Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada martı görmek, sorunlarınızdan veya yaşamınızdaki başkalarının taleplerinden kurtulma arzusunu belirtir. Başka bir şekilde, mantık ve bilinçdışı ile ilişkinizi temsil eder. Rüyalarınızda uçan martıları görmek olaylara geniş bir perspektiften bakmanız gerektiğini söyler. Bakış açınızı genişletmeniz gerekmektedir. Rüyada ölü martılar görmek ise ayrılığı belirtir. Bir ilişkinin sona yaklaştığını yada bittiğini ifade eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Beyaz Martı Görmek

Manevi açıdan bir bilgeliğe veya gelişime sahip biri olduğunuza, gün içinde yaşanan sorunların üzerinden gelebilme kabiliyeti göstererek hayattan kopmadan içe doğru çekilme eğilimi gösterdiğinize işaret eder.

Amacı olan ve özgür yaşamı işaret eden bir rüyadır. Ayrıca, hayatınızın büyük bir bölümünü kapsayan finansal konularda ve ticari yöntemleri ile uzun zamandır kurulan bir hayalin büyüleyici bir şekilde gelişim göstererek rahatlama yaşanacağını sembolize eder.

Doğal olarak yaratıcı ve hayal gücü kuvvetli bir kişi için planlarınızda ve yaratıcı fikirlerinizde bir iyileşmenin oluşacağının işaretidir. Ayrıca fazla düşünmekten ve koşuşturmaktan yorgun düşeceğinizin ve yaşanan problemden uzaklaşma arzusu içinde olduğunuz şeklinde tabir edilir.

Sadık olmayı, bağımsızlık ve anda kalmayı, uygun bir ilişki oluşturmayı, herhangi bir fikirden caydırmayı ifade eder. İçinizde dolaşan özgür bir ruha sahip olduğunuz için bir kişiye bağlı kalmakta zorlanacağınızı ancak fiziksel olarak sevdiğiniz biri tarafından bu yönünüzün törpülenip tamamen sadakatle hareket eden biri olabileceğinize işaret eder. Ayrıca bulunduğunuz kültüre veya insanlar tarafından diretilen örf ve adetlere göre hareket etmekte zorlandığınızı da ima edebilir.

Uzun süredir devam eden ve her şeyi ile güzel ve uyumlu ilişkinin evlilikle taçlanması gerektiğini anlamanız için uyarıcı bir rüya olduğu şeklinde tabir edilir. Dürüstlüğe adanan bir hayata ve yaşanan sıkıntılardan, sorunlardan sonraki kurtuluşun sembolüdür.
Rüyada Martı Sürüsü Görmek

Deniz insanı olmanızdan ve şehir hayatının karmaşık, gürültücü yaşamından sıkılıp şirin bir sahil kasabasına veya adalara yakın bir yerde yaşamak isteği içinde olduğunuzu ve bu isteğiniz zaman içinde büyük bir tutku haline gelerek bir an önce bu isteğinizi gerçekleştireceğiniz anlamına gelir.

Zorlu bir durum karşısında olayı ele alarak çözüm bulacağınız için kendinizden memnun olma ve gururlanma hakkını kazanacağınız anlamına gelir. Bu tarz sorunların tekrarlanması için ağırlığınızı koymanız gerektiğini ifade eder.

Yaşamınızda söz konusu zorluklardan kurtulma ve rahata erme arzusunda olduğunuzu gösterir. Bu durum üzerine gösterdiğiniz çaba ve bakış açınız mevcut durumu çözmeniz için gereken alternatif yolları bulacağınız anlamına gelir.

Potansiyelinizin ve becerilerinizin çok yüksek olmasına rağmen zamanınızı boşa harcadığınızı sembolize eder. Güçlü yönlerinizi görmeniz ve kendinizin farkına varmanız için uyarıcı bir rüyadır. Potansiyelinizin farkına varmanız durumunda hayatınızın değişim göstereceğini bilmenizi sağlar.

Duygusal açıdan yaşadığınız bazı olumsuzlukları bir kenarı bırakıp kendinizi iyileştirme zamanının geldiğini ifade eder. Çok yüksek standartlara sahip olduğunuzu ve yaşadığınız duygusal kargaşanın bitmesi için niyetinizi ortaya koymanız gerektiğini yoksa istemediğiniz bir noktaya doğru sürüklendiğiniz anlamına gelir.

Vücudunuzun özellikle sırt kısmında yaşadığınız ağrıların besin eksikliğinden kaynaklandığını ve bir miktar takviye alarak iyi beslemeniz ve dengeli bir yaşam tarzı ile bu sorunları kolaylıkla üstesinden gelebileceğinize yorumlanır.
Rüyada Martı Beslemek

Hayatınızda hedeflediğiniz ve yavaş yavaş ilerleme gösterirken doğru yolda olduğunuzun ve pes etmeden devam etmeniz gerektiğinin göstergesidir. Karşınıza çıkan olaylara karşı farklı bir bakış açısı geliştirmeniz gerektiğini an kalıp problemlere farklı bir tutum göstererek bakmanız gerektiğini yeri geldiğinde geri adım atmanızı ifade ediyor. Sorunun üstüne çıkarak her açıdan sınırlarını görmenizi böylece vereceğiniz kararın ilerlemeniz de ve yaratıcı yönünüzle stratejik davranarak yeni yollar bulmanızı kolaylaştıracağına yorumlanır. Kısaca hayata karşı her türlü olay karşısında at gözlükleri takmadan geniş açıdan bakmanız gerektiğini, sahip olduğunuz yetenekleri kullanmanız için bir ipucudur.

Size bir amacınızın olmasını ve buna sadık kalarak hareket etmeniz için yaşamınızda bir çok şeyi yeniden tanımlamanız gerektiğini  hatırlatıyor. Biriktirme huyunuzdan vazgeçip, boşluk yaratmak için kendinize zaman ayırarak, içinde bulunduğunuz ortamda bir çok şeyi toparlayıp önem durumlarını belirledikten sonra kullanmadığınız her şeyi başkaları ile paylaşın. Duygularınızla da yüzleşerek onları da biriktirme ve kendinize yük etmekten vazgeçmeniz sağlığınız, ikili ilişkileriniz ve hayatı yaşayarak yaşlanmanız için bir uyarıdır.

Hayatın içinde bilinmedik veya beklenmedik her şeyde ve yerde her zaman bir fırsat olduğu anlamına gelir. Şu an içinde bulunduğunuz işler biraz verimsiz görünebilir. Fakat rutin hareket etmek yerine tünelin sonuna odaklanmanız olası yeni kaynaklar bularak işinizde yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Asıl mesele iyimser olmanız ve hayata pozitif bakarak içgüdülerinize güvenerek, duygularınızı takip etmeniz gerektiğine işaret eder.

Rüyada Martı Öldürmek

Eski zamanlarda denizciler için iyi şansın bir simgesi olan martı dünyevi ve ruhsal alem arasında iletiş kurduğu için, rüzgardan önce ortaya çıkarsa bereketli ve şanslı bir gün geçireceklerine inanırlarmış. Bu nedenle hayatınızda bazı olumsuzlukların başınıza musallat olabileceğine, hislerinize güvenerek ve farkındalığınızı arttırıp olaylara iyi yaklaşmanız ve bazı şeylerin üstüne gitmeden görmezden gelmeniz bu süreci rahat geçirmenize neden olacağına delalet eder.

Aileniz hal ve hareketlerinizden giyiminize kadar bir çok konuda eleştirisel yaklaşımları kadar kısıtlayıcı tavırları canınızın sıkılmasına ve sizi bir birey olarak görmedikleri için tepki vermenize neden oluyor. Buda evde gergin anların yaşanmasına neden oluyor. Bir yolunu bulup onlara hayata bakış açınızı ve hissettiklerinizi en iyi şekilde anlatmaya çalışsanız da kültür farklılığı nedeni ile bu soruna kesin bir çözüm bulamamanıza neden oluyor. Bu süreci biraz zorlu geçireceğinize zamanla sizi bu şekilde kabul ederek aslında mutlu olmanın kendin olmak olduğunu anlayacaklar.
Rüyada Martı Yumurtası Görmek

Gezgin bir ruha sahip olduğunuzu ve gitmek istediğiniz ve hissettiğiniz her yere gideceğiniz ve bu düşüncenizden sizi hiçbir şeyin değiştiremeyeceğine tabir olur. Ruhsal olarak hislerinize güvenmeniz ve sizi yönlendiren işaretlere dikkat eden yapınız algılarınızın açık olduğunu ve hislerinizi dikkate almanız hayatınızda önemli ve büyük bir etkisi olacağının işaret eder.

Farkındalığınızı arttırmanız ve yolunuzdan geçen bir çok şeyde fırsatlar olduğunu sadece görmekte aceleci davrandığınızı hatırlatır. Görmekle bakmak arasındaki farkı algılamanız ve bir çok yerde ve ihtimal bile vermediğiniz insanlarda bu fırsatları görebileceğiniz sembolüdür. Hiçbir şey olmadığını veya ilerleme kat etmediğinizi hissedebilirsiniz inanmaktan vazgeçmeyip farkındalığınızı her daim açık tutmanız durumunda evren doğru zamanda görmenizi sağlayacaktır, her şeyin bir yeri ve zamanın vardır. Pozitif olun ve sezginizle uyumlu hareket edin. Her şey çok yakında karşınıza çıkacak ve işleriniz tamamen kolaylaşacak anlamına gelir.
Rüyada Martı Saldırması

Bazı rüyalar rüya göreni uyaran, işaret veren, yol gösteren, haber veren nitelikleri vardır. Bu rüyada da rüya sahibine gerçekleştirmek üzere olduğu bazı şeyler hakkında olumlu uyarılarla yol göstermek için bir tür işarettir. Eğer endişelendiğiniz bir konu varsa tavsiye almanızı, çözüm bulmakta zorlandığınız konularda nihai kararlar vermenizde ufak ipuçlarının farkına vararak gerçekleri görmenizi sağlayacağına delalet eder.

