Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada süs balığı görmek, rüyasında süs balığı gören rüya sahibinin, çok şanslı birisi olduğuna fakat kişinin boş işlerle uğraştığına, kendini geliştirmek adına hiç bir şey yapmadığı demektir. Oturduğu yerden para kazanılmayacağını bildiği halde, kafasına estiğini yapan etrafındakilere ve kendine yararı olmayan bir kişilik olacağı anlamına gelmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada akvaryum balığı görmek, yaşanacak farklılıkların habercisidir. Rüyayı gören kişinin farklı ve alışık olmadığı ortamlara gireceğine, farklı insanlarla tanışacağına; bu ortamın rüya sahibine çok çekici geleceğine, bu ortamlarda tanıştığı yeni insanlarla yeni ortaklıklar kuracağına ve bu yeni ortaklığın da kendisine hayırlı geleceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla sayıda akvaryum balığı görmek eğer rüyada görülen akvaryum içindeki balıkların sayısı miktar olarak fazla ise, rüyayı gören kişinin kısmetinin açık olduğunu, bolluk bereket içinde olduğunu; bekar ise kısmetinin açılarak, kendisine gelen insanların sayısının artacağını; işsiz ise yakın zamanda iş bularak hayırlı, helal ve bereketli bir iş bulacağını rivayet eder.

    Ayrıca bkz: Rüyada Akvaryumda Balık Görmek

Rüyada akvaryum içinde ölü balık görmek akvaryum içindeki balıklar ölü ise, rüya sahibinin yakın zamanda bir musibet yaşayacağını, hayatına aldığı yeni bir insandan tez zamanda bir kötülük göreceğini ve işlerinin de şansının da kapanacağını, kazancının bereketini kaybedeceğini işaret eder.

Rüyada akvaryum içinde büyük balık görmek rüyada balıkların büyük olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin aniden ve hiç beklemediği bir anda güzel ve hayırlı bir teklif alacağını, bu teklif ile kısmetinin de yolunun da açılacağını ve hayırlı paralar kazanarak maddi anlamda büyük gelirler elde edeceğini delalet eder.
Rüyada Akvaryum Balıklarına Yem Vermek

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek, rüya sahibinin gerçek yaşamında başarılara imza atacağına, çevresi tarafından sevilen, sayılan ve takdir gören bir konuma geleceğine tabir edilir.

Rüyayı gören kişi eğer iş yeri sahibi ise iş yerini büyüteceğinin, emrinde çalışan işçileri olacağının ve bu işçi sayısının zamanla artacağının, kazancının kat kat fazlasını kazanacağının göstergesidir.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek ne demek gören kişi evli ise ve rüyasında akvaryum içindeki balıklara yem verdiğini gördüyse, rüya sahibinin evlatlarından hayır göreceğini, yaşlandığı zaman evlatlarının rüya sahibini çok mutlu ederek razı edeceğini ve hayırlı dualar alacağını rivayet eder.

Rüyada akvaryum balıklarına yem verildiğinde balıkların öldüğünü görmek gören kimsenin gerçek hayatta iyi kalpli bir insanın kalbini kırdığını işaret eder. Rüyayı gören kişinin yakın çevresinde olan ve kendisinin de farkında olmadan kırdığı bu insanın ahını aldığını işaret eder.

Bazen de elde edilecek gelirin, ganimetin yanlış zamanda ve yanlış insanlarla kullanılması nedeniyle, çabuk sürede kaybedildiğinin ve bereketinin kaçacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

    Ayrıca bkz: Rüyada Balık ve Çeşitleri Görmek

Rüyada Akvaryumda Ölmüş Balık Görmek

Rüyada akvaryumda ölmüş balık görmek, rüya sahibinin başına hoş olmayan, tatsız bir olay geleceğinin habercisidir.

Rüyayı gören kişinin üzüleceği ve kötü bir olay yaşayacağına ya da kötü bir haber alacağına işaret eder. Kişinin kazancının düşeceği, kısmetinin kapanacağı, yanlış ve doğru yolda olmayan insanların çevresine gireceğini ve bu nedenle de belalar yaşayacağının habercisidir. Rüyada ölmüş balık görmek aynı zamanda kötü şans olarak da yorumlanırlar.

Rüya sahibinin yolunda giden işlerinin aniden aksayacağını, olacak bir işinin ansızın olmadığını yani neye niyetlense o niyetlendiği şeyi elde edemediğini delalet eder.

Rüyada akvaryum balıklarını kendisi öldürdüğünü görmek kişinin gerçek hayatta eline birçok fırsat geçtiğini, elinde güç olduğunu fakat, rüya sahibinin bu fırsatları ve gücü gerektiği gibi değerlendiremediğini ve bu nedenle de çok pişmanlık yaşadığını, vicdan azabı çektiğini delalet eder.
Rüyada Boş Akvaryum Görmek

Rüyada boş akvaryum görmek, rüya sahibinin yaşamında bir şeylerin olması için çok emek verdiğini, çok çalıştığını fakat bunca çalışma ve emeğin karşılığını alamadığının ya da alamayacağının habercisidir.

Rüyada boş akvaryum görmek ne anlama gelir, boşa gayret etmek, boşa çabalamak olarak tasvir edilir.

Bazı rüya alimlerine göre: Rüya sahibi eğer iş ortamındaysa; rüyayı gören kişinin çevresinde kendisini istemeyen, yükselmesini istemeyen, kazanç elde etmesini engellemek isteyen kişilerin olduğu ve bu kişilerin etkisiyle rüyayı gören kişinin şansının da kazancının da azaldığı olarak tabir edilir.

Rüyada dolu akvaryumun ansızın boşaldığını, balıkların yok olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin dünya aleminin zevklerine, mutluluğuna kendisini çok kaptırdığını, öbür dünyayı hiç düşünmeden hareket ettiğini, gözünün dünya malına ve parsına doymadığını rivayet eder.

Rüya sahibinin bu varlık ve bolluktan uyanıp, kendisini düzeltmesi gerektiği ve bu rüyadan uyanması gerektiğinin habercisidir.
Rüyada Akvaryumdaki Balığı Yemek

Rüyada akvaryumdaki balığı yemek, sağlıkla ilgili haberci bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin sağlığına dikkat etmesi gerekir ve kontrollerini düzenli olarak yapması gerekmektedir.

Rüya sahibinin eğer dikkat etmezse, yakın zamanda sağlığını kaybedeceğini bu nedenle de yemesine içmesine dikkat etmesi gerektiğini ve kendisini fazla yormaması gerektiğini işaret etmektedir.

Rüyada akvaryum içindeki balıkları ölü görmek rüya sahibi o balıkları yiyor ise rüyayı gören kişinin dermanı olmayan bir derde tutulacağını işaret eder. Bu dert gerek sağlık gerekse maddi anlamda ya da iş ile ilgili bir konu olabilir.

Bazı rüya alimlerine göre rüyada akvaryumdaki balığı yemek, rüyayı gören kişinin başkasının hakkını yiyerek, haksız kazanç elde edeceğine ve bu nedenle de bir musibet ile karşılaşıp zor günler yaşayacağına  işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada süs balığı görmek, gösterişli bir hayata imrenen kişileri temsil edeceğine yorulur. Rüya sahibi, dünya malına kendini adayan, sürekli gösteriş yapan ve bundan dolayı çevresi tarafından sevilmeyen tabiri yerindeyse görgüsüz olarak adlandırılan biridir. Rüya sahibinin işlerini baştan savma yaptığına ve aynı zamanda bu kişinin boş hayaller peşinde koştuğu şeklinde rivayet edilir. Kişinin paraya çok önem verdiğine, bu nedenle duygularının zayıf olduğuna delalet eder.

