Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyasında toprağı, bağı-bahçeyi kazarken solucan çıktığını gören kimse, topraktan mal kazanır, rızkını toprak vasıtası ile kazanacağına işaretle tabir edilir.Rüyasında toprağını kazarken solucanların pek çok, küme küme olduğunu görmek, bolluk-berekettir. Rüyayı gören kimsenin, eline toprak sebebiyle çok para geçer veya geçeceğine işarettir.Rüyada ağzından veya makatından (arka gerisinden) solucan çıktığını görmek, rüyayı gören kimsenin, yaptığı kötü bir işten dolayı zarar görür veya göreceğine işarettir.Rüyada solucan görmek,düşman ile yorumlanır. Solucanı ölmüş görmek, bir düşmanın öleceğine, bağırsak solucanı görmek, bekarsa evlenmeye, evli ise çocuk sahibi olmaya işaret sayılır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada solucan görmek mala, menfaate, insanın geçindirmekle yükümlü olduğu kimselere yahut nefret edilen bir şeye delalet eder. Rüyanızda solucanların görülmesi çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Kişi, malını, mülkünü korumalıdır. Çünkü solucan kişinin kısmetinden yararlanmak isteyen hayırsız kimse anlamına da gelir.
1- Rüyada Solucan Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen solucanlar, kötü huylu, kıskanç, aileden birine ifade eder. Bazen topraktan kazanılacak mala, kötü söze; hazanda düşmanı kahretmeye, yalan yemine çağrışım yapar. Kimi zaman, yakın bir kimseden yarar sağlamaya; kimi zaman da, mala gelecek zarar olarak yorumlanır.

Bazen rüyada solucan görmek, kendisinden rahatsızlık duyulan bir akrabaya işaret eder. Solucan görmek, mal ve menfaat veya tiksinilen bir hal ile tabir olunur.

Bir başka rivayete göre de: Solucan, insan ile beraber sofrasından yemek yiyen akraba ve ailesi ne işarettir. Bundan dolay solucandan nefret edilen bir şeyi görse, birlikte yemek yediği birisinden ayrılır. Rüyada beyaz solucan görmek, feyiz, bereket ve büyük servete işarettir.
2- Rüyada Solucan Öldürmek

Bir kimse rüyada bir solucanı öldürdüğünü görse, rüya sahibinin düşmanını, düşmanının silahıyla yeneceğine işaret eder. Rüyada solucan öldürmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize yorumlanır.
3- Rüyada Ölmüş Solucan Görmek

Rüyalarda ölmüş bir solucan görülmesi, düşmanın kahrına delâlet eder. Ve rüya sahibi düşmanına karşı zafer bulur.
4- Rüyanızda Solucanlar Çıkarmak

Kişi rüyasında toprağı kazıyıp solucan çıkardığını görürse, rüyayı görenin toprakla uğraşıp zengin olacağına yorumlanır.

Kirmani demiştir ki Rüyasında toprağı kazıp solucan çıkardığını gören toprak yüzünden kazınır.

Rüyasında toprağı kazarak solucan çıkardığını gören kimse, tarım ve toprak sayesinde mal elde eder ve mülk kazanır.
5- Rüyada Solucan Toplamak

Şayet toprak üzerinde bir çok solucanın bir araya toplandığını görür ise, rüya sahibinin bol kazançlı bir işte çalışacağına işaret sayılır.

Rüyada toprak solucanlarının birçok ve küme halinde toplandığını görmek, feyiz ve berekete delâlet eder. Ve rüya sahibinin eline toprak sebebiyle çok mal geçer.
6- Rüyada solucan kurt görmek

Bir kimse rüyasında ilaç içerek solucan düşürdüğünü görse, rüya sahibinin aile ferdinden bir kaçının gurbete çıkacağına hükmedilir. Kurtçuk görmek, solucan veya bu türden küçük kurtlar, mala, menfaate, aile bireylerine veya nefret edilecek bir duruma işaret eder.

Rüyanızda ilaç içerek solucan düşürülmesi, bazı aile bireylerini evden çıkarmaya, dert ve tasadan kurtulmaya, kötü arkadaşlardan uzaklaşmaya işarettir.
7- Rüyada Karın Solucanı Görmek

Rüyada karın solucanı, insan ile beraber sofrasında yemek yiyen akraba ve ailesine işarettir. Çünkü solucan da insanın gıdasına ortaktır ve onu yer bitirir.

Solucan veya bu türden küçük kurtlar görülmesi, mala, menfaate, aile bireylerine veya nefret edilecek bir duruma işaret eder.

Rüyada tenya (şerit, bağırsak kurdu) görmek, aile bireylerine veya kendisinden rahatsızlık duyulan bir akrabaya işaret eder.

Ağzından, burnundan solucan, tenya (şerit) çıkarmak, yanlış bir iş yapıp zarar görmeye işarettir.

İlaç içerek parazit (tenya, şerit) veya solucan düşürmek, bazı aile bireylerini evden çıkarmaya, dert ve tasadan kurtulmaya, kötü arkadaşlardan uzaklaşmaya işarettir.
8- Rüyada Evde Solucan Görmek

Eğer evinde iri bir solucan görürse, rüya görenin büyük bir saygınlık kazanacağına yorumlanır. Bu tür rüyayı bir kadın görürse, o kimsenin evleneceğine işarettir.