Bazen hayatınızda yaşanan olumsuzluklar veya insanlarla olan zorluklardan kaçma arzunuzu içinde olduğunuza tabir edilir. İnsanlardan kaçmak sorunun çözümü olmadığını, insanın nereye giderse gitsin kendinden kaçamayacağını anlamanızı ifade eder. Öyle ise alternatif çözümler bulmanız veya çevrenizde negatif bakış açısına sahip felaket tellallarını veya enerjinizi emen vampirlerden temizlenmeniz halinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.
Rüyada Martı Yakaladığını Görmek

İyi haberler alacağınıza, birinden gelecek yardıma, endişelerinizden emin olmaya, düşmana galip gelmeye delalet eder. Ebedi sürecek bir aşkın ve mutlu bir evliliğin habercisidir. Eğer hayatınızda kimse yoksa o mükemmel partnerinizle tanışacağınıza ve her şeyin istediğiniz gibi gelişerek hayallerinin gerçek olacağına delalet eder. Bunun için biraz sabır göstermeniz gerekiyor.

Özgürlüğünüzü bir şekilde kısıtlanmak için baskı yapan ve karakterinize aykırı hareket etmenizi isteyen biri ile aranızda yaşanacak bir tartışma ile sinirlerinizin gerileceğine fakat kişisel alana müdahale söz konusu olduğu için karşı tarafın geri adım atarak yaptığının farkına varacağınıza işaret eder.

Büyümek için ayırdığınız bir miktar nakit ile sermaye arttırımına giderek yatırım yapacağınızı temsil eder. Bu yatırım ile işleriniz biraz daha gelişme göstererek yeni fırsat kapılarının açılacağına delalettir.

Özgür ve bağımsız olmak karakterinizin bir parçası bu nedenle himaye altında çalışmakta zorlanıyor ve kendi işinizi yapamadığınız için üzülüyorsunuz. En büyük isteğiniz biran önce kendi işinizi kurmak ve bu doğrultuda arzu ettiğiniz hayatı yaşamak. Artık hayatın lütuflarını alacağınız ve istediğinize kavuşacağınızın sembolüdür.
Rüyada Martı Pisliği Görmek

Hayallerinizi süsleyen her şeyin size koşa koşa geleceğini artık bunun zamanının geldiğine işarettir. Hayatın size sunduğu ve kontrolünüz dışında gelişen olaylarında olduğunu anlamanıza, fakat yaşananlara karşı nasıl uyum sağladığınız ve herhangi bir değişiklikte nasıl tepki verdiğinizin önemli bir ayrıntı olduğunu anlamanıza yorumlanır.

Bolluk ve bereket, mal mülk, miras, şans oyunu terfi gibi sebeplere bağlı olarak gelişecek her türlü maddi açıdan feraha ulaşacağınız ve para parayı çeker misali finansal olarak sıkıntı çekmeden, gelecek kaygısı yaşamadan isteklerinizi gerçekleştireceğinize delalet eder. Ayrıca bir kaşif gibi dünyayı gezme, yeni yerler görme ve keşfetme hayalinizi gerçekleştirebilecek imkanların oluşacağının habercisidir.
Rüyada Martı Yavrusu Görmek

Hayırlı olayların olacağına, herkesin takdir edeceği bir kişi olacağınıza, mutlu haber alacağınıza işaret eder. Zengin bir eş bulacağınıza, evli iseniz hayırlı bir çocuk sahibi olacağınıza, iş hayatınızda başarılı olacağınıza ve üst seviyelere yükseleceğinize, hayatınızda sizi şaşırtacak ve bir o kadarda mutlu edecek gelişmeler yaşayacağınıza işaret eder.

Hayatınızda bazı değişiklikler olacağına ve hayırlı haberler alacağınıza işaret eder. Dünyadaki hayatının istediği gibi geçeceğine, sevdiği bir kişi ile karşılaşıp bir araya geleceğine, güzel olaylara şahit olacağına, bir dileğinin kısa sürede gerçekleşeceğine, hayatındaki tüm olumsuzlukların sona erip mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir edilir.

Uzun zamandır süregelen şanssızlıklardan, karşılığı alınamayan emeklerden, üzüntülerden ve kayıplardan sonra hayatınızın bir hayli yoluna girmeye başlayacağı, kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz, sevdiklerinizle daha sık ve kaliteli zamanlar geçireceğiniz zamanların işaretçisidir. Uzun zaman sonra hak ettiğiniz rahata kavuşacak ve kendinizi hiç olmadığınız kadar huzurlu ve dinç hissedeceksiniz.
Rüyada Martı Sevmek

Güzel bir kısmet olarak yorumlanır. Kişi büyük bir kısmetle karşılaşır. Evliyse mutluluğu artar. Rüyayı gören bekarsa hayırlı bir eş adayıyla tanışır. Hayalinizdeki insanlar karşılaşacağınız olarak yorumlanır.

Zengin olan biri size maddi olarak yardım eder. Sıkıntılarınızı hafifletmeye yardımcı olur.Ev almak isteyen kişi kredide kolaylıkla karşılaşabilir. Çoğu zaman hayallerinizin gerçekleşmeye çok yakın olduğunun göstergesidir. Kişi, uzun süreli bir deniz yolculuğuna ya da gezintiye çıkabilir. Sizin çok yakın bir zamanda huzur ve iyi olaylar ile karşılaşacağınız anlamına gelmektedir. Bir takım ilerlemeler ve başarılar elde edeceğinize de delalet edebilmektedir. Bunlara ek olarak  ilerleyen zamanlarda maddi açıdan da birtakım kazançlar elde edeceğinizin de göstergesi olabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek ne anlama gelir?
Rüyada martı görmek ne anlama gelir?
Cömert ve zengin bir adam veya güzel, mal mülk sahibi kadınla tabir olunur. Bir martı tuttuğunu gören ya böyle bir kadınla evlenir ya varlıklı bir insandan büyük maddi yardımlar görür veya eline çokça para geçer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı gören kimse, uzun zamandır beklediği ve mutluluk verecek haberi alacak demektir. Bu rüya, haber olarak yorumlanır.

Rüyada martı görmek; zenginlik, göl, cömertlik, iyi bir kişi ile yorumlanır. Bir rivayete göre, zengin ve güzel bir kadın ile, diğer bir rivayete göre de her ne suretle olursa olsun, hayır ve nimete delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evine bir martı tutup getiren, zengin ve güzel bir kadınla, kadın ise bir erkekle evlenir.

Rüyada birinin kendisine bir martı hediye ettiğini gören, o kimseden hayır ve menfaate nail olur. Martı eti haram mala, tüyü ve diğer parçaları az bir nimete işarettir.

Bazılarına göre: Rüyada martı görmek; daima bağırıp çağıran, hiddetlenen, herkesi rahatsız eden bir kişi olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada martı görmek, rüya sahibinin bütün problemlerine çözüm olabilecek bir havadis veya kişi olarak değerlendirilmektedir. Rüyasında martı gören kimsenin hayırlı, hoş ve her anlamda olumlu durumlarla yüzleşeceğinin alametidir.

Aynı zamanda rüyada görülen martı bir kısmeti simgeler. Rüyada martı görmek, rüya sahibinin kısmetinin açılacağına ve artacağına delalet eder. Rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyasında martı gören kişinin yaşamındaki her şeyin rayına oturacağı, sıhhat, mutluluk ve kazançlı günlerin kendisini beklediği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Sürüsü Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyasında martı sürüsü gören kimsenin işlerinin düzeleceğine, büyüklerinin rızasını alacağına, Allah'a yöneleceği ve faydalı işler yapacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada martı görmek

Rüyada martı görmek, kişinin rahat ve huzur dolu bir hayat süreceği anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada martı görmek, rüya sözlüğü yorumcuları tarafından oldukça olumlu yorumlanır. Rüyada martı görmek, rüya sahibinin yakın bir tarihte müjdeli bir haber alacağına da delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Saldırısına Uğradığını Görmek

Rüyasında bir ya da daha fazla martının saldırısına uğradığını gören kimsenin gerçek hayatta kendisi için tehlike oluşturabilecek düşmanlarının varlığının sinyalidir. Rüyasında martıların saldırısına maruz kalan kişinin çevresinde onun boşluğunu arayan art niyetli kimselerin bulunduğunun işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Pisliği Görmek

Rüya uzmanları tarafından rüyasında martı dışkısı gören bireyin rüyası hayallerinin gerçekleşeceği, sıhhatli bir yaşam süreceği, rahatlığa ve işinde muvaffakiyete ereceği ayrıca bol kazanç elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yakaladığını Görmek

Rüya yorumcularının fikrince rüyada martı yakaladığını görmek uğur göstergesidir. Bu rüya kişinin tüm sıkıntılarına bir çözüm bulacağına, işlerini rayına koyacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yavrusu Görmek

Rüyasında martı yavrusu gören kimsenin dünya malından en güzel şekilde faydalanacağının, olumlu durumlarla karşılaşacağının ve mutluluğunun daim olacağının işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Ölüsü Görmek

Rüyasında ölmüş bir martı gören birinin yaşadığı bir problemin veya ilişkinin sona erdiğine, mutsuz olacağına, hayatında bazı şeylerin yolunda gitmeyeceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Beslediğini Görmek

Rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyasında martı beslediğini gören kişinin evladının sağlıklı şekilde doğacağı, sorunlarının biteceği, iyi bir amir olacağı ve büyük bir servete konacağı belirtilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, deniz aşırı, deniz ötesi seyahat yolculuğu yapacağınıza veya deniz sahillerinde, deniz kıyısında bir tatil yapacağınıza işaretle tabir olunur.Rüyada martı kuşunu görmek, güzel, hayırlı, sevinçli bir haber alacağınıza işaret olarak yorumlanır.Rüyada martı görmek, servet sahibi, cömert ve kerim bir kimseye, iyi bir arkadaşa işâret eder.Bazen rüyada martı görmek, zengin, güzel ve iffetli bir kadına işâret eder.Rüyada bekâr bir adamın bir martı tutup evine getirdiğini görmesi, zengin, güzel ve iffetli bir hanımla evlenmeye işâret eder.Rüyada bir kimsenin kendisine martı hediye ettiğini görmek, o kimseden gelecek hayır ve menfaate işâret eder.Rüyada görülen martı eti haram mala; martı tüyü ve diğer parçaları az bir nîmete işâret eder.Bazen de rüyada martı görmek, her zaman bağırıp çağıran ve etrafındakileri rahatsız eden kişiye işârettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı gören kimse, uzun zamandır beklediği, mutluluk verecek haberi alacak demektir.

