isteyip de yapamayacağı ve içine ukde olacak hiçbir şeyin kalmayacağı anlamına gelir.
Rüyada Seccade ve Tespih Görmek

Ahlak güzelliğine ve inancın güçlü olmasına yorulur. Rüya sahibi dini bütün kimse olarak tabir edilir.
Rüyada Seccade Üzerinde Namaz Kılmak

Rüyasında seccade üzerinde namaz kıldığını gören kişi Kâbe’yi görme ve şeytan taşlama şansına nail olacak diye yorum yapılır.
Rüyada Seccade Üzerinde Uyumak

Rüya sahibinin güzel amellerine işaret eder. Hayır işi yapmaya, yetim sevindirmeye ve ihtiyaç sahiplerine sadaka vermeye tabir edilir. Rüyasında kendisine seccade üzerinde oturduğunu görmek nasip olan kişi hakkın rahmeti ile mükâfatlandırılacak demektir.


Rüyada seccade görmek manevi anlamda erişilecek olan rütbeye, namuslu bir kadına delalet etmektedir. İşlenecek olan sevaplara, hayır sağlayacak işlere, çevresindeki kimselere yardım eden, iyilikte bulunan bir kişiye delalet etmektedir. Rüyayı gören kişi iyi huylara sahip bir kişi ile tanışacak ve beraberliğini evlilik ile sürdürecektir. Bu kişi hacca gitmeyi arzulayan bir kişi ise bu dileği gerçekleşecektir.

Rüyada seccade görmek kişinin kazancının bereket içerisinde olacağı, huzurlu günler yaşayacağı anlamlarına gelmektedir. İbadetini yerine getirmekte ve din kurallarına sıkı sıkı bağlı olan bir kişiyi temsil etmekte olan bu rüya aynı zamanda din alanında sahip olunacak bir rütbeye işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin Allah’ın sevgili kullarından biri olmaya erişmesi şeklinde de yorumlanmaktadır.
Rüyada seccade görmek çok hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin Allah katında en güzel yerde olduğu, dünyevi hayatta ise, en iyi mertebeye ulaşacağı anlamına gelir. Rüya sahibi kendini seccade de secde de gördüyse eğer, insanlara hayır işleyen iyi huylu düzgün ahlaklı kişi olarak yorumlanır. Hayırlı işler yapan hayırlı kişi de demektir.

Rüyayı gören kişi bir kadınsa eğer, namuslu, iffetli ve Allah tealaya olan sorumluluklarını yerine getiriyor Allah yolunda ilerliyordur. Günah işlemekten sakınan kendini koruyan ahlaklı kimse olarak yorumlanır.

Bazı yorumlara göre seccade de namaz kıldığını gören kişi hac yada umre vazifesini yerine getirecek kimse olarak da yorumlanır.  Aynı zaman da bolluğu bereketi de temsildir bu rüya.

Bir cami yada mecliste seccade üzerinde namaz kılarken kendisini görmenin anlamı ise; o kişinin kendisine çevresine ve topluma yararlı bir insan olduğunun işaretidir.

Rüyada seccade görmek, bazen de kişinin dininden uzaklaşmaması için bir uyarıdır. İbadetlerini yerine getirmesi için Allah teala tarafından bir mesaj niteliği de taşımaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Görmek

Rüyada seccade görmek; hayırlı ameller ve hayırlı kişiler ile tanışacağınıza yorumlanır.Rüyada erkeğin seccade görmesi huyu ve yüzü güzel bir hanım ile izdivaç yapacağını kuracağı ve hanesinde bir ömür huzur ve muhabbet olacağına tabir edilir. Rüyada bayanın seccade görmesi hayırlı işlere vesile olup mevlanın gönül kapısını aralayacağına işaret eder. Rüyada görülen seccade aynı zaman da esenlik ve huzur anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin yaptığı hayırlı işler ve aldığı dualarla maneviyata yükseleceğine, hayatını sadece  ibadete adayacağına, kazançlı sağlam yatırım getiren işlere gireceğine, ailesinin yakın gördüğü onayladığı bir kimse ile dünya evine gireceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Rüya Alimlerine Göre Seccade Görmek; rüyada seccade üzerinde  ibadet ettiğini görmek doğru yolda ve Allah’ın rahmeti ve bereketi ile yaşadığınızı istikametin izin doğru ve hayırlı olduğuna işaret eder.

