Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
2.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yuva görmek, huzur, başarı ve evlilik gibi hayırlı manalara yorulur. Rüyasında yuva gören kimse bekar ise mutlu bir evlilik yapacak ve güzel bir eş sahibi olacaktır. İş hayatına başlayan kimse bu rüyayı görürse oldukça başarılı olacak ve kariyer basamaklarını adımlarken başarılı olacak denir. Orta yaşlı kimse bu rüyayı görürse huzurlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Ağaçta görülen kuş yuvası, hangi kuşa ait ise, onun delalet ettiği kimseye yahut evin hanımına, tanığın mahkemede durduğu yere, Kadının ağaçta kuş yuvası görmesi çocuğu olmasına delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Kuş.)

Rüyada bir kuş yuvası görmek, aile yaşamında huzura yorumlanır. Bekar biri bu rüyayı görürse, yakında güzel bir evlilik yapacağına yorumlanır.

Rüyada yuva görmek, yeni bir işe girişecek, çok başarılı olacaksınız. Rüya sahibi bir kadın ise, taşınacağı anlamına gelir. Kişi bekarsa evlenir, evli ise ev sahibi olur. Kuş ve diğer yuva da aynı şekilde yorumlanır.

Rüyada bir kus yuvası görmek, yakında bir ev yaptıracağına veya satın alarak yeni bir yuva kuracağına; bekarsa evleneceğine, evli ise çocuklarından birini evlendireceğine delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada ağaç üzerinde bulunan kuş yuvasını görmek, kuşun işaret ettiği kimseye işarettir. Bazen ağaç üzerindeki kuş yuvasını görmek, zevceye işarettir. Hamile olan kadının ağaç üzerinde kuş yuvasını görmesi, çocuk doğurmasına işarettir. Rüyada kuş yuvası, umumhanelere veya halkla ilişkisi olmayan abid kimselerin mescitlerine işarettir.
Yeni bir iş ve büyük başarı anlamındadır. Bir kadın bu rüyayı gördüyse taşınmak anlamındadır.

Çağdaş Ulema: Boş yuva görmek; arzu ettiğiniz bir gönül ilişkisinin gerçekleşmeyeceğine, evinizde huzursuzluk olacağına veya bir yakınınızın kendi yaşamını kendisi belirlemek üzere evinden ayrılacağına...
Yuvada civciv veya kuş yumurtası olduğunu görmek; mutlu bir aile hayatınız olacağına veya ailenizin genişleyeceğine…
Bir kuş yuvasını dağıttığınızı görmek; bir hatanızdan dolayı evinizden veya vatanınızdan olacağınıza…
Aynı rüyada dağıttığınız yuvanın tehlikeli bir hayvana ait olduğunu görmek; bilerek veya bilmeyerek bir tehlike atlatacağınıza…
Viran olmuş bir yuva görmek; dert, keder veya endişeye…
Tehlikeli bir hayvan yuvası görmek; kötü insanlarla ilişki içinde olacağınıza işarettir.
Rüyada yuva görmekten kasıt, kuş yuvası veya ev olabilir.
Kuş yuvası görmek, evin hanımına, mahkemede bir tanığın durduğu yere işaret eder, ağaçta kuş yuvası görmek ise, aile mutluluğuna, bir çocuk sahibi olmaya, bekar ise yakında güzel bir evlilik yapacağına, evli ise ev sahibi olacağına delalet eder..
Bir rivayete göre rüyada kuş yuvası görmek yeni bir işe girişecek, çok başarılı olacaksınız. Rüya sahibi bir kadın ise, taşınacağı anlamına gelir. Kuş ve diğer yuva da aynı şekilde yorumlanır.
Rüyada bir kuş yuvası görmek, yakında bir ev yaptıracağına veya satın alarak yeni bir yuva kuracağına; bekarsa evleneceğine, evli ise çocuklarından birini evlendireceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de;

    Rüyada ağaç üzerinde bulunan kuş yuvası görmek, kuşun işaret ettiği kimseye işarettir.
    Bazen ağaç üzerindeki kuş yuvasını görmek, zevceye işarettir.
    Hamile olan kadının ağaç üzerinde kuş yuvasını görmesi, çocuk doğurmasına işarettir.
    Rüyada kuş yuvası, umumhanelere veya halkla iliskisi olmayan abid kimselerin mescitlerine işarettir.
    Yeni bir iş ve büyük başarı anlamındadır. Bir kadın bu rüyayı gördüyse taşınmak anlamındadır.
Rüyada yuva görmek, huzur, başarı ve evlilik gibi hayırlı manalara yorulur. Rüyasında yuva gören kimse bekar ise mutlu bir evlilik yapacak ve güzel bir eş sahibi olacaktır. İş hayatına başlayan kimse bu rüyayı görürse oldukça başarılı olacak ve kariyer basamaklarını adımlarken başarılı olacak denir. Orta yaşlı kimse bu rüyayı görürse huzurlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Yorumcuların bazılarına göre rüyada kuş yuvası görmenin manası ev sahibi olmaktır. Evli çiftlerin yeni bir ev alacağı ve mutlu şekilde yaşayacakları manasına gelir. Bekar kimseler için yakın zamanda muradına ereceklerine işaret eder. Ayrıca rüyada görülen yuva, evlilik yaşına gelen çocuklardan birini evlendirmeye de yorumlanır.

Rüya tabirlerinde riyada yuva görmek manası ayrıca şu şekillerde ifade edilmiştir:
Rüyada Yuva Görmek

Evlilik, yeni ev almak, mutlu olmak ve çocuklardan birini evlendirmek anlamlarına gelir.
Rüyada Kuş Yuvası Bozmak

Yuva bozmak mal ve mülkte azalmak demektir. Para kaybı ve zarar etmeye yorulur.
Rüyada Yuvada Yumurta Görmek

Yuvadaki yumurta sayısında çocuğu olacağına işarettir.
Rüyada Yuva Dağıttığını Görmek

Rüyada yuva dağıttığını görmek, kişinin kendisine hiçbir konuda güvenmediğine delalet eder.
Rüyada Köpek Yuvası Görmek

Rüyada köpek yuvası görmek, kişinin hayırlı işlere atılacağına rivayet eder.