Ayrıca rüyada martı görmek Haber olarak ta yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, zenginlik, göl, cömertlik, iyi bir kisi olarak yorumlanır.

Ayrıca bir rivayete göre, Rüyada martı görmek, zengin ve güzel bir kadina işaret eder. Diger bir rivayete göre de rüyada martı her ne suretle olursa olsun, hayir ve nimete delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı tutmak

Evine bir marti tutup getiren, zengin ve güzel bir kadinla, kadin ise bir erkekle evlenir.

Rüyada martı hediye almak

Rüyada birinin kendisine bir marti hediye ettigini gören, o kimseden hayir ve menfaate nail olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı eti

Marti eti haram mala, tüyü ve diger parçalari az bir nimete isarettir.

Bazilarina göre; rüyada marti görmek, daima bagirip çagiran, hiddetlenen, herkesi rahatsiz eden bir kisi olarak ta tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmekRüyada martı görmek, tüm sorunlarınıza çözüm olacak haber ya da kişi olarak adlandırılmaktadır. Maddi ve manevi açıdan istediğiniz hayata sahip olacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı sürüsü görmekRüyada martı sürüsü görmek, işlerinize dair var olan tüm sorunlarınızın ortadan kalkacağına işarettir. Aynı zamanda da faydalı işler içerisinde yer alacağınızı da göstermektedir.Rüyada martı saldırısına uğradığını görmekRüyada martı saldırısına uğradığını görmek, hayatınızda tehdit unsuru olacak kişiler hakkında haber veren bir rüya olarak ifade edilmektedir. Bu kişilerin sizin boş anınızı kolladığına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı pisliği görmekRüyada martı pisliği görmek, tüm hayallerinizin gerçekleşeceğine delalettir. İş ve aile yaşantınızda herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmadan başarılı bir yaşantı içerisinde yer alacağınızı göstermektedir.Rüyada martı yakaladığını görmekRüyada martı yakaladığını görmek, tüm sorunlarınıza çözüm bulacağınız bir döneme gireceğinize delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı yavrusu görmekRüyada martı yavrusu görmek, her zaman mutlu olacağınıza ve maddi konularda herhangi bir sorun yaşamayacağınıza delalettir.Rüyada martı ölüsü görmekRüyada martı ölüsü görmek, ilişkinizin sona ereceğine ya da ailenizle problemler yaşayacağınıza delalettir. İşlerinizi rayına sokmak adına çaba gösterseniz de istediğiniz sonuçlara ulaşamayacağınıza yorulmaktadır.Rüyada martı beslediğini görmekRüyada martı beslediğini görmek, servet sahibi olacağınıza yorulmaktadır. Aynı zamanda da bu rüya sağlıklı bir evlada sahip olacağınıza da işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında evine bir martı tutup getirdiğini görmesi; o kimsenin bir hanımla (bir beyle) evleneceğine işaret eder. Bir kimsenin rüyasında bir başkasının kendisine bir martı hediye ettiğini görmesi; o kimsenin hayır ve menfaate nail olacağına delaletle tabir olunur. Bazı tabircilere göre: Rüyada herhangi bir martı görülmesi; her zaman bağırıp çağıran, sinirlenen ve herkesi rahatsız eden bir kişiye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyada martı görmek; zengin ve cömert bir zatla, başka bir yoruma göre; güzel, servet sahibi bir kadınla yahutta hayır ve ni'metle tabir edilir. Bir martıyı tutup evine getiren; zengin ve güzel bir kadınla evlenir. Birinin kendisine martı hediye ettiğini gören, o şahıstan menfaat sağlar. Martı eti; haram mal, tüyü vs. si az bir maldır. Bazılarına göre martı; şer, huysuz bir adama delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, hayra, iyiliğe, güzelliğe ve kısmete işaret eder. Rüyada martı görmek, kişinin kısmetinin açık olacağına, hayatındaki her şeyin dilediği gibi ilerleyeceğine ve mutluluk verici olaylar yaşayacağına tabir edilir. Rüyada martı görmek, rüya sahibinin sorunlarına çare olacak haberlerle ya da kişilerle karşılaşacağına, hayır göreceğine, şansının yerinde olacağına, sıhhatli ve huzurlu bir şekilde hayatına devam edeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yavrusu Görmek

Rüyada martı yavrusu görmek sağlıklı ve keyifli olmaya, güzel bir hayata işaret eder. Rüyada martı yavrusu gören kişinin dünya nimetlerinden faydalanacağına, zevk ve keyif içinde geçecek günler göreceğine, hayatta istediklerine kavuşacağına ve her türlü güzelliği yaşama şansı bulacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yumurtası Görmek

Rüyada martı yumurtası görmek kısmete ve maddi kazancın artmasına işaret eder. Rüyada martı yumurtası gören kişinin yüksek miktarda kazanç elde edeceğine, bolluk içinde olacağına ve servete kavuşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Görmek ve Yakalamak

Rüyada martı yakaladığını görmek şansın açık olacağına, olumlu gelişmelere ve hayırlı olaylara işaret eder. Rüyada martı yakaladığını gören kişinin hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm bulacağına, huzura ve rahatlığa kavuşacağına, iş hayatında olumlu bir döneme gireceğine, işleriyle iyi bir şekilde ilgileneceğine ve aile hayatında da mutluluğa kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Öldürmek

Rüyada martı öldürdüğünü görmek iyi şartlarda yaşamaya ve rahata kavuşmaya işaret eder. Rüyada martı öldürdüğünü gören kişinin istediklerine kavuşmak için çok emek vereceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine ve rahatlık içinde yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin hayat şartlarının güzel olacağına, sahip olduğu şeyleri hak edeceğine, rahat ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Saldırısı Görmek

Rüyada martı saldırısı görmek kötü niyet içindeki kişilere ve düşmanlıklara işaret eder. Rüyada martı saldırısına uğradığını gören kişinin etrafındaki bazı kişilerin kendisine zarar vermek için uğraş verdiklerine ve bunun için fırsat kolladıklarına tabir edilir. Rüyada bir martı tarafından saldırıya uğradığını gören kişinin çevresinde bulunan kötü niyetli kişilere karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiğine, kendini emniyete almasının menfaatine olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, her derde deva olacak haber ya da kişi olarak tabir edilirken diğer yandan da rüya sahibi için iyilikle, hayırlı ve güzel olanla karşılaşmasına delalet eder. Kısmet anlamına gelir. Rüya sahibi için bol kısmetli olduğu yorumu yapılır. Rüyada martı görmek, hayatın da işlerin de tam da olması gerektiği gibi yani rüya sahibine fayda getirecek ve mutluluk verecek şekilde gideceği anlamına gelir. Sağlık, şifa, huzur ve para ile değerlendirilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Öldürmek

Rüya sahibinin yaşam şartlarının en üst seviyede olmasına yani hayat standartlarının çok yüksek olmasına tabir edilir. Bu bolluk ve rahatlık rüya sahibine gökten zembille gönderilmemiş, rüya sahibinin tırnakları ile kazıyarak elde edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yumurtası Görmek

Büyük ve yüklü bir kısmet anlamına gelir. Rüya sahibinin nasıl harcayacağını ve bitireceğini şaşıracağı kadar büyük paralar kazanması şeklinde tabir edilir. Kişi, eline geçen bu şansı ne yaparsa doğru kullanır ve üzerine ekler diye düşünüp duracaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yavrusu Görmek

Rüyada martı yavrusu görmek, afiyette olmaya ve rüya sahibinin her türlü zevki tatmasına her tür güzelliği yaşamasına işaret eder. Bu kişi Allah’ın yarattığı tüm faydalı şeylerden istifade edecek ve ölürken gözü açık gitmeyecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, uzun zamandır çalışarak kendini gösterme ve kariyer hedefinde olan terfi alma çabasının karşılık bulacağını ve aldığı bu haber ile mutlu olacağını ifade eder.

Uzun zamandır aranızın açık olduğu bir yakınınızın helalleşmek ve özür dilemek için tepkinizden çekindiği için yüz yüze gelmeye cesareti olmadığı haberini alacağınız anlamına gelir.