Diyanet Yorumlarına Göre Seccade Görmek; hayırlı güzel işlere vesile olup rüya sahibinin bu dünya için değil de ahir dünya için yaptığı hayra ve ibadetlerine yorumlanır. Bu rüya aynı zaman da kısmetinizin açılıp şansınızın güleceğine yorumlanır.

Cabir ül Magribiye Göre Seccade Görmek; ibadete düşkün, hayır sahibi, yalanı sevmeyen , hak yolundan şaşmayan kişiye işaret ederken bu rüya aynı zaman da hacca gitmeye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Sermek

Rüyada seccade sermek; hayırlı işlere vesile olmaya, mevlanın gönül kapılarını aralamaya, insanlar tarafından çok sevilip sayılmaya, iş hayatında göstermiş olduğu saygınlığı ve başarılı çalışmaları sayesinde kısa zaman da ünlenerek yükselmeye işaret eder. Rüyada seccade serdiğini görmek aynı zaman da uzun süreli seyahate çıkmaya, yeni ortamlara girip farklı insanlarla bir araya gelmeye, devlet kapısını aralamaya, yakın zaman da müjdeli bir haber alacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Üzerinde Namaz Kılmak

Rüyada seccade üzerinde namaz kılmak; rüyayı gören kimsenin uzun zaman dır hayalini kurup olmasını çok istediği özlem duyduğu hayırlı bir işinin gerçekleşeceğine, yakın zaman da Allah yoluna giden en güzel kapıları aralayıp hac yoluna gidip şeytan taşlamaya vesile olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Üzerinde Uyumak

Rüyada seccade üzerinde uyumak; hayırlı güzel amellere işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayır işi yapıp insanların hayır duasını alacağına, ihtiyaç sahiplerini sevindirip, sadaka vereceğine, ailesiyle birlikte ibadet amaçlı dini yerleri dolaşıp dua edeceğine yorumlanır. Rüyasında kendisine seccade üzerinde oturduğunu görmek nasip olan kişi hakkın rahmetine kavuşacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Satın Almak

Rüyada seccade satın almak; rüya sahibinin iyi niyet besleyerek yapmak istediği hayra yorumlanır. Rüyada seccade satın aldığını gören kimse yaptığı hayır işinden büyük mutluluk duyacak mevlanın hayır kapısını aralayacaktır. Bu rüya kişinin çok isteyip te arzuladığı bir işte büyük kazanç elde edip hayalini kurduğu mutlu güzel hayatı yaşayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Hediye Etmek

Rüyada seccade hediye etmek; rüyada birine seccade hediye ettiğini görmek hayırlı bir işe vesile olacağınıza, sağlam kazançlar getirecek işlere gireceğinize, çok isteyip te arzuladığınız bir işi gerçekleştirip yakın gördüğünüz bir dostun uzdan maddi ve manevi anlamda destek göreceğinize yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Hediye Almak

Rüyada seccade hediye almak; rüya sahibinin ilim ihsan sahibi, makbul birinden maddi ve manevi destek görüp hayalini kurduğu bir işe gireceğine, ailesiyle olan kırgınlıklarının son bulup feraha ereceğine, kişinin geçmişteki kötü hayatını bir yana bırakıp kendine yeni tertemiz bir sayfa açacağına Allah yolunda ilerleyip hayatını ibadet ve yardımla geçireceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tespih Görmek

Rüyada tespih görmek; Dindar kadına, helal kazanca, tespih çekmek faydalı asker ve yardımcılara, Farz namazdan sonra tespih çektiğini görmek borçtan ve üzüntüden kurtulmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Seccade Görmek

Rüyada beyaz seccade görmek; rüya sahibinin iyi huylu güzel bir insanla evlilik yoluna girip hayatını birleştireceğine, devlet makamından mevki sahibi bir kişiyle bir araya gelip iş amaçlı bir toplantı yapacağına, ailesiyle olan kısa süreli kırgınlıkların son bulup eski günlerine kavuşacağına aynı zaman da çok sevdiği hasta bir yakınının sağlığına kavuşarak eski haline döneceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Seccade Görmek

Rüyada yeşil seccade görmek; zorlukları aşarak gözlediği rahatlığa, zorlukların sonrasında hak ettiği zafere, zorluklarla mücadele ederek ulaştığı toplu paraya, uzun süren çabaların sonunda istediği kazanca, bir kişiden yardım isteyerek hasret duyduğu galibiyete yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Namaz Kılmak