ruyada-yuva-gormek.jpg

Rüyada yuva görmek, kişinin huzurlu vakit geçireceği demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada yuva görmek, rüya sahibinin güzel günler geçireceği ve maddi anlamda rahatlayacağı anlamlarına gelmektedir.
Rüyada Yuvadan Yumurta Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yuvadan yumurta topladığını görmesi, kişinin sıkıntılarının kısa sürede çözüleceği demektir.
Rüyada Örümcek Yuvası Görmek

Kişinin rüyasında örümcek yuvası görmesi, rüya sahibinin aile fertleriyle sıkıntılı dönem geçireceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Kırlangıç Yuvası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırlangıç yuvası görmesi, kişinin sorunlarının en kısa sürede çeşitli yollarla aşacağına rivayettir.
Rüyada Yuva Yapan Güvercin Görmek

Rüyada yuva yapan güvercin görmek, kişiye maddi anlamda destek geleceğine delalet eder.
Rüyada Evde Karınca Yuvası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evde karınca yuvası görmesi, kişinin düzeninin bozulacağına, çevresiyle tartışmalar yaşayacağına yorulur.
Rüyada bir kuş yuvası görmek, aile yaşamında huzura yorumlanır. Bekâr biri bu rüyayı görürse, yakında güzel bir evlilik yapacağına yorumlanır.
Rüyada herhangi bir kuş yuvası görmek, bir takım kıskanç kadının (erkeğin) arasında kalarak çok huzursuz günler yaşayacağınıza yorumlanır.
Yeni bir işe girişecek, çok başarılı olacaksınız. Rüya sahibi bir kadın ise, taşınacağı anlamına gelir.
Rüyada bir kuş yuvası görmek, yakında bir ev yaptıracağına veya satın alarak yeni bir yuva kuracağına; bekârsa evleneceğine, evli ise çocuklarından birini evlendireceğine delalet eder.
Yerde sürünen hayvanların yuvalarını görmek, düşmanlarınızın pek yakınınızda bulunduklarına ve her an size bir fenalık yapmaları ihtimali bulunduğuna işaret eder.
Bir leylek yuvası görmek; Pek yakında ümidinizin üstünde mutlu bir hayata kavuşacağınıza, bozulmuş bir kuş yuvası görmek, bazı kötü ruhlu kimselerin işinizi elinizden almak için fırsat kolladıklarına yorulur.
Yuvalarından uçan kuşlar görmek: Tesirleri altında bulunduğunuz bir takım cahil ve hayat görüşleri kıt kimselerin muhitinden hemen uzaklaşmanız gerektiğine işarettir.
Herhangi bir kuşun yuvasını bozarak yumurtalarını veya yavrularını aldığınızı görmek; Bugünlerde kötü bir haber alacağınıza işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada ağaç üzerinde bulunan kuş yuvasını görmek, kuşun işaret ettiği kimseye işarettir. Bazen ağaç üzerindeki kuş yuvasını görmek, zevceye işarettir. Hamile olan kadının ağaç üzerinde kuş yuvasını görmesi, çocuk doğurmasına işarettir. Rüyada kuş yuvası, umumhanelere veya halkla ilişkisi olmayan abid kimselerin mescitlerine işarettir.Rüyada Yuva Görmek

Rüyada bir yuva görmek, o anda içinde bulunduğunuz durumun memnuniyet verici olduğuna, bekarlar için mutlu bir evliliğe ve yetenekli, hayırlı çocuklara işaret eder. Herhangi bir hayvan yuvası görmek, kıskanç kadına işarettir.Rüyada yuva görmek, tedirgin geçen günlerin sonunda kişinin yeniden güven duyacağı bir ortam içinde olacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına alamet eder. Yuva gören kimseler eski dostluklarıyla temasa geçer ve geçmişte kalan anılarını canlandıracağı ortamlarda bulunurlar. Bekar kişiler için kalabalık bir aileye mensup olmak ya da böyle bir aileye sahip biri ile hayat arkadaşı olmak anlamına gelir. Çok sayıda çocuk sahibi olmak şeklinde de yorumlanan rüya, huzurlu beraberlikleri ve aile içinde süregelen mutluluğu, sevgi ve dayanışmayı da alamet eder. Kişinin maddi, manevi ve sosyal olarak her istediğini elde ettiğine, huzurunu bozacak olaylardan bundan sonra tamamen uzak kalacağına da tabir edilir.
Rüyada Yuvaya Döndüğünü Görmek

Kişi kendisini yuvaya dönerken görürse bu geçmişte yaşadığı kırgınlıkları ve kavgaları bir kenara koyacağını ve yeniden mücadele etmek için cesur adımlar atacağını, kendisini yanlış yönlendiren insanların ve koşulların farkına vararak daha doğru kararlar alacağını işaret eder. Uyum içinde yaşanacak güzel bir hayata ve daha denge dolu hareketlerde bulunacağına da alamettir. Ailesine karşı eskisinden daha ilgi ve sevgi oldu yaklaşımlarda bulunması sonucunda yeniden eskisi gibi güzel bir ortama ve iletişime de sahip olması şeklinde yorumlanır.
Rüyada Yuva Dağıtmak

Rüya sahibinin kendisine duyduğu güvensizliği başkalarına yansıttığına ve sorunun ana nedeninin kendi davranışları olduğunu kabullenmeyip, sürekli olarak çevresindeki veya en yakınındaki kişileri suçlayıcı davranışlar içinde olduğuna işaret eder. Yuvasını dağıttığını gören kişiler gerçek yaşamlarında da aile ilişkilerinin bozulmasına neden olan kimselerin etkisi altında kalır ve onların sözlerine göre hareket ederek büyük yanlışlar yaparlar.
Rüyada Yuva Görmenin Psikolojik Yorumu

Aile özleminin, sahip olunamayan sevginin ve özlemi çekilen bir yuvanın habercisidir. Çocukluğa dönmek isteyen rüya sahibinin içinde bulunduğu yaşam koşullarından memnun olmadığını ve mutsuzluğunun giderek arttığının da sembolik ifadesi olarak yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yuva Görmek
Evlilik, yeni ev almak, mutlu olmak ve çocuklardan birini evlendirmek anlamlarına gelir.

Rüyada Kuş Yuvası Bozmak
Yuva bozmak mal ve mülkte azalmak demektir. Para kaybı ve zarar etmeye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yuvada Yumurta Görmek
Yuvadaki yumurta sayısında çocuğu olacağına işarettir.

