Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
758 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
kedi rüyaları sık görülen rüyalardan   bazı insan sever bazı insan korkar dolayısıyla normal ve genel tabircilerin dışında bi analiz ekleyelim buraya  çünki kediler günlük hayatımıızın çok içindeki hayvanlardır ve aslında genelde toplumun sevdiği hayvanlardır genel anlamda tabirlerini eklesemde farklı bakış açılarıyla da eklemek istedim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

36 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Kedinin Öldüğünü Görmek

Rüyada hasta olan bir kedinin öldüğünü görmek, kişinin kendi özgürlüğünün kısıtlandığını hissetmesine neden olan olayların varlığına delalet eder.

Yara almış bir ilişkide artık iyileşme söz konusu değildir ve bu kişinin iş veya özel hayatı ile ilgili yaşadığı bir sorunu bir şekilde çözme vaktinin geldiğine tabir edilir.

Bazen de kişinin duygusal olarak bir yara aldığı anlamına gelir ve psikolojik olarak iyi değildir.

Böyle bir rüyada kişinin kendi özgürlüğünü hangi durumların veya kişilerin kısıtladığını bulması halinde, içinde olduğu duruma bir çözüm getirebileceği konusuna dikkat çeken bir rüyadır.

Daha çok ikili ilişkide bir birine zarar veren bu beraberliğin biteceğine veya bitti ise kişinin bu durumu kabul etmesi gerektiğine yorumlanır.

Kedi her zaman bulunduğu yerde negatif olan enerjiyi pozitife dönüştürür. Kedinin öldüğünü görmek de kişinin hayatında artık bitmesi gereken durumlara dikkat çeker.

Rüya için de veya uyandığında kişinin kendini nasıl hissettiği yorum için önemlidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi görmek bağımsız bir ruhu, kadınsı arzuları, yaratıcı ve güçlü bir kişiliği, geceyi, duyguları, şifa bulmayı, sakinliği, yeniden doğmayı, sezgi ve içgüdüsel hareketleri sembolize eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
enteresanmış.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu hayvanlar kurnaz, cesur ve atik oldukları için, rüyada harekete geçilmesi gereken alanlara dikkat çekerler.

Kedigillerin insanla yaşayan belki de tek üyesi kedidir. Bu hayvanlar birçok insan için dost anlamına gelirken bazıları için de nefret edilecek kadar itici olabilir.

Bundan dolayı rüyada kedi görmenin yorumu kişiye göre değişiklik gösterebilir. Kedi bulunduğu ortamda negatif enerjiyi alarak topraklama yaptığı için pozitif dönüşümü simgeler.

Rüyayı gören kişinin kendini sömüren enerjilerden özgürleşerek, daha aktif bir yaşam süreceğine işaret eder.

Sembollerin genel olarak ne ifade ettiğinin dışında kişinin gerçek hayatında beklentileri doğrultusunda rüya yorumunun kişiye özel yapılması, rüyanın vermek istediği mesajı almak için önemlidir. Ayrıca rüyada görülen kedi dışındaki diğer sembollerin de rüya sahibi için ne anlama geldiği ve tamamının bir bütün olarak yorumlanması dikkat edilmesi gereken bir ayrıntıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslam kültüründe de kediye hassasiyetle ve saygıyla yaklaşılır.

Bu rüya için genellikle negatif yorumlar yapıldığını görmekteyiz. “Negatif” tanımı aslında tıpkı bir rahim gibi karanlık, boş ve yüklenebilen, içine alan manasına gelir.

Siyah kedinin renginden dolayı “negatif” olarak kabul görmesi biraz daha fazladır ama bu genel geçer bir kabul etme biçimidir. Bütün bunların aksine rüyada kedi görmek rengi ne olursa olsun, gergin olanı rahatlatan ve ortamda bulunan “negatif” enerjileri topraklama özelliğine sahiptir.

Kediler kendi kararları doğrultusunda değişen koşullara göre yönünü yeniden tayin edebilen esnek, güçlü ve zeki hayvanlardır.

Bu nedenle “kedi gibi dört ayak üstüne düştün” söylemi şanstan çok, kişinin olaylardan kendi faydasına bir yol bularak çıkmayı başardığı için kullanılan bir deyimdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bütün bunlardan dolayı rüyada kedi görmek derin anlamlar içerir ve kişiye yaşadığı sorunun nerede olduğuna dair ipucu verir ve yaşam içinde esnek olunması gereken durumlara dikkat çeker..