Ağzından ve burnundan solucan çıkması, fena bir amel işlemeye delalettir.
9- Rüyanızda Büyük Solucan Görmek

Elbisesi üzerinde solucan görenin eline, bir mal geçer. Bir yerde irice bir solucan görmeniz, rüyayı görenin büyük bir itibar ve şeref göreceğine delalet eder.
10- Rüyada Yeşil Solucan Görmek

Yeşil bir solucan gören iyi ve dürüst bir kadınla evlenir. Ebu Sait El Vaiz e göre; solucan görmek aileye gaile çıkaran akrabaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan görmek, işlerinde bol kazanç sağlayarak toprak sahibi olacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin kazanmasının yanı sıra zarara da uğrayabileceğine, deyim yerindeyse kendisini sağlama alması gerekeceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücudunda Solucan Görmek

Rüyada sahibinin rüyasında vücudunda solucan görmesi kişinin, zorlu bir süreç içerisinden ailesinin yardımıyla çıkacağına, stresli günleri geride bırakacağına delalet eder. Rüyada vücudunda solucan görmek, rüya sahibinin kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakması gerekeceğine, hayatında bulunan kötü arkadaşlarını kendinden uzaklaştırarak huzura kavuşacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin İçinden Solucan Çıkması

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada evin içinden solucan çıkması, rüya sahibinin uzun süreli aşk hayatının sona ereceğine, bu durumdan ailesinin de etkileneceğine, hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına delalet eder. Rüyada evin içinden solucan çıkması, kişinin para konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, fakat aşk hayatının pek de iyi olmayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bedenden Solucan Çıkması

Rüya tabircilerine göre rüyada bedenden solucan çıkması, stresin ve sıkıntının azalacağı manasına gelir. Aynı zamanda rüyada bedenden solucan çıkması, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan yüzünün güleceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Suda Solucan Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında suda solucan gören kişinin, iş hayatında başarıdan başarıya koşacağına, ailesini gururlandıracak işlere imza atacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada suda solucan görmek, rüya sahibinin çevresinde başarısını kıskanan insanların var olacağına, çok dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Makattan Solucan Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında makattan solucan çıktığını görmesi kişinin zor bir dönem içerisine gireceğine, iş hayatında işlerinin yolunda gitmeyeceğine, bu nedenle de mutsuz olacağına delalet eder. Rüyada makattan solucan çıktığını görmek, rüya sahibinin aile büyüklerinden zaman zaman yardım alması gerekeceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Kusmak

Rüyada solucan kusmak, rüya sahibinin en yakın bildikleri tarafından dolandırılacağına, ciddi zararlara uğratılacağı anlamına gelir. Yani tabiri yerindeyse rüya sahibi dost bildikleri tarafından sırtından bıçaklanacağı anlamına gelir. Rüya sahibi maddi zararlardan daha çok dost bildiği insanların hainliğinden dolayı yıkılacağı, üzüntüler içinde heba olacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan görmek, kişinin iş hayatında zarara uğrayacağı demektir. Rüya sahibinin çok çalışacağına, yorgun düşeceğine, ailesine zaman ayırması gerekeceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Öldürmek

Rüya sahibi çevresinde bulunan gereksiz insanları hayatından çıkaracağına yorulur. Çevresindeki boş kalabalıklardan kurtulan kişinin, iyileşeceğine, ruhsal anlamda huzura ereceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Yemek

Rüyada solucan yemenin anlamı, rızk ve kısmettir. Rüya sahibinin sıkıntılı günlerinin geride kalacağına, kazancının artarak güzel işler çıkartacağına, böylelikle daha da rahat bir yaşam süreceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Düşürmek

Rüya sahibinin rüyasında solucan düşürdüğünü görmesi kişinin hayatında bulunan kişi ile ayrılacağına, ufak tartışmalar yaşanacağına, zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Çıkarmak
Rüyasında solucan çıkardığını gören kişinin üzüleceği ve depresyona gireceğine, sıkıntılarının artacağına, manevi açıdan yıkılacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Solucan Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında beyaz solucan gören kişinin çok sevdiği biri ile dünya evine gireceğine, huzur dolu bir evlilik hayatı geçireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Solucan ve bu türden diğer canlılar mala, menfaate, insanın geçindirmekle yükümlü olduğu kimselere yahut nefret edilen bir şeye delalet eder.

Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.

Kişi, malını, mülkünü korumalıdır. Çünkü rüyada solucan kişinin kısmetinden yararlanmak isteyen hayırsız kimsedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Solucan görmek, mal ve menfaat veya tiksinilen bir hal ile tabir olunur. Elbisesi üzerinde solucan görenin eline, bir mal geçer. Bir yerde irice bir solucan görmek, büyük bir itibar ve şeref göreceğine delalet eder. Yeşil bir solucan gören iyi ve dürüst bir kadınla evlenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Sait El-Vaiz’e göre; solucan görmek aileye gaile çıkaran akrabaya delalet eder. Kirmani’ye göre; toprağı kazıp oradan solucan çektiğini gören, toprak yüzünden kazanır. Toprakta solucanların küme halinde olduklarını görmek, berekettir. Rüya sahibinin eline bu yüzden çok para geçer. Rüyasında ağzından veya gerisinden solucan çektiğini gören, yaptığı fena bir işten dolayı zarara uğrar. İlaç içerek solucan düşürdüğünü gören, ev halkından birkaçını kaybeder.

Bir başka rivayete göre de: Solucan, insan ile beraber sofrasından yemek yiyen akraba ve ailesine işarettir. Bundan dolayı solucandan nefret edilen bir şeyi görse, birlikte yemek yediği birisinden ayrılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Görmek
Rüyada solucan görmek tek şekilde yorumlanmaz. Solucan, rüya sahibi için faydalı işler yapıp, kazanç ve toprak sahibi olmaya ve varlığını büyütmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibi çok çalışkan ve başarılı kişidir, bu sayede de emeğinin karşılığını bu tarz yatırımlara harcar. Kazandığı parası, sahip olduğu toprağı ve malı helaldir.
Rüyada solucan görmek zarar etmek anlamına da gelir. Fakat dolaylı yoldan zarar etmeye yani rüya sahibi kendisine zarar vermez ama etrafında kendisine zarar verecek kişileri barındırır. Bu kişilerde rüya sahibini kendi menfaatleri için kullanarak, rüya sahibinin elde edeceği kazancı kendileri alırlar. Yani bu kişiler, aslında melek görünen şeytanlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Kusmak
Rüya sahibinin en yakınlarından yiyeceği bıçak anlamına gelir. Rüyasında solucan kustuğunu gören kişi, yakınları tarafından dolandırılacak ve ciddi bir zarara uğrayarak, uzun süre belini doğrultamayacaktır. Rüya sahibinin maddi zararının yanında, bu kötülüğü en güvendiği kişilerden yemiş olması da cabası olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Düşürmek