Rüyada namaz kılmak; rüya sahibinin günahları için af dileyeceği ve halk arasında sayılan sevilen ve hürmet gören kişi olacağınıza yorumlanır.Rüyada namaz kılmak pişmanlık ve affa tabir ettiği gibi günahlardan arına cağınızı ve doğru yolu bulacağınıza işaret eder. Rüyada namaz kılmak aynı zaman da hayırlı ameller ve bereket ile kısmetinizin maddi ve manevi artacağı iş hayatınızda yükseleceğinize çevrenizdeki sıkıntılı kişilere maddi ve manevi yardımlarda bulunacağınıza yorumlanır.Rüyada Kabe’de namaz kılmak her türlü musibetlerden ve düşmanlardan korunacağınız da delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Görmenin Psikolojik Anlamı

Rüyada seccade  görmenin birden fazla şekilde farklı yorumları vardır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren seccade rüyasını sizle için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik. Seccade sembolü içeren  tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada seccade görmek ya da seccade üzerinde namaz kılmak; Rüyayı gören kişinin yaptığı hayırlı işler ve aldığı dualarla maneviyata yükseleceğine, hayatını sadece  ibadete adayacağına, kazançlı sağlam yatırım getiren işlere gireceğine, ailesinin yakın gördüğü onayladığı bir kimse ile dünya evine gireceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek çok hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin Allah katında en güzel yerde olduğu, dünyevi hayatta ise, en iyi mertebeye ulaşacağı anlamına gelir. Rüya sahibi kendini seccade de secde de gördüyse eğer, insanlara hayır işleyen iyi huylu düzgün ahlaklı kişi olarak yorumlanır. Hayırlı işler yapan hayırlı kişi de demektir.

Rüyayı gören kişi bir kadınsa eğer, namuslu, iffetli ve Allah tealaya olan sorumluluklarını yerine getiriyor Allah yolunda ilerliyordur. Günah işlemekten sakınan kendini koruyan ahlaklı kimse olarak yorumlanır.

Bazı yorumlara göre seccade de namaz kıldığını gören kişi hac yada umre vazifesini yerine getirecek kimse olarak da yorumlanır.  Aynı zaman da bolluğu bereketi de temsildir bu rüya.

Bir cami yada mecliste seccade üzerinde namaz kılarken kendisini görmenin anlamı ise; o kişinin kendisine çevresine ve topluma yararlı bir insan olduğunun işaretidir.

Rüyada seccade görmek, bazen de kişinin dininden uzaklaşmaması için bir uyarıdır. İbadetlerini yerine getirmesi için Allah teala tarafından bir mesaj niteliği de taşımaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek ne anlama gelir?
Rüyada seccade görmek ne anlama gelir?
Bir seccade üzerinde oturduğunu gören hacca gider, dine düşkün olur. İpek bir seccade de oturduğunu veya namaz kıldığını gören ibadetinde ve işlerinde iki yüzlü, gösteriş düşkünü olur.

Seccade satın almak, evine refah ve saadet gelmesi, seccade satmak bir keder ve hüzne uğrayıp zarar görmesidir.

Yün seccade görmek, kendini ıslah etmeye ve ibadetle meşgul olmaya; pamuktan yapılmış bir seccade görmek, bekar erkekler için güzel ve iyi huylu bir kadın ile evlenmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek, hayırla yorumlanır. Rüya sahibinin, iyilik sahibi bir kimse olacağıyla yorumlanır. Bekarlar için, iyi bir aile sahibi olacağına da işaret eder.Bir kimsenin rüyada bir cami veya mescitte seccade üzerinde oturduğunu görmesi, onun hacca gideceğine işarettir.Bir kimsenin rüyada bir mescit veya bir camide itikafa girmiş ve bir seccade üzerinde oturduğunu görmesi, yine Hacca gidip sevap kazanacağına işaretle yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Görmek

 Rüyada seccade görmek huzur ve ferahlık ile beraber aydınlığa işaret etmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin hayatındaki hayırlı ve güzel haberlere yorulur. Erkekler tarafından rüyada seccade görmenin anlamı hayırlı bir kısmet ve iyi bir izdivaca yorumlanır. Kadınlar adına ise rüyada seccade görmek eşiyle mutlu bir hayat süreceği ve eşinin onu el üstünde tutacağına delalet eder. Ayrıca rüyada seccade görmek rüya sahibinin Allah'ın katında kulların arasında olduğuna dair yorumlanır. Bu durum hem dünya hem de ahiret işleri için güzel şeyler yaptığını işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Almak

