Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kurbağa görmek oldukça sık rastlanılan bir durumdur. Rüyada kurbağa görmek ile ilgili hem psikolojik hem de simgesel yorumlar vardır. Peki, rüyada kurbağa görmek ne anlamak gelmektedir ve nasıl yorumlanır?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Kurbağa Görmek

Rüyada görülen kurbağa rüyanın içeriğine göre çeşitli anlamlar ile ifade edilmektedir. Bu durumda rüyada kurbağa görmek genel olarak hayra ve güzelliğe yorumlanır. Rüyada görülen kurbağa kişinin hayırlı bir insan olduğu kulluk görevlerini her zaman tam bir şekilde yerine getirdiği ve bu durumda Allah katında mutlaka ödüllendirileceğine işarettir. Bazen kişinin çevresiyle olan ilişkileri şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda rüyada görülen kurbağa uzun zamandır görmediğiniz ancak yakın zamanda göreceğiniz bir dostunuz olduğuna işaret eder. Kurbağa görmek bir haber almaya da işarettir. Rüyanın içeriği en iyi şekilde analiz edildiği takdirde kişinin rüya yorumları da en doğru şekilde yapılacaktır.
Rüyada Görülen Kurbağa Topluluğu

Rüyada görülen kurbağa topluluğu büyük bir kalabalığa işaret eder. Rüya sahibinin çevresinin oldukça kalabalık olduğuna ve bu kalabalığın hilekar ve oyun sever bir kalabalık olduğuna işarettir. Bu durumda rüya pek hayırlı şekilde yorumlanmaz. Kişinin yakın çevresinden uzaklaşıp kendisi için daha hayırlı olacak kişiler ile muhatap olmasının kendisi için daha hayırlı olacağı ifade edilir.
Rüyada Kurbağalar ile Birlikte Olmak

Bir kişi rüyasında kurbağalar ile birlikte olduğunu görüyorsa rüya hayırlı bir şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin dostları ve ailesi ile birlikte mutlu bir ilişkisinin olduğu bu ilişkinin bu şekilde uzun yıllar devam edeceğine ve mutlu bir sosyal hayatı olacağına işarettir. Kişi rüyasında kurbağalar ile birlikte mutlu bir şekilde gördüyse sağlam dostluklarının olduğuna ve her durumda arkasında durup kendisine destek olacak bir ailesi olduğuna işarettir.
Kurbağa Eti

Rüyada yenildiği görülen kurbağa eti hayırlı bir sonuca işarettir. Genel olarak aileden ya da yakın bir çevreden size kalacak küçük boyutlardaki bir malı ifade etmektedir. Kalacak olan bir miras olarak da söylenebilir. Ancak miktar olarak oldukça küçüktür. Bu durumda kurbağa eti gören bir kimsenin yakın zaman içerisinde kısa süreli olacak şekilde olsa da rahat bir maddi açıdan rahat bir dönem geçireceği söylenir.
Rüyada Kurbağa Avlamak

Bir kişi rüyasında kurbağa avladığını görürse bu rüya o kişi için güzel sonuçlanır. Kişinin kurbağa avlaması kendi yaşıtları arasında kendisini kıskanan yükselmesini engelleyen ve bu nedenle sürekli planlar yapan kişileri kolaylıkla alt ederek ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstereceği anlamına gelmektedir. Rüyada kurbağa avlamak bu yüzden hayırlı bir haber ya da hayırlı bir mücadeleyi müjdelemektedir.
Rüyada Kurbağa İşgali

Rüyada rüya sahibi yaşadığı bölgenin kurbağalar tarafından işgal altına alındığını görürse bu rüya kötülüğe ve şerre yorulur. Kişinin yakın zamanda oldukça ağır şeyler yaşayacağına acı ve azap çekeceğine bu nedenle bütün olumsuzlukları beraberinde getirip üzüleceğine delalettir.
Rüyada Kurbağa İşgalinin Son Bulması

Bir kişi rüyasında yaşam alanının kurbağa işgali altına alındığını ve kısa bir süre sonra tüm kurbağaların alanı terk ettiğini görmek duaya işarettir. Her zaman için hayra yorulur. Kişinin büyük bir yükten ya da sıkıntıdan kurtulacağına bu nedenle rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.
Rüyada Kurbağa ile Karşılaşmak

Rüyada kişinin karşısına bir kurbağa çıkması hayırlı bir kişi olarak müjdelenir. Bu rüya sahibinin karşısına çıkacak amel defteri iyilikler ile dolu hayırlı bir kişiye işaret eder. Bu durumda rüyasında bir kurbağa ile karşılaştığını gören bir kimsenin karşısına çıkacak bu hayırlı kişi tarafından doğru yola götürüleceği söylenir.
Rüyada Zıplayan Kurbağa Görmek

Rüyada zıplayan bir kurbağa birileri tarafından takip edildiğinize işaret eder. Bir kişi rüyasında sürekli olarak zıplayan bir kurbağa olduğunu görüyorsa bu rüya o kişinin kendisini kıskanan ve kendisi gibi olmak isteyen kişiler tarafından sürekli olarak takip edildiğini ve izlendiğini gösterir. Bu durumda kişilerin etrafındaki insanlara karşı temkinli davranarak dikkatli olmaları gerekir.
Rüyada Duyulan Kurbağa Sesi

Bir kişi rüyasında sürekli olarak kurbağa sesi duyuyorsa bu iyi bir şekilde yorumlanır. Kurbağa sesinin aynı zamanda dost sesi olarak yorumlandığı söylenir. Bu durumda rüyanız size dostunuzdan gelen bir sese kulak vererek onu dinlemeniz gerektiğini anlatır. Yakın çevrenizde bulunan dostlarınıza göz gezdirerek genel olarak ne anlatmak istediklerini ve sizinle ne paylaşmak istediklerini anlamanızda fayda vardır.
Rüyada Kurbağa Öldürmek

Bir kişi rüyasında kurbağa öldürdüğünü görüyorsa bu rüya kişinin yakın zamanda bir düşmanından kurtularak rahat bir nefes alacağına işarettir. Uzun zamandır kişiye rahat nefes aldırmayan bu yüzden çeşitli zorluklar yaşatan bir kişinin artık kendisinden uzaklaşacağına herhangi bir olumsuz durum yaşamayacağına işarettir. Rüyada kurbağa öldürmek etrafımızda kötülüğümüzü isteyen tüm insanlara hadlerini bildireceğinize işarettir. Bu açıdan hayırlı bir şekilde yorumlanmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.
Rüyada Kurbağa Yavrusu Görmek

Rüyada görülen kurbağa yavrusu iyiliği ve güzelliği temsil etmektedir. Bazen savunmasız ve masum bir insanı ifade ederken bazen de aranması gereken bir hakkı ifade eder. Bir kişi rüyasında kurbağa yavrusu gördüyse bu rüya o kişi için aranması gereken bir hakkı olduğu şeklinde yorumlanır. Olaylar karşısında sessiz kalıp kendisiniz ezdirmemesi gerektiği hakkını sonuna kadar arayarak her yönden kendini ifade etmesi gerektiği söylenir.

Genel olarak rüyada kurbağa görmek rüyanın içeriği doğrultusunda çeşitli şekillerde yorumlanabilir. Düşmanlarımızı alt etmeye ya da hakkımızı arayacak cesareti kendimizde bulacağımıza işaret eder. Rüyada kurbağa sesi yakın bir dostumuzun veya sözünü dinlememiz gereken bir büyüğün bize vermiş olduğu öğüt ve telkinler olarak ifade edilmektedir. Rüyada birden fazla kurbağa görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acı anlamına gelmektedir. Birçok kurbağanın birden dağılması ise dua ve şükür olarak ifade edilir. Aynı zamanda alınabilecek hayırlı ve sevindirici bir haber olarak da müjdelenmektedir. Kurbağalar ile birlikte olduğunuzu görmek dostlarınızın ve yakın çevrenizin ne kadar güvenilir olduğunu onlarla birlikteyken ne kadar huzurlu olduğunuzu ifade etmektedir.
Rüyada Derede Kurbağa Görmek

Zamanında yapılacak işlerin güzelliğine, kolaylığına ve zorluk yaşamadan başarılı bir hayat kurmaya haber verir. Derede görülen kurbağa, kişinin doğru yolda olduğunu gösterir. Her ne olursa olsun kendi yolundan dönmeyen, bildiğinden şaşmayan rüya sahibi, şartlar değişse de hayatını aynı düzende sürdürecek, ailesiyle beraber kendi küçük dünyasında mutlu mesut yaşayacak demektir.
Rüyada Kurbağa Bacağı Görmek

Analiz edilmesi gereken bir olayın, bir işin, problemin işaretidir. Kişinin yaptığı işe odaklanmak ve dikkatli olmak suretiyle istediği sonucu en kısa zamanda alacağına alamet eden rüya, dikkat çekici gelişmelerin yaşanacağını, resmi işlerde küçük sorunlar meydana gelse de sonrasında işlerin normal seyrine döneceğine yorumlanır.
Rüyada Kurbağa Yemek

Kötü bir rüya olmasa da, kişinin keyfinin kaçacağına ve huzursuzlukların baş göstereceğine alamet ettiğinden çok iyi şekilde tabir edilmez. Zaman zaman zengin insanların yaşamlarına öykünen rüya sahibinin, onlar gibi yaşamak adına günaha meylettiğine, istemeden de olsa yalanlara başvurduğuna, evli kişiler için eşlerini aldatma düşünceleri içine girdiklerine delalettir. Rüya sahibinin aklını çelecek ortamların ve gelişmelerin söz konusu olduğunu da tabir eder.
Rüyada Gökten Kurbağa Yağması

Hayra alamet olmadığı gibi, özellikle İslami yorumlara göre kişinin büyük sorunlarla dolu bir ortamda bulunacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, evlatları olanların tedirginlik içinde olacaklarına yorumlanır. Tehditlerin, kişinin bireysel olarak çaba göstererek düzeltemeyeceği olumsuzlukların tabiridir.
Rüyada Kurbağa Toplamak