İslam alimlerine göre, kişinin dünya malına çok önem verdiği, ahiret hayatına uygun yaşamadığı ve günaha yatkın birisi olduğu şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Yakalamak

Kişi denizde süs balığı yakalıyorsa, iş hayatında büyük paralar kaldıracağı, yeni fırsatlar elde edeceği anlamına gelir. Bu rüya bekar kişiler için, zengin olan biriyle tanışıp, evlilik yolunda adım atacağına tabir edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin sahip olacağı değerli ziynet eşyalarına işarettir. Rüyada çok sayıda tutulan süs balığı, kişinin her açıdan şansının açılacağına, kısmetinin artacağına ve kısa zamanda zengin bir yaşam sürmeye başlayacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Yemek

Rüyasında süs balığını yediğini gören kimse, gelecek olan hayırlı bir kısmete, elde edeceği yüklü paralara işaret edilir. Oldukça hayırlı olan bu rüya, kişinin geleceğinin parlak olduğuna yorulur. Rahat bir hayat yaşayan rüya sahibi, her açıdan çok şansı biri olacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Süs Balığı Görmek

Rüyasında ölü süs balığı gören rüya sahibinin, üzüntü duyacağı olaylar yaşayacağına, kişinin olaylar sonucu hayatının kötüye gideceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryumda Süs Balığı Görmek

Rüyada akvaryumda süs balığı gören kişinin, kendisine dikkat etmezse sağlığının kötü yönde ilerleyeceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turuncu Süs Balığı Görmek

Rüyada turuncu süs balığı görmek, hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin dertlerinin son bulacağına, mutlu bir hayat süreceğine, hanesinde bolluk ve bereketin artacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Canlı Süs Balığı Görmek

Rüyasında canlı süs balığı gören rüya sahibinin, kariyerinin çok iyi gideceğine, dünyada adını duyurmuş bir şirkette üst makamlara geleceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Süs Balığı Görmek

Rüyasında büyük süs balığı gören rüya sahibinin, evleneceği kişinin zengin birisi olacağına, kişinin ona ayak uyduramayacağına ve ayrılacaklarına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Kızartmak

Rüyasında süs balığını kızarttığını görmek, yaşlandığı zaman cinsel problemler yaşayacağına, fakat bunu sorun etmeyeceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Satın Almak

Rüyasında süs balığı satın aldığını gören rüya sahibinin, evliyse mutlu mesut yaşayacağına, evli değilse kısmetinin açılacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Sürü Süs Balığı Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında bir sürü süs balığı gören rüya sahibinin, hayatının mutlu ve huzurlu giderken kötü bir haberle yıkılacağına, zorlu bir dönem atlatacağına, bu dönem içerisinde para sıkıntısının çok fazla olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süs balığı görmek, rüyasında süs balığı gören rüya sahibinin, çok şanslı birisi olduğuna fakat kişinin boş işlerle uğraştığına, kendini geliştirmek adına hiç bir şey yapmadığı demektir. Oturduğu yerden para kazanılmayacağını bildiği halde, kafasına estiğini yapan etrafındakilere ve kendine yararı olmayan bir kişilik olacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balığı görmek, ortaklık, ticaret ve itibara yorulur. Rüya sahibinin hayatında ciddi değişimler yapacağının habercisidir. Rüyada akşam görmenin tabiri, farklı mesleklerden kişilerle yapılacak olan ortaklık sayesinde ticari alanda ciddi bir itibarın sağlanacağına delalet eder.

Rüyada akvaryum görmenin yorumu, birden fazladır. Rüyada akvaryum balıklarının sayısı fazla ise rüya sahibinin kısmetinin açık olacağı şeklinde yorumlanır. Eğer akvaryum dolusu balık gördüyse şansının açılacağına yorumlanır. Balık sayısı az ise kişinin beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balıklarına Yem Vermek

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek, rüya sahibinin iş hayatındaki başarılarına işarettir. İş yaşamında kişinin yatırım yaparak kazancını artıracağına delalet eder. Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek, hayırlı işlere yorulmaktadır. Kişinin hanesinde huzurun artacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryumda Ölmüş Balık Görmek

Rüya sahibinin yaşayacağı bazı tatsız olaylar sonrasında büyük bir üzüntü çekeceğine işarettir. Rüyada akvaryumda ölmüş balık görmek, kişinin işlerini büyüteceğine, huzurlu ve güzel günlerin kendisin beklediğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balığı görmek, iş hayatında yaşayacağı yeni atılımların olacağı demektir. Kişinin farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Akvaryum Görmek

Rüyada boş akvaryum görmek, rüya sahibinin emeklerinin boşa çıkacağına alamettir. Bunun sebebi ise rüya sahibinin çevresindeki bazı kişilerden kaynaklanır. Rüyada boş akvaryum görmek, hayallere ulaşmaya yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryumdaki Balığı Yemek

Rüyada akvaryumdaki balığı yediğini görmek, rüya sahibinin sağlığına dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Eğer yenilen balık ölü ise kişinin beklenmedik anda hasta olacağına işaret eder. Ancak kimi rüya tabirlerine göre de kişinin sağlığına kavuşacağı ve huzurlu bir yaşama kavuşacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Akvaryum Balığı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah akvaryum balığı görmesi, kişinin mal varlığının eksileceğine işaret eder. Rüya sahibinin hayırlı işler peşinde koşacağı anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balığı Tuttuğunu Görmek

Kişinin rüyasında akvaryum balığı tuttuğunu görmesi, rüya sahibinin kişiye maddi destek geleceğine rivayet eder. Kişinin ailesiyle mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balığı Aldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin rakiplerin oyununa geleceğine alamet eder. Rüya sahibinin yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Akvaryum Balığı Görmek

Rüyada beyaz akvaryum balığı görmek, kişinin sıkıntılarının son bulacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin çevresindeki kimse yüzünden yanlıştan döneceği demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen balık mal, mülk ve kısmet demektir. Rüyada akvaryum balığı görmek yine kısmet ve para olarak tebir edilir.

Yine rüyada akvaryum balığı görmek fakirlikten zenginliğe, korkudan emin olmaya, şiddet halinden selamete ve hayırlı bir mülke delâlet eder.

Ayrıca rüyada akvaryum balığı görmek, bekâr ve evlenmeyi murad eden biri için hayra alâmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balığı yakalamak

Deniz, nehir veyahut derede akvaryum balığı yakalamak ele geçecek paraya işaret eder.

Yine rüyada akvaryum balığını tutmak yada kişinin rüsında akvaryum balığını tutması, bahtın açıklığına, nimete, rızka ve geçimin kolaylığına delâlet eder.

Rüyada akvaryum balığı yakalamak ümit etmediğiniz bir yerden gelecek para ve menfaata delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balığı yemek

Rüyada akvaryum balığı yemek, rızka, menfaata, iyi bir kısmete ve mirasa delâlet eder.