Hayırlı haberler almak, beklenen şeye kavuşmak, istenilen arzu edilen kısmet, bolluk ve bereket şeklinde tabir edilir. Ayrıca müjdeli ve tez habere, güzel olana erişmeye, iyilik görmeye de yorumlanır.

Askerlik sebebi ile işinizi bırakıp gitmek zorunda kalmanız bu süre içinde işinizi kime nasıl emanet edeceğiniz konusunda kara kara düşünmenize neden olmuş. Ailenizden destek alsanız bile işi bilmedikleri için zorlanacaklarının farkında olmanız elinizi kolunuzu bağlıyor. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık derken eskiden aynı işi yapan bir yakınınız imdadınıza yetişerek gözünüzün arkada kalmadan vatani görevinizi yapmanıza vesile olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Martı Görmek

Manevi açıdan bir bilgeliğe veya gelişime sahip biri olduğunuza, gün içinde yaşanan sorunların üzerinden gelebilme kabiliyeti göstererek hayattan kopmadan içe doğru çekilme eğilimi gösterdiğinize işaret eder.

Amacı olan ve özgür yaşamı işaret eden bir rüyadır. Ayrıca, hayatınızın büyük bir bölümünü kapsayan finansal konularda ve ticari yöntemleri ile uzun zamandır kurulan bir hayalin büyüleyici bir şekilde gelişim göstererek rahatlama yaşanacağını sembolize eder.

Doğal olarak yaratıcı ve hayal gücü kuvvetli bir kişi için planlarınızda ve yaratıcı fikirlerinizde bir iyileşmenin oluşacağının işaretidir. Ayrıca fazla düşünmekten ve koşuşturmaktan yorgun düşeceğinizin ve yaşanan problemden uzaklaşma arzusu içinde olduğunuz şeklinde tabir edilir.

Sadık olmayı, bağımsızlık ve anda kalmayı, uygun bir ilişki oluşturmayı, herhangi bir fikirden caydırmayı ifade eder. İçinizde dolaşan özgür bir ruha sahip olduğunuz için bir kişiye bağlı kalmakta zorlanacağınızı ancak fiziksel olarak sevdiğiniz biri tarafından bu yönünüzün törpülenip tamamen sadakatle hareket eden biri olabileceğinize işaret eder. Ayrıca bulunduğunuz kültüre veya insanlar tarafından diretilen örf ve adetlere göre hareket etmekte zorlandığınızı da ima edebilir.

Uzun süredir devam eden ve her şeyi ile güzel ve uyumlu ilişkinin evlilikle taçlanması gerektiğini anlamanız için uyarıcı bir rüya olduğu şeklinde tabir edilir. Dürüstlüğe adanan bir hayata ve yaşanan sıkıntılardan, sorunlardan sonraki kurtuluşun sembolüdür
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Saldırısı

Rüya sahibinin güvenliğini tehdit eden kişilerin varlığına işaret eder. Rüyada kendisine martı saldırdığını gören kişinin çevresinde kötü niyetli kişiler dolaşıp duruyor ve açık bekliyorlar demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yakalamak

Rüyada martı yakalamak şans anlamına gelir. Rüya sahibinin her türlü problemine bir çözüm bulmasına ve başına dert olan işlerden kendini kurtarmasına işaret eder. Bu sayede kişi, işine daha iyi kanalize olacak ailesiyle de daha fazla ilgilenme imkânı bulacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Sürüsü Görmek

Deniz insanı olmanızdan ve şehir hayatının karmaşık, gürültücü yaşamından sıkılıp şirin bir sahil kasabasına veya adalara yakın bir yerde yaşamak isteği içinde olduğunuzu ve bu isteğiniz zaman içinde büyük bir tutku haline gelerek bir an önce bu isteğinizi gerçekleştireceğiniz anlamına gelir.

Zorlu bir durum karşısında olayı ele alarak çözüm bulacağınız için kendinizden memnun olma ve gururlanma hakkını kazanacağınız anlamına gelir. Bu tarz sorunların tekrarlanması için ağırlığınızı koymanız gerektiğini ifade eder.

Yaşamınızda söz konusu zorluklardan kurtulma ve rahata erme arzusunda olduğunuzu gösterir. Bu durum üzerine gösterdiğiniz çaba ve bakış açınız mevcut durumu çözmeniz için gereken alternatif yolları bulacağınız anlamına gelir.

Potansiyelinizin ve becerilerinizin çok yüksek olmasına rağmen zamanınızı boşa harcadığınızı sembolize eder. Güçlü yönlerinizi görmeniz ve kendinizin farkına varmanız için uyarıcı bir rüyadır. Potansiyelinizin farkına varmanız durumunda hayatınızın değişim göstereceğini bilmenizi sağlar.

Duygusal açıdan yaşadığınız bazı olumsuzlukları bir kenarı bırakıp kendinizi iyileştirme zamanının geldiğini ifade eder. Çok yüksek standartlara sahip olduğunuzu ve yaşadığınız duygusal kargaşanın bitmesi için niyetinizi ortaya koymanız gerektiğini yoksa istemediğiniz bir noktaya doğru sürüklendiğiniz anlamına gelir.

Vücudunuzun özellikle sırt kısmında yaşadığınız ağrıların besin eksikliğinden kaynaklandığını ve bir miktar takviye alarak iyi beslemeniz ve dengeli bir yaşam tarzı ile bu sorunları kolaylıkla üstesinden gelebileceğinize yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Beslemek

Hayatınızda hedeflediğiniz ve yavaş yavaş ilerleme gösterirken doğru yolda olduğunuzun ve pes etmeden devam etmeniz gerektiğinin göstergesidir. Karşınıza çıkan olaylara karşı farklı bir bakış açısı geliştirmeniz gerektiğini an kalıp problemlere farklı bir tutum göstererek bakmanız gerektiğini yeri geldiğinde geri adım atmanızı ifade ediyor. Sorunun üstüne çıkarak her açıdan sınırlarını görmenizi böylece vereceğiniz kararın ilerlemeniz de ve yaratıcı yönünüzle stratejik davranarak yeni yollar bulmanızı kolaylaştıracağına yorumlanır. Kısaca hayata karşı her türlü olay karşısında at gözlükleri takmadan geniş açıdan bakmanız gerektiğini, sahip olduğunuz yetenekleri kullanmanız için bir ipucudur.

Size bir amacınızın olmasını ve buna sadık kalarak hareket etmeniz için yaşamınızda bir çok şeyi yeniden tanımlamanız gerektiğini  hatırlatıyor. Biriktirme huyunuzdan vazgeçip, boşluk yaratmak için kendinize zaman ayırarak, içinde bulunduğunuz ortamda bir çok şeyi toparlayıp önem durumlarını belirledikten sonra kullanmadığınız her şeyi başkaları ile paylaşın. Duygularınızla da yüzleşerek onları da biriktirme ve kendinize yük etmekten vazgeçmeniz sağlığınız, ikili ilişkileriniz ve hayatı yaşayarak yaşlanmanız için bir uyarıdır.

Hayatın içinde bilinmedik veya beklenmedik her şeyde ve yerde her zaman bir fırsat olduğu anlamına gelir. Şu an içinde bulunduğunuz işler biraz verimsiz görünebilir. Fakat rutin hareket etmek yerine tünelin sonuna odaklanmanız olası yeni kaynaklar bularak işinizde yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Asıl mesele iyimser olmanız ve hayata pozitif bakarak içgüdülerinize güvenerek, duygularınızı takip etmeniz gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Martı Görmek

Yeni bir iş girişimine başlamadan önce her şeyi gözden geçirip iyi bir fizibilite yapmanız ve işe başladıktan sonrada sabır gösterip planlı programlı çalışarak işinizin yoluna girmesini beklemeniz gerektiğine işaret eder.

Savunmasız olduğunuz zamanların, kötü şansın ve zorlu geçecek olan ortamın sembolüdür. Duygularınızın yaşanan tatsız bazı anlaşmazlıklar nedeni ile incindiğinizi gösterir. Fazla kafaya takılacak bir sorun olmamasına rağmen sizin için önemli bazı değerlerin göz ardı edilmesi ve sizin fikrinizin alınmaması kırılmanıza sebep olsa da sevginiz ağır basacak ve bu sorun tatlıya bağlanacağını işaret eder.

Tasarruf konusunda biraz aşırıya kaçan hatta bazen aşırıya kaçarak cimrilik ettiğinizi ve tembellik etmeyi sevdiğinizin göstergesidir. Ancak acil durumlarda ve ihtiyaç duyulması halinde, tasarruflarınızı korumakta aşırıya gitmeden onları böyle günler için biriktirdiğinizi hatırlatan ve bu bilinçle hareket etmeniz gerektiği konusunda uyarıcı bir rüyadır.

Fikirlerini başka insanlarla paylaşmayı seven, yardım etmekten çekinmeyen fakat yalnız kalmayı ve böyle yaşamayı isteyen biri olmanıza rağmen mükemmel eşinizi bulma isteği içindesiniz. Hayatınızın sonuna kadar o eşi arayarak geçirebilecek kadar romantik biri olduğunuza ve bu uğurda fazla zaman kaybetmenize rağmen o mükemmel eşi bulacağınıza delalet eder.

Zihinsel olarak kendinizi fazla yorduğunuz ve bu kadar düşünceye dalmanız sizi yorgun düşürerek sağlık sorunlarına neden olabileceğini işaret ederken düşüncelerinizi ve duygularınızı sıraya koymanızı ve her şeye bir anda yoğunlaşmamanız için uyarır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Öldürmek

Eski zamanlarda denizciler için iyi şansın bir simgesi olan martı dünyevi ve ruhsal alem arasında iletiş kurduğu için, rüzgardan önce ortaya çıkarsa bereketli ve şanslı bir gün geçireceklerine inanırlarmış. Bu nedenle hayatınızda bazı olumsuzlukların başınıza musallat olabileceğine, hislerinize güvenerek ve farkındalığınızı arttırıp olaylara iyi yaklaşmanız ve bazı şeylerin üstüne gitmeden görmezden gelmeniz bu süreci rahat geçirmenize neden olacağına delalet eder.