İşe yarar projeler yanında, kişinin aynı zamanda hayallerini de barındıran işlere imza attığını, başkalarının dalga geçmesine veya alaycı sözlerine kulak asmadığını ve hem para kazanıp, hem de eğlenerek yaşadığını bildirir. Arzularını ve hedeflerini aynı zamanda yaşamak isteyen rüya sahibinin kendisi için huzurlu bir hayat kurmaya çalıştığını ifade eder.
Rüyada Kurbağa Sesi Dinlemek

Sürekli kişiye akıl vermeye çalışan bir arkadaşın varlığını gösterir. Bu kimsenin bazı davranışlarının ve her işe olur olmadık şekilde karışmasının rüya sahibi tarafından rahatsızlıkla karşılandığına, arkadaşıyla ters düşmemek için kendisini zorladığına fakat bu durumu düzeltemediğine işaret eder. Kişinin özel hayatıyla alakalı olarak kimseyle paylaşımda bulunmayacağına, bir süreliğine yaptıklarını, projelerini ve yaşamındaki detayları kimseyle paylaşmadan, yalnız başına zaman geçireceğini tabir eder.
Rüyada Kurbağa İncelemek

Bir laboratuvarda kurbağa incelediğini gören kimseler bilim alanında çalışmalar yaparlar. Eğer kişi gençse ve eğitim hayatları sürüyorsa, veterinerlik, kimya, fizik, matematik, doktorluk gibi meslekleri seçerler. Önemli bir şahsiyet olmaya, ilim yolunda olduğu kadar bilimde de büyük gelişmeler kaydedeceğine yorumlanır.
Rüyada Kurbağa Sevmek

Duygusal ve romantik biri olunduğunu bildirir. Rüya sahibinin alacağı kararlarda bir türlü kendisini duygularından sıyrılamadığına, akılcı davranmaya çalışsa da, her duruma hisleriyle yaklaşacağına alamettir. Bu özelliği yüzünden yakın çevresinden sürekli eleştiri alan kişi, kendisini değiştirmek için çaba harcar ve kişisel gelişim eğitimleri alır. İyi niyetle her insanın sözlerine kulak vermek yüzünden yaşanacak bazı akıl karışıklıklarına da tabir edilir.
Rüyada Kurbağa Yakalamaya Çalışmak

On parmağında on marifet olan rüya sahibinin, zamanı çok iyi kullandığına, kendisine faydalı olacağını düşündüğü her türlü gelişmeyi yakından takip ettiğini ifade eder. Durağanlıktan uzak, maceralarla dolu, bol seyahat edilecek, arkadaşlarla daha çok birlikte olunacak bir dönemi işaret eder.
Rüyada Yeşil Kurbağa Görmek

Yola çıkmak, planlanan her işi zamanında bitirmek ve çalışmaların karşılığı alındığı için rahatlayıp, kendini şımartmak manasındadır. Ayrıca kişinin ailesinin de kendisini fazlaca düşündüğüne ve ehemmiyet gösterdiklerine de delalettir.
Rüyada Siyah Kurbağa Görmek

Birine kızarak alevlenmek, kin duymak ve uzun süre o kimseye öfkeyle yaklaşmak anlamına gelir. Hoşa gitmeyecek ve aynı zamanda kişiyi şaşırtacak bazı sözler duymak, en yakın arkadaşların arkadan konuştuğunu duymak olarak da tabir edilir.
Rüyada Üstüne Kurbağa Sıçraması

İş yerinde kişiye yıkılacak angarya bir işin daha sonra görev haline geleceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorumlanır. Özel yaşantıda sevilen biriyle buluşarak hasret gidermek ve kederli düşüncelerden arınmak demektir. İyi, vefalı ve kişiyi çok seven dostların olduğuna, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların kişiyi daha da mutlu edeceğine tabir edilir.
Rüyada Elinde Kurbağa Tutmak

Güzel bir rüyadır ve elinde kurbağa tutan kişinin kendi işyeri olur. Ticarethane açmak, küçük ama temiz bir gelir sayesinde kısa sürede borçları toparlayıp, düzenini kurmak manasına gelir. Kişinin elindeki az sermayeyi akıllıca kullanarak istediği noktaya yavaş yavaş geleceğini, bu süreçte destek görmese bile, motivasyonunu kaybetmeyip, inancını zayıflatmayacağını da tabir eder.
Rüyada Ölmüş Kurbağa Görmek

Ölmüş kurbağa, bir şeyden vazgeçmek, evliliğini bitirmek, nişan atmak, sevilen biriyle yolları ayırmak ya da ortaklıktan çıkmak anlamına gelir. Bir şeyin veya bir durumun biteceğini işaret eder ve her zaman kötü anlama gelmez. Kişi için hayırlı olan bir duruma yorulmalıdır. Biten her ne ise, daha sonra rüya sahibinin bu yüzden sevineceğini ve hayatının yeni halini daha çok seveceğini, kendisini daha mutlu ve hafiflemiş hissedeceğini de ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde bir kurbağa görmek
Rüyada kapının önünde veya evin içinde kurbağa görmeniz, yakın zamanda misafir gelmesine işaret etmektedir. Bununla birlikte, misafirin davetsiz olması muhtemeldir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatağınızda kurbağa görmek
Yatakta kurbağa görmek, yakın gelecekte aşkla ve ilişkilerle karşılaşacağınızı göstermektedir. Ancak ilişkinin kısa sürmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, kendinizi, kısa süre içerisinde bu ilişkiye bağlanmış bir şekilde bulabilirsiniz. Rüyada yatakta kurbağa görmek ,eski kız veya erkek arkadaşınla tekrar bir araya gelmeniz anlamı da taşıyor olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa yemek
Rüyada kurbağa yemek, yapmanız gereken hoş olmayan görevlerin olduğunu gösterir. Kurbağalar gerçekten lezzetliyse, rahatsız edici durumunuzdan en iyi şekilde yararlanmaya çalıştığınızı gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa yakalamak
Rüyada kurbağa yakalamak hayatınızla ilgili dikkatsizliğinizi gösterir. Kimlerle ilişki kurduğunuz konusunda seçici olmuyorsunuz. Bu toksik ilişki zihinsel sorunlara neden olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa ezmek
Hayalinizdeki zayıf bireyler üzerinde, özellikle de finansmanlar üzerindeki gücünüzü artırmanız ve kullanmanız gerektiğine işaret eder. Belki de hedeflerinize ulaşmak için rakiplerinizin seslerini susturmanız gereken bir durumdasınızdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa öldürmek
Rüyada kurbağa öldürmek, istediğini başaramadığın anlamına gelir. Başarılı olmayı umduğunuz iş girişimlerine para ve zaman harcayacaksınız. Kendi başarısızlıklarınız için başkalarını suçluyorsunuz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa yumurtası görmek
Rüyada kurbağa yumurtası görmek arkadaşlar arasında devam eden problemli ilişkilerin, bazı kişilerin arabuluculuk yapmasının ardından tatlıya bağlanacağına, bu sebeple arkadaşlar arasındaki hasretle beklenen saadet ortamının eski durumuna dönecek diye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa ısırması ya da kurbağanın saldırması
Rüyada kurbağa ısırması ya da rüyada kurbağa saldırması, biri tarafından dışlanmak veya bir işe zorlanmak zorunda kalacağınızı gösterir. Hayır demeniz oldukça zor olabilir, ancak yalnızca diğer kişilerin istenmeyen gelişmeleri karşısında kendilerini tamamen iğrenç hissedeceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa ölüsü görmek
Rüyada kurbağa ölüsü görmek emek etmeye ve uğraş vermeye, çabuk kırılmaya ve hayatınıza giren insanları kendi açınızdan sınavdan geçirmeye delalet etmektedir. işini bilen bayana alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçan kurbağa görmek
Rüyadaki uçan kurbağa, bazı hedeflere doğru büyük adımlar attığınızı gösterir. Nefes kesen adımları işaret edebilir ve motivasyonunuz ile görüşlerinizi olumlu yönde değiştirebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zıplayan kurbağa görmek
Herhangi bir yöne atlamaksızın sıçrayan veya zıplayan kurbağa görmek, bağlılığınızın olmadığını gösterir. Bir şeyden diğerine geçme eğilimin var.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek,bilgin ve erdemli bir kişi ile yorumlanır. Kurbağa bulduğunuzu, tuttuğunuzu görmek, bilgin biriyle dost olacağınıza işaret eder. Kurbağa sesi işitmek kötü ve üzücü bir haber alacağınıza işaret eder. Bir kurbağayı öldürürseniz bilgin bir zatı inciteceğinize işarettir.Rüyada kurbağa görmek, hayırlı bir rüyadır. Kişinin rüyada kurbağa görmesi, abid (ibadetlerini hiç aksatmayan, ibadetine ibadet katan) bir kimseyi temsil eder şeklinde yorumlanır.Bir kimsenin rüyada bir kurbağa bulduğunu görmesi, onun (rüya sahibinin) çok değerli fazilet sahibi bir insanla dostluk ve arkadaşlık yapacağına işaret eder.Kişinin rüyada bir kurbağayı sudan çıkarıp kuyuya attığını görmesi, ibadet ehli (abid) ve çok değerli, fazilet sahibi bir insana kötülük yapacağına ve ona zarar vereceğine işarettir.Rüyasında kurbağa eti görmek ve yemek, dostlarından arkadaşlarından hayır ve menfaat elde etmeye işarettir.Rüyasında kurbağa ile konuştuğunu görmek, hayır ve berekete kavuşmaya işarettir şeklinde yorumlanmıştır.Bazı yorumcular, kişinin rüyada kurbağa sesi duyduğunu (işittiğini) görmesi, iyi sayılmaz. Bela ve musibete (felakete) işaret eder şeklinde yorumlamışlardır.Bazı rüya yorumcuları, rüyada kurbağa görmeyi hayırla yorumlamışlardır. Ancak çok sayıda kurbağa görmeyi iyi saymamışlardır. Çok kurbağa görmeyi, azaba, sıkıntıya ve bozguncu bir topluluğa işaretle yorumlamışlardır. Böyle kötü insanların bulunduğu bir yerde ancak azap ve işkence, ıstırap vardır, sıkıntı vardır demişlerdir. Bazıları, çok kurbağa görmeyi de hayır saymışlardır, hayra yorumlamışlardır.Rüyasında kurbağalarla beraber bulunduğunu görmek, dost ve arkadaşlarıyla iyi geçinmeye ve onlarla iyi bir diyalog içinde bulunmaya işaret eder.Rüyasında bir kurbağa ile karşılaştığını görmek, iyi ve değerli bir kimse ile karşılaşacağına işaret eder.Geçimini sudan kazanan kimsenin rüyada kurbağa görmesi, hayra ve berekete işâret eder.Bazen de rüyada kurbağa görmek, hür, temiz, mütedeyyin, gönlü alçak ve kimseye zararı dokunmayan, teiniz ve mütevazı bir kadına işâret eder.Rüyada görülen kurbağa topluluğu, hilekâr kavimlere, açıktan zikir yapan yoksullara, züht ve takva ehli insanlara yahut bekçilere işârettir.Kurbağaların bir yerleşim alanından topluca çıkmaları ise, duâ ve niyaz, namaz ve sadaka ile azabın kaldırılmasına işârettir.Rüyada kurbağaları avladığını görmek, emsal ve akranlarını kahretmeye işârettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek pek çok farklı şekilde yorumlanmıştır. Genel olarak rüyada kurbağa görmek tabirine bakıldığında iyiye yorumlanır. Rüyasında kurbağa gören kişi kulluk vazifesini yerine getiren ve hayırlı işlerle uğraşan kişi olarak tabir edilmektedir. Ayrıca rüyasında kurbağa gören kişi kadın ya da erkek olmasına göre de rüya farklı şekillerde yorumlanır. Rüyasında kurbağa gören kişi genellikle iyi niyetiyle ve başına gelecek hayırlı işlerle yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Görmek