Onları negatif ve sevimsiz bulan kişiler daha çok anlatılan hikayelerden etkilendiği gibi başka etkenlerden dolayı da böyle hissediyor olabilirler.

Rüyada hayvanın rengi ve bulunduğu ortam yorum açısından çok önemlidir. Kişiye, duyması ve görmesi gerekenler konusunda yol gösterir.

Hastalar için şifa bulmaya, dişiliği sembolize ettiğinden çocuk isteyen biri için, doğurganlığa ve güç sahibi olmaya işaret eder.

Hayvanı yaralı bir durumda görmek, kişinin incinen yanlarını anlatır. Veterinere tedavi için götürmek ise, iyileşmek, sorunlara çözüm bulmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kedi Görmek

Bu rüya ruhsal bir korunmadır. Kişinin eril enerji veya devlet tarafından sağlanan bir himaye altına gireceğine, yaşamda farklı alanlarda destek bulacağı anlamına gelir.

İş hayatıyla ilgili başarılara, aile içindeki saadete, mutluluğa, sevinçli ve güzel bir haber almaya delalet eder.

Aynı zaman da kişinin istekleri doğrultusunda harekete geçmesi gerektiğine, şanslı günler içinde olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kedi Görmek

Kişiye rüya içinde kendini iyi hissettiriyor ise korunduğu anlamına gelir. Üzerindeki negatif enerjiden özgürleşip ve sakinleştiği, görüş açısının daha net olduğu bir dönemin içinde bulunduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah kediden korktuğunu görmek, kişinin yaşamda başına gelmesinden korktuğu bir durumdan kurtulacağına veya, korkuları ile yüzleşmesi gerektiğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Siyah kediyi evde görmek, kişinin bazı negatif duygu ve düşüncelerden arınması gerektiğine, kavga ve gürültüden uzak durmanın faydalı olduğuna işaret eder. Eve gelip giden insanlar konusunda daha seçici davranması gerektiğine yorumlanan uyarıcı bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Kedi Görmek

Görüldüğü mekana göre değişik yorumları olabilir. Sarı kediyi evde görmek, güzel ve sevimli bir kadın ile evlenmeye, sevinç ve mutluluk getiren güzel bir habere, çocuk sahibi olmaya, ikili ilişkilerde başarılı olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kara Kedi Görmek

Rüyada kara kedi görmek, kişinin korkularını temsil eder. Kara kedinin uğursuzluk olduğuna inan kişi için bu rüya bir kabus olabilir.

Başka bir yorumu ise korku duyulan konu ne olursa olsun kişinin bu durumdan iyi bir sonuç alacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Sürüsü Görmek

Kişinin kedi sürüsü görmesi, iş arkadaşlarının veya rakiplerinin zeki, kurnaz ve fırsat bekleyen kimseler olduğu anlamına gelir. Bir çok kedinin bir arada olması kişinin yaşam koşullarına göre bazı önlemler alması gerektiğini haber verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Kedi Görmek

Bu hayvana sahip olmayan birinin onu evinde görmesi, eve yeni bir aile üyesinin katılması ile birlikte, sevinçli güzel haberler almaya ve gelecek olan bir misafire delalet eder.

Rüyada evin yatak odasında görülen kedi, gönül ilişkilerinde sorun olduğuna yorumlanır. Eşler arasına, üçüncü bir kişinin girdiğine dikkat çeker.

Rüyada kedinin eve girmesi, ev halkında bulunan negatif duygu ve düşünceleri temizleyip, daha sakin davranışlar göstereceklerine ve şans olgularının yüksek olduğuna yorumlanır.

Rüya sahibinin kedi tarafından kendine bir şey getirdiğini görmesi, hislerinin yol göstermesiyle birlikte, getirdiği şeyin simgelediği nesneye bağlı olarak eline geçecek olan sonucu temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedinin Bir Şey Çaldığını Görmek

Rüyada kedinin evde bir yiyecek çaldığını görmek, aile içindeki kişilerin yeterince ihtiyaçlarının karşılanmadığı anlamına gelir. Bazen de dışarıdan gelen aç gözlü bir kişinin evden bir şeyler aldığına delalet eder.