Rüyada Yuva Dağıttığını Görmek
Rüyada yuva dağıttığını görmek, kişinin kendisine hiçbir konuda güvenmediğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Yuvası Görmek
Rüyada köpek yuvası görmek, kişinin hayırlı işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada Yuvadan Yumurta Topladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yuvadan yumurta topladığını görmesi, kişinin sıkıntılarının kısa sürede çözüleceği demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Yuvası Görmek
Kişinin rüyasında örümcek yuvası görmesi, rüya sahibinin aile fertleriyle sıkıntılı dönem geçireceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırlangıç Yuvası Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kırlangıç yuvası görmesi, kişinin sorunlarının en kısa sürede çeşitli yollarla aşacağına rivayettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yuva Yapan Güvercin Görmek
Rüyada yuva yapan güvercin görmek, kişiye maddi anlamda destek geleceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Karınca Yuvası Görmek
Rüya sahibinin rüyasında evde karınca yuvası görmesi, kişinin düzeninin bozulacağına, çevresiyle tartışmalar yaşayacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yuva Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yuva görmek, huzur, başarı ve evlilik gibi hayırlı manalara yorulur. Rüyasında yuva gören kimse bekar ise mutlu bir evlilik yapacak ve güzel bir eş sahibi olacaktır. İş hayatına başlayan kimse bu rüyayı görürse oldukça başarılı olacak ve kariyer basamaklarını adımlarken başarılı olacak denir. Orta yaşlı kimse bu rüyayı görürse huzurlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Yorumcuların bazılarına göre rüyada kuş yuvası görmenin manası ev sahibi olmaktır. Evli çiftlerin yeni bir ev alacağı ve mutlu şekilde yaşayacakları manasına gelir. Bekar kimseler için yakın zamanda muradına ereceklerine işaret eder. Ayrıca rüyada görülen yuva, evlilik yaşına gelen çocuklardan birini evlendirmeye de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yuva görmek, kişinin huzurlu vakit geçireceği demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada yuva görmek, rüya sahibinin güzel günler geçireceği ve maddi anlamda rahatlayacağı anlamlarına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yuvadan Yumurta Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yuvadan yumurta topladığını görmesi, kişinin sıkıntılarının kısa sürede çözüleceği demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yuva görmekten kasıt, kuş yuvası veya ev olabilir.
Kuş yuvası görmek, evin hanımına, mahkemede bir tanığın durduğu yere işaret eder, ağaçta kuş yuvası görmek ise, aile mutluluğuna, bir çocuk sahibi olmaya, bekar ise yakında güzel bir evlilik yapacağına, evli ise ev sahibi olacağına delalet eder..
Bir rivayete göre rüyada kuş yuvası görmek yeni bir işe girişecek, çok başarılı olacaksınız. Rüya sahibi bir kadın ise, taşınacağı anlamına gelir. Kuş ve diğer yuva da aynı şekilde yorumlanır.
Rüyada bir kuş yuvası görmek, yakında bir ev yaptıracağına veya satın alarak yeni bir yuva kuracağına; bekarsa evleneceğine, evli ise çocuklarından birini evlendireceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de;

    Rüyada ağaç üzerinde bulunan kuş yuvası görmek, kuşun işaret ettiği kimseye işarettir.
    Bazen ağaç üzerindeki kuş yuvasını görmek, zevceye işarettir.
    Hamile olan kadının ağaç üzerinde kuş yuvasını görmesi, çocuk doğurmasına işarettir.
    Rüyada kuş yuvası, umumhanelere veya halkla iliskisi olmayan abid kimselerin mescitlerine işarettir.
    Yeni bir iş ve büyük başarı anlamındadır. Bir kadın bu rüyayı gördüyse taşınmak anlamındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kuş yuvası görmek, aile yaşamında huzura yorumlanır. Bekâr biri bu rüyayı görürse, yakında güzel bir evlilik yapacağına yorumlanır.
Rüyada herhangi bir kuş yuvası görmek, bir takım kıskanç kadının (erkeğin) arasında kalarak çok huzursuz günler yaşayacağınıza yorumlanır.
Yeni bir işe girişecek, çok başarılı olacaksınız. Rüya sahibi bir kadın ise, taşınacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kuş yuvası görmek, yakında bir ev yaptıracağına veya satın alarak yeni bir yuva kuracağına; bekârsa evleneceğine, evli ise çocuklarından birini evlendireceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yerde sürünen hayvanların yuvalarını görmek, düşmanlarınızın pek yakınınızda bulunduklarına ve her an size bir fenalık yapmaları ihtimali bulunduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir leylek yuvası görmek; Pek yakında ümidinizin üstünde mutlu bir hayata kavuşacağınıza, bozulmuş bir kuş yuvası görmek, bazı kötü ruhlu kimselerin işinizi elinizden almak için fırsat kolladıklarına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yuvalarından uçan kuşlar görmek: Tesirleri altında bulunduğunuz bir takım cahil ve hayat görüşleri kıt kimselerin muhitinden hemen uzaklaşmanız gerektiğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Herhangi bir kuşun yuvasını bozarak yumurtalarını veya yavrularını aldığınızı görmek; Bugünlerde kötü bir haber alacağınıza işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada ağaç üzerinde bulunan kuş yuvasını görmek, kuşun işaret ettiği kimseye işarettir. Bazen ağaç üzerindeki kuş yuvasını görmek, zevceye işarettir. Hamile olan kadının ağaç üzerinde kuş yuvasını görmesi, çocuk doğurmasına işarettir. Rüyada kuş yuvası, umumhanelere veya halkla ilişkisi olmayan abid kimselerin mescitlerine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yuva görmek, huzur, başarı ve evlilik gibi hayırlı manalara yorulur. Rüyasında yuva gören kimse bekar ise mutlu bir evlilik yapacak ve güzel bir eş sahibi olacaktır. İş hayatına başlayan kimse bu rüyayı görürse oldukça başarılı olacak ve kariyer basamaklarını adımlarken başarılı olacak denir. Orta yaşlı kimse bu rüyayı görürse huzurlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Yorumcuların bazılarına göre rüyada kuş yuvası görmenin manası ev sahibi olmaktır. Evli çiftlerin yeni bir ev alacağı ve mutlu şekilde yaşayacakları manasına gelir. Bekar kimseler için yakın zamanda muradına ereceklerine işaret eder. Ayrıca rüyada görülen yuva, evlilik yaşına gelen çocuklardan birini evlendirmeye de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağaçta görülen kuş yuvası, hangi kuşa ait ise, onun delalet ettiği kimseye yahut evin hanımına, tanığın mahkemede durduğu yere, Kadının ağaçta kuş yuvası görmesi çocuğu olmasına delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Kuş.)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kuş yuvası görmek, aile yaşamında huzura yorumlanır. Bekar biri bu rüyayı görürse, yakında güzel bir evlilik yapacağına yorumlanır.Rüyada bir kuş yuvası görmek, aile yaşamında huzura yorumlanır. Bekar biri bu rüyayı görürse, yakında güzel bir evlilik yapacağına yorumlanır.