Rüyada kurbağa görmek en çok kişinin doğru şekilde kulluk vazifelerini yerine getirmesi şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüyayı gören kimsenin etrafına herhangi bir zararı dokunmayan, temiz ve oldukça iyi kalpli bir kişi olduğuna işaret etmektedir. Rüyasında kurbağa gören bir erkekse oldukça mütevazi ve iyi niyetli bir kadınla karşılaşacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi bir kadınsa da hayırlı bir işle karşılaşacağına yorumlanır. Rüyada kurbağa görmek sadece kişiyle değil aynı zamanda haneyle de yorumlanır. Yani gelen haberin tüm haneyi ilgilendirmesi şeklinde rüya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Eti Görmek

Rüyada kurbağa eti gören kişiler için rüya yorumu mal ve mülke delalet eder. Kurbağa eti yediğini ya da piştiğini gören kişiler aile tarafından gelecek bir mirasa konmaya ya da helal bir paranın haneye girmesine delalet eder. Bu rüya ayrıca hane içerisinde yakınlaşmaya ve aile bağlarının güçlenmesine de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Sesi Duymak

Rüyada kurbağa sesini duymak, yüksek bir rütbeye erişileceğine işaret eder. Özellikle kişinin iş hayatında sevilen ve sayılan bir pozisyona geçmesine yorumlanır. Bu rüya ayrıca kişinin çevre tarafından sevildiğine ve arkasından iyi şeyler konuşulduğuna yorumlanmaktadır. Kurbağa sesi rüyada ürkütücü gibi gelse de çok ses getiren bir olayın duyulmasına delalet eder. Genellikle rüyayı gören kimseler iş yerlerinde terfi alabilir, başkan seçilebilir ya da önemli bir göreve getirilebilir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Avlamak

Rüyada kurbağa avladığını gören kimsenin hayra ve berekete erişeceği yorumlanır. Özellikle rüyayı gören kimse rüyasında kurbağayı kendisi avlıyorsa kısa zamanda hanesine bir malın gireceği işaret edilir. Rüyada başkasının kurbağa avladığını gören kimse ise bir kimse aracılığı ile hayırlı bir işe vesile olacağı anlamına gelir. Bazı rüya alimleri rüyada kurbağa avlamayı gönlü alçak ve iyi niyetli kişi olmaya da yorumlamıştır. Genellikle rüyada görüne kurbağa eti ya da avlanması kişinin maddi bolluğa erişmesine ve kısa zamanda hayırlı işlere el atmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa ile konuştuğunu gören kişi hayatında önemli bir kişiyle tanışacağı şeklinde yorumlanır. Özellikle bir erkeğin bu rüyayı görmesi hayırlı bir gelecek için bir dost yardımına delalet eder. Rüyasında kurbağa ile konuşan bir kadınsa ve bekarsa mevkili ve sayılan bir eş bulacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi evliyse de kısa zamanda kişinin karşısına hayırlı ve sevilen kişilerin çıkacağına yorumlanır. Bu şekilde kişinin hayatında berekete ve bolluğa erişmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu Kurbağa Görmek

Rüyasında bir gölde ya da su kenarında birden fazla kurbağa gören kişiye uzaklardan gelecek bir haberi işaret eder. Özellikle bu haberin hane içerisindeki herkesi ilgilendirmesi yorumlanır. Kişi rüyasında ne kadar çok kurbağa görürse o kadar çok kişi bu haberden etkilenir. Genellikle kurbağa rüyada iyi ve hayırlı haberlere işaret eder. Toplu kurbağa görmek ise bazı alimler tarafından şer gibi görünen bir olaydan sonra hayırlı haberlerin gelmesine yorumlanır. Haneye gelen bir sağlık haberi, bolluk, miras ya da hayırlı iş haberi şeklinde rüya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada canlı kurbağa görmek, ibadet ehli kimse demektir. Rüyada kurbağa yakalamak menfaat elde etmektir. Kurbağa beslemek yüklü miktarda para elde etmeye işarettir. Rüyada kurbağa yemek sağlığın bozulmasına, kurbağa ezmek yada öldürmek ise kendi kendinize zarar vereceğinize yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Allah'u Teâlâ'nın emirlerini yerine getirmeye çalışan adama delalet eder. Geçimini sudan kazanan kimsenin rüyada kurbağa görmesi, hayra ve berekete delalet eder.

Bazı kere de bu rüya, hür, temiz, mütedeyyin, gönlü alçak ve hiç kimseye eziyet vermeyen iyi bir hanıma işaret eder. Kulluk vazifelerini yerine getiren kimseye; kimseye zararı dokunmayan, temiz ve mütevazi bir kadına tabir olunur.

Eğer rüyada kurbağa gördüyseniz, çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır. Onun dediklerini ciddiye alın.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek ne anlama gelir?

    Rüyada kurbağa bulmak, hayırlı ve faziletli bir zat ile sohbete delalettir.
    Rüyada kurbağa yemek, bir mülke malik olmaya delalet eder.
    Rüyada kurbağa eti; dost, akraba ve yakınlarından az bir menfaate yahut mülke nail olmaya işarettir.
    Kurbağa ile konuşmak, hayır ve berekete işarettir.
    Rüyada kurbağa sesi duymak insanlar tarafından övüneceğinize yorumlanır. Kurbağa sesi dosttan gelecek haberdir.
    Kurbağa yakalamak; dinin yasak ettiği şeylerden sakınan ve din buyruklarını olduğu gibi yerine getiren (zahit) bir kimseyle arkadaş olacağınıza işarettir.
    Kurbağa yakalamak; Dini vazifelerini yerine getiren biriyle arkadaş olacağınıza işarettir.
    Rüyada zıplayan kurbağa görmek: Birileri tarafından izlendiğinize işaret eder.
    Kurbağa tarafından ısırılmak; zahit birinden yana zarar göreceğinizi ifade eder.
    Suda kurbağa yakalayıp karaya atmak; Zahit birine zulüm edeceğinize işarettir.
    Kurbağalarla beraber olduğunu görmek komşu ve yakınlarıyla güzel sohbet etmeye işarettir.
    Rüyada kurbağaları avlamak; emsal ve akranlarını alt etmeye alamettir.
    Rüyada birçok kurbağayı bir yerde görmek, hayır ve berekettir.
    Rüyada bulmak, hayırlı ve faziletli bir zat ile sohbete delalettir.
    Rüyada Kurbağaya rastlamak faziletli, salih bir kimse ile anlaşmaya delalet eder.
    Kurbağayı zıplarken görmek, birileri tarafından izlendiğine yorumlanır.
    Rüyada kurbağayla konuşmak; hayır ve berekete işarettir.
    Rüyada birçok kurbağayı bir yerde görmek, hayır ve berekete yorulur.