Rüyada çeşit çeşit akvaryum balığını tuttuğunu yada yakalığını görmek, rızka ve menfaata delâlet
eder. Yine akvaryum balığı, uzun bir ömre ve geniş bir rızka işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süs balığı görmek, rüyayı gören kişinin, çok şanslı biri olduğuna ancak bu şansı gerektiği gibi kullanmadığına, kalkıp bazı işlere girip adım atması, belli yolları ve aşamaları geçmesi gerekirken oturup beklediğine ve bekleyerek “armut piş ağzıma düş” mantığı ile hareket ettiğine ve bu bakış açısının kendisine hiçbir yarar getirmeyeceğine tabir edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına ve ömrünün sonuna kadar refah içinde yaşayacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Yemek

Rüyayı gören kişinin, çok hayırlı, güzel ve bol kazanç getirecek bir işe gireceğine, bu işte çok iyi bir konuma gelip çok büyük başarılar kazanacağına ve bu sayede adından söz ettirip büyük maddi zenginliğe sahip olacağına işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Almak

İş hayatında büyük atılımlar gerçekleştirerek yüksek mevkilere geleceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine ve çok başarılı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine alamet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Öldürmek

Hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük başarılar elde ederek çok iyi yerlere geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, insanlar arasında parmakla gösterilecek kadar saygın kişilik olarak hayatını devam ettireceğine ve her zaman refah içinde yaşayarak çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığının Öldüğünü Görmek

Rüya sahibinin, iş hayatında çok büyük hatalar yapacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine ancak ısrarla ve büyük bir sabırla çalışmaya devam ederek bu durumu tersine çevirerek eskisinden daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balığı Görmek
Rüyada akvaryum balığı görmek, iş hayatınızda yaşayacağınız yeni atılımların olacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda gördüğünüz akvaryum balıklarının sayısı fazla ise elde edeceğiniz kısmetlerin artması ve aynı zamanda da talihinizin çok açık olacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında canlı balık dolu bir akvaryum görmesi, şansının açılacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balıklarına Yem Vermek

Genel olarak kişinin iş hayatı ile ilgili yaşayacağı başarılara tabir edilir. Rüyasında balıklara yem verdiğini gören kişinin, işinde yatırım yaparak kazancını daha yüksek rakamlara çıkaracağına delalettir. Bazen akvaryumda yüzen balıklar, rüya sahibinin kazanacağı zenginliğe ve itibara, bazen de kazanılan paranın yapılan yanlış seçimler nedeni ile çabuk kaybedileceğine yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryumda Ölmüş Balık Görmek
 
Rüyasında akvaryumda ölmüş balık olduğunu gören kişi, başına gelecek tatsız bir olay nedeni ile üzüntü yaşayacak anlamına gelir. Akvaryumda birden çok ölü balık görülmesi yaklaşan kötü bir gelişmenin habercisidir. Ölmüş balıklar aynı zamanda kötü şans olarak da yorumlanırlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Akvaryum Görmek

Rüyada boş akvaryum görmeniz, çalışma hayatınızdaki emeklerinizin ve gayretlerinizin boşa çıkacağı anlamına gelir. Çalışmalarınızın karşılığını almanızı engelleyen kişilerin varlığına, amirlerinizin çalışmalarınızı görmezden geldiğine, sizi çekemediğine ve uzun bir süre bulunduğunuz pozisyonunuz ile ilgili beklediğiniz terfiyi alamayacağınıza yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryumdaki Balığı Yemek

Rüyada akvaryumdaki balıkları yediğini gören kişi, sağlığına dikkat etmelidir. Bu rüyanın uyarıcı bir yanı vardır ve kişinin içinde bulunduğu süreçte kendisine ihtimam göstermesi gerektiğine işaret eder. Akvaryumdaki balıklar ölü ise ve kişi o balıkları yiyorsa, sıhhatle ilgili beklenmedik bir hastalık hasıl olur. Farklı bir yoruma göre de kişinin hastalıklarından kurtulup sağlıklı ve huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum içindeki balıkları ölü görmek rüya sahibi o balıkları yiyor ise rüyayı gören kişinin dermanı olmayan bir derde tutulacağını işaret eder. Bu dert gerek sağlık gerekse maddi anlamda ya da iş ile ilgili bir konu olabilir.

Bazı rüya alimlerine göre rüyada akvaryumdaki balığı yemek, rüyayı gören kişinin başkasının hakkını yiyerek, haksız kazanç elde edeceğine ve bu nedenle de bir musibet ile karşılaşıp zor günler yaşayacağına  işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryumdaki balığı yemek, sağlıkla ilgili haberci bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin sağlığına dikkat etmesi gerekir ve kontrollerini düzenli olarak yapması gerekmektedir.

Rüya sahibinin eğer dikkat etmezse, yakın zamanda sağlığını kaybedeceğini bu nedenle de yemesine içmesine dikkat etmesi gerektiğini ve kendisini fazla yormaması gerektiğini işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolu akvaryumun ansızın boşaldığını, balıkların yok olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin dünya aleminin zevklerine, mutluluğuna kendisini çok kaptırdığını, öbür dünyayı hiç düşünmeden hareket ettiğini, gözünün dünya malına ve parsına doymadığını rivayet eder.

Rüya sahibinin bu varlık ve bolluktan uyanıp, kendisini düzeltmesi gerektiği ve bu rüyadan uyanması gerektiğinin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boş akvaryum görmek ne anlama gelir, boşa gayret etmek, boşa çabalamak olarak tasvir edilir.

Bazı rüya alimlerine göre: Rüya sahibi eğer iş ortamındaysa; rüyayı gören kişinin çevresinde kendisini istemeyen, yükselmesini istemeyen, kazanç elde etmesini engellemek isteyen kişilerin olduğu ve bu kişilerin etkisiyle rüyayı gören kişinin şansının da kazancının da azaldığı olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Akvaryum Görmek

Rüyada boş akvaryum görmek, rüya sahibinin yaşamında bir şeylerin olması için çok emek verdiğini, çok çalıştığını fakat bunca çalışma ve emeğin karşılığını alamadığının ya da alamayacağının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balıklarını kendisi öldürdüğünü görmek kişinin gerçek hayatta eline birçok fırsat geçtiğini, elinde güç olduğunu fakat, rüya sahibinin bu fırsatları ve gücü gerektiği gibi değerlendiremediğini ve bu nedenle de çok pişmanlık yaşadığını, vicdan azabı çektiğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryumda ölmüş balık görmek, rüya sahibinin başına hoş olmayan, tatsız bir olay geleceğinin habercisidir.

Rüyayı gören kişinin üzüleceği ve kötü bir olay yaşayacağına ya da kötü bir haber alacağına işaret eder. Kişinin kazancının düşeceği, kısmetinin kapanacağı, yanlış ve doğru yolda olmayan insanların çevresine gireceğini ve bu nedenle de belalar yaşayacağının habercisidir. Rüyada ölmüş balık görmek aynı zamanda kötü şans olarak da yorumlanırlar.

Rüya sahibinin yolunda giden işlerinin aniden aksayacağını, olacak bir işinin ansızın olmadığını yani neye niyetlense o niyetlendiği şeyi elde edemediğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balıklarına yem verildiğinde balıkların öldüğünü görmek gören kimsenin gerçek hayatta iyi kalpli bir insanın kalbini kırdığını işaret eder. Rüyayı gören kişinin yakın çevresinde olan ve kendisinin de farkında olmadan kırdığı bu insanın ahını aldığını işaret eder.

Bazen de elde edilecek gelirin, ganimetin yanlış zamanda ve yanlış insanlarla kullanılması nedeniyle, çabuk sürede kaybedildiğinin ve bereketinin kaçacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

    Ayrıca bkz: Rüyada Balık ve Çeşitleri Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek ne demek gören kişi evli ise ve rüyasında akvaryum içindeki balıklara yem verdiğini gördüyse, rüya sahibinin evlatlarından hayır göreceğini, yaşlandığı zaman evlatlarının rüya sahibini çok mutlu ederek razı edeceğini ve hayırlı dualar alacağını rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek, rüya sahibinin gerçek yaşamında başarılara imza atacağına, çevresi tarafından sevilen, sayılan ve takdir gören bir konuma geleceğine tabir edilir.