İş yerinde hayvanın gizlice yiyecek bir şeyler aldığını görmek, para ve hesap işlerini yapan kişilere karşı dikkatli olmak gerektiğine yorumlanır.

Rüyada kedi bulunduğu ortamdaki negatif durumları ortaya çıkarır. Bu sebepten dolayı nerede ne aldığı rüyayı anlamak için önemli bir detaydır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kedi Görmek

Rüyada hamile olan bir kedi görmek, kişinin hayatında yeni sevinç ve mutluluk yaşayacağına delalet eder. Bir çok konuyu temsil ediyor olabilir, iş kurmak, mevcut işi büyütmek, evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi güzel gelişmelere yorumlanır.

Aynı zaman da bazı isteklerin gerçekleşmesi için belli bir süre beklenmesi gerektiği anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Doğumu Görmek

Rüya sahibinin bir kediyi doğum yaparken görmesi, sevinçli bir haber almaya, arzu ve isteklerinin gerçekleşmek üzere olduğuna yorumlanır. Gösterilen çaba ve sabırla beklenen sürecin ardından gelen güzel günlere delalet eder.

Hamile kedinin yorumunda olduğu gibi kişinin özel veya iş hayatındaki değişiklikliği temsil eder. Sevdiği kişi ile evlenmek, aile kurmak, çocuk sahibi olmak gibi güzel gelişmelerin tez zamanda hayatına yön vereceğine işaret eder.

Ayrıca doğan yavruların sayısı adedince kişinin istediği şeylere kavuşacağı anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Kedi Görmek

Kişinin hayatında ilk defa bu kadar büyük bir kedi görmesi ve şaşkınlık veya korkuya kapılması, gerçek yaşamında otorite olarak kabul ettiği bir kimseden ne denli korktuğunu yansıtır. Bu aslında bir kişiyi veya durumu gözünde olduğundan fazla büyüttüğü anlamına gelir.

Rüya sahibinin büyük kedinin kendine saldırdığını görmesi, İş hayatında güçlü rakipleri olduğuna delalet eder. Saldıran kediyi etkisiz hale getirmek, kişinin rakiplerini alt ederek yeniden gücüne kavuşacağı veya işle ilgili bir ihaleyi kazanacağı anlamına gelir.

Kişi kedinin saldırması anında yaralandığını görmesi, yaşayacağı bir olaydan küçük bir zararla çıkacağına yorumlanır.

Kedinin dişi veya erkek olması da kişiye yaşanacak bir durumla ilgili özel bilgiler verir. Erkek kedi iş hayatı ve güç kullanmayı anlatır. Dişi kedi sezgilerle hareket etmeyi veya güçlü bir kadın ile yaşanacak gönül ilişkisine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Taşlamak

Rüyada bir kediyi taşladığını görmek, kişinin hayatında bazı durumlarla yüzleşmekten veya sezgilerine direnmeye delalet eder. Her iki durumda da kişi gerçeklerden kaçtığı sonucuna yorumlanır.

Haberci bir rüyadır, kedi negatif bir duruma dikkat çeker, görüldüğü çevre iş yeri, ev veya sokak olabilir. Kedinin bulunduğu yere göre kişi hangi durumlardan kaçmaya çalıştığını rahatlıkla anlayabilir.
Rüyada Kedi Yavrusu Görmek

Rüyada kedi yavrusu görmek, saflık, masumiyet, sevinç ve mutluluğa, hamile bir kadına, güzel ve sevimli bir dosta veya kişinin sevgiye duyduğu ihtiyaca delalet eder.

Bu rüya kişinin özgürlüğe giden yolda, öğrenilmesi gereken derslere işaret ederken, çocuksu bir neşeye ve yeni şeyler keşfetme isteğine de yorumlanır.

Rüyada kedi yavrusu görmek bazen de farkedilmeyi bekleyen korunmaya muhtaç birinin sizden yardım beklediğine veya kendisinin de sevgiye ihtiyaç duyduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Yavruları Görmek

Rüyada anne kedi ve yavrularını görmek, kişinin kendi yaşamında kaygılandığı durumları temsil eder. Kaygı duyulan konu çocukları veya işi, çalışanları olabilir. kişi kendinin bazı konularda yetersiz olduğunu düşünüyor da olabilir.

Yavru kedileri beslediğini görmek, endişe duyulan konulardan emin olmak anlamına gelir.

