Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yengeç görmek sinsi ve tehlikeli düşmanlara işarettir. Uyarı niteliği taşıyan bir rüyadır. Ancak rüyanın ne şekilde görüldüğü anlamını ve yorumunu değiştirebilmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Yengeç Görmek

Rüyada yengeç gören kişinin hayatında bir süre bazı belirsizlikler ve karmaşalar yaşanacak dolayısıyla bu da rüya sahibinde kafa karışıklığı yaratacak demektir. Rüyada yengeç görmek özel hayatla da tabir edilir. Kişinin evliliğinde ya da ilişkisinde bazı fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşanacağı şeklinde yorum yapılır. Rüyada yengeç sert mizaçlı, inatçı, dediğim dedik ve mesafeli birine ve bu kişiyle yaşanılacak sorunlara delalet eder.

Rüyada yengeç görmek aynı zamanda kazancın artması kişinin zengin olması şeklinde yorumlanır. Rüyada yengeç kendi burcuyla da tabir edilir. Yani yengeç burcundan olan birine işaret ettiği gibi pinti, haris, öküz altında buzağı arayan, kimseye inanmayan ve güvenmeyen birinin varlığı ile tabir edilir.
Rüyada Yengeç Yediğini Görmek

Rüyada yengeç yediğini gören kişi zor ve çetin yollarla kendisi için bir fayda sağlayacak demektir.
Rüyada Yengeç Isırması

Bir kişi rüyasında kendisini bir yengecin ısırdığını görürse, bu çok yüksek ihtimalle yengeç burcunda olan bir arkadaşından, dostundan ya da yakınından göreceği zarara işaret eder. Rüya sahibi bu kişiyle bütün bağlarını koparacak demektir.
Rüyada Yengeç Öldürmek

Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek kıskanç, kem gözlü, rüya sahibinin malında ve parasında gözü olan kişileri bertaraf etmesi anlamına gelir. Bu kişiler rüya sahibi için her yerde olur olmadık laflar eden kişilerdir. Rüyada yengeç öldürmek, kişinin düşmana karşı üstün gelmesi şeklinde de tabir edilir.
Rüyada Yengeç Tutmak

Rüyada yengeç tuttuğunu ya da yengeç aldığını gören kişi, sonradan başını çok ağartacak ve pişman edecek, kem gözlü, kıskanç ve kötü huylu bir kimseyle ahbaplık kuracak demektir.
Rüyada Istakoz Görmek

Rüyada ıstakoz görmek güzel ve aydınlık günler görmek anlamına gelir. Rüya sahibi kısa zamanda sorunlarına çareler bulacaktır.
Rüyada Mavi Yengeç Görmek

Evli bayanlar için eşlerinin aşırı kıskanç tavırlar içine girecekleri bir dönem yüzünden sıkıntıya düşeceklerine ve durup dururken çıkacak bazı kıskançlık kavgaları nedeniyle ev içinde huzursuz zamanlar geçireceklerine yorumlanır. Haksız şüphelere, başka insanların söylediği asılsız sözlere inanarak evde hırgür çıkarmaya da alamet eden rüya, kişinin diğer insanların düşüncelerinden fazlasıyla etkilenmesi nedeniyle özel yaşantısına zarar verecek davranışlar sergileyeceğine alamet eder.
Rüyada Yengeç Bacağı Görmek

Eşler arasında geçmişte halledildiği düşünülen bir konunun aslında tam olarak çözülmediği için yeniden gündeme geleceğini bildirir. Özellikle ailelerden kalan bir mala veya mirasa dair bir konudan kaynaklanacak sorunlara işaret eden rüya, uzak akrabaların da işin içine girmesiyle ortamın gerileceğini, rüya sahibinin gereksiz bir inat içine girmesinden ötürü konunun yeniden çözümsüz şekilde kalmasına ve aile içindeki bu huzursuzluğun bir müddet daha aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.
Rüyada Yengeç Çorbası İçmek

Çalışılan ortamın pek çok yalancı insanla dolu olduğunu, kişilerin kendi menfaatleri yüzünden gözlerini kırpmadan başkalarını harcadıklarına ve rüya sahibinin bu şartlar altında dürüst şekilde hareket etmekte zorluk çektiğini bildirir. Her koşulda karakterini ortaya koyacak olmanın ve takdir toplamanın alameti olduğu gibi, zor zamanları en güçlü şekilde geçirmenin, ayakta kalmanın, problemlerin üstesinden geldikçe kendini daha güçlü, daha iyi hissedecek olmanın da tabiridir.
Rüyada Yengeç Yakalamak

Bir arkadaşın ya da tanıdığın yalanını ortaya çıkarıp yüzüne vurmak, ona iyi bir ders vermek ve kişiyi doğru yola getirmek için elinden tutmak demektir. Başkalarının hatasını aramayan ancak sevdiği insanların yanlışlarına göz yummayan rüya sahibinin çevresindeki problemlere el attığını, insanların sorunlarına çözüm bulabilmek için elinden geleni yaptığını, akılcı tutumuyla çoğu kimseyi refaha erdirdiğini de bildirir.
Rüyada Yengece Basmak

Bir tuzağa düşmek, kandırılmak ya da yalan sözlere inanarak elinden mal çıkmasına neden olmak demektir. Rüya sahibinin insancıl duygularını kullanan biri yüzünden yaşanacak üzüntüye ve pişmanlığa, bedeli ağır şekilde ödenen bir hataya alamet ederken, yaşanacak bu belanın alınan ders nedeniyle gelecekte çok işe yarayacağının alametidir. Yengece basan kişi eğitim sürecinde ise ailevi meseleler veya maddi sorunlar yüzünden öğrenimine geçici bir süre ara verecek demektir.
Rüyada Yengeç Görüp Bağırmak

Yengeç görüp korku içinde bağıran kişi yaşadığı bir haksızlığa artık tahammül edemediği için kendini korumak adına önlemler alacak demektir. İş yerinde üstlerinden gördüğü baskıyı mahkemeye taşıyacak olmanın veya iş alanında hakkını aramanın ifadesi olan rüya, evliliklerde kıskançlık sorunlarının kişiyi boşanmayı düşünecek hale getirdiğini ve sorunun çözülmemesi halinde bir ayrılığın kaçınılmaz olacağını ifade eder.
Rüyada Birden Fazla Yengeç Görmek

Rüya sahibine akıl veren çok sayıda insan olduğunu bildiren rüya, bu kimselerin içinde kötü düşünceli, kişiden yarar sağlamaya çalışan insanların da var olduğuna dikkat çeker. Her söze inanmamak gerektiğini bildiren rüya, bu dönemde ani hareketler yapmaktan, fevri davranışlar içine girmekten kaçınılmadığı takdirde sahip olunan düzene zarar verileceğini, sevilen insanların günahını alacak davranışlar geliştirileceğini, yalana inanarak ailesini dağıtacak olmayı da bildirir. Tehlikeli insanların varlığına alamet ettiği için dikkatli olunması gereken bir dönemde bulunulduğunu ifade eder.
Rüyada Evin İçinde Yengeç Görmek

Haneye giren ve dedikodu yapan, sözleri ile eşler arasına nifak sokan ileri yaşta bir kimsenin varlığını bildirir. Dışarıdan gelen sözlerin ve kişinin zayıf yanlarını kullanmak isteyen kimselerin huzur kaçıracağını, ev içinde gereksiz kavgaların oluşmasına sebep olacak akrabaların varlığını da ifade eder.
Rüyada Ölü Yengeç Görmek

Uzun süredir kişinin aklını kurcalayan, fikirlerini bulanıklaştıran bir meselenin aydınlığa ve açıklığa kavuşması sonucu alınacak rahat nefese, nifak tohumları eken, kötü niyetli bir kişiden kurtulmaya, zararlı ortaklıkların sonuna gelmeye alamettir. Olan biteni net şekilde görecek olan rüya sahibinin iyi ile kötüyü tam olarak ayırt edebilmesinden ötürü yanlış adım atmayacağını, kendisindeki olumsuz yanları törpüleyeceği gibi, başkalarının hatalarını düzeltmekte yardımcı olacağını da bildirir. Kendisinden para ya da mal çalan biriyle ortaklığını, işbirliğini sonlandırmak, bu kimseyi hayatından tamamen çıkarmak şeklinde de yorumlanır.
Rüyada Yengeç Beslemek