Rüyayı gören kişi eğer iş yeri sahibi ise iş yerini büyüteceğinin, emrinde çalışan işçileri olacağının ve bu işçi sayısının zamanla artacağının, kazancının kat kat fazlasını kazanacağının göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum içinde ölü balık görmek akvaryum içindeki balıklar ölü ise, rüya sahibinin yakın zamanda bir musibet yaşayacağını, hayatına aldığı yeni bir insandan tez zamanda bir kötülük göreceğini ve işlerinin de şansının da kapanacağını, kazancının bereketini kaybedeceğini işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum içinde büyük balık görmek rüyada balıkların büyük olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin aniden ve hiç beklemediği bir anda güzel ve hayırlı bir teklif alacağını, bu teklif ile kısmetinin de yolunun da açılacağını ve hayırlı paralar kazanarak maddi anlamda büyük gelirler elde edeceğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çok fazla sayıda akvaryum balığı görmek eğer rüyada görülen akvaryum içindeki balıkların sayısı miktar olarak fazla ise, rüyayı gören kişinin kısmetinin açık olduğunu, bolluk bereket içinde olduğunu; bekar ise kısmetinin açılarak, kendisine gelen insanların sayısının artacağını; işsiz ise yakın zamanda iş bularak hayırlı, helal ve bereketli bir iş bulacağını rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balığı görmek, yaşanacak farklılıkların habercisidir. Rüyayı gören kişinin farklı ve alışık olmadığı ortamlara gireceğine, farklı insanlarla tanışacağına; bu ortamın rüya sahibine çok çekici geleceğine, bu ortamlarda tanıştığı yeni insanlarla yeni ortaklıklar kuracağına ve bu yeni ortaklığın da kendisine hayırlı geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKVARYUMDA BALIK GÖRMEK

Rüyada akvaryum görmek pek hayra yorumlanmaz. Rüyayı gören kişinin hayal kırıklığına uğrayacağına, yakın zamanda üzüntü yaşayacağına, sevdikleri tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret edilmektedir. Kısaca akvaryum sıkıntı ve üzüntü sembolüdür.

Rüyada akvaryumda balık görmek ise hayırlıdır. Kişinin evlilik ve iş hayatında güzel şeylerin olacağına işaret edilir. İş hayatında ise her zamankinden daha çok kazanacağı anlamına gelir. Bazı yorumlarda da iş hayatında ortaklığa, iş yerinin genişlemesi ile beraber çok kişiye iş kapısı açılacağına işaret edilmektedir.

Rüyada evde balık görmek, ev hanesinden birinin yakın zamanda bir kısmet ya da şans denk geleceğine işaret edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SÜS BALIĞI GÖRMEK

Rüyada renkli balık görmek, kişinin çok şanslı biri olduğu anlamında fakat bu şansı boş işlerle değerlendirdiği ve kendisini geliştirmek için hiçbir şey yapmadığına işaret edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Görmek

Rüyada süs balığı görmek, rüyayı gören kişinin, çok şanslı biri olduğuna ancak bu şansı gerektiği gibi kullanmadığına, kalkıp bazı işlere girip adım atması, belli yolları ve aşamaları geçmesi gerekirken oturup beklediğine ve bekleyerek “armut piş ağzıma düş” mantığı ile hareket ettiğine ve bu bakış açısının kendisine hiçbir yarar getirmeyeceğine tabir edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına ve ömrünün sonuna kadar refah içinde yaşayacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Görmek
Rüyada süs balığı görmek: kısmetlere işaret eder. Bu rüyayı gören kimseler bekarsa hayalini kurduğu birisiyle karşılaşır hayatlarını birleştirirler. Eğer evli bir kimse ise dünya tatlısı hayırlı sağlıklı bir evlada sahip olur. Rüyada süs balığı gören ya da yakalayan kişi hayatının en büyük fırsatıyla karşılaşır. Rüyada süs balık yemek, maddi konularda ferahlamaya, sıkıntıdan kurtulmaya ve kişinin başına gelecek sevindirici havadislere yorumlanır. Rüyada süs balığı görmek, bazen de temiz kalpli dürüst açık sözlü insanlarla aynı ortamda bulunmaya tatil amaçlı kısa süreli seyahatlere çıkmaya Allah katında kulluk vazifelerini yerine getirerek Mevlanın mümin kulları arasına girebilmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami rüya alimlerine göre rüyada süs balığı görmek: balık sembolleriyle aynı yorumu içeren süs balığı genel olarak kısmeti, şansı, helal yollarla kazanılmış olan malı ifade etsede balığın şekli büyüklüğü  rengi de bir çok anlamı biçinlendirmektedir. Örneğin büyük balık yüklü miktarda paraya yorumlanır ken görülen renkli küçük balıklar hayatınızda zaman zaman yaşayacağınız küçük sevindirici olaylara işaret eder.

Ünlü rüya alimlerimize göre rüyada süs balığı görmek: İmamı nablusi şöyle diyor, rüyada balık yada süs balığı görmek, halk arasında sevilen sayılan kişi olacağınıza ve rızkınızı artacağına aynı zamanda malınızın ve mülkünüzün artacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Yemek
Rüyada süs balığı yediğini görmek: rüya sahibinin bir çok başarılı işlere imza atarak kendisini iş konusunda her anlamda geliştireceğine, kısa zamanda makam yönünden yükselerek hayalini kurduğu mevkiye ulaşacağına işaret ederken bu rüya kişinin aynı zamanda kısmet kapılarının açılarak yakın zamanda hayırlı bir evliliğe doğru adım atacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Almak