Bazen de bu rüya kişinin çocuk sahibi olmak istediğine delalet eder. Kişinin arzu ettiği şeye kavuşmakla birlikte sorumluluklarının artacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Ölüsü Görmek

Kişinin kendini yenileyerek, harekete geçmesi gerektiğine delalet eder. Ölüm her zaman yeni bir başlangıç yapmayı veya yapmak gerektiğini hatırlatır.

Biten veya bitmesi gereken bir ilişkiyi veya iş hayatın da yapılması zorunlu hale gelen bir durumu da temsil eder.

Aynı zaman da kişi için hayatta ilerlemesini engelleyen düşünce veya davranışlardan kurtulması gerektiğine dikkat çeker.

Kedi ölüsünün görüldüğü yer ve kedinin rengi, kişiye ilişki de olduğu kimseden kendisine bir fayda olmadığını görmesi gerektiğini hatırlatır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Öldürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin bir kedi öldürdüğünü görmesi, karışık bir ruh haline işaret eder. Bu rüya kişinin bir kimseye karşı bastırdığı öfkeyi temsil eder.

Bir konuda haksızlığa uğradığını düşünen kişinin buna neden olan kimseye zarar vermek istediği anlamına da gelir.

Aynı zamanda kişinin rüyası, sıkıntılı bir durumdan kendi sezgilerine güvenerek hareket edip kurtulacağı anlamına da gelir.

Kişinin öldürdüğü kedinin kime ait olduğu ve rengi rüyanın yorumunu değiştirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedinin Kesildiğini Görmek

Rüya sahibinin bir kedinin kesildiğini görüp hiç engel olmaya çalışmadığı ve bu durumu izlediğini görmesi, kalben katılaştığı anlamına gelir. Aynı zaman da hiç bir anlamda meşru olmayan bir duruma ortaklık ettiğine delalet eder.

Bazende kişi kendini bir kurban olarak hissediyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Sevmek

Kazançlı bir işe girmeye, evliliğe veya çocuk sahibi olmaya, bazen de girilen işlerde dikkatli olup, menfaatini korumak gerektiğine delalet eder.

Normal yaşamında bu hayvanı seven birinin, rüyasında onu okşayıp sevdiğini görmesi, vefalı bir dosta veya öyle biriyle tanışmaya ve muhabbet etmek anlamına gelir.

Günlük yaşamında bu hayvanı sevmeyen birinin rüyasında, sevdiğini görmesi, kişinin çıkarları doğrultusunda ikiyüzlü davrandığına ve bundan dolayı içten içe rahatsız olduğuna yorumlanır.

Rüyada bir kedinin gelip sizden sevgi beklediğini belli edip sürtünmesi, kişinin iyi niyetli olduğuna ve bundan dolayı zarar görebileceği konuların varlığına veya olaylara dikkat çekiyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Tırmalaması

Onun tarafından tırmaladığını gören kişi, maddi konularda zarara uğrayacağına ve bu konuda dikkatli olması gerektiğine delalet eder. Başka bir yorumu da, yakınında bulunan bir kadın tarafından zarar göreceğine ve kırıcı sözler duyacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Konuşan Kedi Görmek

Rüya sahibinin gözünden kaçan bir konunun varlığına dikkat çeker. Söylediği şey ise, önemli bir ayrıntıyı haber veriyor olabilir.

Böyle bir rüyada nerede ve hangi durumda olduğuna bağlı olarak etraftaki sembollerin anlamlarına göre yorum yapılması gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Olduğunu Görmek

Kişinin bir çıkmazı olduğuna, zor bir durumun içinde olduğuna delalet eder. Bu durum kişinin sakin davranıp uygun anı kollaması, cesur ve atik olması gerektiğine işaret eder.

Bazen de bir kedi gibi, kendisinin de sevgiye muhtaç ve bekleyiş içinde olduğu anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Yemek

Kişinin bir yanlışın içinde olduğuna veya haram yoldan rızkını temin ettiğine ve bundan duyduğu rahatsızlığa delalet eder.

Bu rüya kişiye davranışlarını yeniden gözden geçirmesi gerektiğine dikkat çeker.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vahşi Kedi Görmek

Yeni girişimde bulunulan bir işte rakiplerin çok güçlü olduğuna ve kişinin yaptığı şeylerde veya iş yaptığı insanlara karşı daha dikkatli olması gerektiğine yorumlanır.