Rüya sahibinin ailesindeki bireylerin sayısının azalmasına işaret eder. Bu, hayırlı şekilde ayrılık da olabilir, husumet yaşanması sonucu meydana gelecek olan ayrılık da olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Öldürmek
Rüya sahibi için faydasız ve gereksiz kişilerden kurtulmaya ve onları hayatından çıkarmaya yorulur. Bu şekilde rüya sahibinin hayatındaki her şey fark edilir düzeyde iyiye gidecek ve iyileşme gösterecektir diye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Yemek


Kısmet ve rızıktır. Rüya sahibinin işlerindeki çoğalma ve işlerine gösterilen rağbetteki artış sayesinde kazancının da artacağı, böylelikle çok daha rahat geçineceği şeklinde yorum yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Çıkarmak
Rüya sahibinin vücudunun her hangi bir yerinden solucan çıktığını görmesi, üzüleceği şeyler yaşaması anlamına gelir. Hem maddi hem de manevi yıkım olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan görmek birkaç farklı şekilde tabir edilir. Rüyada görülen solucan maddi kazanç elde etmeye ve zenginliğe işaret eder. Rüyada solucan gören kişinin yapacağı işlerden menfaat sağlayacağına, para ve toprak sahibi olacağına, kazancının artacağına ve zenginleşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin çalışkan bir kişiliği olduğuna, kazancıyla çeşitli yatırımlar yapacağına, helâl yollar ile çalışacağına ve kazanacağına işaret eder. Rüyada solucan görmek zarar görmeye de tabir edilir. Rüyayı gören kişinin etrafında çıkarcı ve kötü niyetli bazı kişiler olduğuna, rüya sahibinin hakkı olan kazançtan faydalanacaklarına ve rüya sahibini zarara uğratacaklarına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Kusmak

Rüyada solucan kustuğunu görmek ihanete uğramaya, hayal kırıklığına ve zarara işaret eder. Rüyayı gören kişinin çok güvendiği ve yakınları olan kişiler tarafından dolandırılacağına ve önemli bir zarara uğrayarak zorluk içine düşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin maddi zarar göreceği gibi manevi olarak da çok kötü etkileneceğine ve üzüleceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Düşürmek

Rüyada solucan düşürdüğünü görmek aile içindeki konulara ve değişikliklere işaret eder. Rüya sahibinin ailesinde bulunan kişilerin sayısında azalma olacağına, bu durumun iyi ve hayırlı bir vesileyle olabileceği gibi anlaşmazlıktan, geçimsizlikten, ya da yaşanan bazı sorunlardan kaynaklanan bir ayrılık olabileceğine de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Öldürmek

Rüyada solucan öldürdüğünü görmek ilişkiler ile ilgili konulara işaret eder. Rüyayı gören kişinin kendisine faydası olmayan bazı kişiler ile ilişkisini keseceğine ve bundan hayır göreceğine, hayatının güzelleşeceğine ve iyileşeceğine delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Yemek

Rüyada solucan yediğini görmek kısmete, kazanca, rızka ve berekete işaret eder. Rüyada solucan yediğini gören kişinin işlerinin açılacağına, maddi gelirinin artacağına, geçiminde kolaylık olacağına ve rahata kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Çıkarmak

Rüyada solucan çıkardığını görmek kötü olaylar yaşamaya, sıkıntıya ve üzüntüye tabir edilir. Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden solucan çıktığını gören kişinin maddi açıdan zorluk içine gireceğine, üzüntü verecek olaylar yaşayacağına, birçok sorunla karşılaşacağına ve maddi açıdan da manevi açıdan da kötü bir dönem geçireceğine delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Görmek Nedir, solucan veya benzeri hayvanları rüyada görmek, bakmaktan sorumlu olunulan kişiye veya kişinin menfaatine yapacağı bir şeylere veya etrafınızda bulunan rüya sahibinin kötülüğünden hoşlanacak kişilere işaret eder. Rüyada Solucan Görmek, kazanılan mala, gayri menkullere, birikimlerinden fayda sağlayacak insanlara, irite olunacak durumun rüyaya yansımasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Solucan Görmek

Rüyada mor solucan gören kişinin sevinci ve mutluluğuna göz diken bir insanın varlığına işarettir. Ancak rüya sahibinin sıkıntılarının kısa süreli olacağına, korkularını yeneceğine ve herşeyin üstesinden geleceğine tabir edilir. Rüyada mor solucan, kıskanç bir sevgilinin düşmanlığınada tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sol Avucundan Beyaz Solucan Sıkıp Çıkarmak

Rüyada sol avcundan sıkarak beyaz solucan çıkardığını gören kişinin; bakmakla sorumlu olduğu kişiye karşı  görevlerini hakkıyla yerine getirmesinin rahatlığını yaşamasına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Solucan Görmek

Rüyada beyaz solucan görmek, rüyayı gören kişinin, dostu olan insana ve içinde bulunduğu güvensiz ortamda yanına yandaş, dosta tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Kavurmak

Rüyada solucanı kavurduğunu gören kişinin bakmaktan sorumlu olduğu kişilerden oldukça sıkıldığına, vaktinin, maddi imkanlarının yetersiz kaldığı için üstünde büyük yük ve kendini sorumlu olarak gördüğü kişilere yeterince ilgi, alaka gösteremediğinden kaynaklı can sıkıntısına ve bu kişilerden kurtulmak isteyeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Öldürmek
Rüyada solucan öldürdüğünü gören kişinin düşmanlarına karşı galip gelip, bu kişilere karşı zafer kazanacağına rivayet ettiği gibi, yaşamı boyunca elde ettiği kazancından, malından fayda sağlayacak kişilere tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elbisesi Üzerinde Solucan

Rüyada elbisesi üzerinde solucan görmek, ele geçecek kolay elde edilecek kazanç, gayrimenkul, edinilecek eşya olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Solucan Görmek

Rüyada yeşil renkli solucan gören kişi erkekse, doğru, becerikli, iffetli bir kadınla evleneceğine, bu rüyayı gören kadın ise, maddi manevi mutlu olacak bir kısmete yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Tabirciler-den

 Ebu Sait El Vaiz; rüyada solucan görmek aileye üzüntü, keder çikaran akrabaya çıkar. demiştir.