Aileniz hal ve hareketlerinizden giyiminize kadar bir çok konuda eleştirisel yaklaşımları kadar kısıtlayıcı tavırları canınızın sıkılmasına ve sizi bir birey olarak görmedikleri için tepki vermenize neden oluyor. Buda evde gergin anların yaşanmasına neden oluyor. Bir yolunu bulup onlara hayata bakış açınızı ve hissettiklerinizi en iyi şekilde anlatmaya çalışsanız da kültür farklılığı nedeni ile bu soruna kesin bir çözüm bulamamanıza neden oluyor. Bu süreci biraz zorlu geçireceğinize zamanla sizi bu şekilde kabul ederek aslında mutlu olmanın kendin olmak olduğunu anlayacaklar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yumurtası Görmek

Gezgin bir ruha sahip olduğunuzu ve gitmek istediğiniz ve hissettiğiniz her yere gideceğiniz ve bu düşüncenizden sizi hiçbir şeyin değiştiremeyeceğine tabir olur. Ruhsal olarak hislerinize güvenmeniz ve sizi yönlendiren işaretlere dikkat eden yapınız algılarınızın açık olduğunu ve hislerinizi dikkate almanız hayatınızda önemli ve büyük bir etkisi olacağının işaret eder.

Farkındalığınızı arttırmanız ve yolunuzdan geçen bir çok şeyde fırsatlar olduğunu sadece görmekte aceleci davrandığınızı hatırlatır. Görmekle bakmak arasındaki farkı algılamanız ve bir çok yerde ve ihtimal bile vermediğiniz insanlarda bu fırsatları görebileceğiniz sembolüdür. Hiçbir şey olmadığını veya ilerleme kat etmediğinizi hissedebilirsiniz inanmaktan vazgeçmeyip farkındalığınızı her daim açık tutmanız durumunda evren doğru zamanda görmenizi sağlayacaktır, her şeyin bir yeri ve zamanın vardır. Pozitif olun ve sezginizle uyumlu hareket edin. Her şey çok yakında karşınıza çıkacak ve işleriniz tamamen kolaylaşacak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Saldırması

Bazı rüyalar rüya göreni uyaran, işaret veren, yol gösteren, haber veren nitelikleri vardır. Bu rüyada da rüya sahibine gerçekleştirmek üzere olduğu bazı şeyler hakkında olumlu uyarılarla yol göstermek için bir tür işarettir. Eğer endişelendiğiniz bir konu varsa tavsiye almanızı, çözüm bulmakta zorlandığınız konularda nihai kararlar vermenizde ufak ipuçlarının farkına vararak gerçekleri görmenizi sağlayacağına delalet eder.

Bazen hayatınızda yaşanan olumsuzluklar veya insanlarla olan zorluklardan kaçma arzunuzu içinde olduğunuza tabir edilir. İnsanlardan kaçmak sorunun çözümü olmadığını, insanın nereye giderse gitsin kendinden kaçamayacağını anlamanızı ifade eder. Öyle ise alternatif çözümler bulmanız veya çevrenizde negatif bakış açısına sahip felaket tellallarını veya enerjinizi emen vampirlerden temizlenmeniz halinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yakaladığını Görmek

İyi haberler alacağınıza, birinden gelecek yardıma, endişelerinizden emin olmaya, düşmana galip gelmeye delalet eder. Ebedi sürecek bir aşkın ve mutlu bir evliliğin habercisidir. Eğer hayatınızda kimse yoksa o mükemmel partnerinizle tanışacağınıza ve her şeyin istediğiniz gibi gelişerek hayallerinin gerçek olacağına delalet eder. Bunun için biraz sabır göstermeniz gerekiyor.

Özgürlüğünüzü bir şekilde kısıtlanmak için baskı yapan ve karakterinize aykırı hareket etmenizi isteyen biri ile aranızda yaşanacak bir tartışma ile sinirlerinizin gerileceğine fakat kişisel alana müdahale söz konusu olduğu için karşı tarafın geri adım atarak yaptığının farkına varacağınıza işaret eder.

Büyümek için ayırdığınız bir miktar nakit ile sermaye arttırımına giderek yatırım yapacağınızı temsil eder. Bu yatırım ile işleriniz biraz daha gelişme göstererek yeni fırsat kapılarının açılacağına delalettir.

Özgür ve bağımsız olmak karakterinizin bir parçası bu nedenle himaye altında çalışmakta zorlanıyor ve kendi işinizi yapamadığınız için üzülüyorsunuz. En büyük isteğiniz biran önce kendi işinizi kurmak ve bu doğrultuda arzu ettiğiniz hayatı yaşamak. Artık hayatın lütuflarını alacağınız ve istediğinize kavuşacağınızın sembolüdür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Pisliği Görmek

Hayallerinizi süsleyen her şeyin size koşa koşa geleceğini artık bunun zamanının geldiğine işarettir. Hayatın size sunduğu ve kontrolünüz dışında gelişen olaylarında olduğunu anlamanıza, fakat yaşananlara karşı nasıl uyum sağladığınız ve herhangi bir değişiklikte nasıl tepki verdiğinizin önemli bir ayrıntı olduğunu anlamanıza yorumlanır.

Bolluk ve bereket, mal mülk, miras, şans oyunu terfi gibi sebeplere bağlı olarak gelişecek her türlü maddi açıdan feraha ulaşacağınız ve para parayı çeker misali finansal olarak sıkıntı çekmeden, gelecek kaygısı yaşamadan isteklerinizi gerçekleştireceğinize delalet eder. Ayrıca bir kaşif gibi dünyayı gezme, yeni yerler görme ve keşfetme hayalinizi gerçekleştirebilecek imkanların oluşacağının habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yavrusu Görmek

Hayırlı olayların olacağına, herkesin takdir edeceği bir kişi olacağınıza, mutlu haber alacağınıza işaret eder. Zengin bir eş bulacağınıza, evli iseniz hayırlı bir çocuk sahibi olacağınıza, iş hayatınızda başarılı olacağınıza ve üst seviyelere yükseleceğinize, hayatınızda sizi şaşırtacak ve bir o kadarda mutlu edecek gelişmeler yaşayacağınıza işaret eder.

Hayatınızda bazı değişiklikler olacağına ve hayırlı haberler alacağınıza işaret eder. Dünyadaki hayatının istediği gibi geçeceğine, sevdiği bir kişi ile karşılaşıp bir araya geleceğine, güzel olaylara şahit olacağına, bir dileğinin kısa sürede gerçekleşeceğine, hayatındaki tüm olumsuzlukların sona erip mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir edilir.

Uzun zamandır süregelen şanssızlıklardan, karşılığı alınamayan emeklerden, üzüntülerden ve kayıplardan sonra hayatınızın bir hayli yoluna girmeye başlayacağı, kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz, sevdiklerinizle daha sık ve kaliteli zamanlar geçireceğiniz zamanların işaretçisidir. Uzun zaman sonra hak ettiğiniz rahata kavuşacak ve kendinizi hiç olmadığınız kadar huzurlu ve dinç hissedeceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Sevmek

Güzel bir kısmet olarak yorumlanır. Kişi büyük bir kısmetle karşılaşır. Evliyse mutluluğu artar. Rüyayı gören bekarsa hayırlı bir eş adayıyla tanışır. Hayalinizdeki insanlar karşılaşacağınız olarak yorumlanır.

Zengin olan biri size maddi olarak yardım eder. Sıkıntılarınızı hafifletmeye yardımcı olur.Ev almak isteyen kişi kredide kolaylıkla karşılaşabilir. Çoğu zaman hayallerinizin gerçekleşmeye çok yakın olduğunun göstergesidir. Kişi, uzun süreli bir deniz yolculuğuna ya da gezintiye çıkabilir. Sizin çok yakın bir zamanda huzur ve iyi olaylar ile karşılaşacağınız anlamına gelmektedir. Bir takım ilerlemeler ve başarılar elde edeceğinize de delalet edebilmektedir. Bunlara ek olarak  ilerleyen zamanlarda maddi açıdan da birtakım kazançlar elde edeceğinizin de göstergesi olabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada marti görmek, zenginlik, göl, cömertlik, iyi bir kisi, bir rivayete göre, zengin ve güzel bir kadin diger bir rivayete göre de her ne suretle olursa olsun, hayir ve nimete delalet eder. Evine bir marti tutup getiren, zengin ve güzel bir kadinla, kadin ise bir erkekle evlenir. Birinin kendisine bir marti hediye ettigini gören, o kimseden hayir ve menfaate nail olur. Marti eti haram mala, tüyü ve diger parçalari az bir nimete isarettir. Bazilarina göre; rüyada marti görmek, daima bagirip çagiran, hiddetlenen, herkesi rahatsiz eden bir kisi olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, kişinin iş hayatında amir, müdür veya yetki sahibi kimse haline gelip başarısını sevdiği kimselerle paylaşmasına yorumlanır. Rüyasında martı gören kimse, azimli, dik duruşlu, kararlı, gözü kara niteliğe sahip kimsedir. Rüyada martı görmek, bazen de kişinin haklı yollarla elde ettiği zaferleri karşısında kendisini diğer insanlardan üstün kılarak onlara zavallı gözüyle bakmasına işaret edilir. Rüyada martı görmek, bazen de hırsları uğruna insanlara eziyet çekmekten geri durmayan, hayatı sadece kendi çıkarlarından ibaret olarak gören bencil ruhlu kimselere delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Görmek Ne Demek