Günümüz çağdaş tabircilere göre ise rüyada kurbağa görmek yüklü miktarda para elde etmek olarak tabir edilmiştir. Rüyada kurbaga görmek, size sevmediginiz ve onun da size karsi kini ve nefreti olan bir kadin tarafindan fenalik gelebilecegine isarettir,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek, güzel ve hayırlı olaylara yorulur. Rüya sahibinin, kulluk görevlerini her zaman tam şekilde yerine getirdiğine alamettir. Rüyada kurbağa görmek, aynı zamanda uzun süredir görülmeyen bir dostun yakın zamanda görülecek olmasına da rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Kurbağa Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yeşil kurbağa görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada yeşil kurbağa görmek, aile hayatında huzurun kaybolacağına, rüya sahibinin elde edeceği başarıda başkalarının da gözünün olacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Kurbağa Görmek

Rüyada evde kurbağa görmek, rüya sahibinin kendisine kazanç getirecek bazı işlere gireceğine, daha sonra yaptığı bu işlerden pişman olacağına işarettir. Rüyada evde kurbağa görmenin bir başka yorumu ise hane içerisinde yaşanacak kavgalara delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Yavrusu Görmek

Rüyada görülen kurbağa yavrusu iyiliği ve güzelliği temsil etmektedir. Aynı zamanda rüyada kurbağa yavrusu görmek, rüya sahibinin çok sevap kazanan birisi olacağına, yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Kurbağa Görmek

Rüya sahibinin rüyasında büyük kurbağa görmesi kişinin uzun soluklu iş hayatı yüzünden yorgun düşeceğine delalet eder. Rüyada büyük kurbağa görmek, aynı zamanda elde edilecek olan mal ve mülk anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalette Kurbağa Görmek

Rüyada tuvalette kurbağa görmek, rüyayı gören kişinin hayatının hiç beklemediği bir anda değişeceğine, birisine çok fazla aşık olacağına rivayet eder. Alçak gönüllü bir insanla birliktelik süreceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görülen Kurbağa Topluluğu

Rüyada görülen kurbağa topluluğu, rüya sahibinin çevresinin oldukça kalabalık olduğuna yorumlanmaktadır. Ancak bu kalabalığın içerisinde hilekar insanlar olduğuna da delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Kurbağa Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ölü kurbağa görmesi kişi için mal kaybı, üzüntü, keder, kötü haber anlamına yorulur. Rüyada ölü kurbağa görmek, kişinin uzun süreli aşk hayatına sahip ise son bulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Isırması Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kurbağa tarafından ısırıldığını görmesi, bereketli bir ömre delalet eder. Rüya sahibinin çok çalışarak hayallerine kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına da rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek, hayırlı bir insan olduğu demektir. Kulluk görevlerini her zaman tam bir şekilde yerine getirdiği bu yüzden Allah katında mutlaka ödüllendirileceği anlamına gelmektedir. Aynı zamanda bazı rüya yorumcularına göre de rüyada kurbağa görmek, evlilik hayatında rahat ve huzur dolu olacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağalar ile Birlikte Olduğunu Görmek

Rüyada kurbağalar ile birlikte olmak, hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin, dostları ve ailesi ile birlikte mutlu bir ilişkisinin olduğuna işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Sesi Duyduğunu Görmek

Rüyada kurbağa sesi duymak, iyi şekilde yorumlanmaktadır. Bu rüya, size dostunuzdan gelen bir sese kulak vererek, onu dinlemeniz gerektiğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Öldürdüğünü Görmek

Rüyada kurbağa öldürmek, kişinin yakın zamanda bir düşmanından kurtularak, rahat nefes alacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada kurbağa görmek, rüya sahibinin doğru yoldan çıkmayan bir kişi olmasını göstermektedir. Bu rüya ayrıca, kendisini doğru yola sevk edecek olan biri ile karşılaşmayı istemeyi de simgelemektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Eti Yediğini Görmek

Rüyada kurbağa eti yemek, hayırlı sonuçlara işarettir. Rüya sahibine, aileden ya da yakın bir çevreden kalacak olan mala yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Avladığını Görmek

Rüyada kurbağa avladığını görmek, güzel sonuçlanacak gelişmelere delalet eder. Rüya sahibinin iş hayatında yükselmesi anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa İşgalini Görmek

Rüyada kurbağa işgali görmek, kötülüğe ve şerre yorulmaktadır. Kişinin yakın zamanda oldukça ağır şeyler yaşayacağına ve üzüleceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa ile Karşılaştığını Görmek

Rüyada kişinin karşısına bir kurbağa çıkması, hayırlı bir kişiye işaret etmektedir. Rüya sahibinin karşısına çıkacak, amel defterinin iyilikler ile dolu hayırlı bir kişiye alamettir.
Rüyada Zıplayan Kurbağa Görmek

Rüyada zıplayan kurbağa görmek, kişinin birileri tarafından takip edildiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa sesi duymak

Rüyada kurbağa görmek veya sesini işitmek, bir grup tarafından Başkan seçileceğine; kurbağayı zıplarken görmek, birileri tarafından izlendiğine yorumlanır. Çok yakın bir iyi arkadaşınız olduğuna da işaret eder. alın. Geveze dost, arkadaştır. Kurbağa sesi de dosttan gelecek haberdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek

Kulluk vazifelerini yerine getiren kimseye; kimseye zararı dokunmayan, temiz ve mütevazi bir kadına; kurbağa topluluğu hilekar kavimlere, açıktan zikir yapan yoksullara, züht ve takva ehli insanlara yahut bekçilere, Kurbağalarla beraber olduğunu görmek komşu ve yakınlarıyla güzel sohbet etmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa eti akraba ve yakınlarından az bir menfaate yahut mülke nail olmaya işarettir. Rüyada Kurbağa avlamak akranlarını alt etmeye yorumlanır.

Rüyada Kurbağaların bir yere yahut yerleşim alanına topluca girmeleri

Azaba, çıkmaları dua ve niyaz, namaz ve sadaka ile azabın kaldırılmasına işarettir. Rüyada Kurbağaya rastlamak faziletli, salih bir kimse ile anlaşmaya delalet eder. Çok akıllı ve bilgili bir arkadaşınızın olduğuna ve onun öğütlerine önem vermeniz gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kubağa görmek çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır. Onun dediklerini ciddiye alın.

Bir kimsenin rüyada kurbağa görmesi, âbid ve Allahu Tâlâ'nın emirlerini yerine getirmeye çalışan adama delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağayla konuşmak

Rüyada kurbağa eti görmek, dostlardan menfaate, kurbağa ile konuşmak, hayır ve berekete işarettir.

Rüyada birçok kurbağayı bir yerde görmek, hayır ve berekete delâlet eder. Rüyada bir kurbağa bulduğunu görmek, hayırlı ve faziletli bir zat ile sohbete delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa avlamak

Geçimini sudan kazanan kimsenin rüyada kurbağa görmesi, hayra ve berekete delâlet eder. Rüyada kurbağa yediğini görmek, bir mülke mâlik olmağa delâlet eder. Rüyada kurbağaları avladığını görmek, emsal ve akranlarını kahretmeye alâmettir.

Bazı kere de rüyada kurbağa görmek, hür, temiz, mütedeyyin, gönlü alçak ve hiç kimseye eziyet vermeyen iyi bir hanıma delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek, çeşitli şekillerde yorumlanabilmektedir. Ancak genel olarak, güzel ve hayırlı olarak görülmektedir. Rüya sahibinin, kulluk görevlerini her zaman tam şekilde yerine getirdiğine alamettir. Bu rüya aynı zamanda uzun süredir görülmeyen bir dostun yakın zamanda görülecek olmasına da işaret etmektedir.Rüyada kurbağa görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı haber almaya yormaktadır. Kaynak: Rüyada kurbağa görmek ne anlama gelir
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Görülen Kurbağa Topluluğu: Rüyada görülen kurbağa topluluğu, rüya sahibinin çevresinin oldukça kalabalık olduğuna yorumlanmaktadır. Ancak bu kalabalığın içerisinde hilekar insanlar olduğuna da işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağalar ile Birlikte Olmak: Rüyada kurbağalar ile birlikte olmak, hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin, dostları ve ailesi ile birlikte mutlu bir ilişkisinin olduğuna işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Eti Yemek: Rüyada kurbağa eti yemek, hayırlı sonuçlara işarettir. Rüya sahibine, aileden ya da yakın bir çevreden kalacak olan mala yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Avlamak: Rüyada kurbağa avladığını görmek, güzel sonuçlanacak gelişmelere delalet eder. Rüya sahibinin iş hayatında yükselmesi anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa İşgali:  Rüyada kurbağa işgali görmek, kötülüğe ve şerre yorulmaktadır. Kişinin yakın zamanda oldukça ağır şeyler yaşayacağına ve üzüleceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zıplayan Kurbağa Görmek: Rüyada zıplayan kurbağa görmek, kişinin birileri tarafından takip edildiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa ile Karşılaşmak: Rüyada kişinin karşısına bir kurbağa çıkması, hayırlı bir kişiye işaret etmektedir. Rüya sahibinin karşısına çıkacak, amel defterinin iyilikler ile dolu hayırlı bir kişiye alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Duyulan Kurbağa Sesi: Rüyada kurbağa sesi duymak, iyi şekilde yorumlanmaktadır. Bu rüya, size dostunuzdan gelen bir sese kulak vererek, onu dinlemeniz gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Öldürmek: Rüyada kurbağa öldürmek, kişinin yakın zamanda bir düşmanından kurtularak, rahat nefes alacağına delalet etmektedir.Rüyada Kurbağa Yavrusu Görmek: Rüyada görülen kurbağa yavrusu iyiliği ve güzelliği temsil etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek, kulluk vazifelerini yerine getiren kimseye; kimseye zararı dokunmayan, temiz ve mütevazi bir kadına işarettir. Kurbağa topluluğu hilekar kavimlere, açıktan zikir yapan yoksullara, züht ve takva ehli insanlara yahut bekçilere; kurbağalarla beraber olduğunu görmek, komşu ve yakınlarıyla güzel sohbet etmeye; kurbağa eti akraba ve yakınlarından az bir menfaate yahut mülke nail olmaya delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa avlamak görmek, akranlarını alt etmeye; kurbağaların bir yere yahut yerleşim alanına topluca girmeleri azaba, çıkmaları -dua ve niyaz, namaz ve sadaka ile- azabın kaldırılmasına; kurbağaya rastlamak faziletli, salih bir kimse ile anlaşmaya delalet eder. Çok akıllı ve bilgili bir arkadaşınızın olduğuna ve onun öğütlerine önem vermeniz gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kurbağa görmek veya sesini işitmek, bir grup tarafından başkan seçileceğine; kurbağayı zıplarken görmek, birileri tarafından izlendiğine yorumlanır. Çok yakın bir iyi arkadaşınız olduğuna da işaret eder. Dikkate alın.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük kurbağa görmek, rüyayı gören kişinin uzun soluklu iş hayatı yüzünden yorgun düşeceğine delalet eder. Rüyada büyük kurbağa görmek tabiri, aynı zamanda elde edilecek olan mal ve mülk anlamına da gelmektedir. Eğer bir kurbağa gördüyseniz, çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır. Geveze dost, arkadaştır. Kurbağa sesi de dosttan gelecek haberdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek tabiri, size sevmediğiniz ve onun da size karşı kini ve nefreti olan bir kadın tarafından fenalık gelebileceğine işarettir. Çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız size her zaman öğüt vermeye hazır. Onun dediklerini ciddiye alın.