 Rüyada seccade almak rüya sahibinin hayırlı işler yapmayı arzu ettiğini anlatır. Rüya sahibinin rüyasında seccade satın aldığını görmesi, fakir olan bir kişiye yardım edeceği ve o kişinin yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin kendisi adına bazı hayırlı işler yapacağı ve bu işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir. Rahat bir vicdan ile mutlu bir hayat süreceği ve kendine iyi hissedeceği üzerine de rüya tabircileri tarafından yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Sermek

 Rüyada seccade sermek rüya sahibinin hayatı boyunca yapmak istediği bir şey yaparak bu durumdan mutlu olacağı üzerine yorumlanır. Diğer bir tabirle kişinin hayatında yapamadığı hiçbir şey kalmayacağına ve bunları başarıyla gerçekleştireceğine delalet etmektedir. Sevdikleri ve dostları ile beraber maddi zorluk yaşamadan mutlu bir hayat süreceğini anlatır. Bazı zorluklar yaşansa bile kısa süre içerisinde bunu ailesi ile beraber atlatacağı ve hayatını hemen düzene sokacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Aramak

 Rüyada seccade aramak dinini yaşamaya, mutlu olmaya ve herhangi bir durum karşısında Asla Pes etmeyeceğine delalet eder. Hayatın anlam kazanması için sevdiklerine vakit ayıracağı ve yaşamının her dakikasını yararlı şekilde geçireceğine işaret etmektedir. Yaşanılan zorluk ile beraber cefa üzerinden hak edilen iyi bir kazancın yakalanacağını anlatır. Sıkıntılara ve zorluğa göğüs gererek hak ettiği güzel bir gelir ile beraber ticari getirisi yüksek olan işlere gelişeceğini ve başarılı olacağını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Vermek

 Rüyada seccade vermek insanları doğru yola yönlendirmek ve çağırmak anlamına gelmektedir. Aynı zamanda sorunlardan uzaklaşmak suretiyle mutlu ve zevk alacağı bir hayata erişmek üzerinden de ifade edilir. Rüyada birine seccade vermek bir arada namaz kılmaya ve duaların kabul olmasına, hayırlı olanı istemek ile beraber hatalardan dönmeye davet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Dikmek

 Rüyada seccade dikmek doyasıya mutlu bir yaşam ile beraber güzel bir hayata işaret etmektedir. Hayatta hiç dert yüzü görmeyeceğini ve ailesiyle beraber mutlu bir yaşama uzanacağına delalet eder. İyi bir mevki ile beraber maddi gücün daha yukarı çıkacağına anlatmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Kesmek

 Rüyada seccade kesmek iyi bir kazanç ile beraber bu kazancın bir kısmının fakir fukaraya dağıtılacağına delalet eder. Bu yapıldığı üzüntü ve sıkıntıların bütünüyle yok olacağını anlatır. Ayrıca elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceği ve atacağı adımlarla başarı kazanacağı üzerine ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek manevi anlamda erişilecek olan rütbeye, namuslu bir kadına delalet etmektedir. İşlenecek olan sevaplara, hayır sağlayacak işlere, çevresindeki kimselere yardım eden, iyilikte bulunan bir kişiye delalet etmektedir. Rüyayı gören kişi iyi huylara sahip bir kişi ile tanışacak ve beraberliğini evlilik ile sürdürecektir. Bu kişi hacca gitmeyi arzulayan bir kişi ise bu dileği gerçekleşecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek kişinin kazancının bereket içerisinde olacağı, huzurlu günler yaşayacağı anlamlarına gelmektedir. İbadetini yerine getirmekte ve din kurallarına sıkı sıkı bağlı olan bir kişiyi temsil etmekte olan bu rüya aynı zamanda din alanında sahip olunacak bir rütbeye işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin Allah’ın sevgili kullarından biri olmaya erişmesi şeklinde de yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Manevi rütbeye yahut iffetli bir kadına delalet eder.

Rüyada bir insanın seccade görmesi, hayırlı bir iştir. Sevapla tabir olunmakla beraber, hayırlı işler ve iyilikte bulunan bir kimseye işarettir.

İyi huylu ve güzel bir insanla evlilik yapılacağına işaret eder. Seccadede namaz kıldığını görmek, hacca gitmeye yorumlanır.

Bolluk, bereket ve paradır. Ayrıca huzur ve mutluluğu da simgeler.