Kişinin saf duygularla hareket ettiği, her zaman yardımına koştuğu, maddi açıdan pek çok yardımda bulunduğu gibi, manevi olarak da her zor durumda yanında olduğu birinin yapacağı büyük bir yanlışa, bu kimseye inanmak yüzünden mal kaybetmeye, kötü düşüncelerini fark edemediği için kişiden zarar görmeye devam etmeye alamettir. Gerçekleri görememek ve yanlışa devam etmek, kendine zarar gelmesini umursamamak manasına gelen rüya, kişinin zihnini sözleriyle bulandıran bir arkadaşa da yorumlanır.
Rüyada Yengeç Yiyen Birini Görmek

İş çevresinde disiplini ve gücüyle herkesi kendisine hayran bırakan biriyle tanışacak olan rüya sahibinin bu kimseden öğreneceği bilgiler sayesinde kendi işini güçlendireceğini, yaptığı hataları fark edeceğini, kendine örnek aldığı bu insan sayesinde bakış açısını yenileyeceğini ifade eder. Daha güçlü ve daha mantıklı adımlar atmayı, kişiyi başarıya taşıyacak başlangıçlar yapacak olmayı da müjdeler.
Rüyada Yengeçten Kaçmak

Bekar kişilerin karşılarına çıkan aşırı kıskanç ve her şeyi sorgulayan, kişiye baskı yapan, dominant karaktere sahip kısmetleri yüzünden bir müddet psikolojik olarak rahatsızlık yaşayacaklarını, bu kimseden uzaklaşmakta güçlük çekeceklerini ve ayrılsalar dahi bu kimsenin vereceği sıkıntıya uzun zaman katlanmak zorunda kalacaklarını bildirir. Aşırı inatçı, dediğim dedik, kimseyi dinlemeyen, egosu yüksek bir eşle hayat geçirmek ve yıpranmak anlamına geldiği gibi, bu tip bir ilişkiyi sonlandırmak için fırsat kollayacak olmanın da işaretini verir.
Rüyada Yengeç Yumurtası Görmek

Yalanın yalan doğurduğunu ve bu yüzden bir süre sonra kişinin gerçekleri göremeyecek hale geleceğini ifade eder. Rüya sahibini doğrudan uyaran bir rüyadır ve söylenen iyi niyetli yalanların dahi alışkanlık haline gelebileceğini, kişinin kendini zor durumlara sokacağı gibi, iş konusunda da güvenilmez, sözüne inanılmayan biri olarak tanınacağı için iş kaybı yaşayabileceğini de bildirir. Doğru yoldan ayrılmamak gerektiğini, girilen çevreyi doğru seçmenin yararını gözler önüne seren bir rüyadır.
Rüyada Yengeç Sevmek

Her ne kadar fikir ayrılığı yaşansa da, kişilik olarak uyumsuzluk içinde olunsa da beraberliğine sahip çıkacak olan rüya sahibinin, karşı tarafın tüm olumsuzluklarını sineye çekeceğini, yapacağı yanlışları alttan alacağını ve sevgisinde ısrar edeceğini ifade eder. Saldırgan tutumu olan birini ehlileştirmek, onu doğru yola getirmek için mücadele etmek ve inançlar uğruna savaşmak demek olduğu gibi, ilişkilerde yıpratıcı bir sürecin içinde olunacağını, psikolojik olarak kendini tükenmiş hissedecek olan rüya sahibinin zaman zaman açmazlar yaşayacağını da tabir eder.
Rüyada Yengeçten Korkup Bayılmak

Sindirilmek veya pasif hale gelmek demektir. Rüya sahibinin içinde bulunduğu çetin koşullarda ayakta durmayı başaramayacağını, yenilgiyi kabulleneceğini ve kendisine savaş açan kimselere teslim olacağını ifade eder.
Rüyada Yengeç Kıskacı Bulmak

Birinin yanlışına ya da söylediği yalana şahit olmak, tanıdık birinin kişiye mahcup olacağı bir işe girişmesini görmek demektir. Sevilen kimseler hakkında yanılmak, inanılan, güvenilen bir kimse hakkında fikir değişikliği yaşamak veya hayal kırıklığı içinde kalmak şeklinde tabir edilir.
Rüyada Yengeç Görmenin Psikolojik Yorumu

Özel hayatta yaşanan karmaşalara, kıskançlıklara, gereksiz şüphelere işaret eden rüya, bu tip duyguların kişiyi ele geçirmesi yüzünden sorunlar yaşandığını, rüya sahibinin kendisini düzeltmek, olumsuz yanlarından kurtulmak istemesine rağmen başarısız olması yüzünden mutsuzluk yaşaması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmek

 Rüyada yengeç görmek, kişinin arkasından konuşan sinsi ve kötü düşmanların varlığına işaret etmektedir. Rüyasında yengeç gören kişi, kötü insanlarla savaşacak ve onları yenecektir. Bu aşamada ailesinin ve yakınlarının yanında durarak ona destek olacağına dalalet etmektedir. Kişinin saf ve temiz bir insan olduğu için kötülüklerden korunacağına dalalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ulaşılması zor, dostluğu çetin kimseye, Yengeç yemek, uzak bir yerden hayra erişmeye delalet eder.

Rüyada yengeç görmek, sert tutumlu, geçimi zor birine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yengeç, hayatınızda birtakım karışıklıkların olacağına işarettir. Sevgilinizle sorunlar da yaşayabilirsiniz.

Eli sıkı, kuşkucu, kıskanç, düşüncelerini saklayan birini veya yengeç burcundan birini işaret eder.

Servet olarak yorumlanır. Ayrıca karışık olaylar ve sevgililerin uzun ve zor bir flört dönemi geçireceklerine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç görmek

Rüyada yengeç görmek; ulaşılması zor, dostluğu çetin kimseye, yengeç yemek, uzak bir yerden hayra erişmeye delalet eder. Rüyada yengeç görmek, sert tutumlu, geçimi zor birine yorumlanır.

Rüyada yengeç görmek; hayatınızda birtakım karışıklıkların olacağına işarettir. Sevgilinizle sorunlar da yaşayabilirsiniz. Rüyada yengeç görmek, gerek iş ve gerekse ev durumlarınızın doğru dürüst yürümediğine, bu aksaklıkların sizi çok zarara soktuğunu delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yengeç görmek, korkunç, hilesi anlaşılmaz ve arkadaşlığı çetin bir adama işarettir. Rüyada yengeç yiyen kimse uzak bir yerden hayra erişir. Bazı tabirciler de, rüyada yengeç yiyen kimse, haram mala kavuşur, dediler.


Rüyada yengeç yediğini görmek, uzak bir yerden gelecek hayra delâlet eder.
Yengeç, haram mal ile de tabir olunur. Bir kimsenin rüyada yengeç görmesi, tutulacak yeri bilinmeyen hilesi anlaşılmaz, kendisine ulaşılması kolay olmayan ve arkadaşlığı çetin bir adama delâlet eder.

Kirmani demiştir ki: Rüyada yengeç görmek, sert tabiatlı, himmeti büyük, nesebi azim bir kimseye işarettir.
Bir başka kavle göre de yengeç, fena huylu, kibirli ve haset bir adama delâlet eder.

Rüyada yengeç görmek arkadaşlık kurmanın çok zor olduğu kimseye, meşakkatle kazanılan mala, zenginliğe, düşmanlara galip gelmeye işaret eder.

Allame Meclisi: Yengeç görmek; tamahkar ancak hayırsever biriyle dost olacağınıza…
Yengeç eti yemek; bahtınızın açılacağına ve gelir elde edeceğinize işarettir
İbn-i Şirin: Yengeç; huysuz, sabırsız ve kinci birine…
Yengeç yakalamak; huysuz ve sabırsız biriyle arkadaş olacağınıza, az da olsa ondan menfaat sağlayacağınıza…
Yengeç öldürmek; yukarıda özellikleri belirtilen bir dostunuz varsa, ondan ayrılacağınıza…
Yengeç eti yemek; kötü bir meslekle mal elde edeceğinize işarettir
Kirmani: Bir yengeciniz olduğunu görmek; ağırbaşlı, ama uyumsuz bir arkadaşınızdan iyilik göreceğinize…
Yengeç eti yemek; yediğiniz et miktarınca birinden mal elde edeceğinize işarettir
Çağdaş Ulema: Yengeç görmek; bazı ticari işlerinizde geri adım atacağınıza…
Yengeç yakalamak; zor bir işi geride bıraktığınızdan dolayı ödül alacağınıza…
Yengeç yemek; durumunuzun iyiye gideceğine işarettir.