Yeni bir işe girişecek, çok başarılı olacaksınız. Rüya sahibi bir kadın ise, taşınacağı anlamına gelir.

Kişi bekarsa evlenir, evli ise ev sahibi olur. Kuş ve diğer yuva da aynı şekilde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kus yuvasi görmek, yakinda bir ev yaptiracagina veya satin alarak yeni bir yuva kuracagina; bekarsa evlenecegine, evli ise çocuklarindan birini evlendirecegine delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada agaç üzerinde bulunan kus yuvasini görmek, kusun işaret ettigi kimseye işarettir. Bazen agaç üzerindeki kus yuvasini görmek, zevceye işarettir. Hamile olan kadinin agaç üzerinde kus yuvasini görmesi, çocuk dogurmasina işarettir. Rüyada kus yuvasi, umumhanelere veya halkla ilisklsl olmayan abid kimselerin mescitlerine işarettir.

Yeni bir iş ve büyük başarı anlamındadır. Bir kadın bu rüyayı gördüyse taşınmak anlamındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yuva görmek, tedirgin geçen günlerin sonunda kişinin yeniden güven duyacağı bir ortam içinde olacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına alamet eder. Yuva gören kimseler eski dostluklarıyla temasa geçer ve geçmişte kalan anılarını canlandıracağı ortamlarda bulunurlar. Bekar kişiler için kalabalık bir aileye mensup olmak ya da böyle bir aileye sahip biri ile hayat arkadaşı olmak anlamına gelir. Çok sayıda çocuk sahibi olmak şeklinde de yorumlanan rüya, huzurlu beraberlikleri ve aile içinde süregelen mutluluğu, sevgi ve dayanışmayı da alamet eder. Kişinin maddi, manevi ve sosyal olarak her istediğini elde ettiğine, huzurunu bozacak olaylardan bundan sonra tamamen uzak kalacağına da tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yuvaya Döndüğünü Görmek

Kişi kendisini yuvaya dönerken görürse bu geçmişte yaşadığı kırgınlıkları ve kavgaları bir kenara koyacağını ve yeniden mücadele etmek için cesur adımlar atacağını, kendisini yanlış yönlendiren insanların ve koşulların farkına vararak daha doğru kararlar alacağını işaret eder. Uyum içinde yaşanacak güzel bir hayata ve daha denge dolu hareketlerde bulunacağına da alamettir. Ailesine karşı eskisinden daha ilgi ve sevgi oldu yaklaşımlarda bulunması sonucunda yeniden eskisi gibi güzel bir ortama ve iletişime de sahip olması şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yuva Görmek

Rüyada bir yuva görmek, o anda içinde bulunduğunuz durumun memnuniyet verici olduğuna, bekarlar için mutlu bir evliliğe ve yetenekli, hayırlı çocuklara işaret eder. Herhangi bir hayvan yuvası görmek, kıskanç kadına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yuva Dağıtmak

Rüya sahibinin kendisine duyduğu güvensizliği başkalarına yansıttığına ve sorunun ana nedeninin kendi davranışları olduğunu kabullenmeyip, sürekli olarak çevresindeki veya en yakınındaki kişileri suçlayıcı davranışlar içinde olduğuna işaret eder. Yuvasını dağıttığını gören kişiler gerçek yaşamlarında da aile ilişkilerinin bozulmasına neden olan kimselerin etkisi altında kalır ve onların sözlerine göre hareket ederek büyük yanlışlar yaparlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yuva Görmenin Psikolojik Yorumu

Aile özleminin, sahip olunamayan sevginin ve özlemi çekilen bir yuvanın habercisidir. Çocukluğa dönmek isteyen rüya sahibinin içinde bulunduğu yaşam koşullarından memnun olmadığını ve mutsuzluğunun giderek arttığının da sembolik ifadesi olarak yorumlanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuş yuvası görmek hayra, iyiliğe, berekete, kazanç elde etmeye ve aile saadetine işaret eder. Rüyada kuş yuvası gören kişinin aşk hayatında aradığını bulacağına, güzel ve mutluluk verici bir ilişkisinin olacağına, huzurlu bir ortamda yaşayacağına ve aile saadetine kavuşacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin bekâr ise gönlüne göre olan bir kişi ile evlenerek mutlu olacağına, eğer evli ise mutluluğunun artacağına ve ilişkisinin sağlamlaşacağına işaret eder. Rüyada kuş yuvası görmek aynı zamanda bolluk ve berekete, başarıya, olumlu gelişmelere, kazanç ve itibar sahibi olmaya da tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuş Yuvasında Yumurta Görmek

Rüyada bir kuş yuvasının içinde yumurta olduğunu görmek hayra, iyiliğe, kısmete, mutluluğa ve huzura kavuşmaya işaret eder. Rüyada kuş yuvasında yumurta olduğunu gören kişinin kısmetinin açık olacağına, şansının yerinde olacağına ve güzel gelişmeler ile sevineceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin aile hayatında mutluluğu bulacağına, eşinden hayır göreceğine, ev ortamında keyif ve neşe olacağına, sağlık ve huzurla yaşayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Kuş Yuvası Görmek

Rüyada büyük kuşlara ait olan bir kuş yuvası görmek başarıya, yüksek makama ve menfaat elde etmeye işaret eder. Rüyada büyük kuş yuvası gören kişinin işlerinin yolunda gideceğine, başarılı olacağına, makam sahibi olacağına, güç ve itibar kazanacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin emin adımlarla ilerleyeceğine, saygınlığa kavuşacağına ve ideallerini gerçekleştireceğine işaret eder
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Kuş Yuvası Görmek