Rüyada süs balığı aldığını görmek: kişinin aklı ve mantığı sayesinde kısa zaman da parlayarak zorlu bir çok işin üstesinden geleceğine, devlet makamında yer alıp insanlara faydalı bir çok işte vesile olacağına, eline geçecek olan bir miktar parayla maddi sıkıntılarına çözüm bularak rahata ereceğine işaret eder. Rüyada balık almak, başka bir değişle hanenizde mutluluğun, huzurun, sağlığın bir ömür sürüp hayatınızın her köşesinin doluyor dolu geçeceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Satmak
Rüyada süs balığı sattığını görmek: kazançlı yatırımlar yapmaya, elinizdeki malınızın kıymetini bilmeye, hanenize helal lokma götürüp haramdan ve kötülüklerden uzak durmaya yorumlanır. Rüyasında süs balığı satan kimse insanların malına gözü dikmeyen, ekmeğinin peşinde koşan, yatırımlarını ileriye dönük olacak şekilde yapan akıllıca, dürüst kimselerdir. Rüya alimlerimiz bu rüyalar hakkında genel olarak rızk peşinde koşma, helal yollarla kazanç elde etme,aile içinde huzurun hiç bozulmaması şeklinde gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Öldürmek
Rüyada süs balığı öldürdüğünü görmek: balık rüyalarının tersine kötülüğe ve şerre işaret eden bu rüya kişinin huzurunun kaçarak her konuda başarısız ve mutsuz olacağına, eline geçecek olan fırsatları değerlendiremeyerek maddi kayıplar vereceğine, ailesiyle sürekli tartışma halinde olup kısa zaman da ayrılıkların yaşanmasına vesile olacağına yorumlanır.  Bu rüya aynı zamanda sevdiğinizi bir kimseyi kaybederek hane içinde ölümün meydana geleceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Süs Balığı Görmek
Rüyada ölmüş süs balığı görmek: evlilik yıldızınızın bağlı olduğu ve bekar bir kişi iseniz evlenemeyeceğine evli olan kişi ise rüyasında ölü süs balığı görmesi tüm kısmetlerinin kapanacağına ve işlerinde maddi zararlar yaşayacağına yorumlanır. Rüyada ölü süs balığı görmek, kısmetsizlik olarak bilinir ve rüya sahibinin maddi ve manevi zararlar yaşayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Süs Balığı Görmek
Rüyada yavru süs balığı görmek: hakkınız olan bir malın ailenizle adaletli bir şekilde paylaşacağınız uzak bir yerden gelen kısmete yorumlanır. Rüyada küçük yavru süs balığı görmek, maddi kısmetlerinizin az az ve parça parça geleceğine yaptığınız işlerde büyük kar sağlayarak elde ettiğiniz tüm kazançlarınızı yatırımlı işlerde kullanacağınıza tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Süs Balığı Görmek
Rüyada mavi süs balığı görmek: farklı şekillerde tabir edilen mavi süs balığı kişinin kısmetine, hanesinde yaşayacağı huzura ve bolluğa yorumlanır ken bazen de olumsuzluklara kötü gidişe kişinin yaşayacağı talihsiz ve tatsız olaylara yorumlanır. Rüyasında mavi süs balığı gören kimse yakın zamanda sevdiği kişiyle dünya evine girer, iş hayatında yaşadığı tatsız olaylar son bulur, kalplerini kırdığı bir çok kişinin gönlünü alarak hatasını telafi ettirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Görmek
Rüyada akvaryum görmek: rüya sahibinin kendisinin ve ailesinin bir ömür zengin muhabbetli ve bereketli ömür yaşayacağına tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder. Rüyada akvaryumda süs balığı görmek, zenginlik ve ihtişamdan ömür boyu rahatlık ve esenlik ile yaşanacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turuncu Süs Balığı Görmek
Rüyada turuncu süs balığı görmek: hemen hemen aynı sembolleri ifade eden süs balıkları rengine görebildim de farklı şekilde ifade edilir. Örneğin rüyada görülen kırmızıya balık aşkı, mavi balık bol kazanca işaret gösterirken turuncu süs balığı ise hastalıklardan kurtulmaya, iş hayatınızda yükselmeye, sağlıklı mutlu sürecek olan hayata yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Süs Balığı Görmek

Rüyada kırmızı süs balığı görmek: hayırlı kısmete, gelecek olan misafire, iş hayatında mevki yönünden yükselmeye, hayatı boyunca maddi ve manevi anlamda çekmeyerek refaha huzura ermeye işarettir. Bazende rüyada kırmızı balık beslediğini görmek, sıkıntı çekerek hasret duyduğu toplu kazanca, zamanla ulaştığı mevkiye, yenilgiden sonra ulaştığı toplu mala, mağlubiyetten sonra hasret duyduğu beceriye, uğraş vererek hak ettiği toplu kazanca şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balık Görmek

Rüyada balık görmek: bir çok şekilde yorumlanır ve genel manası ise hayırlı bir kısmet, hayırlı bir haber ve hayırlı bir işe tabir edilir. Bekar bir kimsenin rüyasında balık görmesi hayırlı bir kısmet ile tez bir vakit içerinde evleneceğine yorumlanır. Rüyada evli birinin rüyada balık görmesi hayırlı bir haber alacağı ve erkek bir evladının olacağına tabir edilir. Bazı rüya yorumlarında ise rüyada balık görmek, işlerinizde gösterdiğiniz başarının ve uğraşınızın meyvesini toplayacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Görmenin Psikolojik Anlamı
Rüyada süs balığı görmenin birden fazla şekilde farklı yorumları vardır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren süs balığı rüyasını sizler için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik. Süs balığı sembolü içeren  tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryumda Balık Görmek

 Rüyada akvaryumda balık görmek de berekete, kazanca ve mala işaret eder. Akvaryumda görülen balığın kazanç elde etme konusundaki farklı, yeni yerlerden olmasıdır. Yani kişi kendi mevcut işinden kazanç elde etmez. Yeni fikirleriyle kazancını yükseltir. Rüyada akvaryumda balık gören kimsenin, ilk defa iş yapmasına yorumlanır. Kişi ne iş yaparsa yapsın, bunu alnının akıyla başaracaktır. Rüyada akvaryum içerisinde birden fazla balık görmek, sorumluluğun habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akvaryumda görülen balıkların ren renk olması, o kişi için huzurun başlangıç zamanı olarak değerlendirilmiştir. Rüya tabircileri, rüya içerisinde akvaryum ve balığı bir arada görmenin, maksadın ulaşacağı noktaya rivayet edilir. Rüyasında akvaryum içerisinde balık gören kişinin hakikat penceresi geniş olur. Manevi manada güçlü hale gelecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süs balığı görmek; bahtın açılması ve talihin dönmesi anlamına gelir. Rüya sahibi şu günlerde kendini çok şanslı hissedebilir ve her girişiminde mutlu sonuçlar elde edebilir. Ancak bu şansınızı doğru zamanda doğru yerlerde kullanmaya özen göstermeli ve kararlarınızı mantık süzgecinden geçirerek almalısınız. Yoksa sizlerin fırsat sandığınız şeyler aslında tam tersi ileride pişmanlıklara neden olabilir.

Bazı alimlere göre, rüyada süs balıkları görmek ileriye dönük proje ve planlar içerisinde olmak manasını taşır. Aşmanız gereken engellerin ne kadar farkında olursanız ve ileride sizi bekleyen tehlikeleri ne kadar iyi sezerseniz, bahtınız da o kadar açık olacak. Bazı fırsatların ise kapınıza kadar gelmesini beklememeli ve kendiniz de bir şeylerin peşinden koşmalısınız.
Rüyada süs balığı öldürmek

Sanılanın aksine, pozitif manalara gelen bir rüyadır. Kendi emekleriniz ve azminiz ile bir yerlere geleceksiniz ve kimse sizlerin ayağını kaydıramayacak. İleride saygınlığınız artacak ve herkes tarafından örnek gösterilen bir konuma erişeceksiniz. Umut ettikleriniz er ya da geç gerçek olacak.