Ulaşılması zor, dostluğu çetin kimseye, Yengeç yemek, uzak bir yerden hayra erişmeye delalet eder. Yengeç, hayatınızda birtakım karışıklıkların olacağına işarettir. Sevgilinizle sorunlar da yaşayabilirsiniz. Eli sıkı, kuşkucu, kıskanç, düşüncelerini saklayan birini veya yengeç burcundan birini işaret eder. Rüyada yengeç görmek, gerek iş ve gerekse ev durumlarınızın doğru dürüst yürümediğine, bu aksaklıkların sizi çok zarara soktuğunu delalet eder.

Rüyada yengeç yiyen kimse uzak bir yerden hayra erişir.
Bazı tabirciler de, rüyada yengeç yiyen kimse, haram mala kavuşur, dediler. Servet olarak yorumlanır. Ayrıca karışık olaylar ve sevgililerin uzun ve zor bir flört dönemi geçireceklerine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yemek

 Rüyada yengeç yemek, bazı yorumculara göre hayra dalalet etmektedir. Arkanızdan iş çeviren sinsi ve tehlikeli düşmanları yenmeye işaret etmektedir. Bazı yorumcular ise rüyada yengeç yemeyi haram yemekle yorumlamıştır. Yengeç yiyen kişi işine haram karıştırmış olabilir. Birilerinin hakkını yemiş olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç yiyen kişiye hakkını helal etmediğini söyleyen kişilerin varlığına delalet etmektedir. İsteklerine kavuşmak ve hayal ettiği şeylere kavuşmak olarak yorumlanabilen bir rüyadır. Rüyasında yengeç yediğini gören kişi katı ve geçinmesi zor olan bir kişiyle geçinmeye başlayacağına işaret etmektedir. Bu kişinin aileden biri olabileceği gibi iş ya da arkadaş ortamından biri olma ihtimali de söz konusudur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Öldürmek

 Rüyada yengeç öldürmek, düşmanın varlığına işaret etmektedir. Sinsi ve çaktırmadan her kötülü yapabilen bir düşmanın varlığına işaret etmektedir. Ayrıca bu rüya şüpheci ve inatçı kişinin varlığını da göstermektedir. Rüyasında yengeç öldürdüğünü gören kişi çevresine karşı dikkatli olmalı ve kimseye hemen güvenmemelidir.

 Paylaşılacak sırların kullanılacağına ve rezil rüsva olmaya işaret edecek bir rüyadır. Bu sebeple uyarı niteliği taşır. Ancak rüya sahibi yengeci öldürdüğünü görürse o kişiye yenilmez ve farkında olmadan ona karşı güç kazanır. Düşmanı alt etmeye ve ona karşı korunacak gücü elde etmeye işaret etmektedir. Rüyada yengeç öldürdüğünü gören kişi kendisine zarar veren bir kişiye karşı güçlenecek ve onun pençesinden kurtulacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Tutmak

 Rüyada yengeç tutmak, kem gözlü ve kötü huylu kimseye işaret etmektedir. Rüyasında yengeç satın aldığını ya da yengeç tuttuğunu gören kişi kem gözlü ve kötü kişiyle arkadaşlık kuracaktır. Ancak bu kişinin dostluğu onun başına zor işler getirecektir. Rüyada tutulan yengeç kötü kimselere yaklaşmakla tabir olunmaktadır.

 Rüyasında yengeç tuttuğunu gören kişi kendisinin kıskanan bir arkadaşı vardır. Bazen de bu rüya kötü bir kimsenin yalanını yakalamaya kötülüklerini yüzüne vurarak onu utandırmaya dalalet etmektedir. Ayrıca bu rüya çevresindeki problemleri çözen bir kişilik kazanmaya, çevresi tarafından taktir görüp beğenilmeye işaret etmektedir. Rüyada yengeç tutan kişi çevresinde sevdiklerinin hatasını görmemektedir. Onların hep iyi yönlerine odaklanırken kötü yönlerinin verdiği zararları fark etmemektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç yumurtası pek hayra yorulmaz. Birbirinden doğan kötü ve olumsuz işlerle karşı karşıya kalmaya işaret etmektedir. Rüya sahibinin söylediği bir yalanın başka yalanlar doğurarak işin içinden çıkılmaz bir halin ortaya çıkmasına işaret etmektedir. Rüya sahibini yalanlarından ötürü uyaran bir rüyadır. Büyük yalanların elindeki işi dahi kaybetmesine sebep olabileceğini belirtmektedir. Yengeç yumurtası görmek bazen de hayra yorulabilir.

 Uzun zamandır gösterilen çabanın, verilen emeğin ve çekilen sıkıntıların karşılığını almak olarak yorumlanmaktadır. Kurduğu işten iyi paralar kazanmaya, yeni atılımlar yapacak güç elde etmeye işaret eden bir rüyadır. Yengeç yumurtası kaybedilen şansın tekrar kazanılmasıyla yorumlanır. Rüyasında çok sayıda yengeç yumurtası gören kişi maddi ve manevi kazançlarla mahzar olur. Her geçen gün artan rızk mal ve paradır. Parasının katlanarak artacağına ve şükürle kazancına kazanç ekleyeceğine işaret eden bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek, iş hayatında veya evlilik hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin güvendiği insanlara sırtını yaslayacağına, bu nedenle başına türlü olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengeç görmek, rüya tabiri yapan kişiler tarafından hayırlı olmayan durumlar diye bahsedilmiştir. Bu yorumculara göre yengeç, arkadan iş çeviren kötü ve sinsi bir arkadaşa da işaret eder. Sizin iyiliğinizi istiyormuş gibi görünse de aslında size düşmanlık besleyen kişiye karşı dikkatli olunması gerektiği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmek
Rüyada yengeç görmek kişinin kötü kalpli ve sinsi bir düşmanlarına işaret eder.

Rüyada yengeç görmek, kişinin zor günleri geride bırakacağı demektir. Rüya sahibinin ailesinin daima yanında olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, saf ve temiz kalpli olacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yemek
Kimi yorumcular bu duruma hayırlı derken kimi yorumculara göre haram yemek şeklinde yorumlanır.



Rüyada Yengeç Tarafından Isırılmak
Yengecin ısırması büyük korku yaşanacağına ve iş yaşamı açısından kayba uğranacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Avlamak
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında yengeç avladığını görmesi kişinin haram mala ve zarara uğrayacağına, zor günler geçireceğine, bu zor günleri ailesinin yardımı sayesinde atlatacağına dalalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yumurtası Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yengeç yumurtası görmesi kişinin hayatına girecek insanları seçmesi gerekeceğine, kötü niyetli ve kinci insanlar olabileceğine, bu rüya rüya sahibini adeta uyarması anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Kıskacı Bulmak
Rüya sahibinin rüyasında yengeç kıskacı bulması başkalarına muhtaç olacağına, kendi ayakları üzerinde durmak için çok uğraşacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Beslediğini Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre yengeç beslediğini gören kişinin yardıma muhtaç insanlara yardımda bulunacağına, pek çok kişinin duasını alacağına, zor gününde ailesinin yanında olacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Yengeç Görmek
Rüyasında büyük yengeç gören kişinin hayatında kime ne yaptıysa karşılığını alacağına yani iyilik yapmış ise iyilik göreceğine, kötülük yapmış ise kötülük göreceği şeklinde yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yengeç görmek, iş hayatında veya evlilik hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin güvendiği insanlara sırtını yaslayacağına, bu nedenle başına türlü olaylar geleceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek, rüya tabiri yapan kişiler tarafından hayırlı olmayan durumlar diye bahsedilmiştir. Bu yorumculara göre yengeç, arkadan iş çeviren kötü ve sinsi bir arkadaşa da işaret eder. Sizin iyiliğinizi istiyormuş gibi görünse de aslında size düşmanlık besleyen kişiye karşı dikkatli olunması gerektiği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmek

Rüyada yengeç görmek kişinin kötü kalpli ve sinsi bir düşmanlarına işaret eder.