Rüyada küçük kuşlara ait olan bir kuş yuvası görmek hayra, menfaate, olumlu gelişmelere ve kazanca işaret eder. Rüyada küçük kuş yuvası gören kişinin sıkıntıdan kurtulacağına, yapacağı çalışmalardan iyi sonuçlar alacağına, maddi açıdan gelirinin artacağına ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin kolaylaşacağına, olumlu bir dönem içine gireceğine, hayır ve menfaat sağlayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuş Yuvası Bozmak

Rüyada bir kuş yuvasını bozduğunu görmek sıkıntıya, sorunlara, hatalara ve olumsuz durumlara işaret eder. Rüyada kuş yuvası bozduğunu gören kişinin yanlış davranışlar içine gireceğine, kötü işler yapacağına ve doğruluktan uzaklaşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin haksızlık yapacağına, sahip olduğu gücü kötüye kullanacağına, kendi çıkarları doğrultusunda hareket edeceğine işaret eder. Rüyada kuş yuvası bozduğunu görmek aynı zamanda aile hayatı ile ilgili konular ile de tabir edilir. Rüyayı gören kişinin eğer evli ise evliliğinde sorunlar olacağına, huzur ve mutluluğun kaçacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kumru Yuvası Görmek

Rüyada kumru yuvası görmek hayra, iyiliğe ve aile hayatına işaret eder. Rüyada kumru yuvası gören kişinin ailesine ve evine bağlı bir kişi olduğuna, ailesini çok sevidiğine ve önem verdiğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin ailesine karşı sevgi ve ilgiyle yaklaştığına, koruyup kolladığına, iyilikleri için uğraştığına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bülbül Yuvası Görmek

Rüyada bülbül yuvası görmek hayra, iyiliğe, olumlu gelişmelere, sıkıntıdan kurtulmaya, rahatlığa ve ferahlığa ermeye işaret eder. Rüyada bülbül yuvası gören kişinin aile hayatında bir süredir devam eden sorunların biteceğine, mutluluğun ve huzurun geleceğine, güzel günler görüleceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kartal Yuvası Görmek

Rüyada kartal yuvası görmek kısmete, kazanca, hayallerin gerçekleşmesine, hayra ve menfaate işaret eder. Rüyada kartal yuvası gören kişinin kısmetinin açık olacağına, karşısına güzel fırsatlar çıkacağına, maddi olarak iyi miktarda kazanç elde edeceğine ve yapacağı işlerden hayır göreceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin isteklerine, dileklerine kavuşacağına, hedeflerine ulaşacağına, beklentilerini karşılayacağına ve her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yuva Görmek

Rüyada bir yuva görmek, o anda içinde bulunduğunuz durumun memnuniyet verici olduğuna, bekarlar için mutlu bir evliliğe ve yetenekli, hayırlı çocuklara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuş yuvası görmek

Rüyada kuş yuvası görmek, hayra yorulan rüyalar arasındadır. Ev sahibi olmaya, iş sahibi olmaya, ruh eşini bulmaya, evlilikte uyum ve mutluluğu bulmaya, zeki ve sağlıklı bir evlat sahibi olmaya işaret eder. Rüyada kuş yuvası görmek, iş hayatında başarıya, itibar ve saygınlık kazanmaya, bekar için evliliğe işaret ederken, fakir için zenginliğe işaret eder. Rüya sahibi çok genç biri ise hayata dair deneyim edineceğine işaret eder.

Edgar Cayce’e göre; Rüyada kuş yuvası görmek, gebe kadınların ya da çocuk doğurmayı düşünenlerin çok sık gördüğü bir düştür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağaçta kuş yuvası görmek

Rüyada ağaçta kuş yuvası görmek, rüya sahibi kadın ise çocuğu olacağına işaret eder.
Rüyada boş kuş yuvası görmek

Rüyada boş kuş yuvası görmek, iş hayatında sıkıntı ve zor günlerin sizi üzeceğine işarettir.
Rüyada kuş yuvasında yumurta görmek

Rüyada kuş yuvasında yumurta görmek, iyiliklere, güzelliklere ve olumlu işlere işaret eder..
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuş yuvası bozmak

Rüyada kuş yuvası bozmak, şansızlıkların ve uğursuzlukların habercisi bir rüyadır. İçinizde büyüttüğünüz problemler hatalar yapmanıza neden olacak ve hane içindeki huzurunuz kaçacak. Ayrılıklar ve sıkıntılar yaşanacağına, nazara gelmeye, belalara ve fitne fesada işaret eder. Aynı zamanda Rüyada kuş yuvası bozmak, elindeki gücü suistimal etmeye, harama ve günaha girmeye işaret eder. Rüyada kuş yuvası bozmak, bir kimsenin hane içindeki huzurunu kaçıracak davranışlar içinde olduğunuza da işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuş yuvası yapmak

Rüyada kuş yuvası yapmak, çok hayırlıdır. Çevrenizde bulunan ihtiyaç sahiplerine, muhtaçlara faydanız dokunacak. Gücünüzü hayırlı işlerde kullanacaksınız. Saygınlık kazanacak ve hayır duası alacaksınız. Bekar kimse için mutlu ve huzurlu bir evlilik yapamaya işaret eder. İş hayatında başarı elde edileceğine işaret eder..
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuş yuvasında yavru kuşlar görmek

Rüyada kuş yuvasında yavru kuşlar görmek, alış verişe çıkacağınıza veya yolculuk yapacağınıza işaret eder..
Rüyada kuş yuvasında terkedilmiş yavru kuşlar görmek