Rüyada bir mescit veya camide seccade üzerinde oturdugunu gören Hicaz a gider. Bir mescit veya camide itikafta oldugu halde seccade üzerinde oturdugunu gören hacca gider ve sevap kazanir. Cabir ül Magribiye göre; bir yün veya pamuk seccade üzerinde oturdugunu gören ibadete düskün olur. Seccadesinin kayboldugunu gören, ibadetini ihmal eder. Seccadesinin ipek oldugunu görenin ibadeti yalan ve din yolunda zayif olur. Bir baska rivayete görede: Rüyada seccade görmek, iffetli bir hanim yahut dinî bir rütbedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek esenlik, aydınlık ve huzurdur. Hayırlı ve güzel olan şeylerle tabir edilir. Rüyasında seccade gören bir erkek, kendisi için hayırlı olacak, hem huyu hem kendi güzel bir kadınla izdivaç yapacak demektir. Rüyasında seccade gören bir hanım da kocasından yana yüzünün güleceği, hiçbir eksiğinin olmayacağı, kocası tarafından el üstünde tutulacağı bir erkekle dünya evine girecektir diye tabir edilir.

Rüyasında seccade görmek kendisine nasip olan kişi Allah katında güzel olan kullar arasındadır. Rüya sahibi, sadece bu dünya için değil, ahiret için de hayırlı olan ve hak yolunda makbul olan işler yapıyor demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Satın Almak

Rüya sahibinin iyi niyetlerine ve yapmak istediği iyi şeylere işaret eder. Rüyada seccade satın aldığını gören kişi bir hayır işi yaparak, gariban ya da düşkün birinin yüzünü güldürecek, kendisi için de hayırlı bir şey yapmış olmanın mutluluğunu ve vicdani rahatlığını yaşayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Sermek

Rüya sahibinin hayatta en çok yapmak istediği şeyi yapma mutluluğuna nail olacağı şeklinde tabir edilir. Yani rüya sahibinin hayatta isteyip de yapamayacağı ve içine ukde olacak hiçbir şeyin kalmayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade ve Tespih Görmek

Ahlak güzelliğine ve inancın güçlü olmasına yorulur. Rüya sahibi dini bütün kimse olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Üzerinde Namaz Kılmak

Rüyasında seccade üzerinde namaz kıldığını gören kişi Kâbe’yi görme ve şeytan taşlama şansına nail olacak diye yorum yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Üzerinde Uyumak

Rüya sahibinin güzel amellerine işaret eder. Hayır işi yapmaya, yetim sevindirmeye ve ihtiyaç sahiplerine sadaka vermeye tabir edilir. Rüyasında kendisine seccade üzerinde oturduğunu görmek nasip olan kişi hakkın rahmeti ile mükâfatlandırılacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir insanın seccade görmesi, hayırlı bir iştir. Sevapla tabir olmakla beraber, hayırlı işler ve iyilikte bulunan bir kimseye işarettir. İyi huylu ve güzel bir insanla evlilik yapılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccadede namaz kıldığını görmek, hacca gitmeye yorumlanır. Bolluk, bereket ve paradır. Ayrıca huzur ve mutluluğu da simgeler.

Rüyada bir mescit veya camide seccade üzerinde oturduğunu gören Hicaz’a gider. Bir mescit veya camide itikafta olduğu halde seccade üzerinde oturduğunu gören hacca gider ve sevap kazanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir’ül Mağribi’ye göre; bir yün veya pamuk seccade üzerinde oturduğunu gören ibadete düşkün olur.
Rüyada seccadesinin kaybolduğunu gören, ibadetini ihmal eder. Seccadesinin ipek olduğunu görenin ibadeti yalan ve din yolunda zayıf olur.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada seccade görmek, iffetli bir hanım yahut dini bir rütbedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Görmek

Rüyada seccade görmek esenlik, aydınlık ve huzurdur. Hayırlı ve güzel olan şeylerle tabir edilir. Rüyasında seccade gören bir erkek, kendisi için hayırlı olacak, hem huyu hem kendi güzel bir kadınla izdivaç yapacak demektir. Rüyasında seccade gören bir hanım da kocasından yana yüzünün güleceği, hiçbir eksiğinin olmayacağı, kocası tarafından el üstünde tutulacağı bir erkekle dünya evine girecektir diye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Görmek

Rüyada seccade görmek, manevi makama veya namuslu bir kadına delalet eder.

Rüyada bir insanın seccade görmesi, hayırlı bir iştir. Rüyada seccade sevapla tabir olunmakla beraber, hayırlı işler ve iyilikte bulunan bir kişiye delalet eder.