Rüyada yengeç görmek

Rüyada yengeç görmek, kişinin zor günleri geride bırakacağı demektir. Rüya sahibinin ailesinin daima yanında olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, saf ve temiz kalpli olacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yemek

Kimi yorumcular bu duruma hayırlı derken kimi yorumculara göre haram yemek şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Tarafından Isırılmak

Yengecin ısırması büyük korku yaşanacağına ve iş yaşamı açısından kayba uğranacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç gören kişinin hayatında bir süre bazı belirsizlikler ve karmaşalar yaşanacak dolayısıyla bu da rüya sahibinde kafa karışıklığı yaratacak demektir. Rüyada yengeç görmek özel hayatla da tabir edilir. Kişinin evliliğinde ya da ilişkisinde bazı fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşanacağı şeklinde yorum yapılır. Rüyada yengeç sert mizaçlı, inatçı, dediğim dedik ve mesafeli birine ve bu kişiyle yaşanılacak sorunlara delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek aynı zamanda kazancın artması kişinin zengin olması şeklinde yorumlanır. Rüyada yengeç kendi burcuyla da tabir edilir. Yani yengeç burcundan olan birine işaret ettiği gibi pinti, haris, öküz altında buzağı arayan, kimseye inanmayan ve güvenmeyen birinin varlığı ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yediğini Görmek

Rüyada yengeç yediğini gören kişi zor ve çetin yollarla kendisi için bir fayda sağlayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Isırması

Bir kişi rüyasında kendisini bir yengecin ısırdığını görürse, bu çok yüksek ihtimalle yengeç burcunda olan bir arkadaşından, dostundan ya da yakınından göreceği zarara işaret eder. Rüya sahibi bu kişiyle bütün bağlarını koparacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Öldürmek

Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek kıskanç, kem gözlü, rüya sahibinin malında ve parasında gözü olan kişileri bertaraf etmesi anlamına gelir. Bu kişiler rüya sahibi için her yerde olur olmadık laflar eden kişilerdir. Rüyada yengeç öldürmek, kişinin düşmana karşı üstün gelmesi şeklinde de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Tutmak

Rüyada yengeç tuttuğunu ya da yengeç aldığını gören kişi, sonradan başını çok ağartacak ve pişman edecek, kem gözlü, kıskanç ve kötü huylu bir kimseyle ahbaplık kuracak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Istakoz Görmek

Rüyada ıstakoz görmek güzel ve aydınlık günler görmek anlamına gelir. Rüya sahibi kısa zamanda sorunlarına çareler bulacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Yengeç Görmek

Evli bayanlar için eşlerinin aşırı kıskanç tavırlar içine girecekleri bir dönem yüzünden sıkıntıya düşeceklerine ve durup dururken çıkacak bazı kıskançlık kavgaları nedeniyle ev içinde huzursuz zamanlar geçireceklerine yorumlanır. Haksız şüphelere, başka insanların söylediği asılsız sözlere inanarak evde hırgür çıkarmaya da alamet eden rüya, kişinin diğer insanların düşüncelerinden fazlasıyla etkilenmesi nedeniyle özel yaşantısına zarar verecek davranışlar sergileyeceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Bacağı Görmek

Eşler arasında geçmişte halledildiği düşünülen bir konunun aslında tam olarak çözülmediği için yeniden gündeme geleceğini bildirir. Özellikle ailelerden kalan bir mala veya mirasa dair bir konudan kaynaklanacak sorunlara işaret eden rüya, uzak akrabaların da işin içine girmesiyle ortamın gerileceğini, rüya sahibinin gereksiz bir inat içine girmesinden ötürü konunun yeniden çözümsüz şekilde kalmasına ve aile içindeki bu huzursuzluğun bir müddet daha aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Çorbası İçmek

Çalışılan ortamın pek çok yalancı insanla dolu olduğunu, kişilerin kendi menfaatleri yüzünden gözlerini kırpmadan başkalarını harcadıklarına ve rüya sahibinin bu şartlar altında dürüst şekilde hareket etmekte zorluk çektiğini bildirir. Her koşulda karakterini ortaya koyacak olmanın ve takdir toplamanın alameti olduğu gibi, zor zamanları en güçlü şekilde geçirmenin, ayakta kalmanın, problemlerin üstesinden geldikçe kendini daha güçlü, daha iyi hissedecek olmanın da tabiridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yakalamak

Bir arkadaşın ya da tanıdığın yalanını ortaya çıkarıp yüzüne vurmak, ona iyi bir ders vermek ve kişiyi doğru yola getirmek için elinden tutmak demektir. Başkalarının hatasını aramayan ancak sevdiği insanların yanlışlarına göz yummayan rüya sahibinin çevresindeki problemlere el attığını, insanların sorunlarına çözüm bulabilmek için elinden geleni yaptığını, akılcı tutumuyla çoğu kimseyi refaha erdirdiğini de bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengece Basmak

Bir tuzağa düşmek, kandırılmak ya da yalan sözlere inanarak elinden mal çıkmasına neden olmak demektir. Rüya sahibinin insancıl duygularını kullanan biri yüzünden yaşanacak üzüntüye ve pişmanlığa, bedeli ağır şekilde ödenen bir hataya alamet ederken, yaşanacak bu belanın alınan ders nedeniyle gelecekte çok işe yarayacağının alametidir. Yengece basan kişi eğitim sürecinde ise ailevi meseleler veya maddi sorunlar yüzünden öğrenimine geçici bir süre ara verecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görüp Bağırmak

Yengeç görüp korku içinde bağıran kişi yaşadığı bir haksızlığa artık tahammül edemediği için kendini korumak adına önlemler alacak demektir. İş yerinde üstlerinden gördüğü baskıyı mahkemeye taşıyacak olmanın veya iş alanında hakkını aramanın ifadesi olan rüya, evliliklerde kıskançlık sorunlarının kişiyi boşanmayı düşünecek hale getirdiğini ve sorunun çözülmemesi halinde bir ayrılığın kaçınılmaz olacağını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Fazla Yengeç Görmek

Rüya sahibine akıl veren çok sayıda insan olduğunu bildiren rüya, bu kimselerin içinde kötü düşünceli, kişiden yarar sağlamaya çalışan insanların da var olduğuna dikkat çeker. Her söze inanmamak gerektiğini bildiren rüya, bu dönemde ani hareketler yapmaktan, fevri davranışlar içine girmekten kaçınılmadığı takdirde sahip olunan düzene zarar verileceğini, sevilen insanların günahını alacak davranışlar geliştirileceğini, yalana inanarak ailesini dağıtacak olmayı da bildirir. Tehlikeli insanların varlığına alamet ettiği için dikkatli olunması gereken bir dönemde bulunulduğunu ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin İçinde Yengeç Görmek

Haneye giren ve dedikodu yapan, sözleri ile eşler arasına nifak sokan ileri yaşta bir kimsenin varlığını bildirir. Dışarıdan gelen sözlerin ve kişinin zayıf yanlarını kullanmak isteyen kimselerin huzur kaçıracağını, ev içinde gereksiz kavgaların oluşmasına sebep olacak akrabaların varlığını da ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Yengeç Görmek

Uzun süredir kişinin aklını kurcalayan, fikirlerini bulanıklaştıran bir meselenin aydınlığa ve açıklığa kavuşması sonucu alınacak rahat nefese, nifak tohumları eken, kötü niyetli bir kişiden kurtulmaya, zararlı ortaklıkların sonuna gelmeye alamettir. Olan biteni net şekilde görecek olan rüya sahibinin iyi ile kötüyü tam olarak ayırt edebilmesinden ötürü yanlış adım atmayacağını, kendisindeki olumsuz yanları törpüleyeceği gibi, başkalarının hatalarını düzeltmekte yardımcı olacağını da bildirir. Kendisinden para ya da mal çalan biriyle ortaklığını, işbirliğini sonlandırmak, bu kimseyi hayatından tamamen çıkarmak şeklinde de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Beslemek