Rüyada ölü süs balığı görmek ise, tembellik yapmadığınız takdirde başarı ve mutluluğa erişeceğinize yorumlanır. Ancak tüm bu istekleriniz için çok fazla çaba göstermeli ve her şeyi ayağınıza beklememelisiniz. Rüyada süs balığının öldüğünü görmek, ayrıca hane içerisinde küslerin barışması ve borçların kapanması anlamına gelir.
Rüyada süs balığı almak

Eğitim ya da iş hayatına yönelik yorumlandığında, başarı ve ilerleme anlamına gelir. Maddi yönden de bereketli bir döneme giriyorsanız. Kazancınız ilerleyen zamanlarda hızlı bir şekilde artabilir ve mal varlığınıza da yenileri eklenebilir. Rüyada süs balığı satın almak, aynı zamanda zenginliğin habercisidir. Hayatınızda hızlı bir değişim söz konusu olabilir. Varlıklı bir insanla izdivaç kurabilirsiniz.
Rüyada süs balığı yemek

Manevi yönden iç huzurunuzu etkileyen kötü unsurlardan kurtulacaksınız. Size engel olmak isteyen kişiler emellerine erişemeyecekler. Bekarsanız, talihiniz ayağınıza kadar gelecek ve ileride sizler de mutlu bir yuvaya sahip olacaksınız. Çalışan kişiler ise aşırı hırs yapmaktan sakınmalılar.
Rüyada süs balığı beslemek

Kendi alanında başarılı, şan ve şöhret sahibi insanlar ile tanışabilir ve bu kişilerden yeni bir çevre edinebilirsiniz. Faydanızın dokunduğu insanlar gelecek günlerde sizlere vefa borçlarını ödeyecekler ve dostlarınızın büyük yardımlarını göreceksiniz.
Rüyada süs balığı tutmak

Bazı yetenek veya becerileriniz artık değer kazanabilir ve bu sayede yeni bir kazanç kapısı aralayabilirsiniz. Küçük mutluluklara şahit olacak ve müjdeli haberler alacaksınız. Hayatınızdaki küçük değişimler sizlere mutluluk verecek.
Rüyada turuncu süs balığı görmek

Çok hayırlı bir kısmet karşınıza çıkacak ve onunla tutku dolu bir aşk yaşamaya başlayacaksınız. Evliyseniz, eşinizle aranızdaki sevgi bağları güçlenecek ve aşkınız yeniden alevlenecek.
İslami Yorumu

Rüya tabiri yapanlara göre, rüyada süs balığı görmek erken gelen başarı ve kısmet olarak değerlendirilir. Zorlu günlerin ardından refaha erişecek ve isteklerinizin bir kısmına kavuşacaksınız. Hayırlı bir kısmetiniz olabilir ve elinize de temiz para geçecek. Zenginliğin kapısını aralayabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda gördüğünüz balık ufak bir balıksa, tasa ve kedere işaret eder. Hoşunuza gitmeyecek bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bir başka rüya tabirine göre küçük balıklar gelirinizin daralacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKVARYUM BALIĞI GÖRMEK

iş hayatınızda yaşayacağınız yeni atılımların olacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalet eder. Rüyanızda gördüğünüz akvaryum balıklarının sayısı fazla ise elde edeceğiniz kısmetlerin artması ve aynı zamanda da talihinizin çok açık olacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında canlı balık dolu bir akvaryum görmesi, şansının açılacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süs balığı görmek; bahtın açılması ve talihin dönmesi anlamına gelir. Rüya sahibi şu günlerde kendini çok şanslı hissedebilir ve her girişiminde mutlu sonuçlar elde edebilir. Ancak bu şansınızı doğru zamanda doğru yerlerde kullanmaya özen göstermeli ve kararlarınızı mantık süzgecinden geçirerek almalısınız. Yoksa sizlerin fırsat sandığınız şeyler aslında tam tersi ileride pişmanlıklara neden olabilir.

Bazı alimlere göre, rüyada süs balıkları görmek ileriye dönük proje ve planlar içerisinde olmak manasını taşır. Aşmanız gereken engellerin ne kadar farkında olursanız ve ileride sizi bekleyen tehlikeleri ne kadar iyi sezerseniz, bahtınız da o kadar açık olacak. Bazı fırsatların ise kapınıza kadar gelmesini beklememeli ve kendiniz de bir şeylerin peşinden koşmalısınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süs balığı öldürmek

Sanılanın aksine, pozitif manalara gelen bir rüyadır. Kendi emekleriniz ve azminiz ile bir yerlere geleceksiniz ve kimse sizlerin ayağını kaydıramayacak. İleride saygınlığınız artacak ve herkes tarafından örnek gösterilen bir konuma erişeceksiniz. Umut ettikleriniz er ya da geç gerçek olacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü süs balığı görmek ise, tembellik yapmadığınız takdirde başarı ve mutluluğa erişeceğinize yorumlanır. Ancak tüm bu istekleriniz için çok fazla çaba göstermeli ve her şeyi ayağınıza beklememelisiniz. Rüyada süs balığının öldüğünü görmek, ayrıca hane içerisinde küslerin barışması ve borçların kapanması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süs balığı almak

Eğitim ya da iş hayatına yönelik yorumlandığında, başarı ve ilerleme anlamına gelir. Maddi yönden de bereketli bir döneme giriyorsanız. Kazancınız ilerleyen zamanlarda hızlı bir şekilde artabilir ve mal varlığınıza da yenileri eklenebilir. Rüyada süs balığı satın almak, aynı zamanda zenginliğin habercisidir. Hayatınızda hızlı bir değişim söz konusu olabilir. Varlıklı bir insanla izdivaç kurabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süs balığı yemek

Manevi yönden iç huzurunuzu etkileyen kötü unsurlardan kurtulacaksınız. Size engel olmak isteyen kişiler emellerine erişemeyecekler. Bekarsanız, talihiniz ayağınıza kadar gelecek ve ileride sizler de mutlu bir yuvaya sahip olacaksınız. Çalışan kişiler ise aşırı hırs yapmaktan sakınmalılar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Yemek
Rüyada süs balığı yemek, güzel günlerin çok yakında olduğuna işarettir. Bir süredir sıkıntıda olan kişi kendini mutlu etmek için bazı eğlenceli etkinliklere katılacaktır. Bu etkinlikten büyük zevk alacaktır. Birçok rüya tabircisine göre ise rüyada süs balığı yemek, bu kimsenin dostlarıyla geçireceği hoş vakti ima eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Almak
Rüyada süs balığı almak, birçok yorumcu tarafından hayırlı bir rüya olarak görülür. Rüyasında süs balığı aldığını gören biri iş hayatında önemli bir mertebeye yükselir. Rüyada süs balığı satın almak, Buna bağlı olarak iş hayatındaki prestiji ve elde edeceği kazanç da artar. İnsanların rüyayı görene olan saygısı da aynı oranda artış gösterecektir. O kişi de kendini önemli hissedecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Görmek İslami Anlamı
rüyada süs balığı görmek, imam Nablusi (r.a) şu şekilde buyurmaktadır: “Her kim rüyasında süs balığı görürse hayırlı işler yaparak başarı ve saygınlık elde eder.” Dini anlamda yorumu ise; rüyada süs balığı görmek rüya sahibinin hayırlı işler yolunda ilerleyerek çevresinde kazanacağı takdir ve beğenidir. Rüyasında süs balığı gören kimse çevresinde çok sevilen biri haline gelir.
Rüyada ölü süs balığı görmek, Fakat hemen karamsarlığa düşüp hiçbir şey yapmadan sorunların çözüme kavuşmasını beklerse olumlu bir sonuç elde edemez. Rüyasında süs balığı gören biri uzun süredir dilediği evlada sonunda kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Öldürmek
Rüyada süs balığı öldürmek, karşı karşıya kalınacak bazı zorlukları ima eder. Ancak rüyayı görmüş olan kişi bu zorluklara karşı göğüs gerecektir. Ayrıca elinden geleni yaparak bunları aşacaktır. Göstereceği sabır sayesinde de ayakta kalma gücünü kendisinde bulacaktır. Rüyasında süs balığı öldürdüğünü gören biri kendisini zor günlerin beklediğini bilmelidir. Ancak bu zorluklar bir nevi sınav gibidir. Eğer bu kişi sabreder ve çabalarsa bu çıkmazları kolayca aşar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Görmek
Rüyada süs balığı görmek, daha çok yapılacak olan hayırlı bir evlilikle yorumlanır. Bu evlilik rüyayı gören kimse için doğru bir karar olacaktır. Bu iki insan birlikte mutluluğu yakalayacaktır. Rüyasında süs balığı gören birinin kısmeti açılır. Sonrasında da kendine uygun bir eş bulur. Birçok yorumcuya göre ise evlilikten ziyade hayırlı bir evladın doğacağı ima edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada “Süs Balığı” Görmek