Ayrıca rüyada görülen seccade iyi huylu ve güzel bir insanla evlilik yapılacağına delalet eder. Seccadede namaz kıldığını görmek, hacca gitmeye yorumlanır. Rüyada seccade görmek, bolluk, bereket ve paradır, aynı zamanda huzur ve mutluluğu da simgeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir mescit veya camide seccade üzerinde oturduğunu gören hacca gider. Bir mescit veya camide itikafta olduğu halde seccade üzerinde oturduğunu gören hacca gider ve sevap kazanır. Cabir’ül Magribi’ye göre; bir yün veya pamuk seccade üzerinde oturduğunu gören ibadete düşkün olur. Seccadesinin kaybolduğunu gören, ibadetini ihmal eder. Seccadesinin ipek olduğunu görenin ibadeti yalan ve din yolunda zayıf olur. Bir başka rivayete göre de: Rüyada seccade görmek, namuslu bir hanim yahut dinî bir mertebedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyanızda bir cami veya bir mescidde bir seccade üzerinde oturduğunuzu görmeniz; sizin Hicaz'a gideceğinize, rüyanızda bir mescid veya camide itikâfta olduğunuz halde bir seccade üzerin oturduğunuzu görmeniz; sizin hacca giderek sevap kazanacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek artık dünya ve ahret işlerini aynı zamanda yürütecek olmana ve sıkıntılardan uzak, hayırlı günlere erecek olmanıza tabir olunur.

Rüyada seccade görmek anlamı yoluna girecek manevi sıkıntıların giderilmesine yorumlanır. Rüya tabiri seccade kıbleye dönükse hayatınızda yaşamayı seçtiğiniz yolun doğru bir yol olmasına, hayırlı olacak evlatlarına, hayırlı bir kısmete de yorumlanır. Rüyada seccade anlamı yardımsever ve vefakar biri olmanıza, geride bıraktığınız sıkıntı ve kederlerden kısa zamanda kurtularak feraha ve huzurlu bir yaşantıya erecek olmana yorumlanır. Rüyada seccade imanı kuvvetli bir kimse olmanıza, ibadetle ilgili konularda fazlaca zaman harcayacak olmana ve Allah katında huzur bulacağına yorumlanır. Seccade önünün açık olduğu, geleceği parlak bir kimse olmana da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Görmek

Rüyada seccade görmek bolluk, berket ve para olarak yorumlanır. Namaz seccadesi görmek huzurlu ve mutlu günlerin çok yakında olduğunu açıklar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Görmek

Rüyada seccade görmek, rüya sahibi için aydınlık, esenlik ve huzurdur. Rüyada seccade görmek, hayırlı ve güzel olan işlere işarettir. Rüyada seccade görmek, bekar bir erkeğin kendisi için hayırlı ve huyu suyu güzel olan biriyle izdivaç kuracağına işarettir. Rüyasında seccade görmek, rüyayı gören kişi kadın ise eşinden yana yüzünün güleceğine ve mutlu olacağına işarettir. Bu kadın eşi tarafından el üstünde tutulacak ve hiçbir eksiği olmayacaktır. Dünya evine girdiği kişiyle huzuru ve rahatı için şükredecektir. Rüyasında seccade üzerinde secde ettiğini gören kişi Allah katında iyi olan kulları arasında yer alacaktır. Bu kişi fani dünyada yetim hakkı, kul hakkı yemeyen ve harama asla el uzatmayan biri olarak görülmektedir. Rüya sahibi kazandığı rızkını azdan çoktan ihtiyaç sahipleriyle paylaşacak ve hayır dualarını alacaktır. Rüya sahibinin Allah katında makbul sayılan işler yapacağına işarettir. Aynı zamanda bu kişi çevresindeki insanlara dini bilgiler verecek ve insanların hata yapmadan doğru yolda ilerlemesine vesile olacaktır. Kimsesizlere el uzatacak, yaşlılara saygıda kusur etmeyecek ve doğru işler yaparak helal kazanç sağlayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Sermek

Rüyada seccade sermek, rüya sahibinin bu hayatta en çok yapmak istediği ve gerçekleştirmek için dua ettiği şeyi yapma mutluluğuna ereceğine işarettir. Kişinin hayatta istediği herşeyin gerçek olacağına ve içinde ukde kalmayacağına delalettir. Bu kişi Allah katında öyle güzel mertebeye gelmiş ki gerçek dünyada ne dilediyse sahip olma mevkine ulaşmıştır. Rüya sahibinin geçmişte yapmış olduğu iyilikler gün geldiğinde karşısına dua olarak gelecek ve işinde yüksek makamlara erecektir. Ailesinde sözü sayılan, sevilen ve hürmet edilen biri olarak yer edinecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Satın Almak