Kirmani;

Toprağı kazarak oradan solucan çıktığını gören, Toprak kazdığını gördüğü için kazanacağı maddiyata, Toprakta solucanların toplu halde olduklarını görmek, kazancının bereketli olacağına, çok paraların elinden geçeceğine, berekete  işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağzından Veya Makatından Solucan Çıktığını Gören

Yaptığı kötü bir işten kaynaklı zarara uğrar.
İlaç İçerek Solucan Düşürdüğünü Gören

Ailesinden, yakın eş dostundan bazı kişileri kaybedecek.

Rüya yorumcularından bazıları, solucan, kişinin sofrasında, yemek yiyecek akraba ve yakınlarına işarettir. demiştir
Rüyasında solucandan Nefret Ettiğini Görmek

Birlikte aynı sofrayı paylaştığı yakınlarından bazılarından ayrılacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan görmek, iki anlamı da ifade edebilir. Rüyada solucan gören kişi, çalışıp, kazanıp toprak elde etmeye ve faydalı işlerde bulunmaya yorumlanır. Rüyada solucan görmek, dini anlamına göre, hayırlı yapılan işlerde, melek görünen aslında şeytan olan kişilere dikkat edilmesi gerektiğini işaret eder.

Rüyada solucan kusan kişi, çevresinde bulunan akraba veyahut dost görünümlü kimselerden gördükleri zarar anlamına yorumlanır. İmam Nablusi (r.a) topraktan çıkan kurt ve solucanlar, insanların etrafında bulunan alçak ve adi düşmana delalet olur diye buyurmuşlardır. Solucan öldürdüğünü gören kişi aslında düşmanından, haset eden kişiden kurtulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Görmek İslami Anlamı

Rüyada solucan görmenin diğer anlamı ise, Rüyayı gören kişinin dolaylı yoldan edeceği zarar olarak da yorumlanabilir. Etrafında kendisine yardım etmek için bulunan aslında menfaat sağlayan çıkarcı kişilere delalet olur. İslam Alimi Kirmani (r.a) buyurduğu üzere, rüyada solucan beslediğini gören akraba veya ailesinden göreceği zarar görür diye buyurmuşlardır. Bazı yorumculara göre de Rüyayı gören kişinin verdiği sırlar gün yüzüne çıkarak, o kişinin zarara uğramasına yol açacağına da yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Yemek

Rüyada Solucan yediğini gören kişinin işlerinin ve kazancının artması, rakiplerini yenerek başarıya ulaşması anlamına yorumlanır. İslami alimlerden olan İhya (r.a) buyurduğu üzere, Rüyada görülen solucan mala, topraktan çıkarılan rızık demektir. Rüyada yenilen solucan ise bu rızıktan faydalanılmasına işaret olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Toplamak

Rüyada solucan topladığının görmenin dini yorumlara göre, mal edinmeye delalet olur. Rüyasında bir yerden solucan topladığını gören kişi bereketli ve rızıklı bir iştir. Bu iş sayesinde elde edilen toprak veya mal anlamına gelir. Üzerinden solucan çıktığını gören kişi şeref ve itibar sahibi olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Beslemek

Rüyada Solucan Beslediğini gören kişinin etrafındakilere dikkat etmesi gerektiği anlamına gelir. İslami anlama göre rüyada solucan beslediğini gören rüya sahibinin etrafında melek yüzlü şeytanlar olabilir. Ve kendisine zarar verebilirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Öldürmek

Rüyada solucan öldürdüğünü gören kişi, kendisine zarar veren veya kötülük yapacak kişilerden kurtulacağına işaret olur.

İslami yorumlara göre rüyada solucan öldürmek ne anlama gelir? Cafer-i Sadık (r.a) yorumuna göre, Kişinin kendisine hasıl olmuş, menfaat ve çıkar amaçlı malında, parasından medet uman ve zarar vermek için fırsat kollayan melek görünümlü şeytanlardan kurtulması yorumunda bulunmuşlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Kusmak

Rüyada ağzından solucanların çıktığını veya solucan kustuğunu gören kişi, beklemediği birinden büyük bir zarar göreceği anlamına yorumlanır. İslami anlamına göre rüyada solucan görmek nedir? Sorusuna, Kirmani(r.a) şöyle buyurmuştur, Solucan başkalarının malını yiyen alçak insanlardır. Yani alında iyi, dost gibi görünen fakat fırsat bekleyen çıkarcı kişilerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Çıkarmak

Rüyada Solucan çıkardığını görmek, aslında üzüntü ve kedere işarettir. Ayrıca maddi ve manevi zarar olarak da yorumlanır. İslami yorumlara göre, rüyada solucan çıkardığını gören rüya sahibinin, kazandığı rızık veya malın, ihanet ve hainlikle zarar görerek kendinden çıkması anlamına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Solucan Görmek