Rüyada ölü kurbağa görmek, rüyayı gören kişi için mal kaybı, üzüntü, keder, kötü haber anlamına yorulur. Rüyada ölü kurbağa görmek, kişinin uzun süreli aşk hayatına sahip ise son bulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyalarımız çok ilginç şeyler görülebilir. Örneğin rüyaya giren hayvanlar özellikle anlamı merak edilen konular içindedir. Hayvanlar içinde de kurbağa ile ilgili pek çok rüya tabiri yer akmaktadır. Bu rüya tabirlerinin bir kısmı olumlu bir kısmı da kötü haberdir. Rüyanın yorumu kurbağanın görülme şekline göre kritik bir biçimde değişmektedir. Bu nedenle kurbağa görmekle ilgili eve kurbağa girmesi, kurbağa topluluğu görmek, kurbağa yemek, zıplayan kurbağa görmek gibi farklı rüyaların tabirlerini listeledik.
RÜYADA KURBAĞA GÖRMEK

Her ne kadar detaylar yorumları değiştirse de genel olarak rüyada kurbağa görmek olumlu bir işaret olarak kabul edilir. Rüyada kurbağa gören kişinin hayırlı bir kişi olduğu ve Allah’ın sevdiği kullarından biri olacağı müjdelenir. Rüyada kurbağa görmek sadece kendinizle ilgili değildir. Çevrenizdekilerle olan ilişkilerinize de dair şeyleri bildirir. Örneğin rüyada kurbağa görmek uzun süredir görmediğiniz bir arkadaşınızı, dostunuzu yakında göreceğinize delalettir.
RÜYADA EVE KURBAĞA GİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada eve kurbağa girmesi sabırlı bir insan olmaya, sorunsuz bir hayat sürmeye, maddi manevi rahata ve hayatı yaşamayı çok sevmeye, haneye gelecek mutlu edecek habere delalet eder.
RÜYADA KURBAĞA TOPLULUĞU GÖRMEK

Rüyada topluluğu görmek büyük bir kalabalığa işaret eder. Rüya sahibinin çevresinin oldukça kalabalık olduğuna ve bu kalabalığın hilekâr ve oyun sever bir kalabalık olduğuna işarettir. Bu durumda rüya pek hayırlı şekilde yorumlanmaz. Kişinin yakın çevresinden uzaklaşıp kendisi için daha hayırlı olacak kişiler ile muhatap olmasının kendisi için daha hayırlı olacağı ifade edilir.
RÜYADA ZIPLAYAN KURBAĞA GÖRMEK

Rüyada zıplayan bir kurbağa birileri tarafından takip edildiğinize işaret eder. Bir kişi rüyasında sürekli olarak zıplayan bir kurbağa olduğunu görüyorsa bu rüya o kişinin kendisini kıskanan ve kendisi gibi olmak isteyen kişiler tarafından sürekli olarak takip edildiğini ve izlendiğini gösterir. Bu durumda kişilerin etrafındaki insanlara karşı temkinli davranarak dikkatli olmaları gerekir.
RÜYADA KURBAĞA YEMEK

Kötü bir rüya olmasa da kişinin keyfinin kaçacağına ve huzursuzlukların baş göstereceğine alamet ettiğinden çok iyi şekilde tabir edilmez. Zaman zaman zengin insanların yaşamlarına öykünen rüya sahibinin, onlar gibi yaşamak adına günaha meylettiğine, istemeden de olsa yalanlara başvurduğuna, evli kişiler için eşlerini aldatma düşünceleri içine girdiklerine delalettir. Rüya sahibinin aklını çelecek ortamların ve gelişmelerin söz konusu olduğunu da tabir eder.
RÜYADA UÇAN KURBAĞA GÖRMEK

Rüyada uçan kurbağa görmek, hayatında meydana gelecek değişimin ve dönüşümün habercisidir. Bir halden başka bir hale geçmeye, zayıflamaya yahut form değiştirmeye, hayata bakışının değişmesine, yaratıcı gücünün artmasına da yorumlanır.
RÜYADA KURBAĞA YUMURTASI GÖRMEK

Rüyada kurbağa yumurtası görmek arkadaşlar arasında devam eden problemli ilişkilerin, bazı kişilerin arabuluculuk yapmasının ardından tatlıya bağlanacağına, bu sebeple arkadaşlar arasındaki hasretle beklenen saadet ortamının eski durumuna dönecek diye yorumlanır.
RÜYADA KURBAĞA ÖLÜSÜ GÖRMEK

Rüyada kurbağa ölüsü görmek emek etmeye ve uğraş vermeye, çabuk kırılmaya ve hayatınıza giren insanları kendi açınızdan sınavdan geçirmeye delalet etmektedir. işini bilen bayana alamet eder.
RÜYADA KURBAĞA GÖRMEK İLE İLGİLİ DİĞER RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Kurbağa Avlamak
Bir kişi rüyasında kurbağa avladığını görürse bu rüya o kişi için güzel sonuçlanır. Kişinin kurbağa avlaması kendi yaşıtları arasında kendisini kıskanan yükselmesini engelleyen ve bu nedenle sürekli planlar yapan kişileri kolaylıkla alt ederek ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstereceği anlamına gelmektedir. Rüyada kurbağa avlamak bu yüzden hayırlı bir haber ya da hayırlı bir mücadeleyi müjdelemektedir.

Rüyada Kurbağa İşgali
Rüyada rüya sahibi yaşadığı bölgenin kurbağalar tarafından işgal altına alındığını görürse bu rüya kötülüğe ve şerre yorulur. Kişinin yakın zamanda oldukça ağır şeyler yaşayacağına acı ve azap çekeceğine bu nedenle bütün olumsuzlukları beraberinde getirip üzüleceğine delalettir.

Rüyada Kurbağa Öldürmek
Bir kişi rüyasında kurbağa öldürdüğünü görüyorsa bu rüya kişinin yakın zamanda bir düşmanından kurtularak rahat bir nefes alacağına işarettir. Uzun zamandır kişiye rahat nefes aldırmayan bu yüzden çeşitli zorluklar yaşatan bir kişinin artık kendisinden uzaklaşacağına herhangi bir olumsuz durum yaşamayacağına işarettir. Rüyada kurbağa öldürmek etrafımızda kötülüğümüzü isteyen tüm insanlara hadlerini bildireceğinize işarettir. Bu açıdan hayırlı bir şekilde yorumlanmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Rüyada Yeşil Kurbağa Görmek
Yola çıkmak, planlanan her işi zamanında bitirmek ve çalışmaların karşılığı alındığı için rahatlayıp, kendini şımartmak manasındadır. Ayrıca kişinin ailesinin de kendisini fazlaca düşündüğüne ve ehemmiyet gösterdiklerine de delalettir.

Rüyada Siyah Kurbağa Görmek
Birine kızarak alevlenmek, kin duymak ve uzun süre o kimseye öfkeyle yaklaşmak anlamına gelir. Hoşa gitmeyecek ve aynı zamanda kişiyi şaşırtacak bazı sözler duymak, en yakın arkadaşların arkadan konuştuğunu duymak olarak da tabir edilir.

Rüyada Kurbağanın Üzerine Sıçradığını Görmek
Rüyada kurbağanın üzerine sıçradığını görmek saygınlığa ve olumsuz manasıyla az olan gelirinin bereketlenmesine tekabül eder. Bekar kadın için bu rüya hayallerine kavuşacağına ve refah içinde yaşayacağına, hayatının her alanında sevdiği insandan destek alacağı ve manevi olarak yanında hissedeceğine tekabül etmektedir.,

Rüyada Kurbağa Sesi Duymak
Rüyada kurbağa sesi duymak, iyi şekilde yorumlanmaktadır. Bu rüya, size dostunuzdan gelen bir sese kulak vererek, onu dinlemeniz gerektiğine işaret eder.

Rüyada Kurbağa Öldürdüğünü Görmek
Rüyada kurbağa öldürmek, kişinin yakın zamanda bir düşmanından kurtularak, rahat nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada Kurbağayla Konuşmak
Dedikodu yapmayı çok sevmek ve başkalarının hayatlarına karşı önüne geçilmez bir merak duyulduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin bu özelliği yüzünden pek çok kimseyle tartışmalı ortamlara gireceğine, küskünlüklerin oluşacağına ama bir türlü huyundan vazgeçmeyeceğine delalet eder. Boş bir inadın, yanlış hareketlere devam etmenin sonucunda yalnız kalınacağını da tabir eder.

Rüyada Gölde Kurbağa Görmek
Mal varlığına eklenecek yeni mülklerin, sahip olunan ev veya arsaların ciddi miktarlarda değer kazanmasının ve kişinin sadece gayrimenkulleriyle bile hayal ettiğinden daha zengin biri olacağının ifadesidir.

