Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
240 okuma
Sonbahar Bilgi kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Kara büyü tam anlamıyla insanın kabusudur. Eğer kara büyü birine yapılırsa o kişi tamamen kontrolünü kaybeder, karar verme mekanizması yok olur. Dolayısıyla da kötü hareket ve davranışlara hatta intihara kadar kişi sürüklenebilir.

Kara büyü en yıkıcı büyü yöntemidir. İnsanlar üzerinde felakete, ölümlere ve sağlık problemlerine yol açar.

Kötü cin veya iblis aracılığı ile insanlara zarar vermek için yapılan bir büyü türüdür. İyi ve masum büyüler arasında yer almaz aksine tamamen kötülük üzerine yapılan bir büyüdür. Farklı kötü güçler yardımı ile yapıldığı için bu büyüyü yaptıranlar tekrar tekrar düşünmelidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
 
En İyi Yorum
Kara Büyü Nasıl Yapılır?

Büyü büyü yapılacak olan kişiden uzakta yapılır ve bu büyüyü yapacak olan hocalar çok ileri düzeyde ilim sahibi kişilerden oluşup yeteneklerini kötüden yana kullanmayı seçenlerdir. Bu sebeple yapılmış olan bir kara büyüyü bozmak oldukça zordur. Kara büyünün de çeşitleri vardır. Örneğin bir insanı kendine aşık etmek için yapılan karar büyüler de vardır. Kara büyü yardımı ile hazırlanmış olan bağlama büyüsü en kuvvetli aşk büyüsü olarak geçer. Ama genellikle bu büyünün amacı birisine zarar vermektir. Kara büyünün bir çeşidi olan kara düğün büyüsü kişiyi kendinize aşık edip evlenmek için yapılır. Bu en kuvvetli evlilik büyüsüdür. Bu büyünün direkt kader ve duygular üzerinde etkisi vardır. Dolayısıyla büyü yapılan kişinin bir anda duyguları ve kaderi değişir. Bu büyüyü yapmak isteyen bir kişi sabah 3’te mezara gitmesi gerekmektedir. Sabah 3 olması çok önemli bir husustur. Bundaki hedef kara kuvvetlerin ışık kuvvetlerine üstünlük sağlamasıdır. Sabah 3 büyünün tesiri açısından en uygun saattir.
+8 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kara Büyü Nasıl Bozulur?

Kara büyüyü bozmak oldukça zor olduğu için kesinlikle bu işte uzman olan birinden yardım almanız gerekmektedir. Eğer bu konu hakkında bir şüpheniz varsa hemen bizimle iletişime geçin ve sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Uzman yardımı ile kara büyü bozmaya çalışırsanız başınıza daha büyük dertler açabilirsiniz.
+8 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kara Büyü Çeşitleri

Voodoo büyüsü karşıdaki kişiye en büyük zararı verir hatta ölümcül sayılacak bir büyüdür.

Sabun büyüsü kişiye acı vermek için yapılan kara büyü çeşididir. Yine aynı amaçla kaşık büyüsü çiftleri ayırmak için yapılır
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Fakat buna rağmen inancı zayıf olanlar büyü yaptırmaktan ve büyü yapmaktan çekinmiyor. Bir büyünün etkisini 7 gün içerisinde gösterdiği bilinmektedir. Bizlere yapılan büyüler nasıl anlaşılır? Bize yapılan büyüyü anlamak için kendimizde meydana gelen değişimleri izlememiz gerekir.
Büyü yapılıp yapılmadığını anlamak için

 büyünün hangi amaçla yapıldığını bilmediğimiz için öncelikle büyünün amacını kendimizde ortaya çıkan değişimlerden fark edebiliriz. Kendinize büyü yapıldığını uzun süren halsizlik, iştah kesilmesi, agresiflik, aile içi huzursuzluk, konuşma isteğinin azalması, işlerinizin bir anda bozulması ve tahammül sınırlarınızın azalması gibi durumlardan anlayabilirsiniz.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
İslam dinimize göre  büyücü

İnancımıza göre Rabbimizin 1 olduğu, kaza ve kaderin O’nun elinde olduğunu biliyoruz. En büyük günahın ise şirk koşmak (Allah’ı inkar etmek) olduğudur. Büyücüler zaten yapmış olduğu büyü ile şirk koşmuş oluyorlar. Halk arasında bilinen “Senin bir tek Allah Bir dediğine inanırım” sözü dikkate alındığında zaten bu şaklabanların inanılmayacak yaratıklar olduğu görülecektir. Büyücüler insanların kaderinde olmayan şeylere sahip olmalarını vaat ederek dolandırıcılık yapmaktadır.
+4 oy
Harun Rüyakar (2.6k puan)  
arkadaşlar başımıza ne geliyorsa bilinki bilgisizlikten geliyor . Bir müslüman olarak islamiyeti en az orta düzeyden üst bir seviyede bilmemiz gerekiyor EN AZ . Bunun yanı sıra diğer dinleri araştırın . dinsizliği araştırın . yani demem o ki ; bilirseniz tedbirli olursunuz , öğrenmezseniz korkularınız artar . öğrenmezseniz Kur'an'ı birkez bile okumayan birinden yanlış seyler öğrenirsiniz , çünkü kişi ne ise yanindaki arkadaşı da onun gibidir . ondan sonra ergenler gibi tribe girip "Nisa 34 ayetinde kadinlari dövün " cümlesini cımbızla alıp kendinizi konusma ortamlarinda rezil edersiniz . bu sadece bir örnekti . arastirin ,öğrenin ve fark edeceksiniz ki korkularınız azalacak ...
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
İnsanların inançlarına karışmayız onlar inanmak üstediğine inanır .kimse de buna bilgisizlikle karşılık vermeyiz .islam dini hoşgörü dinidir zorlama yapmaz kimseye yaşam felsefen neyse ona inanırsın .buna biligsizlik demek yakışmaz . her canlının aklı vardır aklına ne uyarsa onu yapar.

İlgili rüyalar

+8 oy
12 yorum 355 okuma
Sonbahar 26 Mayıs 2020 Durugörü kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+14 oy
24 yorum 484 okuma
Hypnos 13 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 461 okuma
sonsuz 19 Haziran 2017 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+7 oy
8 yorum 243 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 10 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+6 oy
11 yorum 270 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+8 oy
17 yorum 398 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 5 Kasım 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+15 oy
20 yorum 797 okuma
26 Haziran 2020 Bilgi kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
8 yorum 546 okuma
Ruyaninmeali 2 Aralık 2019 Bilgi kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+2 oy
6 yorum 143 okuma
vetre 14 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+13 oy
11 yorum 357 okuma
Karga 18 Ağustos 2020 Lusid kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 156 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Nisan 2022 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 170 okuma
+3 oy
2 yorum 205 okuma
Nur6 22 Aralık 2021 Bilgi kategorisinde Nur6 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

360 Aktif
0 Üye ve 360 misafir
Bugün : 14478
Dün : 23857
Toplam : 48072810
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...