Rüyada kuş yuvasında terkedilmiş yavru kuşlar görmek, endişeye düşmeye işaret eder. Bu durum sıkıntı ve üzüntü getirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuş yuvası görmek, hayırlara delalet eder. Rüya sahibinin dengini bulması anlamına gelir. Rüyada kuş yuvası görmek, mutlu birliktelikleri ve beraberlikleri, eşler arasındaki uyumu, hane içindeki mutluluğu ifade eder. Sıcak ve huzurlu yuvaların kurulacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet eder. Bu rüya genel anlam itibariyle nikâh ya da izdivaç anlamına gelir. Rüya sahibinin hayallerindeki kişiyi bulacağı ile tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yuva görmek hayırlı bir rüyadır. Rüyasında bir kuş yuvası gören bekar kimse evlenir. Bu rüyayı gören evli insan da bir yuva sahibi olur. Rüyasında yuvasını karanlık görenin aile sorunları olacaktır. Yuvasını aydınlık gören huzur içinde yaşayacaktır. Rüyasında bir kuşun yuva yaptığını gören bir fırsatını bularak ev alacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eve kuşun yuva yapması, muradına ereceğine, hayırlı bir evlilik yapacağına, gam ve kederlerinin ortadan kalkacağına, zor ve kötü günleri geride bırakacağına ve refah içinde yaşayacağına delalet eder. Hayallerine kavuşacağına, zor ve kötü günleri geride bırakacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
YUVA YAPMAK: Henüz anlayamadığınız fakat siz fark etmeden gelişen yeni duygular yaşadığınızı gösterir. Bu duygulan ciddi bir şekilde gözden geçirmeli ve bu fırsattan yararlanmalısınız; çünkü yeni bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcı bir dönem geçireceksiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ev yapmak, ununu elemiş, eleğini asmış kendini şehir hayatından kurtararak bir sahil kasabasına yerleşip orada huzurlu yaşama vermiş kimse ile tabir edilir. İkinci bir ev anlamına gelir. Rüya sahibi yıllarca yaşadığı keşmekeş kalabalıklardan, insan yığınlarından, korna sesinden, araba egzozundan bıkmış kendini hep kavuşmak istediği dingin ve doğal yaşama vermiş demektir. Rüya sahibi için, herkesin aradığı ama çok az kişinin yaşadığı bir huzuru bulduğu yorumu yapılır. Rüya sahibi bu yeni hayatından çok memnundur, hayatın yaşanmamış güzelliklerine sahip olmanın tadını çıkarıyor ve gününü gün ediyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuş Yuvası Görmek
Rüyada kuş yuvası görmek, hayırlara delalet eder. Rüya sahibinin dengini bulması anlamına gelir. Rüyada kuş yuvası görmek, mutlu birliktelikleri ve beraberlikleri, eşler arasındaki uyumu, hane içindeki mutluluğu ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sıcak ve huzurlu yuvaların kurulacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet eder. Bu rüya genel anlam itibariyle nikâh ya da izdivaç anlamına gelir. Rüya sahibinin hayallerindeki kişiyi bulacağı ile tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuş Yuvası Bozmak
Rüyada kuş yuvası bozmak, büyük uğursuzluk demektir. Rüya sahibinin büyük bir günaha gireceğine ve yanlış bir iş yapacağına işaret eder. Bir yandan da aile saadetinin bozulmasına, haneye nazar değmesine ve bu nedenle de evliliğin çatırdamaya başlamasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuş Yuvasında Yumurta Görmek
Rüyada kuş yuvasında yumurta görmek büyük şans ve mutluluk anlamına gelir. Rüya sahibinin aile hayatından ve eşinden yana çok kısmetli olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuş Yakalamak
Rüyada kuş yakalamak, büyük bir varlığa sahip olmak ya da bir mirasa konmak şeklinde yorumlanır. Maddi değerlere sahip olmakla değerlendirilir ve rüya sahibinin hayatının bolluk, bereket ve zenginlik içinde geçeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuş Görmek
Rüyada kuş görmek, haber almak anlamına gelir. Rüya sahibinin beklediği ya da beklemediği bir haber alması ile açıklanır. Genellikle uzaktan gelecek bir habere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçta Kuş Görmek
Rüyada ağaç üzerinde kuş görmek kişinin yalnızlığının biteceğine, bekârlığına da veda edeceğine delalet eder. Rüya sahibine hayırlı bir nikâh görünüyor demektir. Sonu mutlu bitecek bir gönül ilişkisinin başlangıcı olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üstüne Kuş Konması
Rüyasında üzerine kuş konduğunu gören kişinin hayali gerçekleşir ve rüya sahibi sevdiğine kavuşur demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuş yuvası bozmak

Rüyada kuş yuvası bozmak, para kaybı yaşayacağınız anlamına gelmektedir.
Rüyada yuvada yumurta görmek

Rüyada yuvada yumurta görmek, yumurta sayısı kadar çocuğunuz olacağına delalettir.
Rüyada yuva dağıttığını görmek

Rüyada yuva dağıttığını görmek, kendinize hiçbir koşulda güvenmediğinize delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek yuvası görmek

Rüyada köpek yuvası görmek, yardımsever yapınız ile hayırlı işler içinde olacağınıza delalettir.
Rüyada yuvadan yumurta topladığını görmek

Rüyada yuvadan yumurta topladığını görmek, sorunlarınızı kısa bir süre içerisinde çözeceğinize delalettir.
Rüyada örümcek yuvası görmek

Rüyada örümcek yuvası görmek, aile hayatınızda sıkıntılı bir sürece gireceğinize delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırlangıç yuvası görmek

Rüyada kırlangıç yuvası görmek, kişisel hayatınızda var olan sorunlarınızı kısa süre içerisinde çözeceğinize delalettir.
Rüyada yuva yapan güvercin görmek

Rüyada yuva yapan güvercin görmek, maddi konuda destek alacağınız anlamına gelmektedir.
Rüyada evde karınca yuvası görmek

Rüyada evde karınca yuvası görmek, tüm düzeninizin bozulacağı ve etrafınızda tartışmaların olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Boş yuva görmek

Tiflisi Tabirleri: Çağdaş Ulema: Rüyada boş yuva görmek; arzu ettiğiniz bir gönül ilişkisinin gerçekleşmeyeceğine, evinizde huzursuzluk olacağına veya bir yakınınızın kendi yaşamını kendisi belirlemek üzere evinden ayrılacağına...
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada yuva bozmak çevresindeki insanların yüzüne bakamaz duruma geleceğine, maaşının artmasına yahut mevki sahibi olmaya alamettir. Rüyayı gören iyi bir insan ise sorunlarının çözüme ulaşacağına ve refaha kavuşacağına, hayır yapmaya ve sevap kazamaya alamettir. Rüyayı gören genç bir kadın ise gerçek hayatta bu kimseyle muhabbetinin artacağına ve gönül ilişkilerinden yana şansının dönmesine, kimseye karşı kötülük düşünmemeye ve sorunların aşılmasına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada hayvan yuvası görmek huzurunu ve mutluluğunu yerine getirecek güzel ve hayırlı olayların gerçekleşeceğine, harekete geçme zamanı geldiğine delalet etmektedir. Caferiye göre bu rüya kötü niyetli insanların tuzağına düşmeyeceğine, kişinin düşeceği büyük bir hataya delalettir. Rüyayı devlet memuru görmüşse elinden para çıkacağına, kişinin kendi eliyle gözünü oyacağına ve sonunu düşünmeden hareket edeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuş Yuvası Görmek