Rüyada Elinde Kurbağa Tutmak
Güzel bir rüyadır ve elinde kurbağa tutan kişinin kendi işyeri olur. Ticarethane açmak, küçük ama temiz bir gelir sayesinde kısa sürede borçları toparlayıp, düzenini kurmak manasına gelir. Kişinin elindeki az sermayeyi akıllıca kullanarak istediği noktaya yavaş yavaş geleceğini, bu süreçte destek görmese bile, motivasyonunu kaybetmeyip, inancını zayıflatmayacağını da tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek; genellikle rüya sahibinin çevresindekilere karşı iyi bir insan olduğunu ve bunun karşılığını alacağına işaret eder. Rüyada Kurbağa Görmek ayrıca uzun bir zamandır görmediğiniz bir yakınınızı göreceğin anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa avlamak; güzel sonuçlanacak gelişmelere delalet eder. Rüya sahibi rüyasında kurbağa avlamış ise iş hayatında güzel gelişmeler olacak, maddi anlamda iyi kazanacak ve yükselecek manasını taşır.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek; zıplayan kurbağa rüya sahibinin bir kişi tarafından takip edildiğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa öldürdüğünü görmek; kurbağa öldürmek rüya sahibinin düşmanının olduğuna fakat yakın bir zaman içerisinde bir düşmanından kurtularak, daha rahatlayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek; evi kurbağa bastığını görmek, rüya sahibinin evindeki kalabalıktan dolayı rahatsız olduğuna işaret eder. Evli çiftlerin evlerine çok fazla misafir gelmesinden dolayı eşlerden birinin bu durumdan rahatsızlık duyacağı anlamını taşır.

Rüyada kurbağa yediğini görmek; rüya sahibi için iyi olmayan bir rüyadır. Kişinin keyfinin kaçacağına, huzursuz olacağına delalet eder. Rüya sahibinin kendisine biraz çeki düzen vermesi gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa yavrusu görmek; güzelliği, iyiliği temsil eder. Kurbağa yavrusu çevrenizdeki savunmasız, iyi niyetli ve masum bir kişi ile de tabir edilir. Aynı zamanda bu rüya hakkını sonuna kadar arayan bir kişiliğe sahip olduğunuzu da anlatır. Etrafınızda kurbağalar olduğunuzu görmek yakın çevrenizin çok güvenilir kişiler olduklarına ve onlar ile vakit geçirmekten dolayı keyif aldığınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa sürüsü görmek; hiç güven vermeyen, kalabalık bir insan topluluğu ile tabir edilir. Etrafınızda birçok insan olduğunu fakat pek çoğunun dost olmadığını anlatır.

Rüyada derede kurbağa görmek; doğru yolda olduğunuza ve başarılı bir hayat süreceğinize delalet eder. Kişinin mutlu, huzurlu, iyi kazanan, işlerinde başarılı, ailesine saygılı bir kişi olduğu anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek genel olarak hayırlı yorumlanır. Bu kişi başkaları tarafından sevilmese dahi Allah tarafından sevilen ve korunan bir kul olarak yorumlanır. Ayrıca rüyada kurbağa görmek çok yakın bir sevdiğine yeniden bir araya geleceğiniz anlamında da gelmektedir. Aynı şekilde bir araya geleceğiniz dostunuz başkaları tarafından sevilmese de o da Allah katında sevilen bir kul demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Yemek

Rüyasında kurbağa yediğini gören birisi aslında Allah katında çok sevilen birisi hakkında dedikodu yapmış ya da onun hakkına girmiş demektir. Bu kimi zaman din alimleri hakkında bilinçsizce konuşmak bile olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek ve bunu çiğ yediği gören kişi aslında Allah katında sevilen birisinin hakkına girmiş demektir. Ancak kurbağayı pişmiş olarak yediğini gören rüya sahibi bu kişiden ilim öğrenecek, onun ilmi ile manevi bir huzura kavuşacak demektir. Rüyada kurbağanın kendisini yediğini gören kişi ise ilmin bol olduğu bir toplulukla karşılaşacak demektir.

Kurbağa kendisini yedikten sonra hala hayatta ise kişi bu ilimlerden faydalanacak demektir. Ancak kurbağa kendisini yedikten sonra rüyadan uyanan kişi tövbe etmesi gereken büyük bir günah işlemiş demektir. Bu yüzden kişi rüyada kurbağa görmek içerikli bir rüyadan nasıl uyandığına ve rüya içerisindeyken nasıl hissettiğine dikkat etmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağaların Olduğu Bir Yerde Olmak

Rüyasında kurbağaların olduğu bir yerde olduğunu gören kişi Allah tarafından sevilen bir topluluk içerisinde olacak demektir. Bu kişi yakın bir zaman da namaza başlayacak, bayan ise tesettüre girecek ya da umre ya da hac gibi bir yolculuğuna çıkacak demektir. Rüyada kurbağa görmek ve birden fazla kurbağanın yaşadığı bir alanda olmak aynı zamanda kişinin hayatına da bereket getirecek demektir. Çünkü kurbağalar sulak yerde olurlar ve su da bereketi temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek ve bunların yaşadığını alanda olmasına rağmen oradan çıkmaya çalışmak ya da onlara zarar vermeye çalışmak ise olumsuz olarak yorumlanır. Bu kişi yakın bir döneme çok büyük bir günah işlemiş ya da işleyecek demektir. Bu yüzden rüyadan sonra kişi en yakın zamanda tövbe etmelidir. Ayrıca rüyayı gören kişi hayır dağıtarak sadaka vermelidir. Ancak elbetteki en doğru yorum için site de yer alan numarayı aramanız gerekmektedir. Böylece bütün detayları ile incelenen rüyanın gerçek hayattaki karşılığı çok daha rahat ortaya çıkacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek iyide delalettir. Rüyada görülen kurbağanın yorumlanabilmesi için rüya ile ilgili daha fazla detaya ihtiyaç vardır. Diğer görülen imgelerle birlikte kurbağayı ele almak daha iyi bir rüya tabiri çıkaracaktır. Rüyada kurbağa görmek daha önce dediğim gibi hep hayra yorumlanır. Kurbağa görenler genelde temiz yürekli ve Allah’ın sevgili kulları olduğunu söylemek yanlış olmaz. Sevilen ve takdir edilen bir kişiliğiniz olduğu anlamına gelir. Rüyada kurbağa görmek bir diğer şekilde uzun süredir hasretini çektiğiniz bir arkadaş bir dostunuz ile yakında karşılaşacak ya da görüşeceksiniz demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Larvası Görmek

Birinden akıl almak, başka birinin yaptığı iyi şeyleri gözlemleyerek kendi hayatına uygulamaya çalışmak, altın ya da döviz alarak küçük birikimler yapmak demektir. Pratik zekayla ve akıl yoluyla elde edilecek zenginliğe de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Kurbağa Görmek

Rüyanızda yaşadığınız eve kurbağa girdiğini görmeniz sabırsız bir insansanız, sabırlı olmayı öğreneceğinize delalettir. Sorunsuz bir hayat sürmeye başlayacak; ruhsal ve parasal rahatlığa kavuşacaksınız demektir. Rüyanızda birden çok kurbağa görüyorsanız, dikkatli olmalısınız. Çünkü pek çok kurbağa tarafından etrafınızın sarıldığını görmek yalancı dostlara ve arkadaşlıklara da işaret edebilir.

Pek çok kişi rüyasında kurbağa yediğini gördüğünü söyler. Bu da pek iyi yorumlanmaz. Rüyayı gören kişinin aklına girebilecek ilginç atılımları olan kişiler onu kötü yollara çekebilir. Bu yüzden dikkatli olmaları gerekmektedir. Şan, şöhret, ün sahibi olmak isteyen rüya sahipleri genelde rüyasında kurbağa yediğini görür ve hayırlı yollardan ilerlemesi gerektiği yönünde bir uyarı olarak algılamalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Yumurtası

Rüyada görülen kurbağa yumurtaları süregelen arkadaşlık ilişkilerindeki problemleri işaret etmektedir. Bir orta yol bulunarak olayların kapanacağına eski günlerinize döneceğinizi de anlatmaktadır. Kurbağa avladığını görenler için de rüyalar olumlu olarak yorumlanmaktadır. Kıskanç kişiler olarak tabir edebileceğim rüyadaki kurbağaları, rüya sahibinin yakalaması, iş ve ya özel hayatındaki olumsuzluk yaratan insanların tek tek silineceğinin göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Öldürmek

Rüyada kurbağa işgali görmek olumsuz yorumlanan bir başka rüya tipidir. Rüyada kurbağa görmek ne kadar olumlu bir tabir ise işgali de o kadar olumsuz bir tabirdir. Rüya sahibinin yakın zamanda ağır ve kötü şeyler yaşayacağına, ağır darbe alacağına işaret etmektedir. Rüyasında kurbağa öldürdüğünü gören kişiler ise en kısa zamanda çevresindeki düşmanlarından tek tek kurtulacağını bilmelidir. Çekilen zorlukların hepsinin bir sonuca varacağının habercisidir. Kurbağa ölüsü görmek bu açıdan olumlu bir rüya olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evi Kurbağa Basması

Evli kişilerin evlerindeki aşırı kalabalıktan dolayı duydukları rahatsızlığın ifadesidir. Birbirleri ile farklı hayat görüşüne sahip kişilerin, evlendiklerinde sosyal ortamlarına uyum sağlamakta zorlanacaklarını, eve aşırı misafir gelmesinin eşlerden birini rahatsız edeceğini bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Gibi Sıçramak

Daha önce bir konuda alınan uyarıyı göz ardı etmek ve aynı hatayı bir kez daha işleyerek insanların güvenini boşa çıkarmak demektir. Çalışılan yerde gözden düşüleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına ve amirlerin kötü muamelesine de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Gibi Ses Çıkarmak

Kendi üstüne vazife olmayan, hatta kişinin asla karışmaması gereken durumların içine balıklama atlamak suretiyle, ağrımaz başını ağrıtacak olmak demektir. Kişinin dikkatsizliği, aşırı işgüzar davranışları ve fazla meraklı oluşunun sürekli sorun yarattığına dair bilgi verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kurbağa Görmek

Rüyalarda görülen kurbağaların renkleri de anlam ifade etmektedir. Yeşil kurbağa yeşil rengin murat olduğunu anımsatır şekilde yorumlanmaktadır. Yeni bir yola çıkmak için zaman ve fırsat arayan rüya sahibinin sonunda dilediği konuma geleceği, yeni bir işe başlayabileceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Kurbağa Görmek

Mal varlığına eklenecek yeni mülklerin, sahip olunan ev veya arsaların ciddi miktarlarda değer kazanmasının ve kişinin sadece gayrimenkulleriyle bile hayal ettiğinden daha zengin biri olacağının ifadesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek aynı zamanda rüya sahibinin ailesi tarafından çok önemsendiğini de anlatmaktadır. Siyah kurbağa görenler ise biraz şansızdır. Birkaç gün içinde istemedikleri laflar edebilir, sevdiklerinin kalplerini kırabilirler. Bu yüzden dikkatli olmaları önerilir.