Rüyada siyah solucan veya karın kurdu görmek ne anlama gelir, nasıl yorumlanır? Rüyada siyah solucan sinsi bir düşman anlamına gelir. Rüyasında siyah solucan gören kişi, dikkat etmesi gereken kişi veya kişilere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Solucan, insan ile beraber sofrasından yemek yiyen akraba ve ailesine işarettir. Bundan dolayı solucandan nefret edilen bir şeyi görse, birlikte yemek yediği birisinden ayrılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyanızda elbiseniz üzerinde bir solucan görmeniz; elinize bir mal geçeceğine yorumlanır. Rüyanızda bir yerde irice bir solucan görmeniz; sizin büyük bir itibar ve şeref göreceğinize delalet eder. Bir kimsenin rüyasında yeşil bir solucan görmesi; o kimsenin dürüst ve temiz bir hanımla evleneceğine işaret eder. Rüyanızda ağzınızdan veya gerinizden solucan çıktığını görmenizi yaptığınız fena bir işten dolayı zarar göreceğinize, rüyanızda ilaç içerek solucan düşürdüğünüzü görmeniz; sizin ev halkından bir kaçını kaybedeceğinize yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyada solucan cinsinden kurt görmek; mal, menfaat, aile ve nefret edilecek bir durum ile tabir olunur. Elbisesinin üzerinde kurt gören, mal kazanır. Vücudundan kurtlar döküldüğünü görenin, aile fertleri ve yardımcıları çoğalır. Bir yerde büyük bir kurt görmek; şeref ve makamdır. Etini kurtların yediklerini gören malı sayesinde ailesini ve yardımcılarını geçindirir. Yeşil kurt gören, dindar bir kadınla evlenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Karın kurdu yani solucan görmek; aile fertlerine, bir rivayete göre, rahatsızlık verecek bir akrabaya delalet eder. Ayaklarının etrafında kurtların toplanmış olduğunu görenin, aile fertleri ve yardımcıları çok olur. Evindeki yiyeceklere kurt düştüğünü görenin ailesi, başkalarının malından geçinir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani demiştir ki: Rüyasında toprağı kazarak solucan çıkardığını gören, toprak sayesinde mal kazanır. Çok sayıdaki toprak solucanının kümeler halinde toplandığını görmek; feyiz, bereket ve büyük servettir.
Rüyasında ağzından ve burnundan solucan çıktığını gören, fena bir iş yapar ve bu sebeple zarara uğrar. İlaç içerek solucan düşürdüğünü gören aile fertlerinden bazılarını evden çıkarır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan görmek mala, menfaate, insanın geçindirmekle yükümlü olduğu kimselere yahut nefret edilen bir şeye delalet eder. Rüyanızda solucanların görülmesi çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Kişi, malını, mülkünü korumalıdır. Çünkü solucan kişinin kısmetinden yararlanmak isteyen hayırsız kimse anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Öldürmek

Bir kimse rüyada bir solucanı öldürdüğünü görse, rüya sahibinin düşmanını, düşmanının silahıyla yeneceğine işaret eder. Rüyada solucan öldürmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen solucanlar, kötü huylu, kıskanç, aileden birine ifade eder. Bazen topraktan kazanılacak mala, kötü söze; hazanda düşmanı kahretmeye, yalan yemine çağrışım yapar. Kimi zaman, yakın bir kimseden yarar sağlamaya; kimi zaman da, mala gelecek zarar olarak yorumlanır.

Bazen rüyada solucan görmek, kendisinden rahatsızlık duyulan bir akrabaya işaret eder. Solucan görmek, mal ve menfaat veya tiksinilen bir hal ile tabir olunur.

Bir başka rivayete göre de: Solucan, insan ile beraber sofrasından yemek yiyen akraba ve ailesi ne işarettir. Bundan dolay solucandan nefret edilen bir şeyi görse, birlikte yemek yediği birisinden ayrılır. Rüyada beyaz solucan görmek, feyiz, bereket ve büyük servete işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan görmek Anlamı ve YorumuRüyada solucan görmek, geniş arazilere sahip olacağınıza delalettir. Ancak garantici bir tavır takınmamanız halinde bu mülklerin elinizden kayıp gideceğine yorulmaktadır. Kaynak: Rüyada Solucan Görmek Ne Anlama Gelir? / Rüya Tabirleri
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Solucan Görmek

Rüyalarda ölmüş bir solucan görülmesi, düşmanın kahrına delâlet eder. Ve rüya sahibi düşmanına karşı zafer bulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda Solucanlar Çıkarmak

Kişi rüyasında toprağı kazıyıp solucan çıkardığını görürse, rüyayı görenin toprakla uğraşıp zengin olacağına yorumlanır.

Kirmani demiştir ki Rüyasında toprağı kazıp solucan çıkardığını gören toprak yüzünden kazınır.

Rüyasında toprağı kazarak solucan çıkardığını gören kimse, tarım ve toprak sayesinde mal elde eder ve mülk kazanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vücudunda solucan görmekRüyada vücudunda solucan görmek, sorunlarınızı aile desteği ile atlatacağınıza işarettir. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulacağınıza ve kötü arkadaş çevresinden uzaklaşacağınıza yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Toplamak

Şayet toprak üzerinde bir çok solucanın bir araya toplandığını görür ise, rüya sahibinin bol kazançlı bir işte çalışacağına işaret sayılır.

Rüyada toprak solucanlarının birçok ve küme halinde toplandığını görmek, feyiz ve berekete delâlet eder. Ve rüya sahibinin eline toprak sebebiyle çok mal geçer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan kurt görmek

Bir kimse rüyasında ilaç içerek solucan düşürdüğünü görse, rüya sahibinin aile ferdinden bir kaçının gurbete çıkacağına hükmedilir. Kurtçuk görmek, solucan veya bu türden küçük kurtlar, mala, menfaate, aile bireylerine veya nefret edilecek bir duruma işaret eder.

Rüyanızda ilaç içerek solucan düşürülmesi, bazı aile bireylerini evden çıkarmaya, dert ve tasadan kurtulmaya, kötü arkadaşlardan uzaklaşmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karın Solucanı Görmek

Rüyada karın solucanı, insan ile beraber sofrasında yemek yiyen akraba ve ailesine işarettir. Çünkü solucan da insanın gıdasına ortaktır ve onu yer bitirir.

Solucan veya bu türden küçük kurtlar görülmesi, mala, menfaate, aile bireylerine veya nefret edilecek bir duruma işaret eder.

Rüyada tenya (şerit, bağırsak kurdu) görmek, aile bireylerine veya kendisinden rahatsızlık duyulan bir akrabaya işaret eder.

Ağzından, burnundan solucan, tenya (şerit) çıkarmak, yanlış bir iş yapıp zarar görmeye işarettir.