Rüyada kuş yuvası görmek, insanlarla asgari ilişkide olan ve kendini kulluğa adayan, münzevî hayat yaşayan âbid kimselerin mescitlerine işârettir,Yine rüyada görülen kuş yuvası, hanıma, ticarette başarıya ve menfaate işâret eder.nbsp;
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güvercin yuvası görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yuvada civciv veya kuş yumurtası olduğunu görmek

Rüyada yuvada civciv veya kuş yumurtası olduğunu görmek; mutlu bir aile hayatınız olacağına veya ailenizin genişleyeceğine…
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kuş yuvasını dağıttığınızı görmek

Rüyada bir kuş yuvasını dağıttığınızı görmek; bir hatanızdan dolayı evinizden veya vatanınızdan olacağınıza. Aynı rüyada dağıttığınız yuvanın tehlikeli bir hayvana ait olduğunu görmek; bilerek veya bilmeyerek bir tehlike atlatacağınıza…
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Viran olmuş bir yuva görmek

Rüyada viran olmuş bir yuva görmek; dert, keder veya endişeye…
Tehlikeli bir hayvan yuvası görmek
Rüyada tehlikeli bir hayvan yuvası görmek; kötü insanlarla ilişki içinde olacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yuvanın ve ailenin simgesidir; korunduğunuza dair bir işaret olarak da yorumlanabilir. Rüyada yılan yuvası görmek ihanete uğrayacağınızı gösterir. Kuş yuvaları farklı şekillerde yorumlanabilir; yuvayı kuş veya yumurtalarla dolu görmek evinizde mutlu olduğunuzu ve çok yakında ailenizde yeni bir doğumun gerçekleşeceğini gösterir; terk edilmiş bir kuş yuvası görmek kimsesiz kalacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tiflisi Tabirleri: Çağdaş Ulema: Rüyada boş yuva görmek; arzu ettiğiniz bir gönül ilişkisinin gerçekleşmeyeceğine, evinizde huzursuzluk olacağına veya bir yakınınızın kendi yaşamını kendisi belirlemek üzere evinden ayrılacağına…
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tehlikeli bir hayvan yuvası görmek

Rüyada tehlikeli bir hayvan yuvası görmek; kötü insanlarla ilişki içinde olacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karınca yuvası görmek kolektif çalışmaya, dayanışmaya ve yardımlaşmaya delalet eder. Karınca yuvası bir yerde insanlar arasında meydana gelecek olan imece çalışması ile yardımlaşa anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güvercin Yuvası Görmek

Hayallerin ve arzuların gerçekleşmesinin bir işareti olarak görülen bir rüyada, güvercinleri görmek sevgiyi temsil eder. Ek olarak, güvercinlerin rüyada görülme şekilleri rüyalardaki farka bağlı olarak değişmektedir. Her şekilde rüya yorumcuları güvercin görmeyi, güvercin yumurtasını görmeyi, bir güvercin yuvasını görmeyi, bir güvercin görmeyi, bir güvercin sürüsünü görmeyi, farklı renkteki güvercinleri görmeyi, ölü veya kirli güvercinleri görmeyi, bir güvercin uçan ve benzer rüyalar görmeyi iyiliğe yorarlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Karınca Yuvası Görmek ya da Bozmak

Üzerinde çalıştığınız iş projelerinin büyük miktarda stres oluşturduğunu görüyorsunuz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karınca Yuvası Görmek
Rüyada karınca yuvası görmek, birlik ve beraberlik içinde olmaya, dayanışmaya, anlaşmaya ve karşılıklı hoşgörüye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin gerek aile içinde gerekse iş hayatında sorun yaşamadığına, komşuları ile çok iyi geçindiğine rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin çevresiyle çok yakın olduğuna, onlardan hayır gördüğü gibi kendisinin de onlara karşı hayır yapmaktan geri durmadığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karınca Yuvası Bozmak
Rüyayı gören kişinin ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacak bazı olayların yaşanacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin sorunlu, stresli ve zor günler yaşayacağına bu nedenle huzurunun kaçacağına ve çevresindekilerle anlaşmazlık içine düşeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karınca Yuvası Yapmak
Rüyada karınca yuvası yapmak hayırlara alamet eder. Rüyayı gören kişinin hayatının düzene gireceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına ve bu sayede aile ve iş hayatında istediği mutluluğu yakalayacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evinde Karınca Yuvası Görmek
Rüyayı gören kişinin evinde ve aile bireyleri arasında yaşanacak hayırlı gelişmelere alamet eder. Hane içinde yaşanan kırgınlıkların, küslüklerin, kinin ve nefretin biteceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karınca Yuvasına Basmak
İyi değildir ve uğursuzluk olarak kabul edilir. Rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar ve alacağı yanlış kararlar nedeniyle hayatının bozulacağı, gülen yüzünün solacağı ve canının sıkılacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karınca Yuvasına Oturmak

Rüyayı gören kişinin çalışkanlığı sayesinde başarılarının artacağına alamet eder. Rüya sahibinin şansının yaver gitmesi sayesinde işlerinde bolluğun ve bereketin de çoğalacağı ve kazancının yükseleceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karınca Yuvasından Toprak Almak

Rüya sahibinin azimle ve büyük bir kararlılıkla gireceği bir işten olumlu sonuç alacağına ve bundan sonra işlerinde aynı çalışkanlığı göstereceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karınca Yuvası Görmek

Rüyada karınca yuvası görmek, birlik ve beraberlik içinde olmaya, dayanışmaya, anlaşmaya ve karşılıklı hoşgörüye işaret eder. Rüya sahibinin gerek aile içinde gerekse iş hayatında sorun yaşamadığına, komşuları ile çok iyi geçindiğine rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin çevresiyle çok yakın olduğuna, onlardan hayır gördüğü gibi kendisinin de onlara karşı hayır yapmaktan geri durmadığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karga Yuvası Görmek