Öfke patlamaları yaşayacak olan bu rüya sahiplerinin öfkelerinin pek de yersiz olduğu söylenemez. Yakın arkadaşının ya da dostunun arkasından konuştuğunu duyup sinirlenebilir ya da haberi olmadan arkasından döndürülen işleri öğrenebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağayla Konuşmak

Dedikodu yapmayı çok sevmek ve başkalarının hayatlarına karşı önüne geçilmez bir merak duyulduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin bu özelliği yüzünden pek çok kimseyle tartışmalı ortamlara gireceğine, küskünlüklerin oluşacağına ama bir türlü huyundan vazgeçmeyeceğine delalet eder. Boş bir inadın, yanlış hareketlere devam etmenin sonucunda yalnız kalınacağını da tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Eti Yemek

Rüyasında kurbağa etini yediğini gören kişinin kendisine yakınlarından veya birinci derece aile üyesinden miras kalacağına işaret ediyor. Bu miras her ne kadar çok cüz’i miktar olsa da yine de rüya sahibini tatmin edecek kullanımlık olması bakımından öne çıkıyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Avladığını Görmek

Rüyayı görenin çevresinde onu çekemeyecek kişilerin olduğuna delalet ediyor. Bu nedenle çevresindeki bu kişilerin sürekli önüne taş koymak ve onun hedeflerine bir bir ulaşmasını tıkamak için sürekli olarak planlar üstüne planlar tertip ettiklerine işaret etmektedir. Fakat rüyayı gören kişi yine de amaçlarından, ideallerinden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğinden dolayı gerçekten de kısa süre zarfında amaçlarına her anlamda ulaşacağı dikkat çekiyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa İstilası Görmek

Rüya sahibinin çok yakında ağır bir imtihandan geçeceğine delalet ediyor. Bu nedenle karşı karşıya kalacağı bu musibet durumdan kurtulması için sabretmesi ve bu imtihanı başarılı bir şekilde atlatması amaçlanmaktadır. İşte yer verilen tüm bu niteliğe dayanarak rüyasında kurbağa istilasına maruz kaldığını ya da yaşadığı çevreyi kurbağaların istila ettiğini görmek şerre yorulur. Kurbağaların istila alanını terk etmesi ise rüya sahibinin imtihan olduğu bu zorlu durumdan kurtulmasına işaret olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Kurbağa Beslemek

Aileye mensup herkesle konuşarak, onların dertlerini, sorunlarını çözmek için çare aramak demektir. Kişinin çevresinde bir değişikliğe gideceğine, kendisine yük olanları, ikiyüzlü kişileri ve yalancıları dışlayacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zıplayan Kurbağa Görmek

Rüya sahibinin çevresinde dolanan sinsi kişilerin olduğuna işaret ediyor. Bu kişiler onun bir türlü iyi olmasını istememekte ve onun önüne birer birer engeller koymaya çalışarak önüne taş koymaya devam ediyor. Bu nedenle rüya sahibinin zıplayan kurbağa görmesi sürekli takip edilme ve kendisini gerçekten kıskanan kimselerin olduğuna delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Görüp Korkmak

Gereksiz evham yapmak, herkese şüpheyle bakmak ve olmadık sorunlar yaratmak demektir. Kişinin hayatının daha mükemmel olmasını isterken, çok fazla ince eleyip sık dokumasından dolayı biraz rahatsızlık yaratacağını, etrafıyla olan ilişkilerinde de pürüzler yaşanacağını tabir eder. Gelen iyi bir haberi önemsememek, çıkan bir fırsatı olması gerektiği gibi değerlendirememek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Öldürdüğünü Görmek

Rüyayı gören bireyin çevresindeki sinsi düşmanlarını birer birer alt ederek onlara karşı galip geleceğine işaret ediyor. Bunun yanı sıra içerisinde bulunulan ağır imtihan durumdan kurtulan rüya sahibinin hayatını düzene sokarak karşı karşıya kaldığı musibet durumlardan sıyrılma delaleti olarak İslam alimlerince yorulur. Öte taraftan yine bir diğer nokta olarak rüyayı gören kimsenin düşmanlarının artık kendisine ikinci bir plan yapmak için de hiçbir gücünün kalmayacağına işaret olunmaktadır.
Rüyada Derede Kurbağa Görmek

Rüyayı görenin hayatında karşısına hiçbir engel çıkmadan amaçlarına birer birer ulaşacağına delalet etmektedir. Bununla beraber yine bir diğer durum olarak rüyayı gören kimsenin etrafındaki iyi insanlardan da yardım göreceğine ve hiçbir şekilde sinsi düşmanının olmadan hedefleri doğrultusunda başarılı bir şekilde ilerlemeye devam edeceğine hükmolunuyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökten Kurbağa Yağdığını Görmek

Şerre yorulur. Rüyayı görenin uğursuzluklarla mücadele edecek günler geçireceğine ve bu ardı ardına gelen musibet durumların hayat kalitesini düşürerek yaşama sevincini büyük ölçüde yıpratacağına işaret etmektedir. Eğer rüya sahibi evliyse söz konusu bu musibetler çocuklarına da sirayet edecek ve onların da her anlamda yaşam kalitesini gerçekten de düşürecektir.
Rüyada Kurbağa Topladığını Görmek

Rüyayı görenin iş hayatıyla ilgili olarak yeni projeler ortaya koyduğuna işaret etmektedir. Bunun yanı sıra rüya sahibinin çevresindeki kendiyle alay edenlere aldırmadan yeni projelerini üstleriyle paylaşarak onlardan da takdir göreceği anlamına geliyor. Bu açıdan rüya sahibinin ortaya koyacağı bu yepyeni iş projesiyle yüksek kazançlar elde etmenin ilk basamağını çıkacağına işaret etmektedir.
Rüyada Kurbağa Sevdiğini Görmek

Rüyayı gören kimsenin duygusal birisi olduğuna ve aşırı duygusal davranıp rasyonel karar verme konusunda bir türlü kendini ikna edemediğine işaret olunuyor. Bu nedenle söz konusu rüyanın her anlamda duygularıyla hareket etme konusunda da gerçekten de son derece zorluk yaşadığına işaret etmektedir. Bu özelliklerinin yanında yine bir diğer nokta olarak rüyayı gören kişinin kişisel terapi eğitimlerine katılarak rasyonel kararlar verme konusunda mutlaka kendini geliştirmesi gerektiğine de atıfta bulunacaktır.
Rüyada Yeşil Kurbağalar Görmek

Yolculuğa işaret eder. Rüya sahibini yakında bir seyahat beklemektedir. Bu planlı bir yolculuk olup kazasız belasız dönülecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Kurbağa Tuttuğunu Görmek

İş yeri açmaya işaret eder. Kişinin esnaflığa adım atacağına ve kendi işinin patronu olmaya karar vereceğine işaret ediyor. Bu yönüyle değerlendirildiği zaman rüyayı gören bireyin kendi işinden yüksek kazançlar elde ederek kısa sürede işini geliştirmek için gayret sarf edeceğine delalettir.
Rüyada Kurbağa Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada kurbağa görülmesi genel olarak hayra yorulur ve günlük hayatında da çevresine karşı hayırsever, kulluk vazifelerini yerine getiren fert olunduğuna ve bu istikametten ayrılmadan hareket edileceğine işaret ederek yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Yavrusu Görmek

Rüyada kurbağa yavrusu görmek hayırlı rüyalar arasında yer almaktadır. Rüya sahibinin çevresi tarafından sevilip saygı duyulan bir şahsiyet olduğuna ve çevresinde kötü niyetli insanlar barındırmadığına işaret eder.

Rüya sahibinin evinde bereketin eksik olmayacağına eğer evinde herhangi bir sıkıntısı varsa da bu sıkıntıların geçici olduğuna işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin hayır duaları alan bir kişi olduğunu da müjdeler. Çünkü rüya sahibi hayatının bu evresine kadar insanlara yardım eden ve bu yardımları gizliden yürüten bir insandır. Rüya sahibinin bu alışkanlığını devam ettireceğine ve hayır duasının hiç eksik olmayacağına da müjdeler.