Rüyada seccade satın almak,rüya sahibinin iyi niyetli biri olduğuna yorulur. Kişi rüyasında seccade aldığını görmüş ise bu onun yakın zamanda büyük bir hayır işleyeceğine delalet eder. Gariban yada yoksul birinin yüzünü güldürerek hayır dualarını alacaktır. Kişi bu dualar sayesinde işlerinde başarı sağlayacak, kazancı artacak ve yaşamı boyunca hiç sıkıntı çekmeyecektir. Rüya sahibinin hayatı boyunca vicdanı rahat ve huzur içinde yaşayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade ve Tespih Görmek

Rüyada seccade ve tespih görmek, ahlak güzelliğine ve kişide güçlü inancın olduğuna yorulur. Rüyayı gören kişinin hayatında dini bütün biri olduğuna yorulur. Bu rüyayı gören kişi kalp güzelliğine ve iman aşkına sahip biri olarak Allah katında en güzel yere sahip olmuştur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Üzerinde Namaz Kılmak

Rüyada seccade üzerinde namaz kılmak, Rüya sahibinin Kabeyi görme, kutsal topraklara yüz sürme ve şeytan taşlama şansına nail olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Üzerinde Uyumak

Rüyada seccade üzerinde uyumak, kişi için güzel amellere işarettir. Yetim sevindirmeye, hayır işi yapmaya, ihtiyaç sahiplerine sadaka vermeye tabir edilir. Rüyasında seccadenin üzerinde oturduğunu gören kişi hakkın rahmeti ile onurlandırılacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek, hayırla yorumlanır. Rüya sahibinin, iyilik sahibi bir kimse olacağıyla yorumlanır. Bekarlar için, iyi bir aile sahibi olacağına da işaret eder.

Bir kimsenin rüyada bir cami veya mescitte seccade üzerinde oturduğunu görmesi, onun hacca gideceğine işarettir.

Bir kimsenin rüyada bir mescit veya bir camide itikafa girmiş ve bir seccade üzerinde oturduğunu görmesi, yine Hacca gidip sevap kazanacağına işaretle yorumlanmıştır.

Rüyada seccade görmek, iffetli bir eşe yahut dînî bir makama işâret eder.

Bir kimsenin rüyada yün ya da pamuk seccade üzerine oturduğunu görmesi, o kimsenin ibadete düşkün olduğuna işârettir.

Bir kimsenin rüyada seccadesinin kaybolduğunu görmesi, o kişinin ibadetinde eksiklik ve aksaklıklar başladığına işâret eder.

Rüyada seccade görmek, iffetli bir banım yahut dini bir rütbedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Manevi rütbeye yahut iffetli bir kadına delalet eder.

Rüyada bir insanın seccade görmesi, hayırlı bir iştir. Sevapla tabir olunmakla beraber, hayırlı işler ve iyilikte bulunan bir kimseye işarettir.

İyi huylu ve güzel bir insanla evlilik yapılacağına işaret eder. Seccadede namaz kıldığını görmek, hacca gitmeye yorumlanır.

Bolluk, bereket ve paradır. Ayrıca huzur ve mutluluğu da simgeler.

Rüyada bir mescit veya camide seccade üzerinde oturdugunu gören Hicaz'a gider. Bir mescit veya camide itikafta oldugu halde seccade üzerinde oturdugunu gören hacca gider ve sevap kazanir. Cabir'ül Magribi'ye göre; bir yün veya pamuk seccade üzerinde oturdugunu gören ibadete düskün olur. Seccadesinin kayboldugunu gören, ibadetini ihmal eder. Seccadesinin ipek oldugunu görenin ibadeti yalan ve din yolunda zayif olur. Bir baska rivayete görede: Rüyada seccade görmek, iffetli bir hanim yahut dinî bir rütbedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek, temiz ve açık kalpliliğe, cömertliğe, hayırlı kullardan olmayı başarmaya, yüzünü kıbleye dönmeye, dine olan bağlılığa, Allah sevgisine ve korkusuna, vicdan, merhamet ve iman taşımaya, iyiliğe, hayra, güzelliğe ve esenliğe işaret eder. Rüyayı gören kişinin dini bütün kimse olduğuna, namazını, duasını hiç bırakmadığına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek huzuru işaret eder ve hayra yorulur. Rüyayı gören kişi bir erkekse kendisi için hayırlı olacak saygılı, görgülü, güzel bir kadın ile tanışacağına ve bu kişi ile hayatını birleştireceğine delalet eder. Rüya sahibinin bir kadın olması halinde kocasından yana yüzünün güleceğine, çok sevilip el üstünde tutulacağına delalet eder. Bazılarına göre bu rüya kişinin maneviyatı yüksek, Allah katında yeri olan biri olduğuna da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Görmek İslami Tabiri

Manevi rütbeye yahut iffetli bir kadına delalet eder.