Kişinin saf duygularla hareket ettiği, her zaman yardımına koştuğu, maddi açıdan pek çok yardımda bulunduğu gibi, manevi olarak da her zor durumda yanında olduğu birinin yapacağı büyük bir yanlışa, bu kimseye inanmak yüzünden mal kaybetmeye, kötü düşüncelerini fark edemediği için kişiden zarar görmeye devam etmeye alamettir. Gerçekleri görememek ve yanlışa devam etmek, kendine zarar gelmesini umursamamak manasına gelen rüya, kişinin zihnini sözleriyle bulandıran bir arkadaşa da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yumurtası Görmek

Yalanın yalan doğurduğunu ve bu yüzden bir süre sonra kişinin gerçekleri göremeyecek hale geleceğini ifade eder. Rüya sahibini doğrudan uyaran bir rüyadır ve söylenen iyi niyetli yalanların dahi alışkanlık haline gelebileceğini, kişinin kendini zor durumlara sokacağı gibi, iş konusunda da güvenilmez, sözüne inanılmayan biri olarak tanınacağı için iş kaybı yaşayabileceğini de bildirir. Doğru yoldan ayrılmamak gerektiğini, girilen çevreyi doğru seçmenin yararını gözler önüne seren bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yiyen Birini Görmek

İş çevresinde disiplini ve gücüyle herkesi kendisine hayran bırakan biriyle tanışacak olan rüya sahibinin bu kimseden öğreneceği bilgiler sayesinde kendi işini güçlendireceğini, yaptığı hataları fark edeceğini, kendine örnek aldığı bu insan sayesinde bakış açısını yenileyeceğini ifade eder. Daha güçlü ve daha mantıklı adımlar atmayı, kişiyi başarıya taşıyacak başlangıçlar yapacak olmayı da müjdeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeçten Kaçmak

Bekar kişilerin karşılarına çıkan aşırı kıskanç ve her şeyi sorgulayan, kişiye baskı yapan, dominant karaktere sahip kısmetleri yüzünden bir müddet psikolojik olarak rahatsızlık yaşayacaklarını, bu kimseden uzaklaşmakta güçlük çekeceklerini ve ayrılsalar dahi bu kimsenin vereceği sıkıntıya uzun zaman katlanmak zorunda kalacaklarını bildirir. Aşırı inatçı, dediğim dedik, kimseyi dinlemeyen, egosu yüksek bir eşle hayat geçirmek ve yıpranmak anlamına geldiği gibi, bu tip bir ilişkiyi sonlandırmak için fırsat kollayacak olmanın da işaretini verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Sevmek

Her ne kadar fikir ayrılığı yaşansa da, kişilik olarak uyumsuzluk içinde olunsa da beraberliğine sahip çıkacak olan rüya sahibinin, karşı tarafın tüm olumsuzluklarını sineye çekeceğini, yapacağı yanlışları alttan alacağını ve sevgisinde ısrar edeceğini ifade eder. Saldırgan tutumu olan birini ehlileştirmek, onu doğru yola getirmek için mücadele etmek ve inançlar uğruna savaşmak demek olduğu gibi, ilişkilerde yıpratıcı bir sürecin içinde olunacağını, psikolojik olarak kendini tükenmiş hissedecek olan rüya sahibinin zaman zaman açmazlar yaşayacağını da tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeçten Korkup Bayılmak

Sindirilmek veya pasif hale gelmek demektir. Rüya sahibinin içinde bulunduğu çetin koşullarda ayakta durmayı başaramayacağını, yenilgiyi kabulleneceğini ve kendisine savaş açan kimselere teslim olacağını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Kıskacı Bulmak

Birinin yanlışına ya da söylediği yalana şahit olmak, tanıdık birinin kişiye mahcup olacağı bir işe girişmesini görmek demektir. Sevilen kimseler hakkında yanılmak, inanılan, güvenilen bir kimse hakkında fikir değişikliği yaşamak veya hayal kırıklığı içinde kalmak şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmenin Psikolojik Yorumu

Özel hayatta yaşanan karmaşalara, kıskançlıklara, gereksiz şüphelere işaret eden rüya, bu tip duyguların kişiyi ele geçirmesi yüzünden sorunlar yaşandığını, rüya sahibinin kendisini düzeltmek, olumsuz yanlarından kurtulmak istemesine rağmen başarısız olması yüzünden mutsuzluk yaşaması anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek; hayatınızda birtakım karışıklıkların olacağına işarettir. Sevgilinizle sorunlar da yaşayabilirsiniz. Rüyada yengeç görmek, gerek iş ve gerekse ev durumlarınızın doğru dürüst yürümediğine, bu aksaklıkların sizi çok zarara soktuğunu delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yengeç görmek, korkunç, hilesi anlaşılmaz ve arkadaşlığı çetin bir adama işarettir. Rüyada yengeç yiyen kimse uzak bir yerden hayra erişir. Bazı tabirciler de, rüyada yengeç yiyen kimse, haram mala kavuşur, dediler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç yediğini görmek, uzak bir yerden gelecek hayra delâlet eder.
Yengeç, haram mal ile de tabir olunur. Bir kimsenin rüyada yengeç görmesi, tutulacak yeri bilinmeyen hilesi anlaşılmaz, kendisine ulaşılması kolay olmayan ve arkadaşlığı çetin bir adama delâlet eder.

Kirmani demiştir ki: Rüyada yengeç görmek, sert tabiatlı, himmeti büyük, nesebi azim bir kimseye işarettir.
Bir başka kavle göre de yengeç, fena huylu, kibirli ve haset bir adama delâlet eder.

Rüyada yengeç görmek arkadaşlık kurmanın çok zor olduğu kimseye, meşakkatle kazanılan mala, zenginliğe, düşmanlara galip gelmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Allame Meclisi: Yengeç görmek; tamahkar ancak hayırsever biriyle dost olacağınıza…
Yengeç eti yemek; bahtınızın açılacağına ve gelir elde edeceğinize işarettir
İbn-i Şirin: Yengeç; huysuz, sabırsız ve kinci birine…
Yengeç yakalamak; huysuz ve sabırsız biriyle arkadaş olacağınıza, az da olsa ondan menfaat sağlayacağınıza…
Yengeç öldürmek; yukarıda özellikleri belirtilen bir dostunuz varsa, ondan ayrılacağınıza…
Yengeç eti yemek; kötü bir meslekle mal elde edeceğinize işarettir
Kirmani: Bir yengeciniz olduğunu görmek; ağırbaşlı, ama uyumsuz bir arkadaşınızdan iyilik göreceğinize…
Yengeç eti yemek; yediğiniz et miktarınca birinden mal elde edeceğinize işarettir
Çağdaş Ulema: Yengeç görmek; bazı ticari işlerinizde geri adım atacağınıza…
Yengeç yakalamak; zor bir işi geride bıraktığınızdan dolayı ödül alacağınıza…
Yengeç yemek; durumunuzun iyiye gideceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek aşk hayatı ile ilgili konulara işaret ettiği gibi maddi konulara da tabir edilir. Rüyada yengeç gören kişinin aşk hayatında bazı olumsuz durumlar olacağına, anlaşmazlık ve belirsizlik yaşayacağına işaret eder. Rüyada yengeç görmek ayrıca inatçı, sabit fikirli ve sert tavırlara sahip bir kişi ile yaşanacak sorunlara ya da cimri, açgözlü, şüpheci ve insanlara karşı güveni olmayan bir kişiye işaret eder. Rüyada yengeç gören kişinin aynı zamanda maddi kazancının artacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yemek

Rüyada yengeç yediğini görmek hayra ve menfaat sağlamaya işaret eder. Rüyada yengeç yediğini gören kişinin zorluk ve zahmet çekeceğine, ağır şartlar altında uğraşacağına ve kazanç elde edeceğine tabir edilir. Rüyada yengeç yediğini görmek aynı zamanda bazı haberler almaya ve çok sevinmeye de tabir edilir. Rüya sahibinin uzak yerlerden güzel ve hayırlı haberler alarak sevineceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Tutmak