Bir başka yorumu da kişinin yaşam koşullarından özgürleşmek istediğine ve istediği şeyi elde edeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişi Kedi Görmek

Bekar biri için, aşık olup evleneceği bir kadına yorumlanır. Dişi bir ev kedisi görmek, sakin ve sevgi dolu, sadık bir eşe sahip olmaya delalet eder.

Rüyada dişi bir sokak kedisi görmek, sonu hüsranla bitecek bir aşka, vefasız bir dosta yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kedi Görmek

Erkek kedi görmek bir kadın için, sadakat duygusundan yoksun bir erkekle kurulan veya kurulacak ilişki anlamına gelir. Ayrıca rüyada erkek kedi görmek kişinin iş hayatında birlikte çalıştığı sadece kendi isteklerini yaptıran bir arkadaşı veya patronu temsil eder.

Bu rüyada ki detaylar yorum için önemlidir. Rüya içinde kedinin nerede görüldüğü ve ne yaptığı yorumu değiştirebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuyruksuz Kedi Görmek

Rüyada kuyruksuz bir kedi görmek, kişinin son zamanlarda kendisi için önemli bir şeyi kaybettiği anlamına gelir. Yaşadığı bu kayıptan dolayı kendini eksik, güçsüz ve dengesini kaybetmiş ne yapacağını bilmeyen bir durumda gördüğüne delalet eder.

Bu duygular içinde olan kişinin, yakın zamanda yeniden eski yaşam formuna dönerek iyileşeceğine tabir edilir.

Bu rüyanın bir başka yorumu da kişiye dikkatli olması için haberci bir rüyadır. Rüya sahibinin içinde bulunduğu duruma göre iş veya özel yaşamıyla ilgili konular olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Yakmak

Rüya kedi yakmak, kişinin yaşadığı bir travmayı temsil eder. Negatif duygu ve düşüncelerin yoğun olması ile birlikte canı yanan kişinin kalbi ile bağlantısını keserek katılaştığına yorumlanır.

Kediyi yaktıktan sonra pişmanlık duymak, kişinin iyileşmek için hazır olduğuna ve bu durumda bir destek alması gerektiğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Kurtarmak

Rüyada bir kediyi zor bir durumdan kurtarmak bu bir çatının üstü veya bir çukurun dibi olabilir. Rüya sahibinin sıkıntılı veya zor bir durum da olduğuna delalet eder. Bu rüya kendine bir yardım elinin uzatılacağı anlamına gelir. Gelecek yardım maddi veya manevi olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedilerin Çiftleştiğini Görmek

Rüyada çiftleşen kediler görmek, rüya sahinin işlerinin büyümesiyle birlikte sorumluluklarının artacağı anlamına gelir.

Bir başka yoruma göre de, kişinin bir konuda aldanarak zarar göreceği anlamına gelir. Özel veya iş hayatında daha dikkatli davranmak gerektiğini hatırlatır. Kedilerin görüldüğü yer de kişiye bir mesaj veriyor olabilir. Rüya içinde ve uyandığında kişinin ne hissettiği rüyanın yorumu için önemlidir.

Rüyadan iyi hislerle mutlu uyanmak, güzel ve hayırlı gelişmelere delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Yıkamak

Rüyada kedi yıkadığını görmek, olumsuz duygu ve düşüncelerden arınmak veya geçmişten gelen sıkıntılardan kurutulup ferahlamaya delalet eder. Bazen de kişi kendini zorlayan bir durumun içinde görüyor veya yakın çevresine zorluk yaratıyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Beslemek

Rüyada kedi beslemek, rüya sahibin çalışanlarını veya ev halkını temsil eder. Sevgi ve şefkat dolu olan kişinin, maddi veya manevi sıkıntıdan kurtulacağına delalet eder.

Mevki değişikliğine, evlilik yapmaya, güzel bir kadınla yaşanacak aşka ve bağlanmaya delalet eder. Kedinin dişi veya erkek oluşu, rengi rüyanın yorumunu değiştirir. Hayra yorumlanan bir rüyadır ve kişinin hayatında beklenmedik bir anda ihtiyaç duyduğu konuda yardım alacağına işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

435 Aktif
0 Üye ve 435 misafir
Bugün : 18360
Dün : 23857
Toplam : 48076678
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...