Molla Cami: Rüyada seccade görmek, iffetli bir hanım yahut dini bir rütbedir.

Diyanet: Rüyanızda bir cami veya bir mescidde bir seccade üzerinde oturduğunuzu görmeniz; sizin Hicaz'a gideceğinize, rüyanızda bir mescid veya camide itikâfta olduğunuz halde bir seccade üzerin oturduğunuzu görmeniz; sizin hacca giderek sevap kazanacağınıza yorumlanır.

Nablusi: Rüyada seccade görmek; iffetli bir hanım yahut dini bir rütbedir

Seyyid Süleyman: Rüyada bir mescidde seccade üzerinde oturmak; Hicaz'a gitmektir.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Yün veya pamuk seccade üzerinde oturan, ibadette çok hırslı olur. Seccadesini kaybeden, ibadette tembel davranır. İpek seccade, ibadette riyaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seccade Görmek

Rüyada bir seccadenin üzerinde oturduğunu görmek; hacca veya Arap Yarımadasına gitmeye işarettir. Rüyada bir mescitte ibadet halinde olduğunu ve bir seccadede oturduğunu görmek; hacca gitmeye veya sevap kazanmaya işarettir. Rüyada pamuk bir seccadenin üzerinde oturduğunu görmek; ibadetini sağlam ve eksiksiz yerine getirmeye işarettir.

Rüyada seccadesinin zarar gördüğünü görmek; ibadetinde eksikliğe işarettir. Rüyada seccadesinin ipek olduğunu görmek; ibadetine riya karışmasına işarettir. Rüyada ipek seccade görmek; ibadette zayıf olmaya işarettir.

Rüyada seccade görmek; hayırlı bir iş başarmaya işarettir. Rüyada seccade görmek; hayır ve iyiliklerde bulunmaya işarettir. Rüyada seccade görmek; bekâr için evlenmeye ve mutlu bir yuva kurmaya işarettir.

Rüyada seccade görmek; iffetli ve namuslu bir kadına işarettir. Rüyada seccade görmek; ibadet ve itaatte bulunmaya işarettir. .
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek, rüyayı gören kişinin yaptığı işlerde sadece dünya hayatını değil ahiret hayatını da düşündüğüne işaret eder.  Rüyada seccade görmek, erkek olan rüya sahibi için hayırlı bir kadın ile evlilik yapmak anlamına gelir. Rüyada seccade gören erkek, huyu güzel, kendi güzel bir kadınla evlilik yapar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seccade görmek, kişiye hayır getirecek güzel gelişmelerin habercisidir. Rüyada seccade gören kişi eğer bir kadın ise, kocası tarafından çok sevileceğine, hep el üstünde tutulacağına ve mutlu bir ailesi olacağına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya kişinin Allah katında yüksek bir makama ulaşacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SECCADE SERDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada seccade serdiğini görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca hayalini kurduğu ve gerçekleştirebilmek için dua ettiği bir şeye kavuşacağı anlamını taşır. Rüyada seccade serdiğini gören kişi, yaşam boyu tüm isteklerini gerçekleştirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SECCADE SATIN ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada seccade satın aldığını görmek, rüyayı gören kişinin niyetlendiği bazı hayır işleri olduğu şeklinde yorumlanır. Rüyada seccade aldığını gören kişi, yardıma muhtaç birine yardım ederek yüzünün gülmesine vesile olur. Aynı zamanda rüya sahibinin kendisi için de hayırlı işlerde bulunacağına, vicdanının rahat olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SECCADE ÜZERİNDE NAMAZ KILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada seccade üzerinde namaz kıldığını görmek, rüyayı gören kişinin hacca gideceğine ve orada şeytan taşlayacağına delalet eder. Bununla birlikte rüyada seccade üzerinde namaz kıldığını görmek, kişinin dualarının kabul olacağı anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SECCADE HEDİYE ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada seccade hediye aldığını görmek, kişinin namuslu bir kadın ile arkadaşlık edeceğine, rüyayı gören kişi bekar bir erkek ise o kadınla evleneceğine delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
1 Üye ve 396 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19327
Dün : 23857
Toplam : 48077637
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...