Rüyada süs balığı görmek, daha çok iş hayatında elde edilecek başarılarla bağdaştırılır. Rüyasında süs balığı yediğini gören kimse, bol kazanç getirecek olan hayırlı bir işe girer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Görmek Diyanet
İslami rüya tabirlerine göre, boş işleri bırakıp daha faydalı işlere yönelmek ve uzmanlaşmaya yorumlanır. Artık kısa sürede hedefe ulaşmak sizin için önemli olabilir. Bazı şeyleri bir an önce kanıtlamanız ve başarmanız için daha çok çabalanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Süs Balığı Görmek
Çok öfkeli kızgın olduğunuz birine karşı öfkenin dinmesine yorumlanır. Asla affetmem dediğiniz birini de yeniden affedebilirsiniz. Size kendini affettirebilir, gelip özür dileyebilir. Çevrenizde her kim ile küs veya ayrıysanız yeniden barışabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Süs Balığı Görmek
Baskı ve otoritenin bitmesine, daha özgür olmaya yorumlanır. Bazı engeller yüzünden gerçekleşmeyen hayalleriniz sonunda gerçekleşir. Mahkemesi olanlar ya da maddi engeller sebebi ile bazı konularda geride kalan bekleyenlerin sonunda engelleri kalkar. Sizi kısıtlayan bir durum kalmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süs balığı görmenin bir çok manası vardır en iyi yönü ise büyük bir menfaat anlamı taşımasıdır. Bu rüyayı gören kimse kısa zamanda yüksek bir mevkiye gelerek çevresinde büyük bir saygınlık kazanır. Birçok yorumcuya göre rüyada süs balığı görmek üst üste kazanılacak başarılara delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turuncu Süs Balığı Görmek
Rüyada turuncu süs balığı görmek, birinin çıkacağı uzun bir yolculuğu temsil eder. Bu yolculuk daha çok bazı sorunları çözmek için yapılacaktır. Gidilen yerde çözülmesi gereken bazı sıkıntılar olduğunu ima eder. Ayrıca bu yolculuğun çok uzun olduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Beslemek
Geleceğe yönelik plan projeleriniz için yatırım yapacağınıza yorumlanır. İleriye dönük önemli planlarınızı hayata geçirmeye başlayabilirsiniz. Size maddi manevi destek sağlayan ve işlerinizi kolaylaştıran birileri olabilir. İş hayatında da önemli bir isimden yardım alınabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Yemek
Rüyada süs balığı yediğini görmek, kısmetin artmasına ve neşeli ortamlarda bulunmaya yorumlanır. Dostlarınız çoğalabilir ve sevdikleriniz ile çok eğleneceğiniz keyifli zaman geçireceğiniz hoş sohbetleriniz olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığının Öldüğünü Görmek
Rüyada süs balığı öldürmek, çok hayırlı bir rüyadır ve biten bir şeyin ardından daha iyisine kavuşmaya yorumlanır. Bir işten çıkanlar daha iyi bir işe geçerler. İlişkisi bitenler ise daha mutlu olacakları yeni bir ilişkiye başlayabilir. Her bitiş güzel bir başlangıcın habercisi olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Görmek
Rüyada süs balığı görmek, şaşalı bir hayata özenen kişileri temsil eder. Dünya malına çok fazla ehemmiyet verildiğinin, gösteriş yapıldığının ve bu nedenle kişinin sosyal hayatında çok sevilmediğinin de tabiridir. Rüyasında süs balığı gören kişilerin işleri yüzeysel olur ve geçici hevesler nedeni ile bir türlü düzen tutturamazlar. Boş hayaller peşinde koşulduğunun ve zamanın boşa harcandığının da temsili olan rüya, kişinin paraya çok önem verdiğini, bu nedenle duygusal açıdan zayıf, insani olarak da katı yürekli bir kimse olduğunu gösterir. Süs balığı İslami açıdan dünya hayatına çok önem verildiğinin, ahiret hayatına uygun yaşanılmadığının ve günaha yatkın olunduğunun tabiridir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Yakalamak
Kişi bir denizden süs balığı yakalıyor ise, iş konusunda çok büyük paralar elde edeceği yeni fırsatlarla karşılaşacak demektir. Bekar kişiler için gösterişli bir hayatı olan ve zengin biri ile tanışıp, evlilik kararı alınacağına tabir edilen rüya, altın gibi değerli ziynet eşyalarına da sahip olunacağının işaretidir. Çok sayıda süs balığı tutan kişi işyerlerinin sayısını artırır, kamuda çalışıyorsa terfi eder, kısmeti sürekli bir şekilde artar ve genç yaşta çok zengin bir hayat sürmeye başlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Yemek
Gelecek çok hayırlı bir kısmete, elde edilecek para ile büyük mallar ve gayrimenkuller alınacağına, kişinin sağlık ve sıhhatinin hiçbir zaman bozulmayacağına ve işlerinin de hayalindeki gibi gideceğine işaret eden hayırlı bir rüyadır. Süs balığı yiyen kişinin eşi de güzel olur ve çocuklarının geleceği parlak olur. Başarılı, maddi açıdan rahat bir hayatı simgeleyen rüya, kişinin tüm ömrünü rahatlık ve mutluluk içinde geçireceğini de tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Görmek Psikolojik Yorumu
Fiziksel özelliklerine çok düşkün olan ve güzellik konusuna çok fazla kafa yoran, gün içinde sürekli olarak dış görünüşü ile ilgilenip, daha güzel olmak için çabalayan kişilerin gördüğü rüyalar arasındadır. Tamamen kişinin kendi görünüşüne dair düşüncelerinin bilinçaltından dışarı vurumu ile ilgilidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süs balığı görmek, daha çok hayran kitlesine sahip olmak ve insanların ilgisini çekmek isteyen kişilerin bu amacına ulaşacağına yorumlanır. Sosyal çevrenizde ve mesleğinizde popüler hale gelebilirsiniz. Şan şöhret sahibi olabilir ve daha çok insana isminizi duyurabilirsiniz. Uzun zamandan beri kendi çalışmalarını insanlara ulaştırmaya çalışan kişiler bu hayallerini gerçekleştirebilirler. Başka insanların dikkatini çekecek ve merak uyandıracak çalışmalarınız olabilir. Sanat ile uğraşan kişilerin yetenekleri takdir görür. Aşılması zor sanılan engeller aşılır ve daha gösterişli bir hayata sahip olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balığı görmek, ailenizin de onay vereceği bir ortaklık yapma şeklinde yorumlanır. İş hayatında yeni bir ortaklık kurulabilir. Ailenizin sevineceği mutlu olacağı bir şey için imza atabilirsiniz. Önemli bir konuda anlaşmaya varılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Almak
Çok sevineceğiniz bir işe giriş yapmak, yeniliğe yorumlanır. Yeni bir mesleğe yönelebilir, işinizi değiştirebilirsiniz. Rüyada süs balığı satı aldığını görmek, yeni bir mal mülk sahibi olmak şeklinde de yorumlanır. Uzun zamandır bekleyen bir şeye sahip olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süs balığı beslemek

Kendi alanında başarılı, şan ve şöhret sahibi insanlar ile tanışabilir ve bu kişilerden yeni bir çevre edinebilirsiniz. Faydanızın dokunduğu insanlar gelecek günlerde sizlere vefa borçlarını ödeyecekler ve dostlarınızın büyük yardımlarını göreceksiniz.