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek kötü niyetli ve zarar verici kişiler ile tabir edilir. Rüyada yengeç tuttuğunu gören kişinin kıskanç ve güvenilmemesi gereken biri ile arkadaşlık edeceğine ve bu kişi yüzünden sıkıntı çekeceğine, pişmanlık hissedeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Satın Almak

Rüyada yengeç satın aldığını görmek düşmanlara ve sıkıntıya işaret eder. Rüyada yengeç satın aldığını gören kişinin arkadaşlarına ve etrafındaki kişilere karşı dikkatli olması gerektiğine, bazı kişiler tarafından zorluk içine düşürülebileceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Öldürmek

Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek kötü niyetli kişilere, düşmanlara ve rakiplere karşı üstün gelmeye işaret eder. Rüyada yengeç öldürdüğünü gören kişinin etrafındaki bazı insanların hem maddi hem de manevi açıdan olumsuz duygular beslediğine, rüya sahibini kıskandıklarına ve dedikodu yaptıklarına ancak rüyayı gören kişiye karşı başarılı olamayacaklarına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Isırması

Rüyada bir yengeç tarafından ısırıldığını görmek zarara uğramaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin yakın olduğu birinden kötülük ve zarar göreceğine, yaşanan olaylar sonrasında o kişi ile olan ilişkisini bitireceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek, gerek is ve gerekse ev durumlarinizin dogru dürüst yürümedigine, bu aksakliklarin sizi çok zarara soktugunu delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada yengeç görmek, korkunç, hilesi anlasilmaz ve arkadasligi çetin bir adama işarettir. Rüyada yengeç yiyen kimse uzak bir yerden hayra erisir. Bazi tabirciler de, rüyada yengeç yiyen kimse, haram mala kavusur, dediler.

Servet olarak yorumlanır. Ayrıca karışık olaylar ve sevgililerin uzun ve zor bir flört dönemi geçireceklerine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek, sert tutumlu, geçimi zor birine yorumlanır.

Yengeç, hayatınızda birtakım karışıklıkların olacağına işarettir. Sevgilinizle sorunlar da yaşayabilirsiniz.

Eli sıkı, kuşkucu, kıskanç, düşüncelerini saklayan birini veya yengeç burcundan birini işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek ne anlama gelir?
Rüyada yengeç görmek ne anlama gelir?

Rüyada görülen yengeç korkunç, hilesi anlaşılmaz ve arkadaşlığı çetin bir adamdır. Rüyasında yengeç yiyen kimsenin eline haram mal geçer.
Yengeç tutmak veya bulmak, haset ve fitneci bir kişiyle kurulacak dostluk ve çekilecek sıkıntılardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmek
Rüyada yengeç gören kişinin hayatında bir süre bazı belirsizlikler ve karmaşalar yaşanacak dolayısıyla bu da rüya sahibinde kafa karışıklığı yaratacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek özel hayatla da tabir edilir. Kişinin evliliğinde ya da ilişkisinde bazı fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşanacağı şeklinde yorum yapılır. Rüyada yengeç sert mizaçlı, inatçı, dediğim dedik ve mesafeli birine ve bu kişiyle yaşanılacak sorunlara delalet eder.
Rüyada yengeç görmek aynı zamanda kazancın artması kişinin zengin olması şeklinde yorumlanır. Rüyada yengeç kendi burcuyla da tabir edilir. Yani yengeç burcundan olan birine işaret ettiği gibi pinti, haris, öküz altında buzağı arayan, kimseye inanmayan ve güvenmeyen birinin varlığı ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yediğini Görmek
Rüyada yengeç yediğini gören kişi zor ve çetin yollarla kendisi için bir fayda sağlayacak demektir. Kaynak: Rüyada Yengeç Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Öldürmek
Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek kıskanç, kem gözlü, rüya sahibinin malında ve parasında gözü olan kişileri bertaraf etmesi anlamına gelir. Bu kişiler rüya sahibi için her yerde olur olmadık laflar eden kişilerdir. Rüyada yengeç öldürmek, kişinin düşmana karşı üstün gelmesi şeklinde de tabir edilir. Kaynak: Rüyada Yengeç Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Bacağı Görmek
Eşler arasında geçmişte halledildiği düşünülen bir konunun aslında tam olarak çözülmediği için yeniden gündeme geleceğini bildirir. Özellikle ailelerden kalan bir mala veya mirasa dair bir konudan kaynaklanacak sorunlara işaret eden rüya, uzak akrabaların da işin içine girmesiyle ortamın gerileceğini, rüya sahibinin gereksiz bir inat içine girmesinden ötürü konunun yeniden çözümsüz şekilde kalmasına ve aile içindeki bu huzursuzluğun bir müddet daha aynı şekilde devam edeceğine delalet eder. Kaynak: Rüyada Yengeç Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmek

Rüyada yengeç görmek, değişik durumlarda tabir edilir.Rüyada yengeç görmek, bazen iş ve ev durumlarınızda bazı aksaklıklar olduğuna ve bundan dolayı zahmet ve zorluk çektiğinize işaretle tabir olunur.Rüyasında bir yengeç tuttuğunu (yakaladığını) gören kimse, düşmanına galip (üstün) geleceğine işaretle tabir edilir.Rüyasında yengeç eti yediğini görmek, bin bir meşakkat çekerek zorluk içinde para kazanıp mal sahibi olacağınıza işaretle tabir olunur.Rüyada yengeç görmek, zengin olmaya, yengeç eti yemek, bin bir türlü zorluklarla mal sahibi olmaya, birisinden yardım görmeye işarettir. Yengeç tutmak veya almak,haset, inatçı, kötü huylu bir kişi ile dost olmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada yengeç görmek, salahı çok olduğundan, korkunç, tutulacak yeri bilinmeyen hilesi anlaşılmaz, kendisine müracaat edilmesi kolay olmayan ve arkadaşlığı çetin bir adama delalet eder.
Rüyada yengeç yiyen kimse uzak bir yerden hayra erişir. Bazı tabirciler de, rüyada yengeç yiyen kimse, haram mala kavuşur, dediler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Kirmani demiştir ki: Bu rüya sert mizaçlı, yardımı büyük, soylu bir şahsın temsilcisidir.
Bir kavle göre yengeç; kötü, kıskanç, inatçı yahutta eğri büğrü hareket eden, uygunsuz bir ahbap ile tevil olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek, hayırsever biri olarak yorumlanır. Yengeç gören kişi hayırsever biriyle tanışacaksınız ya da biri için hayır yapacaksınız. Hayırsever işler ile uğraşacağınız anlamına gelir. Birine yardım edebilir yada hayırsever birinden iyilik görebilirsiniz. Yardımlaşma işleri ile ilgilenebilir bir dayanışma derneğine katılabilirsiniz. Rüya sahibi birilerini mutlu etmeye çalışmaktır. Maneviyatın güçlü olacağına ve bol bol yardımlaşma olacağı bir dönem içerisine girdiğinizi gösterir.

Hayırlara vesile eden bir rüyadır. Aile, iş ve ticari hayatta olacak olay ve durumlar ile yorumlanır. Mesleki hayatta kişinin becerilerini kullanarak kendini ispat edeceğine, başarı sağlayacağına, amir ya da üstlerinden destek göreceğine delalet eder. Diğer bir yorumu ile bu rüya, bol kazanç ya da ele geçecek yüklü miktarda para ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yemek

Rüyada yengeç yemek, şans ve baht olarak yorumlanır. Ayrıca hayırlı bir kısmet olarak yorumlanır. Kişi hayırlı biriyle tanışır. Bekarsanız evlenebilirsiniz ya da evliliğe bir adım atabilirsiniz. Rüyayı gören evliyse evinde mutluluğu artabilir ve mutlu anlar geçirilebilir. Aynı zamanda hayırlı bir iş için adım atacağınız anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Sürüsü Görmek

Rüyayı gören kişinin çevresindeki herkese karşı temkinli ve dikkatli davrandığına, kolaylıkla güvenmediğine ve insanlarla mesafeli duruşuna tabir edilir. Bu rüya, kişinin duygu dünyasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin karmaşık düşüncelerine yorumlanır. Bir diğer yorumu ile beklenen bir haberin geleceğine delalet eder. Bazı alimlere göre sakinlik, huzur ve mutluluk ile yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yakalamak

Rüyada yengeç yakalamak, para ve mülk sahibi olamak demektir. Eline alan ve onu okşayan, yaptığı işlerle paralar kazanacağı ve para biriktireceği anlamına gelir. Kişi yapacakları işlerle para kazanır ve para yatırımı yapar. Para biriktirmek ve mülk sahibi olmak anlamına gelir. Aynı zamanda kişi bol bol para kazanır. Kişi oldukça kararlı ve inatçı bir kişiliğe sahiptir ve bu özelliği o kişiye bir avantaj olarak çoğu zaman geri dönecek anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Öldürmek

Yüksek mertebedeki kişilere delalet eder. Rüya sahibinin zalim bir devlet başkanı tarafından yönetileceği anlamına gelir. Bu rüya bazı rivayetlere göre de ölüme işaret eder. Kötü işlere, kendini beğenmeye, dedikoduya, kıskançlığa işaret eder. Hayırlı işlere, huzura kavuşmaya, korkulardan kurtulmaya, ilmin artmasına işarettir.