Rüyada martı görmek, martı görmek rüyası olumlu olduğu kadar gören kişi için olumsuz anlamlarda taşır. Bu rüya mevki ve makama, mertebeye ermeye, bilgin kimselere delalet ederken, aynı zamanda da acımasız, gaddar, kötü huylu kimselere de işaret eder. Rüyasında martı gören kimsenin gözleri keskin olası tehlikeleri sezebilen, iş dünyasında kılı kırk yaparak başarısını sürdüren kimsedir. Rüyada görülen martı sembolü bazen de alınacak hayırlı habere, beklenen işlerin gerçekleşmesine ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yavrusu Görmek

Rüyada martı yavrusu görmek, kişinin hayatında gerçekleşmesi zaman alacak işler peşinde koşarak koltuk sevdası peşinde olmasına yorumlanır. Rüyasında martı yavrusu gören kimse, rütbe ve makam uğraşmak için çaba harcayarak eldeki değerlerini haklı yollarla yüksek kılar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Martı Görmek

Rüyada beyaz martı görmek, kişinin çevresinde hayranlık bıraktıracak başarılı işler gerçekleştirerek ticari başarısının yanı sıra saygınlığı ile de ön planda yer alacağına yorumlanır. Rüyasında beyaz martı gören kimse, bir çok hayırlı habere vesile olup haklı olarak girdiği işlerde mutlu sona varır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Beslemek

Rüyada martı beslemek, rüyayı gören kişinin iş hayatında bilgi birikim sahibi kimselerden destek alarak onların sayesinde her türlü zorluğu kolay yollarla atlatacağına, ileriye dönük sağlam adımlar atarak kendisini muvaffakıyete erdireceğine yorumlanır. Rüyasında martı beslediğini gören kimse, eli açık, cömert kar, yardım sever, paylaşmayı seven kimsedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Martı Görmek

Rüyada ölü martı görmek, rüyasında ölü martı gören kimse, hayatını  zorluğa sürükleyen bir çok sorunları geride bırakarak maddi ve manevi yönden rahatlığa kavuşur. Bu rüyayı gören kimseler, açılan kısmet kapıları karşısında değerli olan bir çok yatırımı sağlamış kendilerini ve ailelerini güzel kılacak maddi başarılar sağlamıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Tutmak

Rüyada martı tutmak, saygınlık ve başarı olarak ifade edilen bu rüya kişinin durup durup turnayı gözünden vuracağına, haklı yollarla kazandığını malını kat ve kat arttırarak bu alanda herkesi kendisinden alçak göreceğine yorumlanır. Bu rüya gören kişiler için başarının yanı sıra gücü ve kudreti, liderliği de işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yumurtası Görmek

Rüyada martı yumurtası görmek, martı yumurtası rüyası kişinin hayatın daha başında olup her türlü saldırı karşısında zayıf durumda olacağına, bilgi ve birikim yönünden sıfır olacağına yorumlanır. Rüyasında martı yumurtası gören kimse, ticari anlamda engin birikimlere sahip kimselerden yardım görerek alacakları eğitim sayesinde birçok işten kolaylıkla sıyrılacaktır. Rüyada görülen martı yumurtası aynı zaman da beklenen misafire, duyulacak güzel habere duaların gerçekleşmesine ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Öldürmek

Rüyada martı öldürmek, rüyayı gören kimse için hayra işaret olan bu rüya kişinin düşmanlarından ve ticari anlamda kendisini geride bırakmaya çalışan rakiplerinden kurtularak önünün açılacağına yorumlanır. Rüyasında martı öldürdüğünü gören kimse, haklı yollarla zafere ulaşarak uğrunda verdiği savaşta başarıyla sonuç alır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alimlerin Açıklamaları?

Diyanet Yorumu, rüyada martı görmek, bu rüya tuttuğunu koparan, azimli, güçlü, iradeli, eline beline sağlam kimselere işaret eder. Martı rüyası gören kişi için ticari anlamda sağlanan başarıların yanı sıra saygınlığa da ifade edilir.

İhya Yorumu, rüyada martı görmek, murada ermeye, müjdeye nail olmaya, sizin için hayırlı olacak yatırımlarda öncülük etmeye yorumlanır.

İslami Yorumu, rüyada martı görmek, dinden uzaklaşmaya, inançları yok saymaya, hakka yönelmek yerine onun aciz kulu olan şeytanın yolunu seçmeye işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı yavrusu görmek güzel gelişmelerin olmasına ve yüzünün gülmesine, yakın zamanda arzularınızın gerçekleşeceğine işaret eder. Rüyada martı yavrusu görmek sıkıntıların bitmesine ve rahat bir nefes almaya, başarıya koşmaya ve engelleri bir bir aşmaya hükmedilir. Rüyada martı yavrusu görmek evlat sahibi olmaya da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
MARTI GÖRMENİN İSLAMİ RÜYA TABİRİ...

Rüyada martı görmek, servet sahibi, cömert, kerim bir kimseye delalet eder. Martı görmek aynı zamanda evlenmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada martı sürüsü görmek, hayra tekabül eder. Yaşanacak olan büyük bir mutluluğa, sevince işarettir. Aynı zamanda yaşadığın yerden taşınarak farklı bir hayat sürdürmeye de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, hayırlara vesile eden bir rüyadır. Rüyada martı gören kimse, hoş ve güzel olaylara tabir edilir.  Rüyada martı görmek, bir diğer yorumu ile rüyada martı görmek, faydalı işlerle uğraşmak ve faydalı sonuçlar elde etmek anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin, hayatının yoluna gireceğine, ters giden işlerinin düzeleceğine, sorunların çözümünün bulunacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Görmek İslami Anlamı

Kirmani (ra) yorumu ile rüyada martı görmek, kısmet ve nasibin artacağına delalet eder. İş hayatında var olan sorun ve sıkıntıların biteceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Sevmek

Rüyada martı sevmek, üzüntü ve kederden kurtuluştur. Evli kimseler için bu rüya, mutluluğun daim olacağına tabir edilir. Bekar kimseler içinse ahlaklı ve iyi bir insanla birliktelik anlamı taşır. Kısmetlerin çoğalacağı deyim yerinde ise kısmetlerin kişinin ayağına geleceğine delalet eder. Aile bireyleri arasındaki tüm sorunların biteceğine, aile hayatında dirlik ve beraberlik olacağına değerlendirilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Beslemek

Rüyada martı beslemek, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, olumlu olaylarla karşılaşmaya tabir edilir. Uzun zamandır beklenen bir gelişmenin gerçek olacağı anlamı da taşır. Özlenen bir kişiden umulmadık şekilde mutlu haberler almaya delalet eder. Dini anlamı ise yardıma muhtaç olan bir insana yardım etmekle yorumlanır. Diğer bir anlamı ile bu rüya, kişinin, sevgi dolu bir insan olduğuna ve karşılığında hep sevgi göreceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Öldürmek

Rüyada martı öldürmek, iş ve sosyal çevrede kişiye karşı kötülük besleyen ve rakip olan kimselerin varlığına delalet eder. Kişi, bu kimselerin kötülüklerini fark edeceğine ve zarar görmeyeceğine tabir edilir. Bir diğer anlamı ile kişinin, kendisini üzen ve engel teşkil eden insanlardan kurtulacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yakalamak

Rüyada martı yakalamak, İslami yorumu ile huzur ve mutluluğa kavuşmaktır. Bu rüyayı gören kişinin, iş hayatında yeni kazanç kapıları bulacağına işaret eder. Uzun zamandır hayali kurulan bir sevginin yaşanacağına değerlendirilir. Hedeflere ulaşmak anlamı da taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Saldırısı

Rüyada martı saldırısı, yakın zamanda kişinin yakın çevresinde yaşanacak bir takım sorunlara işaret eder. İş hayatında yaşanan aksiliklere yorumlanır. Diğer bir yorum ise düşmanlara ve rakiplere tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yavrusu Görmek

Rüyada martı yavrusu görmek, yeni ve güzel haberler almaya işaret eder. Hastalıkların şifa bulacağına, sıkıntı ve dertlerin biteceğine ve yeni bir dönemin başlangıcına yorumlanır. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise yuva kurmak, evlat sahibi olmaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yumurtası Görmek

Rüyada martı yumurtası görmek, şanslı zamanlara yorumlanır. Dünya nimetlerinden faydalanmak, keyfin ve neşenin yerinde olması ile tabir edilir. Kazancın memnun etmesi ile ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Sürüsü Görmek