İlaç içerek parazit (tenya, şerit) veya solucan düşürmek, bazı aile bireylerini evden çıkarmaya, dert ve tasadan kurtulmaya, kötü arkadaşlardan uzaklaşmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin içinden solucan çıkmasıRüyada evin içinden solucan çıkması, partnerinizle yollarınızı ayıracağınıza ve bu durumu yaşamanız halinde ailenizin gelirinin artacağına yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bedenden solucan çıkmasıRüyada bedenden solucan çıkması, stresli günlerinizin son bulacağına işarettir. Uzun bir zaman sonrasında da yeniden mutlu olacağınıza yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada suda solucan görmekRüyada suda solucan görmek, iş hayatınızdaki başarılarınızla ailenizi gururlandıracağınıza işarettir. Aynı zamanda da başarılı hayatınızı kıskanan insanlara karşı da uyarı niteliği taşımakta olan bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Solucan Görmek

Eğer evinde iri bir solucan görürse, rüya görenin büyük bir saygınlık kazanacağına yorumlanır. Bu tür rüyayı bir kadın görürse, o kimsenin evleneceğine işarettir.

Ağzından ve burnundan solucan çıkması, fena bir amel işlemeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda Büyük Solucan Görmek

Elbisesi üzerinde solucan görenin eline, bir mal geçer. Bir yerde irice bir solucan görmeniz, rüyayı görenin büyük bir itibar ve şeref göreceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Solucan Görmek

Yeşil bir solucan gören iyi ve dürüst bir kadınla evlenir. Ebu Sait El Vaiz e göre; solucan görmek aileye gaile çıkaran akrabaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada makattan solucan çıktığını görmekRüyada makattan solucan çıktığını görmek, iş hayatınızın bozulmasından ötürü zorlu bir döneme gireceğinize ve mutsuz olacağınıza delalettir. Bu sorunları atlatmak için ailenizden yardım alacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan kusmakRüyada solucan kusmak, her zaman etrafınızda olan birinin sizi kandıracağınıza ve birikimlerini alacağına delalettir. İnsanların sizi arkanızdan vurmasından ötürü oldukça üzüleceğinize de delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan yemekRüyada solucan yemek, maddi sıkıntılarınızdan kurtularak; daha ideal bir kazanca erişeceğinize işarettir. Rahat bir hayatın sizi beklediğine yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan düşürmekRüyada solucan düşürmek, var olan ilişkinizin son bulacağına ve bundan ötürü de kısa süreli bir üzüntülü ruh haline gireceğinize işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan çıkarmakRüyada solucan çıkarmak, ruh halinizin bozulmasına ve fazlasıyla üzülmenize delalettir. Manevi yönden oldukça zayıf düşeceğinize de yorulmaktadır.Rüyada beyaz solucan görmekRüyada beyaz solucan görmek, sevdiğiniz biriyle evlenerek mutlu olacağınıza işarettir. Kaynak:
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan görmek
Rüyada solucan görmek, hem iyiye hem kötüye yorumlanır. Bereket ve bolluğa, mal ve para elde etmeye, menfaate, kazanç ve toprak sahibi olmaya, feyiz ve berekete, itibar ve şerefin artmasına, işleri büyütmeye işarettir. Rüya sahibinin çalışkan ve başarılı biri olduğuna, helal kazanç elde ettiğine işaret eder.

Rüyada solucan görmek, kimi yorumculara göre ise, etrafınızda dolambaçlı, gizli işler çevirmeye çalışan, art niyetli, kötü kalpli kişiler var demektir. Etrafınızda ki kimselerden zarar görmeye, gizli düşmana işaret eder. Bu kimseleri bakışlarından bile anlayabilirsiniz, hırsları ve kıskançlıklarından dolayı tehlikeli olabilecek kimselerdir. Bazen bu rüya varlığından rahatsızlık duyduğunuz bir akraba ile açıklanır..

Patricia Telesco’ya göre: Rüyada solucan görmek,  güvenilmeyecek ve duygusuz birini simgeleyebilir.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; Rüyada solucan görmek, aileye sorun çıkaran, pürüzlü akrabaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan yemek
Rüyada solucan yemek, rızka yorumlanır. İşlerinizde artışa, kazancın- gelirin artmasına, geçimin kolaylaşmasına işaret eder.

Rüyada irice bir solucan görmek
Rüyada irice bir solucan görmek, büyük itibar görmeye, saygınlık kazanmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil bir solucan görmek
Rüyada yeşil bir solucan görmek, iyi, dürüst, temiz kalpli, ahlak sahibi bir kadın ile evliliğe ve bu sayede sansın açılmasına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan öldürmek
Rüyada solucan öldürmek, size faydası dokunmayan, gereksiz kimselerden kurtulmaya işaret eder. Düşmanlanları veya rakipleri alt etmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan çıkarmak
Rüyada solucan çıkarmak yani Rüyada vucudunun herhangi bir yerinden solucan çıktığını görmek, üzüleceğiniz olaylar yaşayacağınıza, maddi ve manevi yıkıma uğramaya, zor ve sıkıntılı günler geçirmeye, kötü gelişmelere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağzından veya burnundan solucan çıktığını görmek
Rüyada ağzından veya burnundan solucan çıktığını görmek, hatalarınızın size zarar vereceğine, bir musibete işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağızdan solucan çıktığını görmek
Rüyada ağızdan solucan çıktığını görmek, bir kimseye yaptığınız haksızlığın bedelini ödeme günü yakındadır.

Rüyada solucan kusmak
Rüyada solucan kusmak, yakınlarınızdan darbe alacağınıza, ihanete uğramaya, arkanızdan işler çevrileceğine, yakınlarınız, en güvendiğiniz kişiler tarafından zarara uğrayacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan düşürmek
Rüyada solucan düşürmek, aile bireylerinin azalmasına, ayrılıklara işaret eder. Bazen Rüyada solucan düşürmek, sizi yaralayıp üzülmenize sebep olan bir sorunu mücadele ederek çözeceğinize işaret eder. Beklediğiniz güzel haberi yakında alacak ve rahatlayacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ilaç içip solucan düşürmek
Rüyada ilaç içip solucan düşürmek, sıkıntılardan, kederden kurtulmaya, kötü arkadaş ve dostlardan uzaklaşmaya işaret eder. Bazen de ev halkından bir kaçını kaybetmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elbise üzerinde solucan görmek
Rüyada elbise üzerinde solucan görmek, rüya sahibinin mal elde etmesi ile tabir edilir.