Ayrıca rüya sahibinin hayatında olumlu anlamda birçok değişiklik olacaktır. Rüya sahibi son zamanlarda istediği, arzuladığı iyi şeyler varsa bu şeylere kısa bir sürede kavuşacak ve böylece hayatında olumlu değişiklikler olacaktır. Eğer bir ilişki içindeyse de bu ilişkinin sağlam bir şekilde devam edeceğine, kaygının, derdin bu ilişkide barınmayacağına işaret eder. Genelleyecek olursak bu rüya oldukça hayırlı bir rüyadır ve kişi yaşamına aynen devam etmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurbağa görmek genel olarak hayra ve iyiliğe işaret eder. Rüyadaki duruma göre çeşitli şekillerde yorumlanabilir. Rüyada kurbağa görmek rüya sahibinin doğru bir yolda yaşadığına, inanç ve ibadetlerinin gereğini yaptığına, vazifelerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalıştığına ve hayırlı bir kul olarak Allah katında makbul olacağına işaret eder. Rüyada görülen kurbağa rüyayı gören kişinin çevresindeki insanlarla olan iletişimine ve ilişkisine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınan bir dost ile yakın zaman içinde tekrar bir araya gelineceğine de delâlet eder. Bir başka rivayete göre ise rüyada kurbağa görmek rüya sahibine gelecek bir habere işaret eder.
ruyada-kurbaga-gormek

Rüyada Kurbağa Topluluğu Görmek

Rüyada kurbağa topluluğu görmek kalabalığa ve güvenilmeyecek insan topluluğuna işaret eder. Rüya sahibinin etrafının insan dolu olduğuna fakat bu insanların dost olmadığına ve sahte davranışlar içinde olduklarına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin kendisine bir hayrı dokunmayacak bu insanlara karşı dikkatli olması gerektiğine ve o kalabalıktan uzak olmanın menfaatine olacağına işaret eder.
Rüyada Kurbağalar ile Birlikte Olduğunu Görmek

Rüyada kurbağalar ile birlikte olduğunu görmek hayra ve mutluluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin aile hayatında iyi ilişkileri olduğuna ve aile hayatının huzurla devam edeceğine, sosyal hayatında da dostları ve iyi arkadaşlarıyla beraber mutlu olacağına tabir edilir. Eğer rüyada kurbağalarla beraber mutlu olunduğu ve iyi vakit geçirildiği görüldüyse, rüya sahibinin hayatı boyunca güvenebileceği dostları olduğuna ve her zaman sevgi, destek görebileceği bir ailesi olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurbağa Eti Görmek

Rüyada kurbağa eti yemek hayra, berekete ve olumlu sonuçlara işaret eder. Rüyada kurbağa eti yiyen kişinin ailesinden veya yakın çevresinden bir miras kalacağına, ele geçecek olan mal ya da paranın büyük olmasa da iş göreceğine ve rüya sahibinin bir nebze de olsa rahat günler geçirmesini sağlayacağına tabir edilir.
Rüyada Kurbağa Avladığını Görmek

Bir kişinin rüyasında kurbağa avladığını görmesi başarıya, mutluluğa ve iyi gelişmelere işaret eder. Rüya sahibinin etrafında bulunan bazı kişilerin kıskanç tavırlarına ve başarıya engel olmak istemelerine rağmen başarılı bir şekilde ilerlemeye, işlerin yolunda gitmesine ve yükselmeye tabir edilir. Rüyada kurbağa avladığını görmek işlerden hayırlı sonuçlar almaya, rüyayı gören kişinin fayda göreceği durumlara, iyi bir haber almaya ve başarılı bir geleceğe işaret eder.
Rüyada Kurbağa İşgali Olduğunu Görmek

Rüyada kişinin yaşadığı bölgenin kurbağalar tarafından işgal altına alındığını görmesi üzüntüye, kötülüğe, acıya ve sıkıntıya tabir edilir. Rüya sahibinin kısa bir süre içinde oldukça etkileneceği kötü olaylar yaşayacağına, çok üzüleceğine, acı çekeceğine ve yaşadıklarının sonucunda kötü bir dönem geçireceğine işaret eder.
Rüyada Kurbağa İşgalinin Son Bulması

Bir kişinin rüyasında yaşadığı yerin kurbağalar tarafından işgali altına alındığını ve kısa bir süre içinde bütün kurbağaların alanı terk ettiğini görmek hayra, duaya ve rahata kavuşmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin zorlandığı, kendisine sıkıntı veren bir durumdan kurtulacağına ve huzur bularak hayatına devam edeceğine tabir edilir.
Rüyada Kurbağa ile Karşılaştığını Görmek

Rüyada kişinin bir kurbağa ile karşılaştığını görmesi iyiliğe, güzelliğe ve hayırlı bir kişiye işaret eder. Rüyayı gören kişinin iyi huylu, yardımsever ve hayırlı bir insanla karşılaşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin bu kişiden fayda ve iyilik göreceğine, hayırlı bir iletişim olacağına ve bu iletişimin rüyayı gören kişinin güzel bir yola girmesine yardımcı olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zıplayan Kurbağa Görmek

Rüyada zıplayan bir kurbağa görmek bazı insanlar tarafından takip edilmeye işaret eder. Eğer rüyanızda etrafınızda olan bir kurbağanın zıpladığını gördüyseniz, çevrenizde bulunan bazı insanların gözünün üzerinizde olduğuna, kıskanıldığınıza ve bu kişiler tarafından takip edildiğinize tabir edilir. Rüyayı gören kişinin etrafındaki bu tür insanlara karşı dikkatli, tedbirli ve hazırlıklı olması gerektiğine işaret eder.

ruyada-ziplayan-kurbaga-gormek
Rüyada Duyulan Kurbağa Sesi

Bir kişinin rüyasında sürekli olarak kurbağa sesi duyması iyiliğe ve iletişime işaret eder. Rüyada kurbağa sesi duymak dostlar tarafında gelen sese tabir edilir. Rüyayı gören kişinin etrafında bulunan sevdiği arkadaşlarına karşı duyarlı olması gerektiğine, eğer dostlarının kendisiyle paylaşmak istediği şeyler varsa bunlar üzerinde yoğunlaşmasında hayır olacağına ve kişileri dinlemesi gerektiğine işaret eder.
Rüyada Kurbağa Öldürdüğünü Görmek

Rüyada kurbağa öldürdüğünü görmek düşmanlara karşı üstün gelmeye, rahata ve huzura kavuşmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin kendisine zarar veren, sıkıntıya sokan ve yük olan bir kişiden kurtulacağına ve huzur bulacağına tabir edilir. Rüya sahibinin çevresindeki kötü insanlara karşı güçlü olacağına, kötülük görmeden rahata kavuşacağına ve olayların hayırlı bir şekilde gelişeceğine işaret eder. Rüyada kurbağa öldürdüğünü gören kişinin kötü düşünceler ve istekler içinde olan kişilere karşı duracağına ve güvende olacağına delâlet eder.
Rüyada Kurbağa Yavrusu Görmek

Rüyada kurbağa yavrusu görmek iyiliğe, hayra, mutluluğa işaret eder. Rüya sahibinin hakkını araması gerektiğine, bazı durumlara karşı mücadele ederek haklarına sahip çıkması gerektiğine tabir edilir. Rüyada kurbağa yavrusu gören kişinin güçlü ve cesur olacağına, düşmanlarına karşı galip geleceğine ve kendini iyi bir şekilde savunacağına işaret eder.

Rüyada kurbağa görmek rüyanın ayrıntılarına ve biçimine göre bazı şekillerde tabir edilir. Rüyada görülen kurbağa rüya sahibinin haklarına kavuşmak için cesaretle çalışacağına, etrafında bulunan kötü düşünceli insanları alt edebileceğine işaret eder. Rüyada birden fazla sayıda kurbağa görmek sıkıntıya, dert ve üzüntüye tabir edilir. Rüya sahibinin yaşayacağı bir olay sonucunda çok üzüleceğine ve acı çekeceğine işaret eder. Rüyada çok sayıda kurbağanın bir anda dağıldığını görmek şükür, dua, hayır ve iyiliğe, rüyayı gören kişinin yakın zamanda çok sevineceği hayırlı bir haber alacağına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KURBAĞA GÖRMENİN PSİKOLOJİK ANLAMI

Rüyalar insanların psikolojisine dair birçok şey anlatır. Rüyaları dikkate alarak ve değerlendirerek bilinçaltımızda neler olduğuna, gizlediğimiz duygulara ve gerçekte neler istediğimize ulaşabiliriz. Gördüğümüz rüyalar bazen kişisel özelliklerimiz, karakterimiz ve o anki duygu durumumuz hakkında da birçok ipucu barındırır. Rüyada kurbağa görmek doğru bir yol üzerinde hayatını sürdüren, iyilik ve güzellik için uğraşan, ibadetini iyi bir şekilde yapan hayırlı bir kişiye işaret eder. Bu durumda kişinin Allah’a karşı yerine getirmesi gereken kulluk görevlerini, sorumluluklarını ve ibadetini gerektiği gibi yerine getirdiğine, vicdan azabı çekmeden ve bir huzursuzluk hissetmeden gönül rahatlığıyla hayatını geçirdiği sonucuna varılabilir. Rüyada zıplayan kurbağa görmek izlenmeye, takip edilmeye delâlet eder. Böyle bir durumda rüya sahibinin etrafında bulunan kişilere karşı güvensiz olduğuna, bundan dolayı devamlı insanlar tarafından takip altında olduğunu sandığı söylenebilir. Bu rüya tam tersi bir bakış açısıyla, rüyayı gören kişinin etrafındaki insanlar tarafından sürekli izlendiğini ve bu durumun verdiği sıkıntıyı yaşayan kişinin bilinçaltını da gösterebilir. Rüyada kalabalık bir kurbağa sürüsü görmek rüya sahibinin çevresinde bulunan ikiyüzlü, güvenilmez ve sahte davranışlar sergileyen kalabalığa işaret eder. Bu durumda rüyayı gören kişinin etrafındaki bu kişilerden uzaklaşmak isteyen, yalanlardan ve çeşitli sahteliklerden uzak durarak iç huzruna kavuşma isteği içinde bir kişi olduğu düşünülebilir. Rüyada kurbağa görmek rüya sahibinin hayırlı ve iyi bir insanla karşılaşacağına delâlet eder. Bu durumda ise rüya sahibi ile ilgili kendisine hayrı dokunacak ve faydasını göreceği bir kişi ile karşılaşmaya ihtiyacı olduğu, bu yönde bazı arayışlar içinde olabileceği söylenebilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

423 Aktif
0 Üye ve 423 misafir
Bugün : 21090
Dün : 23857
Toplam : 48079396
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...