Sosyal hayatta ya da iş hayatında kişiyi kıskanan ve kişiye karşı kötü niyet besleyen insanların varlığına işaret eder. Kişi, bu insanları hayatından çıkaracak, onlara karşı üstünlük sağlayacak deyim yerinde ise onları bertaraf edecek anlamına gelir. Diğer bir yorumu ile bu rüya, ruhsal anlamda yaşanan sıkıntıların, karamsarlık, umutsuzluk gibi olumsuz duyguların biteceğine yorumlanır
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Isırması

Rüya sahibinin, ailesi, akrabaları ya da yakın çevresinden bir kişi ile bir anlaşmazlık, tartışma yaşayacağına, bu anlaşmazlığın, tartışmaların kısa sürede tatlıya bağlanacağına tabir edilir. Bu rüya, bazı alimlere göre iş ya da mesleki hayattaki rakiplere de yorumlanır. Rakipleri tanımak, onlara karşı yılmadan mücadele etmek ve sonunda rakipleri alt etmek anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmek

Rüyada yengeç görmek; inatçı her şeyi ben bilirim diyen birini işaret eder. Rüyada yengeç görmek; özel hayatınızda yakınlarınızla fikir çatışması yaşayacağınıza işaret eder. Rüyada yengeç görmek aynı zamanda kuşkucu birini de işaret edebilir. Rüyada yengeç yediğini görmek zor da olsa çaba sarf ederek emelinize ulaşacağınız anlamına gelir. Rüyada yengecin ısırdığını görmek yakın çevrenizden biriyle aranızın açılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yediğini Görmek

Rüyada yengeç yediğini görmek, rüya sahibine bir haber geleceğinin işaretidir. Rüya sahibi beklenmedik bir anda alacağı bir haber ile mutlu olacaktır. Rüya sahibine gelen bu haber maddi değer taşıyor demektir. Rüyasında yengeç yediğini gören kişiye uzak bir yerlerden gelen hayırlı haberler var demektir. Rüya sahibinin bahtı açılacağı söylenir. Rüya sahibi zor bir meslek karşılığında maddi gelir elde ediyor demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Isırması

Rüyada yengeç ısırması pek hayırlı yorumlanmaz. Rüya sahibine bir insanın zararının dokunacağına delalet eder. Rüya sahibinin hayatı gayet güzel gidiyorken birisi karşısına çıkıp güzel olan her şeyi tersine çevirebilir. Rüya sahibi etrafındaki insanlara çok fazla güvenmemelidir. Rüya sahibini kötü duruma düşürecek kişi arkadaşlarından biri olabilir. Bu kişinin yengeç burcundan olduğu söylenebilir. Rüya sahibi bu kişinin zararlarından sonra o kişiyle arkadaşlığını tamamen koparacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Öldürmek

Rüyada yengeç öldürmek hayırlı yorumlanır. Rüyasında yengeç öldürdüğünü gören kişinin bir düşmanı var demektir. Rüya sahibinin bu düşmanı çaktırmadan saman altından su yürüten biridir. Rüya sahibinin hiç ummayacağı bir kişidir. Rüya sahibi etrafındaki insanlara karşı önyargılı olmamalı fakat hemen de güvenmemelidir. Rüya sahibinin sırrını paylaştığı bir kişi bu sırları kullanarak rüya sahibinin kuyusunu kazmaktadır. Rüya sahibi bu kişiyi fark etmez fakat ona karşı güçlü hale gelir. Rüya sahibi bu düşmanına yenilmez. Onun kurduğu tuzaklara düşmez ve bu sayede düşmanını alt etmiş olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Almak