Kirmani’ye göre; Rüyada toprağı kazıp solucan çıkarmak, gelirinizi veya malınızı topraktan elde edeceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprakta solucanların küme olduklarını görmek
Rüyada toprakta solucanların küme olduklarını görmek, bolluk ve berekettir. Elinize büyük miktarda para geçecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Görmek

Rüyada solucan görmek tek şekilde yorumlanmaz. Solucan, rüya sahibi için faydalı işler yapıp, kazanç ve toprak sahibi olmaya ve varlığını büyütmeye işaret eder. Rüya sahibi çok çalışkan ve başarılı kişidir, bu sayede de emeğinin karşılığını bu tarz yatırımlara harcar. Kazandığı parası, sahip olduğu toprağı ve malı helaldir.

Rüyada solucan görmek zarar etmek anlamına da gelir. Fakat dolaylı yoldan zarar etmeye yani rüya sahibi kendisine zarar vermez ama etrafında kendisine zarar verecek kişileri barındırır. Bu kişilerde rüya sahibini kendi menfaatleri için kullanarak, rüya sahibinin elde edeceği kazancı kendileri alırlar. Yani bu kişiler, aslında melek görünen şeytanlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan görmek, kötü niyetli, fitne, fesat, insanların kötülüğü için uğraşan, bencil, hayata sadece çıkarları için göz yuman kimselere yorumlanır. Rüyasında solucan gören kimseler, düşmanlarının beklenmedik saldırılarına maruz kalarak rızklarını hiç uğruna kaybederler. Rüyada solucan görmek, aynı zaman da size karşı yakınlık göstererek sizin en zayıf noktanızı arayan, pusu kurarak size içten zarar vermeye çalışan yakın dostlarınıza işaret edilir. Bu rüyayı gören kimseler, yakınlık duygusu güttüğü insanlara karşı son derece açık ve uyanık olup  gelebilecek saldırılara karşı önlem almalıdırlar.zararının yanında, bu kötülüğü en güvendiği kişilerden yemiş olması da cabası olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada solucan görmek, solucan rüyası kişiye kötülük yapmak isteyen art niyetli düşmanlarına yorumlanır. Bu rüyayı gören kimselerin hayatı alt üst olup elde ettiği rızkları bıçak gibi kesilir. Rüyada görülen solucan sembolü, şeytanın buyruklarına boyun eğerek onun çizdiği yoldan giden, hayatını kötülüğe adamış, insanlara zarar vermekten haz alan kimselere tabir edilir. Rüyada solucan görmek, başka bir değişle de ilimden ihsandan uzak kalmaya, ahiret inancını yok sayarak hayatın sadece maddi kazançlardan ibaret olduğunu ön görmeye ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Yavrusu Görmek

Rüyada solucan yavrusu görmek, rüyada görülen solucan yavrusu kişinin sağlayacağı başarılarına, azimli duruşu sayesinde zor olan bir çok işin üstesinden kolayca geleceğine yorumlanır. Rüyasında solucan yavrusu gören kimse,eli açık, cömert kar insanlardan maddi ve manevi anlamda yardım görerek ticari hayatına kaldığı yerden güven ve huzur içinde devam eder
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Sürüsü Görmek

Rüyada solucan sürüsü görmek, kişinin hayatının karmaşa içinde olup kafasının karışmasına sebep verecek olayların içine düşeceğine yorumlanır. Rüyasında solucan sürüsü gören kime, aldığı teklifler karşısında şaşkınlığa uğrayıp sevinçle, şaşkınlığı bir arada yaşar. Bu rüya aynı zaman da ticari anlamda hayatınıza kattığınız rakiplerinize, kazançlı yatırımlarına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Öldürmek

Rüyada solucan öldürmek, rüyayı gören kimsenin aile bağlarının güçlülüğüne, birbirlerini maddi ve manevi yönden her anlamda desteklemelerine, kazançlarını ortak noktada birleştirmelerine yorumlanır. Rüyasında solucan öldürdüğünü gören kimse sevdikleri insanların desteği sayesinde rakiplerine karşı üstünlük elde etmiş ticari anlamda büyük başarıların öncüsü haline gelmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan görmek muhtelif şekillerde yorumlanmıştır. Bazı İslam alimleri rüyada solucan görmek için mal ve menfaat anlamına gelir derken, bazı alimler ise tiksintili şeylere ve fenalıklara delalettir demişlerdir.

    Rüyada solucan kusmak ve ağzından burnundan solucan gelmesi yapılacak olan kötü işlere işarettir. Bunun neticesinde de yaşanacak sıkıntılar ve ziyana işarettir.
    Rüyasında toplu bir şekilde solucan gören kimse için düşmanlarının birlikte hareket ederek zarar vermek üzere oldukları şeklinde yorumlanmıştır. Bazı alimlere göre ise solucanların kümelenmiş şekilde olması rüya sahibinin eline mal mülk geçecek demektir. Bereketli ve hayırlı işlerden çok para kazanacak demektir.
    Rüyasında bir ilaç alarak ağızdan veya vücuttan solucan çıkaran kimsenin haset nedeniyle yakın çevresindekilerle arasının açılacağına yorumlanır.
    Toprağı kazmak ve oradan solucan çıkarmak, rüya sahibinin toprak işleri ile meşgul olup kazanç sağlamasına işarettir.
    Rüyada solucan öldürmek hayırlara yorulmuştur. Çünkü solucan rüyada düşmanı simgeler ve bunun ölmüş olması düşmanlarına galip gelmeye delalet eder. Yine aynı şekilde rüyasında ölü solucan gören kimsenin düşmanları perişan olur ve kişi onlara karşı üstün gelir.
    Kişinin rüyasında içeceklerin arasında solucan görmesi aşk hayatında birtakım sorunlar yaşamasına işarettir.
    Rüyada solucan düşürmek, rüya sahibinin zararlı işlerden kurtulacağına ve feraha ereceğine yorumlanmıştır.

