Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+32 oy
463 okuma
Mirac Rüya kategorisinde Rüya Ustası (55.2k puan)  
Bu rüyayı annem görmüş
Annem, rüyasında beni okulda görmüş ben sınava girmişim ve beni okuldan alacak (ben okulumu çoktan bitirdim) ve beni bekliyor. Sonra bir kadin ile tanışıyor kadın ona soruyor kaç kizin var annem diyormuş 3 kadın soruyor ne okuyorlar annem sadece benimkini söylemiş diğerlerinin bir sebeple söylememiş.  Sonra kadın bir ev göstermiş 3 katlı bir ev diyormuş ki benim oğlum var evlendirmek istiyorum . Bu binanın en üst katında hemşire oturuyor kiracı oğlum evlenirse bunu ona vereceğim benim ayrı bir evim var annem binaya bakmış kadının gösterdiği evin cami çok güzelmiş ve çok parliyormus

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+32 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
gerçekte böyle bir durum varmı bilmiyorum. ama gerçekleşebilir. annen senin evliliğini önemsiyor bu yöndeki kaygıları var ve buda doğaldır.ev konusunda da annen seni düzgün bir evlilik yapmanı istiyor ev hem senin kişiliğine hemde aile ve aile yapına işaret eder. yani annen senin hassa biri olduğunu ve  mutsuz olmamanı istemiş olabilir çünki cam da hassas kırılgan bir yapıya işaret eder. kişilik olarak.
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Teşekkür ederim 1 tane daha rüyam var onu da yorumlar mısınız acaba?
+16 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
+15 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ona baktım çok karışık duygular içindesin acele hareket ediyorsun ayrıca sevgili rüyası olduğundan benim alanımda değildi. o rüyandada kafa karışıklığı var istediğin biri varsa ona etiketleyebilirm.
+12 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Kargaya etiketleyebilirsiniz
Ayrica gönül ilişkilerim çok durgun
Ama orada tek belirgin hatırladığım kardeşim 8 numaralı kapıya gel anahtarla ac yoksa kıracaklar demesi ve koşuyor olmam
+29 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
başkalrının senden yardım istemesi benzer bir durumun olacağına işaret eder ancak sen onların halledeceğini düşünüyor olabilirsin.bazı şeyleri içine atıyor  gibisin yani kendi içinde gizliyorsun paraları çantaya atman  söylemen gerekenleri söylemiyorsun gibi geldi bana halbuki sana hareket et demiler kapıyı aç demekle kapıyı kıracaklar demsi de açmazsan huzursuz olacaksın gibi bir şey olmuş.sanki  haddini aşan birilerini işaret etmiş  olabilir yada gönlünü dışarıya aç demiş olabilir.
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Rica ederim
+31 oy
Karis Rüya Kurucu (99.1k puan)  
Merhaba :)
Öncelikle hayr olsun.
Anneniz sizin mesajciniz sanırım. Güzel.haberleri getiren mujdeciniz.
Nedense bu rüyanız çok hoşuma gitti.
Buradaki sınavı geçme durumunun simgesel olduğunu düşünüyorum . Siz manevi bir sınav atlatmissiniz. Annenizin de desteği olmuş. Felaha cikmissiniz. Anneniz sizin güçlü yapinizla ve karakter olarak sahip.oldugunuz ozelliklerinizle gurur duyuyor. Kardesleriniz küçükse veya zaten halı hazırda evlilerse anneniz sizin muruvvetinizi görmek istiyor olabilir. Yada mezuniyetiniz sonrasi kariyerinizle ilgili cekimserseniz anneniz daha cesaretli olmanızı bekliyor. Anneniz aracılığı ile bir kısmet veya iş imkanı bulacak gibisiniz.
Hakkinizda hayırlısı olsun dilerim.
Görüşmek üzere.
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Teşekkür ederim
+27 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Sevgili Miraç :) arkadaşlar güzel yorumlamış çok şey katamayacağım ama bende annenizle telepatik bağlarınız olduğu kanısındayım burada parlayan cam mutluluk ve saadete işaret ediyor anneniz sizle ilgili güzel düşler kuruyor :) hayrolsun ....
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Teşekkür ederim
+3 oy
Gelincik Karabasan (504 puan)  
Rüyamda İngiliz prensi beni çok beğenmiş İngiltere kraliyet ailesi beni istemeye geleceklermiş anlamını çok merak etmiştim rüyamın.

İlgili rüyalar

+24 oy
2 yorum 266 okuma
+24 oy
1 yorum 289 okuma
+25 oy
3 yorum 378 okuma
+5 oy
1 yorum 120 okuma
+15 oy
5 yorum 250 okuma
+12 oy
5 yorum 309 okuma
+14 oy
3 yorum 282 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
0 Üye ve 425 misafir
Bugün : 9190
Dün : 23857
Toplam : 48067533
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...