Rüyada yengeç almak hiç hayırlı değildir. Rüyasında yengeç aldığını gören kişi çok tehlikeli sularda yüzüyor demektir. Rüya sahibi kendisine çok kötü gelecek birisi ile arkadaşlık etmeye başlamıştır. Rüya sahibi bu kişiyi şimdi fark etmez fakat sonradan çok pişman olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Bacağı Görmek
Kişinin karmaşık duygu ve düşüncelerine işaret eder. Aynı zamanda bu rüya yeni bir ortaklık ya da yeni bir iş kolunda çalışmaya tabir edilir. Hane içinde yaşanacak yenilik ve değişimler anlamına gelir. Bu rüya, özel hayatla da yorumlanır. Bekar kimseler için birliktelikte yeni durumlar yaşamaya, evli kimseler içinde eşler arasında fikir birliği yapmak olarak değerlendirilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Tutmak
Rüya sahibinin kendisi için yapılan bir kötülüğü ya da ihaneti önceden farkına varıp önlemesine delalet eder. Bütün zarar, ziyan ve belalardan kurtulmak, kötülüklerden uzak kalmak ile tabir edilir. Bu rüya, çaresiz kalınmış, çözümü bulunamamış bir konunun çözüme kavuşacağı, çare bulunacağına yorumlanır. Özel hayatta eşya da sevgili ile var olan bir problemin aşılacağı manasına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Çorbası İçmek
Bazı alimlerin yorumu ile bu rüya, iş ya da ticari hayatta zor olan şartları ve durumları aşmaya, güçlüklerden sonra kazanç elde etmeye, gelecek nasip ve kısmete tabir edilir. Diğer bir yorumu ile rüya sahibinin zorluklar karşısında güçlü durduğuna ve azmine delalet eder. Ruhsal anlamda iyi hissetmek, moral bulmak manasına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengece Basmak
Söylenen sözlere ya da yapılan haksızlıklara sessiz kalınmayacağına, kişinin hakkını sonuna kadar arayacağına delalet eder. Diğer bir yorumu ile rüya sahibi, haksız yere suçlandığı bir konuda aklanacak ve suçsuz olduğunu kanıtlayacak anlamına gelir. Uzun süredir küslük, kırgınlık ya da ayrılık yaşanan bir kimseye karşı olumsuz duygulardan arınmaya, olumlu adımlar atmaya da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin İçinde Yengeç Görmek
Hane içinde aile üyeleri ile bir takım sorunlar ve anlaşmazlıklar olduğuna, bu sorunların iletişim yolu ile çözüleceğine ve huzurun sağlanacağına tabir edilir. Bu rüya, akrabalar ile de yorumlanır. Akrabalardan bazı kimseler ile haberleşmeye süregelen sıkıntıları ortadan kaldırmaya delalet eder. İş hayatında beklenmedik yenilikler, çok çalışmak, emek vermek, uğraşmak ve karşılığını görmek anlamlarına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmek;Rüyada yengeç görmek rüya sahibinin içinden çıkamayacağı hal olan bir takım olayların içerisine gireceği ve kafasının karışacağına yorumlanır.Bazı Rüya Alimlerine göre de rüyada yengeç gören kişinin rızkı ve bereketinin genişleyeceği ve ummadığı yerlerden paraların geleceğine işaret eder.Tıpkı astrolojik simgelerde ve geleneksel yorumlarda olduğu gibi, rüyada görülen yengeç, anneyi ve annelik duygusunu ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yengeç Burcu; Yengeç Burçları rüyada görülen yeni objeler, genellikle o objenin niteliğiyle bağlantılı olarak yeni bir başlangıcın ufukta olduğuna işaret eder. Yeni bir ayakkabı, çıkılacak yeni bir yolculuğun habercisi olabileceği gibi, yaşamdaki ilerleyişimizde yeni adımlara ve yöntemlere ihtiyacımız olduğunu bize anımsatıyor da olabilir. Yeni bir şapka, çoğunlukla yeni bir görev ya da işe başlamak olarak değerlendirilir. Yeni gözlükler, yaşama bakışımızda yeni yaklaşımlar geliştirmekte olduğumuzu ya da buna ihtiyaç duyduğumuzu gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Öldürmek; Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek rüya sahibinin çevresinde ve hakkında olumsuz konuşanların olduğu ve bu kişilerin dedikodu yaparak kafasını karıştıracağına işaret eder.
Rüyada Yengeç Tutmak; Rüyada yengeç tutmak yakalamak yada yengeç almak rüya sahibinin hayır görmeyeceği ve düşmanlık göreceği bir kimse ile ahbaplık edip zarar göreceğine yorumlanır.Bu kişi de yengeç burcunun özelliklerini taşıyan biri olduğuna yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç avlamak
Rüyada yengeç avlamak, haram mallar yüzünden zarar edeceğinizi, zor zamanlar geçireceğinizi ve ailenizin size yardım edeceğini belirtir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek, hem özel hem de iş hayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olacağına, güvendiğiniz birine sırtınızı yaslayacağınıza fakat başınıza bu nedenle dert açılacağına, arkanızdan iş çeviren sinsi bir arkadaşınız olduğuna ve iyiliğinizi düşünüyormuş gibi ama içinde düşmanlık besleyen bu kişiye karşı dikkatli olmanız gerektiğine delalettir. Ayrıca zor günler geçireceğinize, bu süreçte ailenizin yanınızda olacağına ve muhtaç bir kişiye yardım edeceğinizi gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç tarafından ısırılmak
Rüyada yengeç ısırması, çok büyük bir korku yaşayacağınıza ve işlerinizde kayıplar olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç yumurtası görmek
Rüyada yengeç yumurtası görmek, hayatınıza giren insanları seçmeniz için, sinsi ve kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olmanız için bir uyarıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç kıskacı bulmak
Rüyada yengeç kıskacı, başkalarının eline bakacağınıza, muhtaç olacağınıza, eski varlığınızı kazanmak için çabalayacağınıza ve hayal kırıklıklarınızın olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç beslediğini görmek
Rüyada yengeç beslemek, ihtiyaç sahiplerine yardım ederek hayır duası alacağınıza ve zor zamanlarınızda ailenizin desteğini göreceğinize riyayettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük yengeç görmek
Rüyada büyük yengeç görmek, diğer insanlara yaptığınız her faaliyetin karşılığını alacağınıza, iyilik yaptıysanız iyilik, kötülük yaptıysanız kötülük göreceğinize işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmek
Yengeç rüyası sert tabiatlı, çalışkan ve gayretli, sülalesi geniş bir erkekle tabir olunur. Bir görüşe göre yengeç kötü, tembel ve uyu¬şuk, kıskanç ve inatçı bir erkekle, başka bir görüşe göre de hal ve hare¬keti bozuk ve uygunsuz dostlarla yorumlanır. Güçlü, kudretli, dalavereci ve soğuk bir kişiye yorumlanır. Yengeç yakaladığınızı görmek: Karakteri kötü bir insanla dost¬luk kuracağınıza, ancak o kişinin karakterinin bozuk olmasının sizin için pek önemli olmayacağına işarettir. Nablusi’ye göre rüyada yengeç gören kimse, zengin olur.
Yengeç tuttuğunu gören kimsenin düşmanları galip gelir. Rüyada yengeç görmek, hayırsız bir arkadaşla da tabir olunur. Rüyada görülen yengeç, inatçı, haset eden ve çok kaba bir adama işaret eder. Bazen bu rüya, kötü bir dost ve arkadaşa da işaret eder. Yengeç, ıstakoz: Kendimizi koruduğumuz, duygusal “kabu¬ğumuzu” simgelediği gibi, incitici davranışlarımıza karşı bir
uyarı da olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Yemek
Yengeç yediğinizi görmek: Gecenizi gündüzünüze katarak mal sahibi ola¬cağınız anlamına gelir. İslami rüya tabirlerine gore yengeç yedini gormek tıpkı astrolojik simgelerde ve geleneksel yorumlarda ol¬duğu gibi anneyi ve annelik duy¬gusunu ifade eder. Yengeç yemek: Bu rüya, rüya sahibine uzak bir yerden gelecek haram bir mala işarettir. Rüyasında yengeç yediğini gören kimse, çok zorluklarla mal mülk kazanır. Yengec yemek, uzak yerden gelecek bir hayra işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Isırması
Yengeç ısırması, sert mizâçlı, yardımı büyük ve soylu bir şahısla yorumlanır. Diyanet ruya tabirlerine göre yengeç ısırması gormek, kötü bir ahbap ile tevil olunur. Ruyada yengecin ısırılmak demek, haksız olduğunuz bir du¬rumdan dolayı mahkemelerde sürüneceğinize bu derdi de bertaraf etmek için oldukça yüklü paralar harcayacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Öldürmek
Yengeç öldürmek, hilekâr, anlaşılmaz, kendisi ile kolayca anlaşmak mümkün olmayan, sohbeti kötü bir adama işarettir. Diyanet rüya tabirleri yorumcularına göre yengec oldurmek, tasarrufu sevmediğinize elinizin haddinden fazla açık olması¬na ve bu yüzden de çok sıkıntı çekeceğinize işarettir. Bir başka yoruma göre de; eşinizin hesapsız ve müsrif biri olduğu anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yengeç Görmek
Rüyada yengeç görmek, bugünlerde aile hayatınızda üzücü olaylarla karşılaşarak çok bunalımlı anlar yaşayacağınıza yorulanım.
Rüyada yengeç görmek, gerek is ve gerekse ev durumlarınızın doğru dürüst yürümediğine, bu aksaklıkların sizi çok zarara soktuğuna delalet eder
Yengeç yemek, uzak bir yerden hayra erişmeye delalet eder.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada yengeç görmek, korkunç, hilesi anlaşılmaz ve arkadaşlığı çetin bir adama işarettir.
Su altında birçok yengeci bir arada görmek, birçok güzel sürprizle karşılaşacağınıza, yengeç yediğinizi görmek, hakkınızda türlü dedikodular yapılacağına işarettir.
Rüyada yengeç görmek, sert tutumlu, geçimi zor birine yorumlanır.
Yengeç, hayatınızda birtakım karışıklıkların olacağına işarettir.
Sevgilinizle sorunlar da yaşayabilirsiniz.
Eli sıkı, kuşkucu, kıskanç, düşüncelerini saklayan birini veya yengeç burcundan birini işaret eder.
Rüyada yengeç yiyen kimse uzak bir yerden hayra erişir. Bazı tabirciler de, rüyada yengeç yiyen kimse, haram mala kavuşur, dediler. Servet olarak yorumlanır.

Ayrıca karışık olaylar ve sevgililerin uzun ve zor bir flört dönemi geçireceklerine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yengeç görmek; dostluğu sorunlu veya hırslı bir arkadaş olarak yorumlanır. Rüyada yenilen yengeç; hayırlı bir işe erişmeye delalet eder. Rüyada görülen yengeç katı bir kişiye işaret eder. Yengeç bazı yorumculara göre; hayatta meydana gelecek karışıklıklar demektir. Bu süre içinde eşi olanlar tartışma yaşarken, sevgilisi olanlar ayrılık noktasına kadar gelebilir diye yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde yengeç görmek zengin olmaya, cebinizin para dolu olmasına ve hayırlı gelişmelere, sabırlı olmaya ve duaların kabul olmasına delalet eder. Rüyada evde yengeç öldürmek ise malın azalmasına, günaha girmeye, şükretmeyi terk etmeye ve huzurun kaçmasına, maddi manevi sıkıntıya yorulur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

440 Aktif
0 Üye ve 440 misafir
Bugün : 12118
Dün : 23857
Toplam : 48070452
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...