Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
353 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Satın Almanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada satın almak, iki şekilde yorumlanıyor. Eğer rüyada aldığınız şey, yararlı ve hayır sağlayan bir şey ise, rüya sahibinin, iş hayatında yeni kapıların açılacağına, hayırlı ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder. Eğer rüyada alınan şey yararlı değil, rüya sahibinin işine yaramıyorsa, iş ve aile hayatında yaşanılan sıkıntılara delalet eder.
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Sizlerde fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

17 Yorum

+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Kiralamanın Psikolojik Yorumu

Rüyayı gören kişinin heveslere çabucak kapılan ve bu nedenle sıkıntı çeken bir kimse olduğuna yorulmaktadır.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Ekmek Satın Almak

Rüyada ekmek satın aldığını gören rüya sahibi, başı sıkıştığı zaman yardımına koşan birilerin varlığına, kıymet ve kadir bilen arkadaşlara delalet eder.

Rüyada ekmek satın almak, rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı büyük zararlardan dolayı sıkıntılarla karşılaşacağı demektir. Bu sıkıntının içinden çıkmak için sevdiği bir arkadaşından yardım alacağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Araba Satın Almak

Rüyada araba satın aldığınızı görmeniz etrafınızdaki insanlar tarafından çok sevilen, takdir edilen bir kişi olduğunuza delalet eder. Yaptığınız ve yapacağınız işlerden dolayı takdir göreceğinize, güzel yerlere geleceğinize tabir edilir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada süt satın almak
 rüya sahibinin aile hayatında büyük gelişmelerin olacağına işaret eder. Bu güzel gelişmeler aile huzurunu sağlayacağına ta edilir. Rüya sahibinin hayırlı bir eşle dünyevine gireceğine, çocuklarının olacağına ve çocuğunun iyi özelliklere sahip olacağına yorulur.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Ev Satın Almak

Rüyada ev satın aldığınızı görmeniz, iş hayatınızda büyük başarılar yakalayacağınıza delalet eder. Kişinin yeni projelerinizle yüklü paralar kaldıracağınıza işaret eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Çanta Satın Almak

Rüyada çanta satın aldığını gören rüya sahibinin sevdiği ve değer verdiği insanların olacağına işaret eder. Kişinin bu sevdiği insanlardan kötü söz işiteceğine delalet eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kıyafet Satın Almak

Rüyasında kıyafet satın aldığını gören kişinin, sakladığı çok önemli bir sırrı olduğuna delalet eder. Kişinin bu sırrı saklamak için çok fazla çaba göstereceğine rivayet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Telefon Satın Almak

Rüyada telefon satın aldığını gören kişinin, iş hayatının güzel bir şekilde gideceğine delalet eder. Fakat ailesinin sürekli tartışacağına ve rüya sahibinin bu durumdan çok sıkıldığına işaret eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Satmak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada satmak görmek, hayırlı ve güzel olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacağına, bolluk ve bereketin hakim olacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin satılan şey iyi değil ise işlerinin bozulacağına, maddi sıkıntılı günlerin beklediğine delalet etmektedir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Hurda Satmak

Rüyada hurda sattığını gören kişi, iş hayatında ya da aile hayatında kendisi için önemli olan ancak geçmişte kalmış bir olayın tekrardan önem kazanacağına, bu sayede rüya sahibinin iş hayatında çok büyük kazanımlar elde edeceğine, sıkıntıları ortadan kaldıracağına ve bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder. Rüyada hurda satmak, kişinin aile bireyleri ile ortak bir işe kalkışmaya ve bu işten kar etmeye alamet etmektedir. Rüyada hurda satmak, daha fazla para kazanmaya ve kişinin yaşamış olduğu hayat standartlarını yükselterek daha lüks bir hayat süreceğine alamet eder. Ayrıca rüyada hurda satmak dedikoduya da işaret etmektedir. Rüya sahibinin arkasından iş çeviren bazı insanların olduğuna işaret etmektedir.
+1 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada satmak görmek kişinin, işlerinin bozulacağına, zor günler geçireceği demektir. Rüya sahibinin ortaklarıyla arasının açılacağına, fikir ayrılıklarına düşeceğine, ailesi ile arasında ufak sürtüşmeler yaşancağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Ev Satmak

Rüyada ev sattığını görmek , kişinin maddi sıkıntılar çekeceğine, işlerinden meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğrayacağına, üzüntülü olaylar yaşayacağına, yaşanılan olumsuzluklardan dolayı huzurunun kaçacağına yorulur. Rüyada ev satmak, kişinin hayatının ve planlarının bozulacağına alamet etmektedir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Araba Satmak

Rüyada araba satmanın anlamı, rüya sahibinin iş hayatında çok geri planda kaldığını, gerekli adımları atmadığına, korkak davranarak gerekli girişimleri kaçırdığına, insanlar tarafından sürekli eleştiri yağmuruna tutulduğuna yorulur. Rüyada araba sattığını görmek, kişinin dileklerinin yerine geleceğine delalet eder.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Altın Satmak

Rüyada altın satmak, uzun süredir iş hayatında sorunlar yaşayan rüya sahibinin, yaptığı işlerden kazancını etrafındaki insanlar ile bölüşeceğine yorulur.  rüyada altın satmak, huzurun, mutluluğun ve sağlığın habercisidir. Kişinin işlerinde başarılı olacağına delalettir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kiraladığını Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kiraladığını görmek, psikolojik olarak kendini iyi hissetmesine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında bulunan olayların son bulacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, ailesi ile mutlu olacağına, yaşadığı bu olaylardan kendisine ders çıkaracağına delalet etmektedir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Araba Kiralamak
Rüyada kiraladığını görmek, kişinin yakın zamanda mal mülk sahibi olacağı demektir. Rüya sahibinin zor günleri çevresinde bulunan insanların desteği ile atlatacağına, huzur solu bir hayata kavuşacağı anlamına gelmektedir.
Rüya sahibinin emanet alacağı bir eşya ya da para ile şehir dışına çıkacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine delalet eder.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Bisiklet Kiralamak

Rüyada bisiklet kiralamak, rüya sahibinin alacağı küçük ama sevindirici bir habere delalet eder. Rüyada bisiklet kiralamak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalet eder.

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 109 okuma
Eslemm 24 Şubat 2023 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 143 okuma
+5 oy
1 yorum 212 okuma
tubiko81 21 Kasım 2020 Rüya kategorisinde tubiko81 Rüya Tabircisi (5.8k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 88 okuma
eola 12 Eylül 2023 Rüya kategorisinde eola Karabasan (-4,234 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 244 okuma
shadow_90 19 Aralık 2019 Tabir kategorisinde shadow_90 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 108 okuma
kukuliyimkukuli 7 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde kukuliyimkukuli Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 678 okuma
İsimsiz333406 9 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde İsimsiz333406 Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 147 okuma
29 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Ceren   2 2 yazdı
+4 oy
4 yorum 191 okuma
saga 23 Nisan 2022 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 108 okuma
21 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Sinan Arslanoğlu   yazdı
+10 oy
1 yorum 130 okuma
+5 oy
2 yorum 131 okuma
21 Kasım 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
1 Üye ve 433 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15643
Dün : 23857
Toplam : 48073969
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...