Rüyada bir kaga yuvası görmek, aile hayatında mutluluğa işarettir. Rüyada bir kuş yuvası görmek, yakında bir ev yaptıracağına veya satın alarak yeni bir yuva kuracağına; bekârsa evleneceğine, evli ise çocuklarından birini evlendireceğine delâlet eder.  Bir ağaçta yapılmış bir kuş yuvası görmek, yakında bir ev sahibi olacağınıza, ağaca tünemiş bir kuş görmek, yeni bir eş edineceğinize veya yeni arkadaşlarınızın olacağına, hamile bir kadın için yakında bir çocuğu olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hayvan yuvası görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hayvan yuvası görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bülbül yuvası görmek ticarette şansının yaver gideceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kuş yuvası: Hamile olan kadın için bu rüya, çocuk doğurmaya işarettir.
Rüyada kuş yuvası görmek, erkek için bir hanım almaya veya kazançlı bir işe girmeye işarettir. Kadın için hamile kalmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yuva bozmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, donatacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin içinde karınca yuvası görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada leyleği yuvasında görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karınca yuvası görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan ve yuvasını görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, ekmeğine leke süreceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
FARE DELİĞİ:

Kişinin rüyada fare deliği görmesi, bid'atlara tabi olmaya, bid'atçı ve sapıkların eserlerine uymaya alâmettir. Bazı kere fare deliği, ağıza da delâlet eder. Bu sebeple delikten bir hayvan çıktığını gören adamın ağzından o hayvan ayarında Fihrist’e dön bir söz çıkar
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan yuvası görmek, genel olarak iyi olaylar ve durumların yaşanacağını bildirir. Rüyanın içinde bir yılan olması, o rüyanın gerçekten de uyarı veriyor olması unutulmamalıdır. Bu rüya hakkında en güvenilir rüya yorumcularından biri olan İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; rüyada yılan yuvası görmek bir insanın hayatını nasıl yaşadığını irdelemesi gerektiğini anlatır ve olumsuz alışkanlıklarını gidermesini tembihler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP YUVASI GÖRMEK

Rüyanızda bir akrep yuvası görmeniz genellikle hiç hayırlı değildir. Elinizdeki mal ve mülkünüz bir anda büyük bir kayba uğrayacağına veya sevilen bir akrabanın vefat edeceğine, anne ya da babadan hastalık haberi geleceğine işaret eder. Ancak bunun yanında insanın yaşanacak sıkıntıları atlatacağına da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep yuvası görmek, belalı ve sıkıntılı insanların olduğu bir yerin yakınından geçmeye ve kişinin bu kimselerle yaşayacağı can sıkıcı, moral bozucu muhabbetlere işarettir. Aynı zamanda çevrenizde size zarar vermeyi planlayan kimselerin olduğuna da yorumlanır. Temkinli olmada fayda olduğunu söyleyebiliriz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yuvası Görmek

İşleri çevrelerine zarar vermek olan münafık, kötü niyetli insanların toplandığı yerlere işaret eder. Kişinin kendisini rüyada fare yuvasında görmesi; bilmeyerek girdiği kötü ortamlara veya illegal işler yapan kişilere bulaşmaya ve onlardan gelecek her türlü zarara, ahlaktan yoksun insanlarla beraber olmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karınca Yuvası Görmek

Dışarda bir yerde görülen karınca yuvası, işsiz bir kimse için yeni bir iş imkanına delalet eder ve kalabalık bir ortamda çalışacağı anlamına gelir.

Maddi sıkıntılarını geride bırakıp, huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına yorumlanır.

Rüyada evde karınca yuvası görmek, hane halkından birinin evlenmesine, evin bolluk ve bereketin artması demektir. Mevcut durumdaki maddi gelire ek olarak yeni iş fırsatlarının ailenin refah seviyesini artıracağına tabir edilir.

Ailece birikim yapmaya, uyum içinde huzurlu bir yaşama işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Kabuğu Görmek

Bu rüya kişide endişe yaratsa da genellikle hayra delalet eder. Rüya sahibi için kaplumbağa kabuğu görmek, hayatında yaşanacak değişiklikleri simgeler. Bir ev veya iş değişikliği, evlenmek, boşanmak, bulunduğu yerden uzak bir yere taşınmak gibi durumlara dair bilgiler içerir.

Rüyanın görüldüğü mekan ve diğer semboller ile birlikte bütün olarak yorumlanmalıdır.

Kaplumbağalar kışın hareketsiz kalır ve yazın kabuğunu değiştirdiğinden dolayı, kişi için yeni bir başlangıç yapmayı, rehavet döneminden çıkarak, aktif yaşama geri dönerek, mevcut işleri büyütmek anlamına geldiği gibi, kişisel gelişmeye ve yüksek bir farkındalık sahibi olmaya delalet eder.

Bazen de kişinin, yeni bir fikri hayata geçirmesi ve başarılı olması, güvenli alanından çıkarak, cesaret gerektiren işlere girişmesi, hayatının bir çok alanında söz sahibi olacağı anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yuvası Görmek

Baykuş yuvası görmek, rüya sahibinin, bir baykuş gibi, gözlemci ve sessizliğinde bekleyerek, doğru zamanda, doğru yerde olacağı için başarısının kaçınılmaz olduğunu haber verir.

Kişinin hayatında istediği bir konuda yeni fırsatlarla karşılaşacağının müjdeler.

Bazen de yüksek bir statü elde etmeye, gözlem ve yöneticilik konularında başarılı olacağı bir alanda iş sahibi olacağı anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Serçeler kendilerine yuva yapmış olsalar dahi, boş buldukları yuvaları da kullanırlar, aidiyet duygusu azdır. Bu nedenle rüya sahibinin sahiplenme duygusunun az olduğu durumları, bir yerde uzun yaşamayı düşünmediğini, kendini bir yere ait hissetmediğini hatırlatarak, yaşam alanını belirlemesi konusuna dikkat çeker. Bazen de bu kişilikte olan bir insana işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

395 Aktif
0 Üye ve 395 misafir
Bugün : 16761
Dün : 23857
Toplam : 48075084
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...