Rüyada solucan görmek bazı durumlarda hayırlı ve faydalı şeylere yorumlanırken bazen de kötü ve fena işlere yorumlanmıştır.
Rüyada Solucan Görmek ne demektir veya ne anlama gelir, İslami Rüya Tabirleri açısından İmam Nablusi gibi büyük alimlere göre Rüyada Solucan Görmek neye işarettir veya neye yorumlanır bu yazı altında sizlerle bunların yanıtlarını paylaşıyoruz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucandan Kaçmak

Rüyada solucandan kaçmak, bu rüya kişinin düşmanları karşısında pasif duruma düşerek yenilgiye   uğramasına,eğitimsizliği ve bilgisizliği yüzünden kolay lokma haline gelmesine yorumlanır. Kişinin rüyasında solucandan kaçtığını görmesi, girdiği işten sorgusuz sualsiz ayrılarak kendi kabuğuna çekilmesine işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Isırması Görmek

Rüyada solucan ısırması görmek, rüya sahibinin hayatını geliştirmek ve bilgi sahibi olabilmek için eğitim amaçlı seyahate çıkarak uzun süre ailesinden ve sevdikleri kimselerden ayrı kalacağına yorumlanır. Rüyasında solucan ısırması gören kimse, ummadığı anda düşmanlarının saldırısına maruz kalarak yenik duruma düşecek elde ettiği kazançlarını da bu uğurda kaybedecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solucan Saldırısına Uğramak

Rüyada solucan saldırısına uğramak, rüya sahibinin ticari anlamda hayatta kalabilmek için verdiği mücadelesine yorumlanır. Rüyasında solucan saldırısına uğradığını gören kimse, beklentilerine ulaşmak için her türlü zorluk karşısında yıkılmayarak düşmanlarına karşı üstünlüğünü dile getirmiştir. Bu rüya aynı zaman da mağlup olmaya, tuzağa düşmeye, haksız yere yapılan kazançlara tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada solucan görmek, dinden uzaklaşmaya, harama el uzatmaya, hayatın zorluklarını görmezden gelerek insanların elde ettiği rızkları doğrultusunda hayatlarını sürdürmeye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Yorumu, rüyada solucan görmek, güvenilmeyecek kötü niyetli dostlara, çevrenizdeki insanların saldırısı karşısında dikkatli omaya, kurulan puslu tuzaklara yorumlanır. Kişinin rüyasında solucan görmesi, her türlü kötülüğün ve fesatlığın içine düşüp hayatının altüst olmasına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Solucan ve bu türden diğer canlılar mala, menfaate, insanın geçindirmekle yükümlü olduğu kimselere yahut nefret edilen bir şeye delalet eder.

Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.

Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.

Kişi, malını, mülkünü korumalıdır. Çünkü rüyada solucan kişinin kısmetinden yararlanmak isteyen hayırsız kimsedir.

Solucan görmek, mal ve menfaat veya tiksinilen bir hal ile tabir olunur. Elbisesi üzerinde solucan görenin eline, bir mal geçer. Bir yerde irice bir solucan görmek, büyük bir itibar ve şeref göreceğine delalet eder. Yesil bir solucan gören iyi ve dürüst bir kadınla evlenir. Ebu Sait El-Vaize göre; solucan görmek aileye gaile çıkaran akrabaya delalet eder. Kirmaniye göre; topragi kazip oradan solucan çıktığını gören, toprak yüzünden kazanir. Toprakta solucanların küme halinde olduklarıni görmek, berekettir. Rüya sahibinin eline bu yüzden çok para geçer. Rüyasında agzindan veya gerişinden solucan çıktığını gören, yaptığı fena bir işten dolayı zarara uğrar. Ilaç içerek solucan düsürdüğünü gören, ev halkından bir kaçini kaybeder. Bir başka rivayete göre de: Solucan, insan ile beraber sofrasindan yemek yiyen akraba ve ailesi-ne işarettir. Bundan dolayı solucandan nefret edilen bir şeyi görse, birlikte yemek yedigi birisinden aynlir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada solucan görmek

Rüyada solucan ve bu türden diğer canlılar görmek, mala, menfaate, insanın geçindirmekle yükümlü olduğu kimselere yahut nefret edilen bir şeye delalet eder.

Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir.

Solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.

Rüyada solucan görmek, çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir.

Rüyada solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.

Rüyada solucan gören kişi, malını, mülkünü korumalıdır. Çünkü rüyada solucan kişinin kısmetinden yararlanmak isteyen hayırsız kimsedir.

Rüyada solucan görmek, mal ve menfaat veya tiksinilen bir hal ile tabir olunur.

Rüyada elbisesi üzerinde solucan görenin eline, bir mal geçer.

Bir yerde irice bir solucan görmek, büyük bir itibar ve şeref göreceğine delalet eder.

Yesil bir solucan gören iyi ve dürüst bir kadınla evlenir.

Ebu Said El-Vaiz’e göre rüyada solucan görmek; solucan görmek aileye gaile çikaran akrabaya delalet eder.

Kirmani’ye göre rüyada solucan görmek; topragi kazip oradan solucan çıktığını gören, toprak yüzünden kazanır.

Toprakta solucanlarin küme halinde olduklarını görmek berekettir. Rüya sahibinin eline bu yüzden çok para geçer.

Rüyasında agzindan veya gerisinden solucan çıktığını gören, yaptığı fena bir işten dolayı zarara uğrar.

Rüyada ilaç içerek solucan düsürdüğünü gören, ev halkından bir kaçini kaybeder.

Bir başka rivayete göre de solucan, insan ile beraber sofrasindan yemek yiyen akraba ve ailesi-ne işarettir. Bundan dolayı solucandan nefret edilen bir şeyi görse, birlikte yemek yediği birisinden aynlir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

404 Aktif
1 Üye ve 403 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19192
Dün : 23857
Toplam : 48077503
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...