Rüyada süs balığı tutmak
Bazı yetenek veya becerileriniz artık değer kazanabilir ve bu sayede yeni bir kazanç kapısı aralayabilirsiniz. Küçük mutluluklara şahit olacak ve müjdeli haberler alacaksınız. Hayatınızdaki küçük değişimler sizlere mutluluk verecek.
Rüyada turuncu süs balığı görmek
Çok hayırlı bir kısmet karşınıza çıkacak ve onunla tutku dolu bir aşk yaşamaya başlayacaksınız. Evliyseniz, eşinizle aranızdaki sevgi bağları güçlenecek ve aşkınız yeniden alevlenecek.
İslami Yorumu
Rüya tabiri yapanlara göre, rüyada süs balığı görmek erken gelen başarı ve kısmet olarak değerlendirilir. Zorlu günlerin ardından refaha erişecek ve isteklerinizin bir kısmına kavuşacaksınız. Hayırlı bir kısmetiniz olabilir ve elinize de temiz para geçecek. Zenginliğin kapısını aralayabilirsiniz.
Rüyada Süs Balığı Görmek
Rüyada süs balığı görmek anlamı, rüyayı gören bireyin, çok şanslı biri olduğuna ancak bu şansı gerektiği gibi kullanmadığına, kalkıp bazı işlere girip adım atması, belli yolları ve aşamaları geçmesi gerekirken oturup beklediğine ve bekleyerek “armut piş ağzıma düş” mantığı ile hareket ettiğine ve bu bakış açısının kendisine hiçbir yarar getirmeyeceğine tabir edilir. Aynı zamanda ve anda, rüya sahibinin, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına ve ömrünün sonuna kadar refah içinde yaşayacağına yorumlanır.
Rüyada Süs Balığı Yemek
Rüyayı gören bireyin, çok hayırlı, güzel ve bol kazanç getirecek bir işe gireceğine, bu işte çok iyi bir konuma gelip çok büyük başarılar kazanacağına ve bu sayede adından söz ettirip büyük maddi zenginliğe sahip olacağına işaret edilir.
Rüyada Süs Balığı Almak
İş hayatında büyük atılımlar gerçekleştirerek yüksek mevkilere geleceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine ve çok başarılı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine alamet edilir.
Rüyada Süs Balığı Öldürmek
Hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören bireyin, iş hayatında çok büyük başarılar elde ederek çok iyi yerlere geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, insanlar arasında parmakla gösterilecek kadar saygın kişilik olarak hayatını devam ettireceğine ve her zaman refah içinde yaşayarak çok rahat bir hayat süreceğine kılavuz eder.
Rüyada Süs Balığının Öldüğünü Görmek
Rüya sahibinin, iş hayatında çok büyük hatalar yapacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine ancak ısrarla ve büyük bir sabırla çalışmaya devam ederek bu durumu tersine çevirerek eskisinden daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.
Rüyada ölü süs balığı görmek rabbine layık bir kul olmaya ve hayatın anlam kazanmasına, hayırlı ve güzel bir hayata ve umutlarını kaybetmemeye delalet eder. Rüyada süs balığının hayatta kalması ise sorunların ve sıkıntıların azalmasına ve şansın açık olmasına, rabbine şükretmeye yorulur.

Rüyada Süs Balığı Yemek
Rüyayı gören kişinin, çok hayırlı, güzel ve bol kazanç getirecek bir işe gireceğine, bu işte çok iyi bir konuma gelip çok büyük başarılar kazanacağına ve bu sayede adından söz ettirip büyük maddi zenginliğe sahip olacağına işaret edilir.

Rüyada süs balığı görmek, kişinin bu rüyası, kendisini şanslı hissedip ailesinin desteğine güvenerek hiçbir şeyin değerini bilmediğine işaret eder. Bu rüyada kişinin hayatında büyük sıkıntılar çekeceğine hanesinden aldığı desteğinin kıymetini bilmeyerek doğru adımlarda bulunmadığına ve başına bir sürü dertler alacağına delalet eder. Bu rüya aynı zamanda çok çalışıp önemli mevkilere gelmeye, kazançlı bir çok işlerde ön planda yer almaya işaret edilir.
Rüyada Süs Balığı Görmek Ne Demek?
Rüyada süs balığı görmek, kişinin hayat boyu karşısına çıkan fırsatları yerinde kılmayarak üzülmesine sebep olacak bir çok sorunla karşı karşıya kalacağına yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, kendi hatalarının kurbanları haline gelip kendileri için sunulan kısmet kapılarını sonuna kadar açık kılarlar. Rüyada süs balığı görmek, aynı zaman da birlik ve beraberliğe, mutlu sürecek ömre, huzura tabir edilir.

Rüyada Süs Balığı Yemek
Rüyada süs balığı yemek, bu rüya kişinin hayatında yapmış olduğu bir takım işlerden dolayı bol kazanç sağlayacağını tabir edilir. Bu rüyada görülen balık yemek, kişin gerek hanesinde gerekse iş hayatında yapmış olduğu projeler ve sarf ettiği emekler sayesinde bol ve bereketli kazançlar yapıp isminin başarılı bir şekilde anlatılacağına yorumlanır.

Rüyada Süs Balığı Öldürmek  
Rüyada süs balığı öldürmek, bu rüya baştan sona hayırlı,  bereketli ve bol kazançlı olacağına işaret eder. Rüya sahibinin bu rüyası iş hayatının çok iyi olacağına büyük yatırımlar yapıp bol para kazanacağına ve çevresindeki kişilere de yardımda bulunacağına işaret edilir.

Rüyada Süs Balığı Almak
Rüyada süs balığı almak, kişinin bu rüyası, hayatında atacak her adımın ona kazanç sağlayacağına, çok yatırımlar yapıp büyük ve önemli mevkilere geleceğine tabir edilir. Rüya sahibinin karakteristik yapısı gözünün pek olması ve cesaretli olması nedeniyle korkusuz olup,büyük sorumluluklar alarak yapacak olan işlerden başarılı olacağı ve takdir göreceğine işaret eder.
Rüyada Süs Balığının Öldüğünü Görmek
Rüyada süs balığının öldüğünü görmek, rüya sahibinin çok zorlu bir sınavdan geçeceğini, sahip olduğu her şeyi kaybedeceğine yorulur. Bu rüya kişinin, iş hayatında büyük yatırımlar yapacağına, fakat bu durum karşısında mal varlığını kaybedip iflas edeceğine tabir edilir. Aynı zamanda rüya sahibi yaşayacak olduğu sıkıntılar karşısında pes etmeyip, azim göstererek tekrar aynı mevkiye ulaşacağı anlamına gelir.
Rüyada Süs Balığı Yavrusu Görmek
Rüyada süs balığı yavrusu görmek,  bu rüya hayırlı, kısmetli ve bol kazançlı bereketli yıllar olacağı anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişiler hayatı hep dolu tarafıyla görerek beklentilerini hayırlı şekillerde kılarlar. Rüyada süs balığı yavrusu görmek, aynı zaman da hayırlı ve güzel haberler almaya, birlik ve beraberliği her daim sürdürmeye, güzel işlere işaret edilir. Süs balığı yavrusu bazen de itibar görmeye, saygınlığa, mevki ve makama delalet edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

380 Aktif
0 Üye ve 380 misafir
Bugün : 17313
Dün : 23857
Toplam : 48075635
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...