Rüyada martı sürüsü görmek, iş ve mesleki anlamda kişinin karşısına çıkacak fırsatlar anlamına gelir. İslami yorumu ile bu rüya, hayal edilene kavuşmak demektir. Cafer-i Sadık (ra) yorumu; bu rüyayı gören kişi, ticaret hayatında destek ve yardım görür demiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, martılar suya yakın yerlerde yaşayan güzel kuşlardır. Denizin yanında yaşadıkları halde, nadiren okyanusa ya da okyanusun çok üstüne uçarlar. Yengeçler, balıklar ve kıyıda yaşayan diğer küçük canlılar ile beslenirler. Rüyada martı görmek, bu sizi endişelendiren bir şey hakkında düşünceniz var demektir. Muhtemelen birinden iyi tavsiyelerde bulunacaksınız ya da belki sonunda çözümün ne olduğunu anlayacaksınız. Rüyada martı görmek, hayatınızı sizin için endişelendiren her şeyden ayırmanız gerektiği anlamına gelir. Bu, size baskı yapan ve kendinizi rahatsız hissettiren şeylerden kurtulmanız gerektiği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, birinden olumlu bir şey duymak üzere olduğun anlamına gelir. Haberler uzun süredir sizi rahatsız eden bir şey hakkında olabilir, ancak bununla nasıl başa çıkacağınızı bilmiyordunuz. Rüyada çok martı görmek, sizi sürekli olarak bir şey hakkında neşelendiren insanların bir temsilcisi olabilir. Belirli bir şekilde hareket etmelerini ve emirlerine uymanızı istiyorlar, ancak bunu yaparken kendinizi rahat hissetmiyorsunuz. Rüyada martı görmek, aynı zamanda, yollarınızı değiştirmek ve arzularına uyum sağlamak için sizi zorlayan partnerinin de temsilidir. Rüyada iki martı görmek, sonsuz sevgi ve evlilik mutluluğunun temsilidir. Mükemmel ortağınız ile tanışmamışsanız, o zaman bu rüya, aradığınızı bulacağınıza yönelik bir işaret olabilir. Bu kişi istediğin ve umduğun her şeye sahip olacak, bu yüzden sabırlı ol çünkü aşk sadece biraz ilerde.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı ağzında balık görmek, uzak akrabalardan gelen bazı hayal kırıklığı haberlerini alacağınızı gösterir. Rüyada martı ağzında balık görmek, manevi bilgelik ya da gelişime sahip olduğunuzu ve böylece her günkü problemlerin üstesinden gelip, sorunları içine çekmediğinizi gösterir. Rüyada martı ağzında balık görmek, amaçlı ve özgür yaşamın işaretidir. Ayrıca hayatınızın finansal ya da iş yönleri nedeniyle gerçekleşen uzun süredir devam eden hayalin yanı sıra büyüleyici yolculuğun rahatlaması ve keyifli izlenimleriyle de sembolize edilebilir. Rüyada martı ağzında balık görmek, planlarınız ve yaratıcı fikirlerinizde bir iyileşmenin işaretidir. Aynı zamanda yorgunluktan, birçok sıkıntıdan ve problemden uzaklaşma arzusunun sembolü olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük martı görmek, bir dizi hoş ve sakin hayata sahip olursunuz demektir. Genel olarak, martılar hakkında rüya rütbe kaldırma anlamına gelir. Rüyada büyük martılar görmek ve uçması, hafif bir hastalık geçirme ihtimaliniz var demektir. Rüyada büyük martılar görmek, bazı tehlikelerden kurtulacağınızı ve her şeyin yolunda gideceğini gösterir. Rüyada büyük martı yaralı görmek, hasta olabileceğiniz anlamına gelir, ama her şey yoluna girecektir.  Rüyada büyük martı görmek, kültüre veya insanlara uymayacağınız anlamına da gelebilir. Bu rüya, uzun mesafe ilişkisinin başarılı olabileceğini başkalarına göstere bileceksin demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı saldırısı görmek, çoğu zaman, kuşlar rüyaya saldırdığında, hislerin incinmekte olduğunu gösterir. Rüyada bir martı saldırısı görmek, enerjiyi korumada iyi olduğunuzu gösterir. Rüyada martı saldırısı görmek, tembelliğini gösterebilir, ancak en çok ihtiyaç duyulacak zamanlar, hayat enerjini korumak için aşırılıklara karşı bir tedbir aldığının göstergesidir. Martı hem hava hem de toprak elementleri ile bağlantılı olduğundan, onları görmek agresif şekilde ruhsal yolları gösterir Rüyada bir martı saldırısı görmek, hayatınızın tüm bölümlerinde içsel aydınlanmayı arar. Eski bir rüya kitabında, martı saldırısının kıyılara veya adalara yakın yaşamak istediğiniz anlamına gelebileceğini söylüyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü martı görmek, planlarınız çökecek ve hiçbir şey sizin için çalışmayacak gibi görünecektir. Daha önceki hayallere göre, herhangi bir işe ya da böyle bir hayalden sonra ilişkiye girmek için dikkatli olmanız gerekir çünkü başarısızlığa mahkumdur. Bunun yeni bir girişime başlamadan önce olaylar anlaşılır hale gelene kadar beklemeniz gerekeceğini gösteren işarettir. Rüyada ölü martı görmek, savunmasız zamanların, kötü şansın ve sert ortamın simgesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek ve sevmek, sizi endişelendiren şeylere farklı bakış açısı kazandırmak için simgeler. Rüyada bir martı görmek ve sevmek, nesneleri farklı perspektiften görmek için nesnel bir görüş bakış açısı kazanmanız gerektiğini gösterir Rüyada bir martı ve sevmek, çevrenizde meydana gelen üzücü olayların üstünde durmanız gerektiğini gösterir. Bu durumla başa çıkmak için zaten iyi donanımlısınız. Sizi geleceğe götürecek çözümler bulmak için geçmişten ders alın. Rüyada görmek ve sevmek, hayatınızı dağıtmak ve artık bir amaca hizmet etmeyen şeylerden kurtulmak için vaktin geldiğini gösterebilir. İnsanlar da dahil olmak üzere, yaşamınıza artık ihtiyaç duymadığınız şeyler üzerine kendinizi yormayın. Dağınıklığa dayanan hayatınıza yeni fırsatlar için yer yoktur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek ve sesini duymak, kendinden memnuniyetle ilgili olabilir. Zorlu bir durumu ele aldığınızı şekil sizi iyi hissettirmiş olabilir. Rüyada bir martı ve sesini duymak, hayatınızın bu zamanı huzur diye adlandırılan dönem olduğunu gösterir. Buraya nasıl geldiğinizi unutmayınız, sıkıntılar geldiğinde aynı yollarla kurtulabilirsiniz. Rüyada görmek ve sesini duymak, yaşamınızdaki zorluklardan kaçma arzunuzu sembolize edebilir. Rüyada bir martı ve sesini duymak, etrafınızdan gelen olumsuzluğu temizleyebilirsiniz. Her şey yolunda gidecek demektir. Rüyada görmek ve kötü sesini duymak, potansiyelinizi boşa harcayabileceğiniz anlamına gelebilir. Ertelemeyi bırakmanın ya da her şeyin size gelmesini beklemenin zamanı geçti, artık harekete geçip başarılarınızı kovalayın.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Görmek Tabiri

rüyada martı görmek, güzel, servet sahibi bir kadına, zengin ve cömert bir kimseye, hayır ve nimete işaret eder.

rüyada bir martı tutup evine getiren kimse, zengin ve güzel bir kadınla evlenir.

rüyada birinin kendine martı hediye ettiğini gören kimse, o şahıstan iyilik görür, menfaat sağlar.

martınm eti, haram mala; tüyü ise, az bir dünyalığa işarettir.

bazı yorumcular, martının, huysuz bir adama veya şerre işaret ettiğini söylemişlerdir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
özgürlüğün ve gücün sembolüdür
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Görmek
Rüyada martı görmek, sorunlarınızdan veya yaşamınızdaki başkalarının taleplerinden kurtulma arzusunu belirtir. Başka bir şekilde, mantık ve bilinçdışı ile ilişkinizi temsil eder. Rüyalarınızda uçan martıları görmek olaylara geniş bir perspektiften bakmanız gerektiğini söyler. Bakış açınızı genişletmeniz gerekmektedir. Rüyada ölü martılar görmek ise ayrılığı belirtir. Bir ilişkinin sona yaklaştığını yada bittiğini ifade eder. Rüyada
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Martı Görmek
Rüyada martı gören kişinin, yıllardır beklediği bir haberin geleceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine ve bol mala ve mülke delalet eder. Rüya sahibinin, güzel bir kadınla evlenip yuva kuracağına ve çocuk sahibi olarak ailesiyle ilgileneceğine de işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada martı görmek, deniz aşırı, deniz ötesi seyahat yolculuğu yapacağınıza veya deniz sahillerinde, deniz kıyısında bir tatil yapacağınıza işaretle tabir olunur.

Rüyada martı kuşunu görmek, güzel, hayırlı, sevinçli bir haber alacağınıza işaret olarak yorumlanır.

Rüyada martı görmek, servet sahibi, cömert ve kerim bir kimseye, iyi bir arkadaşa işâret eder.

Bazen rüyada martı görmek, zengin, güzel ve iffetli bir kadına işâret eder.

Rüyada bekâr bir adamın bir martı tutup evine getirdiğini görmesi, zengin, güzel ve iffetli bir hanımla evlenmeye işâret eder.

Rüyada bir kimsenin kendisine martı hediye ettiğini görmek, o kimseden gelecek hayır ve menfaate işâret eder.

Rüyada görülen martı eti haram mala; martı tüyü ve diğer parçaları az bir nîmete işâret eder.

Bazen de rüyada martı görmek, her zaman bağırıp çağıran ve etrafındakileri rahatsız eden kişiye işârettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
•Martı: Güç ve özgürlüğü simgeler ve rüyada, oldukça olumlu bir nitelik taşıdığı kabul edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek anlamı, her derde deva olacak haber ya da kişi olarak tabir edilirken diğer yandan da rüya sahibi için iyilikle, hayırlı ve güzel olanla karşılaşmasına kılavuz eder. Kısmet anlamına gelir. Rüya sahibi için bol kısmetli olduğu yorumu yapılır. Rüyada martı görmek anlamı, hayatın da işlerin de tam da olması gerektiği gibi yani rüya sahibine fayda getirecek ve mutluluk verecek şekilde gideceği anlamına gelir. Sağlık, şifa, huzur ve para ile değerlendirilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Saldırısı

Rüya sahibinin güvenliğini tehdit eden kişilerin varlığına işaret eder. Rüyada kendisine martı saldırdığını gören bireyin çevresinde kötü niyetli kişiler dolaşıp duruyor ve açık bekliyorlar demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Martı Görmek Ne Demek ?
Dini açıdan rüya yorumlarında Martı görmenin ne anlama geldiğini sizler için araştırdık.
Rüyada Martı görmek ne demek diye merak ediyorsanız yazımızı okuyun. Gece rüyanızda Martı gördüyseniz anlamı şudur;
Rüyada martı görmek, güzel ve hayırlı haberdir.
Rüyada martı görmek, zenginlik, göl, cömertlik, iyi bir kişi, bir rivayete göre, zengin ve güzel bir kadın, diğer bir rivayete göre de her ne suretle olursa olsun, hayır ve nimete delâlet eder.
Evine bir martı tutup getiren, zengin ve güzel bir kadınla, kadın ise bir erkekle evlenir.
Birinin kendisine bir martı hediye ettiğini gören, o kimseden hayır ve menfaate nail olur. Martı eti haram mala, tüyü ve diğer parçaları az bir nimete işarettir.
Bazılarına göre; rüyada martı görmek, daima bağırıp çağıran, hiddetlenen, herkesi rahatsız eden bir kişiye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, martı rüyası kişiye özel gelecek hayırlı ve güzel habere işarettir. Bu rüyayı gören kimseler, canlarını sıkacak her türlü sorunlardan zahmetsiz şekilde kurtulma şerefine nail olacaklardır. Martı rüyası hoş görülü, kibar dilli, nerede ne yapması konusunda tecrübeye sahip, yaşamın bir çok karesinde tecrübe kazanmış kimselerin yanında yer alacağınızı da gösterir. Bu rüya kimi zaman da uzaktan gelecek hayırlı habere, bekar kimseler için kısmete, evli kimseler içinse bebek müjdesine tabir olunur. Rüyasında birden fazla martı gören kimse, işlerinde umduğu başarıya zahmet çekerek ulaşma şerefine nail olup elde ettiği kazançlarının bir kısmını ihtiyaç sahibi kimselerle kullanır. Martı sembolü manevi olarak ta inancı ve imanı kudretli kimselere, secde etmeye, Allah’ın birlik ve beraberliğine inanmaya, doğru yoldan sapmadan hayatı muvaffak kılmaya ifade edilir. Martı rüyası hakkında son olarak ta zengin ve güzel bir kadına, bol nimete ulaşmaya, cömert kimselerden olmaya, ağır baskısı ile herkesi kendisine çekebilen kimselere tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yavrusu Görmek

Rüyada martı yavrusu görmek, rüyasında martı yavrusu gören kimse dünya mallarından ve ganimetlerinden bolca faydalanarak hayatının her karesini dolu doluya yaşama şansını elde eder. Bu rüya kişinin başarılı oluşunu, şansını, dostluk kurduğu kimselerle sağladığı birlikteliğinin sembolüdür. Rüyada martı yavrusu görmek, kimi zaman da müjdeli habere, keyfinizin yerine gelmesine, kendinizi huzurlu hissedeceğinize ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Sürüsü Görmek

Rüyada martı sürüsü görmek, bu rüya kişinin iş hayatında yaşadığı sıkıntıları ve zorlukları bir bir atlatarak rahat nefes alacağına, kazancını günden güne arttırma şansını bulacağını işaret eder. Rüyada martı sürüsü görmek, bazen de amaçsız yere toplanmış kalabalığa, ağız tadınızın kaçmasına, çevrenizde oluşan olaylara ve bu olaylar karşısında tavrınıza ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yakalamak

Rüyada martı yakalamak, martı yakalamak, uğursuzluk ve kötülük anlamı taşıyıp bu rüyayı gören kimsenin her şeye hazırlıklı olması gerektiğini işaret eder. Rüyasında martı yakaladığını gören kimse, farkında olmadan kötü işlere bulaşarak sevdiği kimseleri ve yakınlarını bir bir kaybeder. Martı yakalamak, kimi zaman da ele geçecek fırsat kapısına, ayağınıza gelecek kısmete delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Öldürmek

Rüyada martı öldürmek, martı öldürmek, rüyası, hayatınızın belli karelerinde yer almış size her fırsatta zarar getirmeye çalışmış kimselerden kurtulacağınızı, hayatınızın er yada geç normal seyrini alacağını simgeler. Rüyada martı öldürmek, bazen de düşmanlara karşı galip gelmeye, başarıya, saygınlığınızı artmasına, girdiğiniz her işte zaferle galip sıyrılmaya ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Pisliği Görmek

Rüyada martı pisliği görmek, rüyada görülen martı pisliği, uğursuzluğa, ağız tadınızın kaçmasına, hastalığa, size ve ailenize zarar getirecek düşmanlarınızın varlığına işaret eder. Rüyada görülen martı pisliği sembolü, aynı zaman da kötümser, vurdumduymaz, aksi kimselere, bu kişilerden dolayı keyfinizin kaçacağına, kendinizi mutsuz hissedeceğinizi sembol edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yumurtası Görmek

Rüyada martı yumurtası görmek, yüklü miktarda para ve mal olarak yorumlanan rüya gören kimsenin eline geçecek fırsat kapısına yorulur. Bu rüyayı gören kişiler, yaptıkları iş veya oynadıkları bir oyundan dolayı bir anda yüklü kazanca ulaşarak hayatını başlı başına değiştirme yoluna giderler. Rüyada görülen martı yumurtası sembolü, bazen de erkek evlat müjdesine, yüzünüzün gülmesine, hanede sevincin kat ve kat artacağına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada martı görmek, rüyayı görmüş olan kişi için hayatını değiştirecek müjdeli bir haber alacağı şeklinde tabir edilmektedir. Bu haber sayesinde şu anda yaşamakta olduğunuz yerden başka bir yerde yaşamaya başlayacaksınız. Yaşadığınız yerde pek mutlu olmadığınız için bu habere fazlasıyla sevineceksiniz. Gideceğiniz bu yerde çok güzel vakit geçirecek ve sizinle kafa dengi olan insanlar ile tanışacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
zaman içerisinde çevrenizdeki insan sayısının da artması ile kısa bir zamanda alışmanın bir yolunu bulacaksınız. Burada uzun bir zamandır aradığınız mutluluğu ve huzuru bulacaksınız. O yüzden buraya geldiğiniz için hiçbir zaman pişmanlık duygusuna kapılmayacaksınız.

Tüm bunlar ile birlikte bu rüya kişinin mutluluk dolu bir evlilik hayatı yaşayacağı şeklinde de yorumlanmaktadır. Bunda ise sahip olacağınız eşinizin çok büyük bir etkisi olacak. Onun sayesinde yaşadığınız tüm sorunları kolay bir şekilde çözebileceksiniz. Çok zorlu günlerin de size çok büyük destekler verecek. İyi gününüzde kötü gününüzde her zaman yanınızda olacak. Böyle bir eşe sahip olduğunuz içi her zaman çok şanslı olduğunuzu düşüneceksiniz. Onun size karşı gösterdiği sevgiye layık olabilmek için siz de çok büyük çabalar sarf edeceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yakalamak

En sonunda şans yüzünüze gülecek ve hayalini kurduğunuz o hayatı yaşayabilmek için karşınıza büyük bir fırsat çıkacak. Karşınıza çıkan bu fırsatı hiçbir şekilde kaçırmayacaksınız. Bu sayede uzun bir zamandır sahip olabilmek için büyük çabalar sarf ettiğiniz ve emek verdiğiniz o hayata sahip olabileceksiniz. Bu başarınız sayesinde de aileniz sizin gurur duyacak. Çevrenizde size değer veren pek çok insan da bu gelişmeyi sevinçle karşılayacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Saldırısı

Çevrenizde sürekli olarak arkanızdan konuşan ve fitne çıkarmaya çalışan bir insan var. Bu kişi çevrenizdeki insanlara sürekli olarak kötülemeye çalışıyor ve gerçek olmayan şeyleri sanki gerçekmiş gibi onlara anlatıyor. Size değer veren yakın bir dostunuz bu kişiyi fark edecek ve onun sayesinde bu kişinin kim olduğunu öğreneceksiniz. Onunla gireceğiniz büyük bir tartışmanın ardından bir daha sizin hakkınızda konuşmaya bile cesaret edemeyecek.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Öldürmek

Hayalinize kurduğunuz hayata ulaşabilmek için büyük çabalar sarf edeceksiniz. Bu hayata sahip olmak sandığınız kadar kolay olmayacak. Çok zorlu ve stresli günler geçireceksiniz. Bu dönemde pes etmez ve hayallerinizin peşinde koşmaya devam ederseniz en sonunda sahip olmak istediğiniz o hayata kavuşacaksınız.
Rüyada Martı Yavrusu Görmek

Kısa süreliğine de olsa çok eğleneceğiniz ve mutluluk yaşayacağınız günler yaşayacaksınız. Bu günlerde ise sizi çok seven ve değer veren bir dostunuz da yanınızda olacak. Onunla birlikte bu güzel günleri yaşayacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Martı Yumurtası Görmek

İş hayatınızda kendi işinizin patronu olacaksınız. Bu yüzden kendi kazancınızı da kendi emekleriniz belirleyecek.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

466 Aktif
1 Üye ve 465 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10302
Dün : 23857
Toplam : 48068642
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...